תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
המחשב נתקע לאחר התקנת כרטיס מסך 6600TD במהלך הרצת משחקים (אפילו משחקים לא כבדים כמו RISE OF NATIONS) לאחר זמן מסויים המשחק נתקע, אחרי זה הוא משתחרר ושוב חוזר חלילה מדי פעם יש גם כתמים שחורים על המסך וקורה לפעמים שהוא נתקע והמחשב עושה ריסטרט כל הבעיות קורות רק בזמן הרצת משחקים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש של DELL I7 8550U 16GB 256SSD סה"כ מפרט נחמד ומבטיח עובד מהר בכל תחום חוץ מוידאו ביוטיוב שם הוא כבד בדיוק כמו נייד אחר לידו I3 8GB 512SSD אני מתוסכל .אין בעיית חום והחומרה נבדקה אולי יש למישהו רעיון.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לגיסי מחשב AMD 2500 ( אני באמת לא זוכר את דגם הלוח ) ישנה תופעה משונה כאשר ישנה נפילת מתח או הפסקת חשמל המחשב לא עולה לכן יש להכנס אליו לביוס ולשנות את ה SATA מ RAID ל BASE ואז הכל מסתדר. השאלה שלי למה תופעה כזאת קורת ? ואיך ניתן לפתור אותה ? ....הביוס לא אמור לשמור על הגדרותיו?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ HP PROBOOK 455 G2 עם וינדוס 7 ואני רוצה לעבוד עם 2 מסכים (במקום המסך של הלפטופ). יש לו יציאת VGA ויציאת HDMI ומספר יציאות USB אבל אני לא יודע אם הם יעבדו במקביל. מישהו יודע אם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר מספר מכשירים למחשב דרך הUSB למחשב ממחוברים תמיד המקלט של העכבר האופטי והמודם דרך הUSB... מידי פעם אני מחבר מכשירים שונים כמו נגן MP3 מצלמה דיגיטלית ועוד.. לאחרונה רכשתי מצלמת אינטרנט שמתחברת גם כן דרך הUSB אך לא פועלת אלא אם אני מנתק את העכבר או את המודם!(העכבר והמודם פועלים כרגיל)... וכן כששלושתם מחוברים אני מקבל הודעה מוזרה שיש עומס על יציאות הUSB ושאפשר לפתור זאת באמצעות החלפת מקומות החיבורים-ניסיתי כל קומבינציה אפשרים אך זה לא עוזר... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי אהרד דיסק חדש ואני רוצה לפצל אותו, איפה אפשר למצוא מדריך כיצד עושים את זה ואיך כדאי לפצל אותו (גודל 80GB) תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום , חבר אחרי כמה שנים טובות החליט לקנות כמה חלקים ולשדרג את המחשב . הוא קנה לוח אם msi - H61M-P32/W8 מעבד - i5-2320 דיסק קשיח היה לו כבר מהמחשב הישן של 500 גיגה וחבר הביא לו זיכרון 4 GB RAM והוא קנה כרטיס מסך 750GTX עכשיו הרכבנו הכל ברגע שאנחנו מדליקים תמחשב רשום 99 בצד ימין למטה כל המסך שחור ורק 99 בקטן בלבן .. אם מישהו יודע מה הבעיה זה מאוד יעזור תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב !
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי משחק חדש במחשב,אחרי מספר דקות שאני משחק בו אני שומע צפצופים והמחשב מכבה עצמו. תחילה לא ידעתי מה הבעיה,אך אחי הסביר לי שהמעבד מתחמם ושיש להגביר את מהירות המאוורר. עכשיו אם אני מפעיל את המשחק וחצי שנייה אחרי זה מעביר את המאורר למהירות שיא,המחשב יכבה . אך אם אני מכוון את המאוורר למהירות שיא שנייה לפני הפעלת המשחק ,אז הוא עובד. זה נשמע לי נורא מוזר,ואני מפחד על המעבד שלי. האם הסיכון כאן הוא גבוה ? או שעצם כיוון המאוורר למהירות שיא לפני הפעלת המשחק (ועם זה באה פתירת בעיית הכיבוי העצמי) מהווים פתרון ולא קיימת סכנה לשריפת המעבד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ערב טוב השאלה שלי היא כזו:האם כשהמחשב נתקע,הכוונה אני מוציא אותו לריסט דרך הווינדוז והוא לא מתרסט,אין לי מושג למה זה קורה,אפשר אם זה קורה פעם ב לעשות את הריסט דרך הכפתור במחשב?זה פוגע במחשב עצמו?כי למשל בשבוע שעבר או השבוע אני לא זוכר,כנראה ששבוע שעבר כי השבוע רק התחיל חח,זה קרה לי פעמיים בערך,וכל פעם אני חושש שהמחשב נהרס שאלה נוספת:אבא שלי התעסק עם המחשב עם כבל רשת וזה,ובטעות כיבה את המחשב,זה הורס את המחשב גם כן אם זה קורה פעם בהרבה זמן?או שזה לא כזה נורא? כי המחשב שלי נורא יקר,וכל פעם שזה קורה אני נורא חושש שהפעם הוא יהרס... תודה חג שמח
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן הרכבתי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על לחצן ה Power On, קיימת השהייה של 3 או 4 שניות בין הלחיצה לבין הרגע בו המחשב נדלק בפועל. האם מדובר בבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם המעבדים החדשים שנמכרים היום הם בטכנלוגית ה64 BIT או שכבר ירדו מהעסק הזה?? אנישואל את זה בעיקר כדי לדעת אם מישהו ירצה לפתח דרייברים לגירסאות הווינדואס של 64 ביט.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ממה זה נובע ? כנראה התחממות יתר של המעבד אולי .. איך אפשר לפתור את זה ? עזרההההההההההה....
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קניתי היום HD 320GB SATAII ובאתי להרכיב אותו ו... אין לו את ה"שקע" הרגיל של 4 פינים (הלבן) . ראיתי שיש לו מחבר כמו חיבור הSATA אבל רחב יותר, לא מצאתי חיבור שיכול להתאים לו ואני מניח שצריך לקנות מתאם שכזה. איך קוראים למחבר הזה? וכמה הוא אמור לעלות? תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לאחר 3 חודשים שבק. המסך עולה באפור מואר ועושה רושם שהוא מנסה למצוא מערכת הפעלה. אני מצליח להעלות אותו ב מצב בטוח. 2 לא מצליח להיכנס לביוס שלו. תודה אם מי שהוא יכול לתת לי עם איזה מקש אני עוצר אותו עם תפריט האתחול הכוונה לא מצליח להביא אותו למצב בטוח.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב, מעבד AMD ולוח אם חדש......(לא זוכר איזה) כאשר המחשב כבוי, כל מה שאני צריך לעשות בשביל להדליק אותו זה ללחוץ על העכבר....... העכבר הוא של מיקרוסופט, עם גולה....לא USB...... והמחשב כבוי לגמרי..לא בסטנדביי..... למישהו יש מושג????? תודה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום שמי ציון אני צריך ליקנות מחדש כרטיס קול ומאוורר הכרטיס הוא של Cretive ב100 שקל ומאוורר למארז של ZELMAN F1 80MM עכשיו לא הרכבתי שום רכיב בעבר ואין לי כוח לשלם פשוט 100 שקל עודף ואמרו לי שזה לא קשה בכלל להרכיב אז יש לי כמה שאלות 1:האם יש איזה מדריך אם תמונות איך להרכיב את שתי החלקים? 2:אמרו לי שאת הכרטיס קול אני מחבר לחיבור PCI וזהוא שאין שום מתח לחבר זה נכון? איך אני מעיף במארז למעטה את הברזלים האלו למעטה? כי כששמו לי תכרטיס מסך העיפו לי שורה מהברזל כדי שאני יוכל להכניס את ה DVI ואני צריך את זה גם לכרטיס קול
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בבוקר הכל היה בסדר וכשהדלקתי את המחשב בצהריים התצוגה הייתה מעוותת ושום דבר שעשיתי לא הצליח לתקן את המסך. אז אני רק רוצה להיות בטוח שהכרטיס מסך באמת גמר את חייו לפני שאני מתחיל להתעניין בלקנות חדש.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסקים לדוגמא דיסק שירים, אז כשאני שומע את הדיסק במערכת הדיסק קופץ. וניסיתי לצרוב כמה פעמים על מהירויות שונות נמוכות. לא עזר חשבתי שהבעיה בדיסקים ווניסיתי לצרוב בדיסק של חבר שלי BENQ על מהירות 52 ועדיין זה קופץ. צרבתי בתוכנה מדיה פלייר ובנרו החדש - אותו דבר קופץ. הצורב אצלי כבר די הרבה זמן יש לו שנתיים פלוס מינוס איך אני בודק אחת ולתמיד אם הבעיה היא בצורב או בדיסקים? כי אני לא רוצה לקנות סתם צורב חדש ד"א יש לי צורב של LG 52X24X52 תודה מראש וחג שמח עומרי
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כול כמה דקות בערך יש ציפצוף מתוך המחשב איך אני מגלה מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני פותחת את המחשב מופיע לי הדבר הזה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפטופ של dell יחסית חדש (כחצי שנה) עם ווינדוס 10 מעודכן. אין לי "מצב שינה" אלא רק "שינה" ולכן ,כאשר אני נכנס ל"שינה" הסוללה נגמרת לאחר כיומיים. האם אמור להיות מצב שינה? או ששינה אמור באמת לכבות את המחשב ללא שימוש בסוללה כלל?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה הפתרון למחשב איטי מאוד תוכנות שנפתחות לאט/קבצים כנ"ל הגלישה+הוידיאו זוחלים ואם זה שייך שהוא עמוס בסרטים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כי יש לי כרטיס מסך בנפרד... יש אפשרות כזו?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קודם כול שלום ותודה על העזרה מראש יש לי מחשב עם לוח asus k8v-mx אני בהתחלה ניסיתי לפרמט אותו נתן לי הודעת שגיאה שלא מצא שום הרד דיסק הלכתי לביוס היה הגדרה ide - sata והוא היה על raid שיניתי את זה לסאטא העלתי את התקנה זיהה לי את ההרד דיסק עכשיו אחרי שהוא העתיק את כל הקבצים והוא עשה ריסט והתחיל להעלות לווינדוס ונותן את אה 38 דקות עד לסיום פיתאום קיבלתי מסך כחול אני עושה ריסט ואז אני מקבל מסך שחור במקום אה 38 דקות עכשיו יש לי 2 שאלות 1. למה זה קורה המסך כחול הרי זה יכול לקרות רק מבעיות חומרה אבל אילו בעיות חומרה יכולות לגרום לזה 2 אני ניסיתי לעשות את זה עם כמה דיסקים של ווינדוס שיש לי וזה עדיין חוזר מדוע זה תודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-