תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התו…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
זה התחיל לפני מספר ימים. כמעט כל פעם שאני משחק במשחק, שומע שיר או רואה סרט המחשב נתקע ואפשר ללחוץ רק על reset. אם יש בדיוק מוזיקה/קול כשהוא נתקע אז יוצא ביפ לא נגמר מהרמקולים. פעם בכמה זמן זה פועל בלי להיתקע להרבה זמן... עדיין לא גיליתי את מוקד הבעיה... בהתחלה ניסיתי לשנות דרייברים - לא עזר... אחר"כ שמתי לב שהמאורר על המארז מקרטע אז ניתקתי אותו מחשש שהקירטוע גורם לזה. אחרי זה ראיתי שגם המאורר של ה- Geforce 4 Ti לא פועל בכלל והייתי משוכנע שזאת הבעיה (הכרטיס היה מאוד לוהט בגלל זה). היום - לאחר שלושה ימים המאורר הזה פתאום חזר לפעול והכרטיס כבר לא חם, אבל המחשב ממשיך להיתקע!!! הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור - בדיוק כמו שהיו תמיד. למישהו יש מוסג מה זה או איך אפשר לסדר את…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז ככה: לפני שנה בערך קניתי מדפסת canon s300 , שללא ספק מדפסת טובה מאוד ואכן נהנתי ממנה. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים שאחרי שקניתי דיו שחור חלופי למדפסת והיא הפסיקה להדפיס בשחור. זה היה מוזר היות וגם לפני זה השתמשתי בדיו חלופי והיא לא עשתה שום בעיות. אוקי, אם הבעיה בדיו קניתי לה דיו שחור מקורי ועשיתי לה ניקוי ראש מדפסת עמוק דרך התוכנה של וינדוס. לצערי עדיין היא לא התחילה להדפיס בשחור. למישהו יש עוד פתרון אולי חוץ מלקנות ראש הדפסה חדש אם בכלל יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך מגבילים זמן מסך? לא יעזור תוכנות בקרת הורים כי אני בעל המחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי לוח אם מדגם :Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ומארז שמגיע אם ספק מדגם: ANTEC NSK2480 ללוח אם יש חיבור של 8 פינים אך לספק יש חיבור רק של 4 פינים האם עליי להחליף ספק כח אם חיבור של 8 פינים או שיש באפשרותי להשתמש בספק הנוכחי ולחבר ללוח רק 4 פינים ?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי כרטיס מסך Asus Geforce 4 Ti4400 V8440 שנקנה לפני שנתיים ב-1400 ש"ח. לאחרונה הופיעו על המסך פסים אנכיים ולמרות שהוא התקין דרייברים אחרונים וכן ניסה על מחשב אחר את הכרטיס - הבעיה בעינה עומדת. האם יש אחריות של אסוס העולמית למקרה כזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום 4, 3Ghz כרטיסי זכרון 2X256 DDR500Mhz. הבעיה התחילה כאשר פעם אחת המחשב לא עלה ושמתי לב להודעה שהמחשב עולה וכדי לדלג עליה יש ללחוץ על F2. הבעיה לא חזרה מאז ולאחר יומיים זה חזר! פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד, חשבתי שזו הבעיה אז החלפתי כרטיס מסך ועדיין המחשב לא עלה. יש לציין שהמחשב מדי פעם עולה, וכשהוא עולה לאחר כמה שניות הוא עושה מעין ריסט ושוב לא עולה. הוחלפו לצורך בדיקה עד עכשיו כרטיס מסך, ספק כח, נוספו מאווררים לקירור (גם מאוורר מעבד הוחלף לאחד זהה כי שבק חיים), זכרונות נבדקו גם כן ועדין המחשב לא עולה. למישהו יש כיוון כלשהו מה פשר הבעיה ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כשאני פותח את התמונות בווינדאוס, תמונות שהעלתי או שצילמתי בprtscn בעצם כל סוג של תמונות, זה פותח לי אותן בגודל חלון סטנדרטי ואני כל פעם צריך להגיד את החלון שיהיה על מסך מלא, יש אפשרות להגדיר את זה שהתמונה תפתח לי ישר על מסך מלא? תודה
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
I took out the memory cards (X2) and now I can hear a continous beep. I inserted one memory card and te PC starts booting but it is stuck. may be because it expect dua channel. Should I try different memory cards?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מצרף צילום וידאו של התקלה: https://drive.google.com/file/d/1nBJ...ew?usp=sharing קצת פרטים על התקלה: קורה בחיפוש גוגל. כלומר אם אני אחפש בדפדפן edge בגוגל, המסך ילבין. בחיפוש אחר, נניח בינג', לא משנה איזה דפדפן, אין הלבנה. עשיתי ריסטארט- לא עזר מחקתי נתוני גלישה (גם בסיסי וגם מתקדם)- לא עזר מחקתי פרופיל, לא עזר הסרתי והתקנתי כרום- לא עזר. כשאני אומר הסרתי, זה כולל מחיקת תיקיית הפרופיל ב- appdata פירמוט- עזר לכשבועיים ואז חזר. הסרתי את כל התוספים שהיו לי (כולה 2, DOCS משהו ו- ADBLOCK) לא בוצע משהו מיוחד, עדכונים בוצעו אתמול אבל השתמשתי בינתיים בגוגל והתקלה לא הייתה עד עכשיו. במחשב אחר עם אותו פרופיל הבעיה לא מתרחשת ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל והם…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
למרות שאני יודע שזאת בעיה שקוראת מדי פעם במסכים של LG, בכל זאת זה מאוד מאוד מעצבן. הבעיה למי שלא מכיר: יש לי מסך F900B מסדרת Flatron, מדובר במסך CRT כמובן, והבעיה היא שפעם בכמה זמן הוא מתחיל לצפצף, וזה לא עובר עד שאני מכבה את המסך (ואז כשאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לצפצף). הרעש עצמו הוא High pitch, כלומר מאוד מאוד גבוה, ומפריע מאוד. אפשר לטפל בעניין? או שצריך ללכת לחנות שמכרה לי את המסך? תודה מראש, ערן.
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
הנושא די אומר את הכל - הצורב שלי, צורב רגיל של lite-on ובן כשנה פשוט לא רוצה להפתח, ונפתח לבסוף רק לאחר כמה דקות של לחיצה על הכפתור שלו.
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים המחשב שלי התחיל להתקע מעצמו ואין אפשרות להזיז את העכבר ואת המקלדת. זמן מה לאחר מכן, המחשב נתקע אפילו בעת ההדלקה כלומר כאשר מופיע פירוט הנתונים גם אז המחשב היה נתקע והיה צורך במספר ריסטרטים כדי שהוא יעלה וגם אז הוא היה נתקע אחרי זמן מה . כיום, המחשב כבר לא עולה בכלל! לא רואים תמונת מסך (המסך טוב בוודאות הבעייה שתתכן במקרה זה היא הכרטיס מסך ולא המסך), אך הנורה הירוקה שמורה על כך שהמחשב דלוק - פעילה! לדעתי, הבעייה טמונה בכך שאין את ה"ביפ" כמו שיש במחשב טיפוסי בעת ההדלקה. הבעיות האפשריות שייתכנו לטעמי: האפשרות הסבירה ביותר:מעבד, ספק-כח, כרטיס מסך (כמעט ולא ייתכן). מהו הכיוון לבעייה? מי שמכיר דרכים פרקטיות לתקן את התקלה כמו להוציא את הסוללה של המעבד …
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון יש לי בעיה עם המקלדת, היא פתאום מפסיקה לעבוד ללא שום סיבה מיוחדת. הנורית במקלדת דלוקה אבל הקלידים פשוט לא מגיבים. זה קורה לי סתאם כך אפילו לאחר שעבדתי אם המקלדת והכל בסדר, אני חוזר לעבוד אחרי זמן מה ופתאום אין תגובה!!! זה לדעתי די מוזר ואני לא רואה מה יכול לגרום לבעיה, יכול להיות שהלוח אם קצת דפוק? אחרי הפעלה מחדש המקלדת חוזרת שוב לעבוד. זאת מקלדת פשוטה ביותר אבל עד עכשיו היא עשתה את העבודה מצויין... בעבר (ללא קשר לבעיה הזאת) ניסיתי להשתמש במקלדת natural של microsoft והיתה לי בעיה שאם האיתחול הראשוני של המחשב המקלדת לא עבדה, כאשר הייתי מאתחל שוב היא כן עבדה, בזמנו הנחתי שהבעיה היתה במקלדת ולכן המשכתי להשתמש במקלדת הפשוטה שלי, אבל עכשיו אני רו…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
המחשב: פנטיום 3 866 מגה הרץ, חלונות 2000. יש לי כרטיס GOFORCE 2. התקנתי את הכרטיס עם הדריבר הכללי לחלונות 2000 שנמצא באתר של NVIDIA. הדריבר יושב טוב, מזהה את הכרטיס והכלזז מעולה. לאחר מכן אני מתקין מספר משחקי תלת מימד (DIRECT3D) פשוטים וגפ הכל זז חלק. לאחר מכן אני מתקין GTA3. בסיום ההתקנה הוא אומר שהוא חייב DIREX 8.1 ומתקין לי אותו. אני מעלה את GTA3 - והכל תקין. אך שאר המשחקים כבר לא בסדר - הגרפיקה של התלת מימד מחורבשת והכל מוצג לא טוב. מה הבעיה ? הכרטיס מסך ? (אז איזה דריבר להוריד ? ) גירסת ה DIREX ? (אולי להוריד גירסה 9 יעזור ? בגירסה הנוכחית שיש לי על המחשב הרצתי את ה TEST שיש בדיאלוג של הדירקטס - הקובציה התלת מימדית שיש שם מוצגת בסדר גמור.) ועוד שאלה - איך אפשר לעשות …
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם שנה טובה וחג שמח, יש לי איזשהי בעייה עם הנייד ואנלא מצליח לפתור אותה לא משנה כמה ניסתי... יש לי מחשב מדגם msi pr601 שנקנה לפני 4 חודשים , המחשב עובד על מערכת ההפעלה windows vista home basic. עד לפני כמה ימים המחשב עבד נהדר והכל היה פצצות עד שפתאום לפני איזה שבוע התחילה לי בעייה בכל פעם שאני מנסה לעלות את המחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה winload.exe קובץ לא נמצא וכאלה. בהתחלה כשזה התחיל הייתי עושה ריסט למחשב ואז הווינדוס היה עולה והכל היה בסדר , אבל היום כבר התחילה בעייה אחרת... אני מנסה לעבוד עם Windows Vista Recovery Disc ובכל פעם כשזה מסיים את כל ההכנות להתקנה עולה לי מסך כחול שאומר לי שהווינדוס נסגר בשביל למנוע נזק למחשב , נא לבדוק ווירוסים ואם לא אז לבדו…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי היום מחשב חדש, המחשב עולה אך אחרי כמה שניות הוא נכבה לי, כאשר אני מנסה להיכנס לביוס -נכבה אני מריץ דיסק התקנה של OS, אחרי מס' שנוי - נכבה לוח G965P-DS3 מעבד - E6300 ספק ליברטי 400W אני מיואש, בבקשה עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
פירמוט והתקנת WIN במחשב נייד זה אותו הדבר כמו במחשב רגיל? מה אני צריך לדעת ליפני שאני מתקין WIN חדש במחשב נייד נ.ב אני יודע הכל על מחשב שולחני אבל על נייד אף פעם לא נישיתי
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום וברכה, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(אני יכול לעבוד שעות עם המחשב בלי שום תקלה) אך התצוגה איטית…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
הבעיה : המחשב קופא בצורה רנדומאלית ודורש ריסטרט. אפשר להיות סתם בwindows או משחק ופתאום יהיה בזזזזזז התמונה תעצר ואין שום תגובה לכלום חוץ מריסטרט. אני לא יודע אם זה הספק כוח שלא מצליח להחזיק את המערכת (מפרט בחתימה). או שיש בעיה בדיסקים הקשיחים : WD5000AAKS X2 WD2500KS ST31000528AS תודה רבה לעוזרים.. עריכה: הביוס מעודכן לביוס הכי חדש, אין בכלל מסכים כחולים, הטמפרטורה של הרכיבים נורמאלית ואפשר לשלול בעיות תוכנה.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני איזה שנה וחצי קניתי את המחשב שלי עם הכרטיס מסך HD4870 של PILOT. לכרטיס מחוברים 2 מסכים, הראשי הוא מסך 23 אינץ' והמשני הוא מסך 19 אינץ', שני המסכים הם רחבים אם זה משנה למישהו. החל מלפני יומיים (29.6.10) במסך השני התחילו לפעמים להיות מעין קירטועים מעצבנים שבולטים לעין כגון קפיצות וכו'. הסיבה שאני חושב שזה אולי הכרטיס זה בגלל שאם אני עושה משהו כבד במסך הראשי אז המסך השני מתחיל לקרטע, כגון סרטונים ומשחקים, ברגע שאני מפעיל ישנה קפיצה במסך השני. כדי לבדוק את זה לעומק ולפני שאני יוצר קשר עם החנות (יש לי עדיין אחריות) אני רוצה לבדוק אם זה באמת הכרטיס, איך אפשר לבדוק את הכרטיס? הטמפ' הממוצעת שלו זה 50 מעלות כאשר העוצמה של המאוורים הם 50%.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-