תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי רמקולים מסוג MICRO LAB 911 משום מה הרמקול השמאלי מזמזם לפעמים השאלה אם זו בעיה טכנית שאני צריך להחליף רמקולים או שאני צריך להתקין דרייבר כלשהו , למרות שהתקנתי דרייבר של HD REALTEK שקשור לשמע..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיס רשת חיצוני שנקרא TP-Link TL-WN822N כדי לקלוט טוב יותר אינטרנט במחשב נייד מהראוטר. בינתיים נראה שזה עושה עבודה טובה מאד. השאלה היא - לכרטיס הזה יש 2 אנטנות והוא נמצא פחות ממטר לידי וכך יהיה למשך הרבה שעות כל יום. האם יש בעיה מבחינת קרינה או משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אבל מספק אותי (athlon xp 2500) כשאני מדליק אותו הוא בדרך כלל נתקע בפוסט ורק אחרי שאני לוחץ על הריסט (לפעמים יותר מפעם אחת) המחשב עובר את הפוסט ועובד דיי טוב. לפעמים אחרי שהמחשב עובד שעה שעתיים מופיע הודעת טעות (אני ישמור אותה פעם הבאה שהיא תופיע) ואחרי שהיא מופיעה מתבטל לי הsound device וב-control panel מופיע לי תחת סאונד no audio device . הלך הלוח ? או שיכול להיות שמשהו אחר לא בסדר ? הוספתי את הודעת הטעות שמופיעה לי, אחרי שההודעה הזאת מופיעה אין לי יותר סאונד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, אחרי לילה סוער אמא שלי התלוננה על זה שהמחשב שלה נכבה לאחר מספר רגעים - ואפילו Windows לא עולה. היא לקחה אותו ל KSP לבדיקת מעבדה (חשבנו שיש אחריות) והם אמרו שלוח האם כנראה "מפוצץ" מה שקורה זה שמספר רגעים אחרי שעולה הלוגו של XP - המחשב נכבה. ניסיתי לעלות עם BootCD של BartPE ו ACRONIS וגם כשהם עולים - המחשב נכבה. אז חשבתי לעצמי - טוב, נתקין מחדש Windows - ולאחר שעושים את הBoot הראשון (שההתקנה מחייבת) - המחשב נכבה. יש למישהו עיצה מה לעשות? תודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני לא יכול לראות את הצורב(DVD) והכונן DVD(שנייהם LG) במחשב שלי ושום תוכנה לא יכולה להשתמש בהם(נרו לדוגמא) :-\ אין לי מושג מה לעשות,ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור : תודה מראש, עומרי
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הוא קנה מחשב ישן P4 1.7 ועם המחשב הוא קיבל RIVA TNT אז הוא קנה R9200 ושם אותו במקום הTNT וזה לא מפעיל לו את המחשב. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
החלפתי במחשב את העכבר הפשוט לעכבר טוב יותר של לוג'יטק. הבעיה היא שה-windows לא מזהה בכלל עכבר. בפעם הראשונה שהכנסתי אותו הוא זיהה עכבר ו"התקין", העכבר עבד ל-5 שניות ואז הפסיק. גם בפעם הקודמת שהחלפתי עכבר לקח הרבה זמן עד שהוא "נקלט", כנראה יש בעיה עם הפורטים של ה-USB או עם ההגדרות של Windows (גירסת XP Pro). ניסיתי 500 פעם להוציא ולהכניס את העכבר החדש, האור האדום דולק אבל המערכת לא מזהה בכלל עכבר. ב-device manager אין עכבר, וכשעשיתי הוספת חומרה לא היתה ברשימה אופציה להוסיף עכבר. אפילו נכנסתי לאתר של לוג'יטק להוריד דרייברים אבל מסתבר שלעכבר הזה אין דרייברים והוא פשוט plug&play. עכשיו גם כשאני מחבר את העכבר הישן הוא לא פועל! אם אני משחק עם זה הרבה מכניס ומוציא אז יש קטע ש…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מפרט טכני: pentium 4 - 1.5Ghz 324 SDRAM geforce 2 300/400 PCpertner motherboard DVD SAMSUNG GIGA 40 WD GIGA 4 WD ____________________ כרגע מחוברים למחשב ארבע כוננים: מאסטר פריימרי WD40GB סלייב פריימרי WD4GB מאסטר סקנדריי CDRW YAMAHA 2200EZ סלייב סקנדריי DVD/CD-ROM SAMSUNG הבעיה היא אחת, הצורב מתגלה בתור CD ROM רגיל למרות שהשם הוא של הדגם הנכון כל הג'מפרים מסודרים נכון וכנל לגביי הצד האדום בכבל אחרת לא הייתי רואה את הכוננים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכול מני משחקים נלחץ לי מקשים כולשהם בלי סיבה כך שאי אפשר לשחק.כאילו משהו לוחץ כול הזמן על החץ למטה במיקלדת. ניסיתי לנתק את כול התקני הusb וזה לא פתר את הבעיה. יש עולי תוכנה שמאתרת מאיפה מגיעה לחיצות או משהו? יש לי מחשב חלש אבל אני מריץ עליו משחקים קלים בשביל לכיף. כול מקרה כמה משחקים קצת ישנים כמו need for speed underground 2 או icy tower לא נותנים לי לשחק. עדכון:לא רלוונטי הסתדרתי. היה לי תוכנה בשם GRemote במחשב שדפקה לי משהו בדרייברים. כול מקרה הלכתי למנהל התקנים>בקרי קול וידאו ומשחק>והפכתי את הדרייבר של GRemote ללא זמין.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב עובד באופן סדיר אבל כשאני נכנס למשחק CSS הוא מריץ אותו במשך 5 דקות ולאחר מכן המסך נכבה אבל המחשב עדיין עובד כרגיל ורק לאחר שאני עושה ריסט הוא מריץ שוב תמחשב מה הבעיה בדיוק? אני לא רוצה סתם לקנות מסך חדש או שאולי בכלל מדובר בכרטיס מסך תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב אז עם בוא הקיץ התחילו כמובן בעיות הקירור בנייד של בת הזוג שלי אז אמרתי לעצמי טוב נפתח ננקה ונחליף משחה טרמית, אבל כמובן שאחד הברגים שם(אחריי העשרה שכבר הוצאתי) סירב לצאת ותוך חצי סיבוב כבר הבנתי שבהברגה הוא לא יצא, השאלה היא האם יש לזה פיתרון סביר? יש לכם אילושהן הצעות לפיתרון? בינתיים בכל מקרה נראה שהניקוי עזר והמחשב כבר לא קורס בבדיקת מאמץ לפחות(הוא עושה את האמא של האמא של thermal throttling, אבל נראה לי שגם שהוא היה חדש זה היה קורה).
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי צורב dvd hd של lg החיבור שלו זה sat הוא יכול לצרוב עד 50 גיגה הבעיה היא שאני מחבר אוות לsata ה windows עובד לאט מה יכולה להיות הבעיה ואתמול חיברתי כונן ide זה עבד טוב מאוד אם יכליות שהיה יתנגשיות
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום מיזה תקופה ארוכהה מאוד שלא הייתי. הורדתי את המשחק medal of honor pacific assault וכאשר אני מפעיל את ההתקנה קופצת לי השגיאה הבאה: התקנתי את winzip registry והרצתי את התוכנה שפתרה לי בעיות רג'יסטרי במחשב אבל לא עזרה לי עם ההתקנה של המשחק. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
ויש הרבה כבלים אז הכבל העבה של המסך שמתחבר לכרטיס מסך נמעך קצת האם זה בסדר או שמה יכולים להקרע בתוך הכבל כמה חוטים או שיגרם לו נזק? סליחה על השאלה הדפוקה אבל זה חשוב
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי ! יש לי שני מחשבים עם לוחות אם של Abit, ולאחרונה בשניהם המאווררים של הצ'יפסט מתחילים להרעיש. לוחות האם כבר לא באחריות, והייתי מעוניין לדעת אם יש מקום שניתן לרכוש שני מאווררים חדשים לצ'פסט של לוחות אלו. הדגמים של לוחות האם הם: Abit AI7 Abit IC7 MAX3 נ.ב. שני המחשבים עובדים בOC, כך שאני מעדיף את הקירור השקט והמקורי שהלוח מספק לצ'יפסט (מאוורים קטנים ופשוטים) מכיון שהוא עומד בעומס בצורה שקטה וטובה ולא פתרונות אחרים.
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
פירקתי את גוף הקירור של המעבד, והמעבד "נשלף" ביחד עם גוף הקירור. עכשיו הם מודבקים עם המשחה, איזה דרך הכי בטוחה להפריד אותם ?
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן.. קניתי לפני כמה ימים שני כרטיסי מסך של ati מדגם 6850. אני רוצה לחבר את שניהם יחד כמובן. השאלה שלי היא אם יש משהו מיוחד מעבר לחיבור הרגיל של שניהם על הלוח אם? כמו חיבור פיזי בין שניהם, מעבר לזה שהם מחוברים על הלוח אם? או איזה הגדרה מיוחדת אחרת? *הלוח אם תומך cf והספק לא אמור לעשות בעיות (650w cooler master) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני ממיר סרטי XVID לMPEG וההמרה מתבצעת עם תוכנה מסויימת, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אחרי איזה רבע שעה המחשב נכבה, זה קורא לי גם בעוד מקרים שיש עומס על המחשב. יש לי אנטי וירוס, ניסיתי הכל, סריקת וירוסים, טרויאנים, הכל..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בארה"ב, רכשתי לפטופ HP Pavilion 15.6" Horizon Blue 15-eh0090wm, הדלקתי אותו, הטענתי, התקנתי עדכונים ל Windows, כיביתי אותו והחזרתי לקופסא. אני מתכוון להשתמש בו בעוד כעשרה חודשים בישראל. 1. האם יש חשש שיקרה משהו לסוללה כאשר הלפטופ כבוי לתקופה כה ארוכה? האם יש צורך להטעין אותו כל מספר חודשים? 2. המטען שלו מתאים גם לישראל (110v-240v), אבל הכבל שמתחבר לקיר מתאים לשקע אמריקאי כמובן. אי אפשר להשתמש פשוט במתאם תקע, כי התקע הוא 3 פינים (Type B). אני מעוניין לרכוש (בארה"ב) כבל אחר שיתחבר למטען, עם תקע שמתאים לישראל, אבל לא יודע מה בדיוק לחפש. אשמח לדעת איך זה נקרא (ואם יש לינק לאמאזון זה יהיה מעולה).
-
- 81 תגובות
- 12.3k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי בעייה מעצבנת בcatalyste החדש 4.10 הpci write היה בהתחלה על Off ואז היו לי מלא בעיות כגון לא ראו חצי מהאייקונים והיו מלא באגים עם אחרים כשהוא על on הכול עובד בסדר עכשיו השאלה על מה זה צריך להיות??? כי בברירת מחדל או לפחות איך שהתקנתי את הדרייברםי ולא נגעתי בכלום זה היה בהתחלה על off...הכרטיס מסך שלי מן הסתם מחובר לagp ati radeon 9500 pro
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם ASUS PSW DH אם התוסף הנחמד, ASUS WIFI SOLO, אשר מתפקד כראוטר אלחוטי... בעייתי היא כזו, באזורי ישנו אינטרנט אלחוטי, המחשב מזהה זאת, אני רואה זאת, אך, משום מה איני מצליח להכנס לאינטרנט. ברצוני להוסיף מספר פרטים חשובים, הסיגנל חזק ביותר. ויותר מזאת, הקו פתוח, הוא אינו מאובטח. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם להקים את הרשת כראוי. תודה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן. לאחר חיפוש בת'רדים קודמים בפורום בנושא הזה, עדיין לא הצלחתי למצוא את הפתרון. הארדיסק + צורב IDE נמצאים במחשב הזה, החלפתי צורב ואני מקבל את ההודעה system boot failure. שיניתי סדר עליה בביוס אבל זה לא משנה כי ההארדיסק והצורב לא מופיעים בביוס. מה עושים במצב כזה ? בינתיים ניתקתי וחיברתי חזרה את הכבלים של ההארדיסק, לא עזר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש. היום עבדתי עם המחשבון , וכעת לא ניתן לפתוח . לוחץ ולא מגיב . מה ניתן לעשות ? גם איפוס והסרה לא עזר. הסרתי ולא מצליח להתקין מחנות האפליקציות . לוחץ ולא מגיב
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-