תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ווינדוס 98 עכשיו ראיתי שדודל הדיסק שלי זה 2 GB מתוך 20 כנראה משהו במחצית דיסק,איך אני מגדיל אותו ל20? יש בהתקנה של XP את חציות דיסק אבל אין עוד דרך?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום: יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam HD-3000, ויש בעייה שכאשר אני מסיים שיחת וידאו בסקייפ, הנורית הכחולה שלה נשארת דלוקה עד שאני סוגר את סקייפ לגמרי ומפעיל מחדש אותו. מה יכולה להיות הבעייה? עדכון 29/11/2016: הבעייה נפתרה ע"י הסרה והתקנה מחדש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי אנל הדראיבר של המצלמה דפוק ואין לי את השם של החברה מה לעשות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה , אבל אני רוצה להוריד קטע שמע כזה כקובץ לפלאפון , איך ניתן לעשות זאת יש אפליקציה או דרך כלשהי ? תודה לעוזרים . זה הקישור לקטע המדיה. http://103fm.maariv.co.il/programs/media.aspx?ZrqvnVq=GKJLMM&c41t4nzVQ=EM
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של vantec ובאתי היום למרוח את ה arcticsilver 5 ואני רואה טביעת אצבע מוטבעת על טבעת הנחושת שיש במרכז אני מנסה להוריד עם אלכוהול 70% לא עוזר זה נישאר! זאת אומרת שזה בא כך מהיצור??? ואם כן אפשר להחליף? הנה כמה טמונות נחמדות:
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של Logitech יחסית חדשה (שנה אולי), הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ על מקש החץ השמאלי ועל מקש נוס, אז המקש הנוסף לא מגיב .. בכל שאר המקשים הכל עובד בסדר. אני מניח שאפשר לתקן את זה בהגדרות ? או שזו בעיה רצינית ?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני מצוקה כאשר אני לוחץ על הדלקה הוא כאילו מנסה "להתניע" ללא הצלחה במשך כמה דקות ואז לבסוף הוא מופעל ועולה. צירפתי סרטון של התופעה יש לציין שמה שרואים זה רק דקה וחצי מתוך 8-10 דקות עד לרגע שהוא מצליח להידלק. אשמח לקבל טיפים או מידע קונקרטי לגבי הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. אציין כי ניתקתי את כל הכבלים של החשמל מהלוח אם והכרטיס מסך ואף הוצאתי את הזכרונות והחזרתי הכל למקומו במטרה לנסות ו"לשחרר" אולי מתחים במעגלים וזה זה לא עזר. https://youtu.be/CNFZ1gS25bM
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יש לי צורב DVD דגם NEC 3540A הצורב משום מה לא קורה המון דיסקים בעיקר DVD עדכנתי הגרסה האחרונה של ה- firmware 1.04 דרך אתר החברה, אך ללא הואיל. האם מישהו נתקל בבעיה, האם יש פתרון לבד מלקנות צורב חדש, מעבר לזה הצורב בסדר גמור וחבל לי לזרוק אותו סתם כך. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני לא בידיוק יודע אם הנושא הזה מתאים לפורום פה אבל לא מצאתי משהו אחר שכן מתאים.. לגבי מצב שינה המחשב שלי די ישן היתי אומר אפילו חיבורי סאטה אין בלוח ..המחשב הוא AMD 2500+ בואו נגיד שאני לא צריך יותר מיזה הרי המחשב משמש לאינטרנט סרטים שירים ובמיוחד גיבוי מרכזי לא מעבר! מצב שינה תופעה שיש בכל מחשב במחשבים החדשים מצב שינה זה כיבוי מחשב ושאתה מדליק הוא חוזר ישר לווינדוס בלי עליה לאותו נקודה בה היתה.. אצלי המחשב לא נכבה מנורה מהבהבת ארד דיסק נכבה וספק כוח נשאר דלוק ומאווררים נשארים דלוקים.. יכול להיות כי המחשב ישן התופעה הזאת ככה? רק שאני לוחץ על כפתור ההדלקה והכיבוי הוא נדלק או שאני לוחץ על העכבר או אנטר יש פתרון לזה? ..המצב הזה לא מפריע לי אני לא משאיר את המחשב על מצב שינה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב בירושה ויש לו סיסמאות גם לווינדוס ולסייף מווד אני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך כי אין לי את הגישה להפעיל קודם דיסק של הווידוס כיוון שהכל מוגן עם סיסמאות תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני הרכבתי היום מחשב אבל הבעיה היא שהוא לא נדלק הלוח אם הוא מסוג: abit an7 ultra 400 ויש לו צג למטה שם הוא רושם לי קודם: 83 9a 9f ולא נדלק ועושה צליל של הזעקה כזה אולי אתם יכוללים לעזור לי ולהגיד לי במה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך - AOC 24" 24600PF 144HZ 1MS FREESYNC, ואני חווה בעיה בצבעים, ז"א כשיש צבעים כהים רואים את ההבדל בגוונים (דומה לכתם שמן על הכביש). בחיפוש זריז בגוגל מצאתי שקוראים לזה color banding - http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-3187030/banding-dark-scenes-aoc-g2460pf.html. מישהו מכיר את התופעה? מכיר פיתרון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש עם מעבד E8400 לוח גיגה בייט זיכרון 4G ופעם בשבועיים אני מקבל את ההודעה הבאה : מישהו יודע מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה קטנה, בכל פעם שאני מחבר דיסק און קי למחשב, הוא מבקש לעבור את כל התהליך של התקנת דרייבר. ממש כמו שהוא מזהה חומרה בפעם הראשונה ומבקש לעבור את כל התהליך של עדכון הדרייבר. יש למישהו רעיון או איזשהו פיתרון לנושא? תודה. משה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הישן (WIN 7) עובד נהדר, מעבירה את החוט של האינטרנט למחשב החדש (WIN 10) הוא כותב לי שאין חיבור. הטכנאי בחנות של המחשב אומר שאצלו עבד מצוין, הטכנאי של בזק אומר שאם יש במחשב הישן אינטרנט אז מבחינתו זה מסודר. יש לכם רעיון איפה התקלה? ממש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אתמול קבלתי את האל פסק שלי PowerMust UPS-600USB חיברתי אותו למחשב שלי והדלקתי. מרגע שחברתי למחשב שמתי לב שהוא מתנהג כאילו אין לו מספק כח.(נהיה איטי) בקיצור כיביתי את האל פסק ומהחשב נכבה.באתי להדליק את המחשב והוא לא מתניע היה לי ספק ישן 230 שמתי אותו והמחשב נדלק אבל המסך לא מקבל סימן מהכרטיס מסך. שמתי עוד שני כרטיסים אחרים ואותו סיפור. האם יכול להיות שלוח האם נשרף? גם הרמקול הקטן שבמחשב לא משמיע צפצופים סתם מן רעשים חלשים החלפתי רמקול חדש ואותו סיפור. האם יכול להיות שבגלל שלא טענתי את האל פסק המחשב תפקד חלש? ובגלל שכיביתי ישירות את האל פסק וזה כיבה בבת אחת את המחשב? כרגע הביאו לי מחשב אחר ואני הולך להזמין מחשב חדש כי שלי היה ישן XP 1600 DDR 2100 RADEON …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי סריקה עם ADVCLEANE בוינדוס 7 היות והיה שמה לדעתי יותר מדי פרסומים ברוסית ובערבית אחרי שADVCLEANE עשה ריסטארט עליתי ל לוינדוס 10 וניסיתי לפתוח התיקיה שיש בכונן של וינדוס 7 אך לא פתח בגלל שגיאה לאחר מכן דורש הרשאה לפתוח את הכונן ניסיתי לחזור לוינדוס אל מקבל הודעה שגיאה לא פותח הווינדוס 7 זוהי מערכת הפעלה שהגיעה במקור באנגלית ועשיתי שינוי שפה ככה שאין לי תקליטור שיתן לי לתקן ניסיתי עם התקליטור האנגלי ולא נתן יש לי שמה קבצים מאוד חשובים של אופיס ודברים אחרים …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעתיק קבצים לצורב(צורב DVD של WDC דגם WD1600YS-01SHBO) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעת שגיאה: windows ebcountered a problem when trying to copy this folder ונותן לי אפשרות לדלג או לבטל וכו'.. הקטע המוזר שהכונן יכול לקרוא דיסקים כתובים...וגם שאני משתמש בתוכנת צריבה... אז זה לא עובד... והDRAG-TO-DISK רושם שהצורב עסוק...(שאין מצב שהוא עסוק הוא לא עושה כלום.... אשמח לעזרה...תודה...
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהפסיק לעבוד. כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה מיד. ניתקתי את הכל פרט לחשמל וזה לא משנה. החלפתי ספק ויש אותה תופעה, אני מדליק את המחשב והוא נכבה מייד. כאשר החלפתי ספק שכחתי לחבר את החיבור של 4 פינים מהספק ללוח ואז המחשב נדלק אבל לא הגיב, לא ראו כלום במסך ולא היו ציפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם הלך הלוח? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה. רציתי לשאול כמה מסובך להתקין עליו windows 10 והאם יש סיכון בפעולה זאת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש קווד קור בן שנה לערך קיית בו תקלה קבועה שלא הצליחו לתקן אותה למרות שהחליפו כבר מע' הפעלה, ספק, זכרון, מעבד, ולוח אם התקלה היא שפתאום ללא שום סיבה הניראית לעין המאוורר מתחיל לפעול במהירות מוגברת למשך שניה אחת ואז המחשב נכבה ונדלק מחדש וכאשר הוא מתחיל הוא עושה את זה בפרקי זמן קבועים (כל שעה למשל) וזה יכול להמשך כך במשך ימים ללא הפסקה. כאשר הוא מפסיק את שרשרת הכיבויים ללא שום סיבה הניראית לעין הכל נרגע למשך מספר ימים ואז הריטואל חוזר על עצמו הוחלט על התקנת מע' הפעלה חוקית מלפני יומיים וכעת מחכים לריסט הבא האם יש למי שהוא איזה רעיון לתיקון הבעיה? יגאל lagi90@hotmail.com 054-6558998
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי אתמול את הצורב הזה: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_optical%20drives_optical%20drives_GH20LS10.jhtml מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה, חיברתי את הצורב כמו שצריך . הבעיה שהוא לא קורא שום תקליטור שאני מכניס אליו. הוא כאילו קורא את התקליטור (נורה מהבבת ושומעים רעש של קריאה) אבל שום דבר לא קורה ושאני מנסה להכנס לכונן עצמו מתוך המחשב שלי, הוא לא מגיב. ואם הוא לא קורא, אז אין צורך להגיד שהוא גם לא צורב. לעומת זאת, שחיברתי את הצורב למחשב שיש בו מערכת הפעלה XP הצורב עבד כמו גדול. קורא וצורב כמו שצריך. מה הבעיה ? הצורב לא תואם לויסטה? או שיש בעיה אחרת? על איזה כיוון ללכת בניסיון למצוא את הבעיה בויסטה? כי הבעיה היא לא בצורב!! הוא עובד . תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי יש לי מארז ישן סטנדרטי של אייבורי הלוח אם שלי הוא p5q pro של אסוס חיברתי החוטים של ה USB הקידמי של המארז למגביהה של הלוח אם [ החוטים בתפזורת ולא מסודרים..] רק רוצה לוודא אם חיברתי נכון את חוטי ה USB לסלוטים הנכונים. החוטים הם : יש ללוח מגביהה שמתחבר ללוח אם זה המגביהה : כך חיברתי את החוטים גם לפי התמונה של המגביהה למעלה או כך : +5v = vcc1 -p1- = data1 +p1+ = data1 gnd =gnd 1
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בבאסה מטורפת! יש לי מחשב חדש(חודש וחצי בערך) ושום משחק נורמלי לא עובד אצלי- הם כולם קורסים איך שמפעילים אותם... ברגע שהמשחק מתחיל אחרי כמה שניות כל הצבעים נמרחים, הסאונד מתחרפן והמחשב נתקע לגמרי... שום פעולה לא עוזרת! רק RESET... יש לי מחשב DEUL CORE 2.8 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך winfast px7900gt של nvidia, אמור להיות gforce 7... ניסיתי התקנת דרייברים חדשים, מחיקת הכל ואז התקנה מחדש, direct X חדש... מה לא ניסיתי!!!!!!!! כלום לא עובד... אני מתכוון למשחקים כגון: far cry,fear,doom 3,republic commandwe, empire at war וכו' הבנתם את הרעיון... אני ממש נואש כבר... אם למישהו יש רעיון אני תמיד ליד אייסיקיו החל מהשעה 17:30 בערך: 175399077 PLS HELP ME IM DESPERATE...
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-