עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מקבל הודעה לפיה הכרטיס לא מקבל מספיק חשמל והכרטיס עובר דאון-קלוק אוטומטי 580W וחסר כוח ?

2. אמרו לי שאין הבדל גדול בגלישה באינטרנט בין סלרון , פנטיום , אתלון 64 באינטרנט ושאני ארגיש את ההבדל של האתלון 64 רק במשחקים זה נכון ? כי אני אישית לא מבין את ההתלהבות...הרכבתי וניס וזה דיי עלוב אפילו מאוד.. היה לי לפני כן סלרון 2000/400/128KB ומה להגיד לכם הבדל רציני ומשמעותי אין !

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  3. אחרי מסך כחול איך אני פותח את הקבצים האלו שנוצרו

• 4 תגובות
    • 9.5k צפיות
  4. Started by AdiR^SiNaI,

המחשב הישן שלי לא עולה בכלל יש לי כמה שאלות לא ידעתי איפה לשאול אבל פה אני ירכז את כולם האם זה יכול להיות שהספק לא פועל? יכול להיות שהלוח נשרף? יש מצב שהמעבד או הזיכרונות לא פועלים ולכן המחשב לא עולה ? מה יכולה להיות הבעיה? ושאלה אחרונה במקום שאני יפתח עוד ת'דר במידה ואני רוצה לבדוק אם הספק שלי נשרף אני יכול להוציא את הספק שלי מהלוח להשאיר אותו מחובר להתקני החומרה לחבר ספק אחר רק ללוח ולהפעיל את המחשב זה יהרוס את שאר החומרה? ואם אני עושה את זה איך אני ידע אם הספק הזה פועל? אם המאורר של הספק פועל אז הספק טוב ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  5. היום בבוקר אני קם ואני רואה את המחשב שלי מכובה השארתי אותו דלוק בלילה כמו כל לילה אני בא להדליק אותו ולא קורה כלום לא נדלקת שום נורה שום כלום אז נתקתי אותו מהחשמל וחיברתי ניסיתי להדליק ולא קורה כלום אז אמרתי אולי יש קצר ממשהו אז נתקתי את כל החלקים והמאוררים וניסתי להדליק ולא קרה כלום אז נתקתי מהחשמל וחיברתי שוב ושחיברתי אותו לחשמל המנורות של ה HDD ושל הPOWER דלקו קבוע ואני מנסה להדליק תמחשב ולא קורה כלום אבל רק שהמנורות דלוקות. לפי דעתי אני חושב שזה הספק מדובר במחשב AMD 2500 ABIT NF7-SL SAMSUNG 3200PC 256MB ואתמול קיבלתי זיכרון חדש שהזמנתי KINGSTON PC3200 256MB יש למישהו אולי פיתרון?? יש מצב שזה הלוח אולי?? יש למישהו כיוון???

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  6. המחשב נתקע לאחר התקנת כרטיס מסך 6600TD במהלך הרצת משחקים (אפילו משחקים לא כבדים כמו RISE OF NATIONS) לאחר זמן מסויים המשחק נתקע, אחרי זה הוא משתחרר ושוב חוזר חלילה מדי פעם יש גם כתמים שחורים על המסך וקורה לפעמים שהוא נתקע והמחשב עושה ריסטרט כל הבעיות קורות רק בזמן הרצת משחקים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  7. שלום. רציתי לדעת האם זה נורמלי מה שרשום לי שאין לי בטריה באוורסנט? העלתי תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by GREED,

קיבלתי היום את המחשב החדש: AMD 3800+ DUAL CORE לוח ABIT X800GT הפעלתי את AQUAMARK3 ותוך כדי הוא מוציא אותי מהתוכנה בחזרה לWINDOWS ומופיעה לי השגיאה הזו(תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by שמנואל,

שלום. אני זקוק לעזרתכם עם הבעיה הזו: אחת לכמה זמן - לא קבוע ולא תלוי בתוכנה כלשהי או באינטרנט - המחשב עושה ריסטרט. מדובר במחשב P4 1700 . החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כרטיס רשת ומודם, אבל זה עדיין קורה מדי פעם. שמתי לב שלמרות שקבעתי לו שיתן מסך כחול לפני כיבוי - זה לא קורה, וגם אין כלל קובץ ב MINIDUMP . בדיקה עם MEMTEST - הראתה שהזכרונות תקינים. פתחתי את המארז: מלבד אבק מצאתי שהקבלים מעט (אבל מעט) נפוחים, אני לא בטוח שזה ברמה של "סיימו את חייהם". אני זקוק לעצה או רעיון. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by BorisAlt,

קיבלתי לוח GIGABYTE K8N PRO-SLI התקנתי את כל המערכת ויש לי כמה בעייות 1. אחרי כל ריסט אני צריך להגדיר מחדש את הדרייברים של המקלדת (PS./2) 2. יש לי כונן יחיד על המחשב וזה צורב של NEC ה 3550A אחרי שהתקנתי בעזרתו את הווינדוס ועשיתי ריסט הוא מסרב לקרא דיסקים... בהתחלה חשבתי שהבעייה בווינדוס אבל אחר כך פירמטטתי והתקנתי מחדש עם אותו כונן שלא עבד לפני ושוב חזרה הבעייה, אז החלפתי אותו לכונן CD ישן שהיה לי בבית והוא כן עובד. אולי משהו מכיר את הבעייה או יש לו רעייון??

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by buuhaa,

היי. הסיפור קצת ארוך אני כבר קרובה למסקנה הזו אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב נכבה מדי פעם. ווינדוס 98 על פנטיום 3 600. פירמטתי והכל עבר כשורה, עד לרגע של התקנת הדרייברים - אתם יודעים, ההתקנה של הפירמוט עצמו, רגע לפני שהווינדוס עולה בפעם הראשונה. פה החל ריסטרט קבוע כך שבעצם המערכת מנסה להתקין דרייבר בסיסי לכרטיס המסך כנראה, אבל לא מצליחה. מסקנה 1: כרטיס מסך דפוק ! אז זהו שלא. החלפתי כרטיס ואפילו בייאושי שמתי כרטיס PCI . מסקנה 2 : זה לא הכרטיס וגם לא שקע הAGP. הוצאתי כל כרטיס אפשרי. עשיתי DISABLE לכרטיס קול און בורד. עדיין קריסה. מסקנה 3 : זה לא שום התקן או כרטיס. לקחתי HD אחר. פירמטתי, כססתי ציפורניים. קריסה. מסקנה 4 : לא הארדיסק. הייתי משערת אולי שזה טמפ' (אוורסט לא מצאה …

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by E-Bear,

I just wanna say i'm sorry for not writing in hebrew but that is probably caused by the problams my computer is having... Your answers can be written in hebrew since I have no problams readind it... I just finished putting my new rig together yesterday. stuff included: - AMD Dual Core X2 4200+ w/TT Sonic Tower - DFI LanParty NF4 Ultra-D - G.Skill LA 2*512MB - eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 - TT PurePower 480W At first, I just set everything as it should be and started installing the windows. At some point, it just stopped suddenly and gave this blue error screen. I was thinking maybe it was the memory or the dimms of the mobo but when I pulled out the 2 fans of my sonic tow…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by mena,

יש משחקים שהמחשב פשוט ניתקע. עידכנתי דרייברים והכל וגם פירמטתי וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by Nuker,

טוב אז ככה בזמן שאני במשחק מסויים הSPEAKER שבמארז עושה קולות בהתחלה זה היה צליל יחיד פעם ב... עכשיו זה עושה לי מנגינות, עכשיו אני יודע שאפשר פשוט לנתק את הספיקר אבל סתם הוא לא יצפצץ,נכון? בקיצור מה שאני רוצה לדעת זה בעקבות אילו נסיבות הספיקר יכול לפתח צלילים עוד הערה,הכל רץ כרגיל אין שום בעיות חום המעבד נורמלי (50C) שוב אני מזכיר רק כשאני נכנס למשחק, בדסקטופ אין צלילים. תודה מראש. ???

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  15. המחשב נכבה - המאווררים לא פועלים ויש שקט, חוץ מהמאווררים של הספק, וגם יש לד צהוב מתחת לPCI התחתון ביותר שזוהר תמיד - גם כאשר הוא מכובה (תמיד לא הבנתי איך הוא פועל אם אין חשמל; לפחות חשבתי שהוא מכובה) היום אני מסתכל לתוך המארז ואני שומע את הספק פועל, שמתי יד וכן הוא פועל כיצד דבר כזה יכול לקרות?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by hlxp,

קניתי כרטיס PCI to USB - כרטיס הרחבה לעוד 4 יציאות USB. חיברתי את הכרטיס לSLOT PCI פנוי הדלקתי את המחשב ולא ראיתי שום סימן לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. חיברתי נגן MP3, מסומן לי על המסך USB CONNECTED אך המחשב לא מזהה אותו, כנ"ל עם מדפסת. לוח האם שלי ASUS kR7A. למישהו יש רעיון לגבי הבעיה ?

17. שלום. זה קורה רק לאחרונה: במחשב P4 2.0 עם לוח אם Intel Maryville 2 D850EMV2, כאשר המחשב נדלק הוא מציג את כרטיס המסך והזיכרון, ונתקע למשך כדקה במצב DOS .רק לאחר מכן נטען הווינדוס. אם אני מנסה להכנס לביוס אין שום תגובה - אני פשוט לא הצלחתי להכנס לביוס. המחשב תקין לגמרי לאחר שהווינדוס עולה. תודה לכם.

18. חיפשצי בהגדרות שלו לא מצאתי הכרטיס הוא עם זה משנה אז הכרטיס הוא radeon 9250 ודרך אגב מישהו יכול להראות לי איך נראה כבל s-video?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by mostwanted,

המפרט שלי בצד ימין והנה התמונה!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  20. או קיי ככה : מדובר במחשב דיי ישן של חבר שלי . הוא לקח את ההארד דיסק בעל הנפח העצום שלו של ה 20GB להעתיק כמה קבצים מאסיביים מחבר ( MP3) הוא כנראה ניתק אותו תוך כדי פעולה של המחשב קיצר הלך ההארד דיסק... הוא לא נדלק אפילו... קיצר היום הלכתי איתו לקנות הארד דיסק חדש 80GB WD 8 MB הקטע הוא שצריך לעשות FLASH לביוס בשביל לתמוך במעל 65 GB והקטע היותר בעייתי שכנראה זאת לא הבעיה היחידה של המחשב... מדובר במערכת הבאה : PIII 550 Mhz Slot 1 MicroStar MS 6156 GEFORCE 2MX440 64MB 256mb sdram +brand new hd 80 gb הדברים שניסיתי עד עכשיו : 1. להוציא הכל !!!! להשאיר רק מסך וזכרונות... ( לא עובד ) 2. לשים זכרונות וכ.מסך חילופיים ... לא עובד... 3. לנסות לעשות CLR ל BIOS ( לא היה לי מושג איזה …

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  21. שאני בא להפעיל משחק חדש כגון : FIFA 2006 CALL OF DUTY 2 AA:O אני בא לשחק ושאני מפעיל עולה מסך שחור והודעה שאומרת : VGA mode not support H :75.8 KHZ v :60.4 Hz בבבבקשה אמרו לי שאתם אחד הפורומים הטובים בנושא!!! פלזי !! יש לי Gforce 6200 בבבבבבקשה אני חיייייב עזרה!

22. אז ככה, אחרי יום שלם של ניסיונות הבעיה לא נפתרה, לכן אני פותח נושא חדש פה בתקווה שמישהו נתקל בבעיה דומה. לפני שבועיים נשרף לי לוח p3v133 במחשב השני (זה קרה בעת קפיצת חשמל). השגתי לוח shuttle ab61, מבוסס 440bx. המעבד הוא PIII 667mhz. סטיק אחד של 128mb 133mhz sdram. כרטיס מסך voodoo 3 3000. התקנתי את windows xp, הכל עובד חוץ מכרטיסי PCI, שהם כרטיס קול וכרטיס רשת שלי. ה-windows זיהה אותם נכון, התקין דרייברים וכותב שהם עובדים, אבל הם לא. אני לא שומע שום צליל, והאינטרנט לא עובד (לא מצליח גם לעשות ping למודם הכבלים שלי). ניסיתי את כל הסלוטים של PCI. מקווה שנתתי פה את כל הפרטים הנחוצים. יש כמובן סיכוי שהלוח אם פשוט פגום, אבל אולי יש משהו שפספסתי..... תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by wooper,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by Dj BeN Co-N,

שלום אנשים .. אז ככה יש מישהו שאולי יודע מה זאת הבעיה ? אז ככה .. אני לא יכול לצפות ב . Device Manager כאילו זה נפתח הכל טוב רק אני לא רואה את הדברים שם כאילו הכל מחוק ואני יודע שזה לא נמחק זאת בעיה בגלל זה אני רוצה תעזרה שלכם וגם שאני נכנס למחשב שלי הוא פשוט נתקע איזה כמה דקות ואז עולה הכל גם שאני עושה מאפיינים על הכונן של הצורב ואני לוחץ חומרה לא רואים שם כלום והכל עובד פיקס אז בבקשה מי שיודע מה זאת הבעיה אני אשמח זה ממש דחוף לי אנשים :-\ :-\

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש שאמור להיות בו 512 DDR2 . עכשיו תוכנת האיידה אומרת שזה 512 SDRAM . אני צריך עוד דרכים לבדוק. אולי עוד תוכנות או אולי איך ניראה SDRAM ואיך ניראה DDR2. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.