עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. עקב יציאת המערכת החדשה החלטתי לנסות אותה, יש לי הארדיסק מסוג סאטא ועכשיו ההתקנה דורשת שאני אתקין קודם את ה-SATA ורק אז היא תזהה את ההארדיסק... אני בתמימותי מכניס את הדיסקט שקיבלתי עם הלוח (MSI K8M Neo-V (MS-7032), וההתקנה מציגה לי שגיאה - היא אומרת שהדרייבר אשר נמצא בדיסקט הוא דרייבר אשר תומך ב-32, לכן נכנסתץי לאתר של AMD ולא מצאתי שום דרייבר לסאטה או לכל התקן אחר בלוח שלי שיתמוך ב-64! אולי מישהו מכיר? מישהו יכול להביא לי לינק? (במיוחד לסאטא כי בלעדיי זה אני לא יכול להתקין את המערכת). אגב, אם לא הוציאו דרייבר כזה - אין סיכוי שאני אתקין את המערכת? לדעתי זה מאוד טיפשי מצד יצרני הלוחות לא לתת תמיכה בדרייברים של 64, הרי הלוח כולו מיועד למעבד 64 אז מדוע לא שמו עוד תיקייה עם תמ…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  2. יש לי RADEON 9500PRO בזמן האחרון אחרי כמה דקות משחק המסך קופא ואחרי כמה שניות יש הודעת EROR שה- VPU RECOVER פעל בגלל שגיאה קריטית (משהו בסגנון...) לפעמים לפני התקיעה התצוגה מתעוותת (ואז או שהמחשב נתקע או שזה מסתדר בעצמו) ניסית להחליף בין גרסאות שונות של דרייברים - לא עזר בדקתי את הכרטיס במחשב אחר ושם לא היתה שום בעיה (באותם משחקים ועם אותה גרסא של הדרייברים) אם זה לא הכרטיס מסך - מה עוד יכול להיות הגורם? מה אפשר עוד לנסות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  3. לפני כמה ימים החליפו לי את המאורר של המעבד (לאחר שהתייעצתי אתכם..). בכל מקרה הפעלתי עכשיו את Speedfan והנה שתי תמונות שאת הראשונה אני לא ממש מבין ואת השנייה אני אשמח אם תאמרו לי איך המצב עכשיו: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by bh1811,

אחים שלי אתם חייבים לעזור לי.אז זה הולך ככה: השארתי את המחשב שלי דלוק וכיביתי תמסך.הלכתי לבית הספר וחזרתי והדלקתי את המסך ופתאום אחרי 2 דקות המחשב עשה לי ריסט. המחשב הופעל שוב ואז אחרי שהמחשב עלה המחשב שוב עשה ריסט. אז כיביתי את המחשב והפעלתי. עכשיו זה עובד אבל זה נראה כאילו הפיירוול שלי[zone alarm] עשה ריסט: זה מבקש ממני שוב לאשר את כל הקבצים וכשזה ביקש ממני לאשר אזה קובץ מערכת זה רושם בפירוט ש "כנראה הקובץ הוחלף בקובץ חדש". אז בסדר אישרתי הכל. עשיתי chkdsk וראיתי שפתאום יש בעיה{לא זוכר איזו} וזה רשם שזה לא יכול לתקן כי לא הכנסתי את הפקודה /f בפרמטר. אז השאלה שלי היא: -האם יש ממה לפחוד במחשב? -איפה אני צריך לשים את הפקודה /f כדי שזה יתקן לי את הקובץ?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  5. כרטיס מסוג readeon 9250 יושב על לוח של פנטיום 3 ענתיק, עם AGP במיהירות X2. \= (צ'יפסט של via, אם זה עוזר במשהו) הכרטיס מחליף GEFORCE2 ישן, ששבק חיים, ואחרי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין, התקנתי את הדריבר (קאטאליסט) הכי מעודכן. הבעיה מתבטאת בצורה של ריסטים רנדומאלים כשהתצוגה קופאת, או בצורה של "שגיאת vpu recorder" שאם אני תופס את מי שהמציא את זה, אני מכניס לו מלט לנחיר. בנתיים אני מתאגרף עם המגירה. איך אני מפסיק את התופעה הזאת שעלתה לי בבריאות ובמגירה חדשה לשולחן? מה האפשרויות שעומדות בפני? כדאי להחליף את הכרטיס? אודה למי שיעזור לי בשעתי בקשה זו.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  6. שלום, הBIOS של אחד המחשבים שלי נדפק כנראה. יש לי המון דברים חשובים (אני מקווה שזה הביוס ולא אחד הכוננים הקשיחים שמת) על ההרד דיסקים שיש בו. אני רוצה להוציא אותם, לחבר אותם למחשב אחר ולהעביר את הקבצים מהם אל המחשב האחר. איך אני עושה את זה? ניסיתי לחבר וזה נותן מסך כחול. וסידרתי את הJUMPER לסלייב וגם בBIOS של המחשב האחר שיניתי, עדיין לא פעל. איך אני עושה את זה? מעביר קבצים מההרד דיסקים האלה (של המחשב שלא פועל עכשיו) למחשב אחר? אני ממש חייב לעשות את זה בקרוב! תודה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by ragee,

שלום. בעזרת התוכנה CPU-Z, אני שם לב כי המתח של המעבד שלי נע בין 1.388-1.412 כאשר הוא מגיע למתח הנמוך המהירות של המעבד יורדת ל2998 ובמתח הגבוה המהירות עולה ל3002. האם דבר זה פוגע לי בחומרה באופן חמור ביותר או שזה הפרשי מתח סבילים?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  8. יש לי XP עם עדכון 2 מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך nvidia gforce 5200fx . אני מתחבר לרשת עם מודם ADSL 750 kbps USB. לאחרונה ניסיתי לשחק משחק MMORPG בשם everquest 2 . כל פעם שניסיתי להתחבר למשחק (לשרת) המודם שלי היה מפסיק להסתנכרן. שמתי לב שיש לבקרים של ה USB ולכרטיס המסך שלי את אותם IRQ. אני מניח שזה מה שמפריע. ניסיתי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב, לאתחל ולהתקין אותו מחדש (פיזית) זה לא עזר הוא נשאר על אותו IRQ. איך אני יכול לפתור את הבעייה. אני אודה לכם מאוד על העזרה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by ניסן פ.,

יש לי מחשב amd 3200 וכרטיס 6600gt כאשר אני נכנס למשחק כל שהוא הטמפ' קופצת תוך דקה מ 40 מעלות ל70 בכרטיס ובמעבד. וכעבור זמן קצר מתחילות גם נקישות נראה לי מכיוון הכרטיס מסך. אגב המחשב בן 3 חודשים.ואני לא יודע מה לעשות,ישלי 4 מאוררים במארז עצמו בנוסף על המאוררים שיש על כל רכיב. מבקש עזרה . תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי לוח אם של חברת ECS P4VAX+ עם כרטיס קול מובנה AC97' התקנתי את הדריברים מהאתר והוא אומר שלא קיים כרטיס קול גם אחרי התקנה. מה לעשות????

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by o.m.l,

המקלדת לא עובדת לי ורק המנורה של הניום לוק דולקת כיבית תמחשב והוצאתי את הכבל וגם לא עזר בדקתי בהגדרות בלוח מקשים אם יש התקן מחובר ואין זה קשור אתמול לקחתי את המקלדת לחבר שגם קרה לו אותו דבר קשור

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  12. טוב אז עידכנתי לשכן שלי את הביוס ללוח ........עכשיו עשיתי בשבילו חיפוש לביוס טוב וראיתי גירסה שהיא 1012 לעומת הגרסה שהייתה לו שהיא 1011 אז עידכנתי לו והטמפרטורות שהוא מציג הם פשוט גרועות .....מתחיל מ60 ומעלה.......יש לו מעבד 2.60 אינטל.........מה עושים? נ.ב ניסיתי לעדכן לגירסת ה1011 והלוח לא מאפשר לי דרך הווינדוס עם התודנה של אסוס ,הלוח שלו הוא P4S800D........מה אפשר לעשות?!??!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. יש לי בעיה כבר תקופה די ארוכה. כל פעם שאני מכבה את המחשב, הוא לא נדלק מחדש. הכוונה היא שיש רעשים כאילו מתבצעת עלייה חלקית, אבל לא מופיע כלום במסך ולאחר זמן מה ישנה הודעה שאין סיגנל למסך. אם אני מחכה מס' שעות, המחשב עולה בסדר - כנראה התקרר. בנוסף יש לי בעיה עם כונן סידי וצורב סידי (שניים נפרדים). הם לא קוראים דיסקים - לא צרובים ולא מקוריים. כשאני מכניס סידי לאחד מהם, זה גם נשמע כאילו הוא לא מצליח לפעול - יש מעין רעש קצר של ניסיון לקרוא את הסידי ואח"כ סתם אור מהבהב. לפעמים גם אין את הרעש ויש רק את האור המבהב. הצורב חדש יחסית ושני נכוננים קראו בעבער את הדיסקים שכרגע הם לא מצליחים לקרוא. אני חושש שמדובר בספק כוח דפוק (מחשב בן 6~) אבל אני לא בטוח. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. יש לי בעיה שהתחילה בימים האחרונים - כאשר אני מעלה את המחשב, הוא מציג את המסך של הכניסה לוינדוס (הסמל של מיקרוסופט ווינדוס XP) וכשהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך להציג את הWelcome Screen, המסך פשוט מתחיל להבהב ולא נכנס לוינדוס; רק במצב בטוח. ברשותי מחשב עם המפרט המצויין בפרופיל שלי, בכול מקרה מדובר כאמור בוינדוס XP SP2 והכרטיס מסך הוא Radeon 9600Pro (של חברת FIC, אם זה משנה...) נסיונותיי לפתור את הבעיה כללו - התקנה של דרייבר מעודכן מהאתר של ATI, התקנה של דרייבר חלופי (Omega), הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם תוכנת Driver Cleaner Pro והתקנה מחדש של הדרייבר לא עזרו, כולל ביצוע הצעדים האלה גם במצב בטוח (הסרה וכו'). יש לציין שכאשר לא מותקן דרייבר לכרטיס מסך אז הוינדוס עולה כרגיל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by o.m.l,

לפני כמה ימים הייה לחבר שלי בעיה עם המקלדת שהיא לא עבדה אז הוא ביקש ממני את המקלדת שלי לבדוק אם זה בעיה אצלו במחשב! הוא החזיר לי את המקלדת ומאז היא לא עובדת אבל אצל חבר שלי השני היא עבדה בדקתי במנהל ההתקנים ונעלם משם ההתקן של המקלדת אני כותב עכשיו עם המקלדת הווירטואלית של XP למי שמכיר! פתרונות בבקשה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  16. ככה יש לי לוח של dfi ומעבד amd 3500 אני רוצה להתקין את ההיטסינק על המעבד עכשיו שמתי אותו את שני התופסנים מהצדדים תפסתי עכשיו בצד אחד יש מין מנוף כלשהו שאתה אמור להוריד כלפי מטה ,עושה רושם שהוא יורד אבל ממש בכוח ,הצלחתי להוריד אותו אבל הוא לא הכי נתפס על אחד הפינים שהוא אמור להיות עליהם אבל הוא למטה...:\ האם זה בסדר? לא הבנתי כל כך למה צריך את המנוף הזה אם בשני הצדדים יש את הקליפסים שתופסים אותו חזק ללוח אשמח אם תוכלו לעזור לי אני במהלך ההתקנה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

אחים שלי לא יודע מה הבעייה אני כבר מיועש יש לי צורב : TEAC W552E 52X יש אותו למישהו או יכול להגיד מה הוא חושב אליו? הבעייה אצלי היא כזאת שאני פותח תוכנה צריבה נרו (גירסה הכי חדשה מהאתר) אני בחור באופציות לא משנה מה והנרו ניתקע נתיי למחשב שעה ועדיו לא קרה כלום הנרו פשוט ניתקע ואז מופע לי סיים משימה כיאלו וכל פעם זה ככה מישהו יכול להגיד לי מה הבייעה?...????

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by avi_jan,

היי, יש לי כרטיס מסך geforce 5600XT וכל משחק שאני מנסה לשחק בו מראה מסך שחור אבל יש סאונד שלו... לפני שפירמטתי זה היה מופיע לי בטלויזיה והייתי משחק עם המסך של הטלויזיה עכשיו גם זה לא עובד.... עזרה מישהו????

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

תראו לפי כמה זמן התקנתי חבילת טרנספורמציה לWINDOWS לlonghorn עכשיו זה לוקח די הרבה מקום ויש לי 512 וגם הייתי משחק בCSS ונגיד שאני רוצה למזער את המשחק המחשב פשוט היה מראה לי את ההודעה שיש כשאר מכבים את המסך ואז לפעמיים זה היה חוזר לWIN ולפעמיים לא וזה היה עושה Reset אחרי שהסרתי את החבילה יש לי פחות בעיות אבל עדין זה קורה לעיתי רחוקות בעיה שניה שאני משחק ולא ממזער את המשחק מופיע לי מסך כחול שזה קשור לmemory או משהו כזה את המסך הזה כמעט כולם מכירים זה עוד מגרסאות קודמות וזה קורה הרבה במשחבי בית ספר משהו כזה אבל שונה http://www.microsoft.com/technet/images/archive/winntas/support/images/acs32a_BIG.gif אחרי השגיאה הזאת זה עושה לי ריסט ובעיקרון המשחב שלי די חדש חוץ מהHD …

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by noambaum,

אני חושב שזה גם גורם לי ללאגים בעכבר או לפחות בתצוגה של העכבר על המסך... כמו שאתם רואים בתמונה השניה ה-AGP מסומן על 0 ניסיתי כמובן להזיז אותו ל-8 אבל לאחר ריסטרט הוא חוזר למצב הנ"ל. אה כן..בביוס ה-AGP על X8 . מה לעשות??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  21. זה לא המחשב שלי.. אלא של אמא שלי. יום אחד אני רק פתחתי את המארז בשביל לראות משהו, לא נגעתי בכלום, ועכשיו היא מאשימה אותי.. במקום להגיד תודה במישהו בכלל מטפל במחשב הזה... בקיצור יש בעיה עכשיו ואני לא ראיתי אותה אף פעם, לפחות לא ככה. כל כמה שניות המחשב נתקע לכמה שניות. אי אפשר להזיז תעכבר ולא את המקלדת, יש אור בעכבר האופטי, ה proccess של המעבד לא קופץ, הוא נמוך כמו כל הזמן. שום תוכנה לא מוכרת לא רצה ברקע, בדקתי ספייוור וזה לא זה.. אולי זה בעיות עם הדיסק הקשיח? אני יודע שהספק כח שם אז המגעים שלו דפוקים ולעמים כשמזיזים את המחשב אז החיבורים ניתקים לשניה ואז המחשב נתקע. אבל זה לא אותו מקרה כי כשהוא נתקע בגלל הספק כח חייבים לעשות ריסטרט וכאן הוא פשוט נתקע לכמה שניות. …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by liko,

אני צריך עזרה :s05: המחשב שלי בן 4 חודשים פנטיום 4 מעבד 3.2 לאחרונה החל המאורר של המעבד לעבוד רצוף ובאופן קבוע ורועש! פרקתי את המאורר ניקיתי אותו ואת הצלעות מאבק ולא עזר, פרמטתי את המחשב מחשש של וירוס וכנ"ל התקנתי EVEREST Home Edition לבדיקת הטמפ' ואת SpeedFan הטמפ' תקינה ! מה עושים???

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by ishai82,

יש לי מחשב פנטיום 3 והמהירות של המעבד שלי תמיד היתה 850 MHZ ועכשיו המהירות הפכה להיות 567 MHZ? והשאלה שלי איך זה ייתכן ? ואם יש משהו שאוכל לעשות ולהחזיר את המהירות שהיתה לי.. ניסיתי פירמוט וזה לא כזה עזר.. האיטיות באה לידי ביטוי בכך שאני רואה את סרטים בצורה איטית, מה שלא היה פעם ! לא נראה לי שזה קשור למקודדים (ניסיתי לשנות).. אשמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה...

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by stingeR-,

יש לי לוח Pcpartner P3 Socket 370 עם צ'יפסט Via Apollo Pro Plus ועל הלוח מעבד 500MHZ קופרמיין עם באס 100, קיבלתי מחבר מעבד 866/133/1.7V יענו 866MHZ עם באס 133 על 1.7V, הלוח שברשותי תומך 133FSB ויש לי שלושה סטיקים של SDRAM PC133 128MB שלושתם פועלים ביחד עם ה500MHZ, שמתי את ה866 בלוח ואין פוסט בכלל, עכשיו המעבד בטוח תקין 200אחוז, האם עידכון ביוס יעזור לבטח?, או שזה יכול להיות גם משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by hen1235,

לפני שבוע התחילו לי בעיות במאוורר של המעבד אז מתוקף האחריות עליו שלחתי אותו למעבדה והם תיקנו אותו, אבל הם עשו משהו מוזר. במקום לחבר אותו ללוח אם הם חיברו אותו ישירות למולקס (הכבל של הספק) לאדום ולשחור (5V). עכשיו מה שמוזר הוא שהמאוורר עובד על 12V אז האם זה תקין שהם חיברו אותו רק ל-5V? האם ב-12V הוא יעבוד יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.