תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
ככה.. יש לי מארז ממש ישן וקטן.. ויש לי כבר הרבה זמן בעיית חום.. ולפעמים קורה שהמחשב מתחמם יותר מדי ועושה ריסטרט.. אז היום זה קרה לי...אני בא לנדליק תמחשב מחדש.. המסך לא עולה..כאילו המחשב מכובה.. אין אור על הסידי רום שבדרך כלל יש אור.. איין רעש כזה של כאילו יש כהמחשב מתחיל את עצמו.. עכשיו מה שכן.. יש אור על הלוח אם כזאת מנורה קטנה ויש אור על הקידמה של המארז המנורה הקטנה שיש.. שסתם שם.. המאורר של הספק עובד אבל סתם מאוררים לא עובדים.. הסידי רום לא עובד אבל זה כאילו זה שהמחשב לא עובד אבל הוא עובד.. כמו שזה נראה לי זה בעיית חשמל או שמהו.. תודה לעוזרים ! אני צריך דחוף עזרה בבקשה!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממש ממש הזוי כי לא ניתקתי כלום חוץ מהכרטיס מסך ומהזכרונות ram, יש לי שני סטיקים של זכרונות ורציתי להחליף אותם באחד אחר, ניתקתי אותם וחיברתי את המחליף, על הדרך בגלל שהכרטיס מסך גדול אני חייב להוציא אותו מהתושבת שלו אבל לא ניתקתי אותו מהכבלים שלו.. כשחיברתי הכל חזרה ולחצתי את הכפתור הדלקה שום דבר לא קרה, ניסיתי לחבר חזרה , אולי לא חיברתי משהו טוב.. אחרי שחיזקתי הכל לחצתי עוד פעם על ההדלקה ואז נדלק המחשב אבל המסך לא הצליח לקלוט כלום... לאחר כמה שניות הוא כבה עוד פעם.. עכשיו החזרתי הכל לקדמותו.. ומחשב לא נדלק יותר.. אני לוחץ על הכפתור הדלקה ולא קורה כלום... מה זה יכול להיות הייתי על זה שעה עכשיו ונראה לי יצאו לי שערות לבנות…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז אני כותב בשם חבר.. בקצרה, המחשב נכבה מעצמו. האורות במארז נדלקו מחדש, אבל כלום לא קרה. הוא כיבה אותו ידנית, וכשניסה להדליק מחדש - כלום. כנראה שמסופק זרם, כי יש אורות על הלוח אם (לא רק הבטריה, גם כרטיס רשת והחיבור בין הספק ללוח אם) הוא ניסה להוציא רכיבים אחד-אחד, אבל כלום לא עזר. כולל הוצאת המעבד, הוא פשוט לא נדלק. זה נשמע מוכר למישהו? אפילו לא POST? רעיונות לדברים שכדאי לנסות?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, יותר נכון ניסתי להדליק והמחשב ציפצף! ציפצופים עקביים, כול ציפצוף היה ארוך... ממה זה יכול לקרות??
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ניסיון אחרון לפני קניית מחשב חדש. כשאני לוחצת על כפתור ההדלקה של המחשב שתי הנורות ליד הכפתור נדלקות לשנייה, נשמע מן טיק והן נכבות, שוב נדלקות, שוב טיק, ככה בלופ. אחת לכמה זמן המחשב כן נדלק, אך גם כשהוא נדלק הוא פועל לאט מאוד וכן מופיעה הודעת שגיאה write delay failed ושם של איזה קובץ חסר. בנוסף כנראה שנהרסו בדרך שני כוננים קשיחים. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש אפשרות לנסות ולתקן? מדובר במחשב כבן שבע שנים. אודה לכל עצה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה...זה קורה לי מדי פעם וזה איכשהו מסדר את עצמו... אבל הפעם זה לא הסתדר....מה שקורה זה יום אחד המחשב יכול לעבוד...אבל נגיד אני מתעורר בבוקר ופתאום לא בא לו לעבוד. הוא לפעמים עושה ריסטים (ואת הרעש של הכונן, כאילו יש בפנים דיסק והוא מסובב אותו) וגם לפעמים יש רעש של 3 צפצופים כאלו מוזרים... אני גם מקבל NO SIGNAL.... אין לי מושג מה הבעיה....פעם עובד פעם לא.... 8) וזה נראה כאילו הכל פועל כמו שצריך...המאווררים, הלוח, הכרטיס מסך.... אם צריך אני אעדכן עם המפרט... ומה זה בדיוק JUMPER? אנשים עם אותה בעיה אמרו לי תזיז תJUMPER....אני נוב מה לעשות עריכה: לא משנה..הסתדרתי, מחקתי עם מחק טיפה קורוזיה או איך שלא קוראים לזה מהזכרונות ועכשיו עובד פיקס תודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב והמחשב לא נדלק, הנורה של הלוח אם דולקת. הסיבה שיכולה ליהיות היא נפילת מתח שבגלל המחשב כבנ ומאז הוא לא נדלק. אני לא יודע אם הייתה נפילת מתח בוודאות בגלל שזה קרה בלילה (כשניסיתי להדליק את המחשב בבוקר לא הצלחתי להדליק אותו) אבל הנפילות מתח זה דבר שקורה הרבה. שוב הנורה של הלוח אם דולקת, נתקתי את כל החיבורים של הספק מהמחשב מלבד מעבד, והלוח אם ועדיין לא נדלק. לא היה ריח שרוף, מה שכן קורה זה, שכשאני מוציא את החיבור של הספק לחשמל מאחורי המחשב ומחבר מחדש, בזמן ההדלקה נשמע מעין זמזום לשניה (מעין רעש של זרם שעובר) וכשאני מנסה ללחוץ שוב אז לא קורא כלום וגם לא נשמע רעש של זרם. לא היה לפני כן סימן לאיזה בעיה באחד הרכיבים, המחשב עבד טוב. אני מניח שהבעי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב,או לא כלכך לחלקנו. הגעתי לפני כחצי שעה מהבסיס,והדלקתי את המחשב שלי וזה מה שראיתי: איך שהמחשב נדלק,נשמעים צפצופים קטועים ולאחר מכן המחשב נכבה ואז נדלק שוב לבד ושוב צפצופים ואז שוב נכבה וכן הלאה. בעבר נתקלתי בצפצופים דומים במחשב של אבא,ובד"כ הוצאת הזכרון הפנימי והכנסתו שוב למקום פותר את הבעיה,ניסיתי גם על שלי. אחרי זה המחשב נדלק,בלי שום צפצופים ולא מתכבה יותר לבד,אבל שומדבר לא עולה גם לא הדוס והמסך בכלל לא נדלק(נורה צהובה דולקת) ולפי מה שנראה לעין המאוורר של הקירור שעל המעבד מסתובב לאט יותר מהרגיל והמחשב בהתחלה משמיע כמה נקישות מוזרות שלא בדיוק הבנתי מאיפה הן באות... מה זה יכול להיות? זה הרס לי את כל האפטר ומצב הרוח...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול, לפני כ-12 שעות ויותר, (סביבות 9 בערב בקיצור), שיחקתי במחשב, ופתאום, הוא נכבה לגמרי. לאחר שזה קרה ניסיתי להדליק אותו שוב, הנורות של החשמל וכל האחרות נדלקו למשך שניה, ואז המחשב נכבה שוב. פתחתי את המארז לבדוק אולי משהו נשרף, או משהו שנראה מקולקל, ולא, אין שום ריח, שום דבר לא נראה שרוף, ואני בטוח ששוף דבר לא נשרף, או התחמם יתר על המידה. היום, אחרי שעברו יותר מ-12 שעות, ניסיתי להדליק שוב את המחשב. בהתחלה חשבתי שהוא עובד, אך הוא נכבה אחרי כ-10 שניות. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, כמו שאמרתי שום דבר לא נשרף או התחמם יותר מדי, גם כן ניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכבל של החשמל שוב ושוב אך זה לא עזר. יש למישהו מושג מה הבעיה? עכשיו אני לא יכול להדליק אותו. שכחתי להוסיף - יש לי AM…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בידיוק איך שגמרתי לסדר חוטים,ואינספור בדיקות שעשיתי בדרך,עכשיו אני בא להדליק ושום דבר! מה זה,הרי הלוח בוודאות מקבל חשמל(לד). אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל אני חושב שיש צליל כזה שהכל עובד ואז הוא נקטע. מה אני אמרו לעשות,אני מת מפחד שדפקתי משהו
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להחליף מסך במחשב , אז כיביתי אותו והוצאתי את התקע מהחשמל והחלפתי מסך אבל שכחתי לחבר אותו למחשב בטעות והדלקתי אותו, ואז ששמתי לב שלא חיברתי אותו ניתקתי את המחשב מהחשמל שהוא עדיין פועל. מאז ,כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא פועל, המאווררים פועלים ושאני מנסה לפתוח את הכונן די-וי-די הוא נפתח אבל לא מופיע כלום על המסך והלד של הבקרה לא נדלק. אשמח לעזרה! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב , כל המאוורים בפנים עובדים הנורה הירוקה מהבהבת אבל המחשב לא עולה ... אני גם לא מקבל שום ביפים. מה זה יכול להיות? AMD 3200 1GB 7300GS 400W Generic.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק. היה לי מסך כחול לפני שזה התחיל ואז המחשב נכבה ומאז הוא לא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה שומעים את המאווררים אבל אפילו אין גישה לביוס. כלום. אין סיגל במסך. אני ממש נואש אני כותב מהמחשב של אח שלי... אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. תודה.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום.. טוב אז כמו שכתבתי המחשב לא נדלק פרטים: הלחצן של ה on/off תקין - לחצתי עליו והוא יצר קצר בין ההדקים. הספק תקין - קיצרתי בין הירוק לשחור והוא עבד וקיבלתי את המתחים הרצויים. שאר הרכיבים במחשב לפי דעתי תקינים כי ניסיתי להוציא את הזכרונות ושאר כרטיסי ה PCI והמחשב עדיין לא נדלק. אין משהו ויזואלי כמו קבל מנופח או רכיב שנראה שרוף. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות או מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
פנטיום 4 עם לוח Asus P4C800 E-Deluxe והמחשב לא נדלק. הכל התחיל כשחיברתי הארד-דיסק חיצוני דרך ה USB, המחשב נתקע, ומאז שעשיתי ריסט הוא לא מראה כלום על המסך... מי שמכיר קצת לעומק את הלוח בטח יודע שהוא אומר את התקלה במילים (דרך הרמקולים של המחשב)... מה שהוא אומר זה: "System feild, CPU Test"... הסתכלתי בחוברת של הלוח... וכתוב שאם השגיאה הזאת נאמרת אז סימן שצריך לבדוק שהמעבד יושב טוב בתוך הסוקט... וככה עשיתי... אבל זה לא עוזר... מה שאני יודע זה שלמרות שלא רואים כלום על המסך, והשגיאה נאמרת בלי סוף ברמקולים - המעבד מתחמם... כאילו הוא מקבל זרם... ברגע שאני מפעיל את המחשב כשהמעבד מחוץ למחשב אז זה אומר שגיאה אחרת ("No CPU Instelled")... מה אתם אומרים נדפק? הלוח אם או המעבד? אני מזכי…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
למעשה, הנורית של הכונן הקשיח מבזיקה לכחצי שנייה בזמן ניסיון להדליק את המחשב. לאחר מכן לא עוד. אם הנתק את המחשב מהחשמל והנסה שוב היא תידלק שוב לחצי שנייה וזהו. התקלה הזאת לא החלה עכשיו. זה הגיע בשלבים. בהתחלה הוצאת המחשב מהחשמל עזרה והמחשב נדלר רגיל. עכישו שום דבר. מה זה יכול להיות? בעיה בספק בקוח? מדובר באטלון 1600 רגיל ענטיקה עם ספק של פנטיום 4. עצות?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק, כאילו הוא איננו מחובר לחשמל (פרט לנורית ביקורת חיצונית על המארז). ניסתי לקצר את מתג ההפעלה עם מברג, לא עזר. קיצרתי את הספק, הוא תקין. קיצרתי את הספק על הלוח אם- נורית החיווי שלו נדלקה+מאורר המעבד. הוצאתי את הזיכרונות, כ.מסך, מעבד וניסתי להפעיל, לא נדלק (כולל וריציאות שונות). יש לציין כי החלפתי למעבד את גוף הקירור שלו ומרחתי מחדש את המשחה הטרמית, היש קשר? (אבל זה לא נדלק גם בלי שמעבד נמצא בכלל בסוקט שלו...) יש עוד הצעות? -עידו
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק....... האם יכול להיות שזה בגלל שהארד דיסק לא מחובר עדיין (אני צריך לקבל את הקבל sata מחר.....) נ.ב : גם הatx וגם ה-cpu מחוברים לספק....
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2533. 1GB RAM RX800XT ולוח אם..של אינטל. שיחקתי אתמול במחשב ופתאום הכל נפל ומאז המחשב לא נדלק החלפתי כרטיס מסף ועדיין לא עבד, ניסיתי אפילו מסך אחר ולא עובד עכשיו אני יודע שזה לא הספק כוח כי הספק מעביר כוח ללוח אם..(יש את האור הירוק של הלד בלוח) עכשיו לפני שאני שולח את המחשב לתיקון יש לכם עוד איזה עזרה בשבילי? לכי המחשב לא נדלק בכלל , אני יכול ללחוץ שעה על ה POWER SWITCH
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום חבר שלי שיחק במחשב ופיתעום הוא נכבה ואז הוא לא יכול להדליק אותו ממש כמו בהפסקת חשמל אבל הכול מחובר כמו שצריך הוא לקח אותו לתיקון ואמרו לו שזה בעיה במעבד אז השאלה שלי אם זו בעיה במעבד המחשב לא היה צריך לפעול(לא כולו אלה רק המסך ולהראות סימני חיים)? כי הוא מקבל חשמל מין הספק ואז המסך צריך להידלק(לפי בבגיון שלי) תודב מראש
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה מחשב תקין לחלוטין (לפחות עד שנתקלתי בתקלה המעצבנת הזאת) המחשב עבד כראוי פירמטתי אותו והתקנתי win98se בעברית והתקנתי את הדרייברים והכל היה סבבה. מאיזה שהיא סיבה המחשב סירב לעלות אחרי יומים. והצלחתי לעלות אותו רק במצב בטוח. וכשהייתי מעלה אותו במצב רגיל הוא היה עובר את הלוח של הלוגו של ה win98 ואז רושם windows protection error press any key to reboot החלטתי לפרמט אותו שוב (ראוי לציין שבאותו יום לא אני הייתי על המחשב אז ככה שאין לי מושג מה עשו למחשב). אחרי הפירמוט השני התחלתי בהתקנת הדרייברים וגליתי תופעה מוזרה: כל פעם שניסיתי להתקין דרייבר ע"י כך שהמערכת מחפשת את מנהל ההתקנים המתאים ביותר אפילו שכיוונתי אותו לספריה המחשב סירב להתקין את מנהל ההתקנים בטענה שהוא לא מתאי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: קניתי מחשב חדש (מפרט), אבל הוא לא עובד כמו שצריך, אם אני מנסה לפתוח יותר מ 3 חלונות, אז הרביעי לא יעבוד טוב, ולא יפתח לגמרי. הכפתור הימני של העכבר בכלל לא עובד כשלוחצים על משהו, השמאלי גם בקושי, עד שאני סוגר את החלון. בנוסף, כאשר אני כותב, הלחצן של העכבר נעלם, ולוקח איזה 10-30 שניות לפתוח את ה control panel. יש לציין שאופציה להחביא את הלחצן לא מופעלת ב control panel. סרטים עובדים לאט מאוד לפעמים, כזה מקרטע, אני צריך ללחוץ ESC ואז להגדיל בחזרה, ואז זה עובד כמו שצריך אבל לפעמים שוב מקרטע... ניסיתי לפרמט כבר לפחות 10 פעמים וזה לא עובד כמו שצריך. עכשיו אני רק משמתמש ב הארדיסק של 80 GB ועדיין יש בעיות. גם עדכנתי את הביוס אבל זה לא עזר. הנה תמונה: http://img513.imagesha…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אתר הבית שיש לי הוא http://www.msn.co.il/ וכשאני נכנס לכלים ואפשרויות אינטרנט ואני מאשר ועושה אישור אז עדיין זה חוזר ל-http://www.msn.co.il/ בתור אתר הבית מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הבעיה : יום שישי הרכבתי לחבר שלי את המפרט הבא ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI 15.5% 2,070 ש"ח 1 Corsair HX Series 620W PSU 15.5% 1,015 ש"ח 1 Lian-Li Aluminum Full-Tower PC-201B Black 15.5% 1,590 ש"ח 1 Western Digital 500GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD5000YS WD5000YS 15.5% 1,148 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 15.5% 225 ש"ח 2 ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe 15.5% 3,690 ש"ח 1 Sony PlayStation 3 Offical HDMI Cable 15.5% 219 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 15.5% 3,090 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 15.5% 299 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi X…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המחשב נידלק רק לאחר לחיצה חזקה מאוד, על הזיכרונות ,וגם זה טוב רק לכמה דקות ושוב צריך לילחוץ! בדקתי בביוס והסיסטם מראה 20 מעלות והמעבד61 החלפתי כרטיס מסך וגם זה לא פתר את הבעיה .בדקתי את הזיכרונות, וגם הם תקינים כך שנישאר לי רק הלוח אם ,איך אני יכול לבדוק אם הוא תקין?המחשב הוא פנטיום 4- 2.8 לוח אם של msi :kopfpatsch: כתוב על הלוח אם-pt880 neo וגם ms-7008 ver:1 כמו כן החלפתי ספק כוח וזה לא פתר את הבעיה והיתקנתי מחדש את הווינדוס וגם החלפתי כרטים מסך.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-