תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש ביציאת COM כדי לצרוב רכיב באלקטרוניקה,עכשיו במשך שבוע הכול עבד כמו שצריך אבל פתאום היום כאשר אני בא לצרוב הוא אומר לי שיש שגיאה התקשרות עם הרכיב(ההודעה הזאת מופיעה כאשר הכבל לא מחובר או הרחיב לא מחובר) ו2 מחוברים מצוין בדקתי גם במחשב אחר(ככה שהבעיה לא ברכיב שלי). עכשיו לא נגעתי בכלום בהגדרות ככה שזה נראה לי בעיה חומרתית יותר, הWIN מזהה את היציאת(COM שלי). יש משהו לעשות בנידון או שיציאת הCOM שלי נדפקה אך שהוא... אם אתם חושבים שזה לא קשור לחומרה תעבירו בבקשה את הנושא לפורום מתאים... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים התחילו להיות לי בעיות של תקיעות באתרים ספציפיים באינטרנט , לאחר מכן התקיעות עברו גם לווינדוס עצמו כשאני לא גולש כשהמחשב היה נתקע לא הייתה שום אפשרות ללחוץ על כלום גם לא crtl+alt+del ולהפעיל את מנהל המשימות , רק הפעלת נמחשב מחדש עשיתי סקירת וירוסים+שיחזור וזה לא פתר את הבעיה אתמול קפצה לי הודעה חדשה windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח http://www.fastup.co.il/images/59477090.png בדקתי על ידי התוכנה HD tune וזה התוצאות שקיבלתי http://www.fastup.co.il/images/59031044.png מה זה אומר בעצם הבעיה הזאת?? התקיעות במחשב זה בגלל הבעיה הזאת? מה אני צריך לעשות? לפנות לחנות שקניתי מימנה או שאני יכול לתקן בעצמי? שמעתי שיש תוכנה טובה יותר לבדיקת בעיות אבל אנ…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
ראיתי סירטון ביוטיוב של איזה חננה גאון והוא הגדיל 8 גיג'ה ל 12 גיגה ללא תוספת זיכרון !!!! חינם לגמרי משהו מטורף אני מת לנסות את זה , השאלה אם זה יכול לדפוק לי את החומרה במחשב / זיכרונות ...?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי בעיה, המחשב שלי קופא בזמן משחקים. לפעמים לוקח לו חצי שעה לפעמים 5 דקות אבל הוא תמיד קופא בסופו של דבר :-\. יש לי פנטיום 4 2.4 , ati radeon 9500 pro (מיוצר ע"י ati) , לוח אם gigabyte 8sg667 (צ'יפסט sis 648). יש לי גם ספק כוח 300W. כשאני בודק את הטמפרטורות עם ספידפן זה כל הזמן קופץ, לפעמים זה מראה 30 ולפעמים 80. הממוצע הוא בסביבות ה-45 גם ללוח האם וגם למעבד. הורדתי עדכונים לביוס ודרייברים הכי חדשים ושום דבר לא עזר :( גם שיניתי את הכרטיס שיעבוד על agp 4 ולא על 8 וזה גם לא עזר. לפני הכרטיס רדאון היה לי gforce 4 mx והמחשב עבד איתו בסדר גמור ולא נתקע אף פעם. יש איזה חוסר תאימות בין הלוח אם לכרטיס מסך אולי? או שזה בעיה של התחממות(הטמפרטורות אמורות לקפוץ או שהן אמו…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רציתי לספר לכם על מקרה שקרה לי אם המחשבים אני חיי בארה"ב בניויורק קניתי עד היום 2 מחשבים הכי טובים שיש ואחזרתי אותם לחברות בגלל בעיות המחשב הראשון קניתי בניויורק בחנות לא יאומן כול המוכרים הם סינים הבעיות שהיו לי אם המחשב הראשון הלוח אם היה דפוק פעם ראשונה הייה לי בעיות אם כרטיס מסך פעמים הם נשרפו ובעיות אם משחקים כמו ריצודים של התמונה ASUS 5900 U MSI 5900 U שתי הדגמים הם 256 מגה בייט ULTRA ביטלתי את העיסקה והחזרתי את המחשב לחנות המחיר של המחשב היה 2650$ המחשב השני קניתי מחברת מקלפורניה IBUYPOWER הבעיות שהיו לי אם זה שהלוח לא רצה לקבל את ITNETCEBAL הם שמו לי צורב די וי די שונה ממה שביקשתי (יותר זול) ואחר כך הלוח התחיל לזייף אם אמרו שישלחו טכנאי אם לוח חדש ואח…
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם ConRoe945G-DVI המעבד שמותקן עליו כרגע Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz אני עוניין להחליף מעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) האם הלוח יתמוך? במדה וכן האם אני נדרש לעשות שינויים כלשהם בלוח?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך מגבילים זמן מסך? לא יעזור תוכנות בקרת הורים כי אני בעל המחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני פותח את התמונות בווינדאוס, תמונות שהעלתי או שצילמתי בprtscn בעצם כל סוג של תמונות, זה פותח לי אותן בגודל חלון סטנדרטי ואני כל פעם צריך להגיד את החלון שיהיה על מסך מלא, יש אפשרות להגדיר את זה שהתמונה תפתח לי ישר על מסך מלא? תודה
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, הסאונד במחשב שלי לאחרונה ממש מוזר. אבל ממש! אלו הן לא הבעיות שיש לי במחשב: אין סאונד, הסאונד מעוות.. קורה, אבל זה לא המקרה ברגע זה. הבעיה מוזרה, אני לא יודע איך לתאר אותה ממש אבל אני אנסה: חסרים ערוצים בסאונד. בדקתי הרבה שירים והגעתי למסקנה שלפעמים חסרים ערוצים נמוכים ולפעמים גבוהים, כך שזה לא נותן לי סינדיקציה לשום דבר. זה התחיל כששמעתי את השיר האהוב עליי Highway Star של Deep Purple.. ואני שומע אותו באמת הרבה לאחרונה, כך שמיד שמתי לב לזה. אבא שלי אמר שזה שטויות, בדקתי המון שירים והחלטתי שזה לא. התחלתי מהקטן לגדול בסדרת הפתרונות שהעלתי. בהתחלה חשבתי איך זה התחיל. הקצה הזה לא הוביל אותי לשום מקום. ואז התחלתי לחשוד ברמקולים, אולי הזמן פשוט עשה את שלו.. …
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול asus hdav 1.3 מסך flatron m2380d רמקולים דיגיטליים של לוגיטק קניתי אתמול כרטיס מסך r7950 של msi יש לי בעיה עם ה hdmi הקול לא יציב, הרמקולים הדיגיטלים לא מראים נורת dolbi digital יציבה הקול עובד אבל לא בדרך שהייתה פעם שזה יציבות, המסך נכבה לפעמים והקול סדוק בנוסף כשמתי סרט הציור היה מעורפל במידה מסוימת המשחק סקיירים עובד עם נורה יציבה אבל הוא מקרטע ולה עובד יפה אשמך לעזרה אם ההתקנה מהקהילה תודה ולדימיר
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת 3325 של HP מדפסת פשוטה ואמינה שעבדה לי מעולה עד היום. באחת ההדפסות נתקע לי הנייר , הוצאתי אותו וניקיתי את מה שנשאר. הבעייה היא שמאז המדפסת לא עובדת, כשאני שולח מסמך להדפסה הוא כותב לי "נייר תקוע" (אני עובד על VISTA). ניקיתי כמיטב יכולתי ואני לא רואה שום נייק תקוע. מה לעשות? אגב, ברוב ייאושי הסרתי והתקנתי מחדש את המדפסת אבל זה לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום החלפתי מארז והעברתי ממארז אחד לשני את החומרה. עכשיו המחשב נכנס ועולה המסך השחור הרגיל של ההתחלה וכותב לי ככה: detecting primary master ...maxtor 6y120lo detecting primary slave ...none detecting secondaly master ...none detecting secondaly slave ..none מה אני עושה כדי שהמחשב יעלה לי נורמאלי? אני מבין מזה שמשהו לא מחובר לי או משהו כזה השאלה היא מה... אם זה לא משהו מנותק אז מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
למרות שאני יודע שזאת בעיה שקוראת מדי פעם במסכים של LG, בכל זאת זה מאוד מאוד מעצבן. הבעיה למי שלא מכיר: יש לי מסך F900B מסדרת Flatron, מדובר במסך CRT כמובן, והבעיה היא שפעם בכמה זמן הוא מתחיל לצפצף, וזה לא עובר עד שאני מכבה את המסך (ואז כשאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לצפצף). הרעש עצמו הוא High pitch, כלומר מאוד מאוד גבוה, ומפריע מאוד. אפשר לטפל בעניין? או שצריך ללכת לחנות שמכרה לי את המסך? תודה מראש, ערן.
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יותר נכון לא אני, אלא חבר שעצלן מידי להרשם... בכל אופן... הספקס של המחשב: windows xp amd k7 700 hp scanjet 3530c בכל אופן הסורק הותקן וכן זוהה ע"י המערכת, אבל מתי שמנסים להפעיל אותו, מקבלים כל מיני שגיעות כמתואר בתמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/1618076/5921155.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618078/5390927.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618079/2736081.jpg מה אתם מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הנושא די אומר את הכל - הצורב שלי, צורב רגיל של lite-on ובן כשנה פשוט לא רוצה להפתח, ונפתח לבסוף רק לאחר כמה דקות של לחיצה על הכפתור שלו.
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון יש לי בעיה עם המקלדת, היא פתאום מפסיקה לעבוד ללא שום סיבה מיוחדת. הנורית במקלדת דלוקה אבל הקלידים פשוט לא מגיבים. זה קורה לי סתאם כך אפילו לאחר שעבדתי אם המקלדת והכל בסדר, אני חוזר לעבוד אחרי זמן מה ופתאום אין תגובה!!! זה לדעתי די מוזר ואני לא רואה מה יכול לגרום לבעיה, יכול להיות שהלוח אם קצת דפוק? אחרי הפעלה מחדש המקלדת חוזרת שוב לעבוד. זאת מקלדת פשוטה ביותר אבל עד עכשיו היא עשתה את העבודה מצויין... בעבר (ללא קשר לבעיה הזאת) ניסיתי להשתמש במקלדת natural של microsoft והיתה לי בעיה שאם האיתחול הראשוני של המחשב המקלדת לא עבדה, כאשר הייתי מאתחל שוב היא כן עבדה, בזמנו הנחתי שהבעיה היתה במקלדת ולכן המשכתי להשתמש במקלדת הפשוטה שלי, אבל עכשיו אני רו…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והכרטיס קול שיש לי במחשב לא מתחבר הכי טוב ללוח וגם עם הוא מתחבר טוב וגם אני לא בטוח שהוא מתחבר טוב ב100% אז בשביל שיהיה דבר כזה צריך לא להבריג אותו כי עם אני מבריג אותו הוא לא נכנס לי טוב לPCI עכשיו שאלה עם יש אפשר לקנות איזה חלק מסוים שהכרטיס קול היפעל לי ? כי זה כרטיס קול של איזה 500 שקל אמרתי אולי עם יש חיבור חיצוני של PCI או תוספת ללוח משהו .. ?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה האינטרנט בדירה שלי חווה איטיות נוראית שלא הייתה קודם. בדקתי כל מה שאני יכול ואני חושד שאחד הדיירים פשוט מוריד כל הזמן דברים (הוא עשה את זה בעבר וזה היה מאוד דומה). האם יש אפשרות לבדוק את התעבורה של כל החיבורים לראוטר?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן חברי פורום "תמיכה טכנית" היקרים, ברשותי מחשב שעליו מותקן Windows XP (ראו מפרט) על הדיסק הקשיח הראשון מותקנת מערכת ההפעלה, ועוד כל מיני תוכנות למיניהן, ועל הדיסק השני (היותר גדול) מותקנות תוכנות, ושם גם נמצאות ההורדות. ברצוני לשדרג את המחשב - עכשיו אני יודע שמכל הרכיבים העדכניים (לא כולל ציוד היקפי) אני אשמור רק את הדיסקים הקשיחים ואת צורב ה-DVD. אני רוצה לשמור על תוכנם של הדיסקים הקשיחים כמו שהוא, אבל הבנתי שאי-אפשר סתם ככה להחליף לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון ללא התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - צריך איזהשהו תהליך מיוחד. בבקשה, הפנו אותי לאיזה אתר כלשהו (שמעתי גם על FIX ל-Registry שמאפשר לעשות דבר כמו שביקשתי) שמסביר תהליך בטוח לשמירה על המערכת כמו שהיא, מבחינת תוכנה…
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני איזה שנה וחצי קניתי את המחשב שלי עם הכרטיס מסך HD4870 של PILOT. לכרטיס מחוברים 2 מסכים, הראשי הוא מסך 23 אינץ' והמשני הוא מסך 19 אינץ', שני המסכים הם רחבים אם זה משנה למישהו. החל מלפני יומיים (29.6.10) במסך השני התחילו לפעמים להיות מעין קירטועים מעצבנים שבולטים לעין כגון קפיצות וכו'. הסיבה שאני חושב שזה אולי הכרטיס זה בגלל שאם אני עושה משהו כבד במסך הראשי אז המסך השני מתחיל לקרטע, כגון סרטונים ומשחקים, ברגע שאני מפעיל ישנה קפיצה במסך השני. כדי לבדוק את זה לעומק ולפני שאני יוצר קשר עם החנות (יש לי עדיין אחריות) אני רוצה לבדוק אם זה באמת הכרטיס, איך אפשר לבדוק את הכרטיס? הטמפ' הממוצעת שלו זה 50 מעלות כאשר העוצמה של המאוורים הם 50%.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי רק פורט אחד של PS2 במחשב, מיועד למקלדת. ניסיתי לחבר אליו עכבר, לא עבד. מה שונה בין החיבורים? אני מניח שזה רק משהו שקשור להגדרות. יש דרך לגרום לזה לעבוד? הרעיון הוא לחבר לפורט הזה מפצל PS2 כדי שאוכל לחבר אליו גם את המקלדת וגם את העכבר - אני צריך לחבר את הKVM. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנייד הזה : http://ksp.co.il/?uin=19412 אני מנסה להתקין עליו XP וכל הזמן מקבל את המסך הכחול הזה
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הצילו! יש לי AMD 64 Winchester +3000 שהביוס מעלה את המחשב בהתחלה הוא רושם לי שמהירות הCPU שלי על 200MHZ במקום 1800!!!! מה אני עושה!? יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GB K8NS-939 המחשב איטי! עשיתי אפדייט לביוס, בביוס אני מסתכל על אפשרויות של מהירות ויש לי מכפיל שמתחיל ב-200 ומגיע עד 455, -קודם כל אין קשר לMHZ של הCPU - לדעתי זה BUS וב' שאני מעלה אותו הוא מעלה את הDDR ביותר מ-400... קיצר אני אבוד לחלוטין אנא שיפכו חוכמתכם.
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מכניס משהו ל-USB , הוא תוקע לי את המחשב. [move]מה לעשות????[/move]
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-