תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה עם המחשב... הוא מסרב בתוקף להישאר במצב שינה. ז"א כאשר אני מכניס אותו למצב שינה הוא באמת מתכבה אך נידלק מיד. נכנסתי לביוס והגדרתי את Wake UP on USb כמבוטל. למרות זאת לא חלפה הבעיה. בניסיון נוסף הכנסתי אותו למצב שינה ותוך כידי שלפתי את כל חיבורי הUSB החוצה. רק אז הוא נכבה ולא נדלק שוב... ההתקנים המחוברים הם רק מקלדת ועכבר... מה יכולה להיות הבעיה פה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
המחשב שלי לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות של חוסר פעילות כמו שהגדרתי לו. אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, יכול להיות שזה קשור? תודה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שבחרתי את הפורום המתאים- אז אני מתנצל מראש. אני מתשתמש באפליקציה es file explore על המכשירים הניידים שלי (אנדרואיד) וכפר תקופה ארוכה מרבה להתחבר דרכם לשיתופים שיש לי על המחשב. יום אחד פשוט הפסקתי להצליח להתחבר דרך המכשירים הניידים שלי. זה קורה לי לפעמים ואז אני פשוט מאפס למשתמש איתו אני מתחבר למחשב את הסיסמא- הפעם הפתרון הזה לא עבד. הסרתי את המחשב מהאפליקציה (למי לא מכיר את האפליקציה - כל מחשב ווינדוס שמתחברים אליו דרך האפליקציה צריך "להוסיף") סרקתי מחדש את הרשת אבל מסיבה עלומה כלשהי המחשב שלי הפסיק להופיע. בדקתי ומצאתי שמחשבים אחרים עם ווינדוס 7 כן מצליחים למצוא את המחשב שלי ולהתחבר. באפליקציה כאמור- הוא מזהה (בסריקה של הרשת) את כל שאר המחשבים בבית רק …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 מעבד 600 מגה הרץ ומערכת הפעלה WIN XP. בכל פעם שאני מעונין לכבות את המחשב ישנה הודעה מה WIN שכעת ניתן לכבות את המחשב ידנית. עד כמה שידוע לי בפנטיום 3 ומעלה המחשב יכול להיסגר דרך מערכת ההפעלה. נכנסתי לביוס ושם אפשר לשנות את דרך כיבוי המחשב אך עדיין לא נפתרה הבעיה . אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזו כי זה מתסכל כל הזמן לסגור את המחשב ידנית. תודה מראש.... ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שלא ניפעל המסך לא נידלק והמחשב כשאני מפעיל אותו מהבהבת לו המנורה האדומה והסידירום לא ניפתח מה יכולה להיות הבעייה!!!
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שיש לו בעיה ממש מוזרה . כל פעם שאני מפעיל אותו זה עושה רעש ממש מוזר (לא מהרמקולים אלא מהמחשב עצמו) ואז הוא נתקע . לפעמים הוא לא נתקע באותה הנקודה וממשיך עוד קצת ואז רושם שאין מקלדת . ניסיתי להכניס יותר טוב את החיבור , ניסיתי להחליף מקלדות ושום דבר לא פותר את הבעיה מה עוד אפשר לעשות ומה הבעיה המוזרה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
הגרוטה נמצאת בפרופיל. בכל מקרה, אני פותח את המחשב.. ואז רואים שהוא רק חושב.. שום דבר לא עובד כולל המקלדת.. ואז שהוא מפסיק לחשוב להרבה זמן, עדיין כלום לא עובד. זה כבר שבוע ככה... מה שעשיתי בהתחלה זה לסגור ולפתוח אותו הרבה... וזה עבד. לאחר מיכן ראיתי שהוא לא מזהה את הצורב והכונן DVD. בכל מקרה, כל פעם שסגרתי את המחשב הייתי צריך להתעסק ככה.. אז מה שעשיתי זה לנתק את הצורב ולחבר שוב. עכשיו המחשב נפתח והכל, אבל זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1150 MHZ וכותב הודעה "cpu is unworkable or has been changed, check soft menu" עכשיו בביוס, הערכים 10 ו 115MHZ כתובים כזה באפור.. אבל הערכים הרגילים 2600+ ומכפלה הרגילה ושאר הדברים עדיין כתובים רגיל. שעושים exit and save זה שוב חושב הרבה ולא רואי…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי את המחשב היום בבוקר ואני בא למחשב אחרי איזה 3 דקות שפתחתי אותו כי צחצחתי שיניים ואז חשכו עיניי ראיתי מסך כחול שאומר את הדבר הבא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה???? בתודה מראש אלעד
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H NVIDIA Quadro 2000 מה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לא רואים שום דבר על המסך רק את הנורה הכתומה, כל המאווררים מסתובבים אין אור בעכבר והמקלדת לא מגיבה מה לעשות?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד, אבל אין תמונה על המסך. בדקתי את המסך עצמו והוא תקין, כרטיס המסך תקין אף הוא. מה לדעתכם הגורם? או לפחות איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני בן כשנה (כולל כל רכיביו הפנימיים). היום הוא פעל כרגיל, עזבתי אותו לכמה דקות, כשחזרתי המסך היה חשוך ולא הייתה אפשרות לעשות אתחול עם הכפתור RESET. לאחר כיבוי והדלקה מחדש, המחשב אף לא עושה SELF TEST, ולראייה לא שומעים את הצפצוף הרגיל. לאחר פירוק כרטיס המסך גיליתי שהמאוורר של הכרטיס תקוע. תיקנתי אותו ע"י שימון והמאוור חזר לפעול ולמרות זאת המצב נשאר כפי שהיה. על פי הסימנים זה נראה כמו בעיה בכרטיס מסך או לוח אם. כיצד ניתן לאמת איזה רכיב כשל? האם יש סיכויי שמדובר ברכיב אחר או בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה... היום בבוקר נסעתי לאנשהו, וכשחזרתי גיליתי שהייתה לנו בבית הפסקת חשמל (כל המחשבים בבית נכבו....) המחשבים של האחים שלי עבדו בסדר אבל כשאני באתי להפעיל את המחשב שלי - אין תגובה. המאווררים (כולם) לא עובדים ואין ביפים. אבל הלד שעל לוח האם כן פועל! כמובן שעברתי על כל המדריכים שיש לכם פה ושום דבר לא עובד: ניתקתי את כל הרכיבים הלא הכרחיים והשארתי רק את הספק, לוח האם, המעבד והרמקול הפנימי. אין תגובה גם פה. ניסיתי לקצר את החיבורים של הספק ולראות אם הוא פועל - והוא כן עבד. אפילו חשבתי שאולי הכפתור נדפק וניסיתי לקצר את הפינים שהוא מחובר אליהם - אבל גם זה לא עבד... אין שום קבל מנופח על לוח האם. הספק הוא ספק גנרי בן כמה חודשים ויש לי הרגשה שהוא הרס לי את…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער וביגון אני כותב הודעה זו. ניסיתי למרוח משחה תרמית על המעבד ומשום מה אחרי מריחתה והשמת ההיטסינק פשוט המחשב לא עלה. אמרו לי לנסות להוציא את המעבד ולהכניס חזרה וכך עשיתי. המעבד היה דבוק להיטסינק בגלל המשחה התרמית משום מה ופשוט יצא מהמקום. כך, החיבורי זהב האלה שלמטה התעקמו ועכשיו אי אפשר לחבר את המעבד שוב פעם. קלטתי שכנראה המעבד שלי הלך לקיבינימט ואני צריך לקנות חדש. השאלה העכשווית היא מה לא עשיתי בסדר כדי שזה לא יקרה בפעמים הבאות? - ינעל רבעק ינעל אבוק לפחות בזה תעזרו בא לי לבכות.. ככה הלך לו מעבד
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים! לפני כיומיים בערך עבדתי על הפרוייקט שלי בעבודה (אני ערחיטכת) ופתאם נפל לי המסך מהחלון (אני גר בקומה רביעית) ויתנפץ לחלקים - חיברתי אותו בחזרה למחשב ומאז לא פועל לי המחשב! חבר שלי שמבין קצת אמר לי לעדכן את הBIOS אבל זה לא עזר!! בבקשה תעזרו לי אין לי עוד הרבה זמן עד הדדליין.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך לא נידלק אבל המחשב עובד פרקתי והרכבתי תמחשב 5 פעמים חשבתי אולי יש קצר למשהו יש רעיון העלתי למעבד טיפה מתח אולי זה שרף אותו אני צריך לדעת את מה להחליף LANPARTY UT nF4 Ultra-D מבית DFI ?Opteron64 148 (2.2Ghz) (S-939)? LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb Kingston DDR 512MB 400Mhz*2 Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום סטיק של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של V-DATA. ברשותי היה סטיק נוסף של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של A-DATA. לאחר התקנתו, המחשב פשוט לא עבד. מסך המחשב הציג הודעה כי "המסך עובד, יש לבדוק את המחשב או את כבל המסך". המסך נבדק ונמצא תקין. ניסיתי לחזק את הסטיק, לחבר לסלוט אחר, אך דבר לא עזר. יש לציין, כי הסטיק תקין, ככל הנראה, מפני שלחבר שלי הייתה אותה הבעייה, אך היא נפתרה לאחר מספר "חיזוקים" לסטיק. תודה רבה על כל ההקשבה וההתייחסות, קובי.
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 כבן שנתיים, (מעבד 1.6, לוח אם של אסוס p4s133-vm) עד כה היתי משתמש בהאצה הגרפית של לוח האם (כרטיס מסך אונבורד) אבל כשניסיתי להתקין כרטיס מסך agp ישן (דגם לא מזוהה, משהו די בסיסי שחבר שלי קיבל במחשב שקנה לפני שנתיים) המחשב ככל הנראה לא קיבל אותו, ועכשיו הוא לא עולה בכלל ואין תמונה במסך, לא דרך החיבור של ה-agp ולא מהאונבורד. ניסיתי להוריד את הכרטיס ולהפעיל כרגיל וזה לא עזר. אגב, כשפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק עם שואב אבק ופירקתי את המעבד ממקומו על מנת לנקות. בהתחלה חשבתי שלא החזרתי את המעבד נכון למקום בגלל שהוא מחובר לקופסא של המאוורר קשה לראות (box( אבל כשניסיתי להדליק את המחשב כשהמעבד לא מותקן בכלל הוא אפילו לא קרא את הכוננים, ואי אפ…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם אז החלתתי לפתוח ולנקות אבק החתלתי גם ונקות אבק מהצלעות קירור בקיצור הוצאתי את הצלעות קירור של המעבד וניקיתי אותם החזרתי הכל למקום ובדקתי אם לא שחכתי לחבר משהו הכל נראה לי בסדר אבל אחרי שניסיתי להדליק המחשב לא עובד : הוא נדלק המאווררים נדלקים נראה גם שהלוח אם נדלק אבל הוא לא מגיע לשלב של הצפצופ (לא זוכר איך קוראים לזה) ואז זהו המאווררים נכבים והמחשב לא מגיב לא מופיע שום דבר על המסך... מה יכולה להיות הבעיה/ תקלה ???
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לפני כשבועיים "נשרף" לי הספק.... הרחתי והיה ריח של שרוףף.. אבל לא היו לי ממש הוכחות שלשום קניתי ספק של 400W (שבכל מקרה אני צריך כזה היה לי מקודם 250W ג'נרי) אתמול פתחתחי תספק הקודם ושברתי ופירקתי אותו לחלקים דרך אגב יצאו ממנו שני HS מגניבים כאלה... אתמול בערב הכנסתי תספק ה400W וחיברתי אותו כמו שצריך... לחצתי על הכפתור של ההדלקה של המחשב ו......... המחשב לא עובד בדיוק כמו מיקודם!!! מה לעשות אנשים אני רוצה את המחשב שלי בבקה עזרה! ושתבינו! אני שברתי תספק שכניראה שלא נישרף! אני כזה מפגרררררר
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב לפני מספר ימים יצאתי לטיול של כמה ימים כשחזרתי ראיתי שיש מסך כחול עם הודעת שגיאה של ווינדוס לא יחסתי חשיבות ועשיתי ריסט למחשב. הלכתי לעשות קפה וראיתי אחרי עשר דקות שהוא בלולאה של ריסט עובר את שלב הביוס מתחיל להעלות ווינדוס ושוב עושה ריסט לעצמו וחוזר חלילה . ניסיתי לעשות גוסט אבל הוא דיווח על CRC ERROR ונתקע ב 2% ,בשלב הזה התייאשתי ועשיתי פורמט להרד דיסק (80 GIGA WD) בעזרת דיסק איתחול של פרטישן מגיק והתחלתי להתקין ווינדוס מחדש במהלך ההתקנה קיבלתי שוב מסך כחול מספר פעמים ואז הגעתי למצב שאני נמצא בו היום והוא..... בהפעלה של המחשב נרשמות 3 שורות האחד גירסת ביוס ולוח, השניה ספירת זיכרון תקינה,השלישית הודעה שאובחן מעבד עם היפר טרדינג והלוח מאפשר זאת ומביא למצב ENBEALD וזהו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב לא משמיע שום צליל של שגיאה גם... (ומן הסתם המסך לא נדלק) פשוט נדלקים המאווררים וזהו מה שמוזר זה שלפעמים הוא כן עולה! אבל אם מעמיסים אז BSOD ולפעמים גם העמסה לא מפילה אותו זה הספק הלך?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
באמצע עבודה המחשב פתאום כבה, כשניסיתי להדליק שוב המאווררים התחילו לעבוד ואז פתאום נכבה ניסיתי לנקות אבק והדלקתי שוב, הפעם המאווררים עובדים אבל המחשב בכלל לא מגיע לביוס ניסיתי להוציא זכרונות וכרטיס מסך אך עדיין המחשב לא עולה ולא משמיע שום צפצופים אני חושד שמדובר במעבד או הלוח אם, איך אוכל לזהות מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן כמה שנים - הלוח אם והדיסק הקשיח הם 2 הרכיבים הישנים (בערך 6-7 שנים) כל שאר הרכיבים, מעבד זיכרון כ.מסך הוחלפו עם הזמן. כרגע במצב הנוכחי המחשב נדלק - אבל זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות את עצמו כל רגע מחדש. כביכול לא באמת מצליח להעלות את המחשב, ניתן לראות את זה גם לפי נורת המחשב שכל רגע כאילו נדלקת מחדש, כאילו כל רגע מנסה להתניע מחדש. (על המסך לא מופיע כלום) ניסיתי עם ספק חדש - לא פתר את הבעיה. ניסיתי לבודד כמעט כל חלק בנפרד - כלומר רק ספק , לוח אם וזכרונות ועדיין אותה בעיה. ניסיתי לשנות סלוטים לזכרונות או להוציא אחד מהם וזה גם לא עזר. דרך אגב לפני שהמחשב ככה קרס, הוא רשם איזה משהו על הדיסק הקשיח (priamry משהו) לפני שהווינדוס עלה - יותר נכון לא עלה. כמובן ש…
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשעבדתי על המחשב, הכנסתי אותו למצב שינה ומאז הוא לא נדלק יותר... אני מנסה להדליק אותו והוא עולה לשנייה, המאווררים פועלים ונכבה ואז ממשיך ככה בצורה אוטומטית עד שמכבים אותו (לחיצה ארוכה או הוצאה מהחשמל) (מצורף סרטון) איפסתי את הלוח אם (הוצאתי בטרייה כשהחשמל לא מחובר), הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להעלות כל פעם עם אחד אחר, ניתקתי את כל היציאות יו אס בי, כרטיס קול וכרטיס מסך, מאוורים ועדיין לא עולה, החלפתי ספק חשמל, ניקיתי את המחשב, ואפילו רוקנתי קבלים! (שעזר בפעם שעברה במצב כזה) שום דבר לא עזר והמחשב ממשיך להתנהג כמו בסרטון... אני כן מבין קצת במחשבים, אז אם ידוע לכם פיתרון (מסובך בגדר הסביר ולא מסוכן למחשב (ובמיוחד לא להארד דיסק)) שאני אוכל לבצע בעצמי ולחסוך עלות …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-