עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, אתמול כשסיימתי את העבודה כיביתי את המחשב הנייד והיום כשבאתי להדליק בבוקר המחשב עבד מספר דקות עד לכיבוי פתאומי. בהדלקה מחדש ראיתי שהסוללה על 0% (בזמן טעינה מחדש). בדקתי ב-Event Viewer וסך הכל נראה תקין 6006 כיבוי מסודר בשעה שש בערב, הדלקה בעשר בבוקר, כיבוי פתאומי לאחר מספר דקות ואז הדלקה נקיה לאחר עוד מספר דקות. זה קורה לי כבר פעם שניה. יש משהו שאפשר לעשות?

2. Started by ronitah10,

הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב נדלק, הווינדוס עולה וניתן להשתמש בכל הדברים בו, אבל שמדליקים את האינטרנט המחשב נכבה מעצמו. ניסיתי לבדוק עם ספק אחר ואיתו הווינדוס לא עולה בכלל והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by psycho killer,

יש לי בעיה במחשב הוא נכבה מעצמו בדרךכלל כשהמחשב נכנס למצב של חיסכון באנרגיה שאחרי כמה זמן הוא נכבה מעצמו ונדלק ע"י לחיצה עלמקש כלשהו או הזזת העכבר אז במקום שהמחשב ידלק הוא נכבה לגמרי ואחרי זה שאני מדליק המסך מציג תמונות אבל בצבע סגול ירוק לא נראה שזה כרטיס מסך שמקצר או משהו כזה יש מצב שזה משהו אחר ??? כבר בדקתי הגדרות של מצב חיסכון ועוד כמה דברים שיכולים לקצר ושכחתי להגיד שיש לי גם פריזים במשחקים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Mr_Eli,

קרה לי כבר 2~4 פעמים המחש בנכבה באמצע הפעילות (ברוב הפעמים הוא ניכבה סתם כשהייתי בגלישה באינרטנט) לאחר שהוא נכבה אי אפשר להדליק אותו (אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה) ורק אחרי דקה בערך אני לוחץ על הכפתור והוא נידלק. החשמל בבית בסדר כי המסך המשיך לעבוד כשמחשב ניכבה האספקה למחשב גם בסדר כי כשהוא ניכבה המקלדת (מקבלת חשמל מהמחשב) המשיכה לדלוק ורק אחרי שכיביתי את המחשב מהחשמל היא כבתה איתו. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by guyb7,

שלום, יש לי מחשב קצת עתיק שהחל להיכבות מעצמו, ולפני שאני קונה חדש, אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. המחשב נכבה בלי קשר למאמץ ובלי קשר להתחממות, וזה נראה די אקראי - לפעמים שתי דקות אחרי ההדלקה, ולפעמים שעה+. כשהמחשב נכבה, המסך הוא הראשון שמפסיק לעבוד; אחרי כמה שניות המעבד מתחיל להיתקע (אם אני מנגן שיר, אז קטע של שניה חוזר על עצמו שוב ושוב); ולאחר כמה שניות נוספות המחשב פשוט מכבה את עצמו. לפעמים אחרי שהוא נכבה אני גם לא מצליח להדליק אותו מחדש - נשמעת סדרת צפצופים קצרים והוא נכבה שוב. לוח האם שלי הוא Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) ולא הצלחתי למצוא ברשת תיאור לצפצופים. חוץ מלוח-אם, מה עוד יכול לגרום לבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by צרציל,

שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בתקלה - המחשב נכבה לפתע מעצמו, לעתים אף שאני לא עובד עליו. לאחר מכן אי אפשר להדליק את המחשב למשך כחצי דקה. מה לדעתכם הבעיה??? *לא נוספה חומרה / תוכנה חדשה למחשב לאחרונה. תודה מראש לעוזרים.

7. מה עושים ? :-( [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, המחשב שלי החל בתקופה האחרונה לכבות את עצמו. מדובר במחשב בן 3 שנים - AMD ATHLON 64 5400 ליבה כפולה. אמנם מחשב ישן אבל הוא עובד בצורה מהירה ומעולה (אינטרנט זה השימושים שלי), ואני לא מעוניין להחליף אותו. התקנתי את התוכנה speedfan ואני רואה שהמעבד מגיע לטמפרטורות לא הגיוניות של 70-80 מעלות וברגע שהוא מטפס ל-110 מעלות אז הוא נכבה. פתחתי את המחשב, והמצב נראה טוב בפנים - אבק אין, שני המאוררים (של המעבד והמארז) עובדים בצורה מלאה ותקינה. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות? ומה אתם ממליצים לי לעשות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by CartMan2oo5,

בוקר טוב, הבעיה שלי קצת מורכבת, בהתחלה המחשב היה מתכבה במסך הטעינה של הווינדוס, כ5 שניות אחרי שהווינדוס מתחיל להיטען, המחשב היה מתכבה. מה כבר לא ניסיתי, חשבתי שברגע שמופעל עומס על המעבד הוא היה מתכבה, אז הוצאתי את המעבד עם המאוורר וניקיתי טוב טוב מאבק את המאוורר ואת הגוף קירור. זה לא עזר, אז החלטתי לעשות פורמט למחשב, עכשיו אחרי הפורמט המחשב היה מתכבה לי ב34 דקות של ההתקנה, קבוע, אז פירקתי את המחשב לגורמים, ניקיתי מאבק וחיברתי שוב, עכשיו המחשב מתכבה לי פעם ב34 דקות התקנה ופעם ב32 ופעם ב28, כל פעם משתנה אבל בדרך כלל אלה אותם המספרים. בחדר של האחים הקטנים שלי יש גם מחשב, לקחתי משם את המעבד+המואארר שלהם, את הספק כח ואת הזיכרון RAM (יש לנו את אותו המחשב), וזה גם לא עזר, עדיין …

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by BIR,

שלום לחבר שלי יש בעיה במחשב "לאחרונה כשהמחשב שלי פתוח, הוא לפעמים פשוט נכבה מעצמו מבלי שום קשר למה שקורה ב-Windows. זה יכול כמה דברים לדעתי, או שיש לי בעיה בספק כוח או שיש לי בעיה של תוכנה אבל מסתבר שלא כי פרמטתי את המחשב ועדיין המחשב נכבה לי מדי פעם... מה עושים במצב כזה? ומה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. " זאת הבעיה שלו.. תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by CobraBoy,

תופעה שרק לאחרונה קוראת לי , בזמן שאני משחק משחק לא משנה איזה כעבור חמש דקות משהו כזה המשחקב נכבה לי לא משנה איזה משחק אני משחק לדוגמא אני שמקח במשחק BATTLEFIELD 2 אחרי איזה חמש דקות משחק המחשב נכבה מפרט המחשב AMD +3800 2GB RAM GEFORCE 7600GT ספק כוח 450W בבקשה אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן וזה גם הורס לדעתי תודה . :-[

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  12. שלום בימים האחרונים המחשב שלי כאילו נכבה (עושה משהו כמו ריסט) מעצמו באמצע עבודה... אני עושה משהו (כמו לכתוב הודעה בפורום) והמחשב עושה ריסט אבל לא עולה מחדש. הטמפרטורה שלי יחסית טובה למעבד (אינטל פרסקוט-48 מעלות בממוצע) למה זה קורה? מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שזה מהטמפרטורה למרות שהיא טובה יחסית למעבד? תודה מראש ליאור.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אלעדיקו,

אני צריך את העזרה שלכם פה, כי אני כבר עומד להשתגע. בזמן שימוש במחשב - נגיד צריבה, סריקה של אנטי וירוס או לפעמים סתם ככה, המחשב עושה רעש מוזר שנמשך 2-3 שניות ואז נכבה. עצמאית ללא התערבות או משהו. שום דבר לא קופץ לי, שום דבר לא מתריע. אני אפילו לא מצליח להשלים סריקת אנטי וירוס מלאה. זה כבר מחרפן אותי, ניסיתי כבר הכל. אולי אתם תוכלו לעזור לי . אשמח לכל הצעה בנושא . בתודה, אלעד!

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  14. עשיתי איפוס לביוס בגלל תקלה שלא עמדתי עליה נכון הוספתי זיכרון 400/256 של נניה (שם משעשע משהו) למחשב שהיה בו 256/266 אבל קיבעתי בביוס על 266 הוספתי עכבר נוסף אם למישהו יש רעיון אני אשמח לתגובה ועזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RONEN1N,

שלום לפני פרמוט המחשה היה נתקע לפעמים ועכשיו פתאום הוא נכבה בלי להודיע ועושה הפעלה מחדש קובץ DMP מצורץ https://docs.google.com/file/d/0B8DhcSxaiuWVZlh4NnJDbWZfV3M/edit

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by ron1979,

זה מחשב כבן 4 שנים פנטיום 3 866 אינטל(לא סלרון), זו בעייה שלאחרונה צצה, הוא לא נכבה לאחר פעולה מסויימת(ואז מתבצע איתחול- כאילו נלחץ כפתור reset),אלא בזמן אקראי לחלוטין-המחשב יכול לעבוד 4 שעות\10 דקות\חצי שעה ופתאום להתכבות. מה זה יכול להיות , מה עליי לבדוק ? חשבתי שאולי זה חום, עם איזה תוכנה אני בודק זאת ,איזה חלקים, מה הטמפרטורות בתחום התקין? למעבד נדמה לי בBIOS יש שם כבר את הטמפרטורה, מה התחום שם? תודה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה במחשב והיא שמדי פעם הוא נכבה לחלוטין בלי שום התראה מוקדמת , אני רוצה לציין שבדקתי את הטמפ' של המעבד והיא בסדר גמור 48 , אני רוצה לציין שלפני שבוע החלפתי את ספק הכוח שהיה לי בספק חדש 400 וואט בדיוק כמו הקודם . אני רוצה לציין שהמחשב נכבה גם במצב NORMAL ובמצב SAFE MODE וזה לאחר בדיקה שעשיתי והשארתי את המחשב דלוק בשני המצבים .

• 15 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. שלום ! יש לי בעיה מוזרה אך מעניינת, מדי פעם, בערך פעם ביום, בלי סיבה מצוצדקת, המחשב פתאום מתכבה לגמרי והמרמקול הפנימי מתחיל לעשות קולות "דינג דונג" כאלו ללא הפסקה, ושום דבר לא עוזר מלבד ניתוקו מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש. האם יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה ? אולי טמפרטורה ? להמרות שבדקתי וכל המאווררים תקינים, ועל המעבד יש בכלל זלמן עצבני עיזרו לי ! תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומית רק במשחקים בדקתי זיכרון לוח כרטיס מסך ועדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה אגב הטמפרטורות בסדר מפרט המחשב לוח ASUS P5QC כרטיס מסך Gainward 9800GTX+ 512MB מעבד אינטל q9550 זכרון 4GB תודה מראש למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומי במשקים אבל לא בכל המשחקים למשל בקרייסס הוא לא עושה ריסט אבל ברוב המשחקים הוא עושה ריסט מה יכולה להיות בעיה תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  21. גם לא ניתן לעשות ריסטרט מהוינדוס. כשאני עושה אחד מהם מהוינדוס, ריסטרט , או כיבוי, מקבל מסך שחור והמחשב ממשיך לעבוד. חושב שזה קרה אחרי שעשיתי עדכון ביוס. לאחר מכן כבר עשיתי ריסט לביוס על ידיד הוצאת הסוללה. וגם בתוך הביוס הגדרתי הגדרות דיפולד. כל מה שקראתי ונייסתי לא עזר. בין היתר גם ריסט לוינדוס והתקנה מהדעסק און קי. לא בטוח שהייתה התקנה נקיה כי הוא שמר את כל התיקיום כמקודם. אני לאמיודע אם זה משהו בוינדוס, או בביוס. וגם כשאני מפעיל את המחשב מכפתור ההפעלה, זה יכול פעם לעלות ופעם לא כבר מיואש.

• תודה!
    • 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. בזמן האחרון המחשב התחיל להיכבות לבד מעצמו אז ניסיתי להבין מה קורה איתו ושמתי לב שתמיד שהכבל רשת מחובר למחשב המחשב נכבה לבד ואחרי 10 שניות נדלק שוב כשהוצאתי את הכבל רשת המחשב עובד רגיל בלי בעיות ולא נכבה בכלל אפילו שאני משחק משחקים כבדים (CRYSIS 3,GTA IV) לא התקנתי תוכנות לאחרונה ועשיתי סריקת וירוסים ואין שום דבר. הרצתי גם סריקה עם הWINDOWS DEFENDER ולא מצא שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by avivi85,

אני משחק MW2, ואני משחק איזה 15-20 דקות, פתאום המחשב קורס, ומראה לי מסך כחול: http://img90.imageshack.us/img90/8043/dsc00339jt.jpg זה פעם רשונה שהמסך הזה מופיע כאשר מחוברים למחשב 4GB ראם, זה הראה לי את המסך הזה כשניסיתי לחבר 6GB ראם. וזה קרה לי פעמיים, ולא תאמינו בזמן טורניר, בראונדים הכי חשובים כוס עמעמקקק קיצר למישהו יש רעיון?אני לא יודע מה לעשות עם זה עכשיו...

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  24. הבעיה בגדול היא שאחרי שימוש במחשב, וגם זה רק לפעמים- הכל עוצר ואני רואה כל מיני פסים בצבעים משונים על המסך עד שרואים מסך שחור ואני חייב לכבות את המחשב. וגם אז אם אני פותח מיד את המחשב אפילו הווינדוס לא עולה, רואים שוב את הפסים. היום שוב קורה לי אותו דבר- אני משחק CS:S והכל מתחיל להראות צורות מוזרות ופסים ויש לי מספר שניות שאני יכול לצאת ולסגור את המחשב אבל זה כבר מראה הכל בפסים ואני נאלץ לכבות. חיכיתי חצי שעה ופתחתי שוב ושוב שיחקתי- אחרי 20 דקות שוב זה קרה אבל הספקתי מהר לכבות את המשחק, לפתוח את התוכנה של ASUS וגיליתי שיש בעיה במשהו שאני לא מבין מה (צירפתי פרינט) והבעיה הפסיקה. השאלה שלי: מה זה הדבר אחד לפני אחרון- הוא הבהב לי על 2.9 ואז שהכל נרגע זה חזר לסביבות 3.4. ואם…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by Morfium,

שלום לאחרונה התקנתי מס חלקים חדשים במחשב שלי. לאחר זמן מסויים התחלתי לחוות קריסות פתאומיות של המחשב, שלאחר מכן הוא לא רוצה להדלק, רק לאחר שאני מוציא את כבל החשמל ומחכה קצת הוא נדלק . העניין הוא כזה אני חושב שספק הכח שלי פשוט לא מספיק חזק, יש לי ספק 450W ומפרט דיי חזק ( אפשר לראותו אותו בצד ), כמו כן אני חזק בכיוון של הספק מיכיוון שלפעמים אני רואה נורות אדומות על הכ.מסך שלי, כמו נורות התראה כאלה, שלפי דעתי מעידות על חוסר בחשמל . כמו כן יש לי עוד שלאה, האם ספק חלש יחסית יכול לפגוע בביצועי המחשב ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.