תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי הביא לי את ה-"טאף-בוק" שלו, כדי שאני אפרמט אותו ואתקין חלונות מחדש. בכל הפירמוטים וההתקנות שעשיתי עד היום הייתי מגדיר את הCD-ROM בתור כונן ראשי ואז המחשב היה מאתחל ועובר לCD. הבעיה היא שה"טאף-בוק" הזה, שזה מחשב נייד מאוד קטן וחזק (פיזית), לא מכיל כונן סידי איטגרלי, אלא דרך USB. לכן לא ניתן להגדיר את הכונן CD דרך הBIOS- כי אין אפשרות כזאת. מה לעשות? האם אפשר לפרמט את המחשב דרך חלונות ואז להתקין וינדווס חדש? בבקשה תעזרו - כי נגמרו לי כבר הרעיונות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי כ.מסך GF4 MX440 הכל עבד יפה עד שעידכנתי את הדריוורים... עכשיו כשאני נכנס להגדרות תצוגה (מאפיינים על הדסק טופ) ואז אני הולך ל"הגדרות" ופה הבעיה ..מכיוון שהמחשב קורס.... ולא מסך כחול של 98 אלא מסך שחור או סתם כל מיני קשקושים על המסך...... לפי דעתי הפונקציה של ה 2 מסכים עושה את כל הבלאגן! ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (גם את הדרייור היישן.....אבל כלום לא עוזר!!!!!!!) אז לפני שאני מוחק את 98 ומתקין מחדש....למישהו יש רעיון?????????????? עידו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים והבנתי שאפשר להשתמש בדיסק און קיי. מישהו מכיר את זה או שמכיר מדריך טוב? נ.ב אני מעדיף להפוך אותו לboot disk של partition magic ולא לרגיל של windows תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמממ החלפתי לוח אם ורם לפני יומיים פרמטתי את המחשב ומאז (וגם לפני) כל פעם שזה מגיע ל- LOADING של החלונות המחשב עושה ריסט... מידי פעם כמשחשק למחשב הוא כן עובר את זה ונכנס לחלונות והכל פועל כרגיל... (כמו עכשיו) ניסיתי להחליף את המעבד למשהו אחר והיתה את אותה הבעיה... כנ"ל לגבי נסיון עם רם אחר. יש למישהו מושג למה? איך הגיוני שזה פעם נכנס ופעם זה עושה ריסט?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,ברשותי HD 250GB של WD. בתוכנה speedfan יש אפשרות בדיקת HD,זה נכנס לאתר כולשהו ומראה לי את הביצועים שלו וכו'... זה רושם לי שיש לי בעיה בסקטורים(לא שאני יודע מה זה סקטורים..). האם זה יכול להפריע לעבודה בעתיד?כי אני לא מרגיש כול שינוי. איך אני מסדר את הבעיה? הHD שלי מסודר,אני עושה איחוי פעם בשבועיים-שלוש,אין לי וירוסים והוא מקורר ע"י קירור של TT אם זה קשור. תודה רבה לעונים!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מחבר התקן usb מסוים ( ממיר של הוט :-\ ) המחשב לא מזהה שחוברה חומרה חדשה למחשב, ולעומת זאת כל דבר אחר כמו מדפסת, mp3 וכו' הוא כן מזהה.. יכול להיות שזאת בעיה כל שהיא במחשב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי דיסק קשיח של MAXTOR 120GB SATA ולוח אם של EPOX 8RDA3+ Rev1.1. לפני כארבעה חודשים קניתי את המחשב ולאחר מספר ימים התחילה תופעה של רעשים (מעין "דפיקות") מהדיסק הקשיח. לעיתים התופעה היתה מלווה ב"קפיאת" המחשב, מסכים כחולים ולעיתים RESTART פתאומי. לאחר ה-RESTART המחשב אינו מזהה את ההארד דיסק. לאחר כיבוי והדלקה (פעם אחת או יותר) המחשב חזר לזהות את ההארד דיסק. מבדיקה שערכתי, ראיתי שכבל המתח של הדיסק רופף. הידקתי אותו מעט (אם כי, מעצלנות, לא השקעתי יותר מדי בהידוק הכבל וחיזוק המגעים, ע"י שימוש בפלייר, רק חיזקתי ידנית) ואכן, הבעיה נפתרה עתה, לאחר כשלושה חודשים, הבעיה חזרה. עדיין לא מצאתי זמן לבדוק את הכבל מתח שוב. התייעצתי עם מספר אנשים שנתקל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום הגדרתי במחשב שלי (ובפעם הראשונה בכלל שאני משתמש באפשרות הזאת) שהמחשב ייכנס למצב שינה לאחר X דקות,כשאני רוצה שהוא יתעורר ע"י לחיצה על מקש כלשהו במקלדת/עכבר הוא פשוט לא מתעורר אלא ע"י הכפתור כיבוי/הפעלה במחשב עצמו. חיפשתי בהגדרות צריכת חשמל משהו על זה ולא מצאתי,בביוס שיניתי כמה דברים אבל לא עזר,מישהו יודע איך ניתן להגדיר שהמחשב יתעורר ע"י לחיצה על המקלדת/עכבר? מדובר על WIN XP תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב שלי מתחמם חבל"ז המיפרט הוא: לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח פשוט 450w כשאני משחק במשחקים כמו קרייסיס וכאלה שלוקחים הרבה מהמשאבים של המחשב הוא מתחמם לי חבל"ז מגיע ל+80 מעלות המעבד ו80+ הכרטיס מסך ופשוט עושה לי ריסט עכשיו הלוח אם שלי לא תומך בשינויים של מהירות האיוורור של המעבד והיה לי מאוורר Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב dell vostro 5471 והסוללה שלו כבר נחלשה. האם כדאי לקנות אחת מקורית פנימית : https://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=23675 או שעדיף לקנות סוללה חיצונית ניידת שתעשה את העבודה טוב יותר ? במידה ויש אחת כזו אשמח לקבל המלצה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי הרגשה מוזרה אולי הזוי קצת שלאחר שהחלפתי מארז לR4 יש ירידת ביצועים מוזרה, לדוגמא: ההנצמרק של MAFIA 2 היתי מקבל כ 86 FPS היום כ 76 FPS ,בתוכנת Heaven DX11 Benchmark היתי מקבל כ46 FPS היום אני מקבל רק כ 43 FPS , גם שמתי לב במשחק BF3 גם אטיות מוזרה , אני ממש לא מבין את התופאה ההזויה הזו , מוזר שבבדיקת 3D MARK 11 התוצאה נשארה אותו הדבר כ 8000 נקודות , אני כברשוקל לפרמט או כבר להחזיר למארז הישן .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. טוב אז כמו שכתבתי המחשב לא נדלק פרטים: הלחצן של ה on/off תקין - לחצתי עליו והוא יצר קצר בין ההדקים. הספק תקין - קיצרתי בין הירוק לשחור והוא עבד וקיבלתי את המתחים הרצויים. שאר הרכיבים במחשב לפי דעתי תקינים כי ניסיתי להוציא את הזכרונות ושאר כרטיסי ה PCI והמחשב עדיין לא נדלק. אין משהו ויזואלי כמו קבל מנופח או רכיב שנראה שרוף. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות או מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נקנה לפני שנה (כל החלקים חדשים). המחשב פשוט נדלק ומגיע למצב הזה שיש בתמונה הנ"ל ונתקע. אחרי ריסטרט הוא יכול לעבוד או להגיע לצורה מוזרה אחרת ולהתקע גם. כמו כן בזמן האחרון באמצע משחק, ה fps יכול לרדת בערך בחצי ולהשאר נמוך מהרגיל וכל הsound מתחרבש ונשמע מוזר. רק ריסטרט פותר בעיות אלו. התמונה השנייה מראה את החומרה של המחשב. אם צריך פרטים נוספים, אשמח לתת. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממשחק במחשב לתומי פתאום קופץ לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQURL מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן(פנטיום3) שאני רוצה לשים בחדר של אחי, המחשב פועל אבל משום מה המסך שלו לא מגיב, אני מפעיל את המחשב המסך נדלק אבל אחריי כמה שניות נורות הבקרה של המסך משתנה מירוק(במצב פועל) לכתום(מצב השהייה) שיחקתי עם החיבורים של המסך והכל תקין, הוא לא מגיב. חשוב לציין שהמסך תקין, אתמול המסך עבד עם המחשב הישן וכרגע המחשב החדש עובד עם המסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך של המחשב לטלביזיה, כדי שאני יוכל לראות סרטים וזה... והבעייה היא שאני לא מצליח לראות שום סרט במדייה פלייר ובמקום שיופיע לי הסרט למשל, מופיע לי מסך שחור. מה לעשות כדי שזה יסתדר? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע מהיכן להתחיל לשאול. זה ממש רעש של תקתוק אחיד, וזה קורה בכל פעם כשהמסך לא מזוהה. אז עכשיו אני עם מסך לא מזוהה... בעיה של החיבור, של כרטיס המסך? של המסך? DELL U2415 תודה מראש למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק SATA של 160GB מחולק ל-40GB על C ו-120GB על D שמותקן עליו Windows XP Pro. הבוקר חיברתי דיסק IDE (בגודל 40GB) למחשב בכוונה שיתפקד כדיסק משני. כשהמחשב עלה הוא לא התנהג טוב (לא רצה לפתוח Windows Explorer וכיוב'). כיביתי את המחשב ונזכרתי שצריך לג'מפר את ה-דיסק IDE שיהיה Slave אז עשיתי זאת והדלקתי מחדש. עכשיו המחשב התנהג יותר טוב, אבל לזוועתי גיליתי שדיסק D בגודל 120GB הפך לשתי מחיצות עצובות, אחת בגודל 8GB שאני לא יכול לגשת אליה, והשנייה בגודל 111GB, שרשומה בכלל בתור Unallocated Space. לאחר שאווררתי קצת את השחור שנהייה לי בעיניים טסתי לקנות דיסק חיצוני בגודל 500GB. כרגע אני מגבה את כל ה-120GB בשתי החתיכות אל הכונן החיצוני בצורה של Raw Copy בעזרת Active Partition Reco…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חשב בקושי שבוע עובד מותקן אליו וינדוס ויסטה אתמול שמתי את הכרטיס הטלויזיה שרכשתי לא היה בעיות כלל ההתקנה של הדרייברים הלכה חלקה וגם של התוכנות של הכרטיס טלויזיה אבל לא יודע מזה אבל כשאתמול הלכתי מהבית כשחזרתי ראיתי את המסך של המחשב לבן הריסטים לא עזרו ולא כלום אחרי כל ריסט אפילו את התמונה הראשונית שמציג הלוח אם המחשב לא מציג אלא תמונה לבנה כשאני מוציא את הכרטיס טלויזיה הבעיה עדיין ממשיכה אבל אחרי הרבה ריסטים וכניסה לביוס ויציאה ממנו זה מסתדר ופועל חלק אז כיביתי את המחשב והכנסתי שוב את הכרטיס טלויזיה לראות עם יש התנגשויות והוינדוס לא מוצא התנגשויות בין הכרטיס טלויזיה למשהו במחשב מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה למסך לבן פתאומי ? יש לי כרטיס מסך ATI RAD…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפנות 50gb ממחיצה D לטובת C עם תוכנת EaseUS partition master במחיצה C היו 20gb פנויים לפני השינוי, כשהסרתי 50gb מD ולחצתי apply, הכל עבד מצוין כשהוספתי את החלק הזה לC התוכנה מבקשת לבצע אתחול ע״י לבצע את איחוד לC מאותו רגע כשאישרתי אתחול, המחשב לא עולה יותר ותקוע על המסך הראשוני עם הלוגו של אינטל ולוח האם גם לתפריט bios ולשאר התפריטים הוא לא נכנס הוא נתקע במסך הזיהוי חומרה מחוברת (כוננים, USB וכו׳) תודה למי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחרונה בדקתי מאפיינים של כרטיס מסך שלי ג'יפורס 4 mx 440 ושמתי לב שהגדרות הagp הם x1 לוח אם שלי של asus tuv4x ובדקתי בcmos ושם עומד agpx4 ניסיתי תוכנות שונות ומשונות אבל כלום לא עזר תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום לכם לא מזמן פינקתי את עצמי במחשב חדש ולכן פרקתי את המחשב הישן כאשר פירקתי את ההיטסינק הופתעתי לגלות שהטכנאים שהתקינו לי את המחשב הישן מרחו את המשחה בצורה הזאת האם ככה צריכים למרוח את המשחה ? אני מניח שלא נכון האם זה יכול לגרום לזה שהמחשב שלי היה נתקע כל הזמן ? הנה קישור לתמונה http://www.geocities.com/haimrado/5.jpg
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן כמה שנים - הלוח אם והדיסק הקשיח הם 2 הרכיבים הישנים (בערך 6-7 שנים) כל שאר הרכיבים, מעבד זיכרון כ.מסך הוחלפו עם הזמן. כרגע במצב הנוכחי המחשב נדלק - אבל זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות את עצמו כל רגע מחדש. כביכול לא באמת מצליח להעלות את המחשב, ניתן לראות את זה גם לפי נורת המחשב שכל רגע כאילו נדלקת מחדש, כאילו כל רגע מנסה להתניע מחדש. (על המסך לא מופיע כלום) ניסיתי עם ספק חדש - לא פתר את הבעיה. ניסיתי לבודד כמעט כל חלק בנפרד - כלומר רק ספק , לוח אם וזכרונות ועדיין אותה בעיה. ניסיתי לשנות סלוטים לזכרונות או להוציא אחד מהם וזה גם לא עזר. דרך אגב לפני שהמחשב ככה קרס, הוא רשם איזה משהו על הדיסק הקשיח (priamry משהו) לפני שהווינדוס עלה - יותר נכון לא עלה. כמובן ש…
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס ללוח בקרה של nvidia, קופץ חלון שבו כתוב "אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי" מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם כשאני משחק במוטליפלייר של COD4 המחשב קופא אחרי כמה דקות. - אין בעיה עם המשחק, התקנתי מאותו קובץ שממנו התקנתי במחשב הקודם ושם הכל רץ כמו שצריך. גם מחקתי והתקנתי מחדש אינספור פעמים, ועדיין יש את הבעיה הזאת. המסך נתקע על תמונה אחת וצליל TRRRRRR יוצא מהרמקול. הFPS ממש לא נמוך, יש 250FPS פחות או יותר יציב (לפעמים נופל קצת אבל חוזר תוך חצי שניה). וידאו שמציג בעיה דומה: רק שאצלו זה בSP ואצלי בMP (בסינגל אין לי שום בעיה בשום משחק.. גם בכאלה עם דרישות מערכת הרבה יותר גבוהות)- מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא באינטרנט.. אבל כשהייתי עם המחשב הקודם היה לי 2.5M אינטרנט (ולא היו בעיות) ולא מזמן שידרגתי ל5M וגם זה לא עזר.. כל המשחק הפינג שלי נע סביב ה25-30.מפרט המחש…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-