עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Hitman_47,

שלום אני חדש פה ואני חייב לציין שהמליצו לי לבוא לפה בחום! אז ככה יש לי כרטיס (בקר) סל SCSI של חברת בסלוגיק ואני לא יודע איפה לחפש דריברים מישהו יכול לעזור לי ?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  2. יש לי מחשב פנטיום 1 לא מיזמן חיברתי לו הארדיסיק חדש לבדיקה דגם שונה כנירא זה לא היה מתאים. אז החזרתי לישן ועכשיו המחשב לא פועל וכאשר אני מדליק ללא הארדיסיק אז הוא עולה ורושם שהוא לא מזהה את הארדיסיק מישהו יודע אם אולי חיברתי משהו או שנישרף משהו בתודה יקיר.

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by liorbm,

שלום לכולם, להלן לוג הבעיה: 1K22-0867-0795-66M4-5090-2688-**** Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.2.1 Internal Version: 8, 3, 2, 1 Recorder: <Optiarc DVD RW AD-7170A> Version: 1.05 - HA 1 TA 0 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Optiarc DVD RW AD-7170A >Version: 1.05 - HA 1 TA 0 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : Optiarc DVD RW AD-7170A atapi Port 0 ID 0 DMA: On DiskPeripheral : WDC WD1600AAJS-00PSA0 atapi Port 1 ID 0 DMA: On === CDRom-Device-Map === Optiarc DVD RW A…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by Holy,

ההרדיסק הוא הרדיסק משני, מערכת ההפעלה מותקנת על הרדיסק ATA100 נסיתי fdisk אבל הוינדוס עולה עם מסך כחול אחרי זה partition magic אין לי ל-maxtor באתר יש 2 תוכנות אחת לוינדוס ואחת לדוס זו לוינדוס קורסת איך שהיא עולה וזו לדוס נתקעת ב-boot מה עושים?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  5. רק רציתי לוודא... זה לא מצב תקין , נכון? פשוט המנקה של הבית ניקתה לי היום אבק ליד המחשב ונראה לי שמשהו נדפק...

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by etay44,

החלפתי שוב את הלוח אם שלי של אסוס P4P800SE ועדיין אני שומע קול של גיצים מפרט על המחשב שלי: יש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט אמממ מה עוד יכול לגרום לגיצים??? :s05: :s05: כי אמרו לי שזה לא הלוח מפני שהחלפתי אותו 3 פעמים בחדש מה לעזעזל יכול להיות הבעיה :-\ :-\ בבקשה אני כבר נואש

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש. התקנתי לו את חלונות אקס פי ואת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל הלוח אם. שמתי לב שכל פעם שהמחשב עושה פעולות כבדות במו למשל מפעיל סריקה של נורטון או מעתיק תקייה ממחיצה אחת לאחרת, ניכבה לי המחשב\ מוצג לי מסך כחול שרושם שיש שגיאה חמורה וכל מני שטויות. אחרי שאני מדליק את המחשב שוב הוא רושם לי שהיתה שגיאה חמורה ואם אני רוצה לשלוח דיווח למיקרוסופט... יש לי זיכרון של 1 גיגה במחשב אז ניסיתי להגדיל את הזיכרון הוירטואלי של המחשב אבל זה לא עוזר... הבעיה ממשיכה... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר מתחרפן! מה אני עושה (חוץ מללכת לטכנאי..חחח)?????????

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by rubin180,

שלום לכולם. לפני שאני אתחיל אני רוצה לומר שזו בעיה עם הלוח המסוים הזה לכן אני פונה במיוחד לבעלי הלוח המסויים הזה (P5Q PRO) הרכבתי את המערכת החדשה שלי עם הלוח והכל חדש חוץ מהזכרונות (1GIG DDR2 667MHZ) המערכת ממש לא יצבה (כשאני אומר ממש אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה) המערכת מתרסקת כל כמה שניות -דקות לכן אני כותב תהודעה פה מהר לא יודע מתי המערכת תביא תcrash הבא שלה. בדקתי בפורומים של אסוס ובגוגל ויש מאות אנשים עם הלוח הנ'ל שיש להם את אותה בעיה ועוד לא מצאתי שום פיתרון. ניסיתי עם מערכת הפעלה XP SP2 ו-SP3 כרגע אני עם VISTA SP1 וגם לא עוזר אנשים שעידכנו ביוס ויש להם זכרונות טובים בהרבה משלי סובלים מאותה בעיה. אני מפחד לעדכן ביוס כי אם המערכת תיתקע (סיכוי של 1 ל1 ) אז אני יכ…

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  9. שלום המחשב שלי קופא מאי שימוש, בדרך כלל כשאני מתעורר בבוקר ומנסה להכנס אל המשתמש שלי הוא קופא וחייב ריסטארט כדי שיעבוד. וגם אני לא משתמש במחשב יותר משעתיים. אני מפעיל יוטורנט וקיבלתי שגיאה שבחיים לא ראיתי כאשר הוא קפא, insufficient quota to complete the requested service כמובן שהבעיה לא קשורה בטורנט אבל היא אולי מרמזת למה זה קורה.. אשמח לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  10. מישהו יודע מה קורה פה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  11. תופעה מוזרה שלפתע קרתה. אני מדליק את המחשב, המחשב נדלק ,יש רעש קטן, המאווררים מסתובבים, ולאחר שנייה אחת - נכבה. אחרי 5 שניות זה קורה שוב - נדלק ואז נכבה אחרי שנייה. ככה כל הזמן. המחשב עצמו יחסית חדש. הנה הסרטון של מה שקורה (הסרטון עם קול) הסרטון תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שקורת לפעמים ואני לא יכול לדעת מתי היא תקרה, היא בדרך כלל קורת לאחר שאני משחק משחק כבד (בד''כ) זה יכול להיות גם סתם לפעמים, למרות שנדיר, אחרי שאני סתם עושה ריסט למחשב. (כשזה במחשק זה פשוט נתקע ואני לא יכול לעשות כלום אלא ריסט, וזה קורה אחרי שאני משחק באותו המשחק אחרי כמה זמן, יכול לקרות אחרי 5 דק' ויכול להיות אחרי 20 דק') כשני עושה ריסט למחשב כשהוא עולה ישרת עוד בתחילת המסך יש לי הרבה כמו פיקסלים מוזרים כאלה או איזה משהו שמסתיר לפעמים את הכתוב במסך, וזה ככה עד שעולה הווינדוס, וכשעולה ווינדוס איאפשר בכלל להבין מה אני רואה במסך מרוב כלכך הרבה דברים מוזרים כאלה שעל המסך, קשה לי להסביר את זה, אני אנסה להוסיף תמונה בהמשך אם אוכל, בנתיים אם משהו יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  13. לפני חודש בערך קיבלתי סרט בדיוידי ושהכנסתי אותו לצורב דיוידי שלי(nec 3540a) הוא לא קרא אותו הוא נתן הודאה שהוא לא יכול לקרוא את הדיסק או שהדיסק בפורמאט שהוא לא יכול לקרוא הורדתי קובץ עדכון לכונן ועדיין הדיסק לא יכול להיקרא אני גם שיניתי תאיזור דיוידי בהגדרות לאחר מכן לישראל וגם לא עזר ומאז כל פעם שאני צורב דיסק אחרי דקה ,אולי 2 יש הודאת שגיאה ונדפקה הצריבה אני משתמש בתוכנה נרו לאחר כמה נסיונות פתחתי תמחשב,ניתקתי כבלים , כרטיס מסך וקול שאבתי אבק וחיברתי מחדש תכבלים ועדין נשארה הבעיה לאחר מכן פירמטתי ועדיין לא עזר ובנוסף מאז שניקיתי תמחשב הזמן עליה של הווינדוס לוקח הרבה זמן מהרגיל הוא טוען מסך שחור כמה זמן ובקיצור עד שהוינדוס עולה לוקחות כמה דקות ועכשיו ככה הצ…

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  14. היי, לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי נעשה מאוד איטי אחרי שאני מתקין עליו משהו או שאני עושה פעולת העתקה. בנוסף המחשב מעתיק קבצים מאוד לאט מכונן לכונן (יש לציין שזהו אותו הארד דיסק עם כוננים נפרדים). כמו כן גם במשחקים, לאחר שאני משחק רבע שעה בערך , מתחילים להיות יותר קרטועים ותקיעות. בדקתי קצב העתקה מכונן C ל D , העברתי 2.5GB ב 6 דקות... האם זה סביר? יש אפשרות לבדוק אם יש בעייה כל שהיא בהארד דיסק? מבדיקה שעשיתי ההארד דיסק הוציא ציון של 1288 ב PCMARK 2002 מפרט מחשב: Athlon 3500+ 64bit Asus A8v-mx ddr 256X2 266mhz

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by Tall-Guy,

בוקר טוב :-) אני כבר כמה שנים עובד עם שתי סטיקים של זיכרון ( 256 + 512 ) של A-Data והמחשב עובד מצוין. לפני כמה ימיים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון, וקניתי סטיק 1G של Kingston על מנת להחליף את הסטיק של ה 256M. פה התחילו הבעיות. אין סוף התרסקויות של משחקים ומערכת ההפעלה. אפילו MemTest86 התרסק שניסיתי לבדוק את הזיכרונות. אחרי ששיחקתי אם זה קצת - הסרתי את הזיכרון של ה A-Data ונשארתי רק עם סטיק אחד של Kingston - ולשמחתי הרבה MemTest86 עבר ללא שום בעיות. מאז אכן הבעיות כמעט נעלמו - אולם אני עדיין חווה Random Reset של המחשב - ולפעמים World of Warcraft לדוגמא מתרסק על Errror שטוענים שקורא בגלל בעית קריאה מהזיכרון. האם יכול להיות ש Kingston לא עובד כמו שצריך על הלוח אם שלי? …

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by morx,

היום קניתי E8400 על הלוח P5K3 ואני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך הראשון (לפני שאפשר להיכנס לביוס) זה נתקע שמה אין אפשרויות אין כלום!! מה עושים D:

17. Started by extreme2611,

אז ככה יש לי בעיה בהרד דיסק יש לי 2 הרדיסקים מחוברים למחשב אחד שכולו מלא במידע שלי ואחד ריק שתכננתי לעשות ממנו דיסק גיבוי.. אבל יש בעיה איך שאני נכנס אליו כל המחשב נתקע.. וזה מחייב ריסטארט.. האם יש דרך לסדר אותו? נסיתי את התוכנה HDD Regenerator אבל ברגע שאני מפעיל אותה המחשב נתקע נסיתי פירמוט ב-58 אחוז נתקע.. מקווה שלא קרה לו כלום

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  18. שלום רציתי לספר לכם על מקרה שקרה לי אם המחשבים אני חיי בארה"ב בניויורק קניתי עד היום 2 מחשבים הכי טובים שיש ואחזרתי אותם לחברות בגלל בעיות המחשב הראשון קניתי בניויורק בחנות לא יאומן כול המוכרים הם סינים הבעיות שהיו לי אם המחשב הראשון הלוח אם היה דפוק פעם ראשונה הייה לי בעיות אם כרטיס מסך פעמים הם נשרפו ובעיות אם משחקים כמו ריצודים של התמונה ASUS 5900 U MSI 5900 U שתי הדגמים הם 256 מגה בייט ULTRA ביטלתי את העיסקה והחזרתי את המחשב לחנות המחיר של המחשב היה 2650$ המחשב השני קניתי מחברת מקלפורניה IBUYPOWER הבעיות שהיו לי אם זה שהלוח לא רצה לקבל את ITNETCEBAL הם שמו לי צורב די וי די שונה ממה שביקשתי (יותר זול) ואחר כך הלוח התחיל לזייף אם אמרו שישלחו טכנאי אם לוח חדש ואח…

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by AxeOr,

היי יש לי כונן חיצוני 1TB המשתמש אותי להפעלת משחקים פרוצים בXBOX. המערכת שם חייבת להיות FAT32 כי רק את זה הXBOX קורא , אני רוצה בערך 600 GB למשחקים ואת השאר אני רוצה לעשות NTFS. זה אפשרי ? אם כן , יש דרך שלא כוללת פירמוט של הדיסק ?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by baba1,

הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  21. יש לי בעיה במחשב השני שלי כל האייקונים נעלמו לצדדים וגם ההתחל נעלם לצדדים וגם שנכנסים לאינטרנט אז רואים הכל בגדול ואי אפשר להיכנס לכלום שאני מוציא תאייקונים למחשב ועושה עוד פעם סדר לפי שם זה בורח לצדדים עכשיו אין כלום בשולחן עבודה לא רואים תהתחל לא רואים כלום מה אני צריך לעשות?תודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  22. Started by asilic,

היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים. חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשב המשני אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב מחכה לפתרון

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  23. של XBOX? אחד עובד יופי...וכאשר אני מחבר את השני שתיהם מפסיקים לעבוד

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  24. חברים יקרים.. קיבלתי לוח של Totem אשר מגיע עם http://ertsims.netfirms.com/tm-s630lm.htm VGA LAN MODEM SOUND -------------------- OnBoard חיפשתי ברשת דריברים אבל לא מצאתי , גם האתר לא נמצא, וכנראה החברה לא קיימת עוד. מי שיש לו מידע כלשהו היכן ניתן למצוא את הדריברים ללוח הנ"ל יבורך ;D thx PolyRon

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by cptariel,

קודם כול, פתאום קפצה אזהרה למסך שבעוד 50 שניות המחשב הולך להתרסק, כשהטיימר הגיע ל-0 קיבלתי מסך כחול לא היה אפשר לכבות אז ניתקתי מהחשמל (מה שהוביל לקפיצת מתח בכול הבית) ומאז הוא לא עולה, no signal במסך , המחשב דלוק , שומעים מאווררים (מדי פעם הם מתחילים להשתגע, מה שלא קרה לפני זה) אבל הנורות בקדמת המחשב לא דולקות . כול החיבורים לחשמל נראים בסדר למישהו יש רעיונות מה לא בסדר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.