תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אי אפשר לתקן בחזרה כי לא רואים כלום!!! מבקש עזרה דחופה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! דיסק צרוב שקניתי (של RHCP , לא חשוב), עושה לי בעיות: כשאני משמיע אותו אני שומע רעש רקע שנשמע כמו תיקתוק בקצב קבוע. כך במערכת הביתית, וברכב. אבל, במקום אחד בלבד אני דוקא כן מצליח לשמוע אותו בלי בעיות והוא במחשב בנייד שלי ורק עם תוכנת AudioCatalyst כלומר - עם Winamp או Media Player יש אותה בעייה. למישהו יש הסבר לתופעה? ???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיחקתי משחק watch dogs. כל פעם הודעה שגיאה. נסיתי לסגור הכול תוכניות. עדיין הודעה שגיאה(תמונה) יש לי מחשב חזק מספיק מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U מה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני 10 חודשים מ RSM. לפני שבועעים בערך החלו בעיות שהלכו והתגברו. משחקים היו קופאים לכמה שניות עד כמעט דקה או שהסאונד היה כאילו קופץ או "נמרח" אם זה הגיוני. אתמול המחשב לא הצליח אפילו לעשות ריסטרט. אין לי מושג איפה להתחיל אפילו. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות? או פשוט לתת את המחשב לטכנאי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים חיברתי סוף סוף מסך שלישי לכרטיס המסך שלי (HD5770), מה שהוביל לצורך לחבר את המסך העיקרי (Dell U2711) ליציאת ה-DP. בניסיונותי לגרום ל-eyefinity לעבוד, עדכנתי את כל הדרייברים והתוכנות התומכות של ATI/AMD. מאז העדכון, מספר פעמים בשעה (במרווחים שאינם קבועים) המסך מחשיך לכשתי שניות ומיד חוזר לנורמל. לא מדובר בכיבוי ואין "קפיצות", אלא כאילו האות שהמסך מקבל מהמחשב הוא של מסך שחור לחלוטין. יש למישהו רעיונות יצירתיים?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ההארדיסק שלי בזמן האחרון לא מוכן לעבור בדיקות בתוכנות דיאגנוזה שונות, אפילו ב PowerMax שהיא תוכנה מבית מאקסטור ומיועדת למקרים כאלה... הוא הריץ אותם בעבר ד"א... ההארדיסק מחולק ל 4 מחיצות בגדלים של 5,27,2.26,3 ג'יגה. המחיצה הגדולה (27 ג'יגה) לא מצליחה לעבור איחוי טוב והיא מדווחת כבעלת 77% של פיצול. השאר פסדר. חוצמזה ההארדיסק עובד כרגיל, אבל קצת איטי לטעמי. PCMARK2002 נתן לו 700-800 נק'. מה הקטע שלו פתאום? ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי היה לא יציב במשך זמן רב, תקיעות, מסכים כחולים, כיבוי מסך (מחשב לא מגיב כלל לאחריו וחובה ריסט לשחרר). לפני כמה ימים המחשב פשוט הפסיק להדלק, אז שלחתי אותו למעבדה ושם אמרו לי ש: א. המחשב נדלק להם ישר. ב. לפי בדיקות נכון לשעה זו (הם סיימו את כל הבדיקות למעשה), המחשב יציב! אף חלק לא עושה להם בעיות. לגבי זה שהמחשב לא נדלק אצלי, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, כבל החשמל שדרכו הדלקתי את המחשב תקין (עובד עליו כרגע מחשב אחר), אולי הם השתמשו בכבל חשמל נקבה, ומה שעשה את הבעיות הוא חיבור הזכר? (אני משתמש כרגע בזכר) לגבי היציבות - ההבדל היחיד הוא שאת הבדיקות הם ביצעו על מערכת הפעלה משלהם. אני פרמטתי את מערכת ההפעלה שלי פעמיים ופעמיים היא עשתה בעיות כמו אלה שתיארתי,…
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה בהגדרות מחשב בחיבור שני מסכים לצורך עריכת וידיאו המסכים מחוברים ועובדים - העזרה המבוקשת בהגדרה לצורך העברות תכנים ממסך למסך תודה יחיעם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתמונה הראשונה אני רוצה לדעת למה להעביר את זה להשאיר ב BY SPD או להעביר למשהו אחר .... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408180129212039/DSCN0415.JPG בתמונה השניה אני רוצה לדעת על להשאיר את הזיכרון ב 5/6 או להעביר למשהו אחר תודה לעוזרים... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408180130066983/DSCN0416.JPG
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של GeForce 2070 Super, של ג'יגבייט. קניתי לפני פחות משנה. היום במקרה פתחתי את המחשב לנקות מאבק ושמתי לב כשהמאוורים של הכרטיס מסך לא תמיד עובדים. לא יודע אם זה משהו בהגדרות בהדלקת המחשב הם עובדים, ואז מפסיקים. כשאני מריץ מחשב כבד, הם כן נכנסים לפעולה. אבל משום מה כשאני מריץ אדובי פרימייר ומנגן את הטיימליין הם לא מסתובבים. השתמשתי ב-TechPowerUp GPU-Z כדי לבדוק את המצב שם, אז צירפתי תמונות של המחשב בזמן פעולה רגילה ובזמן הרצת משחק. בדקתי חיבורים וכל זה, הכול במקום (לפי מה שראיתי). האם אני מספס פה משהו, האם זה בסדר שהם לא תמיד עובדים (מוזר שכשפרימייר עובד הם לא מסתובבים). אוסיף שמותקן לי UPS, שיש מצב עושה לי ב…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי לפני מס' ימים הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות של 2133 אבל בתוכנת בדיקה רשום לי 1066. מבחינת הדגם זה הדגם הנכון שהזמנתי משהו שכן שמתי לב אליו זה שרשום במפרט של הלוח אם 8 x 1.5V DDR3 והזכרונות הם 1.65V, זאת הבעיה? לבקש מהם שיחליפו לי את הזכרונות? זה המפרט של המחשב: Computer: GIGABYTE CPU: Intel Core i7-4820K (Ivy Bridge-E, S1) 3700 MHz (37.00x100.0) @ 1200 MHz (12.00x100.0) Motherboard: GIGABYTE X79-UP4 Chipset: Intel X79 (Patsburg) Memory: 16384 MBytes @ 1066 MHz, 11.0-11-11-36 - 8192 MB PC17000 DDR3 SDRAM - GeIL CL11-11-11 D3-2133 - 8192 MB PC17000 DDR3 SDRAM - GeIL CL11-11-11 D3-2133 Graphics: …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Foxconn P4M9007MB-8EKRS2H עד היום הוא עבד עם מעבד 2180, קניתי מעבד חדש 8400 , חיברתי אותו וזה לא עובד . לפי הוראות יצרן ,הלוח אמור להיות תואם ! אני אבוד . תנסו לתת לי רעיונות למה זה לא עובד בבקשה. ניסיתי לאפס את ביוס גם לא עזר! תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב יש לי צורב DVD NEC שבכל פעם שאני מכניס דיסק ריק הוא נותן לי הודעה- "הגישה נדחתה" כשאני מכניס דיסק עם תוכן מסוים אז אין בעיה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב לצרוב דברים...
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אשמח לעזרה, תודה. 64 WINDOWS 10 במחשב אחר עם 10 זה עובד תקין. זו לא פעם ראשונה שאני מקבל שגיאה כזאת או אחרת. בהתקנות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! קניתי מחשב לפני כחצי שנה,לפני כמה זמן התחלתי לשמוע צפצוף מוזר מהמחשב אני משחק המון אך הצפצוף לא מופיע במשחקים,אלא כאשר אני גולש באינט' או סתם נכנס לתיקיות המפרט שלי הוא: כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965 PDS3 REV 3.3 זכרון של 2 ג'יגה של קינגסטון ספק 400(לא יודע מה החברה) מארז של SP המחשב לא מצפצף כאשר מדליקים אותו,אלא לאחר כמה זמן שהוא מודלק לפעמים מצפצף כמה פעמים ביום ולפעמים הוא כלל לא מצפצף תודה רבה ליאור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מתאם זכר/זכר (או אפילו סתם כבל שאוכל לחבר אחד לשני כדי ליצור מתאם) של חיבור 8 פינים כמה בתמונה. אני לא מצליח למצא אפילו את השם של החיבור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי רכשתי לוח מסוג ABIT IP95 שלא ממש חדש! http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP-95&fMTYPE=LGA775 ויש לי מין בעיה שהוא לא מזה את הדיסק קשיח פעם כן ופעם לא לרוב לא! אבל גם שמתי לב שהוא רושם לי שיש לו בעיה עם המעבד שהוא לא מזה אותו ממש טוב גם בדקתי באתר וריתי שזה עוד בבדיקה עד שיצא עדכון נוסף לביוס! ניסיתי עם Q6600 ו E5200 יכול להיות שפה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט סוקט 478 ולוח אם אסוס p4p 800 se במנוחה המעבד על 52-54 מעלות והלוח אם על 43-44 ההרדיסק על 35 הנתונים בסדר? זה נורמלי למחשב שלי? תודה לעוזרים ועוד משהו ראיתי באתר של אינטל שהמעבד שלי אמור להיות 67.7 או אולי זה מה שהבנתי האם הבנתי נכון? לינק http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL8HZ&ProcFam=483&PkgType=7021&SysBusSpd=6107&CorSpd=6581
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 ישן שהוא נדלק אך לא קורה שום דבר. הוא מפעיל את המאווררים אבל אין שום דבר על המסך ואים שום צפצופים שאשר אני מוציא את הזיכרונות ואת הכרטיס מסך. מה עושים ? יש מצב שנשרף הלוח אם ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש כפתור מעצבן בשם "צרוב" שמופיע בתיקיות של חלונות 7. לעתים קרובות אני לוחץ עליו בטעות וזה גורם לפתיחה של הכונן האופטי. איך אפשר לבטל את הלחצן המיותר והמעצבן הזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, בבקשה, אני זקוק דחוף לדרייוור עבור כרטיס מסך: ATI RAGE בגלל מחיקות וכו' במחשב שלי אז אי אפשר לשנות את הגדרות מאפייני התצוגה ליותר מ-16 צבעים וברזולוציית שטח המסך ליותר מ- 640X480 פיקסלים שממש בלתי נסבל כמובן. אם זה משנה אני עובד עם מערכת חלונות 98 תודה מראש... ביי!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס - Ralink RT61 Turbo Wirelrss LAN Card , למרות שהתקנתי את הדרייבר במנהל התקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב. ואין לי אפשרות להתחבר לרשת דרך הכרטיס אלא רק דרך הכרטיס רשת בלוח אם בחיבור ישיר לראוטר. במאפיינים של הכרטיס האלחוטי בלשונית כללי ->מצב התקן, כתוב: להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים ללא זמינים. מדובר בוינדוס 7 אולטימט 32 ביט אחרי התקנה חדשה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-