תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום. אז כבר שבוע שאני משחק FIFA 16 אחרי כמה זמן המחשב פשוט נכבה לגמרי ונדלק לבד. זה קורה אך ורק בזמן משחק ולא בשום מצב אחר גם לא לאחר הפעלת תוכנות כבדות של עריכה וכו.. המחשב עבר היום פרמוט בלי קשר והוא נקי ותקין. המאווררים בבדיקה שלי פועלים מעולה והטמפרטורה של כל הרכיבים תקינה ויותר מזה מעבד במנוחה 20 מעלות ומאמץ לא עובר את ה 60 מעלות. המחשב נקי מאבק אני מאוד שומר עליו. אם צריך אז המפרט שלי הוא: לוח אם asus sabertooth x99 מעבד: Intel Core i7-5820K כרטיס מסך: 970 G1 זיכרון: קורסיאר DDR4 32GB 2600MHZ כמובן יש SSD 250 של סמסונג EVO ויש 1TB של סמסונג מישהו נתקל בבעיה כזו? מישהו יודע מה הפתרון? תודה רבה מראש
-
- 46 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב מתחיל להידלק המחשב ואז לאחר כמה שניות הוא נכבה ונדלק שוב.. ושוב לאחר כמה שניות נכבה ואז שוב נדלק! מישהו יודע מה זה אולי? ספק כח? תודה
-
- 6 תגובות
- 26.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אני אמור לעשות ? זה מחשב חדש והוא נכבה בעיקר שאני לא עובד עליו.אבל הוא נכבה לפעמים גם באמצע עבודה. מה הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיית חומרה יש לי לוח ג'יגבייט GA-H67MA-UD2H-B3 מעבד I5 2500 זכרון 4GB X 2 ספק כח CROSAIR 520W המחשב מכבה ומדליק א עצמו מחדש כול פעם כ-10 פעמיים ורק אחר כך מפעיל את המחשב חשבתי שזה מהספק החלפתי ספק וזה אותה דבר מכבה ומדליק את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? (כשהרכבתי את המחשב לא שמתי גריז בין המעבד למאורר יכול להיות שיש לזה קשר?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי שלשום משחק FM15 שזה משחק שאין בו בכלל דרישות גבוהות של תוכנה וכו באתי להתקין אותו ונתקלתי בתקלה שבה המחשב נכבה מיד בעת הטעינה שלו ואין לי אפשרות להתקין את המשחק. לשם הבנה נוספת הדיסק אמיתי ולא חיקוי וגם המשחק של שנה שעברה עולה אצלי מעולה וזה אותו הדרישות. אם זה עוזר הוינדוס שלי לא חוקי אבל למרות הכול המשחק של שנה שעברה עולה ושל השנה לא אז נראה לי אין קשר. צילמתי את השגיאה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רק לפני 3 ימים קניתי אותו, ואתמול בערב כאשר כיביתי (דרך הWIN), הוא נכבה כמו שצריך, ולאחר 2 שניות נדלק מעצמו, שוב כיביתי עכשיו מהכפתור ושוב הוא נדלק, וחוזר חלילה עד שכיביתי דרך המפסק של הספק. מפרט: ADM ATHLON 64 3200 AM2 Gigabyte s3 plus WD 250 16M SATA2 samsung 512 667 ddr2 מארז WINSYS פשוט עם ספק 350(True Power) ומאוור 120מ"מ כרטיס מסך OB חשוב - אתמול חיברתי לו כרטיס קול PCI ישן שיש לי כי יש לו יציאת ווליום גבוהה לרמקולים לא מגבר. היה קצת קשה להכניסו ומיד לאחר שנכנס הכטיס אז המחשב נדלק לבד. מה קורה פה? תודה !
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פשוט נכבה או קופא באופן רנדומלי, איך אפשר להתחיל לפרק את הבעייה לגורמים, זה יכול להיות או חימום, או הספק כוח או 1001 דברים אחרים איפה מתחילים? אני אובד עצות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה כול הזמן אבל בתחילת הפעילות לא אחרי פעילות ממושכת וכול המאווררים מחוברים ושום דבר לא מתחמם
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המחשב של אחים שלי נכבה כול 15 דקות גם אחרי פירמוט הבעיה היא בספק? או במה? תודה מאור
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב מתוצרת AMD XP 2000 שעומד על 1.67Ghz כל פעם שאני מריץ איזה תוכנה או משהו נגיד מנסה לפתוח איזה קובץ DOC או משהו המחשב נכבה למישהו יש רעיון או משהו? יכול להיות שזה הספק או ההגדרות של המעבד או משהו כזה? אני משתמש ב WINDOWS XP
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים. האשה סיפרה שהמחשב נכבה לה. למחרת זה קרה שוב ולמחרת פעמיים. היום ניסיתי לפתור את הבעיה וזה קרה שוב. ושוב ושוב כל פעם יותר מהר. הבעיה: מחשב פנטיום 4 בן ארבע. הספק בן שנתיים. כשהוא נכבה האורות על המארז דולקים, כך גם במאווררים, אבל הסידי לא עובד. כך גם העכבר, המקלדת והמסך. מה הספקתי: זה קורה גם כשכל מה שמחובר למחשב מנותק (חוץ מעכבר/מקלדת ומסך). לא התקנתי שום דבר חדש. זה לא וירוס. אני משתגע! תיכננתי לקנות מחשב חדש אבל לא מחר, ואת הנוכחי רציתי להעביר להורים שלי. נתתי לו לנוח שעה ועדיין הוא נכבה אחרי דקה. המאוורים עובדים כולם - ספק, מעבד ומארז. כדי להדליק אותו אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור ואז מדליק רגיל. אני כבר חשבתי להוריד תוכנית ניתור לחום א…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה הרבה פעמים ויש גם לפעמים רעש כזה....כמו של מנוע מהמחשב אני חושב שהספק שלי הולך קיבינימט אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה... כל מי שיכול להגיד לי מה הבעיה אני אודה לו...
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק לדוגמא בפיפ"א 09 .. המחשב פשוט נכבה לקראת סוף משחק או שסתם אני מפעיל נגיד אימיול ואחרי כמה זמן שאני חוזר למחשב אני רואה שהוא נכבה פרטים על המחשב: AMD 3200+ 64 processor 2 ghz 960 ram win xp sp 3 כמו כן לפעמים אני לא מצליח להדליק את המחשב.. ורק אחרי הוצאה והחזרת כבל החשמל הוא נדלק חשבתי תמיד זה משהו בחשמל, אבק,- ניקיתי הכל לא עזר אולי צריך איזה פרמוט או משהו ?? אמשח לעזרה .
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כדי להדליק אותו אני צריך לעשות כל פעם איפוס ביוס ע"י הוצאת הסוללה מהלוח. הדבר היחיד שהשתנה היום מאז שזה התחיל זה שהחלפתי כבל DP למסך, אך איני רואה קשר בין זה לתופעה שתיארתי. לוח - Asus z170i pro gaming מעבד - 6700K ראם- 16gb Kingston Hyperx כרטיס - 970 אנא עיזרו לי. תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה. בניתי לי מחשב מחלקים ישנים שהיו לי ויש לי תקלה שכל כמה דקות המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט שוב ושוב. מעבד i5-650 gtx 650ti לוחם אם evga p55le 8gb ram לפני שעשיתי פירמוט למחשב אז הוא היה מגיע לי לווינדוס ופשוט לאחר כמה דקות של שימוש בו הוא היה עושה ריסטרט לבד או מראה לי מסך כחול כזה. חשבתי שזה בעיה בווינדוס או משהו וניסיתי לפרמט וכל כמה דקות במהלך הפירמוט זה קורה שוב. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד תקינה ולא עולה מעל ה40 מעלות ללא מאמץ. לפי החומרה הכל נראה תקין ואין משהו שהוא לא יושב במקום או משהו. יש לי השארה שזה בעיה או בהארד דיסק או בספק כוח שהוא ישן מידיי ומלא אבק. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
זאת ההודעה: עזרה מישהו?אני נואש כבר.. :'(
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא ממש יכול להצביע על שינוי כלשהו, חוץ ממזג האוויר והמסך שהחלפתי (ואיתו הרזולוציה - אולי זה קשור?) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ההודעה הזאת לא הופיעה במסך כחול משום מה, למרות שהכרחתי אותו בהגדרות, היא הופיעה אחרי שהמערכת הפעלה נדלקה והייתה הודעת שגיאה עם שליחה(microsoft windows recoverd from a serious error) כמה דברים שאני יודע שיש איתם בעיות: כרטיס קול לא יציב, מדי פעם במשחקים הוא נותן לי מסך כחול עם השם של הדרייבר של הכרטיס. וגם הארד דיסק אחד מאוד ישן(6 שנים) עשיתי לו איחויי ובדיקת שגיאות והוא לא מצא כלום... וגם עכשיו ראיתי בלוח אם 35 מעלות והמעבד 56 מעלות.......??? זה הרבה לא?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הכל התחיל היום בשעות הבוקר אחרי שהפעלתי את המשחק battlefield 2. לפני שבוע קניתי כרטיס מסך 7600gt והוא עבד לי מצויין במשחקים ואז ניסיתי לעשות לו oc דרך הדרייברים של הכרטיס. 600 לליבה ו900 לזיכרונות .......כמה ימים המשחקים עבדו טוב מאוד במהירויות החדשות אך היום כשניסיתי להפעיל bf2 ןלראות את השיפור המחשב פשוט נכבה בלי הודעה מוקדמת או משהו כזה. הפעלתי את המחשב וביטלתי את הoc . לפני זה לא עשיתי שום oc לשום רכיב אחר (כמו מעבד , זיכרונות). עכשיו כל פעם שאני מריץ תוכנה לחיפוש והסרה של תוכנות ריגול (spybot) ,בשביל לבדוק אם הסיבה היא בהם , המחשב נכבה פתאום . גם כשהפעלתי משחק אחר כמו gta:sa המחשב נכבה. דרך אגב הספק שלי הוא 350watt.......בהחלט מספיק לכל רכיבי המחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב נכבה כל פעם שהוא עולה ואז יש מסך עם כניסה לוינדוס /safe mode וכו ..כשאני בוחר משהו זה נכבה .. ממה הבעיה ? אפילו אם אני לא בוחר מהשו הוא עושה הפעלה מחדש ..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב פעל בסדר גמור, כמה שעות אחרי ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק והופיעה הודעה על המסך לזמן ממש קצר והוא נכבה, ככה בכל פעם שניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא פשוט נכבה בלי ההודעה אפילו. פתחתי אותו וניסיתי לנקות את האבק וראיתי שהכונן והזכרונות מחוברים בסדר אבל זה לא עזר. לא עשיתי בו שום שינויים בחודש האחרון. המחשב הוא ASUS N550JV עם ווינדוס 8 שקניתי לפני כמה חודשים. הוספתי תמונה של ההודעה שמופיעה לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי אתמול ויש לי בעיה מוזרה לגמרי - ברגע שאני מעלה את המשחק crysis עם SLI המחשב נכבה בלי הזהרה - כשאני מגדיר שיעבוד בלי SLI כלומר על כרטיס אחד המשחק עובד יופי.. עד עכשיו זה קרה לי רק במשחק crysis למישהו יש מושג מה קורה פה ?? תודה על העזרה. אגב המשחק הוא משחק מקורי שקניתי יחד עם המחשב זה המפרט של המחשב: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX לוח אם: ASUS P5N-D כרטיסי מסך (מחוברים בSLI ): ZoTac 9800GTX 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ZoTac 9800GTX 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750330AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL זיכרון: CORSA…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המחשב שלי עבד בסדר כבר כמה זמן ועכשיו הוא התחיל להכבות כשהוא מגיע ל40+ מעלות(טמפ' של מעבד)....זה קורה כשאני משחק במשחקים בעיקר... המפרט שלי הוא: AMD 3200+ Venice ASUS A8N-VM LEADTEK 6800GS generic 1gb DDR 200G WD SWEEX 400W כמובן אני חושד בספק גנריק שלי,אז חשבתי להחליף אותו...אבל למה זה קורה רק ב40 מעלות,אם אני מקפיא את החדר שלי והמעבד נגיד לא עולה מעל 37 במאמץ הכי קשה אז המערכת לא נכבת...האם כשמעבד מתחמם אז ספק מתעמץ יותר? מה אתם חושבים?יש עוד גורמים שיכולים לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן, אחרי לילה סוער אמא שלי התלוננה על זה שהמחשב שלה נכבה לאחר מספר רגעים - ואפילו Windows לא עולה. היא לקחה אותו ל KSP לבדיקת מעבדה (חשבנו שיש אחריות) והם אמרו שלוח האם כנראה "מפוצץ" מה שקורה זה שמספר רגעים אחרי שעולה הלוגו של XP - המחשב נכבה. ניסיתי לעלות עם BootCD של BartPE ו ACRONIS וגם כשהם עולים - המחשב נכבה. אז חשבתי לעצמי - טוב, נתקין מחדש Windows - ולאחר שעושים את הBoot הראשון (שההתקנה מחייבת) - המחשב נכבה. יש למישהו עיצה מה לעשות? תודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר הזמין מחשב חדש (הוזמן מחו"ל) לא מותקן דבר... (התקנה מ"ה עוד לא בוצעה.. רכיבים אחרים יותקנו אחר כך .. כשמחשב יעבוד) רכיבים: PROCESSOR Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor MOTHERBOARD ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Intel Motherboard MEMORY CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory GRAPHIC CARD eVGA e-Geforce 7600 GT KO PCI express 256MB GDDR3 Video Card w/HDTV (המארז עם 3 מאווררים) הוא הרכיב את מחשב לבד (המעבד היה מותקן כבר + היסינג - הוא רק בדק שיש הכל נראה תקין) 1. מה לעשות? לאחר שהבעיה תסתדר, נגיד שמשחה הטרמית לא נ…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-