תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום החלפתי מארז והעברתי ממארז אחד לשני את החומרה. עכשיו המחשב נכנס ועולה המסך השחור הרגיל של ההתחלה וכותב לי ככה: detecting primary master ...maxtor 6y120lo detecting primary slave ...none detecting secondaly master ...none detecting secondaly slave ..none מה אני עושה כדי שהמחשב יעלה לי נורמאלי? אני מבין מזה שמשהו לא מחובר לי או משהו כזה השאלה היא מה... אם זה לא משהו מנותק אז מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יוצאת הודעה: RUN LIME ERROR '75' PATU/FILE ACCESS ולפעמים לאחר שהמחשב מתחיל לפעול יוצאת הודעה שהתוכנית ביצעה הוראה לזיכרון והוא לא יכל להיות במצב read נוסח ההודאה: "ההוראה ב0X100018F4 ביצעה הפניה לזיכרון בOX71A0406A לזיכרון לא היתה אפשרות להיות READ לחץ על אישור כדי לסיים את התוכנית" לא ניכרת שום תקלה בדיסק קשיח ובזכרונות, מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הכונן SSD מערכת הפעלה שלי הפסיק לעבוד. הביוס לא עלה עד שניתקתי את הכונן. במארז USB גם המחשב לא מזהה אותו. 1. האם יש מה לעשות או הוא הלך וגם החומר עליו? (הרוב מגובה) 2. אני בנתיים רוצה להחליף אותו, שוקל אם לשים m.2 נוסף לOS כאשר כבר יש אחד לחומרים וקאש או שמבחינת מהירות זה ישפיע על הm.2 המהיר שכבר קיים? לא שמעתי עדיין על SSD שהפסיק לעבוד, אשמח להבין כמה זה נפוץ. זה הרכיבים של המחשב AR7-3800XB AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Box 1 RR-212TR-16PR-R1 Cooler Master Hyper 212 LED Turbo (Red Top Cover) …
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אחד ל2-3 כיבויים והדלקות, המחשב נתקע בעלייה כאשר רק חלק מהמילה memory מוצגת(תמונה מצורפת). (לא ניתן להכנס לביוס, המחשב תקוע לחלוטין). אין OC במערכת. הנה איך זה אמור להראות(קישור). http://www.linuxhardware.org/images/articles/nf2kt400-071003/ASUS-A7N8X-BIOS-Post.jpg ניסיתי להחליף זכרונות, להחליף סלוטים, להשתמש רק בסטיק זכרון אחד, להוציא ולהכניס כרטיסי PCI-E, כלום לא עזר. רק אחרי כ10 דקות של משחקים עם הזכרונות, לחיצה במקומות שונים (על כל הכרטיסים וכו..), המחשב מתחיל לעלות. ( זה וודו לחלוטין, אין משהו ספציפי שמסדר אותו). אשמח לשמוע חוות דעתכם. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
המחשב נכבה ונדלק פתאומי במשקים אבל לא בכל המשחקים למשל בקרייסס הוא לא עושה ריסט אבל ברוב המשחקים הוא עושה ריסט מה יכולה להיות בעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כונן CRUCIAL M4 64G פירמוור 0009 אתמול חזרתי מיום עבודה וראיתי מסך שחור. לאחר כמה בדיקות, הבנתי שהמחשב שלי עשה ריסטרט, דיסק מערכת ההפעלה לא זוהה בביוס, ואז המחשב נתקע כי אין לו מערכת הפעלה. לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי אותו, הדיסק הקשיח חזר להיות מזוהה, ומערכת ההפעלה חזרה (הייתי צריך לשחזר את הגדרות האתחול בביוס) והציגה הודעה על כיבוי לא מסודר. לאחר מכן, ראיתי סרט במחשב בסלון שמוזרם מהמחשב הבעייתי (לא מהSSD) הסרט נתקע לאחר 20 דקות, מכיוון שהמחשב המזרים (בעל כונן הSSD החשוד ) עשה ריסרט ושוב הSSD לא זוהה. לאחר מכן, עדכנתי את הFIRMWARE ל000F , שיהיה. העדכון גרם לריסטרט מסודר, אך כשהמחשב עלה, הכונן לא זוהה. לאחר תהליך התיקון המסורתי, המחשב חזר לפעול, עשיתי שוב את עדכון הFIRM…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ההרד דיסק מחובר דרך אחת כניסות הUSB. והכל עובד טוב ויפה ברגע שאני מחבר את הכבל של הHDMI, יש לומר אפילו רק נוגע עם המגעים שלו במגעים של החיבור! ההרד דיסק מתחיל לעשות קולות ומופיעות לי הודעות שהרד דיסק צריך לעבור פורמט לפני שאני אוכל להשתמש בו. עם זאת כאשר אני מחבר את ההרד דיסק דרך יציאת USB אחרת אין לי את הבעיה הזו. איזו סוג של בעיה זו? חלוקת כוח ליציאות ע"י הספק או מה? המחשב הוא מחשב נייד, והדיסק קשיח הוא 3.5 ככה שאת הכוח שהוא לו מקבל חיצונית תודה
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם שנה טובה וחג שמח, יש לי איזשהי בעייה עם הנייד ואנלא מצליח לפתור אותה לא משנה כמה ניסתי... יש לי מחשב מדגם msi pr601 שנקנה לפני 4 חודשים , המחשב עובד על מערכת ההפעלה windows vista home basic. עד לפני כמה ימים המחשב עבד נהדר והכל היה פצצות עד שפתאום לפני איזה שבוע התחילה לי בעייה בכל פעם שאני מנסה לעלות את המחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה winload.exe קובץ לא נמצא וכאלה. בהתחלה כשזה התחיל הייתי עושה ריסט למחשב ואז הווינדוס היה עולה והכל היה בסדר , אבל היום כבר התחילה בעייה אחרת... אני מנסה לעבוד עם Windows Vista Recovery Disc ובכל פעם כשזה מסיים את כל ההכנות להתקנה עולה לי מסך כחול שאומר לי שהווינדוס נסגר בשביל למנוע נזק למחשב , נא לבדוק ווירוסים ואם לא אז לבדו…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש אתר ברוסית ושם אני מוריד וממש כמה שניות ונעלם ההורדה. והורדתי מאתר אחר משהו ואחרי 10 דקות אני לא רואה את ההורדה מוזר .
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב, במחשב בן כמה שנים של אחי בעל לוח אם MS7095 (כרטיס מסך OB)התחילו בעיות לפני כמה חודשים. בהתחלה המסך היה מראה שאין אות והמחשב נראה כאילו הוא ממשיך לעבוד. כאשר ניסיתי לסדר את העניין והשכבתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך, אבל עכשיו גם זה לא עובד. המסך מראה שאין שידור גם כאשר אני מנסה לשים כרטיס מסך AGP ישן ולראות דרכו. העניין שלעיתים זה כן עובד ואני לא מבין מה העניין. בדקתי קבלים שרופים או כל פגם פיזי נראה לעין ולא הבחנתי בכלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב שהלוח אם סיים את הקריירה? כדאי ללכת לטכנאי וזהו, או שביקור אצלו יעלה לי כבר כמו לוח אם חדש? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי בעיה, יש לי עכבר שהוא דולק עם אור אדום כל הזמן. בזמן האחרון שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא ועכבר לא מתכבה?יש אור אדום. איך אני מכבה את העכבר עם האור האדום? זה רק קרה בזמן הארחון לפני זה העכבר היה מתכבה עם כולםםם במחשב כולם היו הולכים לישוןןןןןן... יכול להיות שיש וירוס בעכבר?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כחודש קניתי מחשב חדש: .amd 3200+, k8nf9,wd 120 sata, 6600 gt gigabite, raidmax cobra משום מה הכרטיס מסך מתחמם מאוד , בצורה רצינית מאוד הוא מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ששניות לאחר הפעלת המחשב ו70-75 מעלות בעבודה מאומצת של משחקים או תוכנות. יש לציין שהמעבד והלוח אם מכיעים לטמפרטורה סבירה של 40 מעלות. מה ניתן לעשות, שמתי לב לאחרונה כי המשחקים או התוכנות החלו להאיט טיפה לאחר עבודה של שעה או יותר למשך שניות ואף דקות. מה הטמפרטורה הנורמלית לכרטיס ואיזו תוכנה נוספת ניתן להוריד על מנת לבדוק את הטמפרטורה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נאלצתי להתקין מחדש את המחשב שלי (בן 4), ולצערי לא הצלחתי למצוא את הדיסקים שאיתם המחשב הגיע . ניסיתי לאתר את הדרייברים המתאימים, ונראה שהרוב עובד, אך השמע דרך חיבור ה HDMI (שמחובר לטלוויזיה - זה HTPC) אינו עובד. זה המפרט שקניתי: [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 197737 1 [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L 39264 5 [/td][/tr][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI EW-7628Ig 6 [/td][/tr][tr][td] מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray IE5200ay 7 [/td][/tr][tr][td] מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W NSK2480 8 [/td][/tr][tr][td] זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי. אתמול צילמתי בגלקסי 10 סרטון די ארוך (שעה פלוס) וטלפון חלק לי את הסרטון לארבע סרטונים וכל סרטון בערך 4גיגה. העלתיאת זה למחשב ושניסתי לפתוח הנגן רק השמיע את הסרטון אבל לא הציג אותו. ניסיתי כמעט בכל הנגנים, הסיומת היא mp4 . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי WIN7 64 ואני מעוניין להכין USB עם WIN7 64 למחשב חדש שקיבלתי. התוכנה המקורית של הוינדוס לא מאפשרת לי לעשות את זה. היא טוענה שתוכנה אחרת משמשת בכונן ולא מאפשרת לי להתקין. מישהו מכיר את הבעיה? למישהו יש רעיון לפתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי צורב dvd , כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ מסוים (ניסיתי כבר כמה סוגים ..), הצוריבה נתקעת בנקודה כלשהי (שמשווים פיסית את הדיסקים הנצרבים , אז אפשר לראות שהצריבה הופסקה די באותה הנקודה (לפני גודל העיגול הכה על פני הדיסק). ההודעה שהנרו כתב לי בlog הינה: אשמח לעזרה... Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll': Ver=4.60 (1021), size=45056 bytes, created 10/09/1999 13:06:00 ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\Nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.59, size=160016 bytes, created 29/01/2003 22:37:36 Nero Version: 5.5.10.56 (Nero Express) Recorder: <SONY DVD RW DRU-510A> Version: 1.0d - HA 1 TA 0 - 5.5.10.56 Adapter driver: <IdeCh…
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן, נשרף החיבור hdmi שלי בין המחשב לטלויזיה. תיקנתי את הטלויזיה אבל כשחיברתי אותה שוב למחשב, המחשב לא זיהה אותה. גם כשהגדרתי בהגדרות מסך של המחשב מסך VGA נוסף באופן ידני עדיין עדיין אין תמונה או קול. כשאני מחבר לטלויזיה לפטוף הכל עובד בלי שום בעיה לכן אני חושב שגם היציאה של המחשב נשרפה (אולי היתה קפיצת מתח שהרסה את שניהם באותו הזמן.. לא יודע). חבל לי להחליף את כל הלוח האם (Z97-HD3) רק בגלל יציאת אחת דפוקה. מישהו יודע אם יש מעבדות אלקטרוניקה (באיזור רמת גן) שמתקנות לוחות אם? או דרך לתקן את היציאה בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי עושה המון ריסטים פתאומיים, זה מונע ממני לשחק במשחקים. לשמוע שירים, ועוד כל מני דברים קטנים. עשיתי כמה בדיקות ואני סבור שזאת בעיה בטמפרטורה. בדרך כלל אחרי שהמחשב עושה ריסט ואני בודק בביוס, הטמפרטורה עומדת על 52-56 מעלות, ולפני שהיה ריסט (לפני שהפעלתי בכלל משחק או משהו כזה) היה משהו כמו 40-45. אני רוצה להעלות טיפה את הטמפרטורה שבה יהיה לי ריסט, אך לא מצאתי שום אפשרות. בביוס חיפשתי - ולא מצאתי. האם יש תוכנה שיכולה לעזור ? משהו ?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש לוח אם תואם למעבד מסוג intel core i5-3470 3.2 ghz עבור מחשב ישן. במידה ואני מחליף רק לוח אם אני צריך גם לעדכן את ה bios של המחשב או שמספיק רק להחליף?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אהלן. המחשב נתקע כשעושים לו איתחול. בלוח אם זה תקוע על q code: b2 b2- Legacy Option ROM Initialization אם אני עושה RESET אז המחשב עולה. הלוח אם: ASUS P88Z77-V-Deluxe GPU: ATI HD6950 open to 6970 2GB CPU: Intel Core i7 3770k RAM: 4x4GB Corsair vengence עשיתי עידכון ל-BIOS עשיתי גם איפוס שום דבר לא עוזר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי שלט שהיה מחובר למחשב והתנתק ועכשיו כמפעילים אותו זה אוטומטית מתחבר לאקסבוקס. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כאשר אני עולה ב WINDOWS אז אין לי סימן של העכבר ת העכבר לא מןפיע אבל כאשר אני עולה ב REAL MODE אז העכבר עולה האם יתכן שיש בעיה עם הDRIVER? האם כדי לי להוריד את הDRIVER הישן ולעלות את ה WINDOWS מחדש? האם יש פיתרון אחר? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
היום קניתי E8400 על הלוח P5K3 ואני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך הראשון (לפני שאפשר להיכנס לביוס) זה נתקע שמה אין אפשרויות אין כלום!! מה עושים D:
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום רציתי לספר לכם על מקרה שקרה לי אם המחשבים אני חיי בארה"ב בניויורק קניתי עד היום 2 מחשבים הכי טובים שיש ואחזרתי אותם לחברות בגלל בעיות המחשב הראשון קניתי בניויורק בחנות לא יאומן כול המוכרים הם סינים הבעיות שהיו לי אם המחשב הראשון הלוח אם היה דפוק פעם ראשונה הייה לי בעיות אם כרטיס מסך פעמים הם נשרפו ובעיות אם משחקים כמו ריצודים של התמונה ASUS 5900 U MSI 5900 U שתי הדגמים הם 256 מגה בייט ULTRA ביטלתי את העיסקה והחזרתי את המחשב לחנות המחיר של המחשב היה 2650$ המחשב השני קניתי מחברת מקלפורניה IBUYPOWER הבעיות שהיו לי אם זה שהלוח לא רצה לקבל את ITNETCEBAL הם שמו לי צורב די וי די שונה ממה שביקשתי (יותר זול) ואחר כך הלוח התחיל לזייף אם אמרו שישלחו טכנאי אם לוח חדש ואח…
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-