תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
כפי שניתן לראות שאני לוחץ מהמחשב שלי שני קליקים על הכונן הנשלף הוא רושם Error אבל אם אני לוחץ איפה שמוקף בעיגול זה כן פותח מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם!! ניסיתי לסדר מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, ניקיתי אותו והוספתי מאוורר ועכשיו כשאני מדליק אותו (יש לו מערכת xp) הוא מתחיל את הבדיקה הרגילה... test משהו ואז בצורה אקראית לחלוטין נכבה, כל נסיון בשלב אחר המאוורר של הספק עושה רעשים, אבל אני לא יודע אם זה זה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לתקן את זה? תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הדלקתי את המחשב, עבד בסדר, אחרי 10 דקות נכבה. קרה פעמיים~ בשבוע האחרון אך תמיד היה אפשר להדליק אותו מייד אחרי. שמדליקים אותו מגיע חשמל ללוח אם (נורות דולקות), מאווררים, דיסקים קשיחים וכרטיס מסך אך שום דבר לא קורה. אין כלום על המסך, אין אור במקלדת ואין צפצופים. ניתקתי את כל שיכלתי, דיסקים קשיחים, כרטיס מסך, הוצאתי את הראם לגמרי. הדלקתי ובדיוק אותו מצב, אין אפילו צפצוף אחד. הוצאתי את הסוללה מהלוח אם לחצי שעה וניסיתי להדליק שוב - אותה תוצאה. המעבד לא מתחמם (נגעתי ב heatsink). מעבד core i7 2700k, לוח אם Biostar TH67 (לא זוכר איזה דגם בדיוק). מה סביר להניח שהבעיה (אני נוטה ללוח אם)? האם יש סיכוי שהספק כח תקול? אין לי אפשרות לתקן/לקנות חדש בחודש הקרוב אז אם יש סיכוי שאפשר …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החליפו לי את המאורר של המעבד (לאחר שהתייעצתי אתכם..). בכל מקרה הפעלתי עכשיו את Speedfan והנה שתי תמונות שאת הראשונה אני לא ממש מבין ואת השנייה אני אשמח אם תאמרו לי איך המצב עכשיו: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא G FORCE 3 TI 200 ויש לו יציאה TV OUT שהיציאה היא בפורמט S ווידיאו וחיברתי בין החיבור של המחשב והטלוויזיה, ובטלוויזיה כתוב שאין אות... יש משו שצריך להגדיר או משו אחר לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 עם לוח D845GEBV2. באתר של היצרן כתוב שהוא תומך עד 333 בDDR עכשיו קניתי DDR 400 וזה עושה צפצופים שאני מעלה את המחשב. האם יש אפשרות שהDDR400 שקניתי יעבוד על 333 לשנות משהו בביוס ? או עדכון ביוס יכול לעזור ? לפי מה שאני יודע הוא אמור לעבוד אבל על 333 כי זה מה שהסלוט תומך אבל אפילו את זה לא פשוט צפצופים והמסך לא עולה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים בטלויזיה,החיבור נעשה דרך כבל HDMI ,עכשיו הבעיה שהכרטיס קול (ההתקני שמע)לא מזהה את האודיו של הטלוויזיה (וגם לא את הרמקולים של המסך מחשב) בכדי שהם יפעלו צריך לעשות ריסטרט למחשב ואז שנייהם מופיעים (גם החיבורים של הטלוויזיה וגם של הרמקולים במחשב) אבל מה,אחרי כמה ימים שניהם נעלמים ואז צריך לעשות שוב ריסטרט למחשב,איך מקבעים את שני החיבורים האלה שלא יעלמו מהמחשב ? קיים אצלי גם חיבור לרמקולים למחשב שמחובר כמובן למחשב והחיבור אף פעם לא נעלם. אשמח לעזרה,יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחד מחברי יש מפרט כזה: AMD Athlon XP 2500+ Gigabyte 7N400L Corsair 512MB DDR400 (Dual DDR) Radeon 9600PRO בעת הפעלת משחקים, לאחר כמספר דקות המסך מחשיך, מראה שאינו מקבל כל אות, אך הסאונד ממשיך להתנגן לזמן מה, ולאחר מכן המשחק קורס. הדרייברים של לוח האם (nForce) ושל כרטיס המסך מעודכנים. זו אינה בעיה בחיבור המסך לכרטיס המסך. למישהו יש רעיון, הצעה לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש, הדלקתי אותו, אני לוחץ ctrl+alt+del הולך ל"תהליכים" ויש יש משהו בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שמתמש ב80-99 cpu, למישהו יש מושג מזה?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
העכבר מחובר למחשב (עכבר אופטי) האור האדום נדלק אבל הוא לא זז ניסיתי עוד עכברים שעובדים בטוח וגם הם לא זזים אבל האור נדלק יש למישהו רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא HD4850, E8400 וBloodiron של dfi. כשאני מריץ 3dmark06 זה מתחיל להריץ סבבה, אבל בערך אחרי חצי דקה של טסט (שעובד מצוין), המסך נכבה. לא ניתן לעשות כלום מלבד ללחוץ על reset. המחשב הגיע מורכב מskypc, לא נגעתי בו, למרות שהוא עבר OC (רק המעבד לדעתי, ורק קצת (מ3 ל3.6), ובכל מקרה נראה שהטמפרטורות קרות גם של הכרטיס מסך וגם של המעבד, מה שכן, הchipset הוא על 55 מעלות בidle, למרות שלא ראיתי אותו מגיע ליותר מזה גם בעבודה יותר רצינית). אשמח מאוד לתגובה, מאוד מאכזב לקבל מחשב חדש לא תקין.. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , פרמטתי לחבר שלי את המחשב לפני כמה ימים, אבל כנראה הדיסק שהוא השיג היה פגום והמחשב לא הצליח להתקין סיפרייה בשם DRIVERS.CAB שמן הסתם הכילה דרייברים.. הכל עבד טוב וחשבתי שלא יהיו בעיות, אבל כשניתקנו את העכבר והמקלדת.. וחיברנו שוב, ראינו שזה לא עובד פשוט.. הPS2 והUSB לא עובדים.. המחשבה הראשונה שעולה לי בראש זה שבספרייה שהוא לא הצליח להתקין היו דרייברים של PS2 וUSB.. עכשיו אני צריך להתקין ווינדוס שוב.. השאלה איך אני עושה את זה בלי מקלדת ועכבר.. אמרו לי שבביוס ולפני שהווינדוס עולה , המקלדת תעבוד.. אבל עוד לא בדקתי, זה נכון? :] ואם יש דרך אחרת או שזה בכלל לא קשור לסיפרייה של הDRIVERS - אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
win XP שלי פשוט לא עושה ריסטאט הוא תקוע במסך של שומר את ההגדרות שלך... שמעתי שזה משהו בגלל המודם 130 ALE ... וכדי לתקן את זה צריך להוריד דריברים חדשים עכשיו הורדתי מהאתר של בזק את מה שהיה שם וזה לא עזר... (נראה לי שזאת הסיבה) . אם זה לא הדריברים שמתקנים את זה אז תנו את הנכונים להורדה בקשה ואם ישעוד סיבות בקשה תגידו... הווידנווס חדש לגמרי רק התקנתי אותו היום (ומקורי)
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי עכבר מסוג Microsft Wheel Mouse Optical תמונה: אתמול הכל היה בסדר, אבל פתאום הוא לא מגיב שאני לוחץ עליו (מקש שמאלי) ולפעמים בשביל להפעיל משהו צריך ללחוץ מספר פעמים בדקתי וירוסים והמחשב נקי... זכרו כי אתמול הכל היה בסדר, לא התקנתי משהו מאז. מישהו יודע כיצד אוכל לפתור את הבעיה? ???
-
תראו יש לי ראוטר של d-link ואני כבר לא יודע מה לעשות........ :s05: אני רק יודע שאני צריך להיכנס להגדרות בפנים ולשנות פורטים שיתאימו לאימיול, אז בבקשה מי שיודע שיגיד לי איך לסדר את זה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, יש ל מחשב PC רגיל עם לוח אם GigaByte 880gma-ud2h ו-HD שמחובר ב-SATA. ה-BIOS לא מזהה את ה-HD, וכשהמחשב עולה הוא מנסה לעשות boot רק מה-DVD וכמובן נכשל. מה אפשר לעשות? לא מזמן עשיתי עדכון BIOS, יש דרך לחזור אחורה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אתמול קיבלתי את הספק החדש שלי (Topower) ולכן היום העברתי את הספק שהיה אצלי (FSP-350 GTF) למחשב של אח שלי: Sempon 2600+ Epox 8RDA+ PRO כונן קשיח 80 GB של היטאצי וכונן קשיח 20 GB של WD (שאר הדברים לא נראה לי משנים) בכל מקרה, המחשב סירב לעשות POST אחרי החיבור. בהתחלה חשדתי בזיכרונות- זה לא קשור. הסתכלתי על ה POST CODE והוא 75. לפי החוברת של הלוח זה השלב של זיהוי התקני ה IDE. ניתקתי את הכוננים הקשיחים- והמחשב עושה POST. מה לעזעזל הולך פה? ??? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של nec versapro vy20a\w-1 ואין לי תדרברים שלו של לי win7 ואני לא מוצא תדרייבר שך הכרטיס מסך שהוא ATI RADEON Xpress 1300M (RS600M) + SB450 זה הצ'יפ סט שלו אני צריך את זה דחוףף בקשה תעזרו לי תודה!!
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הי לכולם יש לי HD חיצוני של סמסונג במשך כמה חודשים. לאחרונה המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי לבדוק בDisk manager ניסיתי לבדוק על מחשבים שונים אך ללא מזל. מה ניתן לעשות? אני חרד מאוד למידע
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT של PINE FXF PV-T43A-NDF7 VC.3 W07/05 עם יש למישהו לינק לעידכון שישילח לי
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בעיה מעניינת, הדלקתי את המחשב יום אחד והוא לא מתחיל אפילו לעלות, אין תצוגה במסך, אין ביפים לחלוטין, הספק וכל המאווררים עובדים ויש קליקים במחזוריות שבוקעים מהדיסק הקשיח ככה שבשלב ראשוני הנחתי שהדיסק הקשיח נדפק אבל ניסיתי כמה דברים שמראים שלא: החלפתי לדיסק קשיח אחר- אותו דבר גם בדיסק האחר. לקחתי את הדיסק החשוד למחשב אחר והוא עבד שם מצויין. הפעלתי את המחשב ללא דיסקים קשיחים בכלל והוא עבד מצויין! השתמשתי בBootable CD, המחשב עלה בלי בעיה איתו. שמתי לב שאלו לא קליקים של דיסק תקול (קרה לי כבר כמה פעמים בעבר), עושה רושם כאילו יש ריסט חוזר כל איזה רבע שניה אם לא פחות וזה מה שגורם לרעש דמוי הקליקים ולמחשב למעשה לא לעלות, כל עוד יש דיסק קשיח כלשהו במחשב זה יקרה, במידה ואין דיסק קשיח…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש דריוור לכרטיס קול Realtek ALC85 למערכת הפעלה windows xp 64 bit ואני לא מותא אני בעצם חושב שאין, כבר התיאשתי.... אז בבקשה עזרה אם אפשר!!! תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את המחשב שבחתימה, קניתי אותו לפני כ3 חודשים. היום ניתקתי אותו מהחשמל(כמו שצריך... יענו כיביתי את הספק ואחרי זה ניתקתי)... ועכשיו החזרתי את המחשב לפעולה ומה שקרה לי פעמים ברצף זה שהמחשב פשוט קפא לי פעמיים בזמן גלישה באינטרנט... פשוט קפה ואחרי זה לא הצלחתי להדליק אותו עד שלא ניתקתי מהחשב והחזרתי. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים עריכה: בעיה נוספת שלי היא שהמחשב עומד על 1.7 GB RAM שימוש בזכרון -.-... האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מחשב חדש לוח אם של ג'יגהבייט p31 וצורב של lg gsa-h55l והצורב עבד יפה ואחרי כמה זמן שלא שמתי לב ניכנסתי במקרה ל "מחשב שלי" וראיתי שלא מופיע לי הסמל של כונן הדיסקים וניכנסתי למנהל ההתקנים (ראו תמונה שהעלתי) למה המחשב לא מזהה את הצורב? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-