עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SixSatori,

המחשב נדלק המסך לא ואין ציפצופים, כל המאררים עובדים תקין. לפני איפוס ביוס נראה כאילו שמחשבה עושה ריסטרטים בלי הפסקה(המאורר של המעבד נדלק ונכבה בלי הפסקה) אחרי איפוס ביוס אותו מצב רק שהפעם המאורר של המעבד דלוק קבוע והמחשב נכבה מעצמו אחרי 15-20 שניות. בדקתי חיבורים של הרכבים והכבלים כמו כן ניסית לנתק את כל הרכיבים הלא נחוצים(HD CD) והשארתי רק את המסך מחובר,אותה בעיה נשארה. יש רעיונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by skot,

היום עשיתי פורמט למחשב בהתחלה הכל עבד יפה עד שהתקנתי איזה דרייבר של המחשב אחרי כמה ריסטים המסך לא מראה כלום ניסיתי לחבר מסך אחר וגם לא מראה כלום... המחשב עובד בלי בעיות.

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. אנשים יש לי בעיה כל מסך שאני מחבר למחשב שלי לא רוצה להידלק . אפילו ששמתי כרטיס מסך אחר הבעיה חוזרת על עצמה. ובפעמים שהוא עושה לי טובה ונדלק הוא תמיד נתקע לי במסך השחור של התחלת המחשב פליז תציעו פתרונות דחוף!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

היום באתי לשחק באיזה משחק פתאום בתפריט שלו נשמע איזה טאק כזה והתמונה קפאה ולא יכלתי לעשות כלום חוץ מללחוץ למטה על הSHUTDOWN אחרי זה אני בא להדליק את המחשב ואני שומע שהוא נדלק אבל אין תמונה כאילו המסך לא נדלק(יש אור כתום ולא ירוק) ניסיתי לחבר את המסך ללפטופ ולראות אם יש תמונה והוא קיבל... גם ראיתי שכל המאוררים שלי מסתובבים וגם ההרד דיסק - הספק עובד מה אני יכול לעשות ? 1.יכול להיות שכרטיס שלי לא מקבל מספיק חשמל בגלל הספק הגנרי? (תראו במפרט איזה ספק יש לי...) 2.יכול להיות שהלך לי הכרטיס מסך?(למרות שזה לא ממש הגיוני כי הוא מגיע במאמץ ל58 על קירור שכתוב לי במפרט...)

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניראה לי זה קשור לבעית חום או משו. ? בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by LinkTree,

שלום שלום, המחשב שלי כאילו מאבד כוח, אני מדליק אותו הוא מתחיל לרוץ ואז הכל נכבה - אמנם האור שנכנס חשמל דלוק (הנורה הירוקה במארז) אבל ה HD והמאווררים כבו - כמו גם הלוח. אחר כך אני צריך לנתק את החשמל בשביל שהוא ידלק מחדש, הלך לי הספק ? אתם יכולים לראות את המפרט שלי לפרטי המחשב. תודה תודה :'(

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  7. יש לי מחשב עם לוח אם asus P4S533-MX עם כרטיס מסך מובנה. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעה של המסך שאין נתונים מהמחשב למסך( המנורה של המחשב דולקת) חיברתי את המסך למחשב אחר ואין בעייה כך שזה לא המסך. נראה לי שיש בעייה עם הכרטיס מסך המובנה אני רוצה לחבר כרטיס מסך נוסף האם זה אפשרי ואם כן האם צריך לבצע פעולה נוספת שתבטל את הכרטיס מסך המובנה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by koboc9,

שלום יש לי מחשב ישן(פנטיום3) שאני רוצה לשים בחדר של אחי, המחשב פועל אבל משום מה המסך שלו לא מגיב, אני מפעיל את המחשב המסך נדלק אבל אחריי כמה שניות נורות הבקרה של המסך משתנה מירוק(במצב פועל) לכתום(מצב השהייה) שיחקתי עם החיבורים של המסך והכל תקין, הוא לא מגיב. חשוב לציין שהמסך תקין, אתמול המסך עבד עם המחשב הישן וכרגע המחשב החדש עובד עם המסך. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by UrKiller,

המחשב שלי היום פשוט נתקע, הפסיק להגיב אז עשיתי לו ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב פשוט נתקע על הקטע של ה BIOS ששואל אם אני רוצה הכנס אז ללחוץ DELETE. אך המסך הזה תקוע ואי אפשר ללחוץ ולהכנס. הבעיה הזאתי הייתה לי בעבר אני תיקנתי אותה בעזרת הוצאת הבטרייה של ה BIOS ואז להחזיר זה עשה לי ריסט ל BIOS ותיקן. אבל עכשיו עשיתי את זה וזה בכלל לא מדליק לי את המסך, הוא לא נדלק ולא מגיב. אשמח לעזרה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אחים שלי אני צריך עזרה!!! הוצאתי את התקע מהחשמל ואחר כך הכנסתי אותו חזרה ומאז המחשב לא מגיב. הוא עובד אבל לא מגיב אין את הרעש של הריסטרט ולא רואים כלום במסך. חיכיתי שעתיים ולא עזר הוצאתי את כל החיבורים מבחוץ והחזרתי ולא עבד הוצאתי את הזיכרון והחזרתי ולא עזר והוצאתי את החיבורים של כל הכוננים וגם לא עזר. מישו יכול לעזור לי בבקשה?!

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  11. היום התקנתי את הכרטיס טלוויזיה החדש שקניתי,ועוד שני מאוורים. חוץ מזה גם הוצאתי את הקירור כדי לראות את המספר הסידורי של המעבד והחזרתי אותו. עכשיו כשאני מדליק את המחשב פשוט לא קורה כלום,רק המאווררים עובדים. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by hagayben,

יש לי מחשב שעבד טוב עד לפני 4 חודשים . לפני 4 חודשים ניתקתי אותו וחיברתי את המחשב החדש שקניתי ושמתי את הישן בארון אתמול החלטתי לחבר את המחשב הישן ושאני מחבר אותו אני לא רואה כלום במסך פתחתי לראות אם משהו לא עובד ראיתי שרק המאוורר הקידמי לא עובד ובאותה הזדמנות ניקיתי אבק רציתי לדעת אם יכול להיות סיכוי שהוא התקלקל מזה שלא נגעתי בו 4 חודשים ואם כן יכול להיות בגלל שהמאוורר הקידמי לא מתפקד ? ומה יכולה להיות הבעיה? שאני מדליק אותו האורות של מארז נדלקים המאוורר של הכרטיס מסך פועל וגם של הספק וגם של המעבד תודה מראש חגי.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  13. המחשב חדש בן 8 חודשים הוא לא מספיק לעלות הוא נדלק אחרי 4-5 שניות נכבה ואז הוא שוב מנסה להידלק ושוב נכבה!!!! וחוזר חלילה... מישהו יודע מה עושים????? ניסתי לנתק את כול הרכיבים מהלוח !לא עזר

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by spinchicken,

המחשב שלי נדלק ונכבה כעבור מספר שניות. בדקתי את כל המאווררים והם דווקא עובדים בזמן שהמחשב נדלק, הזזתי את כרטיס הזכרון לסלוט שונה וניסיתי לבדוק אם זה זה אבל זה לא נראה לי. למישהו יש הצעה מה זה יכול להיות?

15. יש לי מחשב נייד של HP... כשאני מדליק אותו, אחרי 2 שניות בערך הוא נכבה... לפני שאני רואה אפילו משהו על המסך... אם אני יוציא את הסוללת גיבוי של הביוס ויחזיר אותה אחרי כמה שניות (צריך לפרק את כל המחשב בשביל זה), אז התקלה תסתדר לכמה זמן, אבל בסופו של דבר היא תחזור... מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. המחשב שלי נכבה אחרי כמה שניות שאני מדליק אותו, בנוסף הוא מחובר למסך אבל כשאני מפעיל את המחשב המסך בכלל לא נדלק ( חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עבד, משמע הבעיה במחשב) מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 26.2k צפיות
  17. Started by hatem_abed,

המחשב נדלק ונכבה אחרי כמו שניות. בודדתי את הלוח האם חברתי לו ספק כוח חדש(ללא זכרונות וללא שום התקן המחובר אליו)- הפעלתי ואחרי כמה שנויות הוא נכבה- הוצאתי את המעבד והדלקתי והמשיך לעבוד ללא בעיה! אז יכול להיות שהבעיה במעבד!

18. Started by matan_18,

שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 שעובד שהלכה . אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית והמשב כבה ארח כך הדלקנו אותו הכל היה בסדר. עכשיו בבוקר שאני בא להדליק אותו הוא נדלק לשנייה ( לא רואים כלום על המסך) ונכבה. הוא דולק ממש שנייה אחת. האם הספק הלך ? או חלק אחר?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by davidkeren,

המחשב נדלק ונכבה כאשר בהתחלה כאשר מפעילים את המחשב דולק לכמה שניות אחר כך נידלק נכבה וזה חוזר אל עצמו בלי הפסקה יכול להיות שיש לי בעיה בספק יש לי ספק של 650 וואט

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. המחשב נדלק ונכבה כל הזמן ולא מצליח להעלות. בתחילה בדקתי את הזיכרון החדש שקניתי ddr2 800mhz cl6 והמחשב עלה. אחרי שכיביתי אותו והוספתי את הישנים חברה אחרת 800mhz cl5 ddr2 המחשב לא עולה והתנהג כפי שצייתני למלה. יש לציין שבעבר עשיתי אוברקלוק למעבד. תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אמ;לק המחשב נדלק למספר שניות, נכבה ונדלק מחדש - ללא שום חומרה (גם הRAM בחוץ). ייתכן ותקלה בBIOS או בPSU. התקנתי כרטיס מסך שקיבלתי מקרובי משפחה, AMD RX570 שבדיעבד לאחר שהתחילו לצוף הבעיות, הסתבר שהותקנה עליו firmware מסויימת כדי לעשות mining לBitcoin. בכל אופן, הדרייברים שניסיתי להתקין עליו לא הותקנו כהלכה ובעיות המשיכו להיווצר. פניתי לגוגל, חיפשתי ובתמימות מצאתי תוכנה של TweakBit שמעדכנת דרייברים. הוספתי חטא על פשע כאשר הורדתי גרסה פרוצה של התוכנה. מפה לשם, התקנתי את כל הדרייברים שהתוכנה המליצה להתקין (ייתכן וביניהם עדכון לfirmware של הBIOS) והמחשב מאז לא עולה. כלומר, נדלק לכמה שניות, נכבה, נדלק שוב אך לא קורה דבר. אין שום Beep, אני מניח …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by mars7,

לפני שבועיים אחד הכוננים הקשיחים שלי לא נראה במערכת ההפעלה. החלפתי כבל אבל זה לא עזר. בסוף חיברתי את הכבל לכניסת SATA מספר שלוש והכונן זוהה. כאשר חיברתי אותו לכניסות 4 או 5 הוא לא מזוהה,רק לפעמים. אתמול הדלקתי את המחשב והוא נכבה אחרי 2 שניות ונידלק ואחרי עוד 2 שניות נכבה ונדלק וחוזר חלילה. איזה חלק במחשב לדעתכם צריך להחליף?

• 7 תגובות
    • 11.6k צפיות
  23. Started by nati melech,

קיבלתי לפני כמה ימים מחשב שהרכיבו בשבילי והוא עבד מצויין ואתמול הדלקתי אותו והוא פשוט התחיל להידלק ולהכבות אחרי 2 שניות והוא עושה זאת בלופים בלי הפסקה עד שאני מנתק אותו מהחשמל. לציין שאין כ''כ מושג מה הם הרכיבים חלקם ישנים וחלקם חדשים ואין לי כ''כ מושג מה לעשות. עצות מישהו😞😞😟

24. הי. פתחתי לא מזמן את הדיון הזה 15/2/15 http://hwzone.co.il/community/threads/559557-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%94%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VOXjbOasW30 אולי בגלל הכרטיס מסך נגרם נזק לעוד רכיב? המחשב לאחר הוצאת הכרטיס מסך וחובר לכרטיס מסך של הלוח אם.. עבד הכל טוב עד אתמול (עבר יומיים לאחר הבעיה עם הכרטיס מסך ) . המסך פתאום נתקע עם קווים לבנים לאורך (לא משהו שנראה שקשור לכרטיס הפנימי אלא כי המחשב נתקע והתחיל להתכבות ולהדלק ) . שהוא נדלק כל המאוורים עובדים. ניסתי שוב ושוב אך לא עוזר. ה…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  25. המחשב נדלק ונכבה מעצמו בזמן המתנה, מה יכול להיות הסיבה, האם מודם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.