תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אוקיי לפניי כמה ימים קיבלתי מסך כחול במחשב P4 מייד ניסיתי כמובן להכנס לסייפ מוד כדי לנסות לעשות שיחזור מערכת או למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה אבל גם לאחר שלחצתי על אפשרות הסייפ מוד (עם רשת, בלי , עם CMD ובלי גם לעשות הגדרות אחרונות שהיו טובות) כל האפשריות האלה הגיעו לאותו מצב כחול חשוב לציין שיום לפני המחשב עבד כרגיל וגם שלא נגעתי בחומרה של המחשב הזה בערך שנתיים כך שלא הייתי בטוח שזאת בעיית חומרה אבל מכווין שלא הצלחתי להיכנס לסייפ מוד בשום דרך אז ניסיתי קודם כל להחליף כרטיס מסך בין שני מחשבים שיש לי על מנת לבדוק אם זאת הבעיה והמסך הכחול נשאר עכשיו חשבתי לנסות להחליף גם את הזכרון אבל ברגע שאני מוציא את אחד הזכרונות (ישנם 4 סלוטים וכולם מאוחסנים בזכרונות) המערכת דולקת ונתקעת…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי משגע אותי!!! מפרט: pentium 2gh זיכרון: 512 RDRAM כרטיס מסך: 6600 GT דיסקים קשיחים: 250, 120, 40 כרטיס קול: SBLIVE 7.1 עוד: LG DVDRW בקיצור הרבה שטויות.... מחובר ל-LCD כחלק ממערכת קולנוע ביתי. המחשב מחרפן אותי, לפני כמה זמן, הוא התחיל להיתקע, המסך היה פתאום נעלם, הרבה bluescreens, קפיאה של המסך, reset פתאומי ועוד ועוד ועוד... נראה לי שהכל התחיל בניגון של high-definition content... הבנתי שכנראה זו בעיית חימום יתר, העניין הוא שלאט לאט זה מחמיר. כרגע, לאחר ההחמרה הגרועה ביותר, הוא פועל רק אם הוא פתוח ותקוע לו מאוורר רצפה גדול בפנים. הוא נתקע ברגע שאני מדליק אותו ללא מאוורר, עוד לפני שהוא מתחיל לחשוב שהוא צריך להתחיל להתחמם, שזה מאוד מוזר, עוד דבר מוזר זו…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום גברים קניתי גוסטיק חדש של טיסנים, במיוחד למחשב ... לסימולטורים, בשביל ללמוד להטיס http://www.tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=139908 זה השלט... עכשיו המשחב מזהה אותו והכל אבל הכיונים שלו על הפנים לא מצליח לעשות איתו כלום ... איך שאני ממריא אני מתרסק והוא פונה ר ק ימינה ניסיתי לכון אותו בלוח הבקרה לא עזר בבקשה תעזרו לי ... עד שקניתי עכשיו אני תקוע עם זה ...
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם כוננים קשיחים אחד עם הווידוס והשני ריק בלי ווינדוס שאני מחבר תשני בלי הווינדוס משום מה המחשב לא רוצה להעלות תווינדוס מהדיסק הראשון והוא אומר : missing operating system. כשאני מוציא את הדיסק הווינדוס עולה כל טוב ויפה. ניסיתי לשחק עם הג'מפרים וכל דבר שעלה על דעתי . אבל תמיד המחשב ניסה לקרא תתוכנה רק מהדיסק הקטן ללא הווינדוס לא משנה איך הוא היה מחובר או מג'ומפר, התקנתי מערכת הפעלה בו, הווינדוס עלה והותקן בכונן G עכשיו רק ככה הדיסק עובד שמותקן בו ווינדוס, הווידוס תמיד עולה מימנו ולא ממה שיש בכונן C בדיסק הגדול שאני מוציא אותו אז הווינדוס עולה מC כרגיל, לא יודע אם זה קשור לסוג הדיסקים אם כן אז הסוג של הדיסק שהבאתי הוא :WD CAVIAR 33200 ה…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נייד של IBM כשקיבלתי אותו היו בו 2 מחיצות אחת של 14 ג'יגה עליה הייתה מותקנת וינדוז ומחיצה לא מפורמטת של 10 ג'יגה, אני יודע שבניידים רבים ובמיוחד באלו של IBM יש מחיצה לא מפורמטת (בדרך כלל גם לא רואים אותה ואין גישה אליה) שבה יש גיבויים ולפעמים גם חלק מהביוס אבל זה לא נראה לי המקרה פה, כי בדרך כלל מדובר על ג'יגה אחד או משהו בדומה לזה. פירמטתי את המחיצה הכל עבר חלק. לאחר כשבוע שהמחשב נח ללא שימוש ניסיתי להפעיל אותו וחשכו עיני המחשב לא עלה ומסתבר שאין גישה לHD יותר מזה, הביוס אמנם עולה אך הוא לא רואה את הHD בכלל, מבחינת הביוס אין כונן קשיח, זה לא שצריך לפרמט אותו או להתקין מערכת הפעלה מחדש, פשוט לא קיים. אין בעיה בשאר המערכות עליתי עם LIVE CD הכל עולה יופי, הביוס נראה תקין (ח…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה קריסות בעמצע מישחק. המישחק המדובר הוא - F.E.A.R . אני משחק ברזולוציה של 1024X768 לפעמים גם אחרי קריסה אני לא מקבל סיגנל למסך. ורק אחרי ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. החלטתי להריץ 3Dmark05 ולבדוק מה קורה. לציין שאני משחק עם הגדרות דיי גבוהות שיצויין בהמשך. והנה התוצאה 1. ללא פילטרים נעשה אתמול. 2. עם פילטרים פירוט הפילטרים Resolution - 1024X768 Anti Allasing - 4 sample AA Filtring - Anistropic אותה בדיקה בינואר השנה הניבו תוצאות שונות 1. ללא פילטרים 2. עם פילטרים מה שאני חושש שבחום של אוגוסט (אני ללא מזגן) קירור הסטוק של הכרטיס אינו מצליח לקרר את הליבה מספיק. הכרטיס עובר את ה 75 מעלות בקלות. חשבתי לרכוש את גוף הקירור של - Arctic Cooling …
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני פחות משבוע בKSP... ויש לי בעיה עם הזכרונות: קניתי 2 סטיקים של 1 גיגה של חברת TWINMOS כשאני מחבר את שניהם יחד ב DUAL CHANEL המחשב לא מפעיל לי כלום ! (לא את המערכת וגם תמיד נתקע בהתקנה של WIN XP...) כאשר הוצאתי אחד מהם ופעלתי עם 1 גיגה הכל פעל חלק ... מה שכן שחיברתי את הסטיק השני באותו מקום המחשב לא עולה בכלל ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם... שאני מפעיל את שניהם יחד אבל לא ב DUEL CHANEL (יענו בצבעים שונים לפי החוברת של הלוח אם ...) אז המחשב עולה כרגיל ומראה שיש לי 2 גיגה זיכרון (אבל ככל הנראה הזיכרונות לא פועלות בDUEL CHANEL) בגלל הבעיה שדי הפחידה אותי שאחד מהסטיקים של הזכרונות פועל כשהוא לבד אבל השני לא פועל בכלל ורק שאני מחבר את שניהם יחד ולא בDUEL CHAN…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
נוצרה לי בכל מחיצה תיקית סאונד: מה אני עושה עם זה? יש אם בעיה או משהו? או שזה נורמלי לחלוטין? אני לא יכול להיכנס אל התיקייה או למחוק אותה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
העלתי את הארבעה האחרונים והכי חשוב זה האחרון שנגרם לאחר שלושים דקות של משחק ב קוואק 4 ... תודה לעוזרים . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פה מחשב,הוא לא נדלק לי.. החלפתי לו ספק כוח,ועדיין הוא לא עובד הוצאתי לו את החיבורים של הארדיסיקים והכונני CD ועדיין לא עובד כמו כן מדובר במחשב ישן יחסית.. אני לא יודע את המפרט בבירור אבל מה שכן אני יודע שזה P3 עם SLOT 1 לוח אם של MS6199VA - MSI צ'יפסט VIA וכרטיסי PCI הם - כרטיס רשת כרטיס קול מודם 56k ובקר SCSI כרטיס מסך חדש נראה קצת של MSI כנראה GeForce MX-440 אני אישית חושב שזאת בעיה של הלוח.. אבל לא יותר מזה,בגלל זה פניתי לכאן לתשובה ברורה יותר. דרך אגב אני לא רוצה יותר מדי לגעת במחשב כי הוא אינו אישי שלי אלה של חבר של אבא שלי.. בכל אופן תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי רשת USB אלחוטיים של 3COM וEDIMAX כאשר אני מנסה לחבר את שניהם לאותו מחשב נוצרת לי שגיאה (ההתקן השני לא מזוהה) כנראה שהם מתנגשים. מישהו יודע כיצד ניתן להפעיל את שניהם ביחד (ע"מ להתחבר לשתי רשתות אלחוטיות בו בזמן)
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי שיחקתי כבר בהרבה משחקים על המחשב וכמעט כולם עובדים יופי. משחקים בודדים עשו לי בעיות כמו קול שנשמע לא בסדר ואף תקיעה של המחשב. (עד שהורדתי את הsound acceleration בdirectx). לאחרונה הייתה לי בעיה עם משחק שגרם למחשב להיתקע והרבה אחרים ששיחקו באותו משחק לא נתקלו באותה בעיה (Rogue Trooper). שלחתי מייל לתמיכה של המשחק והתומך ישר ידע לומר לי שהבעיה קשורה לsound acceleration בdirectx ושצריך להוריד את זה לbasic. אכן, זה באמת פתר לי את הבעיה. מה שרציתי לשאול זה - מדוע כרטיס הקול גורם למחשב להיתקע במשחקים מסוימים? והאם זאת בעיה של כרטיסים מסוימים? לי יש Creative SoundBlaster Audigy Value. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של ANTEC ANTEC SMART POWER 2 500W ולוח אם של DFI Infinity 975X for LGA775 עכשיו חיברתי הכול נכון אבל כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר האחורי של הספק לא עובד!!! רק הקדמי!!!(כאילו זה שמכניס אוויר לספק) מה קורה כאו אנשים?!? האם המאוורר של הספק דפוק?!? אני מפחד ברגעים אלו שאני כותב שעוד שניה הוא ישרף.... עזרה דחוףףף
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תשמעו את הבעיה שלי נגיד אני צורב על הדיסק מישחקים או סרטים וכשה בסוף הצריבה אני מנסה להתקין את המישחקים הם עושים לי error אבל כשה הם היו במחשב הצלחתי להתקין אותם וגם עוד בעייה כשה אני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק הוא לא נותן לי גם כותב איזה error תודה לכל העוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. חשוב לציין כי המחשב חדש ועוד לא הותקנה בו מערכת הפעלה. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. לאחר מכן ניסיתי לבדי להתקין שוב את הווינדוס, הכל הלך טוב ויפה עד שזה הגיע לקטע שהווינדוס צריך לעלות, ואז קפצה לי ההודעה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה? תודה …
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי אני מקווה שלא טעיתי בפורום הספיציפי לבעיה אבל אני פשוט ממהר וסליחה עם טעיתי פתאום לא יודע מה קרה הצורב שלי לא צורב ולא מתחיל לצרוב איך שאני שם דיסק ונותן פקודה לצרוב הוא מראה לי את השגיאה הבאה..לא משנה איזה קובץ או איזה דיסק...החלפתי גם כמה דיסקים ריקים ושום דבר לא עזר השגיאה :
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדיסק של הכרטיס קול שלי , מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול בסיסי תודה לכול העוזרים..........
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני עובד עם המדריך http://www.pcspot.co.il/guides/assembly3.php ועשיתי מה שרשום שם . בדקתי את הספק , חיברתי אותו ללוח, חיברתי את החוטים של המארז ללוח אבל לא מצאתי את החוט של ה buzzer/speaker איפה הוא? וכאשר אני מדליק את המחשב הוא נכבה לאחר 2 שניות מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הרכיבו לי מאוררר 80 M"M ליד הדיסק קשיח בקידמת המארז, הבעיה היא שהמאוור ר קצת מרעיש, ולא ממש עוזר בהורדת הטמפ', אני רוצה לפרק אותו, מה השיטה הכי טובה, בלי להוציא את כל הכבלים של הדיסק קשיח? או שמא חייבים להוציא אותם. ראיתי שהדיסק מחובר עם 2 ברגים מצד אחד, השאלה איך מגיעים לצד השני, בלי לפרק את הלוח אם. המארז הוא Antec TX1088 AMG . תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חבר הביא לי את המחשב שלו מכוון שהידע שלו מועט בנושא. ההארד דיסק לא מזוהה על ידי המחשב, ההארד דיסק הוא של סייגיט מסוג בארקודה - SATA. הלוח אם הוא של MSI מסוג NEO2, חיפשתי באתר של MSI ולא ראיתי שום אזכור לגבי דיסקט לזיהוי SATA ככה שאני מניח שהוא אמור לזהות לבד. כשאני מדליק את המחשב ההארד דיסק לא נדלק, כלומר מרגישים אותו טיפה מתחמם אבל אני לא מרגיש או שומע אותו מסתובב מה שמסביר למה הוא לא מזוהה על ידי הלוח. ההארד דיסק כן פועל במחשבים אחרים, רק מכניסים והוא נדלק. האם SATA צריך להיות מחובר גם עם הכבל מידע בשביל להידלק ולהסתובב? האם יכול להיות שהלוח צריך דיסקט כמו לזיהוי הSATA?האם זה מה שקורה כאשר הוא צריך דיסקט?הוא פשוט לא מזהה את קיומו של ההארד דיסק? האם זאת בעיה ידועה ללוח…
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! בתחילה, רוצה לציין שההבנה שלי בנושאי מחשבים היא כשל משתמש ממוצע ורגיל. לאחרונה, ניתקלתי בבעיה שגם התייעצות עם אנשים שמבינים יותר ממני לא עזרה לפתור אותה. אודה על עזרתכם. ולהלן הבעיה: המחשב לא מכיר ברכיבים מסויימים המתחברים ל USB (כגון: disk-on-key, כונן קשיח חיצוני, כרטיס טלביזיה חיצוני, וכד'). בעבר כן הכיר את ה - disk on key, למשל. אם אני מעלה את דיסק ההתקנה של לוח האם, ומנסה להתקין את ה patch ל USB 2.0 - מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. הורדה של דרייברים ל USB 2.0 ללוח האם שלי מהאתר של אינטל לא פתרה את הבעיה. כדי למנוע אפשרות של בעיית תוכנה כלשהי, התקנתי Window XP מכונן קשיח חדש והבעיה נשארה בעיינה. המחשב שלי: לוח אם Intel Silver Ree מעבד Pentium 4, 2.4MHz …
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
משום מה פתאום הלוח אם שלי מתחמם ל 45 מעלות והמעבד ל 50 ולפעמים 55 מעלות לוח GA-7VA-C מעבד barton 2500 athlon xp ללא OC ד"א זה קרה לאחר ששמתי משחה טרמית חדשה על המעבד ובטעות הזזתי הקירור של הצ'יפסט ממש קצת נגיע חלשה כזאת... לפני כן המעבד לא היה מעל 40 הלוח נע בין 30-33 מעלות תעזרו בבקשה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם דרל הביוס היתה לי אפשרות להמהיר ל 166 תמעבד בחרתי בזה עשיתי SAVE המחשב עשה ריסטרט והמסך פתאום לא נדלק, ניסיתיח תמסך במחשב אחר והוא עובד מצויין ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטרייה שמשך 20 דקות והחזרתי, הדלקתי תמחשב והעדיין לא עובד מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אחרי חרישות מרובות בגוגל וללא תשובה על הבעיה שלי, אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. יש לי רמקולים של Altec Lancing ADA880. עד עכשיו היה לי כרטיס קול די ישן (creative PCI 128) שעבד דווקא אחלה עם הרמקולים האלה - הגדרתי אותו שיעבוד על דיגיטאלי והכל היה בסדר. עכשיו החלפתי לכרטיס מסך קצת יותר חדש ממנו (Creative SB Live! 5.1), חיברתי את הרמקולים כמו מקודם, הגדרתי שיעבוד על דיגיטאלי גם אבל לא מצליח בשום צורה לגרום לרמקולים האחוריים להוציא צליל. הכל מחובר כמו שצריך, וההגדרות נראות הכל בסדר. אולי מישהו פה נתקל בבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-