תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום בכל פעם שאני צורב דיסק או מעביר קבצים מ-CD להארד דיסק המחשב מואט משמעותית. מוזיקה מתנגנת בסלואו מושן, לתיקיות לוקח זמן להפתח, הכל מתעכב. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני יודע שבמחשבים ישנים וחלשים יותר משלי התופעה לא מופיעה. שאלה נוספת - לוקח נצח לצרוב DVD, קרוב לשעה. אני יודע שזה אמור להסתיים בכמה דקות. האם יש צורך בשינוי הגדרות? מה צריך לבדוק? תודה מראש, אורי.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני בא לעלות SAFE MODE אחרי המסך השחור עם כל הקבצים שניטענים לSAFE MODE אני מקבל מסך כחול. במקום שיעלה לי הווינדוס במצב בטוח אני מקבל מסך כחול שאפילו לא עושה ריסטרט לעצמו פשוט מסך כחול וזהו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער על אורך הפוסט, חשוב שתדעו את כל הפרטים לפני שאפרוס את הבעיה... לפני כחודשיים נשרף לי כרטיס המסך, פתאום ביום בהיר, המסך מאן להידלק, הפעלתי מחדש את המחשב וגיליתי שגם זה לא עזר, יותר מזה - צפצופים מוזרים נשמעו בהזנקת המחשב, צפצופים המרמזים על שגיאה כלשהיא. לאחר שהורדתי את כרטיס המסך לטכנאי התאמתו חשדותיי - הוא חיבר את הכרטיס לאחד המחשבים שלו ואכן קבע את מותו של הכרטיס. הזמנתי כרטיס חדש שהגיע לאחר שבועיים (לפני כחודש וחצי), חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים והכל עבד כשורה... עד היום... פתאום, בלי שום התתראה מוקדמת, שוב נכבה המסך! הפעלתי מחדש את המחשב ושוב בהזנקה נשמעו אותם צפצופים מאיימים! חששתי מהגרוע מכל אז כיביתי לגמרי את המחשב והדלקתי שוב לאחר כשעה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לא מספיק שהמחשב שלי שבק חיים, זה קורה גם ביום שישי בצהריים, ומעל ליום עבודה הולך לי לאיבוד...אכן, צרות באות בצרורות. אז קודם כל, הינה כמה נתונים: מדובר במחשב 'אינטלי' - מעבד פנטיום 4 הפועל במהירות שעון של 3GHz, ובעל 2MB זכרון. המעבד הנ"ל יושב על לוח אם של asus, מודל P5GD. מערכת הפעלה - חלונות XP PRO SP3, אבל אני חושב שהנתון הזה לא ממש רלוונטי. הסימפטומים: עם הפעלת המחשב, הספק אמנם מופעל וכך גם נוריות החיווי של המחשב (הכונן הקשיח תקין, לדעתי), אך הצג (שגם הוא נמצא תקין), נשאר שחור לחלוטין. הביוס כלל לא מראה סימני חיים - מסך הפתיחה האופייני של לוח האם, המעיד על כך שמערכת הופעלה, אינו מופיע, אין כל אפשרות להכנס להגדרות של הביוס, ומערכת ההפעלה כלל לא מתחילה להטען.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שלי אני מנסה לצרוב דיסק DL דיול לייר (שני שכבות) ואני לא מצליח הוא רושם לי Could not perform start of Disc-at-once אז ניסתי להחליף דיסק כי חשבתי שאולי הדיסקים שלי לא טובים אבל זאת לא היתה הבעיה ועכשיו אני משתנש בדיסקים האלה: Verbatim DVD+R DL 8X אני משתמש בתוכנה NERO 9 אחרי שהחלפתי מNERO 7 וניסיתי להתשמש גם בIMGBURN וגם שם אותה הבעיה מישהו יודע מה זה יכול להיות? זה הצורב שלי: HL-DT-ST DVDRAM GSA 4160B וזה הLOG שלי אחרי הצריבה שנכשלת: Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 9.0.9.100 Internal Version: 9, 0, 9, 100 Recorder: <HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B>Version: A306 - HA 1 TA 0 - 9.0.9.100 Adapter driver: <IDE&g…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במחשב המחשב עושה לי צפצופים במארז ושאני נכנס ל-הוספה או הסרה של תוכניות (מהלוח בקרה) זה מראה לי מלא דברים שאני לא יכול למחוק וזה לא היה לי לפני כמה ימים משהו יכול לעזור לי בבקשה זה דחוף תודה.!
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
כאשר אני לוחץ על Del בעליה של המחשב אני מצליח לזוז עם החצים בין הדברים אבל אחרי כמה שניות הוא נתקע. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חזרתי מתקופה של ארבעה חודשים בחו"ל, שבזמן זה המחשב שלי היה בשימוש מועט בלבד (פעם בשבוע ופחות) כשחזרתי הדלקתי את המחשב וכאשר נכנסתי ליוזר שלי בXP והמחשב קרס ומאז כל פעם שאני מדליק אותו רק המחשב עצמו נדלק והמסךת העכבר והמקלדת (שהם מחוברים) לא נדלקים (הכפתור של ה-F LOCK במקלדת מאיר אבל שום דבר אחר לא), ניסיתי לחבר אותו לעוד מסך וזה היה בדיוק אותו הדבר... אני מאוד אשמח לעזרה תודה רבה ושבת שלום! רועי
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
זה תקלה שנמשכת כבר תקופה גם לאחר פירמוט ואין לי מושג ממה היא נובעת.. כל פעם שאני רוצה לעשות למחשב הפעלה מחדשrestart דרך התחל או בכלל, המחשב מבצע כיבוי, הוא מעלה את המסך התחלה לשניה ואז נכבה לגמרי ואני צריך ללחוץ על הכפתור כדי להדליק אותו ... מישהו יודע ממה הדבר נובע ..? תודה רבה מראש על כל עזרה כלשהיא.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם,היום קניתי SAMSUNG R500 מחברת פלאפון,והוא הגיע עם כרטיס זיכרון MICRO SD של 128 מגה,ועם מתאם לכרטיס SD רגיל,ועם קורא USB.. הבעיה היא,שהמחשב אמנם מזהה את הMASS STORAGE DEVICE,כאשר אני מכניס את כל הסמטוכה לUSB,אבל כשאני מנסה לפתוח את הכונן הנשלף שנוצר בזיהוי,הוא רושם לי ש"אין דיסק בכונן".. ניסיתי לפרמט את הMICRO SD דרך הפלאפון,ניסיתי שני כרטיסי MICRO SD שונים,ניסיתי שני מתאמי SD שונים ושני מחברי USB שונים,ואף אחד מהם לא עובד..המחשב כאילו מזהה את ההתקן,אך לא "רואה" את הזיכרון של הכרטיס עצמו.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכם אם תענו לי בהקדם..תודה רבה רבה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד-Q8200 לוח אם-MSI P45 platinum RAM-gail 800hrz כרטיס מסך-ati gigabyte 4650 oc 1giga ספק כוח 500W ezcool הוחלף לוח אם בחנות עודכן ביוס התקלה לא עקבית מבחינת REBOOT ובזמן משחק הזמנים משתנים בדיקות בSANDRA תקינות אשמך לעזרה תודה המחשב נתקע ומבצע איתחול מחדש, כאשר בדרך הוא רושם על מסך כחול "זורק זיכרון"
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. יש לי ATI Radeon 1950x pro וקניתי גוף קירור מסוג accelero s1 rev2 עם ה turbo module. כשהחלפתי את הגוף וחיברתי את הכרטיס למחשב וניסיתי להפעיל המחשב, הוא לא מראה תצוגה ואחרי בערך 5-6 שניות הוא עושה 2 צפצופים אחד אחרי השני, הראשון לוקח 2-3 שניות והשני כמעט 1 שנייה ואחר כך נגמר. ניסיתי להחזיר את הקירור המקורי שלו בדיוק כמו שהיה מקודם ועדיין עושה את אותה התקלה (אין תצוגה ואותם הצפצופים). יש מצב שהכרטיס שלי ניזוק כתוצאה מנסיון ההחלפה לגוף קירור שקניתי ? תודה על הקריאה ועל כל עזרה מראש.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אכריז כאן בפורום (אם מותר) שהוא גאון הדור מה הבעיה? היה לי מחשב ישן שעבד בסדר גמור עם אותו העכבר כמה שנים טובות. לאחר העברה של המחשב באוטו ממקום למקום, הוא החל להתקע לי באמצע שימוש ורק לאחר אתחול הוא החל לעבוד שוב עד התקיעה הבאה. ישר החלפתי עכבר - לא עזר!!! חשבתי אולי הלוח נדפק בדרך - יש לי מחשב חדש עכשיו עם אותו עכבר - אותה בעיה!!! החלפתי הכל, מקלדת חדשה - לא עוזר!!! הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא שלאחר העברת המחשב חיברתי לו הארדיסק סטה חדש. החלפתי את ההארדיסק והכבל - לא עוזר!!!! בקיצור לא עוזר כלום. חשוב להדגיש. שתי העכברים הם של silverline אם אני לא טועה (הנוכחי בטוח). חשבתי שזו בעיה של דרייברים אולי וראיתי כי כל תוכ…
-
- 10 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב אשר תומך בזיכרונות עד ל(DDR-266 (PC-2100. ידוע לי כי זיכרונות מהירים יותר יפעלו כשורה, רק שלא במהירות המקסימלית שלהם אלא במהירות המקסימלית שלוח האם תומך בה, כלומר, שזיכרונות מסוג (DDR-400 (PC-3200 אמורים לפעול בלוח כזה. ברמת העיקרון אני מריץ שילוב של שני זיכרונות 256, אחד PC-2100 ואחד PC-2700, וניסיתי להכניס 2x512 DDR-400. כאשר אני מחבר את החשמל, המחשב נדלק לבד ונכבה לאחר 2 שניות. לאחר מכן נדלק עוד פעם אך המסך נשאר כאילו שהמחשב מכובה. ניסיתי לבדוק את הזכרונות אחד אחד (כלומר, כל אחד לבד) אך לא הצלחתי להפעיל את המחשב (קרה אותו דבר כמו עם שניהם ביחד). אפילו פעם אחת הלוח אם התחיל להשמיע מעין צפצופי אזעקה. הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את אחד מהזכרונות החדשים …
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מדי לילה אני משאיר את המחשב שלי דלוק. היום בבוקר כשקמתי, הדלקתי את המסך, הזזתי את העכבר, אך המסך לא נדלק נשאר שחור (שחור של מסך דלוק, לא כבוי) עשיתי ריסט ראיתי שהמסך כן עובד, המערכת עולה, הווינדוס עולה, ואחרי שניה בערך המסך נהיה שחור שוב. מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב החדש שלי קרס צירפתי minidump קניתי אותו לא מזמן מFOX PC בגדול e8400 hd4850 4gb ram win xp pro SP3 גלשתי באינטרנט ושמעתי שירים פתאום תקיעה וקריסה הwindows רשם שהיתה שגיאה חמורה ונשמר לוג המחשב בין חודש פחות או יותר אפשר עזרה עם הminidump? אני רוצה לדעת אם זו בעית חומרה או קריסה בעקבות תוכנה או דריברים תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 18:10:11 הקפצה ,עברו 24 שעות[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה, הלך לי הראד דיסק אחד ונשארתי עם לוח אם עם צ'יפסט של via ודיסק קשיח מסוג sata שלהלוח אם לא קורא. אני צריך לפרמט את המחשב עוד היום כי הווידוס היה מותקן על ההארד דיסק שנישרף, מה אני צריך לעשות עכשיו (חוץ מלחפש דיסק קשיח חדש)? תודה לכל העוזרים.....
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה יש לי מחשב עם לוח של Gigabyte EP43-DS3L ומעבד Q8200 שעובדים עליו עם תוכנות לעריכת וידאו ... והוא עובד ממש לאט בהשוואה למחשב עם מעבד E6550 ....( שניהם עושים את אותם פעולות לצורך העניין ) קיצור עשיתי עדכון ביוס ועכשיו הוא עובד אפילו יותר לאט ממש שהיה קודם.... האם זה מומלץ לעשות Dwondrade לביוס ולהחזיר את הגרסא שהייתה? או שזה לא מומלץ ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום,ברשותי HD 250GB של WD. בתוכנה speedfan יש אפשרות בדיקת HD,זה נכנס לאתר כולשהו ומראה לי את הביצועים שלו וכו'... זה רושם לי שיש לי בעיה בסקטורים(לא שאני יודע מה זה סקטורים..). האם זה יכול להפריע לעבודה בעתיד?כי אני לא מרגיש כול שינוי. איך אני מסדר את הבעיה? הHD שלי מסודר,אני עושה איחוי פעם בשבועיים-שלוש,אין לי וירוסים והוא מקורר ע"י קירור של TT אם זה קשור. תודה רבה לעונים!
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אין יותר מידי איפה לטעות, הכבל של הFRONT AUDIO לחבר ללוח(איפה שרשום F_AUDIO), ויש רק דרך אחת אפשרית לחבר את הכבל הזה.. מה יכול להיות התקלה / איך מסדרים את זה?
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס 4870 של ספייר עם הקירור השחור , חיברתי את הכרטיס כמו שצריך עם החיבורי PCI-E ובדקתי שהוא יושב טוב בלוח האם , לאחר ההדלקה הראשונה המערכת התחילה לעלות ואז פתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש , מאז כאילו אין שום חיבור בין המסך לכרטיס (הכתובת על המסך שאין שום סוג של חיבור , במקרה שלי זה DVI) , ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס שוב , אך ללא הועיל , כמו כן כפתור ה NUM LOCK לא מגיב (מה שמצביע על חוסר תגובה מהלוח אם) , מקווה שלא הלך לי הכרטיס עזרה תתקבל בברכה ...
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך תוצרת sapphire - Radeon x1900GT 256MB שבצורה מוזרה קורס שאני משחק משחקים תוך כדי המשחק: need for speed-undercover, fifa/nba09 ... בכל המשחקים הכרטיס נמצא בהגדרות מעל למינימום ויש לי מעבד e6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכל מה שצריך מעל למינימום חומרה הנדרש. הכרטיס נמצא אצלי כשנתיים וחודש ואני לא יודע אם זה קשור אבל יש עליו אבק ויש עליו מאין איקס מברזל (אולי מקום שצריך להיות בו מאוורר כי חשבתי שזה בא עם מאוורר ואצלי אין) והבעיות התחילו כבר לפני שנה במשחק just cause. מה אפשר לעשות? יש אחריות 3 שנים אני חושב אז איפה משיגים שירות?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע בערך מחשב, והשארתי פעמיים אותו בלילה דלוק כי הורדתי משהו, ובבוקר כשקמתי והדלקתי את המסך התברר שהוא עשה RESTART. מה הבעיה פה? המחשב חדש הרי...זה לא יכול להיות בגלל הטמ'פ...או שכן.? * עכשיו שיחקתי איזה משחק , והמחשב קרס =\ התקנתי WINDEBUG , אבל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ MINIDUMP...הוא כותב לי : You dont have the permission to open this file Contact the file owner or an administrator to obtain permission עריכה: נכנסתי דרך SAFE MODE. פעם ראשונה הוא קרס בגלל LVcKap.sys ופעם שנייה בגלל: pacer.sys מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-