תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ואחרי שאני מנסה להפעיל מחדש המסך לא פועל או שהמאוורר מסתובב לאט יותר(או שפשוט עשה פחות רעש) לוקח לי איזה 5 פעמים(שאני מפעיל מחדש)עד שהוא חוזר לעצמו ואחרי כמה דקות הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש משהו מכיר את הבעיה או שיודע איך להפטר מזה בבקשה שיעזור זה משגע אותי :s05:
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה. זה קרה לי לפני מספר דקות ואתמול, גם בשעות הערב. המשחק נתקע, ואז שניה לאחר מכן המסך נכבה. אני רואה שהמחשב עדיין עובד, אבל אני לא יכול להפעיל בחזרה את המסך, ורושם שאין חיבור. הבעיה נפטרת כשאני מאתחל את המחשב. אני לא יודע אם זה קשור, אבל מספר שניות לפני שזה קורה האור בחדר נחלש. אולי יש חוסר בחשמל? (לא מבין גדול בעניין אז אם זה לא נכון אל תצחקו עלי) דבר נוסף, אם זה קשור איכשהו לכרטיס המסך. לפני כמה שבועות נשרף לי 8800GTS 320 מגה וקילבתי אחד חדש של 620. אולי איתו יש בעיה? אשמח אם מישהו יעזור לי ויגיד מה עלי לעשות (ללכת לחנות ולהתלונן שהכרטיס שהם נתנו לי לא תקין, או להתחיל לחפש אחריות של המסך עצמו)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני מריץ משחקים או משהו שדורש שימוש מסיבי (יחסית) מכרטיס המסך שלי (ישן אני יודע) GeForce 6600 המחשב שלי נתקע ולאחר מספר דקות עושה restart. אחרי שwindows עולה לאחר הrestart אני מקבל הודעה לגבי "חומרה חדשה" שהיא כאמור הכרטיס מסך שלי. windows מבקש להתקין את החומרה מחדש אבל ברגע שאני עושה restart (בעצמי הפעם) זה נעלם. המחשב לא מתחמם או משהו (מבדיקה של מגע במארז ולא עם תוכנה כלשהי) והCPU רחוק מ100% (בד"כ בסדר גודל של 30% בערך). חשוב לציין שבדברים שצורכים משאבים רבים יותר מהמעבד אבל פחות מהכרטיס הגראפי הכל עובד חלק. לדעתי הבעיה היא משהו עם הכרטיס הגראפי עצמו או אם ההגדרות שלו. הצעות לפתרון לבעיה יתקבלו בשמחה תודה מראש ויום נעים כפיר.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
המפרט בחתימה . המחשב מקורר היטב על המעבד יש קירור של TT - SPARK 7 על הכרטיס מסך יש ARCTIC COLLING אפילו על הצ'יפסט יש קירור אקטיבי TT -TIGER המארז של HEC עם 2 מאווררים 120 MM + ספק 300 של HEC לפעמים התקיעות הם סתמיות ככה בעבודה שוטפת ללא מאמץ . פשוט הכל על המסך נעצר - עד הריסט שאני חייב לעשות . ובמקרים נדירים המחשב נתקע עם רעש נוראי ומעוות מהכרטיס קול . הדריוורים של הכרטיס מעודכן. המחשב עבר אתמול פירמוט . אני חושד בספק , אני לא בטוח יש למישהו עצות או דרך לעזור . אודה לעוזרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי זז ממש ממש לאט ונתקע לפעמים ואני לא יודע מה לעשות כדי לתקן אותו.... המפרט: MotherBorard: systemboard socket 370 M754LRT+with Lan CPU: Intel P-3 1GHz SB: Onboard VGA Card: nDIVIA TNT 2 32 MB Onboard MEM: 256MB HD: 30GB + 10GB (WD) אלה הדברים החשובים...עכשיו לי יש השערה שבגלל שהכרטיס מסך על הלוח אז הוא משתמש בזיכרון של המחשב דבר המאט את כל הפעילות של המחשב..... בבשקה תעזרו לי....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ויש קולות טיקטוק מהHD זה לא קורה תמיד רק לפעמים וזה לא רק שאני מדליק תמחשב זה יכול לקרות סתם פתאום... מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי אנשים, היום פעם ראשון זה התחיל, שיחקתי לי בBFH ופתאום המחשב נתקע והמסך התחיל להתחרבש בצבעים, אחרי הצבעים בא לי את המסך הכחול הזה וגם הוא היה מחורבש עם צבע שחור ואז המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה היה חד פעמי, אחרי כמה שעות זה שוב פעם קרה, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, ואז בדיוק 2 דקות אחרי שהדלקתי מחדש זה עוד פעם קרה. נתתי לו לנוח שעה ומשהו ועכשיו הוא עובד בסדר, אבל אני בטוח שזה יקרה עוד הפעם. אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... סתם היום ישבתי וישחקתי בCNC3 ופתאום המסך אומר שהוא לא מקבל אותות ונכבה.. ואני מנסה ללחוץ על הNUMLOCK אבל הנורית לא נכבת או נדלקת אז זה אומר שנתקע המחשב.. טוב עשיתי ריסט.. בכל זאת .. אפשר פעם ב להיתקע.. טוב אז המחשב נדלק הווינדוס עלה.. אני מנסה להיכנס לאיזה משחק.. בום.. שוב נתקע, טוב אז לא ידעתי מזה אז חיפשתי דריוורים חדשים שאולי זאת הבעיה. הורדתי תדריוור החדש של ATI לכרטיס מסך וקיוויתי שזה יעזור.. התקנתי הכל כמו שצריך וזה.. וגם זה לא עוזר. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס למשחק(משחק קל מאוד, וגם הפעלתי אותו על רמת הגרפיקה הכי נמוכה שיש..מחשבים ישנים מאוד מריצים אותו ככה בכיף) ואז הפעלתי וגם אז נתקע.. *ריסט*. אחרי זה שוב ניסיתי להיכנס, אפילו לא נכנסתי למשחק יענו אפילו לא …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע וחייבים להוציא את התקע מהחשמל (ממש את הכבל השחור) כדי לסגור אותו, הדבר קורה לעיתים יותר קרובות כשמשחקים או מורידים משהו מהאינטרנט. לחצן ה-RESTART וגם לחיצה ארוכה על לחצן ה-POWER לא עובדים. אם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אפשר לפתור אותה, שיעזור בבקשה. תודה מראש: TMRider
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון יש לי בעיה שמידי פעם המחשב נתקע לי (זז לאט בטירוף ולא מגיב כמעט למעט תזוזות קלות של סמן העכבר) תוך כדי התקיעה יש ציפצוף רצוף כמו כאשר מקש במקלדת לחוץ ויוצר עומס על הזיכרון, כמובן שאין בעיה במקלדת, זה פשוט נשמע ככה. במצב כזה אין לי פשוט ברירה אלה לעשות ריסט וזה כמו שאתם יודעים די מרגיז ובנוסף אין לי אפשרות לשמור את החומר לפני הריסט. בעיה :'( האם מישהו יודע מה יכולה להיות מקור הבעיה? אולי נתקלתם בזה בעבר? אשמח לעצות ופיתרונים. תודה
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום,המחשב שלי התחרפן סופית! אני מדליקה אותו ולפני שהווינדוס עולה[xp אם זה משנה] אז הוא נתקע ולא מגיב..כולל המסך והמקלדת והעכבר כלום כול פשוט נתקע ,לפעמים אני מצליחה להדליק והווינדוס עולה ואז הוא אחרי כמה דק' שוב נתקע..חיפשתי ווירוסים במחשב עם קרספסקי אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..בבקשה אמרתי נואש! יש למישהו מושג איך לתקן את זה? אגב-אני לא מצליחה אפילו להכנס לאפשרות של פירמוט תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מדי פעם לא משנה אם בווינדוס או במשחק, המחשב מחליט להיתקע לגמרי! הוא לא מגיב ל- ctrl alt del, ctrl+F4 וכו'... רק ריסט עובד. מה לעשות?? עשיתי את כל הסריקות, אין וירוסים או ספייוורים, אין OC, וניסיתי להשאיר את המארז פתוח לאוורור ולא עבד, שחזור מערכת לא עבד והמעבד על 40-50 מעלות כך שחום זה לא הבעיה. מישהו יודע מה לעשות?? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 11k צפיות
-
-
המחשב נתקע ולא מגיב לאחר הצפצוף (התקין) והצגת המעבד והלוח על המסך. הלוח של GIGABYTE GA-8ST800. 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MX400 של palit. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, המערכת ההפעלה שקיימת היא WIN7 U. בעת הפעלת המחשב לעתים מערכת ההפעלה לא עולה, כאשר בעת העלייה המחשב נעצר ללא הודעה. מידיי פעם מערכת ההפעלה כן עולה, ולאחר מס' שניות גם כן המחשב נתקע ללא כל הודעה. נסתי להתקין שוב את מערכת ההפעלה אך בעת ההתקנה המחשב נתקע, כך הבנתי שזה באמת לא קשור לתוכנה אלא לחומרה. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אשמח אם אקבל יותר כיוון בנושא. תודה מראש, שלומי
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש תמונה מצורפת של המסך הכחול זה קורה לי בעיקר שאני באינטרנט (לרוב ביוטיוב) או שאני במשחקים (לא כבדים כלל - כמו c&c generals). הטמפרטורות של המחשב די רגילות : מעבד - 31~35 כרטיס מסך - 45~55 מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי נייד חדש של LG ויש לי בעיה ממש מוזרה! המחשב שלי נתקע לכמה שניות בהשמעת קבצי מוסיקה!! יש לציין שהדבר לא קורה בשום מצב אחר (סרט רגיל, DVD) רק כאשר אני משמיע מוסיקה דרך הWINAMP או MEDIA PLAYER זהה ממש משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות! יש לי כרטיס קול של REALTEK אודה על עזרתכם אני כבר נואש :s05:
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://img688.imageshack.us/i/24072010075.jpg/ http://img571.imageshack.us/i/24072010076.jpg/ http://img651.imageshack.us/i/24072010077.jpg/ התקנתי לאחרונה הארד דיסק חדש ומאז מופיעות הבעיות האלה, שמתי לב גם שהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 70 מעלות שזה קורה... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום.. כבר כמה זמן שהמחשב נתקע ויש לי מסכים כחולים, בד"כ עם השגיאה IRQL_IS_LESS_OR_NOT_EQUAL ראיתי פה שנוצרים קבצי DUMP, אז בדקתי אותם והיה רשום לי probably caused by memory_curroption הבנתי שככל הנראה זה בגלל אחד הסלוטים של הזיכרון, אז הרצתי במשך 5 וחצי שעות בדיקת memtest86 - אבל שום דבר לא עלה והבדיקה נראתה בסדר גמור (לפי המדריך שראיתי פה כמובן). מישהו יודע למה זה יכול לקרות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הדיון הזה שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296205.msg2600650#new לאחר שבוע המצב נהיה גרוע ביותר המחשב ממשיך להיתקע המשכתי בסריקות והכל תקין אבל כעת מופיעה לי הערה כל יום שמודיעה שמהמחשב עומד להיכבות ויש שעון שרץ אחורה והמחשב מופעל מחדש לאחר דקה. ההערה שמופיעה: DCOM SERVER PROCESS LAUNCHER הסתיים באופן בלתי צפוי.יש לשמור את כל הנתונים כל מידע שלא נשמר יאבד......... התהליך הופעל ע"י: NT AUTHORITY/SYSTEM מה יהיה אני מיואש לחלוטין צריך עצות דחופות ואני לא מעוניין לפרמט.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קצת רקע.... לפני כחודש התקנתי וידנוס 7 הכל היה טוב ומעולה....לפניי כשבוע התחיל להיתקע לי המחשב פשוט קופא ולא זז בזמן האחרון שמתי לב שיש גם צפצוף מציק פשוט מקודם לא הדלקתי את הרמקולים חחח. חשבתי שהבעיה בווינדוס וחזרתי לוידנוס אקספי מקורי. הבעיה עדיין נמשכת. קראתי קצת פורומים ובדקתי טמפ' וכשהמחשב נתקע שום רכיב לא עובר את ה50 מעלות. למרות זאת עשיתי ניקוי יסודי במחשב הוצאתי את כל האבק. למרות שאני קצת מעמיס עליו יותר באיזה משחק עם איכות אז הוא נתקע הרבה יותר מהר מאשר סתם גלישה באינטרנט. ניכנסתי למצב סייפ מוד הרצתי סריקות ווירוסים ב AVG 9 Trojan Remover 6.8.1 VCleaner Ad Aware ושום דבר לא נמצא...באף תוכנה וגם המחשב לא ניתקע. אגב בתוכנת speedfan במצב רגיל יש לי רכיב GPU שהוא …
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה, פתאום המחשב התחיל להתקע ולהוציא לי מסכים כחולים במשך כל היום. אחרי כל פעם שזה קורה אני צריך לנתק את הכבל של ההרדיסק (SATA) מהלוח אם ולחבר בחזרה, אם לא אז כשאני מנסה להפעיל את Windows הוא ואמר לי שחסר איזה קובץ חשוב (זאת בעיה ישנה שיש לי אותה כבר הרבה זמן והופיעה לפעמים באקראיות אחרי שהיו לי הרבה קצרים בבית) הנה הקובץ MiniDump תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכם, ישלי פה בעיה עם המחשב.. אני מדליק הכל טוב ויפה גולש באינטרנט, משחק, שם שירים וכל זה..ואחרי כמה זמן שיש עומס על המחשב וזה, המחשב נתקע לשניות ומתכבה לבד.. שמתי לב שהכרטיס מסך ממש מתחמם..החלפתי לאחר ועדיין אותו קטע הכרטיס מתחמם ,נתקע ומתכבה ישירות, בדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המעבד זה עולה ויורד..משו בסביבות 55-60 שיש עומס, פירמטתי תמחשב לא עזר, במחשב שלי מותקנים 4 מאוררים גם. איך אפשר להיפטר מהבעיה הזו? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי.. תודה מראש הנה תמונה מתוכנת SPEEDFAN: http://www.sup.co.il/52934432
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ערב טוב הכל התחיל ככה חבר הגיע אליי עם mp4 להעתיק קבצים מהמחשב פתאום אחרי כמה דק' ניהיה לי מסך כחול הדלקתי את המחשב מחדש ומאז שאני מנסה להיכנס לדפדפן אינטרנט הוא נתקע על אתר אחר בעיקרון היה צריך להיות google ופתאום רשום לי אתר ביפנית או סינית ניסתי לשנות דרך כלים אפשרויות אינטרנט וכו' אך ללא הצלחה . בדקתי אם יש ווירוסים במחשב או רגולות נמצא משהו אחד מחקתי אותו וזהו . היום היה לי 5 מסכים כחולים רצוף . אחרי שכיבתי את המחשב למשך שעתיים או שלוש באתי להדליק אותו שוב ואז פתאום המחשב בא לעלות ואז פתאום נכבה שוב הדלקתי אותו עוד פעם ואז שמעתי רעשים מוזרים מתוך המארז רעשים שלפני יום לא היו בכלל זה רק התחיל מאז המסך הכחול הרעש נשמע כמו שהמחשב קורא דיסק למחשב וגם שאני מפעי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מעבד פנטיום 3 733 512 זיכרון SDRM שני הרדיסיקים אחד 20 גיגה והשני 40 גיגה ויש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 MB ואחריי שקראתי בפורום אוברקלוק ראיתי מדריך יפה לבניית מאוורר לכרטיס מסך עלי ידי חיבור ריק של PCI אז הכול טוב ויפה העברתי את הכרטיס רשת שלי למטה יותר ושיחקתי עם החיבורים של ההרדיסק טיפה אחר כך אני בא להפעיל את המחשב הכול פתאום זז לאט מאוד לוקח לווינדוס אולי איזה דקה דקה וחצי עד שהוא עלה לגמריי ואחר כך הרצתי בדיקת דיסק כל המחשב קירטע בצורה מוזרה אז כיביתי את המחשב הכרטיס רשת היה טיפה מחוץ לסלוט שלו אבל הוא עבד אז הידקתי אותו טוב וראיתי שהחיבורי חשמל של ההרדיסק היו קצת בחוץ. השאלה שלי האם חיבורים של ההרידסק או שהכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כשיש עומס על המחשב למשל הרבה חלונות פתוחים ואימיול וכל זה אבל או שהמחשב מפעיל עצמו מחדש או שיש מסך כחול של הווינדוס. פעם זה היה עובד לי הכל מצויין בעומס אפילו למחשב כמה ימים, היום בקושי אני בעומס עם המחשב ליום אחד. המחשב: Motherboard Chipset VIA VT8366A Apollo KT266A Motherboard Name Gigabyte GA-7VTXE (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800 זיכרון : System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM)
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-