תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה חוזרת על עצמה - המחשב נתקע בפתאומיות. זה קורה לרוב אחרי שאני הולך מהמחשב וחוזר אליו - כשהמחשב במנוחה (נכנס למצב כיבוי מסך). מה שקורה שאני מנסה להיכנס לתיקייה, לתוכנה, לפתוך את ההתחל ומגיב מאוד לאט. זה אחרי שעבד בסדר גמור לפני. הפתרון הוא לעשות ריסט ולהמשיך לעבוד, אבל זה לא פותר כלום, רק "קומבינה". * לפעמים נתקע בזמן עבודה שוטפת. כבר ניסיתי : ניסיתי להחליף קבל מסך, ניסיתי להוציא את התקני ה USB שמחוברים למסך (אולי מקצרים וכו), ניסיתי לעשות פורמט למחשב - אולי בעיית תוכנה (מה שפתר את הבעיה זמנית). הורדתי ב OC למחשב, אחרי שיקול שאולי יש רכיב שמתחמם וגורם לתקיעה - כונן קשיח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך.. אבל לאחר בדיקה שמתי לב שהמעבד וכרטיס המסך לא ממש חמים (גם ניטור טמ…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קניתי 2 Seagate ST31000340AS ויש לי בעיה מוזרה יצרתי RAID0 , וכעת יש לי חתיכה אחת של 1.9T , העברתי לשם מידע והכל יופי טופי, פעם ביום או יומיים בערך משום מקום , כאשר אני גולש נתקע המחשב ושני שניות לפני שזה נתקע אני שומע את הHD מוריד מהירות ונתקע? כאילו נכנס לHYBER או משהוא רק שאצלי זה נתקע? בדקתי את הHD'S לפגומים ואין כל תקלה , יש משהוא שאני מפספס? אני מקווה שזה לא חומרה, אולי קשור ללוח אם לאיך שהגדרתי את הRAID? יש לי לוח אם Gigabyte N680SLI-DQ6. יש למשהו מושג מה הגורם?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש לגמרי עם מעבד ממש ממש טוב 8 ג'יגה זיכרון,2 טרה נפח וwindows 7 pro x64 bit מקורי ואיך שהתחלתי להתקין עליו כל מיני תוכנות ומשחקים כמו סקייפ ואנטי וירוס הוא פשוט נתקע ברנדומליות פעם בכמה זמן וזה לא תקיעה לדקה או שתיים ועובר זה תקיעה שאם אני לא מכבה ומדליק אותו מהכפתור אין לי מה לעשות איתו... למישהו יש רעיון מה יכול להיות הגורם לזה? ניסיתי להריץ memtest ואין שום בעייה עם הזיכרון ניסיתי לפרמט שוב, לא עזר ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר בבקשה תעזרו כמה שיותר מהר אני כבר משתגע מזה ..
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. זה קורה רק לאחרונה: במחשב P4 2.0 עם לוח אם Intel Maryville 2 D850EMV2, כאשר המחשב נדלק הוא מציג את כרטיס המסך והזיכרון, ונתקע למשך כדקה במצב DOS .רק לאחר מכן נטען הווינדוס. אם אני מנסה להכנס לביוס אין שום תגובה - אני פשוט לא הצלחתי להכנס לביוס. המחשב תקין לגמרי לאחר שהווינדוס עולה. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה מאוד זמן שניסיתי לעשות המון דברים ועד עכשיו לא הצלחתי להבין ממה היא נובעת. קודם כל אני אתאר לכם את הבעיה בכללי. אני משתמש בכרום, הרבה מאוד פעמים הכרום נתקע ורושם Not Responding וכתוצאה מזה הכל מתחיל לזחול במחשב. המפרט של המחשב שלי יחסית ממש טוב ואני לא מבין למה זה קורה. זאת תמונה של ה-TASK MANAGER ברגע שזה קורה: זה המפרט של המחשב שלי: (ספק כח לא מופיע, הספק כוח הוא Seasonic 620W) חשדתי שמדובר בבעיה של טמפרטורות, אבל זה לא המצב. על כל מקרה ניקיתי את כל האבק במחשב עם קומפרסור וכרגע הוא נקי לגמרי. אלה הטמפרטורות שלי: חשדתי שמדובר בבעיה של ההארדיסק, ואכן להארדיסק שלי היו שגיאות. (אפשר לראות בנושא הזה שפתחתי: http://goo.gl/0JWzd9)…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ואחרי שאני מנסה להפעיל מחדש המסך לא פועל או שהמאוורר מסתובב לאט יותר(או שפשוט עשה פחות רעש) לוקח לי איזה 5 פעמים(שאני מפעיל מחדש)עד שהוא חוזר לעצמו ואחרי כמה דקות הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש משהו מכיר את הבעיה או שיודע איך להפטר מזה בבקשה שיעזור זה משגע אותי :s05:
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה. זה קרה לי לפני מספר דקות ואתמול, גם בשעות הערב. המשחק נתקע, ואז שניה לאחר מכן המסך נכבה. אני רואה שהמחשב עדיין עובד, אבל אני לא יכול להפעיל בחזרה את המסך, ורושם שאין חיבור. הבעיה נפטרת כשאני מאתחל את המחשב. אני לא יודע אם זה קשור, אבל מספר שניות לפני שזה קורה האור בחדר נחלש. אולי יש חוסר בחשמל? (לא מבין גדול בעניין אז אם זה לא נכון אל תצחקו עלי) דבר נוסף, אם זה קשור איכשהו לכרטיס המסך. לפני כמה שבועות נשרף לי 8800GTS 320 מגה וקילבתי אחד חדש של 620. אולי איתו יש בעיה? אשמח אם מישהו יעזור לי ויגיד מה עלי לעשות (ללכת לחנות ולהתלונן שהכרטיס שהם נתנו לי לא תקין, או להתחיל לחפש אחריות של המסך עצמו)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כשאני מריץ משחקים או משהו שדורש שימוש מסיבי (יחסית) מכרטיס המסך שלי (ישן אני יודע) GeForce 6600 המחשב שלי נתקע ולאחר מספר דקות עושה restart. אחרי שwindows עולה לאחר הrestart אני מקבל הודעה לגבי "חומרה חדשה" שהיא כאמור הכרטיס מסך שלי. windows מבקש להתקין את החומרה מחדש אבל ברגע שאני עושה restart (בעצמי הפעם) זה נעלם. המחשב לא מתחמם או משהו (מבדיקה של מגע במארז ולא עם תוכנה כלשהי) והCPU רחוק מ100% (בד"כ בסדר גודל של 30% בערך). חשוב לציין שבדברים שצורכים משאבים רבים יותר מהמעבד אבל פחות מהכרטיס הגראפי הכל עובד חלק. לדעתי הבעיה היא משהו עם הכרטיס הגראפי עצמו או אם ההגדרות שלו. הצעות לפתרון לבעיה יתקבלו בשמחה תודה מראש ויום נעים כפיר.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
המפרט בחתימה . המחשב מקורר היטב על המעבד יש קירור של TT - SPARK 7 על הכרטיס מסך יש ARCTIC COLLING אפילו על הצ'יפסט יש קירור אקטיבי TT -TIGER המארז של HEC עם 2 מאווררים 120 MM + ספק 300 של HEC לפעמים התקיעות הם סתמיות ככה בעבודה שוטפת ללא מאמץ . פשוט הכל על המסך נעצר - עד הריסט שאני חייב לעשות . ובמקרים נדירים המחשב נתקע עם רעש נוראי ומעוות מהכרטיס קול . הדריוורים של הכרטיס מעודכן. המחשב עבר אתמול פירמוט . אני חושד בספק , אני לא בטוח יש למישהו עצות או דרך לעזור . אודה לעוזרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי זז ממש ממש לאט ונתקע לפעמים ואני לא יודע מה לעשות כדי לתקן אותו.... המפרט: MotherBorard: systemboard socket 370 M754LRT+with Lan CPU: Intel P-3 1GHz SB: Onboard VGA Card: nDIVIA TNT 2 32 MB Onboard MEM: 256MB HD: 30GB + 10GB (WD) אלה הדברים החשובים...עכשיו לי יש השערה שבגלל שהכרטיס מסך על הלוח אז הוא משתמש בזיכרון של המחשב דבר המאט את כל הפעילות של המחשב..... בבשקה תעזרו לי....
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ויש קולות טיקטוק מהHD זה לא קורה תמיד רק לפעמים וזה לא רק שאני מדליק תמחשב זה יכול לקרות סתם פתאום... מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, היום פעם ראשון זה התחיל, שיחקתי לי בBFH ופתאום המחשב נתקע והמסך התחיל להתחרבש בצבעים, אחרי הצבעים בא לי את המסך הכחול הזה וגם הוא היה מחורבש עם צבע שחור ואז המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה היה חד פעמי, אחרי כמה שעות זה שוב פעם קרה, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, ואז בדיוק 2 דקות אחרי שהדלקתי מחדש זה עוד פעם קרה. נתתי לו לנוח שעה ומשהו ועכשיו הוא עובד בסדר, אבל אני בטוח שזה יקרה עוד הפעם. אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... סתם היום ישבתי וישחקתי בCNC3 ופתאום המסך אומר שהוא לא מקבל אותות ונכבה.. ואני מנסה ללחוץ על הNUMLOCK אבל הנורית לא נכבת או נדלקת אז זה אומר שנתקע המחשב.. טוב עשיתי ריסט.. בכל זאת .. אפשר פעם ב להיתקע.. טוב אז המחשב נדלק הווינדוס עלה.. אני מנסה להיכנס לאיזה משחק.. בום.. שוב נתקע, טוב אז לא ידעתי מזה אז חיפשתי דריוורים חדשים שאולי זאת הבעיה. הורדתי תדריוור החדש של ATI לכרטיס מסך וקיוויתי שזה יעזור.. התקנתי הכל כמו שצריך וזה.. וגם זה לא עוזר. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס למשחק(משחק קל מאוד, וגם הפעלתי אותו על רמת הגרפיקה הכי נמוכה שיש..מחשבים ישנים מאוד מריצים אותו ככה בכיף) ואז הפעלתי וגם אז נתקע.. *ריסט*. אחרי זה שוב ניסיתי להיכנס, אפילו לא נכנסתי למשחק יענו אפילו לא …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע וחייבים להוציא את התקע מהחשמל (ממש את הכבל השחור) כדי לסגור אותו, הדבר קורה לעיתים יותר קרובות כשמשחקים או מורידים משהו מהאינטרנט. לחצן ה-RESTART וגם לחיצה ארוכה על לחצן ה-POWER לא עובדים. אם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אפשר לפתור אותה, שיעזור בבקשה. תודה מראש: TMRider
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון יש לי בעיה שמידי פעם המחשב נתקע לי (זז לאט בטירוף ולא מגיב כמעט למעט תזוזות קלות של סמן העכבר) תוך כדי התקיעה יש ציפצוף רצוף כמו כאשר מקש במקלדת לחוץ ויוצר עומס על הזיכרון, כמובן שאין בעיה במקלדת, זה פשוט נשמע ככה. במצב כזה אין לי פשוט ברירה אלה לעשות ריסט וזה כמו שאתם יודעים די מרגיז ובנוסף אין לי אפשרות לשמור את החומר לפני הריסט. בעיה :'( האם מישהו יודע מה יכולה להיות מקור הבעיה? אולי נתקלתם בזה בעבר? אשמח לעצות ופיתרונים. תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום,המחשב שלי התחרפן סופית! אני מדליקה אותו ולפני שהווינדוס עולה[xp אם זה משנה] אז הוא נתקע ולא מגיב..כולל המסך והמקלדת והעכבר כלום כול פשוט נתקע ,לפעמים אני מצליחה להדליק והווינדוס עולה ואז הוא אחרי כמה דק' שוב נתקע..חיפשתי ווירוסים במחשב עם קרספסקי אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..בבקשה אמרתי נואש! יש למישהו מושג איך לתקן את זה? אגב-אני לא מצליחה אפילו להכנס לאפשרות של פירמוט תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מדי פעם לא משנה אם בווינדוס או במשחק, המחשב מחליט להיתקע לגמרי! הוא לא מגיב ל- ctrl alt del, ctrl+F4 וכו'... רק ריסט עובד. מה לעשות?? עשיתי את כל הסריקות, אין וירוסים או ספייוורים, אין OC, וניסיתי להשאיר את המארז פתוח לאוורור ולא עבד, שחזור מערכת לא עבד והמעבד על 40-50 מעלות כך שחום זה לא הבעיה. מישהו יודע מה לעשות?? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
המחשב נתקע ולא מגיב לאחר הצפצוף (התקין) והצגת המעבד והלוח על המסך. הלוח של GIGABYTE GA-8ST800. 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MX400 של palit. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, המערכת ההפעלה שקיימת היא WIN7 U. בעת הפעלת המחשב לעתים מערכת ההפעלה לא עולה, כאשר בעת העלייה המחשב נעצר ללא הודעה. מידיי פעם מערכת ההפעלה כן עולה, ולאחר מס' שניות גם כן המחשב נתקע ללא כל הודעה. נסתי להתקין שוב את מערכת ההפעלה אך בעת ההתקנה המחשב נתקע, כך הבנתי שזה באמת לא קשור לתוכנה אלא לחומרה. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אשמח אם אקבל יותר כיוון בנושא. תודה מראש, שלומי
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש תמונה מצורפת של המסך הכחול זה קורה לי בעיקר שאני באינטרנט (לרוב ביוטיוב) או שאני במשחקים (לא כבדים כלל - כמו c&c generals). הטמפרטורות של המחשב די רגילות : מעבד - 31~35 כרטיס מסך - 45~55 מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי נייד חדש של LG ויש לי בעיה ממש מוזרה! המחשב שלי נתקע לכמה שניות בהשמעת קבצי מוסיקה!! יש לציין שהדבר לא קורה בשום מצב אחר (סרט רגיל, DVD) רק כאשר אני משמיע מוסיקה דרך הWINAMP או MEDIA PLAYER זהה ממש משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות! יש לי כרטיס קול של REALTEK אודה על עזרתכם אני כבר נואש :s05:
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://img688.imageshack.us/i/24072010075.jpg/ http://img571.imageshack.us/i/24072010076.jpg/ http://img651.imageshack.us/i/24072010077.jpg/ התקנתי לאחרונה הארד דיסק חדש ומאז מופיעות הבעיות האלה, שמתי לב גם שהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 70 מעלות שזה קורה... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום.. כבר כמה זמן שהמחשב נתקע ויש לי מסכים כחולים, בד"כ עם השגיאה IRQL_IS_LESS_OR_NOT_EQUAL ראיתי פה שנוצרים קבצי DUMP, אז בדקתי אותם והיה רשום לי probably caused by memory_curroption הבנתי שככל הנראה זה בגלל אחד הסלוטים של הזיכרון, אז הרצתי במשך 5 וחצי שעות בדיקת memtest86 - אבל שום דבר לא עלה והבדיקה נראתה בסדר גמור (לפי המדריך שראיתי פה כמובן). מישהו יודע למה זה יכול לקרות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הדיון הזה שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296205.msg2600650#new לאחר שבוע המצב נהיה גרוע ביותר המחשב ממשיך להיתקע המשכתי בסריקות והכל תקין אבל כעת מופיעה לי הערה כל יום שמודיעה שמהמחשב עומד להיכבות ויש שעון שרץ אחורה והמחשב מופעל מחדש לאחר דקה. ההערה שמופיעה: DCOM SERVER PROCESS LAUNCHER הסתיים באופן בלתי צפוי.יש לשמור את כל הנתונים כל מידע שלא נשמר יאבד......... התהליך הופעל ע"י: NT AUTHORITY/SYSTEM מה יהיה אני מיואש לחלוטין צריך עצות דחופות ואני לא מעוניין לפרמט.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קצת רקע.... לפני כחודש התקנתי וידנוס 7 הכל היה טוב ומעולה....לפניי כשבוע התחיל להיתקע לי המחשב פשוט קופא ולא זז בזמן האחרון שמתי לב שיש גם צפצוף מציק פשוט מקודם לא הדלקתי את הרמקולים חחח. חשבתי שהבעיה בווינדוס וחזרתי לוידנוס אקספי מקורי. הבעיה עדיין נמשכת. קראתי קצת פורומים ובדקתי טמפ' וכשהמחשב נתקע שום רכיב לא עובר את ה50 מעלות. למרות זאת עשיתי ניקוי יסודי במחשב הוצאתי את כל האבק. למרות שאני קצת מעמיס עליו יותר באיזה משחק עם איכות אז הוא נתקע הרבה יותר מהר מאשר סתם גלישה באינטרנט. ניכנסתי למצב סייפ מוד הרצתי סריקות ווירוסים ב AVG 9 Trojan Remover 6.8.1 VCleaner Ad Aware ושום דבר לא נמצא...באף תוכנה וגם המחשב לא ניתקע. אגב בתוכנת speedfan במצב רגיל יש לי רכיב GPU שהוא …
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-