תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, לחבר שלי יש מחשב בו יש 2 הארדיסקים. אחד SATA והשני PATA. הוינדוס רואה אצלו את ה-PATA כ-C ואת ה-SATA כ-E. הוא התקין וינדוס על כונן E ועכשיו רוצה להסיר את כונן C לגמרי מהמחשב. אך כאשר הוא עושה את זה הוינדוס לא עולה ואומר שאין מאיפה לאתחל. [הוינדוס נמצא על E וה-C ריק לגמרי] איך גורמים ל-E להיות ה-SYSTEM במקום C? עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לשנות דרך Disk Managment וזה פשוט לא נותן.
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לחבר שלי ישנו סורק MUSTEK SCANEXPRESS 6000P שעד היום עבד כשורה. לפתע כל תמונה הנסרקת ב-PRESCAN לא מופיעה בחלון הסריקה אלא כאסופה של קווים צבעוניים או לחילופין המסגרת נשארת ריקה. הדבר שאולי יכול להיות קשור לזה הוא ששינינו רזולוצית מסך מ-800*600 ל-1024*768 וצבע מ-16 ל-24 ביט לפני כן אבל כשחזרנו להגדרות הקודמות עדיין לא נפתרה הבעיה. יש לציין שמדובר בחלונות 98 ותוכנית הסריקה היא IPHOTO 1.2. מה שמוזר שלקחתי את הסורק והתוכנית לבדיקה אצלי, בחלונות XP, והכל עובד. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש RM
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס שלי ועשיתי לאחר מכן ריסט ופתאום לא מופיע לי כלום במסך , פשוט כלום ואני גם לא יכול לעשות כלום.... אבל המסך פועל ולא מראה שום דבר מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך DAEWOOD LCD TFT 19" דגם HL-900 עכשיו הבעיה מתרחשת אחרי הפסקות חשמל או כל כיבוי פתאומי [שהמחשב והמסך דולקים] אני מדליק את המחשב,המחשב עצמו עובד והכל,אבל המסך לא מראה כלום. רק אחרי חצי שעה-שעה אחרי שאני משאיר את המסך והמחשב דולקים ביחד,אז המסך מסכים להראות משהו =\ חוץ מהבעיה הזאתי ברוך השם הוא עובד טוב איך אפשר לסדר את זה שזה יידלק נורמלי אחרי הפסקת חשמל? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס ATI מסדרת 6900 עם 2 גיגה זיכרון לאחר משחק של שעתייים יש פיצול במסך ,( קרה בכמה מסכים ) וזה נשאר גם כאשר יוצאים לדסקטופ.... המשחק הוא קריסיס 2 עם כל האפציות על אולטרא ורזולציה גבוה בכל מסך שנוסה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי נפילות של המחשב כלמור הוא עוצר באמצע משחק ומראה לי מסך כחול שכתוב עליו שהמערכת עברה משהו עם אלקטרוניק פרובלמס לא יודע בקיצור נזכרתי שהחלפתי תספק לפני איזה 3-4 חודשים כי ההוא נשרף מההפסקות חשמל (היה לי ספק של המארז שכתוב בחתימה) עזרה בבקשה... שאלתי ת'מוכר והוא אמר שזאת לא בעיית ספק כוח למרות שאני דיי בטוח שזאת כן ושהוא סתם הומו... : כוס אמא שלו
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום קניתי טלוייזה לפני כמה ימים וחיברתי אותה היום למחשב עם כבל dvi ל hdmi יש לי 8800gt ומה שקורה זה שבטלוויזיה רואים רק את התמונה של הרקע בלי תיקיות בלי עכבר ובלי כלום רקק את התמונה אז אם יש אישהו משהו שאני יכול לעשות בשביל שאני יוכל לראות סרטים והכל בטלוויזיה זה יהיה מעולה. אז איך אני עושה את זה?.? תודה
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום היום למדתי על Certificate ואני הבנתי מה זה בדיוק בסרבר אם משהוא יכול להסביר לי בבקשה תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: P4S533-MX מעבד: אינטל P4 2.66GHz זיכרון: 2G 333MHz כרטיס מסך: ATI HD3650 512Mb AGP בעת עבודה עם המחשב, המסך כבה ולא ניתן להפעיל מחדש, אך ניתן לכבות ולהדליקו שוב דרך הכיבוי במחשב עצמו. התופעה הזו גם מופיע מחוץ למערכת ההפעלה, כך שאין קשר לwindows, אני מאמין שמשהו בחומרה נדפק.... אשמח לעזרה, תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
התקנתי windows 8 על SSD , לאחר ההתקנה אני לא מוצא את הדיסק הקשיח הקודם שלי פעולות שעשיתי הוצאתי את החיבור בדיסק הקשיח מאחור וחיברתי חזרה נכנסתי ל"ניהול דיסק" ולא מצאתי את הדיסק
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
הורדתי משהו בטורנט שבאיזשהי דרך השתכפל, זה סיים להוריד וכנראה מחקתי את המקורי בכל קמרה פתחתי אותו וזה שאל אותי בעזרת מה לפתוח עשיתי לו WINRAR ועכשיו כל הקבצי EXE שלי רוצים להפתח דרך WINRAR בקיצור - שום דבר לא עבד הכל הפסיק לעבוד אני לא יודע איך בכלל הצלחתי להכנס לFIREFOX, כל דבר שאני מנסה לפתוח זה שואל אותי בעזרת מה לפתוח - אני לא יכול לצלם הצייר לא עובד השחזור מערכת גם לא עובד אני לא יודע מה לעשות - עזרה?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש שם שני חיבורים ואני לא יודע איזה אחד נכנס למקום שלו. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש מור רוזס
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ב"ה שלום, אני מעוניין להשתמש בסינון הביתי שלי (אתרוג מבית רימון) גם בסמארטפון ע"י התחברות לרשת הביתית המסוננת. יש לי מודם-ראוטר של tplink td-w9980B שאני מעוניין להשאר איתו כי הוא נותן לי קליטה טובה בבית וגם הוא מאד יציב (לפני שרכשתי אותו היו לי כל פעם נפילות הן בוויפי והן במתאם SIP שמחובר אליו ואילו מרגע שהוא עובד ב"ה לא היה נפילה אחת). לצורך התקנת שרת VPN קניתי ראוטר נוסף (Linksys E1200 v2) והתקנתי עליו DD-WRT v3.0-r35531 mega (03/26/18). וזאת כדי שאוכל להתקין עליו שרת openVPN (יש לי עליו DDNS). התקנתי את כל התעודות הנדרשות הן בשרת והן באפליקצית הקליינט באנדרויד ואני מצליח להתחבר לשרת (גם בלקוח וגם בשרת מופיע שהתחברתי) אבל …
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן, נפל לי המחשב על הרצפה ומאז הוא לא עולה, מה אתם חושבים? הלך הארדיסק? מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה להתקין office חוקי לwindows 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות עם הoffice במקרה זה או תהיה בעיית התקנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
יש לי עכבר GENIUS מודל GM-03009U יש לו מלא כפתורים (איזה 10) אחד הכפתורים הוא להחליף בין החלונות עכשיו עם הIE7 החדש איך אני מגדיר את העכבר שיחליף לי TABים ולא חלונות? אין בדריבר אפשרות כזאת ואי לא מצא דרייברים כאלה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם - K8N Neo2 Platinum http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=587&maincat_no=1 לאחרונה קניתי HD עם חיבור SATA לאחר שחיברתי אותו ללוח כמו שצריך אני מעלה את הWINDOWS ולא מוגדר לי הHD כמו כן כאשר אני נכנס ל BIOS האפשרות של ה SATA היא מאופשרת וכמו כן גם ה IDE יש לציין שכרגע יש לי שני HD מסוג IDE ללוח ושני CD ROM שגם מחוברים דרך ה IDE השני כך שכל 4 החיבורים של ה IDE תפוסים מדוע אני לא מצליח להגדיר את הBIOS ל 4 IDE ו SATA אחד למרות שמבחינת החיבורים פיזית זה אפשרי ? נ.ב שאלה נוספת מה בדיוק RAID תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
When I go to Device Manager and try to enable DMA for my cd-writer it doesn't enable and it stays at PIO mode!! I'm sure that this cd-writer supports UDMA mode 1! but the M/B doesn't detect it as a UDMA drive! If I delete the secodary IDE channel and windows installes it again (without restart) then it enables UDMA for my CDRW but when I restart, it returns again to PIO mode! I tried to install the new IDE driver (ide202) but it just makes it worst! with the new IDE driver it doesn't enable DMA even for my CD-ROM and uses PIO mode. Without UDMA I cannot burn at 16x speed and when I burn with 12x it uses 100% CPU! Please help!!!! Computer: Windows XP pro (sp1) Matsonic MS9…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת שידרוג של אקס פי על 98. לפני השדרוג הכרטיס מסך עבד בסדר ואחרי השידרוג הוא נותן לי הודעה כאשר אני מנסה להפעיל מוזיקה כי אין לי כרטיס קול, איך ייתכן הדבר. ושנית אני צריך להצתקין דריבר של- MUCROSOFT WINMM WDM AUDIO COMPATIBILITY איך אני משיג אותו? תעזרו לי מתחנןןןןן
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z506 5.1של kogitech יחסית חדשים, אחרי פירמוט והתקנת דריברים הם לא עובדים כשניסתי אותם בלינוקס אובונטו הם עובדים יופי. כלומר אין בעיה ברמקולים. בתוכנה של הכרטיס קול (HD ADeck) הוא מזהה את הרמקולים וכשאני עושה בדיקה הוא משמיע סאונד דרכם (אם כי הוא מזהה את הקמיים בתור אחוריים והאחוריים בתור קדמיים) אבל בפועל שום צליל לא יוצא מהם. התחרפנתי כבר פירמטתי שוב(מסיבה אחרת) ושוב הבעייה לא נפתרה יש למשיהו פתרון? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות בעיות אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל ולרסט אותו הרבה כדי שהמסך ידלק [שאר הרכיבים עובדים לפי מה שאני שומע] ברגע שהוא נדלק הוא מתפקד בלי בעיות כמעט, משחקים עובדים טוב יש ריסטים מוזרים\תקיעות כאלו שקורים לא הרבה שגורם להתעצבן מהם [אולי יש קשר לבעייה ?] והספק טוב לא משהו סיני תודה על כל עזרה מפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 4 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4830 (RV770) Monitor LG W2261 (Digital) [22" LCD] …
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב הגעתי לבעיה הזאת מכך שאני מתקין linux:ubuntu ,כבר השתמשתי בתכנה אבל הפעם אני מתקין אותה כbootcd אחרי ששיניתי את הדברים שהייתי צריך לעשות ב BIOS ניסיתי להתחיל להתקין את הubuntu אך בהתקנה הזאת של 9.04 לא מצאתי איפה עושים resize למחיצה אז החלטתי להפעיל את הubuntu עם livecd ואז להשתמש ב gparted (partition editor) יש לי שמה רק מחיצה אחת. (מי שעוד לא כל כך הבין אני עושה את כל זה כדי שהיה לי גם ווינדוס וגם יובונטו על המחשב ולא רק אחד מהם בנפרד.) אבל ליד המחיצה יש סימן אזהרה.. בדקתי מזה וכתוב שמה שאני צריך לבדוק את זה ב chkdsk אז שיניתי הגדרות בביוס.. חזרתי לווינדוס ועשיתי chkdsk אבל זה אבל אחרי שהוא עובר את stage 1 החלון של הchkdsk פשוט נסגר.. ואז ראיתי שלפני…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב מחשב חדש, עם רכיבי חומרה מעולים, ווינדוס XP עם SP2, תוכנות פיירוול, אנטיוירוס, תוכנות נגד רוגלות וכל מה שצריך. דרייברים מעודכנים לכל החלקים. הכל הכל!!! מה שקורה זה, שלאחר 10 דקות רבע שעה של הפעלת אימיול וגלישה בדפדפן האינטרנט, פתאום מופיע לי מול הפרצוף מסך כחול למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. עוד פעם, אני רוצה להפעיל אימיול, גולש בדפדפן כמה דקות, ועוד פעם מסך כחול ישר בפנים למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. סתם ככה, בלי שום אזהרה, בלי שום סיבה!! מה קורה כאן??? המחשב חדש, משחקים אפילו עוד לא הפעלתי בו (כמובן שאי אפשר, להוריד באימיול אי אפשר להמשיך יותר מרבע שעה). לפעמים אני אפילו מפחד מהאימיול, אז אני רק גולש קצת בדפדפן ומפעיל קצת מוזיקה, וב…
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקנפג שרת FTP על Windows Server 2k8 R2. עשיתי צעדים זהים להסבר שכאן. אני מצליח להתבר ל localhost אבל לא מצליח להתחבר מבחוץ. ניטרול של הפיירוול (של .Z.A) לא עזר. אשמח להכוונה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-