עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב פורמט כבר 5 פעמים, שמתי גם ווינדוס 7, עכשיו חזרתי לXP SP 3 בחזרה. מסתבר שזה לא עוזר, כמו אז. ברגע שזה קורה, המקשים של האורות במקלדת לא מגיבים(אי אפשר להדליק ולכבות CAPS LOCK וכו'), כנ''ל לגבי העכבר שהלייזר שלו נכבה עשיתי את כל הבדיקות: MEMTEST 86 לזכרונות, יותר מ14 שעות - הכל תקין בדיקת איבחון לכל ההארדיסקים עם תוכנת יצרן הייחודיות - הכל תקין פתיחת המחשב בכדי לראות שלא קיים קבלים שרופים/פגומים בלוח - הכל תקין סריקות של אנטי ווירוס וספייוואר - אין כלום, הכל בסדר איחוי דיסק לכל ההארדיסקים פעם אחר פעם שהיה צריך עם תוכנה מקצועית(דיסקפר) גם לא עזר! בדיקת טמפ' של המעבד בשיא מאמץ - 60-70 מעלות, וגם לא קרס בפעם האחרונה(הרצה של 18 שעות עם PRIME 95) (בדיקה עם REAL TEM…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by STRENGTH,

טוב,הבעיה היא לא אצלי,ככה שאני לא יוכל להביא את כל הפרטים. אבל לחבר שלי יש בעיה והוא לא יכול להפעיל את הסי די רום. טוב אז ככה: הוא היה באמצע התקנת משחק ואז הייתה פתאום הפסקת-חשמל [כן קורה לפעמים ] אז אחרי זה שהוא הפעיל את המחשב מחדש,אז הוא קולט שהסי די רום לא עובד.. הוא ניסה להכניס דיסקים ויש אור של חשיבה אבל זה לא קולט את הדיסק... אז בסוף איכשהו הוא הצליח לגרום לסי די רום לפעול שוב על-ידי,פתיחת משתמש חדש ב ווינדוס.. [נוו אתם יודעים לפתוח USER חדש,לא משהו מסובך] אבל הייתה לו שוב הפסקת חשמל,ועכשיו שהוא ניסה לפתוח משתמש חדש,הטריק הזה לא עזר שוב הסי די רום שוב לא פועל.. אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לו [מסכן,לא רק שאין לו אינטרנט גם אין לו משחקים ] אני חושב שזה מש…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by Yaniv,

בהתחלה לפני חודש וחצי המחשב שלי התחמם הרבה אבל עוד איך שהוא יכולתי לגלוש באינטרנט... מסתבר שהבעיה הייתה המאווררים שמעלים המעבד, קניתי לאחר מכן חדש והוא עבדתי ועדיין עובד כבר חודש וחצי מצויים. אבל אתמול חזרתי הבעיה של הקרבות רק ברמה מטורפת יותר ובדקתי ואכן כל המאווררים עובדים. המחשב בן 3 שנים אז אם זה אומר משהו אז.... מצטער אם יש שגיאות כתיב או טעויות פשוט אני עם הפלאפון וזה לא נוח לכתוב ככה, תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by OutRaGe,

שלום. קצר ולעניין , לחבר שלי יש בעיה, הוא החליף ספק כוח כי הקודם נשרף, עכשיו שהוא מדליק תמחשב הכל נראה כאילו הכל טוב ויפה (יש גם תטעינה הזאת של הוינדווס) עד שמגיע המסך של XP של "ברוכים הבאים" הוא לא רואה תמסך הזה והמסך נכנס להשהייה מישהו יודע מה הבעיה ? תודה מראש. לירן.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by p_q,

תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by Tomersoni,

שלום חברים, המחשב כבר אצלי, התחלתי להתקין XP וכשבאתי לחלק את המקום לשני כוננים ראיתי שכתוב שיש לי רק 130 ג'יגה... למרות שקניתי דיסק קשיח בנפח 250 ג'יגה.(WD 2500KS) האם הבעייה מוכרת? ואם כן, איך אני מתקן אותה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by Yakim Peled,

המחשב שלי פועל מוזר מאד בשעות האחרונות ואני נשבע שלא עשיתי שום דבר. למעשה, אין לי מושג אין לעשות את זה בכלל. 1. הגלגלת המרכזית של העכבר כבר לא מעלה ומורידה את הדף כפי שזה היה מימים ימימה אלא מגדילה ומקטינה את הדף, כמו Ctrl + ו- Ctrl - 2. כשאני לוחץ על לינק הוא פותח לי טאב חדש. זה יכול להיות מעצבן מאד שכן אין לי אפשרות לשנות את הדף בו אני נמצא כרגע. הנ"ל תקף בכל דפדפן, כרום, אקספלורר ופיירפוקס.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by amirhe,

היי לכולם, מקווה שמישהו יוכל לתת לי רעיון לגבי הבעיה שמיד אפרט. יש לי מחשב שנרכש בשנה האחרונה. בחודש האחרון התחילו רעשים שנשמעים כמו "קליק" והם מופיעים אחת לכמה זמן. הזמן בין קליק לקליק משתנה אבל הם לא רצופים מאד. אלו לא המאווררים מכיוון שהקליקים האלו מופיעים גם כשהמחשב כביכול סגור. בהתחלה חשבתי שאולי זה הספק (ספק של LIBERTY 500) ואז ביצעתי את הפעולות הבאות : 1. העברתי את שקע החשמל של המחשב לתקע אחר 2. כיבית את הספק מהמפסק שיש על הספק עצמו. למרות זאת עדיין הופיע אותו קליק. חשבתי אולי יש משהו נוסף שמזין את המחשב כמו שקעי USB . יש לי כרטיס קול חיצוני איתו אני עובד להקלטות מוזיקה ומקלדת מידי, נתקתי את מקלדת המידי כי חשבתי שאולי היא שולחת פקודות כלשהן למחשב אבל זה לא עזר. נשמ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. לאחרונה, פרקתי את המחשב לגורמים כדי לנקות אותו מאבק ולשמן מאווררים. ניקיתי את כל המארז בעזרת שואב אבק (לא, אני לא מפגר, עשיתי שהוא ינשוף אויר). מאז, הטמפרטורה של המעבד שלי, פנטיום 4, 3 ג'יגה, מגיע ליותר מ- 90 מעלות. ניקיתי את המעבד והגוף קירור מהמשחה הטרמית, מרחתי משחה חדשה לפי המדריך שמצויין באתר, אבל עדיין, המעבד מתחמם יותר מדי ומגיע ליותר מ 90 מעלות. המאוורר של המעבד בסדר גמור, עבר ניקוי ושימון, גם הגוף קירור, ווידאתי שיש מגע בן המשחה הטרמתי שעל המעבד לגוף הקירור. למארז יש מאוורר אחר שמכניס אויר, אבל אני לא חושב שפה הבעיה, כי עד לפני שפירקתי את המעבד, הוא היה מגיע לבערך 75 מעלות, גם בזמן עבודה מרובה. מישהו יכול לשפוך לי פה קצת אור? (חוץ מלהגיד לי להוסיף עוד…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by nissim segev,

אני חדש כאן קודם כל ברוכים הנימצאים, קרתה לי תקלה הערב שעבדתי עם המחשב נייד שלי ( hp דגם g62 ) ובאמצע העבודה פתאום המסך נהיה כולו בצבע כחול עם הודעות באנגלית ולמטה הוא התחיל להריץ מיספרים עד 100 והפעיל מחדש את המחשב. מה זה יכול להיות? תודה לכל העוזרים...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by שלומי אבי,

עשיתי הפעלה מחדש למחשב ולהפתעתי קיבלתי את המסך המצולם שהעלתי. לא עשיתי שום שינוי בביוס ואני לא מצליח להעלות את המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום. הבעיה הזאת קיימת אצלי כבר חודש וחצי. אני פשוט לא יודע מה גרם לה. בזמן משחקים, לפעמים קורה מצב שהמסך שלי נכבה בפתאומיות ( הוא בעצם פועל, אבל אין שום אות) בלי שום אזהרה. המחשב נשאר פועל גם כן. כדי להחזיר את המסך לחיים, אני עושה ריסטרט למחשב ולוחץ פעמיים על כפתור ה AUTO שנמצא מתחת למסך. לרוב שהמחשב נדלק בחזרה, אני מקבל תוך דקות ספורות עוד פעם אותו הדבר- אפילו בלי להיכנס למשחק כלשהו. אני פשוט לא יודע מה מקור הבעיה. ניסיתי דברים שונים ואף אחד לא פתר את זה. בזמן האחרות אני מקבל אפילו הרבה BSODS (מסכים כחולים) עם הודעות שגיאה שונות. מפרט: i5 2500 GTX 770 8GB RAM Windows 10 64Bit אשמח לעזרה בנושא!

• 13 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. ערב טוב לכם ערב רע מאוד לי המעבד שלי היה בטמפ' גבוה מאוד 58-60 ולכן החלטתי לנקות את גוף הקירור אחריי הסתבכויות איתו הצלחתי להוציא אותו לנקות אותו כמו שצריך היה שם טונה של אבק !! החזרתי אותו למקום(כמובן בלי לפגוע במשחה הטרפית שעליו) , הכל נראה חלק באותו זמן. אני בא להדליק את המחשב המאוורר נידלק והלכ נידלק אבל המחשב לא עולה !! אפילו המסך לא מגיב !!! הנורות של ה Power ושל ה H.D נשארו דולקות כל הזמן ואחריי 7 שניות כיביתי את המחשב שוב הפכתי את מערכת הקירור שעל המעבד לצד השני כי חששתי שהיא לא מורכבת כמו שצריך, ועדיין זה לא עזר המחשב נישאר ככה !!! אני במצוקה קשה אני חייב פתרון , או לדעת לפחות עם המעבד שלי הלך או משהו בבקשה שמישהו יעזור !! תודה רבה רבה רבה מראש לכל הע…

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  14. אהלן, יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס קול שקרתה לי הראשונה היום בבוקר .. אין לי סאונד בשירים וסרטים.. אני מקבל שגיאה שאין לי כרטיס קול או משהו אפילו הvolume control למטה לא עולה זה אומר לי שאין לי mixer device לא עשיתי שום דבר חריג.. ומה שמוזר זה שעד איזה 3 בלילה שיחקתי ג'נרלס והיה לי סאונד והכל היה טוב.. השארתי את המחשב דלוק לא כיביתי אותו קמתי בבוקר והבעיה הופיעה יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 על לוח של MSI

• 14 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by shainov,

שלום לכולם, יש לדוד שלי מחשב מסוג PENTIUM 4 HT 3.0 וHD של WD בהתקן SATA הWINXP עולה והכול בסדר רק שאני ניגש לפרמט מדיסק BOOT הוא לא מוצא לי התקן HD וגם בביוס לא מוצא את ההארדיסק..ממש מוזר לאור העובדה שXP עובד פשוט אני רוצה לפרמט כי יש לו מלא בעיות איתה. מה עושים?? יש לציין שהחיבורים תקינים והכול פועל ועובד תקין למעט הזיהוי בביוס ובהתקנה של XP שלא מזהה את הHD ובכך אין אפשרות להתקין..אולי צריך דרייברים של SATA CONTROLLER??אולי גאמפר?? ועוד שאלה איך אפשר למחוק את האפשרויות של ההפעלה במסך הBOOT יש לי 2 אפשרויות התקנת XP והפעלתו..מאיזה קובץ ניגשים למחוק אותו.. אודה לתגובה מהירה.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  16. יש לי מחשב נייד Dell Vostro 3350 הכרטיס רשת נוראי. (עוד לא החלטתי אם בגלל ההוט בוקס או בגללו) בכל מקרה, אני רוצה לשדרג אותו לתקן AC. הכרטיס הנוכחי הוא intel centrino wireless-n 1030 ואני רוצה לקנות Intel 3160HMW 3160 Wifi Bluetooth 4.0 Wireless-AC 802.11 ac Mini PCI-E Wlan Card האם זה אפשרי? יש כרטיס אחר שמומלץ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by nahik,

לא ברור מה קרה אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה : המנורות של המארז נדלקות אבל אין את הצפצוף של הביוס. ניסיתי להחליף ספק , ניתקתי את כל הכרטיסים , החלפתי זיכרון . מה עוד לבדוק ?

18. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי צורב YAMAHA 16 10 40 SCSI שקניתי מלפני שלוש וחצי שנים והבעיה איתו היא כזאת... בזמן האחרון התחילו איתו הבעיות, כשאני צורב איתו קבצי DATA (אודיו עוד לא ניסיתי בזמן האחרון) תוכנת הצריבה שלי מראה שהדיסק ניצרב בסדר גמור... אבל כשאני מכניס את הדיסק לסי די רום שלי ומנסה להעתיק את כל הדיסק שצרבתי למחשב תמיד יהיו כמה קבצים שאני לא יוכל להעתיק כי הם לא ניצרבו טוב, ניסיתי להעתיק את הקבצים הפגומים מהצורב עצמו אבל הוא מראה את אותה הבעיה וניסיתי גם להעתיק את הקבצים הפגומים אצל חבר וגם אצלו אי אפשר... ניראה לכם שהצורב שלי מתחיל להידפק??? ואם כן אז איזה צורב כדאי לי ליקנות

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt תיראו שיחקתי bioshock ומתי שאני עובר איזה דלת והמחשב צריך ליטעון ה fps נופל מ 60 ל 30-35 מה שמביא לתקיעה ענקית וגם שה fps נופל ל 57 עדיין מרגישים בקירטוע קטן וזה מוזר כי זה כולה 3 fps זה גם קרה לי ב 2god futher שהייתי נוסע ומיסתובב היה נופל ל 44 גם בקרייסיס היו תקיעות קטנות מידי פעם ושיחקתי על High רזולוצייה 1280X1024 שאר המשחקים הכי גבוהה על 1280X1024 היה קטע גם ב bioshok שעברתי דלת ופיתאום המחשב ניתקע לשנייה כי ה fps נפל ל 0 ועלה חזרה כרטיס מסך מעלות במאמץ 68 מעבד 47 שתי הליבות המשחקים שזה לא קורה בהם הם dark sector 'assasin creed'wanted'cod5 'brother in arms ב 3dmark06 קיבלתי 13.5k פשוט זה קרה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by naoriko,

המסך שלי רועד לבד התקנתי דרייברים לא נכונים בטעות ואז מחקתי אותם והתקנתי ת'טובים והמסך עדיין רועד פירמטתי והמסך עדיין רועד נכנסתי לווינדוס השני והמסך עדיין רועד גם בדוס של המחשב הוא רועד אז אני רוצה לדעת אם זה המסך או הכרטיס מסך ואני יחליף אותו?????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by natanel102030,

ברשותי מחשב מדגם Dell 5110. אני מדליק אותו, לוחץ על כל דבר ( כרום, רשתות אלחוטיות, המחשב שלי.... ) והוא נתקע. כביכול, חושב אבל בעצם נתקע. אחרי חצי דקה גם העכבר מפסיק והגיב. מחוסר ברירה כבר ניסיתי פירמוט אבל זה ממשיך לקרות. מה לדעתכם עלולה להיות הבעיה? כמו שכבר הזכרתי, מחשב מבית טוב עם מפרט לא רע בכלל.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  22. כשאני עושה ריסטארט העכבר והמקלדת לא זזים שום דבר אני לא יכול לעשות כלום http://img32.imageshack.us/img32/8978/074coz.jpg

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

the port that the modem is attached to could not be opned. this may be the result of a hardware conflict check the device manager to check that all the devices are functional כאן המקום להדגיש ה device manager מראה שהמודם עובד כמו שצריך לא עשיתי שינויי חומרה כבר חצי שנה ועוד פרט ה header של ההודעה היא opencomm לא הודעת שגיאה רגילה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. Started by hadarK,

רציתי היום לחבר מיקרופון למחשב, וראיתי שמחשב קולט אותו והכל טוב ויפה, אבל כאשר ניסיתי לדבר הבנתי שלא שומעים כלום, חשבתי בהתחלה שזה משהו בהגדרות וראיתי שהכל בסדר. אם אני לא טועה יש בעיה לא נפוצה למי שיש לוח אם עם כרטיס קול realtek (זה מה שיש לי). אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. ( יציאת האוזניות עובדת). .אם זה יעזור במציאת הפתרון Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח אם שיש לי זה תודה מראש על העזרה ומקווה שתעזרו לי למצוא את הפתרון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by IlanF,

המחשב נכנס להגדרות BIOS ישר אחרי הPOST ואם אני יוצא מהBIOS או עושה ריסט המסך הופך לשחור ואין כלום... אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו, ואז שוב, המחשב עובר את הPOST ונכנס לBIOS.. המחשב עבד מצויין לכמה זמן אז חשבתי שהבעיה בHDD, ובאמת אחרי שניתקתי אותו והחלפתי לאחר הבעיה נפתרה. אבל היא חזרה אחרי כמה שעות... ניסיתי להחליף מעבד, אבל עם המעבד השני המחשב בכלל לא עלה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.