עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אנשים...אני ממש בעצבים כרגע קודם כל הרקע: לפני שנתיים קנינו מחשב לאח שלי הגדול מחשב חביב מאוד ומאז שקנינו אותו יש לו קריסות עד עכשיו ! אין אני לא מצליח לסדר את זה ! עכשיו לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש לאח שלי הקטן....מחשב מעולה להכל...ועכשיו גם הוא מתחיל לקרוס זה כבר מוגזם !!! בשני המחשבים זה קורה כשמריצים משחק יש לי פה שני Minidump של הקריסות של המחשב החדש ניסיתי לפענח עם תוכנה והוא אמר לי שזה nvmcp.sys זה הכרטיס קול של המחשב וזה לא נראה לי כי גם במחשב השני שפיענחתי עם התוכנה הוא אומר שזה בגלל הכרטיס קול...אין לשניהם את אותו כרטיס הקול,וזה נראה לי פשוט שהתוכנת פיענוח דפוקה למה במחשב הישן יותר בכלל מחקתי כל זכר לדרייברים של הכרטיס קול וזה לא עזר בגרוש ! בבקשה אני מת…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by scylla,

אתמול בלילה הלכתי לישון שמח וטוב לבב כאשר כרגיל המחשב פועל, אומנם למרבה הפתעתי המחשב היה סגור שקמתי. כאשר ניסיתי להדליק אותו, הוא לא הגיב. הכפתור בפאנל היה מחובר לכפתור האמיתי של המארז\לוח אם. המחשב נדלק רק כאשר סגרתי וכיביתי אותו מהספק, אומנם המאווררים והכל עבדו, אבל המחשב פשוט לא עלה! חלפה בראשי מחשבה שאולי משהו נשרף, אבל המחשב שלי יחסית מקורר אוויר בצורה סבירה+ וזה המפרט שלי אם זה עוזר: P4 2.8C AI7 R9800SE AIW (Omega) + הקירור של ארקטיק קולינג שאני לא זוכר איך קוראים לו, סיילנט משהו... 400mhz samsung 2x256 והמארז של קומפיוקייס אני לא זוכר כבר את הדגם, אבל זה הרגיל והטוב שכולם ממליצים. הוספתי SF2 120mm מאחורה ואת ה120 שבא עם המארז הסתתי קדימה... מוזר לי מאוד אם הבעיה ת…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by gandolf,

טוב אז ככה חיברתי את הכונן DVD למחשב והפעלתי אבל משום מה במקום שהוא יזהה אותו הוא עכשיו לא מזהה אף כונן ניתקתי את הקבל והכול עובד כרגיל עכשיו ניתקתי את הצורב DVD חשבתי אולי אם אני יפעיל את ה DVD לבד נימצא את הבעיה אולי משהו בחיבור דפוק אבל משום מה גם כאן נתקלתי באותה בעיה שהוא לא מזהה את אף אחד מהכוננים כולל ההרדיסק עכשיו סמתי בשניהם שהכבל יקבע אם הם סלייב או מאסטר אבל עדיין לא עבדו כאשר הוצאתי את ה DVD וחיברתי רק את הצורב שוב נתקלתי בבעיה שהוא לא מזהה אף כונן שניתקתי גם את הצורב הוא מזהה את ההרדיסק וזהו מאחר שגם ניתקתי את הכונן DVD וגם את הכונן רשת יש מצב שהכבל דפוק זה מחשב חדש בן חצי שנה בערך ואני חייב דחוף את הצורב DVD עבור פרויקט שאני אמור להגיש ביום שלישי אשמח לעזרה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, צצה לי שוב בעיה מוזרה במחשב כמו תמיד! הפעם המחשב מתכבה לי כל כמה זמן ... לא מבין למה .... הוא פשוט מתכבה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נדלק רק אחרי כמה דקות שאני מחכה בלי לגעת בו הוא נדלק שוב אבל אחרי כמה זמן שאני נמצא עליו הוא שוב מתכבה ומסרב להידלק! מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום! יש לי מחשב amd 3000+ winchester s-939 abit av8 geforce 6600gt עכשיו תראו מה קורה.. אני עובד על המחשב פתאום הרזולוציה נהיית ענקית שרואים רק רבע מסךך אפילו פחות ורואים הכל מקוקו העכבר זז אבל כל המחשב תקוע... חייבים לעשות ריסט.. האם אתם ידעים איפה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. אתמול התקנתי מאוור ג'נרי פשוט ואחריו התקנתי עוד אחד אחר כך המסך התחיל לקפוץ ואז הוא נמרח ואז נהיה ריסט...ואחרי הריסט נשמע ציפצוף ארוךךךךךךךךך מהלוח אם אחרי שניתקתי מאוורר אחד הסתדר.. מפרט P-4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ו3 מאווררים בלי המעבד

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by ras81,

מה זאת השגיאה ומה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by jambo7,

כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית למחשב דרך usb ואני נוגע במצלמה אני מקבל זרם חיברתי גם את אורגן וגם קיבלתי זרם האם כך צריך להיות ? בספר של המצלמה כתוב שזרם כזה יכול להרוס את החיישן תודה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  9. http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=1QV630C1ZHWD10MTBDMIY4WA73 הינה תמונה לא היה לי עוד איפה לעלות מצער זה פשוט ההודעה הכי דפוקה שראיתי בחיים ... שלי .. כי משחקים אחרים עובדים לי chamouins leauge 2005 requires hardware graphics acclelrtion ניסיתי משחק אחר והוא כן עולה הכל עולה רגיל אני לא יודע מה יכל לגרום לזה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Ran B,

שלום לכולם! היום קניתי את הכרטיס Gforce 6600GT אחרי המלצות רבות. של XFX. הלכתי לפי החוברת, ע"מ לא להתקע בבעיה בדריברים אחר"כ. אז כפי שהיה רשום מחקתי את הדריברים של ה-Nvidia של הגיפורס 4 MX הקודם שלי. אחר"כ הפעלתי מחדש את המחשב, המחשב הכניס דריבר של כרטיס מסך פשוט (ולא יכולתי לעלות רזולוציה וכדומה) אחלה! אז נתקתי את המחשב והכל, חברתי את הכרטיס החדש, הפעלתי את המחשב. ו..הכל ירוק! אין צבעים נורמליים, הכל בצבע ירוק כזה מגעיל. עכשיו לכרטיס מסך הזה, כפי שבטח אתם יודעים, אין יציאה למסך רגילה, יש 2 יציאות DVI. מכיוון שהמסך LG 775FT הישן ישן שלי אין לו חיבור DVI, הם מביאים 2 מפצלים. לכן חברתי את המפצל לכרטיס את המסך למפצל. אחלה הכל עובד אבל בירוק! יש למישהו פתרון איך אנ…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by Nitro,

שלום. כבר פירסמתי ת'רד בנוגע לבעיית אודיו שהייתה לי, לא שמעו כלום וכו' - והנה בעיה חדשה. 6 כניסות הUSB בפאנל האחורי של המחשב (אלה שיושבים ממש על הלוח) לא מגיבים כלל. מה שמפליא הוא, שהיציאה שמחוברת לפאנל הקדמי עובדת יופי. אז מה הבעיה פה? איך אני פותר אותה? אגב, אם לפאנל הקדמי מחובר איזשהו התקן USB בזמן הריסט, אין בכלל פוסט. המחשב נתקע כשיש את הלוגו של ה LanParty, וצריך ללחוץ על הריסט - הוא לא מגיב להקשת Ctrl-Alt-Del. אם למישהו יש רעיון.. תודה, נדב.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  12. וכל המארז מרעיש בצורה מטורפת, מישהו פעם נתקל במשהו כזה ??

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by Magiclog,

יש לי בעיה שהמחשב קורס לי אני יספר לכם קודם איך זה התחיל נראה לי ואז מה הבעיה אז פעם המאוורר של הספק שלי הפסיק לפעול ורק אחרי איזה שבועיים החלפתי אותו בזמן הזה התחמם המחשב כול הזמן ששיחקתי ועשה לי בעיות אחרי שהחלפתי נוצר לי בעיה חדשה של קריסה כיאלו למשל אני משאיר בלילה את המחשב ונגיד מוריד אז שאני בבוקר מסתכל אני רואה ששום דבר לא עובד כיאלו המחשב עובד הוא נמצא בוינדואס אבל העכבר ושום דבר לא עובד אני לא יכול להזיז אותם ולא כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט זה עובד שוב והכול בסדר וגם למשל אם אני מפעיל משהוא חזק ואני מפעיל עוד משהוא בוא זמנית אז גם קורה אז שזה מתרסק ואז אני לא יכול להפעיל מקלדת ושום דבר כיאלו לא עובד אבל המחשב פועל זה מראה שהוא פועל (נכון העכברים עם האור אז שהו…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by davie007,

כל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי לא משנה מה אם זה מאימייג' או מדיסק לדיסק או סתם קבצים מהמחשב לדיוידי הנירו רושם לי POWER CALIBRATION ERROR בהתחלה הוא מנסה לצרוב משהו כמו 20 שניות אתה שומע תצורב כאילו מנסה לעבוד בבקשה רק מי שבטוח שמה שהוא אומר האם יכול להיות שהבעייה היא בספק כוח שהערה אומרת שאין מספיק כוח מה הבעייה ואיך פותרים אותה??? :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  15. עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  16. אחרי שאני משחק במשחק כבד הטמפ' דיי גבוהות וזה מפחיד לפי speedfan temp 1:48 temp 3:43 hd 1:47 לפעמים אפילו קצת יותר זה בסדר? או שזה חם מדיי? מפרט: p4 2.4B gigabyte 8SQ800 ההארד דיסק עם המד טמפ' הוא של seagate 40 ג'יגה... וכרטיס מסך radeon 9500 pro 128mb יכול להיות שגם הוא מתחמם מדיי יש עליו את המאורר הרגיל שלו וסך הכול במארז יש לי 4 מאוררים (2 מאחורה 1 למעלה ועוד אחד על הדלת של המארז..)

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שלום לכולם איך יודעים שחסר מתח לכרטיס מסך ? אם הכרטיס לא מחובר לספק יש ציפצופים והמחשב לא עולה (עד כאן בסדר) אז מה השאלה ? מה קורה אם המחשב עולה ורק במקרים של עומס (OVERCLOCK) וכו'... אין מספיק מתח. לי יש ספק 410W של TERMALTAKE OUTPUT +5V +3.3V +12V -5V -12V +5Vsb Max. Load 40A 28A 18A 0.3A 1.0A 2.0A Min. Load 0.3A 0.3A 1.0A 0.0A 0.0A 0.0A Load Reg. +5% ~ -5% +5% ~ -5% +5% ~ -5% +10% ~ -10% +10% ~ -10% +5% ~ -5% Ripple V(p-p) 100mV 100mV 240mV 100mV 240mV 100mV ואלו נתוניו על פי האתר שלהם http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm אני נתקל בתופעה מוזרה במשחקים "קלים" C&C GENERALS וכו'.. הכל פועל חלק במשחקים כמו DOOM 3 / HALFLIFE 2 …

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by tombcatz,

שלום אני מדבר מחבר,יש לו בעית טמפ' חמורה של כרטיס המסך [כנראה] המפרט שלו הוא: Intel pentium 4 prescot 3ghz [1m cache[ Kingston 1024MB DDR [256mbX4[ Western Digital 120GB 10000RPM xfx Geforce 6800GT 256MB 256Bit LG DVDX52 LG CD RW 52X32X52 לפני חודש וחצי התחילו אצלו בעיות טמפ' של המחשב לאחר זמן משחק קצר,הופיעו הפרעות על המסך [כגון ריבועים,קווים ותמונה מעוותת] והמחשב נתקע. היה ברור כי מדובר בבעיות טמפרטורה,לכן הוא שלח את המחשב לטיפול של טכנאי. הטנכאי החליט שמדובר בבעיה בקירור של המעבד,ולכן החליף גוף קירור,וביצע נקיון כולל[שטחי] למחשב. אך הבעיות לא הפסיקו. לכן-הוא פתח את המארז,והצמיד לו מאוורר בגודל 16" [גודל מלא] המחשב עדיין סובל מבעיות טמפרטורה,ונתקע לאחר זמן משחק קצר [כא…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  19. אם אני מפעיל את המחשב מחדש, ברגע שהחלון של ווינדאוס עולה אני לא רואה אותו למרות שהמסך דלוק! אני רק רואה מסך שחור, וכדי שאוכל לראות את החלון של ווינדאוס ובכללי מה שמופיע על המסך אני צריך לכבות את המסך, לחכות כמה שניות ואז להדליק אותו שוב! בעיה שולית, אבל נהפכה לממש מציקה כי כבר כמה זמן שיש לי אותה. איך אני פותר את הבעיה? מסך של PROVIEW 17" CRT (בן 6 שנים אני חושב). כרטיס מסך R9200.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני אישית חושב שאולי הבעייה קשורה איכשהו לחומרה - אבל אם לא העבירו את הנושא לפורום המתאים. בכל מקרה, הבעייה היא שכאשר המחשב עולה, הוא משמיע 2 צפצופים ולא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה! - ופשוט עושה ריסט שוב ושוב. מה שמוזר הוא שהתופעה קרתה ל-3 מחשבים שונים בזה אחר זה! (שהיו מחוברים ברשת..) אולי זהו וירוס כלשהו שתוקף את החומרה אם יש דבר כזה? אודה למי שיכול לעזור לי לאתר את התקלה..

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. שלום, אממ אני לא יודע בדיוק מה הבעיה של המחשב, פתאום הוא לא מזהה כוננים,כאשר אני מחשב צורב המחשב לא עולה וכאשר אני מוציא אותו המחדב עולה (רצוי לציין שהתורב לא פועל בכלל והנורה לא נדלקת!!!) אממ הכוננן הזה טוב ונוסה על מחשב אחר כך שהכונן תקין וגם הבורד תקין! מישהו יודע מה הבעיה שלו? תודה רבה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by gorff5,

שלום! לאחרונה התקנתי את משחק המחשב האדיר jedi knight : jedi academy . בזמן שאני משחק באפשרות המולטיפליר של המשחק המחשב ניתקע ונדלק מחדש(אני משחק 15 שעה בערךך והמחשב עושה ריסטרט-ככה תמיד) כשהwindos נידלק מיחדש הוא כותב לי serius prablom in windows או משהו כזה... יש לי את הבעיה הזאתי רק ב jadi knight ולא במשחקים האחרי שלי כגון:cs, call of duty ... יש לי מחשב amd 2200 radeon 9800 pro 1giga mermory soundblaster live 24 40 giga hrad disk **הכרטיס מסך מעודכן לדריוור האחרון של catalist ... אנשים תעזרו לי בבקשה ! איך ליפתור תבעיה? בתודה ילד מפגר 44 :s05:

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by gorff5,

שלום אנשים ! לאחרונה המחשב שלי נידלק מיחדש במשחקים (cod,cs,ja:ja)בלי שליטתי אני רואה בביוס אחרי הריסטרט את הטמפ' של המעבד שעומד על 50 מעלות בידיוק! כל הזמן שהמחשב ניכבה ונידלק הוא עומד על 50 מעלות. עכשיו שאלתי היא האם מעבד amd atholon 2200 לא אמור ליספוג את הטמפ' הזאתי בכבוד? אם לא, איזה גוף קירור(שיש בו גם חומר שמעביר חום מהמעבד לגוף קירור)) הכי מומלץ ביחס של ביצועים וכסף שמתאים למעבדי ואם המעבד לא הבעיה, הבעיה יכולה להיות בxp ? או בכרטיס מסך? בתודה ילד עם כאב ראש

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  24. אני פותח משחק כלשהו...ופתאום קופצת לי הודעת שגיאה כזאת : מה זה אומר?? מה אני אמור לעשות? למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך? להתקין אחד חדש..? תודה למי שיעזור...

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  25. שלום לכולם!! יש לי מחשב amd 2200+ 1giga זיכרון 24bit sound blaster r9800pro בתקופה האחרונה מחשבי התחיל לעשות ריסטים בזמן משחקים. זה התחיל בערך מתי שהתקנתי את הכרטיס קול החדש blaster (לא ניראה לי קשור) חשבתי שהבעיה נימצאת בwin אך לאחר פירמוט מהיר גיליתי שבעייתי ב100 אחוז בחומרה!אחרי הריסט הפתאומי המתרחש אחרי שעה או 45דקות זמן מישחק אני רואה שטמפרטורות המחשב(והמעבד) מגיעות ל 50-55 מעלות. זה לא חם כלכך!@@#אולי בעייתי היא בכרטיס מסך אמרתי לעצמי... התקנתי 3dmark וביצעתי בנש מארק... כלום! זהו אני אובד עצות!! אני לא יודע איזה חלק במחשב פגוע... אני לא יודע מה לתקן!?ההרד דיסק? הזיכרון(שנגעתי בתיזמונים שלו ליפני שנה)??,המעבד?,כרטיס מסך? או ביכלל הכרטיס קול אני מיצטער על הטופיקים …

• 4 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.