תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ על הדקטופ שלא נמחק... הורדתי אותו בתור קובץ אחד כלומר הוא לא חלק מתוכנה או משהו כזה... כשאני מנסה למחוק אותו יש הודעת שגיאה שאומרת שתוכנה אחרת משתמש בו... זה לא וירוס מאה אחוז... איך אני בודק מי משתמש בו?? או איך אני מוחק אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כרטיס הקול שלי. כשפניתי לתמיכה הטכנית ושלחתי קובץ של הsystem info ענו לי שככל הנראה הבעיה נובעת מכך ש-5 רכיבי חומרה יושבים על אותו IRQ כמו הכרטיס קול שלי. השאלה שלי היא: האם יש סיכוי שמשהו ייפגע עקב שינוי IRQ? האם לכל רכיב חומרה אמור להיות IRQ שונה (ומה זה בעצם)? איך אני משנה IRQ? רב תודות
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מחוברים אצלי כ5 פריטים לUSB, ורק הMP3 עושה בעיות מדובר בIaudio i7. המחשב קופא בקטע הראשוני איפה שניכסתי לBOOT. יש לי פה אפשרות לעשות POWER ON BY BUTTON, רציתי לדעת איך האפשרות הזאת עובדת, כמו כן אם אני יכול להשתמש בשלט מדיה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך אני בודק טמפרטורה של המעבד? התקנתי תוכנית של לוח האם שם אמורה להופיע הטמפרטורה - אך אין ערכים. כמו כן גם בביוס אין ערכים בשורת הטמפרטורה. מה עושים? אני צריך את זה כי המחשב נתקע לי (קופא) כל פעם בזמן אחר, לפעמים אחרי 5 דקות ולפעמים אחרי שעתיים. אני משתגע - לא מבין למה!!! החלפתי כרטיס מסך והוספתי 512 מגה זכרון (סה"כ 1024) - ומאז התוספות הללו יש לי את התקיעות. עזרו לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי את ה-WebCam הנ"ל והוא עבד מצוין. יום אחד הפסיק לעבוד המיקרופון שלו. כלומר יש תמונה אבל אי אפשר להקליט קול. זה היה במערכת הפעלה הקודמת שלי XP SP3. מפה לשם התקנתי WIN7 אולטימייט אך הבעיה נשארה. הוינדוס התקין את הדרייבר, מראה שה-DEVICE תקין, מזהה את הדגם המדויק אך המיקרופון לא עובד, למרות שכל הדיאגסנוסטיקות מראות שהכל מותקן בסדר. כל העדכונים ואפילו דרייבר מהאתר של לוג'יטק לא עזרו . ניסיתי את המצלמה הנ"ל אצל חבר ואצלו הכל עובד!! (בלי דרייבר יעודי ובלי כלום) הדבר היחיד שחשבתי עליו זה עדכון דרייברים של הלוח אם, ABIT P35 אך לא מצאתי כאלה ובאינטרנט רשום שאין סיבה להתקין אותם בוינדוס 7 (הוא באמת זיהה הכל לבד). למשהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע עם בעיה מעצבנת שהתחילה לי זה עתה. לפני חודש וחצי בערך,שנמכתי חלונות מ-10 ל-7. הכל היה בסדר עד היום,עזבתי את המחשב לכמה דקות,כשחזרתי ראיתי אותו מעלה לי את ההודעה הזו: כמובן שלא הבנתי מה הסיבה אז לחצתי Restore. טוב המחשב חזר לפעול,ואחרי שעה בערך קיבלתי את "מסך המוות": **חשוב לציין שהתמונות מהרשת אז סביר להניח כי לי היה Teh info שונה. טוב המחשב חזר לפועל לאזור השעה וחצי,ואז קרה הדבר הבא: מפה,אני כבר לא יודע מה לעשות,אני במחשבה שלי היתי חושב שזה וירוס. אבל היום הורדתי סדרה מ - tvnetil אבל האתר אמור להיות נקי מוירוסים לחלוטין. והורדתי עוד פרק של סדרה מאתר שא…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: qx9770 striker 2 formola 2 tera hd 9800 gx2 4 giga gskill g9 termalight קירור enermax 620 אז ככה , הרכבתי את המחשב בפעם הראשונה שלו, הפעלתי ,הוא נדלק אבל אפילו לא הגיע לביוס שוב ושוב עשיתי נסיונות (הוצאתי זכרונות וכו) עד שמצאתי שיש רק סטיק אחד של גיגה אז הביוס עולה, עד כאן סבבה בערך, בביוס הוא מזהה את המעבד ואת המהירות שלו 3.2 אין בעייה התקדמתי להתקנה של הווינדווס והוא כל פעם נתקע, פעם באמצע ההתקנה ופעם בסוף ופעם שהעילתי כבר את הווינדאוס אבל הוא כל פעם נתקע וגיליתי שזה עניין של זמן עד שיתקע לכל אלה שקופצים עכשיו "הלוח דפוק,המעבד וכו" , לקחתי לוח STRIKER EXTREM שהוא בכלל לא אמור לתמוך במעבד כזה חיברתי הכל אותו דבר והמחשב עלה בפעם הראשונה בלי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב כל הזמן הוא מבקש f1 איך אני מבטל את זה ? תודה רבה מקווה שהודעה שייכת לפורום זה .
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום נראה לי שיש לי בעיה עם הכרטיס מסך במחשב כ. מסך מובנה ATI X1250 על לוח אם ASUS M2A-VM HDMI כבר תקופה ארוכה שישנם כל מיני תופעות במחשב שקשורות כולן לכ. המסך: 1. אחת לכמה זמן המסך פשוט נכנס לSTANDBY תוך כדי עבודה במחשב , המחשב עובד אך המסך נכבה וחוזר לעצמו רק לאחר אתחול. 2. לאחר צפייה בוידאו בתוכנות BSPLAYER/VLC המסך אינו נכנס לSTANDBY לאחר 15 דקות (כפי שמוגדר במערכת) 3. בצפייה בוידאו בתוכנת BSPLAYER מתקבל פס במרכז התמונה (מצורפת תמונה), הדבר נעלם כאשר מעבירים שיטת רינדור לכל שיטה שהיא לא OVERLAY אשמח לעזרתכם, הדבר כבר קצת בלתי נסבל, כל הזמן צריך לעשות SAVE בכל תוכנה שעובדים איתה מהחשש שהמסך יכבה פתאום... מותקנת במחשב גרסת הדרייבר הכי חדשה (לאחר פירמוט) תודה מראש, אביעד…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה במחשב של חבר עם כרטיס מסך של ATI 5850 של Sapphire ומסך חדש של סמסונג דגם SM BX 2450 LED. התמונה לא פרושה על המסך במלואה ברזולוציה של 1920X1080 ונשארים שוליים שחורים בצדדים. דווקא ברזולוציה של 1680X1050 התמונה פרושה על כל המסך, אך כמובן יחסית מטושטשת ולא FULL HD. (המסך תומך רשמית ב 1920X1080). בפניה לסמסונג לאחר בדיקות שהם הנחו לעשות הם טענו על בעיה של חוסר תאימות עם הכרטיס מסך...! ?? יכול להיות כזה דבר?? מה יכול לגרום לתופעה הזאת? הכרטיס הציג על מסך סמסונג מדגם אחר רזולוציה של 1920X1200 בלי שום בעיה. הדרייבר שנבדק היה האחרון ולפני האחרון שייצא. וינדוס 7 64BIT, תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש במקלדת אלחוטית: Logitech MK520 כאשר אני מחבר דיסק און קי למחשב המקלדת מתחילה לזייף. היא כמעט ולא מגיבה, ואם היא כן מגיבה אז בדיליי של 10 שניות בערך וחלק מהמקשים מתפספסים. מאוד דומה למצב שבו הסוללות כמעט ריקות. הדיסק און קי שחיברתי הוא זה: SanDisk Cruzer Ultra Fit 64GB USB 3.0. מישהו במקרה מכיר את הבעיה או שיש למישהו דרך לפתור/לבדוק מה בדיוק הבעיה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 , מעבד 2000 , וזכרונות 64 מיגה ( חשוב לציין שהיה לו לפניכן פנטיום2 ושדרג אותו לפנטיום 4 ) , הייתה לו מערכת הפעלה win98 ולפני יומיים התקין win xp , ומאז שהתקין הxp המערכת עובדת בצורה איטית מאוד בנוסף לכך הגלישה גם מאוד איטית ( לוקח לו לפעמים 3 דקות עד שנכנס לאתר מסויים ) , והשאלה שלי , האם יש השפעה לכרטיס הזיכרון ולהתקנת ה win למצב הזה ...............ותודה : : : :
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מי שזוכר או לא, פתחתי לא מזמן נושא על העניין הזה אבל מאז דברים השתנו וגיליתי דברים חדשים ולכן אני פותח נושא חדש כי הישן מסורבל ויותר מידי לקרוא. אובחן , הבעיה היא כזו - המחשב בד"כ לא עולה - נתקע כמה שניות אחרי שהוא נדלק בכלל לפני שהגיע ל טעינת ה WINDOWS. אם הוא עולה - הוא בד"כ קופא אחרי חצי שעה - שעתיים של עבודה. עשיתי כמה דברים פשוטים - דבר ראשון לפעמים שהוא לא עולה אני מקבל צפצוף ארוך ואחריו שלושה - מה שמעיד על בעיית כרטיס מסך ב AWARD BIOS. אז על מנת לבדוק את שאר הבעיות - אחרי שכבר הסקתי ש כרטיס המסך הרוס - הוצאתי אותו והמשכתי להשתמש במחשב. חשבתי ש ה SYSTEM BOOT FAILURE נגרמת בעקבות בעייה כלשהי בהארד דיסק ( כי זה מה שלרוב קורה ) אבל ניקתי לגמריי את ההארד דיסק ועד…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מסוג M520 של חברת MSI (אני יודע שזה חר*) . אני לוחץ על כפתור ההדלקה ויש גם אור שהוא מודלק אך המאוורר למטה לא פועל ולא זז, והמסך נשאר שחור, פשוט אין שום רעש. זה מאוד מוזר כי זה קרה ממש יום אחרי שהוא עבד פיקס. מה יכול להיות שנשרף? מעבד? HD ? RAM ? בבקשה תעזרו לי . תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD5770 של ג'יגבייט 1 ג'יגה זיכרון 128 ביט ווינדוס 7 מעבד e4500 2.20 ghz 4 ג'יגה זיכרון DDR2 ספק כח 500WAT של cross power (עלה לי 300שקל אולי זה ספק ג'נרי) הבעיה לפעמים הכרטיס מסך ניהיה נקודות כחולות על המסך ונתקע המחשב ואז הכרטיס מסך מאתחל את עצמו רשום לי בבועה מנהל תצוגה ראשי הפסיק לפעול ושוחזר בהצלחה הכרטיס היה במעבדה של KSP ואמרו הכל תקין לא עשה בעיות למה עושה לי לפעמים תדברים האלה? לפני זה היה לי HD4870 של סאפיר ולא היה לי שום בעיה כזאתי
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי DOK SANDISK 8GB. בטעות הפסקתי את הפרמוט שלו באמצע ומאז אני לא יכול להשתמש בו. המחשב מזהה אותו אך מציין כי הוא לא מפורמט ומוגן מפני כתיבה, כך שלא ניתן לפרמטו. LINUX לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בכדי להחזירו לחיים?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום התקנתי מחדש את הוינדוס במחשב שלי ויש בעיה מוזרה ששמתי לב אליה, הלוח asus maximus vii ranger מותקן בו כרטיס קול של אסוס שבא עם הלוח, התקנתי את הדרייברים המתאימים לו מהאתר של אסוס ומשום מה אחרי השמעה של שיר אחד אני מקבל את ההודעה המצורפת והכרטיס קול קורס, אותו הדבר קורה גם בדרייברים שהמערכת מורידה לבד, איך יוצאים מזה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם , יש לי צורב DVD-RW מזה שנה וחצי (רכשתי אותו עם המחשב). מהיום בערב (מוצאי שבת ) הכונן לא מופיע תחת המחשב שלי. נכנסתי למנהל ההתקנים ומופיע לי שגיאה (סימן קריאה בצבע צהוב על הכונן המדובר) בפרטים מופיע לי: ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19) הפעולות שביצעתי : 1. הסרה של ההתקן , והתקנתו מחדש - לא עזר 2. כיבוי והפעלת המחשב - לא עזר 3. החלפת כבל SATA וחיבור לחיבור אחר בלוח אם - לא עזר 4. כיבוי המחשב המחשב + ניתוק מהחשמל למשך מספר דקות - לא עזר עד היום בערב הכל עבד כמו שצריך (ביום שישי צרבתי איתו בפעם האחרונה) האם יש דרך לפתור את הבעיה הזו ? תודה לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
טוב הוא תמיד היה עושה בעיות אבל כאלה לא טוב בהתחלה שמתי תגאמפרים בהארד דיסק לא טוב ונמחק הכול בקיצור ניסיתי לפרמט וזה הוא עושה הרבה ריסטים במהלך ההתקנה וגם מסכים כחולים כשאני מצליח כבר להתקין ת XP אחרי כמה דקות שהוא רץ הוא עושה ריסט החלפתי הארד דיסק לא עזר ניקיתי מלא אבק וזה :\ הרצתי 8 שעות בדיקה עם MEMTEST הכול בסדר יש אולי משו שבודק עוד דברים כמו הארד דיסק ? מבוט אבל כמו MEMTEST p4 1.5ghz 384 ram סטיק של 256 וסטיק של 128 fx5200 מה הבעיה יכולה להיות מה לא ניסיתי כלום לא עוזר
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
התקנו במחשב X.P ומאז בכונן A כתוב: "צריך לאתחל את הדיסק", ואינו מסוגל לקרוא כלום. אם אפשר לתת רעיון איך לפתור את הבעיה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד( ASUS I5 ) עם ווינדוס 8. עד היום במשך 4 חודשים עבד מצוין, עד אתמול שפשוט הוא קרס ולא עלה יותר. מה שקורה אני מפעיל את המחשב והוא נכנס ל AUTOMATIC REPAIR ואז יש מסך שחור, הכנתי RECOVERY DISK שהכנתי ביו אס בי ( התקנה מלאה של ווינדוס 8 ). בדקתי שה USB עובד במחשב נייד אחר ... אני מכניס את ה USB, הלוגו של הווינדוס 8 עולה, המחשב טוען ואז מסך שחור. אני לא מצליח להגיע להתקנה בכלל של ווינדוס.... יש איזה אפשרות שאני יכול איכשהו להגיע ל Command prompt ? קראתי ברשת ואני יודע שיש בעיה עם ה BOOT ובעזרת פקודות אני יכול לפתור את הבעיה boot/ .... * נכנסתי ללוח אם והוא מזהה את הארד דיסק כך שאין בעיה עם ההארד דיסק.
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי, יש לי איזה מחשב מאולתר כלשהו (כל מיני חלקים ממחשבים שונים). עבד כמו שצריך עד לפני כמה ימים. לא קרה שום דבר (רק הזזתי אותו קצת קדימה למיטב זכרוני), אבל הוא אחרי לא עלה אחר כך. אם אני זוכר נכון (ואם זה הגיוני בכלל), כיביתי אותו / עשיתי ריסטרט, ולאחר מכן הוא נדלק, ואחרי 2 שניות נכבה. זה ממשיך ככה בלי סוף - נדלק (מאווררים פועלים) ונכבה. הספק ג'נרי והלוח דיי ישן (דיי בטוח שיש עליו כמה קבלים נפוחים), אז אני מניח שזאת הבעיה. פשוט מוזר לי שזה עבד ורק אחרי הדלקה מחדש הפסיק לעבוד. בדקתי ספק אחר שהיה זרוק אצלי ועדיין לא עבד. הוצאתי את הזכרונות כדי לבדוק אם יש צפצופים כלשהם אבל כלום. זה סופו של הלוח?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של בת זוגתי (מעבד AMD 6000+, לוח אם של אסוס, 4670 ו5 ג'יגה זכרון) קופא כשניה או שתיים אחרי שהוא עולה. בsafe mode הכל עובד מושלם. ניסיתי להתקין מחדש וינדוס על דיסק אחר, גם קופא.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי בן 7 ועם זאת עובד לא רע - להוציא כרטיס הגרפי. אני עם לוח אם גיגהבייט X58-UD3R https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X58A-UD3R-rev-20#ov מעבד I7-930 . אני מעדיף לקנות כרטיס גרפי חדש ולא מחשב . האם כרטיס כמו NVIDIA 1050 יעבוד על המחשב ? מבחינת כח לא אמורה להיות בעיה (הספק של 600W) , אני חושש מהענין של PCI-EXPRESS 3 היות והלוח אם תומך עד 2. 2 x PCI Express x16 slots, running at x16 (PCIEX16_1/PCIEX16_2) (Note 2) 2 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8_1/PCIEX8_2) (Note 3) (The PCIEX16_1, PCIEX16_2, PCIEX8_1 and PCIEX8_2 slots conform to PCI Express 2.0 standard.) 2 x PCI Express x1 slots 1 x PCI slot…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משהו פה נראה לי מוזר.. המעלות לא גבוהות יותר מידי?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-