תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הוא עולה בסדר ב Safe Mode אבל באופן רגיל נתקע על ההתחלה וכלום לא זז (אפילו הנורית של Caps Lock על ה Keyboard לא נדלקת). אחרי כמה נסיונות ו Resets הוא מצליח לעבוד כמה שעות עד שהוא שוב נתקע וקופא. יש למישהו רעיון? אגב, בדקתי כמעט הכל, מעבד, זכרון, כ. מסך, דיסקים, חוץ מלוח האם ולא גיליתי שום תקלה.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אתמול המחשב נכבה לי פשוט באמצע שעבדתי איתו. ניסיתי ללחוץ על כפתור ההפעלה וזה לא הפעיל את המחשב. המסך קיבל חשמל, הרמקולים קיבלו חשמל, הלוח אם קיבל חשמל אבל כפתור ההפעלה לא פעל. חשבתי שאולי הספק כוח הלך אבל אחרי שהוצאתי את הכבל של החשמל של הספק כוח והחזרתי אותו חזרה כפתור ההפעלה כן עבד ועד עכשיו המחשב עובד כרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי במחשב ושאני לא מצליח לעלות עליה ולפתור אותה.. אז ככה, הבעיה: 1. כאשר אני משחק משחק כלשהו,משתמש בתוכנה שצורכת די הרבה מהזכירון..(תוכנה "כבדה" כמו שאומרים), או שאני ממזער משחק פעם פעמיים ואז המחשב מבצע רסטרט פתאומי... עכישו שהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה בדוס או משהו.. עולה רגיל...בעייה זאת הייתה בעבר והתגלה שזה ספק כוח.. החלפתי בחדש, הייו לי חודש בערך של שקט וכעט הבעיה מתחילה לחזור על עצמה....(החשמל בבית תקין לחלוטין). 2. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על המחשב שלי... לפני שהוא נפתח אני מקבל הודעה קטנה והיא "C'ant load librery from memory" ושאני לוחץ אישור ה"מחשב שלי" נפתח כרגיל...וזה קורא על כל תיקיה... ובנוסף המחשב נהיה איטי מאוד... לא כמו …
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! בזמן האחרון ללאחר שעה +/- של עבודה עם המחשב מופיעה לי ההודעה המרגיזה הבאה: "שרת לא פנוי" ואז אומרים לי ללחוץ על מעבר אל ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה הזאת??? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה נשמע חברים אז ככה , צירפתי לכם פה תמונה של ה-Everest אם אפשר בבקשה תביאו לי לינק לדרייבר. * ניסיתי גם דרייבר של ריאלטק (realtak) C'69 - לא עבד =\ תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לשאול האם כשאני רוצה לחבר כונן קשיח שתומך ב SATAII אז אני צריך גם לחבר בנוסף את חיבור ה- IDE או.. שמספיק לחבר את כבל ה SATAII ל HD (וכמובן המתח ) וגם לג'מפר אותו כמאסטר ??? תודה רבה לעונים....
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקים לאחי הלוח אם הוא ASUS CUV4X http://www.motherboard.cz/mb/asus/CUV4X-M.htm הספק הוא ג'נרי חדש חיברתי את הצמה הגדולה ללוח אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק וגם אין חשמל לסידירום (כבל החשמל מחובר אליו מן הסתם ) אני מאמין שהבעיה היא שאני פשוט צריך לחבר עוד צמה ללוח, הבעיה היא שיש לי רק את החיבורים שמתאימים להארד דיסק, פלופי ועוד 2 של 4פינים בצורת קיבוע שלא מצאתי להם חיבור על הלוח, אני מפספס משהו או שיש מצב שיש תקלה במחשב?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש טיפה לחות על ההארד דיסק שאני רוצה לןהתקין האם הארד דיסק מספיק אטום וזה לא כל כך נורא? מה יקרא אם אני ינסה לפחות?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב דולק הרבה זמן ( כמה ימים / שעות רצוף ) אז המחשב ניהיה פאקינג איטי יותר זה טבעי ? אחי סוגר את המחשב כל פעם שהוא מסיים לעבוד איתו והמחשב תמיד "רענן" .. אסור להשאיר מחשב דלוק הרבה זמן ?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב די ישן amd דומה ל"סלרון" החלפתי לה כרטיס זיכרון ram בהתחלה הכל היה בסדר . אחרי כמה ימים המחשב ניתקע לאחר כיבוי לא נידלק ! בהדלקה נורית ה "power " מהבהבת ( אמור לידלוק קבוע ) בפנים המאווררים עובדים הנורית על לוח אם דולקת וזהו !!!!!! המסך לא נידלק - כ ל ו ם !! 1 - החזרתי את הזיכרון הישן - לא עוזר 2 - אן שום ציפצופים ! 3 - לאחר הוצאת והחזרת כבל המתח מהספק לפעמים עוזר אך לזמן קצר !! 4- בבקשה עזרה - החלפתי כרטיס מסוג sdram ???
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הזה. אז נגיד שאני לוקח את האתר ומשחק איתו על המסך אז המסך די נתקע כזה בקטנה. למה זה קורה עם מעבד כזה?[הכוונה שאני מעביר אותו על הסמלים אז הם נעלמים וחוזרים.תגידו לי מי מה זה יכול לקרות מאיזה סיבות?[המעבד לא מתחממם] ודרך אגב קרה לי גם באמצע משחק שהמסך התכבה רק המסך. ואין לי שום בעיה של התחממות. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קודם כל מילה טובה על הפורום.... נעבור לבעיה..(מצטער שזה קצת ארוך, אני צריך חוות דעת נוספת) הכל התחיל ביום בהיר אחד שהמחשב פשוט נתקע, הלכתי על השיטה הדיי ברורה פירמוט(גם ככה רציתי לעשות מזמן), הפירמוט וההתקנה של הXP עברו ללא תקלות, המחשב עבד כמו שצריך, עד ששוב הוא נתקע, כאן הבנתי שהבעיה יותר חמורה, נכסתי לפורום ולפני שפתחתי נושא חדש חיפשתי בעיות דומות, אז ככה, טמפ' נבדקת קבוע בביוס והיא בסדר גמור, ההארדיסק עבר בדיקת יצרן(תוכנה מהאתר)ירד מהפרק, כ.מסך נבדק במחשב אחר, וגם הוא ירד מהפרק, זיכרון, עבר בדיקה בMEMTEST ופה התחילה הבעיה, בדקתי את הזיכרונות כשרק כ.מסך והזיכרון מחוברים, הבדיקה התחילה לרוץ ואחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע הוא לא הראה שהזיכרון פגום כמו שיש בנושא FAQ בפו…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
המחשב שלי מתנהג מוזר לאחרונה: כל משחק בעל גרפיקה בינונית+ נתקע אחרי כמה דקות של משחק ACDSEE שאני מתעסק איתו עם קבצים ברזולוציה מאוד גבוהה כל הזמן נתקע תוך כדי ניסיתי להריץ תוכנה לבדיקת יציבות של הכרטיס מסך, מצאתי את rael time HDR והוא קרס. אילה ההגדרות: וזה מה שאני מקבל: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
דפקתי בטעות את אחד התושבות של כרטיסי הזיכרון ! המחשב כבר לא מזהה אותו ! ליפעמים הוא גורם בעיות אך אני מנטרל אותו !!!! נ.ב מדובר בכרטיס sdram מעבד a m d
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... לפני כמה זמן עבד לי הכל סבבה וזה..(אני בסוף יכתוב את המפרט) אחרי זה הייתה הפסקת חשמל ומשו נדפק... משחק HITMAN 2 זה מפעיל לי לחצי שעה בערך ואז מעיף אותי ממנו... עכשיו חשבתי שזה משו בספק...אבל בביוס כשהפעלתי אז רשום שה 3 5 12 וולט עובדים נורמאלי ומוציאים מספיק...יעני מביאים את מה שצריך.. אבל עדיין זה לא עובד טוב... בתוכנה EVEREST תחת הסנסורים אז זה מראה לי גם את הסנסורים של ה 3 5 12 וולט..אבל זה גם מראה לי אחד של 2.5V ושמה במקום 2.5 זה מראה לי שזה מביא 1.22V יעני חצי אז חשבתי שאולי זה בגלל זה.. עכשיו למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן... זה אולי משו בלוח אם? או לא יודע באיזה משו אחר? כי הספק אמור להביא 3 5 12 והוא מביא לי את המתחים האלה.. אז למה זה רושם לי את הקטע…
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, קניתי לסבתא שלי מחשב וקיבלתי אותו אתמול.. התקנתי לה כל מה שצריך ועכשיו אני רואה בלוח בקרה "קישור אלחוטי" ושם יש "התקן אינפרא-אדום מובנה". מה אני עושה עם זה? מה זה נותן לי? ואיך משתמשים בזה? תודה, איתי
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. אחרי שאני מכניס את דיסק של המערכת ההפעלה, כשהוא עלה עד הסוף אז שואל אותי אם אני רוצה להמשיך בהתקנה ללחוץ על "enter" אני לוחץ ואז אני מקבל את ההודעה הזאת "srtup did not find any hard disk drives installed in your compiuter" ואז ללוץ על f3 לצורך יציאה מההתקנה. מה הגורם לבעיה פה? יש לי דיסק קשיח של wd 160 ג'יגה בחיבור sata מבקש את עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אחים שלי שלום רכשתי את הלוח הזה לוח אם Gigabyte Ga965ds4 התקנתי והכל בסדר עד שצרפתי את הHD הישן שלי שיהיה מקור אחסון, ומה הבעיה מאחר והHD שלי לא SATA אלא IDE חברתי אותו אם מתאם מיוחד שממיר מSATA ל IDE הפעלתי המחשב ומאחר וזה אמור להיות PLAG?&PLAY התברר לי כי לא מזוהה כלל חזרתי לביוס וניסתי ולא הצלחתי כלל. למי יש הצעות או פיתרון, לא יתכן שהלוח לא נותן גיבוי לHD ישנים אודה לסיוע בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חצי שנה לוח של גיגבייט q6 מעבד 6600 קונרו זיכרון 2 גיגה פתאום באמצע העבודה נהיה צפצוף אחד ארוך בלי הפסקה פתחתי בדקתי ניתקתי כבלים ריסטארטים כלום לא עוזר. רק איך שאני מפעיל אוורסט ונותן לה לאמץ את המעבד רק אז זה מפסיק באותו רגע מה זה יכול להיות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני פותחת את המחשב מופיע לי הדבר הזה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חזרתי מהבית ספר וגליתי שהמחשב שלי מפיק צליליפ נורה מעצבנים!! כמו הצליל שכאשר הזכרון פגום.. יש צליל צורם כזה... רק שהפעם הצליל הוא עם הפסקות כל שניה בערך... (פיפ.. פיפ.. פיפ..).. וזה לא נפסק.. והמחשב פועל רגיל בלי בעיות... אפשר איכשהו להשתיק אותו?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז ככה המחשב נפל לי וכנראה שהארד דיסק ניזוק. אבל הוא נתן לי שגיאה של חיבור אז החלפתי חיבור IDE ופירמטתי. ושפירמטתי לא יכולתי להשתמש בדרך הרגילה כי כל הזמן זה נתקע ב22 אחוז אז עשיתי בדרך המהירה של הפירמוט. והכל יסתדר והתקנתי Windows. עכשיו להיות במחשב זה בלתי נסבל שום דבר לא זז הכל איטי העתקה של תיקיה לוקחת כ6 דקות. התקנה של משחק לוקחת שעה ו25 דקות. הייתי רוצה לפרמט שוב אבל הדרך הרגילה לא עובדת לי ורק הQuike עובד. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום גברים !! הבעיה כזו --פירמטי את המחשב הכל עובד מצויין רק הכרטיס קול לא עובד 1-במנהל התקנים הכל בסדר-הכרטיס מזוהה כולל דרייבר ואומר " ההתקן תקין " 2-דרך שורת משימות גם מזוהה-לא על מצב " השתק " ווליום תקין 3-רמקולים תיקנים ומחוברים 4-בקיצור הכל מחובר ומותקן פיקס --אבל לא ע ו ב ד -- 5-מחכה לתשובות ועצות--אתם תותחים אן אלכם --
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
מה המשמעות של הצהפצופים הבאים בהדלקה: 1) צפצוף אחד ארוך בלי הפסקה 2) 3 צפצופים קצרים מהירים ואחריהם אין תגובה המחשב נשאר דלוק 3) צפצופים ארוכים ואיטיים בלי הפסקה 4) צפצופים קצרים ומהירים בלי הפסקה אפשר גם לפרט באופן חלקי או בהרחבה על חלק מהסעיפים בתודה רבה מראש, רועי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-