עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by .Joseph M,

היי, המחשב שלי מסרב להיכנס למצב שינה,גם לאחר כתיבת הפקודה:msconfig->שלילת שירותים בלשונית שירותים + שלילת אפשרויות בלשונית הפעלה (אפילו שלילה של כל השירותים + כל האפשרויות בלשונית הפעלה) גם כן.גם לאחר התקנת Windows מחדש=לא עוזרת. מה הסיבה,ואיך פותרים בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ranko,

המחשב שלי מציג כול 3 ימים בערך הודעת שגיאה כחולה,צירפתי תמונה וקוד של השגיאה,אשמח לקבל עזרה. בנתיים עשיתי וידוי ובדקתי את הכרטיס מסך,את החום של המחשב את החום של המעבד,יצא תקין,וגם פרמטתי את המחשב. אם ספק כוח חלש,גם יכול לגרום לתצוגת מסך כחול? קוד השגיאה: ‏‏קוד שגיאה 1000000a, פרמטר1 000084b4, פרמטר2 0000001c, פרמטר3 00000000, פרמטר4 804e5df1.‏‏ תודה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2009 בשעה 16:56:36 המסך הכול[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by matan933,

שלום לכולם ביומיים האחרונים אני מקבל שגיאה שקופצת באופן קבוע בכל 5 דקות. can not find script file c:\users\public\libraries\checks.vbs. חיפשתי בגוגל אין כלום על בקובץ הספציפי הזה, ביצעתי מדכירים על קבצים דומים כלום לא עזר. מישהו מכיר? ומה אפשר לעשות? תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by mind5,

קניתי היום מחשב חדש : לוח אם GIGABITE P43 DS3L .. מעבד E7200 2 INTEL זכרון KINGSTONE VALUE 2 GB ספק THIRMATIC 430 W כרטיס מסך 9600GT OVERCLOCKED EDITION EVGA לא קניתי הארדיסק ו סידרום (יש לי) אבל עם כניסות IDE ... היה מותקן WINDOWS XP שהיה פועל על המחשב הישן...כשהרכבתי את ההאקדיסק על המחשב החדש,הוא בא להפעיל את הוינדוס ופתאום אני רואה את המסך הכחול הזה של DUMP MEMORY ועושה REST לבד... אני הולך מביא דיסק התקנת וידוס מתקין וכשהוא מתחיל להתקין בא אותו מסך אבל לא נכבה כותב DUMP בקובץ(PCI.SYS).... הערה : יש 4 מנורות בלוח אם הראשונה ירוקה השניה גם ירוקה השלילשית כתומה והרביעית אדומה ... לא יודע אם יש בעיה בחיבור,תודה לכל מי שיעזור ... תודה לכל מי שיעזור לי ....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rock-night,

שלום יש לי win xp וכבר מהתקנתו כשהוא עלה הוא נתקע עם מסך כחול מה לעשות ? מה גורם לזה? תודה מראש :-[ ??? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  6. אם כן - איזה כרטיס לרכוש? (יש לי PCI פנוי) האם מהירות הגלישה בWIRLESS ציבורית יורדת ככל שיש יותר גולשים?

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by eiziks,

בחודש האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים Crash Time : 28/04/2011 16:40:45 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x100000d1 Parameter 1 : 0xf7fa3000 Parameter 2 : 0x00000007 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0xf767dcb1 Caused By Driver : viamraid.sys Caused By Address : viamraid.sys+dcb1 File Description : VIA AHCI RAID DRIVER FOR WIN XP/SRV2003 Product Name : VIA RAID driver Company : VIA Technologies inc,.ltd File Version : 5.1.6000.581 Processor : 32-bit Computer Name : Full Path : C:\WINDOWS\Minidump\Mini042811-02.dmp Processors Count : 2 Major Version : 15 Minor Version : 2600 Dump File Size : 102,…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by Roni Y,

הוצע לי לשנות מחשב יד 2 I7 -6700 3.4 GHZ זיכרון 24 גיגה דיסק 250 SSD כרטיס מסך GFOURCE 630 2 גיגה מתי באיזה שנה יצאו המעבדים 6700 ואיך אני בודק ממתי המחשב בלי להתייחס לדברי המוכר. אני משתמש רגיל ללא דרישות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. לא הבנתי למה אני מקבל ב - 3DMark05 ציונים יחסית נמוכים עם החומרה הטובה מאוד שיש לי עד שהבנתי סוף סוף שזה בגלל שיש לי מעבד חד ליבה. הנה המפרט שלי: 3.2 GHZ של אינטל (חד ליבה). 1 ג'יגה זיכרון פנימי בשני סטייקים של 512. כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI. בעיקרון עם מעבד של שתי ליבות אני צריך לקבל בערך 9500 לפחות ב - 3DMark05 אבל ככה אני מקבל באזור ה - 7200 מקסימום (בבדיקה האחרונה שעשיתי קיבלתי 7110). האם יש פיתרון אחר לבעיה מלבד קניית מעבד עם שתי ליבות והאם בטוח הבעיה נובעת מהעובדה שיש לי מעבד עם ליבה אחת? תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by coperl,

יש לי כרגע דיסק עם דאבל בוטינג, אני רוצה להחליף דיסק קשיח ולשבט רק מחיצה אחת, היינו אני רק רוצה מערכת הפעלה אחת, ואני לא רוצה להתקין מחדש, ניסיתי לעשות עם טרו אימג' אבל היה בעיה בבוטינג. השאלה היא אם אני יכול לשבט מערכת הפעלה אחת והיא תעבוד על המחשב בלי התקנה מחדש? תודה מראש לעוזרים.

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. קניתי מסך מחשב חדש וקיבלתי ספק כוח שלא מתאים לשקע בארץ. המסך עצמו תומך בתדר ובvoltage שבארץ. יש לי ספק כוח של המסך הישן אפשר להשתמש בו כספק כוח של המסך החדש או שזה לא יתאים?

12. שלום לכולם. אני לא אתחיל את הסיפור, מכיוון שהוא סיפור ארוך מאוד, לכן אקצר כמה שאוכל. אז לפני איזה 3 שבועות..עשיתי ריסט, סתם מתוך רצון לנקות את המחשב. המחשב עלה, ואז התחילו כל הצרות. על ההתחלה שהוא עלה ונכנסתי למשתמש שלי (אני משתמש ב-XP פרו) נפתחה הודעה ארור(שגיאה) שאמרה שהמחשב לא מוצא קובץ משו עם setup שנמצא בתוך Documents and Settings ובתוך המשתמש שלי SuperGohan ובתוך זה ובתוך זה.. וכנראה משו חשוב של ה-Startup, שהמחשב עולה. באותו זמן נתקע לי המחשב ולא עלה! כאילו..אני ראיתי רק דסקטופ, אבל לא יכולתי לעשות כלום. עשיתי Ctrl+Alt+Del והופתעתי לגלות כי אין אף משתמש מחובר.. איך זה הגיוני?! אני התחברתי למשתמש שלי, הכנסתי בהתחלה סיסמא וזה נכנס לשולחן עבודה שלי. אבל ב-…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. מתלבט בין XP, 7,8 המפרט: intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz ram 4 GB win 8 pro 64 bit השימוש שלי זה אינטרנט וקיובייס (תוכנה לכתיבת מוזיקה ועריכת סאונד) באינטרנט אני נוטה לעבוד עם הרבה טאבים (יכול להגיע עד לכמה חלונות שבכל אחד מהם כמה טאבים, כרגע יש 14 טאבים סהכ לדוגמא..) איזה ווינדוס מהשלושה צורך הכי פחות משאבים / הכי 'קל משקל'? ואשמח לעוד המלצות חוץ מהווינדוס- למשל לעבור חלק בין הטאבים, בלי לחכות כמה דק' לפעמים.. יש לזה פתרון? .. תודה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by kotel,

לאחר הדלקת המחשב באופן פתעומי מופיע מסך כחול שכתוב בוא הודעת שגיאה ארוכה כמו כל המסכים הכחולים של MICROSOFT אך הפעם ישנו משהו מרכזי שההודעה מודיעה עליו במרכז ההודעה מופעם המשפט הבא: ver_irql_not_less_or_equal

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. שלום למומחים, מזה כחודשיים יש לי בעיות חוזרות ונשנות עם מהימנות (integrity) של מידע על הדיסק הקשיח. זה מתבטא בכמה צורות שונות ובאופן אקראי למדי: * בחלק מקבצי הטקסט (קוד C) כמה תווים בודדים משתנים ללא התערבות חיצונית. * קבצי RAR שכבר עבדו בוודאות מראים מדי פעם שגיאות בפריסה והם אכן שונים בפועל מהמקור שלהם על CD שנותר ללא שינוי. * בעבודה עם קבצי טורנט יש לי כל הזמן שגיאות HASH FAILED בלי קשר למקור הטורנט, כולל טורנטים שעובדים ללא דופי במחשבים אחרים. * צריבות על DVD עוברות בסדר אך בדיעבד הקבצים לא עובדים. הגודל והשמות תקינים והצריבה לא מודיעה על טעות. אני מנסה להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה: * פרמוט נקי מחדש לא שינה דבר. פירמוט זהה של מחשב שני מאותו CD תקין לחלוטין. * בדיק…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. הדיסק קשיח של המחשב הנייח שלי נדפק אז החלפתי אותו והתקנתי את כל הדרייברים שאני צריך אבל יש בעיה אחת עם חיבור התקנים. כל מה שאני מחבר בUSB (וגם הצורב הפנימי שלי) מזוהה במחשב אבל ב-computer management יש סימן קריאה צהוב על ההתקן, כאילו יש בעיה בדרייבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by -ZvuV-,

קניתי לאחרונה כרטיס מסך Geforce2 Ti 64m ואני הורדתי דרייברים שונים בשביל ה openGL (אני משתמש ב win2000) עכשיו, כשאני משחק משחקים ברשת, על mode של openGL, יש לי רק 60-30 fps , במקום 100 fps קבוע!!!! אני לא חושב שזה בעיה של דרייבר לא נכון, כי יש ל דרייבר בסדר גמור, אלא הבעיה היא שאני כניראה לא שיניתי משהו בהגדרות של ה Geforce. יש לי את ה GeForce tweak utillity ואני חושב ששם אני צריך לעשות כמה טוויקים ולשנות איזה משהו בהגדרות. אז אם יש לכם את אותו הכרטיס שיש לי, או שאתם יודעים מה צריך לשנות שם בהגדרות ב Tweak utility, אז תכתבו לי או שתפנו אליי באיי סי קיו: 125277999

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by megaPipe,

המחשב לא מזהה לי את הcdrom ואני משתגע מיזה למה אני רוצה לפרמט תמחשבבבב שיחקתי בביוס פה ושם לא הצלחתיי לוח אם - k8ns הממ תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום יש ברשותי סורק MUSTEK-BEARPAW 1200 ומערכת הפעלה XP עכשיו ניסיתי להוריד ממספר אתרים כולל האתר של החברה את הדרייבר לסורק (הוא אינו מזוהה בווינדוס - או לפחות לא הצלחתי) וכשאני לוחץ על הקובץ הוא תמיד כותב לי : the system file is not suitible for MS-DOS and microsoft widows applications. choose 'close' to terminate the application מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  20. המחשב לא משמיע שום צליל של שגיאה גם... (ומן הסתם המסך לא נדלק) פשוט נדלקים המאווררים וזהו מה שמוזר זה שלפעמים הוא כן עולה! אבל אם מעמיסים אז BSOD ולפעמים גם העמסה לא מפילה אותו זה הספק הלך?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. עם החיבור SATA צריך דרייברים מיוחדים כדי שיפעל? עם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? זה מגיע העלעת ההרדיסק (כלום לא מותקן) ואז מבקש דרייברים של SATA. עם זה הגיוני שיש התנגשות בין ה SATA ל PATA?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by yortem,

אני יודע שזה הולך להישמע מאוד מוזר, אבל מה הסיבות שיכולות להביא לסופו של שימוש במחשב? זאת אומרת, יש לי מחשב שקיים אצלי 4 שנים.. יש לו מפרט מאוד פשוט גם לזמנו... אבל מעולם לא הייתה לי בו שום תקלה, אף פעם הוא לא נכבה \ עשה לי מסך כחול \ שגיאה שהכריחה אותי להפעיל את המחשב מחדש. (לפחות לא זכור לי) באותה מידה, יש לאחותי מחשב שקיים שנה וחצי והוא עושה מלא בעיות... ועוד מחשב של חבר, שנחשב מחשב 'גיימרים' ויש לו מלא פעמים מסך כחול והוא נאלץ לאתחל. ונצא מנקודת הנחה ששלושת המחשבים משתמשים באותו אנטי וירוס ותוכנות CCLLEANER וכו' מה הסיבה שיכול להיות השוני הזה? איך אני יכול לדעת שהמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק מעמד כמו המחשב הנוכחי שלי בהנחה שאשתמש בו באותו אופן? שאלה מגוכחת אני יודע, אבל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by דורון מושקוביץ,

קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחודשיים בערך gtx 1060 6gb oc i5 8400 16 gb ram השאלה שלי אם אני צריך לנקות את המחשב בזמן הקרוב ואם כן אז בחנות או לבד? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by enzo,

לאחרונה המחשב נעשה איטי(וגם האינטרנט) ואף נתקע במצבים מסוימים (כמו למשל התקנה של דמואים חדשים) ואני לא יודע מה הבעיה.אני סורק כל יום את המחשב עם SPYWARE S&D עם TROJAN REMOVER עם SPYWARE DOCTOR ודואג להשאיר את הרג'יסטרי יציב עם REGISTRY MECHANIC. אני גם משתמש באנטי וירוס מקאפי החדש ופיירוול של JETICO . גם בהפעלה של המחשב כשמופיע השולחן עבודה הדיסק קשיח פועל בצורה מוגזמת ולוקח לו איזה 2 דקות "להירגע". אני לא יודע מה הבעיה המחשב נקי מהכל ועדיין איטי. אני גם שולט בתוכנות שעולות עם ההפעלה ויש שם איזה קובץ ctfmon.exe שנמצא ב-SYSTEM32 ואני לא יודע מה הוא עושה ואם להסיר אותו מהתוכניות שעולות עם הפעלת המחשב. צריך עצות נוספות ודרכים לפתור את הבעיות עוד היום......אני מחר סו…

25. Started by yariv2007,

שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר

• 1 תגובה
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.