עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LazyCat,

יש לי הגה שעובד ב- 2axis 4 button controller אבל כשאני מגדיר אותו כך רשום לי שהוא לא מחובר (בכל מחשב עם XP). ב- WIN98/ME הוא עובד מצויין. החברה עצמה נעלמה קלילות (כנראה פשטה רגל), לכן אין למי לפנות... למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by shahar91,

משך יומיים אני קם בבוקר ורואה מסך כחול: http://img534.imageshack.us/img534/3897/imag0072l.jpg חומר חדשה שלאחרונה חברתי: כרטיס קול - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device אחרי שהכרטיס קול המובנה של הלוח אם התקלקל לוח אם GIGABYTE P31-DS3L תודה רבה למי שעוזר :s05:

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

לאחרונה שמתי לב שיש התנגשות בין השניים במקרים מסויימים. אחי קנה נייד והוא מחובר לנתב ברשת אלחוטית, כאשר יש תעבורה גדולה ברשת האלחוטית העכבר מתחיל לקטע בצורה מחרידה. לפי מה שהבנתי אמור להיות לעכבר מנגנון שצריך לטפל בבעיות כאלו. מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ? (הנתב נמצא די קרוב לעכבר ולמקלט, שינוי מקום לנתב ברגע זה לא אפשרית)

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by sking,

היום קניתי עוד 4GB(2*2GB( למחשב (DDR2 , 800MHz - כמו ה2GB שכבר היה מותקן) אבל כשמחוברים כולם יחד (6GB) הדרייבר של הכרטיס מסך לא מוכן לטעון את עצמו (ניסית לעדכון להחליף.. הכל) כשאני מוריד ל5GB הכל עובד תקין... הווינדואז אומר ש"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" מערכת הפעלה : windows server 2008 rc2 - הידוע גם כ win7 server 64bit מצורף סקרין שוט כשאני עובד עם 5GB ניסיתי למצוא אם יש אפשרות להגביל את הSHARED MEMORY ולא מצאתי.. נ.ב. איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מידע על הזכרונות (שבאמת הם 800MHz, כי בBIOS כתוב 667- או לפחות ככה אני מבין את זה ) תודה מראש! עריכה: זה היה אמור להיות בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה " ובטעות נשלח לכאן.., אשמח א…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nmt10,

לאחרונה רכשתי מחשב חדש כמוכן יש לי ארדיסק בלי שום קשר למחשב שיש בו המון מידע שאלתי היא האם אני יכול לחבר אותו למארז כארדיסק נוסף לא חיצוני אלא פנימי ולעבוד איתו בלי שהמידע יאבד תודה

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט מימין וכמו רבים אני משתמש בכרטיס האונבורד שלי. לפעמים אך ורק בשירי MP3 יש מס' קולות כאלה של פאק במהלך השיר, כל כמה זמן די מתי שמתחשק לו וזה קורה בכל השירים. למה זה קורה? תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  7. צהריים טובים. יש לי מחשב נייד בן 5 שנים של דל, דגם inspirion 1525 (אני חושב שזה הדגם לא לידו כרגע). לפני כשבוע שדרגתי את האינטרנט בבית ל-10MB. החלפתי את המודם של בזק לאחד חדש d-link u2500. הראוטר הוא חדש גם של tplink. עבד כמה ימים מצויין ופתאום אתמול הנורית של ה internet הפסיקה לעבוד במודם. דיברתי עם השירות של בזק. בדקתי מולם כל מה שאמרו (כיבוי והדלקה, חיבור של המודם ישירות למחשב עם חייגן, בדיקת פינג שרשם שאין חיבור. ועוד ועוד...),לבסוף אמרו לי שכנראה מדובר בתקלה בכרטיס רשת במחשב הנייד. עשיתי עדכון לדריברים, הפסקתי והפעלתי את החיבורים במחשב. באמת ניסיתי להתחבר מהנייד לשיתוף רשת מהאייפון (אלחוטי) וגם לא עבד. מזהה את הרשת אך אין אינטרנט. שחיברתי את האייפון לנייד עם הכבל USB…

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by niva401,

2 חיבורי USB מקדימה לא עובדים (נורת disk on key אינה נדלקת) חיבורי USB מאחורה תקינים במנהל התקנים לכל ארבע מצויין-'התקן זה פועל כראוי' גם התקנת הדרייברים מחדש (מתקליטור מקורי של לוח אם) לא פתרה את הבעיה מה ניתן לבדוק כדי לאתר את מקור הבעיה?

9. Started by D.A.Y.C,

שלום. על המחשב נייד שלי שלי (Aspire 5733) יש סיסמה על bios האם יש דרך לאפס את הסיסמה? ראיתי כמה מדריכים ביוטיוב שפותחים את המחשב ומשחקים שם קצת. יש דרך לאפס בלי לפתוח את המחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רc, אשמח לקבל את עצתכם, מדובר על לפטופ של DELL, לאחר עדכון שהווינדוס 10 עבר לפני מס' ימים האוזניות הפסיקו לעבוד, ניסיתי לעדכן גם את מנהל ההתקן שצריך וללא הצלחה אוזניות אלו עבדו לפני כן על אותו מחשב ועובדות גם במחשב אחר. נראה שחיבור האוזניה למחשב לא מזיז שום דבר, המחשב מוציא שמע כרגיל מהרמקול הפנימי שלו גם לאחר החיבור של האוזניה ולא נראה שהוא קולט אותה בכלל. פעמיים קרה שאחרי שהפעלתי מחדש את המחשב או הדלקתי כשהאוזניות היו מחוברות הן עבדו, עד הרגע בו ניתקתי אותן וכשחיברתי שוב כבר לא עבדו. אשמח לעצה או פיענוח של הבעיה תודה, בנימין.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ScreameR,

יש לי כרטיס Tornado G4 MX420 :-\ אבל יש לו טי.וי אאוט.... אני משתמש בזה אבל אני רוצה שאת מה שאני רואה במחשב אני יראה במסך.. יש איזה טוויק או משהו להוריד? תןדה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הי, רכשתי מחשב נייד Lenovo IdeaPad 3-14ITL (i7 דור 11) ללא מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין דרך USB (בעזרת הכלי של מיקרוסופט) כשהגעתי לאפשרות לבחור איפה להתקין את Windows קיבלתי הודעת שגיאה "לא נמצאו מנהלי התקנים חתומים". חיפשתי ומצאתי הצעת פתרון: בהתקנה לבחור "תיקון", להגיע לשורת פקודה, להקיש diskpart, להקיש list, להקיש select disk 0, להקיש clean. התוצאה: ה DOK 32GB שהיה מחובר ללפטופ נמחק (אני לא מצליח להכנס אליו או לפרמט אותו ) הבעיה לא נפתרה. עכשיו כשאני מגיע למסך "היכן ברצונך להתקין את windows"', רשום לי "לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'". לחיצה על "טען מנהל התקן" מבקשת להכניס DOK עם קבצי מנהל ההתקן". …

13. Started by Axel Foley,

המחשב שלי לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות של חוסר פעילות כמו שהגדרתי לו. אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, יכול להיות שזה קשור? תודה.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by FIRE-KID,

איך מכווצים משהו לתוך WINRAR כאילו שאני לוחץ על קובץ יש לי כמה אפשרויות ששיכות לWINRAR אבל זה רק להכניס את הקובץ לארכיון ווינרר בלי לקבץ אותו.. לעומת זאת אם אני בוחר דחס ושלח באימייל הוא כן מכווץ אותו.. איך אני מכווץ ומשאיר אותו לדוגמא על השולחן עבודה?

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by shay45,

שלום. יש לי אר דיסק אחד בנפח 250 gb שמחולק :c: /f ב c מערכת ההפעלה win xp ב f שאר הקבצים במחשב חיברתי למחשב כונן חיצוני חדש. לאחר ההתקנה של הכונן המחיצה של f נעלם. בדקתי ב partition magic לא מצא אותו. וגם בניהול דיסקים הול לא מופיע. בניהול הוא מראה לי שהמחיצה הראשית c בנפח של 75gb תודה שי.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by gooz,

לפני שעה עבדתי במחשב ולפתע צבעים מוזרים הופיעו לי על המסך בכל מיני צורות ופסים..עד שהמחשב כולו נכבה. לא הבנתי מה קרה חשבתי שזה משהו שקשור לכרטיס מסך עד שנגעתי במחשב והוא היה רותחחחח. ראיתי שמאוורר הספק לא עובד :\ פתחתי את המחשב הוצאתי את הספק ופתחתי גם אותו שימנתי את המאוורר איפה שצריך (מתחת לפקק הגומי) וזה עדיין לא עובד :\ למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה? או שאני חייב לקנות חדש..ואם חדש אז איך אני מקרר את הספק בינתיים..ראיתי פה איפשהו פעם מישהו שהישתמש בשקית חלב קפואה ומגבת חח אבל אני חפש משהו קצת פחות מסוכן :] תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי וינדוס 7 וזה לא רק במדיה פלייר בכל תוכנה וזה גם בכל הסרטים שאני רואה, זה כאילו אני רואה 5 דקות ואז הוא נתקע אני ממשיך מאותו מקום עוד 5 דדקות אותו דבר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nahum8,

חבר'ה, מבקש את עזרתכם להגדרת הפקס למחשב. המדפסת (משולבת) HP OFFIECJET J4580, ניסיתי להגדיר את הפקס לפי חוברת היצרן, פשוט לא מצליח. אבקש עזרה מפורטת אם זה אפשרי. תודה רבה! ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by godis,

שלום, יש לי לוח אם asus p5b-vm ויש לי איתו כמה בעיות.. 1. אני מכניס דיסקים ריקים לצריבה לכונן והוא אומר שאין דיסקים בכונן "פונקציה לא נכונה.." הכונן זה lg h22n 2. התקנתי אתמול כונן תקליטונים בכונן והמחשב לא מזהה אותו. אני חושב שהסיבה שזה קרה זה בגלל שלפני כמה זמן היה לי ריב עם אח שלי והוא שם לי הגנה על המחשב דרך הביוס ואני "פרצתי" אותה ע"י הוצאת הסוללה של הביוס .. ועכשיו אני לא בטוח שזאת הסיבה העיקרית כי יום אחרי שזה קרה אני פירמטתי את המחשב והתקנתי גירסא פרוצה של הוינדוס "sp3" קיצר מה אני יכול לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by or9400,

שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי PCI. עם מערכת הפעלה WIN 7 לפני כמה ימים זה התחיל, יש את האייקון שמראה על חוזק הקליטה הבעיה היא באייקון הזה, שאני מעביר את העכבר עליו הוא מראה מחובר לרשת בלי בעיות, אבל על האייקון עצמו הוא ריק מפסים ועליו נקודה צהובה(כאילו יש תקלה כל שהי) נסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין שוב וזה לא עזר יש לכם פיתרון ? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by y_i_c,

זה לוח שמבוסס על VIA ורציתי לדעת אם הוא תומך בזיכרון SDRAM החדש או שצריך לחפש זיכרון שמתאים במיוחד ל P3 אם אני לא טועה זה קשור לתמיכה של הזיכרון בציפים מסויימים 16/32 מגה אני לא ממש זוכר.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  22. התקנתי את המחשב שלי מחדש וחסר לי דרייבר לכרטיס קול לאחר בפעלת Cpuz הוא הראה לי את דגם הלוח ולאחר מכן הורדתי והתקנתי את הכרטיס (AC97) בכל אופן לאחר ההתקנה הוא ביקש לעשות אתחול ונחשו מה קרה אחרי ההפעלה מחדש?...בדיוק! כלום. אני מצרף צילום מסך של דגם הלוח ושל מנהל ההתקנים אשמח מאוד אם תעזרו לי לפענח את נושא השלמת התקנת כרטיס הקול..חשוב לציין כי או כרטיס מובנה. [attachment deleted by admin]

23. Started by 1900GT,

שלום, יש לי סורק HP ScanJet 3400C כבר כמה שנים. אני לא משתמש בו כל כך הרבה פעמים אבל היום דווקא שאני צריך אותו הוא לא עובד כמו שצריך. מה שקורה זה כשאני מנסה לסרוק הוא נכנס לאשף ומתחיל להשמיע רעשים של סריקה ואז הוא מפסיק והוא רושפ שזה לא הצליח לסרוק מכיוון שהסוק נותק.. ובאמת כאשר אני נמצא בדף של התקני הסורק בזמן הסריקה ההתקן נעלם ואז חוזר אחרי שמופיע השגיאה... מה עושים???

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  24. מפרט: לוח אם: msi p965 neo-f מעבד e6600 ללא אוברקלוק זיכרון: 4gb במהירות 667 קירור: arctic cooling 7 ספק כח: ezcool 430w עם מוד גטו - החלפת המאוורר במאוור 8" של arctic cooling (בגלל הרעש של המאוור המקורי). כרטיס מסך: 8800gts 320m וארבעה כוננים קשיחים - 3 מהם בתקן sata, ואחד בתקן ide + צורב דיוידי. המחשב בן שנתיים וחודשיים, ונקנה בivory. תיאור הבעייה: בכל הדלקה מחדש של המחשב (לאחר שעובר פרק זמן מסויים), הביוס מתאפס - כל ההגדרות + השעון. ההגדרה מחדש לא תמיד "תופסת" בנסיון הראשון, ויש צורך להגדיר הכל מחדש פעם שנייה. אני חושד באחד מהשלושה (לפי סדר סבירות): א. הלכה הבטריה של לוח האם. ב. ספק הכח מתחיל לגמגם ולהעלת מתח בהפעלה של המחשב, ולאפס איכשהו את הביוס. (מה שקצת לא סביר, א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ew89,

היי חבר'ה קניתי לא מזמן מחשב חדש (חודשיים בערך) ומההתחלה הקירור הזה עשה לי רעשים זה לא הטריד אותי כי הרעש היה נעלם אחרי 5 דק', עכשיו הרעש נשאר וזה מתחיל להפריע ולפי מה שראיתי ביוטיוב גם לא אמור להיות הנה הסרטון http://streamable.com/0muec מה אתם חושבים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.