עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בזמן האחרון אני משחק בNFSU2 וכל כמה זמן באקראיות המשחק קורס. יש לי גם כמה משחקים שעובדים בסדר גמור והם יותר כבדים ויש כמה שגם קורסים. החלטתי לבדוק טמפרטורות, יש לי תוכנה שנקראת: INTEL DESKTOP UTILITIES (יש תמונה) ותוכנה של הכרטיס מסך: WINFOX. אני לא יודע אם זה הבעיה אבל הטמפרטורות נראות לי קצת גבוהות. תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  2. :'( :'( :'( מאיפה אוכל לבנות אתר אינטרנט בלי כסף ובלגן

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  3. Started by MisterVB,

רכשתי מחשב חדש, ואחת לכמה ימים אחרי שלא עובדים עליו הרבה זמן והצג מתכבה (זה אף פעם לא קרה באמצע עבודה) יש תופעה שכביכול הלוח קופא - המחשב נראה דלוק יש אור מהעכבר (אך אם אני מנתק ומחזיר הוא לא מקבל שוב מתח) והכפתור של ה NUMLOCK דולק אך לא מתכבה אם לוחצים עליו, ולא ניתן להעיר את המחשב בשום דרך חוץ מריסט חשמלי.. ניסיתי לעדכן BIOS כיביתי את כל מצבי השינה למיניהם גם של ההארדיסק וגם של ה PCI מהמערכת הפעלה, וגם ביטלתי מצבי STANDBY שראיתי בביוס. מה לדעתכם גורם לזה? האם יכול להיות שהספק לא סוחב? אולי זה קשור להארדיסק שהוא ירוק? המפרט: GIGABYTE H77 D3H I5 IVY BRIDGE 450W XFX RADEON HD7850 WD GREEN 1TB EARX תודה

4. קניתי HD3850 חדש ומאז שהתקנתי אותו יש לי מלא קרחצים בסאונד! אין קונפליקטים בIRQ והדרייוורים מעודכנים. יש למישהו הצעות?! זה משגע!

5. Started by h_yoav,

בזמן האחרון יש יש לי מלא מסכים כחולים מה אני יכול לעשות? ולפעמיים המחשב נתקע גם בלי מסך כחול הוא נתקע בתמונה האחרונה שהוא הראה או שהסמך נהיה שחור או שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולפעמיים גם הוא כותב כמו שנגיד למסך לא מחובר כלום אז המסך כותב sync out of range אין לי בעיות של חום במחשב מה זה יכול להיות?

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  6. היום עידכנתי FirmWare לצורב ולסידירום. העידכון הלך חלק לשניהם, אבל פתאום הצורב הפסיק לקרוא דיסקים ! :-\ ניסיתי עוד גירסאות של FirmWare לצורב אבל כלום לא פעל. ניסיתי לשחזר וזה עדיין לא עובד. מה אני עושה?? ??? הצורב הוא Aopen 48x12x32, ה FirmWare המקורי הוא גירסה 1.10 .

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by nissim_y,

וירוס bugbear מחק לי את notepad. מהיכן אפשר להוריד את notepad.exe ??

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by The TrCkeR,

יש לי מסך samsung syncmaster 959nf וכרטיס מסך: Geforce 4 440mx 128mb. כאשר אני מגדיר את הרזולוציה ל-60HZ, רואים תמונה חדה, ולעומת זאת, ב-85HZ התמונה לא ממש חדה. שאלתי היא האם טישטוש זה נובע מחוסר איכות כרטיס המסך או חוסר תמיכתו באיכות גבוהה בתדרים כאלה, או שהמסך פשוט מיטשטש כאשר אני מעלה את קצב הריענון ואין לזה כל קשר לכרטיס מסך... אם הבעיה היא הכרטיס מסך, אז כיצד אדע איזה כרטיס מסך לקנות שיפעל האיכות יותר גבוהה (חברה, סוגי זיכרונות ועוד...) תודה!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by singera,

כאשר אני מחבר HUB USB של מסך 795 למחשב שלי (ראו במפרט מחשב צריבות וDIVX) ההתקנים לא מצליחים להסתנכרן מול הHUB והמחשב כשאני מחבר את הHUB לAMD הכל תקין. נכון להיום כל ההתקנים USB מחוברים ישורות ללוח (מדפסת, מקלדת, MP3) המזל זה שבה CUSL יש 7 יציאות USB במחשב ראשי שלי (אטלון 2100) המקלדת, העכבר, מודם 56600, MP3 מחוברים לHUB שבמסך (700P) והכל תקין והג'וייסטיק, מצלמת האינטרנט (שהיא גם מצלמה דיגיטלית בסיסית) והמצלמה הדיגיטלית (minolta f100) מחוברים לHUB של הGTXP ולפעמים יש תקלת סינכרון הבעברת תמונות מהדיגיטלית למחשב (קורה בחלק מהפורטים של הGTXP) להזכירכם כי בלוח gb-7vrxp יש 8 יציאות USB עכשיו השאלה: למה יש תקלות בGTXP ובCUSL?? ???

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  10. מחשב חדש, התקנת המערכת התבצעה במעבדה. (WINXP SP2) כשהמחשב עולה, המקלדת לא עובדת (בביוס היא עובדת) - במנהל ההתקנים היא מופיעה בסימן קריאה (Device could not start). אחרי DISABLE / ENABLE במנהל ההתקנים המקלדת עובדת, עד שמכבים את המחשב... מה יכול לגרום לזה? מקלדת PS/2 רגילה, עובדת ללא בעיות במחשב אחר. ניסיתי גם מקלדת אחרת. לוח K8NF-9.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by BlackTalon,

יש לי נרו 6 ובהתחלה כשהייתי צורב דיסקים הכל היה בסדר ועכשיו כמה שניות אחרי שאני לוחץ burn הצורב מוציא ת'דיסק וזה כותב לי Please insert empty disc to write to... Disc require-cd-r\rw Disc type in recorder-(Empty האפשרות היחידה בחלון זה Cancel ואז אחר כך זה כותב aborted by user ניסיתי עם שני דיסקים שונים ובכל המהירויות זה קורה כל פעם... מה לעשות??? נ.ב תעיפו מבט במפרט שלי ותראו על איזה צורב, מערכת הפעלה, ועוד...אני מדבר

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by itaym85,

שלום רציתי להבין מה בדיוק קרה במקרה הבא: צפיתי בטלוויזיה באמצעות התקן USB בו השתמשתי גם לצרכים אחרים לפתע הטלוויזיה הפסיקה לזהות אותו פירמטתי וניסיתי לשנות סוג מערכת קבצים וכו' - אך הדבר לא עזר (במחשבים הוא דווקא עבד טוב בהעברת מידע) כבר התייאשתי אבל אז החלטתי לנסות לעשות את אותם דברים דרך MiniTool Partition Wizard הדבר עזר והטלוויזיה מזהה את הUSB מה לדעתכם העניין כאן?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  13. Started by Eitan2,

אז ככה יש לי: E4500 מעבד P5VD2 לוח אם 9600GT כרטיס מסך 2GB RAM היום בבוקר אני מדליק תמחשב וזה כותב לי ככה: Your system maybe OC fail or Post interrupted. =/...... אני נכנס לsetup דרך ההודעה הזאת וזה סתם מראה לי את המקף המהבהב הזה לפני שזה נכנס כאילו נטען ובעצם זה סתם נתקע...... לא יודע מה לעשות???? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  14. היי חברים, קודם כל אני מצטער אם כבר נשאל פה על התקלה הזאת, לא מצאתי בנעוץ. אז זה הסיפור: לפני בערך שבועיים המחשב התחיל לעשות ריסטרט (בתוך מערכת הפעלה) אחרי כמה זמן של שימוש. אחרי פעמיים שזה קרה גיליתי שהמאוורר של המעבד בקושי זז והסיבה היא התחממות יתר. העברתי את המחשב לחבר שעוסק בתחום, לא היה לו את החומרים לתיקון אז הוא העביר לאיש מקצוע אחר שטען שהבעיה הייתה המשחה התרמית (והחליף אותה) [בעוד שאני חשבתי שיהיה צורך להחליף את המאוורר כולו]. ביקשתי מהחבר שיבדוק את המחשב, הוא אמר שהמאוורר עובד כמו שצריך ומע' ההפעלה עלתה והכל בסדר, וקיבלתי את המחשב חזרה. כשניסיתי להפעיל בעצמי, אף אחד מהתקני הקלט/פלט לא הראה סימני חיים, המחשב השמיע רצף צפצופים שלפעמים פסק אחרי בערך 20 ולפעמים לא פ…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  15. שלום לכולם אתמול, ב8 ל12 2009, קיבלתי את המחשב שלי מתיקון. המחשב שהה אצל FOXPC במשך חודש, והועבר לTMS, ואז המשבר הגדול ביניהם התרחש. ככה התגלגלו העניינים, ולאחר 5 חודשים (חצי שנה !!! ) קיבלתי את המחשב שלי. הוספתי עוד 2006 ש"ח להחלפת כרטיסים מפני שTMS לא יכלה להשיג את הכרטיסים שלי (TWINTECH 9600GT XT) והם הוחלפו בGIGABYTE 9800GT עם קירור שווה ערך, בתוספת של 103 ש"ח לכל כרטיס. המחשב שלי נשלח למסע הזה מפני שהכרטיס העליון הפיק רעש סטטי חזק שעובר דרך הראש (יש לי 2 כרטיסים) קיבלתי אתמול את המחשב, חוץ מהרעש הוא היה בסדר, אז יש כמה סריטות על המארז כי המחשב נשלח לחיפה על ידי FOX בלי מארז, אבל לא נורא. אבל זה לא חשוב כרגע הפעלתי SIMS 3, המחשב קפא לאחר 20 דקות, לא נורא, ה…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by berner,

חבריה שנה טובה ובכן נתקלתי בבעיה במחשב שלי בעת ביצוע שיחזור דיסק של המצלמה עם תוכנה ZERO הרצתי השחזור לאחר שבטלתי את כל התכונות הרקע כגון אנטי וירוס , דוא"ל וכו' וגם נתקתי חיבור לרשת. בהתחלה הכל עבד וביצע שיחזור עד לקטע של העברה של השחיזור ואז הבחנתי כי המחשב קפוא - תקוע כל שימוש בלחצנים או עכבר או או הפעלה של כל איקון לא פעלה רק שבצעתי ריסט יש לי זכרוI של 1G ומעבדחזק DOUAL COWR HD 250 מערכת XP עדכנית האם הבעה בזיכרון הוירטואלי ??? מה עושים ' מה הבעיה רק לאחרונה פירמטתי הכל אשמח לסיוע וההדרכה בב רכה

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by david85,

קיבלתי תוצאה נמוכה מאוד של 3656 נקודות בלבד, תסתכלו במפרט מחשב שלי ואולי תגידו לי מה הבעייה... לפי דעתי זה הכרטיס כמובן.. אבל בכל זאת זוהי תוצאה נמוכה מאוד, אז מה לפי דעתכם הבעייה ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  18. צהריים טובים ומועדים לשמחה, לפני שלושה חודשים חויתי מכת וירוסים נוראית (לא זה לא בעית וירוסים רק קצת רקע). בכל מקרה, כשנפטרתי מכל הנגע והחולרע התחילה תופעה חדשה של ריסטים ללא כל ביקורת מבלי קשר למשהו מסוים. זה יכול להיות איך שווידוס עולה, או כשאני מוריד קובץ או צופה בסרט און ליין. חשבתי שזה קשור לוירוסים, עשיתי פירמוט. עדין אותה תופעה. קראתי את המדריכים בפורום, ע"פ אחד המדריכים עם הבעיה היא ב- , win32k.sys זו ככל הנראה בעיית דרייברים. אז הסרתי את כל הדרייברים (למרות שאפעם לא הייתה לי בעיה עם זה והמחשב רץ 4 וחצי שנים ללא תקלה), והתקנתי שוב, הכל הכי מעודכן מהאתר של החברה. (עד שמצאתי הכל, שאלוהים ישמור אותי). ועדין אין מזור. אין לי כרגע את הניתוח של ה- DUMP כי אני מוריד את …

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  19. ראיתי את המכשיר הזה באיזה חנות... דרכו מנגנים מוסיקה (כנראה על ידי סטריימינג) מעניין אותי לדעת אם מישהו מכיר את המוצר ואם כן מה שמו ואיפה אפשר להשיג כזה..... תודה רבה לכל העוזרים....

20. Started by snipa,

יש לי windows xp pro ושאני רוצה לגרור בשולחן העבודה סמלים ממקום אחד למקום אחר אני לא מצליח פשוט הם לא זזים מה לעשות בקשה?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב השני בבית ( שהוא לאחים הקטנים שלי ) הבעיה היא התרחשה היום היום פשוט הדלקתי את המחשב ולא מופיע כלום על המסך ניסיתי לחבר למסך אחר וזה לא עבד , אני רוצה להדגיש שאין שום צפצופים וגם נוריות המקלדת מהבהבות בהדלקת המחשב, ונורית הדיסק דולקת בפנייה לכונן הדיסקטים/דיסק קשיח . וככה הגעתי למסקנה שיש בעיה בכרטיס המסך שהוא מובנה על לוח האם וגודלו 64 מגה ! והמחשב הוא פנטיום 4 , 2600 .

22. שלום לכם. יש לי כונן hdd מסוג My Book של WD במשך שנים רבות. נפח 3TB. פתאום ראיתי שהוא הפסיק לעבוד. בחיבור לחשמל כלום לא קורה (לא נדלקת נורה, אין קול ממנו, אין זיהוי במחשב). אני צריך את המידע שעליו. אם יש דרך לתקן כזה אפילו לזמן קצר כדי לשאוב את המידע החוצה, זה מאוד יעזור. כמו כן, המלצות על חברה אמינה שמבצעת שחזורים.... זה מאוד מאוד יעזור לי. ואם אתם יודעים עלויות של דברים כאלו, גם אשמח. תודה רבה רבה!

23. Started by Kaze,

קודם כל שלום , אני חדש בפורום נעים להכיר , אז ככה , קניתי מחשב חדש לפני 4 ימים בערך הנה קצת מידע עליו: מעבד : AMD Phenom II X4 810 כרטיס מסך:Points of view nvidia 9500 GT לוח אם: MA790X-UD4P זיכרון: 4GB Ram של Gail עם צלעות קירור דיסק קשיח: 500 GB של Wester Digital הזמנתי את המחשב מורכב מחברת Ivory , טכנית לא אמורה להיות שום בעיה , קיבלתי אותו כבר בנוי ומוכן לשימוש , החלטתי להתקין Windows 7 , שם נתקלתי בFreeze הראשון שלי וחשבתי שזה קשור למערכת הפעלה עצמה אז החלפתי ל Vista ושם קרה אותו הדבר , לא ברור לי אם זה משהו ששחכתי לעשות כי לא נגעתי בBios ובCmos בכלל פשוט התקנתי את המערכת הפעלה , מאווררים יש לי הרבה במחשב , ניסיתי כל אתר שקיים ברשת לפתור את הבעיה , בסוף הגעתי לפה בתק…

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by abanjo,

שלום לכולם, לאחרונה נאלצתי להתקין מחדש את המחשב שלי (בן 4), ולצערי לא הצלחתי למצוא את הדיסקים שאיתם המחשב הגיע . ניסיתי לאתר את הדרייברים המתאימים, ונראה שהרוב עובד, אך השמע דרך חיבור ה HDMI (שמחובר לטלוויזיה - זה HTPC) אינו עובד. זה המפרט שקניתי: [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 197737 1 [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L 39264 5 [/td][/tr][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI EW-7628Ig 6 [/td][/tr][tr][td] מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray IE5200ay 7 [/td][/tr][tr][td] מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W NSK2480 8 [/td][/tr][tr][td] זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by InFecT[0]r,

אוקי זה הנושא השני שאני פותח בקשר לכרטיס הטמבל שיש לי =[ אוקי כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי כמה דקות המסך מתכבה מה לא עשיתי.... בקיצור היבנתי שאני צריך לעשות לו דאון קלוק וזה באמת הצליח לי הליבה:378 זיכרון: 337.5 ________ הורדתי את הליבה ל 350 ואת הזכירון השארתי ככה 337.5 והכל עבד גנרלס מה שאני משחק הכי הרבה בטלפיד הכי היה מצויין רק שכל ריסט הייתי צריך להוריד לה מחדש עכשיו שאני מוריד את הליבה ל350 ואת הזיכרון אפילו ל 320 עדין המסך נכבה אחרי כמה שניות והמשחק Launch ToCA Race Driver 3. ישר בטעינה שלו ישר קורס אני לא יודע מה לעשותתתתת למשהו יש עצה בישבלי?

• 16 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.