תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר את המחשב שלי בעל כרטיס המסך ATI RADEON 5850 למסך הטלוויזיה שהוא FHD ותומך ב1920X1080 כאשר אני מגדיר במחשב 1920X1080 אני מקבל בטלוויזיה NO SINGAL. כשאני מוריד את הרזולוציה ל 1280X720 רק אז אני מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אפילו במחשב רשום לי על המסך טלוויזה שלי LG ש 1920X1080 RECOMMENDED . בגלל הבעיה הזו אני לא יכול אפילו לעשות DUPLICATE לשני המסכים כי ההגדרות הטבעיות של שניהם הם 1920X1080. מה אני עושה כדיי לגרום לכך שאני אראה בטלוויזיה בהגדרות FHD ?? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום,אני צריך עזרה בבחירת ווינדואוס, יש לי התבלטות בין 7 ל10 מה עדיף מביניהם ומה ההבדלים, ואם אפשר מדריך התקנה, בנוסף אני רוצה להרחיב זיכון במחשב, איך אני מוסיף את הדיסק הקשיח החדש בלי שימחקו לי כל הקבצים ואוכל להשתמש בו.אני רוצה לרכוש למחשב Samsung 850 EVO 250GB או Samsung 850 EVO 500GB רציתי לדעת מה מהם מומלץ ואם יש עדיפות לאחר.חשבתי לרכוש בנוסף זיכרון ראם נוסף, האם יש ביניהם הבדל? ומהו?http://ksp.co.il/?uin=21135&select=.1038..392..166..786.אוhttp://ksp.co.il/?select=.166..796.&...t=&store_real=חשבתי לרכוש את הזיכרון הזה האם הוא נחשב לטוב או שעדיף לי לקנות זיכרון חיצוניhttp://ksp.co.il/?uin=20584&select=....45..2076..1438.בכונן שלי יש אפשרות להתקנה של ע…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים - שלוש עם 8GB RAM.בימים האחרונים כשאני מריץ תוכנות "כבדות" כמו Battlefield 4 ו Photoshop (בנפרד כמובן) שלוקחות ~2GB RAM המחשב שלי מציג אזהרה שיש לי זיכרון RAM נמוך ולפעמים התוכנה גם קורסת.הקטע המוזר הוא שכשאני בודק ב Task Manager זה מראה שיש שימוש גבוהה של 80% - 90% RAM אבל כשאני ממיין את התהליכים לפי זיכרון RAM זה מראה את התוכנה הכבדה עם ~2GB וכל השאר 150MB ומטה (יש איזה 10 כאלה).הרצתי סריקות אנטי וירוס, "כלי אבחון זיכרון של Windows" ולא מצאתי כלום. הנה כמה Screenshots שצילמתי הרגע:קודם כל 32% מהזיכרון שזה 32% מ8 זה בכלל 2.56, ככה שזה לא מסתדר שכתוב שיש 32% זיכרון בשימוש ובמקביל שיש 813MB בשימוש.ובאותו הזמן לקחתי את ה Screenshot הז…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
יצרתי קובץ התקנה על דיקאוןקי, והצלחתי לאתחל את המחשב דרכו אבל הוא לא מוצא את הSSD בהתקנה. ניסיתי לשנות הגדות בBIOS לפי דברים שמצאתי בגוגל ורדיט אבל שום דבר לא עוזר. אשמח לעזהר
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
- 2 followers
-
-
זה קרה לי מתאריך ה 24.11.07 אם אני משחזר לתאריך ה 23.11.07 אז אין בעיה אבל למחרת שאני שוב מדליק את המחשב זה חוזר חלילה היום הדלקתי את המחשב ולצורך ניסיון שמתי תאריך 25.11.07 הוא שוב עלה ב SAFE MODE אותו כנ"ל עם ה 24.11.07 רק שאני משנה את התאריך ל 23.11.07 הוא עולה רגיל
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מצטער שלא עניתי לפני אבל הצלחתי להכניס את הזרונות והצלחתי לחבר את כל השאר אבל יש לי בעיה אחרת כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף אחד שאני לא יודע מה הוא אומר ולא כתוב בחוברת ההפעלה עליו יש לי לוח DFI 975X/G אבל המחשב כן נדלק ולא מראה שןום אזהרה ודרך אגב יש למישהו מדריך טוב מה עושים אחרי שמסיימים את התקנת החומרה איך מתקינים את הווינדוס
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. יש לי את העכבר הזה כבר שנתיים בערך וראיתי באתר שלהם (מיקרוסופט) שהם רושמים שהבטריות צריכות להחזיק כמה חודשים אפילו. שאצלי זה לא כל כך עובד... אני משתמש בבטריות GP ככה שזה לא עיניין כל כסף יותר עיניין של נוחות. מה הבעיה של העכבר ולמה הוא לא נכנס למצב המתנה מתי שאני לא מזיז אותו? אני משתמש בתוכנה intellipoint 5.2 שאגב חרא של תוכנה. אי אפשר לשנות את הכפתורים. כאילו משנים אבל זה לא מעניין יותר מידי את העכבר והוא נשאר שאפשרויות של ה default
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, אני משתמש באתר של פנדורה, ניתן להיכנס לאתר רק מארצות הברית. אני משתמש בתוכנת ultrasurf והאתר עובד חלק. האתר עובד אצלי בכול מחשב שאני משתמש בו בלי בעיות למעט הלאפ טופ שלי. איזה הגדרות אני צריך לשנות במחשב? זה קשור לפרוקסי? יש לציין שבשאר המחשבים לא נאלצתי לשנות שום דבר. אני אשמח לעזרה כי אני צריך את זה דחוף, תודה לכולם !!
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. עכשיו, חשוב לי לציין שאני שומרת על המחשב שלי. אני מנקה אותו פעם בחודש-חודשיים, הכבלים בפנים מסודרים (יחסית) וכל המאווררים נקיים. אך במשך זמן ארוך, הקירור של הכרטיס מסך מרעיש לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לנקות אותו בצורה עדינה עם מברשות מאבק - לא עזר. זה גורם לרעש מאוד חזק מהמחשב שלי לצאת וזה בלתי נסבל עד כדי כך שאיבדתי את החשק לגמרי להפעיל את המחשב מחדש/לכבות אותו בכלל. אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות בשביל להפסיק את הרעש. כרטיס מסך: Redeon HD 5770 Sapphire, הקירור העדכני שלו, לא היישן והסגור. אשמח לעזרה בנוגע לזה, ובנוסף, צילמתי תמונה מSPEEDFAN, ואשמח לדעת מזה הדבר שמסומן "באש", ואני מניחה שזה אומר טמפרטורה גבוהה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי אולי באיחור מה, אבל מתלבט אם כדאי לעשות סוויץ, ולהחליף את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי [ WIN7 32 BIT ] למערכת 64 ביט ? אם זה יתן שיפור בביצועים, מהיר יותר במשחקים וקריאה כתיבה ? האם יש חסרונות, במה זה מתבטא?עיקר המערכת שלי : asus p5q pro e8400hd4830 ללא OC מה אתם אומרים ? תודה רבה (-: אגב, חשבתי גם להוסיף עוד סטיק לזכרון, אולי 2 גיגה, כמה זה יסייע והאם לא יהווה "צוואר בקבוק" עם הנתונים הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי מחשב כזה celeron d 2.4 asus p4p800-mx 256*2=512 sata 80GB 7200 8MB עכשיו תקשיבו אני נכנס לביוס ושם אני מסתכל בטמפרטורה שלו וזה קופץ לי בין 50 ל 55 האם זה יותר מדי?? או האם זה בכלל טוב??? בבקשה תגידו לי וגם אם זה לא פסדר תגידו לי מה לעשות ? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם שנה טובה וחג שמח, יש לי איזשהי בעייה עם הנייד ואנלא מצליח לפתור אותה לא משנה כמה ניסתי... יש לי מחשב מדגם msi pr601 שנקנה לפני 4 חודשים , המחשב עובד על מערכת ההפעלה windows vista home basic. עד לפני כמה ימים המחשב עבד נהדר והכל היה פצצות עד שפתאום לפני איזה שבוע התחילה לי בעייה בכל פעם שאני מנסה לעלות את המחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה winload.exe קובץ לא נמצא וכאלה. בהתחלה כשזה התחיל הייתי עושה ריסט למחשב ואז הווינדוס היה עולה והכל היה בסדר , אבל היום כבר התחילה בעייה אחרת... אני מנסה לעבוד עם Windows Vista Recovery Disc ובכל פעם כשזה מסיים את כל ההכנות להתקנה עולה לי מסך כחול שאומר לי שהווינדוס נסגר בשביל למנוע נזק למחשב , נא לבדוק ווירוסים ואם לא אז לבדו…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח Intel® 5 Series 6 Port SATA AHCI Controller (שמו של הדיסק הקשיח כפי שמופיע במנהל ההתקנים), כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה משמעות הדבר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה רכשנו מחשב עבור עבודת ניהול חשבונות. במחשב הזה לא משחקים, והוא מיועד אך ורק לעבודה יומיומית (לכן זה גם דחוף לי). בחודש וחצי האחרונים החלו בעיות רבות עם המחשב, תצוגות תקלה שונות, פעם המחשב נתקע, פעם הוא לא עולה, וכו'. כרגע יש ברשותי רק הודעה אחת, שבאה לפני שעולה הווינדוס, והיא מופיעה רק לפעמים. אני אתן קצת אינדיקציה לגבי ההודעות שמופיעות : כאשר הווינדוס כן עולה, מופיעות לפעמים הודעות שונות שמתייחסות למיטב זכרוני להארד-דיסק. הם מופיעות בצורת בועה עם סימן קריאה במשולש צהוב (Windows XP) בצד סרגל ה"התחל". לאחרונה גם החלו לפעמים להופיע הודעות שגיאה במרכז המסך, עם משולש צהוב גם כן, ומוצגים הודעות שגיאה לגבי קבצים שונים, של הווינדוס ולמרבה ההפתעה גם של המודם האלחוטי…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים, הבעיה, אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה חלונות 98 מהדורה שניה. החומרה שברשותי : מעבד: P4-3E GHz 800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm לוח: Asus P4C800-E Deluxe כ.מסך: radeon 9500 64mb זיכרון: daul 256x2 400Mhz samsung דיסק קשיח: WD 10k rpm 36Gb Sata זה כל החומרה הרלוונטית, אם יש מישהו שחושב שצריך לציין עוד רכיבים, שיגיד ואני אציין. למה אני רוצה בכלל את 98 ? בגלל שיש כמה משחקים שלא תומכים ב XP ועוד כמה סיבות. בנוסף, אני רוצה להתקין אחרי כן גם XP , כך שיהיה Bootable choice. מה סדר הפעולות אשר בו נקטתי עד כה: פירמוט כונן C ( כונן יחיד חוץ מתקליטורים). במצב דוס, העתקת תקיית ההתקנה של win98se . התקנת המערכת הפעלה. איפה מתרחשת הבעיה ? בדיוק אחרי שההתקנה מסתיימת במלו…
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
PC הפסיק לעלות לוח אם GA-B75M-D3H סוקט 1155 ניסיתי כל מה שידוע, לפרק את כל הרכיבים, לבצע CLR_CMOS. התופעה היא שהמחשב מציג את מסך הביוס הראשוני - מוצגות האפשריויות ללחוץ DEL, F9,F12 וכדומה אבל אז הוא מנסה להעלות את מסך הביוס הראשי כותב כתובת UEFI BIOS אבל לא מצליח להיכנס ונכבה. היות וניסיתי כנראה הכל וזה בעיה כנראה בלוח אם אני רוצה המלצה לחנות אמינה ומקצועית רצוי באיזור תל אביב שיטפלו לי במחשב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב. ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי. מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב. הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertart לחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר. אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי. הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי. בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את הסידירום מה אני יעשה? בהתחלה חשבתי שזה בגללל שהכבלים לא מהודקים היטב אבל הם כן
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. לצורך הצגת הבעייה: אחד 20 ג'יגה ושני 5 ג'יגה. ה-20 מחובר כ-Primery Master, כאשר הג'אמפר במצב ברירת המחדל. ה-5 מחובר כ-Secondary Master, כאשר הג'אמפר במצב Master. יחד עם ה-5 (עם אותו הכבל) מחובר הסידירום כ-Secondary Slave. כולם מזוהים ע"י הביוס והווינדוז (XP) כמו שצריך והכל בסדר. אני מעוניין לחסום את ה-5 כך שלא תהיה גישה אליו. נכנסתי לביוס והחלפתי לאופציה Not Available. מכאן שיערתי שהוא לא יופיע כשאכנס לווינדוז, אך הוא בכל זאת הופיע, וכמובן היה אפשר לעשות איתו פעולות כרגיל. מה אני לא עושה נכון פה?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, ניסיתי לעשות דרך "קבוצה ביתית" אבל בשני המחשבים אני יכול ליצור קבוצות אבל לא להתחבר לקבוצה של האחר.. האם יש לזה פתרון כלשהו או דרך אחרת להעביר קבצים?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד איזה תוכנה מהאינטרנט אז זה היה צריך שאני יסכים ל הודעת הSECURITY הזה, אבל לא הסכמתי בהתחלה רציתי רק אחר כך להוריד אבל שאז חזרתי לאתר וניסיתי להוריד זה כבר לא הביא לי את ההודעת אבטחה הזאת. עכשיו אני לא יכול להוריד את מה שרציתי... :-\ בבקשה למי שיש פתרון לרשום כאן...
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קיבלתי BSOD ראשון לא ייחסתי לזה הרבה חשיבות עכשיו זה קורה אחת לשבוע שבועיים באקראיות לפעמים שהמחשב דולק בלי תוכנה או משחק או כל דבר אחר. אתמול פירמטתי את המחשב וכבר קיבלתי קריסה ראשונה בפיענוח של קובץ הDUMP רשום שהבעיה היא nvlddmkm.sys לפי מה שבדקתי באינטרנט הכל מצביע על הכרטיס מסך, בעיית דריברים שללתי בגלל הפירמוט של המחשב. יכול להיות דבר כזה שהכרטיס גוסס לאט מכיוון שהקריסות קורות יותר ויותר? אין ארטיפקטים הטמפרטורה במצב רגיל כ 45 מעלות, שאימצתי אותו בעבר קיבלתי ארטיפקטים והטמפרטורה קצת חרגה קרוב ל 100 מעלות גם קיבלתי הרבה שגיאות, האם הגיע הזמן לכרטיס חדש?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-