עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם... קניתי את הסט- Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים... יש לי בעיה במשחקים כמו CS! לפעמים יש לי מין לאגים כאלו שנוצרים על-ידי העכבר והמקלדת... וחוץ מהלאגים יש עוד בעיות כמו זה שאני לא יכול ללכת מכופף ולא יכול להשאר מכופף הרבה זמן כי משום מה המלדת מקפיצה אותי חזרה למצב עמידה.. ולפעמים שאני רץ בקו ישר אני ממשיך ללחוץ W כדי לרוץ קדימה...וזה פשוט עומד עד שאני לא עוזב ולוחץ W שוב... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו אני אהיה אסיר תודה!!! דרך-אגב מותקנים דרייברים מעודכנים לשניהם..... תודה מראש לעוזרים.. Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by ice-t,

קניתי אתמול כרטיס רשת ASOUND Realtek RTL8139D . חיברתי אותו למחשב וישר XP התקין לי את הדרייברים (מאושרים ע"י XP). עם הדרייברים האלה המחשב נתקע כל הזמן וממש לא זז. נכנסתי לאתר של ASOUND להורדת דרייבירים והם שלחו אותי לאתר של רילטק. התקנתי את הדרייברים שלהם, אבל הם לא מאושרים ע"י XP והמחשב לא זז איתם, למשל הפעלתי מקס פיין על 85-90 פריימים ועשיו על 25. תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by gshhar,

לאחרונה יש לי כל מיני קריסות של המחשב. גם האקספלורר נסגר ויש לי את ההודעה המעצבנת הזאת וגם כל מיני ריסטרטים. פירמטתי את המחשב שלי כבר 3 פעמים ועדיין יש לי את אותה הבעיה. בדקתי וירוסים אבל לא מצאתי כלום. בסה"כ יש לי מחשב חדש: בארטון 2500,רדאון 9600 פרו,אסוס A7N8X דלוקס ושלושה סלוטים של זיכרון 256M 3200 (שניים של קורסייר ואחד של ווידבונד). ממה הבעיה הזו יכולה להיות אולי אחד החלקים שלי נדפק ואם כן אז איזה בד"כ גורם לבעיות כאלו ואיך אני מגלה איזה בדיוק? מה שכן אני גם נזכר שזה התחיל לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי לראשונה את הדרייברים של ATI 3.1. האם לעוד מישהו זה קרה?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by evy,

שלום... יש לי בעייה קטנה והיא שיש לי גוייסטיק שהחיבור שלו הוא בעל 15 פינים...אני רוצה לחבר אותו למחשב אך אין לי חיבור כזה... יש משהו שניתן לעשות? קיים מתאם כלשהו?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by OrGAzmUs,

היי, אני חווה בעיות עם תקשורת בין העכבר שלי לתחנת הקליטה שלי. יש לי Wireless intellimouse explorer שמתקשר אל המחשב באמצעות תחנת בסיס המתחברת דרך פורט ה-USB במחשבי. בדקתי את הפורט עם עכבר אחר ולא הייתה עמו בעייה. כמו כן, החלפתי את הסוללות בעכבר בסוללות חדשות והבעייה נותרה בעיינה. בדקתי את המצאות הקבצים hidusb.sys hidclass.sys hidparse.sys בתיקייה Windows\System32\Drivers, כמצויין במאמר Q315973 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315973, והלכתי לפי כל שלבי ה-troubleshooting ועדיין הבעייה קיימת. כאשר אני לוחץ על הכפתור בתחנת הבסיס, נפתח לי חלון דיאלוג שמורה לי ללחוץ על הכפתור הקטן Connect channel בתחתית העכבר שלי. אפילו בודדתי את העכבר ותחנת הבסיס מכ…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, חזרתי מהגולה Weeeeeeeeeee שמח וטוב לב לאחר שתוקן מחשבי אני בודק שהכל פועל כשורה אך גיליתי שכרטיס המסך שלי (ASUS G-FORCE 2 GTS) מקבל 1.48V מהלוח אם (CUV4X-C) כשהוא אמור לקבל 3.3 .... :-\ יש לציין שהמוארר של כרטיס המסך הוא קריסטל אורב שמחובר ללוח ואינו מקבל את ההספק מהכרטיס אלא ישירות מהלוח. האם הנתון אמור להדאיג אותי ? האם תהיה לי פגיעה בביצועים עקב וולטאג' נמוך ומה ניתן לעשות ע"מ לשנות וולטאג' ל-AGP.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  7. יש לי מערכת XP שמותקנת בערך 4 חודשים בדרך כלל במצב כזה שכל המחשב מתחיל להאיט בטירוף, אני עושה פורמט אבל אין לי כוח לעשות שוב פורמט זה מעייף אותי (במיוחד הWINDOWS UPDATE שלוקח שעות) אני מנקה SPYWARE ואין לי הרבה תוכנות רצות ברקע.. (הרצתי מאחה+סורק דיסק, לפני שבועיים בערך) אני יסביר: למשל, שאני מחליף רקע, לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתעדכן (שאני לוחץ OK) שאני עושה לינק "פתח בחלון חדש" לוקח לו גם כמה שניות, מה שלא היה קורה פעם לפעמים גם אחרי שאני מקליד סיסמא לאימייל באווטלוק החלון כזה קופא לכמה שניות וגם שאני עושה שינוי שם, או העתק לקובץ - מידי פעם זה לוקח לו כמה שניות לעקל מה שביקשתי.. כל מיני דברים קטנים מעצבים כאלה שלא קראו לי בדרך כלל מה עושים?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  8. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם הקול במחשב שרק לפני כמה חודשים שמתי לב אליה. אני רגיל לצפות בסרטים דרך אוזניות שחיברתי בעבר לרמקולים פשוטים שהיו לי ועכשיו אני מחבר אותם ישירות לכרטיס הקול OB בלוח 8rda3+ שלי. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות של צפייה בסרט כלשהו, כל סרט, עוצמת הקול יורדת באופן פתאומי לפחות פי 2. זה קרה גם כשחיברתי את האוזניות לרמקולים וזה קורה גם עכשיו ואך ורק בסרטים. בקבצי RAM הבעיה לא קיימת משום מה ואותו דבר בקבצי סאונד למיניהם. במה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by TheMajestic,

לאחרונה קניתי כונן קשיח חדש, Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD. הכונן הזה החליף את הכונן הישן שלי של Fujistu בעל 5400 סל"ד ו-15GB. הבעיה שלי היא שהביצועים של הכונן החדש פשוט נמוכים והוא מאוד איטי, אפילו יותר מהקודם. כפי שניתן לראות באתר של IBM (יצרנית המחשב שלי) המחשב שלי תומך תמיכה מלאה בכוננים של עד 127GB. לינק מצורף: http://www-3.ibm.com/pc/support/site.wss/DETR-3ULLPZ.html (שלי: 2173). הבעיה שלי היא כנראה ב-BIOS. בביוס עדיין כתוב משום מה שהכונן המותקן הוא ההוא של ה-15GB למרות שה-80GB מותקן. שיחקתי עם הג'מפרים, עשיתי פורמט ושום דבר לא עזר. אמרו לי שכדאי לי לעדכן את הביוס אבל אני לא מוצא שום עדכון. הלוח שלי הוא IBM 2178B3G וגירסת הביוס היא PJKT31AUS. מ…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by sharon_c99,

הי, אולי אתם תוכלו לפתור לי את התעלומה. הייתי צורבת DVD X8 בזמן של 10 דקות (צרבתי קרוב ל-50 DVS's) לאחרונה, ואני לא יודעת מה השתנה, זמן הצריבה גדל משמעותית ל-25 דקות למרות שקנפגתי את ה-nero לעבוד עם Cache מקסימלי ועם Buffer מקסימלי הצורב הוא NECX16 שכמובן מגיע ללא Drivers האם למשהו יש רעיון ? אני עובדת עם Windows xp proffesional ומחוברים שני כונני DVD אחד לקריאה בלבד והשני הוא הצורב בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by matan101010,

צבעתי את המחשב שלי, וצבעתי בטעות גם את הכפתורים בצביעה השנייה.... והם נלחצו לי כלפי פנים, אז הוצאתי את הכפתורים(כפתורים Reset ו-POWER), ושייפתי אותם וזה עבד... אבל חלק מהכפתור POWER נשבר לי והחוטי חשמל שמחברים לכפתור Reset נקרעו לי... אז איך אני יכול לסדר את הבעייה(עם זה איזה דבק או משהו כזה...)?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  12. יש לי HD MAXTOR DIMONDMAX 9 והוא מזוהה במערכת הפעלה כ IDE ולא SATA לומרות שמחובר הכבלים של ה SATA אליו האם זה תקין והאם יש דרך לשנות את זה ל SATA

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  13. האם מותר להשאיר כבל USB או כבל FireWire מחובר למחשב, כאשר המחשב פועל מבלי שהוא יהיה מחובר למכשיר? האם הדבר עשוי לגרום לבעיה במתח או לקצר?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. לא יקרה כלום כאילו אחרי שאני יחליף זה יעבוד בסדר לא יעשה כלום ואני מזכיר אני מחליף אותם שהמחשב עובד לא יקרה כלום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  15. יש לי מערכת רמקולים 4.1 (סאב וופר ו 4 רמקולי) של חברת shock (אין לי מושג איזה דגם, מערכת לא ממש חדשה) וגם כשהיא לא מחוברת למחשב היא עושה רעש מעצבן ורציף. ממה נובעת הבעיה?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by v_man,

קודם שלום לכולם אני חדש פה בפורום =] אני רוצה לדעת איך אני עושה לאן (רשת) בבית בין שני מחשבים ובלי סיו'ץ ובלי ראוטר. ככה רגיל מחשב למחשב אני רוצה שרק מחשב אחד יהיה עליו המודם והשני פשוט יהיה לו אינטרנט דרך המחשב הראשי, איך אני עושה את זה, אולי יש פה מדריך באתר ,אני לא מצאתי ~תודה למי שעוזר~

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by psycho killer,

כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי בהתחלה (FLOPPY DISK(S) FAIL (40 והנורה של הכונן דיסקטים תמיד דולקת יש מצב הלך לי הכונן של הדיסקטים או כבל DATA נדפק ?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  18. פירמטתי למישהו שאני מכיר את המחשב, ועכשיו אחרי הפירמוט שאני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול התהליך נתקע כשהו מעתיק את הקובץ Mixer.ini. ניסיתי להתקין דריברים גם מהדיסק שהוא קיבל עם המחשב וגם עם דרייברים מהאינטנרט וכולם נתקעו באותו המקום. יש אפשרות שאני בצורה כלשהיא אעתיק את הקבצים בצורה ידנית והכרטיס קול יעבוד כמו שצריך? האם יש משהו שאוכל לעשות בשביל לתקן את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  19. אהלן תמיד כשאני משחק CS:S אז המשחק נתקע ואז הוא יוצא כזה ומראה את ההודעה הבאה : מה לעשות? המחשב שלי מספיק טוב בשביל המשחק..יש לי 512 RAM ועשיתי איחוי לא מזמן וכול דבר שמנקה את המחשב ולא עזר תעזרו בבקשה!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום יש לי WINXP SP2 מבלי סיבה מיוחדת אני לא רואה את הכונני CD שלי, הם מופיעים בביוס (כלומר המחשב מזהה אותם) אבל בווידוס הם לא מופיעים נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שהוודוס לא מזהה את הדרייברים ופתאום גם את יציאות COM1/2 שלי ניסיתי להוריד אותם ולהפעיל מחדש את המחשב וזה לא עזר מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by amittt,

כל פעם שאני מדליק את המחשב המאאורר עושה לי רעש למשהו כמו שתי דקות ואחרי זה הוא מפסיק ופועל כרגיל בלי רעש... מה אתם מציעים לי?? להחליף אותו?<? או שאפשר להמשיך איתו ככה והוא יסתדר מעצמו.<??? תודה מראש לכל העוזר

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by RX7,

פירמטתי כרגע את המחשב. התקנתי XP ואני לא שומע שום דבר! כנראה זה לא התקין את הכרטיס קול טוב? יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם זה השם של הכרטיס קול PCI VIA AC'97 Enhanced Audio Controller וזה השם של הלוח אם PCChips M925 מזה יכול להיות? אתם יכולים להשיג לי דרייברים לזה? דחוף בבקשה חברה אני לא מבין בזה בגרוש! תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by Zeliran,

יש אצלי במחשב שתי יציאות USB, מה שגרם לי לקנות "מפצל" USB שמוסיף 4 יציאות ומתחבר ל USB העניין הוא שכאשר אני מנסה להשתמש בו, אני מקבל את ההודעה המצורפת.. התבלבלתי או שהוא טוען שיש לי עוד שתי יציאות? עזרה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. פתחתי צייר ושלושה אתרים וניסיתי לשמור ועלתה הודעה שאין מספיק זיכרון וצריך לסגור תוכניות לפני הפירמוט ההודעה הזאת בחיים לא עלתה לי והנה עוד שתי הודעות שקשורות לשגיאת מערכת זיכרון ול-McAfee

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  25. זה כבר הרבה זמן והמצב רק מחמיר.. כשאני מנגן שירים או סרטים.. לא משהו כבד.. המחשב מתחיל להתאמץ חבל"ז והוא זוחל.. לוקח לי 5 דקות בשביל להזיז את העכבר לפינה של המדיה פלייר ולסגור אותו.. וזה רק לא רמדיה פלייר... חשבתי שזה בעיה עם התוכנה אבל ניסיתי עוד תוכנות.. ובכולם אותה בעיה. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס קול.. של הלוח אם..וגם מחקתי את הקודקים שיש לי במחשב והתקנתי חבילה אחרת.. אבל כלום לא עזר! מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.