תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי את התוכנה Synergy המאפשרת לעבוד עם אותו עכבר ומקלדת בו זמנית במחשבים שונים. אשמח אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי איך אני מפעילה אותה. ביצעתי התקנה והתחברתי לתוכנה עם 2 המחשבים. הוא כותב לי שזה פועל אבל שאני מוזיזה את העכבר הוא פועל רק במסך אחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP לפני כמה ימים שכיביתי את המחשב הוא התחיל להוריד עדכונים, אבל כיביתי את המחשב ממש פיזית עם הכפתור כי לא רציתי אותם עכשיו המחשב לא עובד, אחרי החלון של הסמל של HP וWINDOWS נפתח חלון שחור של START WINDOWS NORMALLY או REPAIR שאני מנסה להתחיל מחשב נורמלי לא עובד וגם כשאני מנסה להכנס דרך מצב בטוח בשניהם זה חוזר למסך השחור ניסיתי גם להכנס בf11 לשחזור של HP וכל השחזורים של התאריכים האחרונים של הגיבויים לא עובדים אז כנראה צריך לפרמט אין בעיה בדיסק קשיח בדקתי את זה עכשיו יש איזשהי דרך לגבות את הדברים שיש לי על המחשב אפילו אם הוא לא נדלק ? כי פרמוט פשוט ימחוק לי הכל
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המחשב לא נותן פוסט זתומרת המסך ללא סיגנל וכלום לא קורה אין אפילו ביפים מהלוח אם המאוררים מסתובבים האורות דולקים על הלוח רק כלום לא קורה הרצתי חיפוש בגוגל מצא הרבה תוצאות עם אותה הבעיה על הדגם הזה של אסוס זה כבר קרה לי פעם שהלכתי לחנות להתקין קירור רק שבאמצע ההתקנה שמנו לב שלא הגיע המתאם אז החזרנו את הקירור סטוק של אינטל אלא שהמחשב לא נלדק ולא נתן פוסט הבן אדם בחנות עבד לע זה שעתיים בסוף סגר את המארז ואמר לי לקחת ל KSP אפיה שקניתי אמרתי לו לנסותך ללחוץ פעם אחרונה על כפתור ההדלקה וכמו קסם המחשב פשוט נדלק הבן אדם אמר שהוא מרגיש כמו טמבל ואין לו מושג מה קורה קיצר מאז זה עבד בלי בעיות אבל אתמול סוףסוף הגיע המתאם 1366 ל TRUE COPPER אז התקנתי לבד ולפי דעתי התקנתי בסדר רק שעכש…
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי קובץ GHOST ואני רוצה לפעיל אותו בשיחזור באופן אוטומטי בלי שום הקשה אנא עזרו לי דחוף
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב ישן אם לוח MSI 865 PE NEO2 המחשב לא מזהה שום דיסק קשיח אם יציאת SATA אני זוכר יש איזשהוא קובץ או הגדרה אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח שלא עבד כמה חודשים, יש מסך כחול בעליית של הווינדוס ואיתחול קבוע אני לא מצליח להגיע לויינדוס השגיע המפורטת היא stop:000000A5 זה הפתרון שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לבין מה צריך לעשות To resolve this behavior, contact the manufacturer of your computer to obtain a BIOS that is fully ACPI compliant. To work around this behavior, manually install the Standard PC hardware abstraction layer (HAL): Restart the computer to restart Setup. When Setup starts again, press F7 (not F6) when you see the "Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver" screen. Windows automatically disables the installation of the ACPI HAL and installs the Standard PC HA…
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה ימים היה לי BSOD (יש לי VISTA ) , אחרי הרבה זמן (3 שבועות) של שימוש במחשב ללא כל תקלה . לא התקנתי שום דרייבר חדש לפני זה . ה BSOD קורה בזמנים לא קבועים מאז (עוד 4 פעמים) , אני לא הצלחתי לנתח את ה Minidump מכיוון שכנראה הסמלים ל WINDBG לא מתאימים עם VISTA. אם תוכלו לעשות את זה אני ישמח תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום הנכון להעלות את השאלה, ובכל זאת אשמח לקבל תשובה ממי שיודע (או הפניה לפורום הנכון). יש לי מחשב נייד Dell inspiron N5010. גרסת ה-BIOS של המחשב (כמו שיצא מהאריזה) היא A04, והיא כבר בת כמה חודשים. ברצוני לעדכן את ה-BIOS, כפי שהומלץ ע"י היצרן, מכיוון שזה אמור לפתור כמה דברים הקשורים ללוח האם, ערכת השבבים, הזכרונות והעבודה הכללית של המחשב. באתר היצרן, ישנה גרסא להורדה מספר A08. ז"א, שישנן ארבע גרסאות BIOS שיצאו מאז המחשב שלי נארז. שאלתי היא כזו - האם אפשרי לעדכן את ה-BIOS ישירות מגרסא A04 לגרסא A08 או שישנו סיכון בכך, ולכן יהיה עדיף לעדכן בשלבים (A05, A06, A07 ורק אח"כ A08)? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום ! ברגע זה אני ממש לחוץ, קרה משהו למחשב שלי והיום זה עבר כל גבול.. אז תראו, זהו המצב. לפני כמה ימים פתאום בזמן שהייתי על המחשב המסך רשם כאילו הוא פועל אבל המחשב לא פתוח ואין לו מה להציג, אבל עם זאת המחשב נשאר דלוק, וכך גם המסך.. בדקתי מיד את כל החיבורים הוצאתי והכנסתי אבל ללא כל הצלחה והמשך נשאר ככה, כיביתי והדלקתי את המחשב אבל עדיין לא מופיע כלום על המסך, כאילו הוא פתוח אך המחשב לא דלוק. בפעם המליון אחרי שהוצאתי את כל הכבלים והכנסתי המסך הציג כרגיל את מה שהיה על המחשב, ישר סרקתי וירוסים (בקספרסקי 6) והאנטי וירוס לא מצא שום דבר ולא התריע על כלום.. כעבור כמה שעות זה קרה שוב, חזרתי על אותו תהליך, המסך עבד כרגיל ושוב אותו מקרה.. לאחר כמה ימים לפני שהמסך פשוט נתקע על מה ש…
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי צורב asus 52x24x52 וכמעט כל דיסק (90%) שאני מנסה לצרוב יוצא דפוק. אני משתמש ב Nero 6 Enterprise Edition והתוכנה מגיעה ל 100% והכל סבבה, אבל כשאני מנסה את הדיסק יש בו איזה דפקט והוא לא עובד כמו שצריך. אז מה לעשות? להחליף תוכנה? (אפשר המלצה?) הצורב עצמו דפוק? (לא נראה, אבל איך אפשר להיות בטוח?) תודה
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המחשב נתן מסכים כחולים ואתחל עד שבכלל לא יכלתי להגיע לונדוס אז פירמטתי את ההארד דיסק ובמהלך העתקת קבצים בוינדוז הוא אומר שחלק מהקבצים הוא לא מצליח להעתיק. (למרות שהתקנתי מהדיסק במחשב אחר אז זה לא בעיה בדיסק) ולבסוף הוא נותן מסך כחול ומאתחל כל פעם בשלב אחר של ההתקנה. להלן המפרט: לוח אם MSI 649 NEO-V מעבד פנטיום 4 3.0ghz דיסק קשיח WD 160JS צורב DVD NEC 5320A זיכרון TWINMOS 2X0.5GB מה לעשות? עידכון - כנראה הבעיה בהגדרות מחיצות כי כשהתקנתי ללא מחיצות הכל עבד לפרטים כנסו לתגובה האחרונה
-
- 19 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום,המחשב שלי התחרפן סופית! אני מדליקה אותו ולפני שהווינדוס עולה[xp אם זה משנה] אז הוא נתקע ולא מגיב..כולל המסך והמקלדת והעכבר כלום כול פשוט נתקע ,לפעמים אני מצליחה להדליק והווינדוס עולה ואז הוא אחרי כמה דק' שוב נתקע..חיפשתי ווירוסים במחשב עם קרספסקי אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..בבקשה אמרתי נואש! יש למישהו מושג איך לתקן את זה? אגב-אני לא מצליחה אפילו להכנס לאפשרות של פירמוט תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי כבר פעם ת'ארד בנושא אבל לא קיבלתי תשובה וכנראה לא הסברתי נכון מה היה לי אוקיי אז יש לי: AMD Athelon 64 3000+ ספק 300W וכ-4 מאוררים לא כולל של הספק עכשיו שמתי לב שהמאוורר של הספק מוציא חום בטירוף!! ( לא כל פעם, בשעת מאמץ ) אז בזמן האחרון המחשב נכבה לי בשעת מאמץ בעיקר במשחקים וכ'ו.. והטמפרטורה שלי הייתה פעם אחת 82 ופעם 30 היא כל הזמן משתנה. אז מה יכול לפתור את הקריסות האלה? החלפת ספק ל400W? הוספת קרור? אולי אין מספיק כוח מהספק? בבקשה אני ממש רוצה לפתור את זה כי זה מתחיל לעצבן ואני מפחד שיגרם לי נזק לאחד החלקים או יותר.. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי דיסק קשיח של MAXTOR 120GB SATA ולוח אם של EPOX 8RDA3+ Rev1.1. לפני כארבעה חודשים קניתי את המחשב ולאחר מספר ימים התחילה תופעה של רעשים (מעין "דפיקות") מהדיסק הקשיח. לעיתים התופעה היתה מלווה ב"קפיאת" המחשב, מסכים כחולים ולעיתים RESTART פתאומי. לאחר ה-RESTART המחשב אינו מזהה את ההארד דיסק. לאחר כיבוי והדלקה (פעם אחת או יותר) המחשב חזר לזהות את ההארד דיסק. מבדיקה שערכתי, ראיתי שכבל המתח של הדיסק רופף. הידקתי אותו מעט (אם כי, מעצלנות, לא השקעתי יותר מדי בהידוק הכבל וחיזוק המגעים, ע"י שימוש בפלייר, רק חיזקתי ידנית) ואכן, הבעיה נפתרה עתה, לאחר כשלושה חודשים, הבעיה חזרה. עדיין לא מצאתי זמן לבדוק את הכבל מתח שוב. התייעצתי עם מספר אנשים שנתקל…
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יום בהיר אחד בכל שעה בערך קופץ לי חלון בצד הימני של המסך עם פרסומות שונות ומשונות, כולן מגיעות מאתר שנקרא "PIKDO" לא זכור לי שאי פעם נרשמתי לאתר הזה. הפרסומות מעצבנות וחלק מהם גם לא מתאימות לילדים... איך אפשר להפסיק את זה? (אני משתמש בכרום וב- WIN10)
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
[קודם כל, אישית, זה נראה לי הפורום המתאים ביותר לפרסם הודעה זאת, אם אתם חולקים עלי, אני "מרשה" ( :saint:) לכם להעביר לי את הנושא לפורום המתאים יותר] ועכשיו לענייננו יש לי כ. קול Terratec Sixpack 5.1+, על מנת להתקין אותו יש את הדרייבר שצריך להתקין, ואת ה control panel (תוכנה של הכ. קול) הדרייבר התקנתי, הוא מזוהה היטב במנהל התקנים. אבל קיימות שני בעיות, שסביר להניח (לדעתי) שאחת קשורה לשניה. קודם כל עדיין קיים התקן לא ידוע שנקרא crystal soundfusion device, והוא כמובן קשור לכרטיס קול ובגלל זה, ה Control panel לא יכול להטען. אין לי שמץ של מושג מה עשיתי לא כמו תמיד.. יש לכם רעיונות? טיפים? משהו ? :-\
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב קצת ישן שעבר מעט זמן מאז שהשתמשו בו, הוא היה עושה המון בעיות, בין השאר הוא היה טוען: CPU Fan Failed or to low , NTLDR Is Missing הוא היה נתקע מדי פעם ולא היה מה לעשות חוץ מReboot לפעמים הוא היה מאתחל את עצמו 3 פעמים לפני שהוא היה עולה , אחרי כמה זמן שסבלתי את זה, עכשיו הוא החליט לא לעלות , ואני לא יודע אם זה בעייתי חומרה או תוכנה, הוא מגיע לשלב של של העליה של Windows (עם הלוגו ופס הטעינה) ואז נופל, אם תוכלו בבקשה לכוון אותי מה הבעיה וכיצד כדי לי לטפל בזה בנוסף אני מעוניין לבדוק את כל רכיבי החומרה בשני המחשבים שלי, מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כלומר, כשאני מחבר את המצלמה (CANON A590) לUSB HUB לצורך העברת התמונות למחשב, המחשב כלל לא מזהה אותה. כשאני מחבר אותה ישירות לאחת מיציאות הUSB הבעיה הזו נפתרת - אבל אז כל מה שכן מחובר לHUB מפסיק לעבוד עד שאני מנתק את המצלמה, מנתק גם את הHUB ואז מחבר אותו מחדש. המחשב לא יושב אצלי במקום נוח במיוחד, מה שמקשה על חיבור ישיר כל פעם, ובנוסף יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך קבע לHUB הנ"ל, ולא נוח לי שהוא מתנתק כל פעם (וגם אין לי כבל ארוך מספיק כדי לחבר אותו ישירות למחשב). למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
גם לאחר שהחלפתי מאוורר המחשב עדיין מבצע מדי פעם ריסטרטים. יש לי את המחשב 5 שנים. (ראה במפרט) יכול להיות שזה וירוס\TROJAN\מזיק אחר? הטמפ' נעות בין 40-45 ללוח ו77-81 למעבד. האם לדעתכם משתלם עכשיו לקנות מחשב חדש והאם אפשר לקנות משהו סביר ב2500-3000 לצרכים משרדיים בעיקר? (בלי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת)
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
רק אחד מבין שני הכוננים הוא צורב, שמתי אותו ראשון על הפס IDE (קרוב יותר ללוח אם) כ SLAVE , והשני מרוחק יותר (החיבור שבקצה ה IDE) כ MASTER. הם קוראים יחד, והכל היה בסדר גמור חוץ מהשלב שבו הגעתי לצריבה (והצורב היה עובד מצוין במחשב הקודם) תוכנת הצריבה של NERO מראה טעות מוזרה: DMA-driver error, CRC error מה גם, שאחרי שניתקתי את הכונן קצה, את הלא צורב, הכל מסתדר ויש צריבה תקינה, לפחון במצב הסימולטני, ומראה תוצאה של הצלחה... תעזרו לי, אני רוצה ששני הכוננים יהיו מחוברים ביחד, ושאוכל לצרוב. מה גם שזה לוח אם חדש, ויש לי עליו יציאה אחת בלבד של IDE, הארד מחובר בSATA, וכנראה אין לזה שום השפעה שלילית על המצב. הנה הLOG - 1K22-2867-0K95-61K4-5000-CKAC-**** Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: …
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בידי מחשב amd כלשהו שקיבלתי מחבר. אני מנסה לתקן אותו כדי שיעבוד. להגיד מה הבעיה קשה לי להגיד- אני מדליק את המחשב- אין צלילי אין כלום, אני לא מצליח להביא למצב שאני רואה משהו במסך- אני מנסה לבודד את הבעיה על ידי החלפה של שני מסכים ו-3 כרטיסי מסך. עדיין אין פלט של תצוגה. אני לא יודע אם הבעיה בלוח או במעבד כי אז אין מה להשקיע. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע, תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
black ops 2 קופא לי עם מסך ירוק קניתי דרך סטים הייתה לי בעיה כזאת גם עם SLEEPING DOGS גם דרך סטים לא יודע מה לעשות מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש לא עזר גם את המשחק מחקתי והתקנתי וגם לא עזר זה המחשב שלי: מעבד- intel I5 2500 כרטיס מסך-GTX 570 זיכרון-8 RAM לוח אם-GIGABYTE PA65
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. חבר הביא לי מחשב לתיקון אבל אני לא מצליח לעלות על הבעיה. לאחר ההדלקה אין שום תגובה מהמחשב, לא מתקבלת תמונה על המסך, לא נשמע צפצוף בעת ההדלקה. ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק דברים חיוניים בשביל ההדלקה אבל עדיין ללא תגובה. דרך אגב, הוצאתי את המעבד אבל לא ראיתי שום סימן שהוא שרוף, האם בכלל ניתן לזהות אם הלך המעבד ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס geforce fx 5200 בעל אפשרות tv out ולמרות שהתקנתי את הדרייברים החדשים (וגם ישנים)ולמרות שהכרטיס מחובר לטלביזיה נכון אני רואה רק פסים צבעוניים על המסך מרצדים יש לי פנטיום 4 ומ. הפעלה win 98 se אני עושה את כל הפעולות הנדרשות כולל שינוי שיטת שידור ובחירת יציאה בכרטיס אך עדיין לא מצליח אגב היציאה מהכרטיס היא ע"י כבל s-video מומר ליציאת av .בטלביזיה השיטת קליטה על auto אבל גם pal וגם ntsc לא עבדו ניסיתי גם להדליק את המחשב רק על הטלביזיה והגדרתי נכון את היציאה בתפריט nview nvidia תודה מראש משה
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קנו לי מחשב נייד חדש ואין לו כרגע וינדוס ויש לי בUSB וינדוס 7 הבעיה אני לא מצליח להעלות אותו דרך הביוס בוט וכדומ..אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אפילו טלפונית.. - - - תגובה אוחדה: - - - יש לציין שבדקתי אופציה להציב את הUSB ראשון ברשימה ולא הצליח
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-