תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס XP כשאני מדליק את המחשב בקטע של הטעינה של הווינדוס שיש את הסמל של הווינדוס XP ואת הפס הזה שנטען מתחתיו אז בקטע הזה המחשב עושה ריסט לבד וככה זה חוזר וחוזר וחוזר ניסיתי להעלות את המחשב בsafe mod וזה גם לא עוזר עדיין הוא עושה ריסט מישהו יכול לעזור לי לי... מה הבעייה? עריכה: כשעלה המחשב עשיתי F8 ובחרתי שם אפשרות אפשרות ואיכשהו אני לא זוכר איך הגעתי למסך שהיה כתוב בו: <windows root> \system32\ntoskrnl.exe שיש בעייה בעייה עם זה או משהו כזה תודה
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב אחרי כמה זמן מחליט להפעיל את עצמו מחדש..... זה מעצבן!!!!!!!!!!!! קודם כל לפני שאני ממשיך אני ממש מצטער אם אני לא בפורום המתאים... אני פשוט לא יודע מה הבעיה.. יש לי ספק של 350 וואט ויש לי 4 מאווררים במארז (זה קשור לדעתכם?!) או שסתם הוינדוס דפוק אבל ממש לא נראה לי אולי זה תוכנה כלשהיא?! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קמתי לפני חצי שעה והדלקתי את המחשב. כבר על ההתחלה, כשניסיתי להיכנס לשם המשתמש שלי המחשב עשה ריסטרט לבד. בלי שום הודעה מוקדמת או משהו (אז לא בלאסטר). מה הבעיה יכולה להיות? זה ממשיך לקרות כל כמה זמן... עריכה: העלתי עכשיו השערה שיכול להיות שהמחשב עושה לבד ריסטרט בכלל "כשל מערכת"... אז ניגשתי למאפניינים של זה, וביטלתי את האפשרות של "ריסטרט אוטומטי" כשיש כשל במערכת. אני משער שזה יפתור לי את בעיית הריסטרטים, אבל זה עדיין אומר שיש כשל במערכת. אז מה עוד לעשות?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין XP על הארד דיסק,כרגיל. הבעיה היא שאחרי כל הקטע של המסך הכחול שמבקש ממני לבחור פירמוט מהיר או איטי ואז הוא מעתיק קבצים ועושה ריסטרט-הוא שוב מתחיל את ההתקנה מחדש. כאילו שעד עכשיו לא עשיתי כלום. איך זה ואיך פותרים את זה? זה משגע אותי.... *אני מנסה להתקין XP HOME EDITION
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי אפילו תוכנה שמראה כמה טמפרטורות יש במחשב , ואני רואה שיש טמפרטורות גועות וישציור של אש כזה אני כלכך חייב את העזרה שלכם בבקשה איך ני מוריד את הטמרטורות האלה ? אגב פתאום גם המקלדת לא עובדת אז אני רושם בלוח מקשים בגלל זה אי לא מפרט כלכך הרבה , תודה לתותחים שיעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב החדש עושה לי מלא בעיות מוזרות.. נתחיל מזה שלפעמים הוא פתאום עושה ריסט, יש BSOD לשניה ואז ריסט.. הטמפ' הם (לפי אוורסט): CPU 39 Motherboard 51 GPU 53 עוד בעיה זה שאני נכנס למשחק Lost Planet אז זה נתקע כזה ואני שומע מין רעש של קליק כזה מהמחשב (כמו הרעש שמכבים את המחשב). קיצור אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה.. יש למישהו כיוון..?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי סמכים כחולים והמחשב היה אצל טכנאי הוא הפחדי את תדירות הבעיה אבל זה ממשיך אולי יש התנגשויות חומרה ואם כן איך עולים על זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול העברתי תמיקום של המחשב וחיברתי הכל ומאז כל פעם שמזיזים לחבר משהו עושה ריסט
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם.... המחשב שלי עושה לי כול הזמן ריסטרט מעצמו, זאת אומרת שהוא לא מכבה את כל התוכניות ואז מתחיל מחדש, פשוט אני מקבל מסך שחור והמחשב מתחיל שוב... מה עושים?! :-\
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני די חדש פה ואני לא יודע אם זה קשור לפה בבקשה לא לנעול תעיברו אם צריך. יש לי מחשב מאוד ישן intel pentium 4 1700 mhz geforce mx440 256 ram אני משחק משחקים שמתאימים למחשב והכול עובד כרגיל. רק שאני מתעסק בפוטושופ לפעמים לוקח לו 10 דקות לפעמים 2 דקות והוא עושה ריסרט בפתאומיות. עשיתי עם התוכנה שהביאו בנעוץ, התוכנה רושמת שבעיה היא ב : tcpip.sys נסיתי לברר מזה בGOOGLE אבל הכול באנגלית וקיוותי שמישהו יכול לעזור לי לדעת מזה ואיך פתורים את זה. ואם זה לא זה איך פותרים את בעיית הריסטים אולי זה בעיה של חומרה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המחשב עושה לי ריסטרטים. מה זה יכול להיות? מה שבטוח חום של מעבד ושל הלוח תקינים אני חושד שזה יכול להיות ספק כח או זכרונות RAM הרצתי בדיקה על הזכרונות והיו הרבה שגיאות ונראה לי פעם אחת היה לי מסך כחול אבל הוא ביצע ישר ריסטרט ולא הספקתי להוציא מידע מהמסך יכול להיות שהמחשב עושה ריסטרטים בגלל זכרונות מבלי להראות מסך כחול? אגב הלוח הוא ASUS P4 8266-C המעבד P-4 1.8 ספק הוא GYRO 500 W
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח שהסרט בגודל 700 מגה. (זה לא משנה באיזו תוכנה הוא יעשה ריסטרט תמיד) מפרט: AMD DURON 1300 JETWAY663AS ULTRA - VIA KT 133A 128SDR תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, בשנה האחרונה אני חווה בעיות עם המחשב (PC) אשר לפני מס' חודשים התברר לי שהן קשורות כנראה להתחממות שלו. בהתחלה הבעיה היתה שכאשר עשיתי ריסט למחשב לא הייתי מצליח להעלות מחדש את הווינדוס בחלק מהמקרים, ונאלצתי במקרים האלו לכבות את המחשב, לתת לו להתקרר קצת, ואז להעלות את הווינדוס מחדש. הבעיה הלכה והחמירה ולפני מס' חודשים המחשב פשוט התחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם - באמצע העבודה שלי עליו. הבנתי מחבר שהבעיה היא כנראה התחממות. ראיתי שאחד המאווררים עובד יום כן יום לא (כלומר, לא כל הזמן). ניסיתי להתיז עליו WD-40 אבל זה לא ממש עזר. בינתיים בגאונותי, בניסיון לתקן אותו, גרמתי לכך שאחד מחוטי החשמל שהיו מחוברים אליו נקרע, וכעת הוא useless. בכל אופן, החל מלפני מספר חודשים אני פשו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איני יודע אם זו הכתובת הנכונה ( או פורום תוכנה) בכל אופן זו שאלתי- כל כמה שעות שאני מנסה לעבור דף או עמוד כל שהוא בדפדפן המחשב עושה ריסט. סרקתי אותו לוירוסים(נוד32), יש לי זון אלרם, תוכנה נגד רוגלות ADWERE וכל זה לא עוזר. אתמול עשיתי דהפרגמנטציה להארד דיסק אולם שוב זה קורה. יש לציין שהתופעה קוראת אחת לכמה שעות. לפעמים אני יכול לעבוד יום יומיים רצופים וכלום לא קורה. טמפרטורת המעבד בסביבות ה 40 מעלות, ההארד דיסק 36 תודה לעונים :s05:
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום איך יתכן שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הזמן כשהספק תקין והחומרה חדשה? יכול להיות שזה בגלל דריברים של הכרטיס מסך? או שיכולה להיות עוד איזה שהיא סיבה? נ.ב יש לי AMD1900+ והחום נע בין 35-40 יש שם VOLCANO 6C כמובן שבמאמץ החום יעלה בהרבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תודה לכל מי שעוזר כבר מעכשיו אני אומר למה זה אחת הבעיות הכי מוזרות שנתקלתי בה עד היום... אני מפעיל את המחשב, הוא נתען, ברגע שהוא בא להטעין את הווינדווס אקס פי הוא עושה לעצמו אוטומטית ריסטרת, למה זה??? נ.ב א) יש מצב שזה המעבד הלך? ב) זה פנטיום שלוש אם זה חשוב הפרט הזה
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך, ובשבוע האחרון כל איזה יומיים בערך הוא עושה לעצמו ריסטרט, המחשב נקנה בחנות ועבר שם בדיקה לפני שהגיע אלי, פתחתי את המארז וכל המאווררים עובדים, מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם המחשב הוא עושה מסך כחול לפני שמגיע לWIN והוא כותב STOP:C000021A}FATAL SYSTEM ERROR{ THE WON LOGON PROCESS SYSTEM PROCESS TERMINATED UNEXPECTEDLY WITH ASTATUS OF 0XC0000034}0X00000000 0X00000000{ THE SYSTEM HAS BEEN SHUT DOWN תודה לעוזרים אפשר עד כמה שיותר מהר
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שחקתי במשחק ואז נהיה מסך כחול והמחשב עשה ריסט מה לדעתכם הבעיה הנה הקובץ DUMP ותודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום החלטתי לכתוב פה כדי למצוא פתרון לבעיה שנמצאת במחשב שלי כבר מעל חודשיים. פשוט המחשב עושה מסכים כחולים. רוב הפעמים זה קורא כשאני משחק במחשקים כבדים כמו FIFA MANAGER 2007 ואמריכאס ארמי. חשוב לציין יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני קצת למעלה משנה. מעבד כפול ליבה של AMD X2 3800 קירור למעבד' ביג טייפון. כרטיס מסך EVGA 7800GT כרטיס זיכרון אחד של סמסונג 1024 לוח אם LANPARTY ספק כוח TOPPWER 550 ומארז טרנספורמר את המחשב הרכבתי פה בפורום וקניתי אותו בנועה מחשבים כאשר הם גם הרכיבו לי אותו במעבדה שלהם. בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במסכים הכחולים. תודה רבה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה פול סרטים, מסכים כחולים, מלא מלא תקיעות סתם אפילו במשחקים ישנים כמו UT99 המחשב יכול סתם להתקע ללא תקנה. רוב הזמן אני צריך לעבור 20-30 מסכים כחולים עד שהמחשב עולה לי, רוב הפעמים זה מראה מסך כחול לשבריר שניה ואז עושה ריסטרט ואני לא מצליח לקרוא מה כתוב שם, משהו עם dump. בפעמים שזה לא עושה ריסטרט וסתם מראה מסך כחול זה אומר שיש בעיה עם ntoskrnl.exe ופעמים אחרות זה אומר שיש בעיה במלא allocation units. ברגע זה ממש אני מנסה להפעיל את האייסיקיו בפעם החמישית, כל פעם ווינדואס אומר לי שזה generated errors and will be closed by windows. יש לי ווינדואס 2000, athlon 1700+, 256 mg ram. איזה חלק במחשב עושה לי את כל הבעיות האלה, או איזה כלים יכולים לגלות מי עושה את הבעיות ה…
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן מילפני חודש וחצי קניתי מחשב מרשת ivory הגעתי הביתה הפעלתי את המחשב לאחר כמה דקות המחשב נתקע עושה פריז ועושה קול מוזר מהרמקולים הפתרון היחידי לפתור את זה זהו רק ריסטרט המחשב נתקע כל פעם בזמן אחר הוא נתקע גם בפעולות שלא דורשות מאמץ מהמחשב למשל אינטרנט או שמיעה של מוזקיה וגם באמצע משחקים ניסיתי לראות את בעיה זאת בפורומים שונים ואכן מצאתי אבל כל פעם אמרו משהו אחר ולא כל כך הבנתי מה ניסו להגיד שמה, מה שכן הצלחתי להבין שבעיה זאת נמצאת בקרב המחשבים האחרים החדשים יש כמה פתרונות שאני חושב שהם יכולים לפתור בעיה זו, חשוב לי לשמוע את כל הדעות שלכם כי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים. להלן המפרט שלי : לוח מותג MSI דגם X58 PRO צ'יפסט X58 כ.קול …
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המחשב שלי AMD 1600 XP ולוח Asus A7N266-VM עכשיו ככה הידלקתי את המחשב ויש ציפצופים הוצאתי את הזיכרון והמחשב עדין מצפצף הוצאתי את המעבד שקט!!! היחזרתי את המעבד בלי זיכרון מצפצף כמו סירנה של מישטרה מזה יכול להיות יכול להיות שהלך המעבד..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-