עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by FishnZone,

המחשב מתכבה לבד, לפני יומים ניקיתי את המחשב והמאווררים והתחיל להיות לי בעיות. המחשב נכבה לאחר 20 דקות במנוחה, בדקתי עם OCCT את הטמפרטורות: 30+- במנוחה 60+- במעמס מלא. הסיבה לכך שהוא מתכבה היא לא הטמפרטורה. הדבר היחידי שלא תקין הוא הכרטיס רשת שהמחשב לא מזהה (כנראה נשרף) כי קיים דריבר והוא מאושר בביוס. סיבות לכיבוי שאני מפספס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jara14,

שלום המחשב מתכבה פתאום באמצע העבודה כבר כמה ימים. אחרי הכיבוי אני מנסה להדליק שוב ואז המחשב נדלק לכמה שניות ומתכבה שוב. אם אני חוזר על הפעולה כמה פעמים המחשב כבר לא נדלק בכלל ומתחיל להיות הבהוב של נורת הדלקת המחשב. כדי להפעיל את המחשב שוב יש להוציא אותו מהחשמל ולהמתין איזה רבע שעה (אם מחכים פחות המחשב אומנם נדלק אך נכבה מיידית כעבור כמה שניות). הטמפרטורה של המעבד תקינה. מחיפש בפורום הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של ספק כוח. בדקתי את החיבור של ספק הכוח ללוח אם וראיתי שהפינים שם נראים בחלקם מושחרים (כמו שקע חשמל שרוף כזה). לפני שאני קונה ספק חדש רציתי לדעת האם יכולה להיות סיבה אחרת לתופעה. תודה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by RoNeR,

קצת אחרי המעבר לויסטה התחיל לי מסך כחול.. שפתחתי את קבצי הminidump זה מה שקיבלתי... Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+788e2 ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+7436d ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : dxgkrnl.sys ( dxgkrnl+18fae ) Followup: MachineOwner --------- אני חושב שחשוב לציין שהבעיה קיימת רק עם המעבר לויסטה. ועל המחשב קיים אוברקלוק למעבד לכרטיס מסך ולזכרונות שניראה יציב באקספי אחרי הרבה בדיקות. תודה לעוזרים

4. Started by roxnity,

כשאני על המחשב (לא משחק) המחשב מתכבה לבד ומפעיל את עצמו מחדש. איזה סיבות אפשריות יש לבעיה הזו? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463249 כנסו ללינק הזה.. תגידו אם שווה ..

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. הרצתי בדיקת זיכרון המחשב התכבה לי ב101.משהו אחוז והופיעו לי 25 שגיאות ירור!! הינה תמונה אחת שהצלחתי לצלם למישהו יש מוזג מה זה אומר ואולי המחשב שלי מתכבה מזיכרון או משהו יכול להיות? עם התוכנה MEMTEST השתמשתי עכשיו אני עושה עוד בדיקת זיכרון לראות עם שוב הוא יתכבה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by nim901,

מדי פעם המחשב מתכבה לי בלי קשר למה שאני עושה למה? וגם לפעמים שאני משחק ב ET הוא פתאום יוצא לי מהמחשק

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  7. כבר יומים שאין לי מושג מה יש למחשב שלי. לא התקנתי שום דבר חדש. אבל יש רגעים שפתאום המחשב נכבהת ללא איזו הודעה או אזהרהת פשוט נכבה. עשיתי סריקת וירוסים ולא נמצא כלום. למישהו יש אולי רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה.? תודה רבה לכל העוזר עדכון : דיברתי עם חבר שלי ואז בדקתי את הטמפ' של המעבד שלי והיא מגיע ל-90 מעלות אני לא מאמין איך. ( במצב מנוחה כמובן) יש לי מעבד P4 3.2 אין לי מושג למה זה מגיע לחום כזה ובסך הכל יש לי דיי הרבה מאוורירים במחשב .. הטמפרטורה של הלוח נורמלית. כרטיס מסך אני לא יכול לבדוק ( ישן מידי) בבקשה אשמח לקבל עזרה או המלצות. תודה רבה לכל העוזר

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by nim901,

כבר בערך חודש שהמחשב מחליט להתכבות מתי שבא לו אפילו אחרי שפירמטתי המחשב לא עמד יותר מכמה שעות בלי להתרסק. אין בעיה של חום כי אני יכול לקודד 4 סרטים ברצף וזה לא מתכבה. מה שעוד מוזר וכרגע גיליתי שכל פעם שזה מתכבה אז זה רק בזמן שאני מוריד מהמירק למה זה? :-X

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by [{AMD}],

אתמול זה התחיל שהדלקתי את האימיול ויצאתי החוצה וכשחזרתי אחרי 3 שעות המחשב לא פעל וגם היום השארתי את האימיול דולק הלכתי לביה"ס וכשחזרתי המחשב מכובה עוד פעם מה לעשות?????????????

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by Arie Medinsky,

שלום חברים , יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 . יש לי בעיה שכאשר מחברים מטען המחשב עושה כל הזמן ריסטריטים . זה לא קורה כאשר המחשב עם סוללה טעונה . המחשב נמסר לתיקון לאיזו מעבדה שלא הצליחה לפענח את הבעיה , אמרו אולי כ.מסך? מה הקשר ? הרי המחשב עובד רגיל כאשר הסוללה טעונה ? מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם ? האם יש בכלל צורך לתקן אותו או לבדוק אותו שוב ? המחשב די ישן . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by BoA,

בזמן האחרון שמתי לב רק כאשר האימיול דולק ואני משאיר את המחשב לעבוד והולך לעבודה, אז כאשר אני מגלה שהמחשב מכובה פתאום עכשיו השארתי את האימיול לעבוד והלכתי ללמוד ומול העיניים שלי אחרי 3 שעות עבודה המחשב התכבה בפיתאומיות. אין לי מושג למה זה קורה.. בדקתי טמפ' בביוס וזה הראה 48 מעלות ויש לי AMD 3000 64 מה כבר יכולה להיות הבעיה? לא קרה לי עדיין ששיחקתי או גלשתי והמחשב התכבה, רק כאשר הLHeMule עובד..

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by SandSt0rm,

אוקיי יש לי Amd Athlon XP 2800+ Barton AMD NF7-S Twinmos 512mb 400ddr Hercules ATI 9500 Pro יש לי מאוורר על הCPU שהוא Titan ועושה מקסימום 3000rpm יש לי 2 מאווררים במחשב אחד מכניס ואחד מוציא אוויר אוקיי המחשב מאז תחילת הקיץ מתכבה לי ברגעי הצהריים וגם בערב אם אני נכנס למשחקים השיטה היחידה שהוא לא יתכבה הוא להוריד אותו למטה לסלון ולהפעיל מזגן וניסיתי את זה במלא דברים שהייתי צריך לעשות כמו פורמט שהיה לי מתכבה והורדתי למטה ולא התכבה וכמו המשחק דום 3 שלמעלה התכבה ובסלון למטה לא התכבה... קיצר זה בטוח בעיית התחממות השאלה היא מה יכול לגרום לזה אני יתאר לכם איך זה מתכבה... פתאום מתכבה ומתחיל לעשות צפצופים מוזרים כמו של סירנה של משטרה עד שאני לא מוציא את הכבל השחור של החשמל ומחזיר …

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום חברים, טוב אז ככה - המחשב שלי התחיל להתכבות פתאום סתם. לא היה ידוע ממה זה קורה. בהתחלה ניקיתי את כל המארז מאבק אבל זה לא עזר. החלפתי מישחה טרמית גם לא עזר, מאוורר במארז גם החלפתי לא עזר. קיצור לאחר ייאוש הלכתי לטכנאי מחשבים פה והוא אמר לי שצריך להחליף ספק כוח. קניתי ספק כוח איכותי 600W של thermaltake. תופתעו אבל גם זה לא עזר. החלפתי מקורות חשמל, כבלים. גם לא עזר... יש לציין שהמחשב לפעמים מתכבה פתאום ככה, ולפעמים הוא מבצע כיבוי בצורה מסודרת. לפעמים הוא גם נדלק לבד... תודה לעוזרים

14. Started by sonic-man,

לאחר שהחלפתי לוח אם המחשב מתכבה פעם בחצי שעה וצרילך לחכות 10 דקות בשביל להדליק אותו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by iSolt,

המפרט מדהים, הכל שקט ובנוי בצורה מצוינת, מקורר היטב. i5 4590 Arctic freezer 13 co Gigabyte GTX970 G1 Gigabyte H97 D3H Cm storm scout 2 white Seasonic X-650W +80 Gold 16gb FuryX 1600mhz 16gb G.skill 1600mhz Seagate 8TB Archive HDD Samsung 850 evo 250GB SSD 1tb wd black אז כל פעם שאני מתעסק עם תמונות (לא עריכה!) המחשב זוחל, רק עם תמונות זה קורה, לא עם משחקים, לא עם שום דבר אחר אתן דוגמאות: גלריות, אפליקציות ווב כמו פיקסה/גוגל photos/פליקר/IMGUR/גוגל Images אני משתמש בדפדפן כרום וכו' כמובן שכל העבודה נעשית על הSSD והווינדוס 8.1 מותקן על הSSD וגם יש בו 160GB פנויים. קובץ הPage File מוגדר ל100MB. הנה הנתונים במנהל המשימות הטמפ' נמדדו עם HWMonitor לאח…

16. Started by liloli,

אהלן אנשים. התקנתי את כל חומרת המחשב החדש שלי אך ברגע שאני מוזיז את המארז ממקומו וקצת מטלטל אותו (לא בצורה דרסתית) המחשב מתכבה לגמריי (לא מופעל מחדש פשוט כבה). אני חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור המאוורר למעבד. אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה ופתרות לבעיה זו. תודה מראש וצום קל

17. שלום, קניתי מחשב נייד חדש של לנובו. אם נתונים די חזקים , מעבד AMD 7 זיכרון 16 RAM. ומשום מה יש לי בעיה עם האינטרנט. הורדתי FIFA 22 אני משחק אונליין נגד אנשים מהעולם ופעם אחר פעם האינטרנט פשוט מתנתק לי באמצע משחק וזה רושם לי שיש בעיה עם החיבור אינטרנט. אני יוצא מהמשחק ורואה באמת את הסמל של הWIFI נעלם ובמקומו יש סמל של עיגול שאומר שאין אינטרנט. עד עכשיו התקשרתי לתמיכה של PARTNER 4 פעמים , כל פעם אומרים שמסדרים לי את זה, אבל זה חוזר. רציתי לשאול האם יכול להיות שזה בעיה שלא קשורה לאינטרנט אלא למחשב עצמו? אולי להרשאות? במחשב הקודם שלי , אני לא זוכר ניתוקים כאלה פעם אחרי פעם, והייתי גם עם פרטנר. אבל אני פשוט לא מבין את זה, כל פעם החיבור נופל וחוזר נופל וחוז…

18. שלום יש לי מחשב שמורכב מ : asus proactive pgd1 kingston 1gb ddr2 intel-p-4 3.2 (עברו שנתיים...) ולמקור הבעיה...ati radeon x600xt 128 לפני כשנה הייתה קופאת לי התמונה בעוד המחשב היה ממשיך לעבוד,ובבדיקה עלה כי נשרף לי המאיץ והחליפו לי בחדש... כעבור חצי שנה שוב..לא הקפאת תמונה אבל יותר גרוע..או שהמחשב נתקע במהלך משחק או שפשוט מוציא למסך הכחול והידוע...(כשאני מאורר עם מאורר חיצוני לוקח יותר זמן עד שניתקע).. הייתי שם אצבע בעצמי על המאיץ כבעיה אלא שמשהו נוסף מציק לי...לפני זמן מה לפני שחיברתי את המאורר של המעבד שכחתי (טיפש אני יודע)למרוח את החומר הרצוי מה שגרם להתחממות המעבד... חשבתי שאולי גם זו סיבה אבל הייתי שמח לשמוע חוות דעת תודה אבי

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

היום ב4 לפנות בוקר , נדלק לי המחשב פתאום ממצב שינה , שמתי אותו שוב ולאחר כמה שניות הוא שוב החליט להתעורר , מה זה צריך להיות?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. מה לעשות כדי למנוע זאת??

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. שלום. קניתי מחשב חדש, הגיע מורכב מהמעבדה והכל עובד. התקנתי XPproSP3. בכל פעם שאני מכניס את המחשב ל-hibernation, הוא מבצע את הפעולה, כבה ומיד מתעורר אוטומטית. זה קורה גם עם standby. כיביתי את כל ה-Wake up on... ב-BIOS, כיביתי את ההגדרות הרלוונטיות ב-Windows (כלומר allow this device to bring the computer out of standby וגם wake-up capabilities של שני ה-LAN-ים), עדכנתי את ה-BIOS לגרסה F9, ניסיתי לנתק את כל חיבורי הרשת/מקלדת/עכבר/מסך/כל כבל אחר שמצאתי, ועדיין המחשב מתעורר אוטומטית מיד עם סיום תהליך ה-hibernation. מדי פעם, לעתים רחוקות מאוד, המחשב לא מתעורר, אלא רק בלחיצה על כפתור ההדלקה. בכל מקרה, בכל פעם המחשב עולה בצורה תקינה. יש לכם עצות בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  22. במסך הראשון שהמחשב עולה (איפה שלוחצים DEL בשביל ה CMOS) אז זה מתעכב כשהוא עושה Detecting IDE... לוקח לו הרבה זמן, נכנסתי ל CMOS ואז ל PC Health Status וזה מראה לי: +3.3V FAIL אני יודע שזה לא בהכרח קשור אבל זה 2 הבעיות תודה לעוזרים1!!!!

23. יש לי בעיה מוזרה. המחשב מתעקש לזהות לי את הדיסק הקשיח כ PIO ולא מוכן לעבור ל ATA100 זה נראה כמו דריוורים או משהו כזה.... ניתן לראות את המפרט ב "מפרט מחשב"

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by יוסי ח1,

שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שהגעתי לפורום הנכון, כי אני כבר לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, הבעיה היא כזאת מחשב פנטיום 3 מתעקש לעלות דרך כונן A למרות שהוא לא קיים כלל במחשב ומבוטל ב BOOT הסידי רום מוגדר כראשון בעליית המחשב ואחריו הדיסק הקשיח, גם ניסיתי שהדיסק הקשיח ראשון וכלום לא עזר בתודה מראש יוסי

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. מחשב התקשה להדלק אחרי ריסטרט או כיבוי (לפעמים נתקע לפני שעושה כיבוי במסך שכתוב shutting down) כשהוא ניתקע הוא נכנס ללופ של הקול, ומשמיע את אותה רצועת קול (את השתי שניות האחרונות) כשעושים לו ריסט, לפעמים הוא התקשה להדלק (מגיע לפוסט ונתקע שם, או שבכלל המסך לא נדלק) וגם לאחר כיבוי לפעמים הוא לא עולה לפעמים המחשב נתקע גם כשהוא במאמץ וגם כשלא (נתקע לגמרי כול המקלדת) כרגע המחשב מושבת - שומעים את ספק הכח עובד ואת המאווררים אך לא מופיע דבר על המסך הלוח אם מצביע על בעיה בכרטיס המסך אך לדעתי מדובר על ספק הכח שלא מספק חשמל מספק לכרטיס המסך כדי שיצא פלט דברים שניסיתי: לפרוק מתח מהספק להחליף כרטיס קול לבדוק זכרונות בכלי של windows לפרמט את המחשב לדעתכם הבעיה בספק הכח? המפרט: e5450…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.