עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HilaX3,

ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. עכשיו, חשוב לי לציין שאני שומרת על המחשב שלי. אני מנקה אותו פעם בחודש-חודשיים, הכבלים בפנים מסודרים (יחסית) וכל המאווררים נקיים. אך במשך זמן ארוך, הקירור של הכרטיס מסך מרעיש לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לנקות אותו בצורה עדינה עם מברשות מאבק - לא עזר. זה גורם לרעש מאוד חזק מהמחשב שלי לצאת וזה בלתי נסבל עד כדי כך שאיבדתי את החשק לגמרי להפעיל את המחשב מחדש/לכבות אותו בכלל. אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות בשביל להפסיק את הרעש. כרטיס מסך: Redeon HD 5770 Sapphire, הקירור העדכני שלו, לא היישן והסגור. אשמח לעזרה בנוגע לזה, ובנוסף, צילמתי תמונה מSPEEDFAN, ואשמח לדעת מזה הדבר שמסומן "באש", ואני מניחה שזה אומר טמפרטורה גבוהה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  2. היי שלום לכולם יש לי הרדיסק 2.5 אינטש חיבור USB ללא חשמל. ההרדיסק לא מגיב כשאני מחבר אותו למחשב , הנורה נדלקת אבל ההרדיסק לא מגיב. יש לי שם מידע חשוב !! איך ניתן להוציא את המידע!!! כמו כן כמובן שניסיתי כבל אחר ומחשב אחר אך ללא הצלחה תודה על העזרה יוסי

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by adam99,

אהלן! יש לי מתאם רשת אלחוטית שמחובר כל הזמן למחשב (WINXP). אבל כשאני מחבר דיסק קשיח נייד (ניסיתי כבר אחד קטן של WD מחובר עם מגירה לUSB ועוד אחד PASSPORT של WD) יש בעיות (חשוב להזכיר שבמחשבים אחרים זה עובד יופי) כשאני מחבר את הPASSPORT אז הוא מזהה והכל אבל כשאני מעביר דברים הוא מתנתק. וכשאני מחבר את הקטן עם המגירה אז הוא כותב שלא ניתן להתקין את החומרה וזהו, הוא אפילו לא מראה אותו במנהל התקנים... אחרי שניתקתי את המתאם האלחוטי וחיברתי את הדיסקשיח הקטן ואז את המתאם זה עובד (עדיין לא בדקתי אם זה עובד בלי ניתוקים בהעברת קבצים) והאינטרנט נהיה יותר איטי. זה גם לא משנה באיזה חיבור אני מחבר (בין אם זה ליד המתאם או חיבור אחר אפילו מקדימה). והחלפתי ספק לפני שבועיים (זה היה לי גם לפני…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by alex542,

לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה הכל נדלק מלבד המסך לאחר חצי דקה דקה המסך נדלק והכל בסדר. בעיה זו החלה לקרות לאחרונה,בדקתי בעזרת כרטיס בדיקה וקיבלתי את הקוד 25. הבעיה כנראה בכרטיס מסך? אם כן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  6. שלום חברים, יש לי מחשב עם מארז thermaltake case v9 מאז שרכשתי את המחשב עד היום לא הצלחתי להשתמש בחיבור שיש למעלה לדיסק קשיח. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל SATA מחובר לחיבור למעלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי להפעיל את זה. מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  7. התוכנה מקליטה קול ווידאו את הקול היא מקליטה מצוייו אבל את הוידאו היא מקליטה עם פריזים FRAME BY FRAME איך מסדרים שגם הקלטת הוידאו תהיה רציפה לגמריי ?

8. ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by sar_007,

המחשב לא מזהה את הסידירום מה אני יעשה? בהתחלה חשבתי שזה בגללל שהכבלים לא מהודקים היטב אבל הם כן

10. Started by wtfpwnz,

קניתי מיקרופון+אוזניות ב 30 שקל , בלי חוברת או דרייברים (אם צריך) איך שאני מחבר את האוזניות לשקע של הרמקולים, ה lan hub מתנתק , המחשב נהיה איטי ונתקע כל כמה שניות , וה HUB לא חוזר , רק אחרי זמן רנדומלי (שבוע ~) ("cannot reconnect network hardware" or something) help.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by johny,

יש לי מחשב ווינדוס 98 ובו 2 כונני סידי רום. לפתע מערכת ההפעלה לא מזהה סידי רומים. פשוט אין כוננים כאלו. בביוס BIOS לעומת זאת הכוננים מופיעים... איך זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  12. היום בצהריים צפיתי בסרט באמצעות הTV-OUT שבכרטיס מסך שלי שמחובר לטלויזיה. כדי לראות סרט אני מנתק את הכבל של הכבלים מהטלויזיה כדי שיראו נקי. כשנגמר הסרט החזרתי תקבל ושמתי לב שכל ערוצי הVHF רואים בצורה מקולקלת, סריקה מחדש של ערוצים לא עזרה. הטלויזיה היא טלויזיה של ספקטרה. ניסיתי לנתק מהחשמל לזמן מה וזה עדיין מראה את אותה בעיה. את המפרט שלי אפשר לראות, לא שזה יעזור. מה אפשר לעשות? ולמה זה קרה משימוש בטי וי אווט??

13. Started by stac,

זה ממש מצעבן קניתי HD חדש מחבר אותו למחשב נכנס לBIOS נכנס לזיהוי IDE ומחכה....ומחכה...ומחכה...חשבתי אולי יש מצב קטן שזה בגלל שהרד דיסק בגודל 80G אז נתתי לו זמן ראיתי שלאחר 32 דקות שום דבר לא עוזר התחלתי לשחק: החלפתי ג'אמפרים, החלפתי כבלים, שמתי אותו פעם בMASTER פעם כSLAVE עם CD ופעם עם HD אחר לא עוזר. הניחוש הכי טוב שלי שלוח אם שלי לא תומך בסדר גודל HD שכזה אולי PATCH לBIOS והכל סבבה? השחקנים: MAXTOR DiamondMax 80GB 8MB ATA 133 Gigabyte GA-6BXC BIOS AWARD 1998 PII 350 הצעות כלשהם?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by ward,

יש לי מערכת כזאת !! מעבבד ATHLON 1600+ זכרון 128 DDR 266MHZ לוח אם 7VTXE של גיגה בייט הלוח כמובן תומך ב DDR עד 266 כל הזמן אני עובד מצוין אחלה מחשב עד שבא יום אחד והחלטתי שאין מספיק זיכרון למחשב ! הלכתי אל הטכנאי אמרתי לו שיוסיף 256 ! הוסיף לי סטיק אחד אבל מה היה עם 333MHZ כי לא מצא 266 ואמר שזה יתאים OK חזרתי הביתה הכל עובד חלק מצוווווין אבל סמתי לב שאחרי שסמתי את הסטיק של 256 המחשב (XP) התחיל לעשות ריסט לבד ב DEATH SCREEN מסך כחול ומופעל מחדש סבלתי כמה ימים ולבסוף החלטתי לסיר את ה 265 הסרתי אותה וחזרתי עם רק 128 הבעיה נשארה !! חשבתי שהבעיה מהמערכת ולא מהסטיק של הזיכרון !! 1- פירמתתי את המחשב 2-התקנתי XP PRO חדש 3- נסיתי עם\ובלי הסטיק והבעיה עדיין נמצאת 4- יש סיכוי שה…

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  15. מה יכולה להיות הסיבה? האם חסרים קבצים? (לפי חודשיים ראיתי בו את החמישייה הקאמרית שזה היה ב-DVD)

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by shaniyakov,

יש לי עכבר ps\2 אופטי, ואני לא יכול להשתמש באותו עכבר במחשב, בכלל בכל עכבר שהוא ps\2...עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לשנות את החיבור מps\2 לחיבור usb בלי מתאם, רק על ידי חיתוך הכבלים ושינוי החוטים?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  17. אוקי כולם המחשב של אח שלי מת והחלטנו להחחזור למחשב אחד משותף עד עכשיו היה לי כונן יחיד של 80 גיגיה נ ide עכשיו לקחתי תהרד דיסק שלו 40 גיגה גם ide וחיברתי אותו כסלייב וגם גימרפי אותם ככה עכשיו המחשב מזהה אותו ואני יכול להכנס ולשים שם קבצים ואני רואה תקבצים מהמחשב של אח שלי קיצר ניסיתי לפמרט אותו על ידי המאתחל של הווינדוס איך שאני מתחיל אני מקבל תשגיאה הבאה "אין אפשרות לאתחל כונן זה, צא מכול כלי השרות לדיסק או מתכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן ההכונן אינו מוצג בחלון כלשהו, ולאחר מכן נסה לאתחל שנית" אז עשיתי ריסרט ועדיין לא נתן לי נכנסתי לכנון מחקתי הכול !@ אבל הכול והוא לא נותן לי מה שמוזר הוא שזה מראה לי שיש עוד 7 וחצי גיגה תפוסים !@# איך זה ? ה…

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by puNani,

אז ככה, לפני זמן לא מוגדר (אני מעריך בערך חודש וחצי או יותר) הסרתי איזושהי תוכנה, אני לא זוכר אפילו איזה... בכל מקרה מאז הופיע לי משהו מוזר ב WINDOWS MEDIA PLAYER, הנה המחשה: הדבר אמנם נראה מוזר אך בעצם העסק עדיין עבד כמו שצריך, אם סימנתי רק קבצי AVI הוא הציג לי רק קבצי AVI. עכשיו, ניסיתי להוסיף WINDOWS COMPONENT ותראו מה הוא כתב לי: אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה שאז הסרתי או לא, וזה גם לא הנקודה.. אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת, והשאלה היא מה אני יכול לעשות, חוץ מפירמוט ומה SYSTEM RESTORE... האם יש דרך פשוט לתקן קבצי מערכת פגומים? נ.ב אני על XP PRO, עם ה SP1.

19. Started by Infin1ty,

הבעיה היא כזאת(אולי זה צריך להיות כך?), הצורב לא יתן לי לצרוב יותר מעל מהירות x40 בעצם Nero מזהה את הצורב כאשר המהירות צריבה המקסימלית שלו היא x40 אז אם זה כך, למה רשום על הצורב שהוא אמור לצרוב על 52 לשכתב על 32 ולקרוא 52? או שזה פשוט בעיה אצלי?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by Spiritus,

איפה ניתן להוריד דרייברים לGamePad בשביל XP ?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by Imtheman,

יש לי מחשב שאין לו גישה לאינטרנט ואין לי שום דריבר בשבילו עכשיו אני רוצה(רוצה... די חייב ) לפרמט אותו יש איזו שהיא דרך לגבות את הדריברים ואז להחזיר אחרי הגיבוי??? (אני יודע שזה משהוא עם ספרית הINF אבל בטוח צריך לשמור עוד תקיות) וסתם לידע כללי לפעמים יש תוכנות תשמחקו אותן בלי הUNINSTALL ואז השם של התוכנה נשאר בטפריט של ההסרת תוכנות יש איזו שהיא דרך למחוק אותן משם???

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by HONDA,

יש לי GE-FORCE 5950 ULTRA ואני יכול לחבר אליו ממיר של טלוויזיה וליראות מה שהממיר משדר .............אבל אני מחבר ואני לא יודע (אין לי מושג) איך ליראות את מה שהממיר משדר

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by amittt,

תקשיבו יש לי מחשב כזה celeron d 2.4 asus p4p800-mx 256*2=512 sata 80GB 7200 8MB עכשיו תקשיבו אני נכנס לביוס ושם אני מסתכל בטמפרטורה שלו וזה קופץ לי בין 50 ל 55 האם זה יותר מדי?? או האם זה בכלל טוב??? בבקשה תגידו לי וגם אם זה לא פסדר תגידו לי מה לעשות ? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש, וקבלתי אותו היום לפני שעה.. כולי אושר והתרגשות באתי להתקין בו ווידווס נוצץ וחדש והוא מודיע לי שהוא לא מזהה הרד-דיסק במחשב... הלכתי לביוס וניסיתי לראות מה הבעיה, יצא שהמחשב לא מזהה IDE מאסטר ראשי וכל נסיון לבדוק מה הבעיה לא הועיל!! עכשיו אני לא כ"כ מבין מה קורה פה (אולי הקטע של ה-SATA החדש קשור לעסק, כי בחיים שלי לא השתמשתי בכונן SATA לפני זה ויכול להיות שפה הבעיה...) בכל מקרה אם משהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף לי לדעת למה המחשב לא מזהה לי את הדיסק או איך אני אמור בכלל להתקין אותו??

• 2 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.