עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Samnet,

יש לי GF4 MX AGP8X 64 MB יש לי טלויזיה 34 אינץ. אני מחבר בעזרת כבלים RCA RCA, את הכבלים חיברתי דרך הYES לטלויזיה 34 או דרך הכרטיס מסך לטלויזיה אחרת 21 אינץ וראו מצויין! רק כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה (ניסיתי עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם RIVA TNT2) ורואים את המחשב אבל עם מלא פסים לבנים שרצים מעלה מטה על גבי הטלויזיה, מה שמפריע מאוד לראות סרט או כל דבר אחר. עכשיו אני כמעט בטוח שזה לא הכבלים כי בחיבורים עם YES ועם טלוזיה אחרת זה עבד... אני חושב אולי ההגדרות של הTV FORMAT צריכות להיות שונות יש שם כל מיני סוגים PAL GERMAY , PAL ITALY..... וכו... הטלויזיה היא METZ (אני חושב גרמנית). יש למישהו מושג למה דווקא דרך המחשב לטלויזיה הנ"ל לא רואים טוב? אולי בגלל הגודל שלה? אולי בגלל א…

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by levelone,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של HP ולאחר התקנת הWindows, התקבלה שגיאה לגבי התקן ה Bluetooth שאומרת: ‏‏"Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)" כשאני מנסה להתקין מהאתר של HP אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שההתקן חייב להיות זמין. מה גורם לזה ואיך אני מתקן את זה? תודה לכולם, levelone.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  3. Started by nov123,

כל פעם שאני או סוגר את המחשב או שם אותו במצב שינה (מחשב נייד) אז כשאני פותח אותו הלינקים בשולחן עבודה זזים מעצמם.. עשיתי בדיקת ווירוסים ואין לי משהו יודע מה זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by aviv5g,

המחשב מתרסט ללא שום סיבה בין אם אני משחק או בין אם אני סתם גולש באינרנט לא מופיע מסך כחול והמחשב לא קוופא,המעבד תקין לחלוטין לא עובד על המקסימום אף פעם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by amirn,

היום בבוקר המחשב שלי היה כבוי. שאני מנסה להדליק אותו יש אורות והמאוררים מסתובבים ל2-3 שניות ואז הכל נכבה (אין צפצופים או רעש מהכוננים) האם זה בהכרח הספק? או שיכול להיות משהו אחר כמו לוח האם? תודה

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  6. זה התחיל לפני 7 חודשים בערך שפתאום כל פעם שאני עושה ריסט או מפעיל את המחשב, אז הוא לוקח איזה 3-4 דקות עד שאני מקבל פוסט. אמרתי טוב ננסה לבדוק מה קורה וחיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון אז למדתי לחיות עם זה, ואז לפני בערך 4-5 חודשים הכרטיס שלי נשרף (8800GTX) כי עכשיו הוא בכלל לא נתן לי פוסט, טוב אז הלכתי לחנות וקניתי HD5750 ועם הכרטיס עדיין הייתה את הבעיה של העליה הארוכה אבל פחות זמן בערך דקה שתיים לקח למחשב לקבל פוסט, זה היה לפני 4-5 חודש.. לפני שבוע המחשב התחרפן, עם הכרטיס HD5750 אני לא מצליח להכנס לווינדוס רק עם כרטיס יותר חלש שהיה לי בבית HD4550 אבל גם איתו הבעיות המשיכו, לכן הוצאתי 2 סטיקים של 2GB כל אחד והפעלתי המחשב עלה והכול בסדר לאחר כמה שעות שוב פעם עשיתי …

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by reem,

כל פעם שאני מתחיל לדבר בסקייפ ניהיה מסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרת . רציתי לדעת איך אני מאבחן מה הבעיה ? ולמה זה קורה ? ואיך אני פותר את זה שזה יפסיק ?!? יש לי וינדוס XP (המחשב חזר מפירמוט מה שעושה את זה עוד יותר מוזר ) קראתי שצריך לשים לב למספרים שרשומים במסך הכחול כידי לדעת מה הבעייה , אבל הבעייה שהמסך הכחול מופיע לשנייה ואני לא מספיק לראות כלום ! יש דרך למצוא את מספר השגיאה ?!?! עשיתי בדיקת וירוסים , ואין שום וירוס , עשיתי בדיקת שגיאות למחשב והכל בסדר (נראה לי ) תודה רבה !!

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by ik3,

היי אשמח לעזרה כי אני כבר ממש אובד עצות. עשיתי לאחרונה שדרוג למחשב שיוכל להתמודד עם המשחקים המודרניים בהצלחה. כחלק מהשדרוג עשיתי פירמוט לדיסקים והתקנתי את הוונדוס מחדש, התקנתי את כל העדכונים של ווינדוס, את הדריבר של הכרטיס מסך, ואפילו את הדריברים מאתר של הלוח אם. לפני כן אפילו פעם אחת לא זכור לי שאי פעם מחשק קרס לי על המחשב- כלומר לא כל משחק הייתי שם על הגדרות גבוההות אבל את הכל הוא הריץ. לאחר השדרוג משום מה משחקים רבים קורסים חלק אחרי פרק זמן מסויים (5-10) דק וחלק בכלל לא מגיע לשלב המשחק אלא קורס עוד לפני. ניסיתי גם להיעזר בתמיכה הטכנית של UBISOFT (ספציפית עבור משחק שלהם) אבל לא נראה שמשהו עוזר. החלקים ששודרגו: מעבד: I5 9600KF כרטי…

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by TheDiesel,

שלום יש לי בעיה שמפריעה לי, וזה חלונות קופצים ופרסומות שקופצות בצד ימין למטה של המסך איך אפשר להפטר מהפרסומות האלה תודה

10. כיצד ניתן למחוק מחיצה של הרד דיסק על מנתצלהשתמש בכל הקיבולת

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  11. Started by orengore2,

שלום יש לי 2 נתבים DIR-615 של D-Link אני רוצה לעשות אחד מהם מרחיב טווח על ידי שימוש ב-WI-FI בלבד אחד מהשני כיצב ניתן לעשות זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by david1960,

שלום : בעיה 1 : המחשב נידלק למספר שניות ונכבה . נורית h.d לא דולקת . בעיה 2 : מסך גם לא עובד אשמח לקבל תשובות תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by rame84,

שלום יש לי מחשב נייח במחב יש 2 מגה זכרון אני רוצה להוסיף עוד 4 איזה סוג זכרון אני צריך יש לי לוח אם של msi ומעבד 3.2 אשמח לתושבה תודה

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  14. היי, התקנתי ווינדוס 7 עם כל העדכונים על מחשב חדש (i7-4770K, 16gb ram, Seagate 7200.14 1TB). בסך הכל, אין לי קריסות, התחממויות, או כל דבר תקין. הבעיה שנתקלתי בה קשורה לתיקיות ולהתנהגות של האסקפלורר. קשה לי קצת להסביר, אז אני אתן דוגמאות: א. בפתיחה של המחשב שלי לדוגמא, לוקח זמן לכוננים להופיע. ב. במחיקה של קבצים, לפעמים רק האייקון עצמו נשאר, והקובץ עצמו בפועל כבר מחוק. ג. בהעברת קבצים, למרות שהקבצים עברו, המעבר לא מופיע עד לעשיית רענון. ועוד כל מיני בעיות דומות. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא ההארד דיסק, אבל מבדיקה בhddtune, המצב שלו תקין. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. היי יש לי מחשב שאומנם די ישן אבל בזמן האחרון הוא עובד מאוד מאוד לאט. מדובר על לפטופ של HP עם מעבד Intel Dual core שבקושי מריץ סרטוני וידאו ו- windows 7. בנוסף החל מאתמול המחשב לא מזהה את התקני ה- USB שאני מחשב. העכבר לא עובד ואני חייב להשתמש בעכבר משטח הזה שיש במחשב. כמובן שניסיתי לחבר עכבר אחר וגם הוא לא עובד. המחשב כותב שהוא לא מזהה את הדרייבר. ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים וזה עדיין לא עובד. אותן הבעיות (העכבר USB שלא עבד והמחשב האיטי) היו לי כבר לפני כחודש. אחרי שניתי סריקות וירוסים עם כמה תוכנות- כלום לא עזר ופירמטתי. אחרי הפירמוט, המחשב עדיין היה איטי, העכבר שמחחובר ב- USB חזר לעבוד, אבל הינה רק לחודש בערך. מה אפשר לעשות? הורדתי את הגרסאת Trial של kasper…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  16. Started by coperl,

החלפתי לפני יומיים דיסק קשיח במחשב, והתקנתי בו ווינדוס מחדש. היום בבוקר כשניסיתי להפעיל את הווינדוס אחרי הביוס היה מסך כחול והוא אותחל אוטומטי, ניסיתי שוב ושוב ואותו דבר קרה כל פעם, ניסיתי את תיקון המחשב של ווינדוס, אבל הוא כתב שהוא לא מוצא פתרון. החזרתי את הביוס לברירת המחדל הוצאתי את הסוללה, כלום לא עזר. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק הישן והוא עלה אבל עבד מאוד מאוד לאט, עד שכבר נתקע טוטאלית ואתחלתי אותו ואז אותו הבעייה התחילה גם איתו, ניסיתי שוב את כל הנ"ל וכלום לא עזר, אפילו החלפתי את הRAM לבדוק אבל לא עזר. עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש, ובנתיים זה עובד. אבל הישן לא עובד, סרקתי מווירוסים בנורטון אבל הוא מצא רק 3 קבצי קוקי למעקב. בסריקת הדיסקים הקשיחים, בחדש ווינדוס לא מצא שום…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  17. אנשים לא יודע מה עובר על המחשב שלי אתמול השארתי את המחשב שלי דלוק בלילה ובבוקר מצאתי אותו שהוא אחרי ריסט חשבתי בטח איזה באג או משהו ואמרתי לעצמי חפיף פתאום אני גולש באינטרנט והמסך הופך להיתו שחור ובמקום מוצג לי מסך כחול לכמה רגעים ואחרי המסך הכחול המחשב עשה ריסט למי מה שהצלחתי לראות מהמסך הכחול היה שם משהו שכתוב כך 00000000000000X3894712938423948 0000000000000000000000000X999999999\ משהו עם מספרים ומפריד בניהם האות X לא הצלחתי לראות עוד אני יודע בדרך כלל שדבר כזה נגרם כתוצאה מהתגשות בין הזכרונות יש לי 2 זכרונות של OCZ דואל משהו המחשב בן שבוע וכמה ימים חייב עזרה מה יכולה להיות הבעיה לשגיאה שכזאת לא פעלו באותו זמן הרבה תוכנות אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה לדבר הז…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  18. מצבי דיי נואש אני צריך עזרה חברים. יש לי מסכים כחולים פעם ביום בערך אוליי פעמיים אפילו שאני נמצא בשולחן עבודה. כבר עשיתי בדיקה ב-MEMTEST 86 ואין לי שום שגיאה. פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים והתקנתי דרייברים הכי עדכניים וחדשים שיש. אפילו ניתחתי קבצי MINIDUMP על ידי התוכנה שיש בסטיקי לבדיקה, WINDBG . היום שהיה לי MINIDUMP מסך כחול, אז בניתוח קבצי MINI DUMP הוא אמר לי CAUSED BY NTFS.SYS. כבר הרבה פעמים היה לי מיני דאמפ בחודש האחרון, ולא הצלחתי לפתור את הבעיה מה לעשות? אני דיי חושד שיש לי בעיה בחומרה. שקיבלתי את הלוח אם קצת משהו היה עקום והזרתי אותו למקום, אחד החיבורים ב-IO PANEL . תעזרו לי PLZ. האם לשלוח את המחשב לבדיקה במעבדה?

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by oxygen25,

שלום יש לי בעיה עם msiexec.exe כשאני רוצה להתקין משהו או למחוק קופץ לי חלון ואומר נתקלת בבעית msiexec.exe תעזרו לי בבקשה לסדר את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  20. הבאתי היום את המחשב מדוד שלי. ניסיתי לעשות את כל מה שכתוב בטראבלשוט של LENOVO ולא עזר כלום, יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  21. שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה על המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו לחלקי רוחב לא שווים..... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה....

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי לוח אם של ASUS P5GD1 כרטיס מסך GEFORCE 6600GT זיכרון DDR1 443MGHZ 1G כרגע יש לי תקלה עוד לפני שעולה המערכת הפעלה אני רואה גרשיים על כל מילה ולפעמים רואה מסכים שלמים של ג'יבריש עד שהמערכת הפעלה ניטענת עכשיו שאני בסביבת WINDOWS הכל עובד תקין עד שאני מנסה לשחק חלק מהמשחקים כמו PRO EVULTION 2008 עובד ומופיעים ארטיפקטים ויש משחקים שפשוט המחשב ניתקע ועושה ריסטארט. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס לדרייבר הכי עדכני החלפתי את הכרטיס הזה בכרטיס אחר 7100GS ואז לא הופיעו התופעות ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח אם והכרטיס מסך חוץ מלהחליף את הכרטיס מסך לא מצאתי פיתרון אחר. אם יש איזשהו דרך להציל את הכרטיס מסך שלי אשמח לקבל כל הצעה תודה לכל מי שטרח ליקרוא את ה…

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  23. רשמתי הודעה דומה בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות", אבל עדיין לא ענו לי והנושא קצת דחוף אז אני רושם אותה גם פה. אז ככה, קניתי היום סטיק של 1GB DDR2 667. הסטיק מצטרף לסטיק הקיים אצלי כבר במערכת 512mb DDR2 667, שמתוכו 64 מוקדש לכרטיס זיכרון שעל הלוח אם. שחיברתי את שניהם והפעלתי תמחשב, המחשב זיהה רק 960 מגה לעומת 448 שהיה לי לפני זה (כמובן בגלל ה64 שירד מה 512 שצריך להיות לי.) ניראה לי שהמחשב זיהה פשוט רק את הסטיק החדש והוריד ממנו לערך 68 מגה ואת הסטיק השני הוא בכלל לא זיהה... מישהו יודע מה הבעיה פה? קראתי איפשהוא שצריך לאפשר שהמחשב יזהה את שני הסטיקים דרך הביוס. יש בזה משהו? בכל מקרה, כל מי שיודע איך לסדר את המצב, שהמחשב יזהה את שתי הסטיקים, יותר מוזמן לעזור

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by Anonymous1,

יש לי שתי קשיים, א. בפקודת שליחה מופיעה הודעה "הערכת לא יכולה לחייג כרגע את המספר". ב. במספרים אחרים, בפקודת שליחה מופיעה שגיאה שאין תשובה, וגם בפקודת קבלה יש הודעה שיש שגיאה בקבלת הפקס. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  25. חיברתי למחשב כ.קול עם הבקר משחק למחשב הכרטיס קול זוהה ע"י אקספי אוטומט ועכשיו חיברתי תהגה והדוושה למבקר עצמו ואני לא יודע איך מפעילים אותו ... אני בחרתי שם ב 2 צירים ו 4 כפתורים והוא לא מגיב אליו..!! ההגה לא של חברה מוכרת ולא רשום עליו כלום.. מה אני עושה?! צריך אולי להתקין את כל ההתקנה של הכ.קול עם הבקר שיהיה שם עוד אופציות או משו?!

• 0 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.