תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2000 מגה הרץ , 512 RDR קניתי אותו לפני שנה בערך והוא לא היה עושה רעש , עכשיו המחשב עושה רעש יותר משל טרקטור!! מה אני אמור לעשות לו???
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כבר כמעט שנה יש לי בעיה במחשב, בכל פעם שאני מדליקה אותו יש רעש חזק של מגרסה במשך 5 דקות ואז זה מפסיק לגמרי. זה לא הפריע לי כי בכל מקרה המחשב נשאר דולק כמעט כל הזמן ככה שדי שכחתי מזה עד שבלילה שמעתי רעש מוזר של שריטות אז כיביתי את המחשב ושניסיתי להדליק אותו שוב בבוקר בנוסף לרעש המגרסה הרחתי טיפה ריח שרוף. ממש קצת. כיביתי מייד את המחשב אפילו לא חיכיתי שהווינדוס יעלה השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה? משום מה שזה המאוורר אבל יכול להיות שגם הספק התקלקל? ואם כן, יהיה נזק להארד דיסק? תודה לכל מי שיכול לעזור !!!
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אי אפשר להשאיר את המחשב דולק בלילה זה מדכא בגלל ההורדות יש פיתרון דרך אגב יש לי ספק חדש
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 וולקנו 7. הרעש שהוא עושה(לעומת המחשב השני שלנו של אינטל שאותו לא שומעים בכלל)הוא ממש חזק! מה,קניתי מכונת כביסה? זה נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני משהו כמו 3 חודשים החלפתי חלקים במחשב שלי מאז הוא שקט אבל יש בעיה: המחשב שקט ותאום הוא עושה רעש כמו טנק ואז נותנים מכה ואז הוא שוב שקט ואז שוב ככה.. ד"א המחשב נמצא בתוך מרובע כזה צמוד לקיר,אולי כדאי להעביר את המחשב לדבר כזה על גלגלים כדי שיהיה לו יותר אוויר? המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Mod…
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
המחשב כבר זמן מה מאתחל בזמנים אקראיים - אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את קובץ הMinidump. תודה, נדב. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מחשב דואל קור e4400 2 גיגה זיכרון התקנתי עליו ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט פירמטתי אותו הכל ריק אין בו כלום!!! המחשב מקבל מתח לפי מה שאני מבין הספק בסדר.. עכשיו זה מה שקורה: לפעמים אני מדליק את המחשב הוא נדלק ואחרי 2 שניות נכבה וככה 100 פעם והוא לא מפסיק לפעמים אני מדליק את המחשב והוא עובד חלק בלי להתכבות, ניסתי להשאיר אותו לילה שלם דולק והא לא נכבה הכל עובד מבחינת מאווררים הכל עובד אין מאוורר שלא עובד יש בוא 4 מאוררים כולל הספק ניסתי לבדוק חיבורים רופפים לא מצאתי משו ניסיתי לבדוק אולי הלחצן של הריסט או של הכיבוי נתפס אך לא מצאתי משו עריכה: הנה תמונה של הטמפ' '>http://jpg.co.il/view/50794faab1e38.jpg/"] מה יכול להיות???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד ASUS בן שנה וחצי. בחודשיים האחרונים משמיע צליל כאילו שהכנסתי משהו לUSB. זה קרה אחת לכמה דקות, עכשיו זה החמיר וזה ממש כל שנייה. גם בסרגל אני רואה קפיצות של התראת הכנסת התקן וגם שומעים צליל מערכת. מה הבעיה? ASUS שלחו לי עדכוני רכיבים BIOS ועדיין לא ביצעתי. האם זה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעת הפעלת המחשב : אני שומע ציפצוף אחד ארוך . לפימה שאני רואה באיזה טופיק פה שזה אומר : אולי זה הכי קרוב שיש , מה דעתכם הבעיה ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא משמיע לי 4 ציפצופים, ולא מראה לי כלום על המסך. נסיתי להחליף כרטיס מסך - לא עזר. החלפתי אפיק לזיכרון - לא עזר. ד"א - אני חייב לציין שהמחשב עובד, אבל זה לא מראה לי כלום על המסך. אשמח לקבל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש על המחשב חומר לימודי ועבודות שאני צריך להגיש לאוניברסיטה. אז ככה, המחשב משמיע צפצופים ואין בכלל תמונה על המסך, חשבתי שאולי הלך הכרטיס מסך אז עשיתי בדיקה עם המחשב הישן והכרטיס בסדר גמור, גם עם הכרטיס הישן הבעיה ממשיכה. אחר כך חשבתי שזה אולי הלוח אם אבל אני רואה שהמאוורר שלו פועל כרגיל (המאוורר לא קשור לספק או מעבד אלא יושב ממש על הלוח אם, אין לי מושג מה הוא מקרר). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק GTA3 הוא עושה משהו כבד הוא משמיע צפצופים נוראים וחזקים (הוא העיר את אמא שלי) למה? מה קורה שם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המאוורר של המארז עושה רעש מאוד מעצבן ומציק, ואם אני נותן למחשב איזה כאפה אז לפעמים זה נפסק לכמה שניות אבל בסוף זה תמיד חוזר.. ניסיתי להוציא את המאוורר מהמקום שלו ואז באמת נפסקו הרעשים אבל כשאני מחזיר אותו למקום (עם קליפסים מיוחדים שבאים עם המאוורר) הרעש חוזר. מה ניתן לעשות כדי להפסיק את הכאב ראש הזה?? :AR15:
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב שבאתי להתקין עליו WINDOWS XP פשוט מצפצף כשאני מדליק אותו, ונכבה, בלי שום סימן מהמסך. מה אפשר לעשות? התסריט המלא והמפורט הוא: הטילו עלי את המשימה להתקין ווינדוס על מחשב ישן של חבר. המחשב הגיע אלי אחרי שהייתה בו בעיה כלשהי שפתרו אותה ע"י החלפת הזכרונות ל512MB 400MHz DDR. הכנסתי את הדיסק של הXP והמחשב נדלק, עלתה ההתחלה של הווינדוס, הוא כבר החל לטעון קבצים ואז נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב, והמחשב רשם שיש לו בעיה של POWER, וביקש שאני אסתכל על התפריט אתחול, איפה שאפשר לקנפג את כל ההספקים, מהירויות וכו'. לחצי ESC בשביל לדלג על התפריט, והוא נכבה שוב. אחרי כמה נסיונות חוזרים, הוא רשם שהמהירות שעון של המעבד לא נכונה או משהו כזה, אז פתחתי את המארז, ניתקתי את המאוורר …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 50 °C (122 °F) Aux 47 °C (117 °F) זה הsensor, בכל מקרה איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון מתחיל לקרטע. הוא נתקע מידיי פעם ולפעמים שאני מדליק אותו, אחרי שניה הוא מצפצף צפצוף אחד ונכבה ואז נדלק מחדש ועולה כרגיל. אני כמעט בטוח שמשהו עומד לגמור בקרוב, אבל לא בטוח מה. שהייתי אצל הטכנאי מחשבים בפעם האחרונה הוא אמר שההארדיסק של הטארה לא במצב טוב. יש דרך לדעת מה עומד לגמור?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תוכנות שמצריכות שימוש רב במחשב (בעיקר זה קורה שאני משתמש בNERO VISION ) המחשב מתחיל להשמיע קולות צפצוף, בהתחלה כמה בודדים ולאחר מכן אחד ארוך!!!! מישהו יכול לעזור לי , אין לי מושג ממה זה נובע. אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה, שהמחשב עושה "טיטי, טיטי, טיטי" כבד כזה, וצריך לרסט את הוינדוס. מישהו יודע מה זה לעזאזל? יש לי מידע חשוב מאוד על המחשב(עבודה של ההורים שלי), וזה יכול להיות מאוד יקר אם ההארדיסק ימות... אם זאת באמת בעיית הארדיסק אני אקח לתיקון השבוע.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במהלך השימוש במחשב, וגם כשהוא סתם פועל בלילה לפעמים הוא משמיע כל מיני קולות מוזרים ללא סיבה נראית לעין למישהו יש רעיון כלשהו לגבי סיבה הגיונית לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
וואי, אני בפניקה. אתמול קפץ לי הפקק באמצע שהמחשב היה דלוק, אז החזרתי את הפקק והדלקתי שוב את המחשב, אבל איך שהדלקתי אותו הוא השמיע רעש כזה נוראי, מן זמזום חזק שלא שומעים במצב תקין. כיביתי את המחשב וניסתי להדליק אותו גם היום, אבל הבעיה המשיכה. אני לא מרגיש שהמחשב איטי מהרגיל. מה זה יכול להיות? דרך אגב, זה קרה פעם כשהייתה הפסקת חשמל והמחשב כובה בפתאומיות, אבל אחרי שכיביתי והדלקתי שוב, עהניין נפתר. מה קורה? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם: לפני כחצי שנה המחשב החל לעשות קצת בעיות שהחמירו מאד לאחרונה. זה החל בפריזים של 2-3 שניות בסאונד ובעכבר ביחד למשך כמה זמן בתדירות של כפעם בחודש, ובחודש האחרון הוא כבר 3 פעמים משמיע רעש של נקישות ונתקע, החשד המיידי היה כמובן הhd (wd 1tb 7200 caviar black) הרצתי גם תוכנה לבדיקה של wd שלא מצאה כלום וmhdd שגם לא מצאה כלום. (מצורפות 2 תמונות) מה גם שהיום שניסיתי להריץ את אחת התוכנות דרך הבוט ועוד לפני זה המחשב נתקע... המפרט שלי: מעבד i5 750 2.66 arctic cooling freezer 7 pro rev 2 gigabyte ga-p55-ud3l 2*2 kingston ddr3 zotac gtx 260 896 chieftec 550w psu :s05: אולי כאן הבעיה... coolermaster centurion 534 no psu תודה מראש.http://up353.*צונזר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש התחילה לי בעיה קשה מאוד במחשב ואני מפחד שהוא הולך לקרוס סופית. מדי פעם כשאני מפעיל אותו הוא כל פעם מגיע למסך הטעינה של הXP (או לפעמים אפילו לפני זה) ואז עושה לעצמו ריסט ואני מגיע למסך שבו אפשר לבחור להפעיל בSAFE MODE או הפעלה רגילה. לפעמים מהמסך הזה הוא יעלה ולפעמים לא. לדעתי יש קשר לבעיה אחרת שהתחילה באותו זמן, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעש חזק מאוד כמו של איזה רכב מקולקל, והוא מפסיק רק שאני נותן עליו מכה, בתנאי שהווינדוס כבר עלה ועובד במשך דקה שתיים. אם הוא עד לא עלה, אז אני יתן מכה והרעש יפסיק ל2 שניות ואז יחזור. הקשר הוא שבכל פעם שהמחשב מסרב לעלות אני פשוט נותן לו את אותה המכה, הרעש הקבוע מפסיק ואם יש לי מזל אז הוא יעלה בהצלחה. חשבתי בהתחלה ש…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי המחשב שלי עושה רעשים של עיכול כ3 פעמים בדקה :s05: כן כן אני רציני ביותר...הוא פשוט עושה לי רעשים של עיכול בהתחלה חשבתי שזה מהבטן שלי למישהו יש רעיון מאיפה זה בא?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מוזרה.. אתמול באתי למחשב והזזתי את העכבר ופתאום התחילו להיפתח מלא חלונות של מאפיינים וגם הכפתור הימני "נלחץ" מלא פעמים. הצלחתי לברוח מבעיה זו שעשיתי ריסט. היום באתי למחשב וניסיתי לפתוח את המחשב שלי ואז פתאום ההתחל נעלם וחזר. כאילו שאני אסגור את EXPLORER בטסק מנג'ר ואז אפתח אותו שוב. וגם היום בבוקר המחשב כתב שיש איזה שגיאה עם וינדוס והוא שלח דוח שגיאות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-