עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה המחשב שלי לא מראה לי תמסך.... אני מדליק אותו והוא לא מראה לי כלום המחשב עצמו נדלק המאווררים נדלקים(מסתובבים) שומעים רעשים של עליה(לא שומעים תעליה של הווינדוס) קיצר מה עושים? תודה רבה לעוזרים דרך אגב איפוס ביוס עוזר? אם כן איך עושים? ועוד משהו ניסיתי לשים כרטיס מסך שכן עובד וזה לא עוזר

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by d_v,

שלום רב יש לי צורב DVD NEC שבכל פעם שאני מכניס דיסק ריק הוא נותן לי הודעה- "הגישה נדחתה" כשאני מכניס דיסק עם תוכן מסוים אז אין בעיה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב לצרוב דברים...

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  3. הקדמה: כמובן שלא חייבים לענות על כל השאלות, כל עזרה תבוא בברכה. 1: נמאס לי! למה יש דברים שכל פעם עולים לי עם המחשב ? ) יש דרך לגרום להן לא לחזור לתמיד? (הלכתי ל MSCONFIG או ל STARTUP(שהפך למיותר) והסרתי כל פעם תוכנות כמו LEXMARK ALL IN ONE, QUICKTIME, REAL PLAYER וכל פעם הן מצליחות לחזור. ניסיתי להגדיר בתוכן שלא יעלו עם הWINDOWS אבל לשווא, כל פעם שאני מפעיל אחת מהן אז היא חוזרת לרשימה. ה LEXMARK עולה תמיד בלי קשר לכלום 2: FIREFOX2- למה באתרי אינטרנט יש לי סמן הכתיבה מהבהב כאילו שזה מסמך WORD? מעצבן. 3:IE - מכירים את זה שבשביל ללחוץ על ישום JAVA אז קודם כל צריך ללחוץ פעם אחת בשביל לעשות לו ACTIVATE ורק אחרי זה אפשר ללחוץ עליו ולהפעיל אותו? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מדר…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by HellBoY,

http://img153.imageshack.us/my.php?image=98132131ra3.jpg http://img153.imageshack.us/my.php?image=untitlediq6.jpg ניסיתי לשנות את הגודל של המחיצה עם Acronis PartitionExpert אבל זה מראה כאילו היא 122 ולא 100 ככה שזה לא נותן לי לעשות כלום יש למישהו איזה רעיון?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by sgsg,

מתרחשות הרבה תקיעות במחשב בזמן האחרון ואני חושב שהלוח אם שלי לא תקין. אבל לא יודע איך לוודא כדי ללכת לחנות ולנצל את האחריות. איך בבקשה אני בודק שהלוח לא תקין באמת...

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by moshe20,

הבעיה יחסית למחשב חדש לא כל כך סוחב יש קצת תקיעות וקצת קשה לו לפעמים מה לדעתכם מהחומרה אני צריך לשדרג ולהוסיף(במשחקים עובד חלק) המפרט: E6300 GEIL 512*2 800MHZ GIGABYTE X1950PRO 256MB WD 250KS 16MB ASUS P5B DLX מארז רגיל וספק שבא איתו ומאוור סטוק אהה כן ועוד שאלה רצית לקנות עוד דיסק קשיח של 320 מה כדאי 2.וגם דיסק קשיח חיצוני של 500GB האם המחשב יתמוך בכזה עומס של 3 דיסקים קשיחים

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by Cool_DuDu,

המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.4 1 גיגה זכרון לוח של אסרוק ... אממ הוא קורס כל הזמן ועושה ריסטים לבד... גם יש לךי 4 מאווררים שמחוברים עם שולט כזה על מהירות שלהם ... יכול להיות זה הספר ואיך אני בודק את זה ... פלייזזז זה חשוב לי

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  8. אין לי כונן dvd או צורב DVD ואני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה ויש לי אותה בקובץ אימאג' מקורי. יש אפשרות שאם איזה תוכנה אני מצליח להלות בBootcd אחרי שפירמטתי את כונן c: במחשב והקובץ אימג' נמצא בכונן d: ואני יכול לטעון מהתוכנה הזאת את הקובץ שבכונן d: יש כזאת תוכנה ?? משהו כמו VIRTUAL PC רק שיהיה אפשר להריץ אותו כמו שאמרתי שאין ווינדוס על המחשב ואני רוצה לפתוח קובץ dvd שזהו קובץ תמונה..

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by o.k,

שבת שלום לכולם.. המחשב של אחי מרעיש שחבל על הזמן ורציתי לשאול איך אני מזהה את מקור הרעש?? איך אני יודע אם זה הקירור של המעבד או איזה רכיב אחר?? תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by Axel Foley,

המחשב שלי לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות של חוסר פעילות כמו שהגדרתי לו. אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, יכול להיות שזה קשור? תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by ShahafH,

זה כבר מתחיל להיות דיי מתסכל כל פעם שאני משחק ג'נרלס(זירו אוור אם זה משנה) אז המחשב שלי עושה רסטרט בלי שום קשר... ההשערה שלי שזה קשור בזיכרון שהוא נעשה עמוס ואז בשביל לנקות הוא עושה רסטרט אבל זה רק השערה.. טוב אנ דיברתי בשם חבר שלי כי הוא לא רשום פה ומה שאני יודע שיש לו 512 מגה זיכרון אם צריך עוד משהו אני ישאל. תודה.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. יש לחבר שלי מחשב פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ וקורה אצלו כמה דקות אחרי הפעלת המחשב, שהמחשב מתחיל לצפצץ ציפצופים ארוכים, ואחרי כמה דקות מפסיק. אז הורדתי את תוכנה SPEEDFAN והיה כתוב שם שחום המעבד כמעט 70 מעלות פלוס מינוס לפעמיים יותר( לא בדקתי בזמן הציפצופים) ומשהו שהיה כתוב שם PWM עם סמל של אש בצד כמו במעבד 50C. אז פתחתי תמחשב וראיתי 5 מאווררים אחד על המעבד אחד על הלוח אם אחד ליד הדיסק קשיח אחד שמוציא אוויר מהמחשב ועל הכרטיס מסך ומכולם יוצא חום מהמאוורים.אז החלטתי לנקות את כל האבק מהמחשב כולל המאווררים והורדתי את פלטת הקירור של המעבד (כדאי לנקות את האבק)ראיתי שהמשחה הטרמית כמעט ולא מדביקה את פלטת הקירור למעבד ושמכעט אין בכלל משחה. אז עכשיו השאלה שלי היא כזאת החום מהמהחשב לא יוצ…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by ESAB1,

קניתי מחשב חדש. וארדסיק אחד עובד על STA החדש . בכל מקרה הכל עבד טוב אבל ברגע שרציתי להוסיף את הרדיסק הישן היתי צריך לשים אותו על הכבל הישן אותו חיברתי ללוח אם ואז ברגע שאני מעלה את המחשב עולה לי הפקודה הזאת RMOVE DISKS OR MEDIA PRESS ANY KEY TO RESTART אני מקיש אנטר ואז הווינדוס עובד אבל הפקודה הזאת כל הזמן חוזרת ואם אני לא מקיש כלום המחשב נתקע על המסך הזה בלי לעלות את הווינדוס מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by devek,

שלום חברים קניתי אתמול מחשב חדש עם הארד דיסק 160 גי'גה בהתקנה של הוינדוס חילקתי את C ל30 והשארתי מחיצה שלמה אחרת עם ה130 הנותרים. הייתי משוכנע שהמערכת יודעת לחלק את זה לבד למחיצה חדשה בשם D אך להפתעתי הוינדוס עלה וראיתי שיש לי רק מחיצה אחת © עם 30 ג'י'גה אז רציתי לדעת איך אני עכשיו יוצר את המחיצה הנוספת עם שאר המקום? תודה מראש.

15. קיבלתי מחשב שרת ישן של IBM עם 2 מעבדי פנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה הרץ כל אחד. היו איתו כמה בעיות ועכשיו אחרי שהתגברתי עליהן והצלחתי להתקין עליו XP המליצו לי גם לעדכן לו את הביוס אבל בעיה - אני לא מוצא שום איזכור ללוח באינטרנט :\ הלוח הוא IBM - G2950UD הנה גם תמונה מאוורסט שאולי תעזור אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא עדכון ביוס ללוח הזה...

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט ועליו 256 מגה של DDR 2100 266 MHZ. בעקבות עצות טובי הפורום, קניתי היום 512MB 400MHZ 3200 של קינגסטון והתקנתי אותו יחד עם ה256. XP לא הצליח לעלות ונתקע, ב SAFE MODE הוא נתקע בשלב של קובץ GIVEIO.SYS. הוצאתי את הזיכרון החדש והשארתי את הישן, ועדיין נתקע באותו קובץ של GIVEIO.SYS... מה לעשות? מה פה קרה? עזרה דחופה, תודה מראש, אמיר.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  17. היי לחבר שלי יש בעיה.. שהוא מדליק ת'מחשב אז אחר כך יש לו מין תקסט קטן שכתוב ntlrd is missing מה זה הקובץ הזה לעזעזל? מה עושים?? תעזרו לו....

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Polonian,

לפני כחודש וחצי הבאתי את המחשב שלי למעבדה ונאמר לי כי הקבלים של הלוח מאוד נפוחים וכדאי להחליף אותו. מאז השתמשתי במחשב ולא שמתי לב לשום בעיה שיכולה להצביע על כך שהלוח דפוק, ולכן אני נוטה לפקפק במה שנאמר לי. רציתי לדעת האם הרצת Orthos או MEMTEST יוכלו לאשש כי הלוח תקין, ואם לא, איזו דרך יש לדעת שהוא בסדר? אני הולך לשדרג בקרוב זכרונות וכרטיס מסך כך שאני לא רוצה שהלוח שלי יתפגר אחריי חודשיים.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by I_Dont_Know,

שלום. אני רוצה להחליף את הצורב הישן בצורב חדש. הבעיה היא כשאני מחליף אותם הוא לא מזהה את הכונן הקשיח (בדקתי דרך הביוס) הכונן הקשיח מחובר ישרית ליציאת PATA הראשית ומכוון בג'מפר לC הצורב מחובר ישריות ליציאת PATA המשנית ומכוון בג'מפר לM הצורב הישן גם היה מחובר בדיוק באותו דרך ובעל אותו ג'מפר. מה לעזזעל הבעיה ? אני כבר משתגע !

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by alex125,

שלום רב אני רוצה לגדל למחשב שלי את זיכרון יש לי שאלה מה אני צריך לדע לפני שאני קונה את זיכרון ואם אני יכול לקח זיכרון שלא דומה למה שיש לי כבר בקצר לא אותה חברה אם זה יעשה לי נזק למחשב?? בקצר זה טוב לא טוב

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  21. שלום אנשים אני צריך עזרה כיצד להחליף לוח אם ללא התקנה מחודשת של WINDOWS. ניסיתי באמצעות הסרה של הדרייברים של כרטיס המסך וכן הסרה של דרייבר IDE כיביתי את המחשב ללא הפעלה מחודשת, החלפתי את הלוח אבל הWINDOWS לא עולה יש למישהו מושג? יצוין שיש לי על הלוח הישן גם כרטיס מסך מובנה תודה

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by shurikrip,

קניתי מחשב במבצע ברשת ksp... עכשיו הבעיה היא שבד"כ כשאני מדיק משחק.. ולא משנה אם זה משחק כבד או משחק אפילו של נענע.. אז המחשב מחליט שהוא רוצה לעשות ריסטארט... עכשיו בדקתי .. ישר אחרי הריסטארט... לא תמיד הטמפ' של ה cpu גבוה עד מצב של כיבוי המחשב... מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by V00d00,

אלוהים שונא אותי, פעם רביעית שיש לי בעיה במחשב והיא איכשהו קשורה להארדיסק. אז ככה.. אתמול כיביתי את המחשב בצורה נורמלית לחלוטין והשארתי אותו סגור כמה זמן. המחשב לא עשה שום בעיה עד שסגרתי אותו. לאחר שסגרתי אותו, ניסיתי לפתוח אותו ונתקלתי בדברים הבאים: - מסך שחור, שום דבר לא מופיע על המסך - המחשב לא עולה. - הנורה של ההארדיסק (האדומה) דלוקה כל הזמן. - המאוורים וכל שאר הדברים פועלים חוץ מההארדיסקים. אז ככה, ניסיתי בדרכים הבאות לבדוק מה הבעיה: החלפתי כרטיס קול, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זכרונות, ועדיין אותה הבעיה. לאחר שניתקתי כל כבל של ההארדיסק שמתחבר ללוח אם, הנורה נחלשה (כן, אין לי מושג מה זה) ועדיין המחשב לא עולה.. ניסיתי להחליף אפילו כבל של ההארדיסק. לא משנה שאפילו ההארדיס…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  24. שלום, במצב נורמלי ורגיל, כאשר קיימות 2 מערכות הפעלה על מחשב אחד, צריך להתקבל מסך שבו ניתן לבחור איזה מערכת הפעלה רוצי להפעיל. התקנתי על 2 כוננים שונים 2 מערכות הפעלה: 1. על כונן SATA את XP PRO SP2 2. על הכונן השני (IDE) את VISTA כאשר אני מעלה את המחשב, אוטומטית עולה לי ה-VISTA ללא אפשרות של בחירה. מה ניתן לעשות, כדי להגיע למצב של התפריט הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. שלום לכולם ובוקר טוב, השבוע קניתי מחשב חדש, המפרט מבוסס של לוח MSI 965P Neo, ספק Ezcool 350Watt Real, מעבד Conroe E6600 וזיכרון Kingstone 2GB DDR2 667Mhz. עד כאן הכל טוב, נוצרה בעיה שאני פותח את המחשב שכל חיבורי הUSB מחוברים אז הוא לא עולה, הוא מגיע לשורה בביוס שמזהה איזה מעבד יש לי ומשם הוא נתקע. כאשר אני מנתק את כל חיבורי אתUSB (לפחות את רובם שזה כולל בעצם 2Hub's שאליהם מחובר סורק, מדפסת, כבל איפוד, כבל סנכרון לפוקט פי סי ועכבר.) ומפעיל מחדש את המחשב הכל עולה סטנדרתי. לאחר שהמחשב ממשיך לרוץ אני מחבר מחדש את החיבורים ואין תקלות. יש לציין שהבעיה קורת שהמחשב "קר" ולאחר לילה שהיה סגור בו. לפי מה שהספקתי לבדוק עד כה אם המחשב "חם" ועובד לפות מספר שעות אז כאשר אני מפעיל אותו מ…

• 4 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.