עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה חמורה- כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר, ואז אחרי זמן מסוים פתאום מתכבה המסך, המקלדת לא מגיבה, המחשב נתקע הלוד של XP. זה היום השני שזה קורה. ניסיתי לעשות בוט עם live cd שך לינוקס, עם סידי של XP ועם פלופי של 98 ובשלושתם קורה אותו הדבר!!!! @#$#@ המסך מתכבה והמחשב לא מגיב! מה זה יכול להיות??????? אני מקווה שלא נדפק משהו.. במיוחד ההרדדיסק...

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  2. יש לי תופעה מאוד מאוד מוזרה ובאמת אני צריך ממש עזרה מכם... כל משחק שאני משחק בו, המחשב נתקע לאחר 2-5 דקות ואני צריך לעשות ריסט. זה ממש מעצבן וכבר נשבר לי הראש מזה.. בדקתי טמפ' של המעבד והוא הגיע ל50. אני לא יודע איך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך אבל אני מניח שהבעיה היא מהספק. המפרט שלי: P4 2.8 HT Prescote 512MB DDR Dual Radeon 9550 256MB 80GB 8 mb Buffer 7200rmp Gigabyte GA-8IPE1000-G ד"א: פירמטתי את המחשב, בדקתי וירוסים וספי וארים, ניקיתי אבק וסידרתי כבלים. כלום לא עזר עד עכשיו... ויש לי 2 מאוררים לא כולל זה של כרטיס המסך ושל המעבד (מאורר אחד מכניס אויר ואחד מוציא אויר חם) תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  3. בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להתקע גם כשלא היה עומס מיוחד על המחשב (הCPU היה אוחז ב- 50-70 % הרבה פעמים והזיכרון גם כן לא עבר את ה-70%) אחרי כמה זמן הופיעה גם כן בעיה בדיסק קשיח ווינדוס הציג הודעה שכדאי שלא להשתמש בדיסק קשיח, אז ניתקתי אותו ועכשו אני מחכה לטכנאי שיטפל בו, עד כאן לא היה שום דבר מעורר חשד.....הבעיה היא שגם כשניתקתי את הדיסק קשיח לגמרי מהמחשב ואני מפעיל אותו במערכות הפעלה אחרות הוא גם כן נתקע, לפעמים התצוגה קופאת לכמה שניות וחוזרת, לפעמים דקה שניים וחוזר, ולפעמים זה קופא עד שאני מכבה אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי.... ניסיתי מערכות הפעלה שונות ביניהם UBUNTU 11.04,12.04 /KUBUNTU 12.04 חלקם ב- live cd חלקם גם מותקנות ותמיד זה נתקע באיזשהו שלב בלי שהיה עומס מ…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  4. לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי כמה הרדיסקים שהוא לא משתמש בהם כמה זמן כדי שאבדוק אם הם פועלים. פתחתי את המחשב, ניתקתי את ההארדיסקים שלי כדי שיהיו בטוחים ויאפשרו לי מרווח עבודה (מאסטר של 8GB וסלייב של 4GB) והתחלתי לבדוק את ההארדיסקים (ע"י DOS)... ההארדיסקים היו במצב נורא ואף אחד מהם לא פעל. אז החזרתי את שלי וחיברתי אותם כמו שהיו... הפעלתי את המחשב הוא התחיל באופן רגיל , ומשום מה התחיל לבצע SCANDISK ונתקע באמצע ???! מה שחייב אתחול. בפעם השנייה לא אפשרתי למחשב לבצע SCANDISK והוא נתקע אחרי הופעת מסך ה-WELCOME. ניסיתי להיכנס ע"י SAFE MODE והוא נתקע שוב... לא הייתי כלכך מבואס כי את החומר החשוב אני מגבה על הסלייב (4GB) והוא מוגדר על ידי ,לפי מנהל ההתקנים של ה-XP, כהתקן מנו…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by stingeR-,

אוקיי , אתמול , חזרתי מהעיר , וראיתי שהמחשב שלי תקוע , טוב, אמרתי נעשה ריסט , עשיתי ריסט , ובום! , הוא נתקע בבוטסקרין , ניסיתי כמעט הכל , להוציא כרטיס מסך\להחליף , לבדוק את הכרטיס במחשב אחר , בדקתי את ההארדיסק, החלפתי זיכרונות , אפילו החלפתי את החיבורי IDE על הלוח , שום דבר לא עזר , הוינדוס לא עולה(לעומת זאת שאני מחבר את ההארדיסק שלי אצל אח שלי שיש לו אותו לוח , הוינדוס עולה ועובד נפלא...) , בקיצור , מה שנשאר זה לבדוק את הלוח ואת המעבד... , יש הצעות? עוד דבר שניסיתי הוא להתקין את הוינדוס מחדש , אז הכנסתי דיסק עם בוט , ושהוא גומר להעתיק קבצים ורושם "setup is starting windows" בהתקנה הראשונה שבוחרים באיזה מחיצה להתקין ואיזה מחיצה לפרמט והכל , גם שם הוא נתקע , זה אומר שגם פו…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by BD1,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה ולפעמים יש לו רגעים שהוא פשוט נתקע. לפעמים שהוא נתקע זה עקב עומס אבל לפעמים הוא סתם נתקע שאני נגיד רק באינטרנט ואז הוא לא מגיב לא משנה מה אני עושה, אפילו מנהל המשימות לא עוזר לי פה. אני רוצה לדעת מה שוש הבעיה הזאת..משהו בזכרון או לא יודע מה.. אולי בגלל שיש לי את ה-sp3? תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  7. אהלן, יש לי מחשב עם מעבד AMD לוח אם GA-MA785GM-US2H ספק seasonic ss-650ht active pfc f3 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 הסיפור הוא כזה פעם ב X זמן המחשב נתקע (לא ריסט) בלי סיבה מיוחדת (ללא מאמץ מיוחד שנדרש ממנו) קרה לי המון פעמים גם שעשיתי ריסט אחרי שזה נתקע ב POST SCREEN זה קרה לי שוב זה קרה לי במערכת של WINDOWS ושל LINUX נראה שזה קשור באופן ישיר לחומרה הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי ל ONBOARD וזה עדיין קורה כשזה קורה יש צפצוף ארוך והפסקה וחוזר על עצמו מהאינפורמציה על הלוח אם זה אומר כרטיס מסך מחובר באופן לא תקין - אבל זה קורה גם בלי הכרטיס מסך אז מה הקטע? ניסיתי לבדוק את הזכרונות עם MEMTEST ולהוציא חלק ולהשאיר וכו נראה לי שזה לא קשור אליהם אני לא מצליח לאתר את התקלה זה יכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by matan5000,

שלום רב, יש ברשותי מקלדת ועכבר של steelseries, אני מנסה להתקין את התוכנות שלהם (zengine למקלדת, וsteelseries engine או משהו כזה לעכבר) ברגע שההתקנה מגיעה להתקנת הדרייברים (ב2 ההתקנות) המחשב פשוט נתקע, קופא ולא מגיב, ניסיתי להתקין גם בsafe mode אבל לא הצליח, אשמח להצעות ועזרה, תודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. כאשר אני לא משחק במשחק הכל עובד מצוין והכל טוב ויפה שאני מתחיל את המשחק הוא רק עולה ואז ישר כל פעם מסך כחול ולמטה כתוב physical memory dumped מה אפשר לעשות? המחשב לא חדש אבל לא גרטואה מימיי אברהם אשמח לדעת מה אתם חושבים אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by seladlev,

כמו שרשום בכותרת פירמטתי והתקנתי חלונות מחדש על מנת לוודא שזה לא בעיית תוכנה למישהו יש כיוון מפרט רשום בצד...

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  11. היי. יש לי מחשב שנתקע באופן אקרעי במסך login למשתמש וכשאני מנסה להתקין דרייבר, כל דרייבר, נתקע באחוזים הראשונים בהתליך ההתקנה. אם זה דרייבר Intel HD של כרטיס מסך, או Chipset. ב-EVENT LOG ראיתי שגיאות שקשורות להרשאות של משתמש, אבל ניסיתי להתקין דרייברים מכל משתמש אדמין אפשרי - בכולם אותה התוצאה. האם קרה למישהו? יש לזה פיתרון?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  12. Started by Monstalicious,

קניתי מחשב חדש: Amd64bit 3000+ Radeon9800 Pro 256bit, 128 mb Sapphire 512 Ddr Samsung 400 mhz Epox Nforce 3 80gb wd 7200 8 mb buffer hd המחשב עובד מעולה אבל ישנה בעייה אך ורק משחקי רשת, המחשב פשוט נתקע לאחר כמה דקות של משחק במשחקיפ ששיחקתי ברשת: Call of Duty, אנמי טריטורי. מה לעשות כדי לפתור את הבעייה? כבר ניסיתי להעביר את החיבור לרשת מהכרטיס רשת ליו אס בי, וזה לא עזר.

13. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by asaf999,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית - X1900XT וE6600 אולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין אותה... כאשר אני משחק באיזה שהוא משחק (זה קורה לי רוב הפעמים בCOH)..... המחשב פתאום נתקע ומוציא רעשים מוזרים וגבוהים מהרמקולים.... רעשים של כאילו משהו לא תקין!!! ואחרי שהמחשב נתקע רק RESET יכול "להציל" אותו... אין לי מושג מה הבעיה... ניסתי לעדכן דרייברים אבל לא עזר... תודה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. היי, לאחרונה המחשב נתקע מדי פעם במשחקים. שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, פעולת המעבד צונחת ל-0-2%. יש השערות למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by לרה,

שלום לכולם! שמי לרה והבעיה שלי עם המחשב שלי די ממושכת.... וגם תיאורה. מודה מראש לאלו שיצליחו לקרוא הכל מפרט המחשב שלי: AMD athlon 2500 GHz 1.83 256 Mb of RAM מערכת הפעלה XP proffesional SP1 2002 הסיפור מתחיל לפני שנה כשרציתי לראות סרטים במחשב ובשביל זה הייתי חייבת לחדש את המחשב והמפרט שרשמתי זה המחשב שקניתי. בזמנו גם היה לי כרטיס טלויזיה שהועבר למחשב החדש. משם התחילו הבעיות. XP סירב לעבוד עם כרטיס טלויזיה ישן ואני סירבתי לקנות חדש (יק מדיי). המחשב נטע להיתקע המון והיו המון בעיות. ההורים שלי נתנו לי את הטלויזיה שלהם וככה יכולתי להפסיק לראות טלויזיה במחשב. עם קבלת הטלויזיה החלטתי לפרמט את המחשב כדי שיפסיק לעשות בעיות ויהיה כמו חדש. בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  17. הינה תמונה: אשמח לשמוע דעות תודה. רונן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Jack_g,

זה התחיל לפני כ חודש המחשב עובד מצויין בתוכות ובווינדוס כללי אבל כשמשחקים במשחקי כשעה זה נתקע לפעמים אפילו לפני, התחלתי לבדוק את העניין הרצתי 3DMARK2001 והוא נתקע גם בו הורדתי את ה OC בכלל ואפילו את הזיכרונות שמתי ל 266 ותיזמונים נמוכים וזה לא עזר המחשב ממשיך להתקע ב 3DMARK עשיתי MEMTEST לזיכרונות בתיזמון גבוה ובמהירות 400 והוא בסדר. לגבי התקיעות ב 3DMARK אז המחשב נתקע תמיד באותם בדיקות שהן NATURE ועוד בדיקה שהיא מאותו סוג כשיש שם דייג על ספינה. הווינדוס הוא דיי נקי עם דרייבר של 44.03 ניסיתי מקודם את 44.53(האחרון בקיצור) והדרייבר של NFORCE 2.45 היה מקודם 2.03 והיתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהכרטיס מסך נדפק ? אין לי כרגע כ.מסך אחר לבדקיה אני ישיג רק עוד יומיים יש לכם ה…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  19. המחשב נתקע לאחר שעתיים של משחק, הסאונד נתקע כ-5 שניות ולאחר מכן המוזיקה נשמעת ברקע. לא ניתן לעשות דבר אלא reset למחשב. פירמטתי את המחשב ועדכנתי הכל לגרסה העדכנית. ניקיתי את המחשב ביסודיות, החלפתי ספק כח לספק לאותו ספק והמחשב עובד לטווח ארוך יותר. בכל מקרה הנה פרטי המחשב: Nividia 8800 GTS Microsoft Windows XP - הווינדוס חוקי Home Edition Version 2002 Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz GB of RAM Physical Address Extension חשוב לציין שהתוכנה לא העירה שמשהו חריג בטמפ' המחשב. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by THELAD,

שלום רב, לאחרונה כאשר אני מריץ על המחשב משחקים כבדים, כגון: FIFA 2005, המשחק נתקע בעת משחק באופן אקראי למשך שניה וממשיך, כך פעם מרובות בעת משחק. לאחרונה שלחתי את המעבד לבדיקה אצל Intel מכיוון שהתחמם, הגיע לחום של 65 צלזיוס, הם אמרו שאין בעיה במעבד, אך אמרו שחסרה משחה. ( ???) כאשר החזירו לי את המעבד, התוצאות היו בהרבה יותר טובות, אך עדיין נתקע. המחשב כעת בעת מאמץ מגיע ל-43 מעלות לכל היותר. במחשב קיימים שלושה מאווררים. מפרט מחשב: p.4 2.4 Ghz Redaon 9200 120MB 512 MB RAM לוח אם: intel Silver REFF אשמח לקבל פתרונות... תודה לעוזרים. :s05:

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by SP,

מחשב חדש: E6400 7600GT ו1G בערך 10דקות - חצי שעה לאחר התחלת המשחק המשחק נתקע והסאונד חוזר על עצמו לכמה שניות ואז יש רעש כזה : טרררררררררר והמשחק ממשיך כרגיל עד לתקיעה הבאה . 100% אין וירוסים וכל השטויות.. דרייבר NVIDIA מעודכן.. יכול להיות שהבעיה בטמפ' אבל איך אני בודק ?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  22. בהמלצתו של מנהל הפורום אני פותח דיון זה. היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין. מה פשר האיטיות ומה גורם לכך שהמחשב נתקע שאני מנסה לגשת לאחד הכוננים, הבעיה נובעת מהעתקת מידע לכונן , ניסיון גישה למידע בכונן , למרות שבוצע פורמט לכונן ,בכלל כל ניסיון גישה ולו הכי קטן תוקע את המחשב לאחר כמה שניות של עבודה. איל…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל... טוב אני בדילמה מה הגורם המשמעותי בעסק..... יש תוכנה בשם cubase ליצירת מוזיקה שהיא במקור לא כבדה ולאחר הוספת כל הפלאגים ששוקלים כמה עשרות גיגה היא מתחיל להיות כבדה(ברגע שמשתמשים בהם) עכשיו הינה המפרט שלי: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII סבבה עכשיו מפרט בגדול של חבר: מעבד של אינטל דואל קור 64 512X2 =קינקסטון רגילים לוח אם של אסוס 2 הרדיסקים 160G +80G וקרטיס קול ב900 שקלים ומוניטורים (לא שזה חשוב) **שנינו עובדים ב32BIT*** עכשיו כאשר אנחנו מריצים את הפרוייקט אצלך ה…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by אילן דורון,

היתה לי הפסקת חשמל וכשהדלקתי את המחשב זה עלה עם הודעה יש לנו עדכונים עבור הpc שלך, העדכון עשוי להמשך מספר דקות אל תכבה את המחשב. עברה כבר שעה ולא מתעדכן כלום ו windows לא עולה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שהוא נתקע בעומס כשאני נכנס למשחקים כבדים בעיקר. בדקתי אם זהו הכרטיס שלי, החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס אחר (3870) והמחשב עבד מעולה ללא נפילות (כשהוא נתקע הוא מחייב לעשות ריסט, בנוסף לפעמים רואים כל מיני פיקסלים צבעונייים על המסך וכו'), בזמן שעבדתי עם ה3870 שלחתי את הכרטיס שלי בחזרה לחנות בכדי לממש אחריות כי חשבתי שזהו הכרטיס מסך, אך עכשיו שהייתי בחנות ונתנו לי אותו אמרו לי שהם הפעילו עומס על הכרטיס במעדה כל הלילה והכרטיס עבד מעולה, לאחר מכן הם החליפו מחשב והפעילו עליו שוב עומס ועבד להם גם טוב ללא נפליו, ועכשיו שקבלתי את הכרטיס שוב, הבעיה קורת שוב. מדובר בכרטיס מסך מדגם 4870x2 מישהו בבקשה יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.