תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי סורק MUSTEK-BEARPAW 1200 ומערכת הפעלה XP עכשיו ניסיתי להוריד ממספר אתרים כולל האתר של החברה את הדרייבר לסורק (הוא אינו מזוהה בווינדוס - או לפחות לא הצלחתי) וכשאני לוחץ על הקובץ הוא תמיד כותב לי : the system file is not suitible for MS-DOS and microsoft widows applications. choose 'close' to terminate the application מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מיני-דיסק של סוני אבל אין לי את התוכנה....... מישהו יודע איך אני יכול להתקין את המיני-דיסק בכל זאת????????.........
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום כשאני מפעיל את המחשב מופיעה הודעת שגיאה cpu fun error press f1 ה-cpu והמאוורר עובדים בפועל תקין. כשנכנסתי לsetup היתה הודעה: over clocking faild' pleas enter setup to re configur your system מה אתם מציעים לעשות ? תודה מראש לעונים רובי
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. במחשב Intel Celeron 4, 1700 MHz עם לוח אם ECS P4VMM2 יש זיכרון 96 מגה בלבד. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ע"מ להתקין ווינדוס XP. לשם כך הוצאתי את הסטיק ומצאתי את המספר שלו. העניין הוא שאין כזה מספרר בשום מקום. גם באתר של HYNIX - שהוא היצרן של הזיכרון אין בכלל מספר דומה לזה אפילו, ואין בכלל איזכור לזיכרון 98 מגה. זהו המספר שעל הזיכרון - hynix213ahy57v28820hct-h שאלותי : איך אוכל בכל זאת לשדרג את הזיכרון ? לכמה כדאי ? האם יש עוד משהו שעלי לקחת בחשבון לפני השידרוג ? תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי חיבור על הכרטיס מסך שאני כול להוציא תמונה מהכרטיס מסך לטלוזיה היום קניתי את הכבל המתאים וחיברתי את זה לטלויזיה ל וידיאו in ושאניעובר למצב וידיאו אני רואה מסך שחור ולא רואה מה שאני אמור לראות(מה שעל המסך של המחשב) מה יכול ליהיות הבעיה.? יכול ליהיות שנידפק לי היציאה בכרטיס מסך? יש לי gforce fx5200 128 mb+tv out
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך מוחקים מנקים את ה-ram ..?? האם זה אפשרי ע"י איפוס הביוס (כמו הוצאת בטריה).. הבעייה היא שהמחשב מלא בבאגים וכאן חשבתי שאולי פרמוט לא מספיק והבאגים אולי ישארו (מדובר באוסף קטן ומעצבן של באגים בווינדוס)... אלא צריך לנקות גם את ה-ram... תודה מראש... (אני לא מומחה גדול תתקנו אותי אם אני טועה איפשהו )
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN98 על מחשב פנטיום 2 ותמיד בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה על REGISTRY ERROT שלא ניתן לתיקון. ההתקנה נכשלת. אני חושד בזיכרון. שמתי זיכרון שרשום עליו CL3. בתפריט של הBIOS רשום CAS LATENCY - 3, אולם כשהמחשב עולה במסך של בדיקת הזיכרון רשום: SUGGESETD CAS LATENCY - 2. כנראה שהמחשב עולה עם CAS של 2. יש למישהו רעיונות או הסברים?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עובדת בביוס, ניתן ללחוץ DEL, BREAKE והכל, אבל בשער של ווינדוס היא לא עובדת, וכל היוזרים יש סיסמא... ככה שהיא אפשר להכנס. מדובר בווינדוס מIMAGE שעשיתי מזמן... והמקלדת מחוברת ב USB.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברצוני ליצרוב סקר על גבי שני דיסקים וליראות אותם אצל חבר, הבעייה היא שלחבר שלי יש בדרך כלל וירוסים ודברים מזיקים (אבל המחשב עדיין מתפקד) שאלתי היא ברגע אני צורב את שני הדיסקים, לוקח אותם אל דוד שלי ומכניס לסידירום, האם יש סכנה שהוירוסים והדברים המזיקים האחרים יוכלו גם להדביק את הדיסקים שלי ומיכן שאני יחזיר את הדיסקים אלי כך הם גם יעברו למערכת שלי? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי (P3 800MHZ, 128MB sdram 13) רץ מאוד לאט גם ביחס לעצמו בזמן האחרון. בדקתי ב-sisoftware sandra והתוכנה המליצה לעשות את הדברים הבאים: 1. לבדוק את ה-IDOQ, לא ברור לי מה זה, ולא מצאתי בביוס אפשרות להגדיר את זה או את המצבים שהם מזכירים. 2. הכרטיס המסך והלוח אם לא מצויים על ה-AGP המתאים. אני מצרף בתמונה את ההודעות שגיאה ואת המסך על ה-AGP. כל סיועבלהבין איך לשפר את הביצועים תעזור מאוד! תודה ושנה טובה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ואחרי שהחזרתי את הכל הוא פשוט לא רצה להדלק - רק עשה צפצופים כאלה הבנתי שהבעיה בזכרונות .. שיחקתי איתם קצת והוא התחיל לעבוד אבל מאז הוא בבעיות זכרון מסיביות = קצת עומס - ישר מסך כחול וכתוב לי שיש בעית זיכרון ושהוא מתחיל משהו DUMPING MEMORY או משהו כזה החלפתי את הזכרונות שיש לי 128X2 SDRAM בזיכרון מהמחשב של אחותי 128 SDRAM והוא עובד ( לאט, אבל עובד ) מה עושים?! ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
OK. אז האח הקטן שלי עוד פעם דפק את המחשב אם ווירוסים וספייוורים ואבא הפיל עלי לתקן את המחשב שלו אז ככה. שמתי את הדיסק של XP וכמו שצריך פירמטתי את המחשב בפורמט NTFS והתקנתי את הWINDOWS. את השלב הראשון של ההתקנה המחשב עשה כמו שצריך אבל אחריי הRESTART הוא רושם לי error loading operating system. יש רעיונות מה לעשות כדי לתקן את המצב? נ.ב מפרט המחשב הוא P4 1.7 ווילי אני חושב 256 DDR ראם לוח של גיגהבייט לא זוכר תתדגם והארד דיסק 40 גיגה של מקסטור
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שלך תקין ונותן את מה שהוא צריך לתת? (המשחקים לא עובדים לי טוב על 9800 פרו) מישהו מכיר תוכנה שבודקת חומרה מבחינת תפקוד תזמון מתחים ומייעצת איך לשפר?(אולי אני אופטימי מידי...סליחה)
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כשהמחשב במאמץ (משחקים לדוגמה) לאחר קצת זמן הוא מתחיל לקרטע ולהאט ולבסוף מכבה את עצמו. לאר ניסיון הדלקה הוא מתכבה פעם-פעמיים וכאשר נדלק סופית לוקח לו זמן להתחיל לעבוד. ההודעה שמתקבלת היא Overclocking failed! F1 for setup F2 for defaults ואפפעם לא נוסה אוברקלוק על המחשב. מיד לאחר קריסה כזו נמדדה (בהדלקה-בביוס) טמפרטורת מעבד של 72 צלזיוס (וככל שהזמן עבר היא התחילה לרדת). בזמן עבודה שוטפת הטמפרטורה עומדת על סביבת ה 40+. המחשב שלי: intel P4 2.8 (לא פרסקוט) לוח אם Asus P4p800se כ.מסך gf fx 5200 תודה.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום... קיבלתי אתמול בשעה טובה את המחשב , אני בא להתקין WINDOWS מגדיר ב F6 את הSATA עם הFLOPPY שקיבלתי לוח אביט NF7-SL ... קיצר זה מתחיל כזה להעביר קבצים , אבל תחילה זה אומר לי שזה לא מצליח להעביר 4 קבצים... אמרתי טוף נעשה איגנור ... ( יש לציין שלפני שהיה ברשותי דיסק SATA זה לא היה מעביר תקבצים האלה בכלל..) בכל אופן זה עשה את העתקת הקבצים , ריסט ואז כאילו יש את המסך הזה שתמיד יש של WINDOWS לפני שזה עולה , רק שזה אחרי כמה קווים זה פשוט מביא לי מסך כחול עם הודעת שגיאה משהו על ההארד דיסק... :\ מה עשויה להיות הבעיה < תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות שרק התגברו.. ניסיתי כל מיני דברים, בסוף חיברתי את הלוח לספק אחר של 250W (בלי לחבר את כל המאווררים, כוננים וכו), והוא עבד. יש לי שתי שאלות- 1) האם יכול להיות שהעמסתי יותר מדי על הספק? (HEC 300AR-T ---> 2.8b, 512 ddr 333, segate80gb 7200 ,gf4 ti 4600, צורב, כונן דיסקים... ,wd 4gb 5400rpm , ארבעה מאווררים- 2 80ממ גנרי, 1 92 של זלמן ו1 של Tt 120mm עם לדים. (כנראה שהבעיות התחילו אחרי שהוספתי את המאוורר Tt) ). 2) האם ספק 500W יתאים? והאם זה בסדר? ---> KSP 500W ActivePFC
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיית כיבוי קטנה.... כאשר אני מכבה את המחשב... (כיבוי דרך הווינדוס) הוא משאיר לי הודעה "כעת ניתן לכבות את במחשב" ואני מכבה אותו בעזרת הכפתור של המחשב... עכשיו השאלה היא האם זה בסדר? זה לא הורס כלום או משהו? ועוד דבר שיניתי את ההגדרות של הכיבוי בווינדוס... וזה היה עושה לי בעיות בהדלקה של המחשב... אז... מה אפשר לעשות?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומטרידה ... אני החלפתי את הלוח אם שלי בלוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ועכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעה {לפני שהוא עולה ליונדווס ... מתי שהוא בודק זכרון וכו... } על בעיה במעבד .! הוא נותן את ההודעה הבאה ... CPU IS UNWORKABLE OR HAS BEEN CHANGED PLEASE RECHECK CPU SOFT MENU האם נתקלתם פעם בבעיה הזו ? האם זה רציני ? איך אני מתקן את זה ? עכשיו אחרי שהוא נותן לי את ההודעה הזו הוא אומר לי שאם אני ילחץ F1 זה ימשיך כרגיל ... אז לחצתי F1 וזה מעלה אותי לווינדווס ... מה נראה לכם הבעיה דחוף בבקשה ! רק אנשים שמבינים ....
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כול כמה דקות בערך יש ציפצוף מתוך המחשב איך אני מגלה מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום שלום ובוקר טוב האמת שלא חשבתי לפתוח thread על זה כי די ויתרתי על הכרטיס, אבל שווה לנסות. אחי קיבל מחשב חדש, עם כרטיס קול מובנה, אבל ללא יציאת ג'ויסטיק (gameport). לכן, החלטתי להעביר את הכרטיס מהמחשב הישן שלו, לחדש, בשביל היציאה. הבעיה היא שבמחשב הישן היה לו win98, בחדש התקנתי לו xp. והווינדווס לא מזהה את הכרטיס. בדקתי את הכרטיס, על הצ'יפ הראשי כתוב AP6400 3D PCI V.2. על הכרטיס עצמו כתוב AV510 בצד השני של הכרטיס יש מדבקה של zoltrix חיפוש בגוגל הביא אותי ל-follow up מאוד מעניין. מסתבר שישראלי אחר חיפש דרייבר לכרטיס ולא מצא, לווינדווס 2000. ובסופו של דבר מישהו אכן נתן שם לינק לדרייברים לכרטיס הזה. הבעיה היא שהלינק הזה כבר שבור.. בדקתי ב-http://www.driverguide.co…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Asus A7N8X-E Deluxe יש לי את הלוח הזה Asus A7N8X-E Deluxe מאיפה אני יוכל להוריד את הדריבר של הSATA שלו ..קישור ישיר בבקשה!! :'(
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז ככה, אני מתכוון לפרמט למישהו את המחשב ואין לו שום דריבר...כלום. את הדרייברים זה לא בעייה להוריד (כרטיס קול מסך וכו') אבל הבעייה היא באינטרנט. אחרי שאני מפרמט אין לו תדיסק של התקנת האינטרנט. צריך להוריד רק חייגן? או גם דריבר? כי לבנאדם אין שום דיסק שקשור לזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היום עשיתי לחבר שלי פירמוט והכל היה טוב וסבבה ואז הוא אמר לי שהסידירום לא עובד לו(יש לו גם צורב) ושזה לא עבד לו גם לפני הפרמוט אז הבנתי שזאת בעית חומרה.. אמרתי לו תן לי לראות מה אני יכול לעשות.. פתחתי את המארז והכל היה טוב וזה..אז ניסיתי להחליף את החיבור IDE שהתחבר לסידירום לזה שמחובר לצורב.. החלפתי, ואז הדלקתי את המחשב מחדש.. אבל מה? הוא לא עולה ! ישר אחרי שהוא סופר את כמות הזיכרון(המסך הראשון שעולה! איפה שיש את הסמל של פנטיום) שיש הוא רושם לי : Detecting IDE Drivers... וככה נשאר כל הזמן.. שאני מנסה ללחוץ ctrl+alt+del הוא לא עושה ריסט ולא עושה כלום.. שאני עושה ריסט דרך הכפתור במארז ואז לוחץ ישר del כדי להיכנס לbios setup ... הוא רושם לי באותו מסך למטה קצת : Entering Setu…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מצלמה webcam שאין את השם של החברה עליה - משום מה.. ווינדוס לא מאתר את החברה - איך אני מוצא את הדרייבר לחברה האם יש איזו דרך לברר? אני יודע בוודאות שזה עובד על ווינדוס XP כי זה מתנה של חבר שטס לחול שהיה לו XP... רשומים כל מיני דברים על הכבל USB אבל זה לא נראה לי קשור למצלמה - אז מה עושים? יש איזה דרייבר אוניברסלי או תוכנה שמזהה את המצלמה? תעזרו זה דחוף!!!
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-