עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bossarehere ByIlya,

היי חברים המחשב שלי ניהיה ממש איטי בזמן האחרון.. הוא נקי ולא מתחמם אבל הביצועים שלו ממש ירדו.. במשחקים לדוגמא כמו קונטר גו יש לי 100 משהו יכול לעזור בבקשה? אני לא רוצה לעשות פירמוט כי האינטרנט שלי ממש איטי ואני אצטרך להוריד מעל 400 גיגה שך משחקים ואין לי זמן בגלל העבודה.. אני שעתיים גג ביום במחשב.. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, ליפני חצי שנה קניתי מחשב חדש ואלו הנתונים שלו: בכול אופן נחשב מחדש חזק וגם דיי חדש. לאחרונה אני שם לב לירידה במהירות הפעילות שלו שבאה למשל לידי ביטוי בדברים פשוטים כמו: פתיחה של אתרים, הוספת של שירים למדיה פלייר-זה ניתקע כזה, אפילו במיזעור של תמונה בוורד יש דיליי כזה ואפילו זה טוען לי כשאני מעביר סתם ככה תמונות. אני יודע שאלה דוגמאות דיי מפגרות אבל זה ממש משפיע לי על החוויה וזה מציק רצח. יכול ליהיות שיש בעיה בחומרה?או שאני מעמיס עליו?כי אני בסה"כ משחק במישחק רשת אחד, מישתמש באינטרנט בסקייפ ושומע מוזיקה.לא דברים מיוחדים. אשמח לעזרה מיכם. שבת שלום

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום יש לי E6300 כל השאר במפרט עכשיו אחרי איזה 4-3 שעות המחשב ניהיה אייתי כזה אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט באותו זמן זה כזה עושה רעשים של קטיעה במוזיקה אולי הבעיה בלוח :s05: לממש אחריות???

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by orese,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד ישן של compaq מדגם cq60 ולאחרונה אין תצוגה יותר. המחשב עצמו עובד - כשאני מחבר למסך בחיבור VGA יש תמונה במסך החיצוני ניסיתי כל מיני הדרכות כמו לנקות חלק מהרכיבים. באחת הפעמים המחשב כן הראה לי תצוגה בצורה חלקה אבל אחרי ריסטרט הוא חזר לסוהרו אני מצרף קישור לסרטון שאני מצלם את הבעיה אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הפוסט המקורי פורסם בפורום מחשבים ניידים אך לא קיבלתי תגובה, אנסה את מזלי כאן: שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות ל…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום לכם, אז כך, כל פעם כאשר אני מדליק את במחשב נייד הוא עולה באיטיות רבה, בתחילה חששתי שזאת עקב כשל במערכת ההפעלה ולכן פירמטתי והמחשב בכל זאת עולה באיטיות רבה ומתפקד באיטיות רבה! אני חושש שזאת עקב התחממות יתר ואי פעילות המאווררים, כיצד אוכל לבדוק זאת במדוייק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. היי, במשך תקופה המחשב נייד שלי קורס לפעמים מתנועה של המחשב, לרוב תוך כדי משחקי מחשב. הקריסה היא מסך שחור פתאומי עם הרבה ריבועים לבנים מהבהבים ורק כיבוי כפוי של המחשב מתקן את זה ומפעיל את המערכת מחדש עד הקריסה הבאה. מצרף תמונה (חשוב לציין שלא מדובר בתמונה שלי אלא ממישהו אחר ששיתף ברשת אבל מדובר באותה תקלה בדיוק): מצרף גם את הפירוט של המחשב והמערכת: המחשב עצמו זה asus rog strix G נקנה לפני כשנתיים. האם מדובר בגסיסה של כרטיס המסך . GPU? אודה לעזרתכם

8. המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס, ולא XP מה אני יכול לעשות??? :s05: תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by shlomibandit,

יש לי את המחשב כבר איזה ארבעה חודשים +- אף פעם הוא לא עשה לי בעיה בזמן הזה, לא היה לי שום בעיות והכל היה עובד מעולה.. בזמן האחרון המחשב פשוט נכבה לי , לא עושה ריסט פשוט ניכבה.. נגיד אני באיזה משחק ברשת משחק , הוא פשוט נכבה באמצע , ואז אני צריך להדליק אותו וכו וכו.. משהו יודע מה הבעיה? עשיתי סריקת וירוסים וספאם והכל , לא היה לי איזה וירוס או משהו כלום..

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  10. אממ יש לי מחשב p-4 3 ghz abit ise7 readon 9600 xt 128 mb וכל פעם שאני משחק במישחקים כמו FEAR \ AOE 3 אחרי משו כמו 20-25 דקות המחשב ניכבה למה?@#

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by barhanin,

יש לי מעבד אינטל 1.7 וכל 5 דקות שהמחשב פועל הוא ניכבה .. ולא נלק מהכפתור של ההדלקה אלא להוציא את הכבל מאחורה ולהחזיר רק זה עוזר.. רציתי שתביאו לי אולי תוכנה למדידת הטמ'פ של המעבד שזה הכי ניראה לי מה שגורם לזה.. ותיתנו לי בבקשה את הטמפ' שהם בגדר הסביר ... תודה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. שלום יש לי בעיה במחשב לפעמים הוא מחליט פשוט להיתקע המסך לא משתנה פשוט שום דבר לא זז ולא מגיב ולפעמים אחרי כמה דקות זה משתחרר הרמקולים בזמן התקיעה משמיעים קול מעצבן כזה כאילו הם מוצאים את אותו טב כל הזמן ואם אני עושה ריסטרט אז זה כאילו מחקתי את כל ההיסטוריה של הקוקיס וכו' שמתי לב שהבעיה קוראת בעיקר בהרצת סרטים, כשאני מפעיל כמה טאבים בדפדפן באינטרנט או רואה משהו בסטרים (יוטיוב וכאלה) ובכללי בעיקר בעבודה עם האינטרנט למרות שאני לא עושה הרבה עם המחשב חוץ מאינטרנט הרצתי אנטיווירוס מעודכן כל מיני אדוורים שיש לי במחשב אני יכול להגיד ב90 אחוז שזה מגיע מהחומרה זה המפרט שיש לי בנוסף אני מחובר לרשת ביתית קווית של הוט דרך נתב אדימקס אם זה רלוונטי מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש Mainboa…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by nadav1379,

אני החלפתי כרטיס מסך לרדון 9600xt ומאז שיש לי אותו המחשב ניתקה לי ואני לא יכול לעשות כלום! אני צריך רק ריסט מהכפתור ולפעמים שהוא ניתקה ואני עושה ריסט אז המסך מתכבה ולא נידלק אני מכבה את המחשב וכלום לא עוזר אז פתחתי את המחשב החלפתי לכרטיס מסך הישן והוא עלה והמסך פתאום נידלק יש עוד משהו מאז שיש לי את הכרטיס מסך הזה יש לי עמון לגים במשחקים המשחק משחק לי על 100 FPS אבל יש לי הרבה לגים ולפני זה היה לי mx 440 128mb והיה לי הרבה פחות לגים אני לא יודע מה זה? אני לא יודע מה לעשות אולי זה משהו לא טוב שעשיתי בהתקנה אבל גם בחנות הם התקינו לי ואחרי יומיים זה מתחיל שוב מה לעשות? אני לא בטוח יכול להיות שזה הספק? כי אני רואה פה בפורומים שכל מי שהחליף לרדון אומרים לו להחליף ספק ואני לא …

14. Started by nadav1379,

אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600XT ואמרו לי שהספק חלש מידי בישבילו מהרגע שהבאתי את המחשב מהחנות ראיתי שהוא זז לאט ויש פעמים שהוא ניתקה וכלום לא עוזר השאלה שלי אם הספק יכול לגרום לזה שהמחשב יעבוד לאט וגם יתקה?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by liko,

המחשב שלי קצת ישן , מעבד P.4 3.2GHz זיכרון 1GB , לוח אם של MSI 2 x דיסק קשיח של WD (אחד של 40GB ואחד של 80GB) לאחרונה החלה בעייה שלאחר זמן מה של עבודה פתאום יש מן "טאק" כזה שנישמע מכיוון הדיסק הקשיח ולאחר כחצי דקה המחשב ניתקע. כפעולה מתקנת החלפתי בין הדיסקים הקשיחים והתקנתי WINXP מחדש. זה עזר בדיוק לשבוע והתופעה חזרה. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by RayZ,

היי, אני זקוק לעזרה. המחשב ניתקע בכניסה ל Windows בטעינה שלו. זו בעית חומרה. אני באתי כאן להיתייעץ. אני לא יודע מה הבעיה,אני כבר נואש.

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by worm,

כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי 5 דק' בערך המחשב נתקע ונכבה לי המסך( לא עושה ריסטרט)... אבל המארז ממשיך לעבוד כאילו לא קרה שום דבר... משהו אולי יודע מה הבעיה? זה ממש מטריף אותי ... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  18. השאלה בנושא ! יש אפשרות שאתם יכולים לעזור כדי לגלות את התקלה? תודה לכול העוזרים !

19. Started by ProRules,

היום שמעתי מוזיקה פיתאום המחשב ניתקע לחלוטין. אני לוחץ CRTL+ALT+DELETE וכלום. המוזיקה ניתקע והיה כזה וווורררררררררררררררר אין סופי. קיצר לחתי על כפתור הריסטרט וכלום לא קרה חוץ מהסאונדים שנעלמו(סאונדים של מוזיקה תקועה). לחצתי על הכפתור כיבוי :אני מחזיק 20 שניות וכלום לא קורה. אז לחצתי על הכפתור בספק כוח (CORSAIR VX550W) המחשב ניכבא. אחרי דקה לחצתי על הכפתור שוב, ניסיתי להדליק והמחשב לא מגיב כלל. הוא פשוט לא מגיב בשום צורה. ניסיתי כמה פעמים. עברה שעה מאז ועדיין כלום. עזרה?! תודה!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  20. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה windows 98 secund edistion בעיברית, כול פעם שאני פותח את הסייר המחשב ניתקע לי. מצאתי שזה קשור אכשהו למאיץ הגרפי, כאשר אני מנטרל את המאיץ המחשב אינו ניתקע . מה עלי לעשות כדי לעבוד עים מאיץ גרפי מקסימלי ושהמחשב לא יתקע בהפעלת הסייר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by ziv,

שלום אנשים יש לי בעיה במחשב כשר אני משחק כל מישחק שיש לי על המחשב לדוגמא MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAUL(הראשון בסדרה) המחשב שלי ניתקע ומציג לי תמונה מרוחה על המסך הבאתי את חבר שלי שהוא תכנאי והוא אמר לי שזה הכרטיס מסך שלי שיש מצב שהוא הלך השאלה שלי היא עם הוא צודק וצריך להחליף כרטיס או שאולי זה בעייה אחרת???? תודה לכל המגיבים

22. משהו מוזר קורה למחשב אם אני לא מישתמש בו שעתיים בערך אני חוזר למחשב והוא תקוע.. לא עושזר כלום פשוט לא מגיב לשום דבר.. אני עושה ריסט ואז הוא בסדר. זה בחיים לא קרה לי מישהו יכול לדעת מה הבעיה? תודה..

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by idanpc,

המחשב ניתקע לי כמעת כל פעם ראשונה שאני מפעיל אותו הוא ניתקע בכתביות של הBOOT כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא אינו נתקע מפרט: תלחצו על מפרט

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המחשב ניתקע לי press ctrl+ alt+ delto restart לא יכול ללחוץ על זה כי המקלדת לא עובדת מה לעשות המאוורים עובדים רק יש לציין שמאוורר של הספק לא עובד והמחשב לפני זה עבד גם בלי המאוורר לפעמים היה מתחמם ונכבה ומה עושים עכשיו שיעלה לי המחשב תודה ציון

25. זה לא המחשב שלי.. אלא של אמא שלי. יום אחד אני רק פתחתי את המארז בשביל לראות משהו, לא נגעתי בכלום, ועכשיו היא מאשימה אותי.. במקום להגיד תודה במישהו בכלל מטפל במחשב הזה... בקיצור יש בעיה עכשיו ואני לא ראיתי אותה אף פעם, לפחות לא ככה. כל כמה שניות המחשב נתקע לכמה שניות. אי אפשר להזיז תעכבר ולא את המקלדת, יש אור בעכבר האופטי, ה proccess של המעבד לא קופץ, הוא נמוך כמו כל הזמן. שום תוכנה לא מוכרת לא רצה ברקע, בדקתי ספייוור וזה לא זה.. אולי זה בעיות עם הדיסק הקשיח? אני יודע שהספק כח שם אז המגעים שלו דפוקים ולעמים כשמזיזים את המחשב אז החיבורים ניתקים לשניה ואז המחשב נתקע. אבל זה לא אותו מקרה כי כשהוא נתקע בגלל הספק כח חייבים לעשות ריסטרט וכאן הוא פשוט נתקע לכמה שניות. …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.