עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idonet,

המחשב לא נדלק, כאילו הוא איננו מחובר לחשמל (פרט לנורית ביקורת חיצונית על המארז). ניסתי לקצר את מתג ההפעלה עם מברג, לא עזר. קיצרתי את הספק, הוא תקין. קיצרתי את הספק על הלוח אם- נורית החיווי שלו נדלקה+מאורר המעבד. הוצאתי את הזיכרונות, כ.מסך, מעבד וניסתי להפעיל, לא נדלק (כולל וריציאות שונות). יש לציין כי החלפתי למעבד את גוף הקירור שלו ומרחתי מחדש את המשחה הטרמית, היש קשר? (אבל זה לא נדלק גם בלי שמעבד נמצא בכלל בסוקט שלו...) יש עוד הצעות? -עידו

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by trojan,

העכבר מחובר למחשב (עכבר אופטי) האור האדום נדלק אבל הוא לא זז ניסיתי עוד עכברים שעובדים בטוח וגם הם לא זזים אבל האור נדלק יש למישהו רעיון ?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by Glow,

שלום! היום ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי לב שאחד הקבלים ליד המעבד מחורר ומסביב יש איזה משהו ורוד קרוש.... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להשפיע על ביצועי המחשב? כרגע אני רואה ממש בעיה אבל כדאי שאני אשלח את המחשב למעבדה לתיקון? זה יכול לגרום בעיות בעתיד? בתודה מראש לעוזרים! ד"א יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by dino,

אהלן אנשימים, אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מבוסס AMD Socket A, לפני כמה ימים לוח האם שהיה בו הוא ה-7VAX של Gigabyte הלך לעולמו. בקיצור אחרי כמה ימים הזמנתי את ה-GA-7N400S של Gigabyte (מבוסס Nforce2), התקנתי אותו במארז, חברתי הכל... בקיצור הבעיה היא שאחד הקונקטורים של ה-IDE לא מזהה את ההתקנים שאני מחבר אליו, זאת אומרת שכדי לחבר גם הארד-דיסק וגם סידירום למשל אני צריך לחבר אותם על אותו הקונקטור... רציתי לדעת האם למישהו יש מושג מה הבעיה... האם זוהי הגדרת ביוס? האם פשוט החיבור מקולקל? תודה מראש, מתן.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by just_me,

קניתי אוזניות של ZALMAN האיכותיות שיש בהן 3 רמקולים קטנים כול צד מה שיצר אפקט 3D SOUND הבעיה היא שאני שומע רק FRONT זה כאילו שאר הארוצים חסומים בכרטיס קול שלי. חיברתי את האוזיות (בעלות ה 3 פינים) למקומות הנכונים לפי החוברת של הלוח אם אבל לא רשום שם איך אני פותח ארוצים REAR ו CENTER. הגדרתי בווינדוס ל 5.1 בהגדרות צלילי. ואני עדיין שומע רק FRONT :'(

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by Mike_b,

יש לי בעיה חדשה שלא נתקלתי בה במחשבי אף פעם עד עכשיו. המחשב שלי נהיה מאד איטי ובקושי מגיב,בעיקר כאשר אני נכנס לסרטים או מוזיקה ולמשל ברקע עובד האימיול או איזושהי תוכנה אחרת שצורכת טיפה משאבים. המוסיקה מקרטעת ולא שומעים אותה חלק(אפילו באיטיות מסויימת) והסרטים גם הם נתקעים כל מספר שניות. דבר זה ניכר פחות כאשר אני מכבה מספר processes אשר אין בהם צורך להמשך פעילותו של הווינדואס.יש לציין שעד כה לא הייתה לי לא כזאת בעיה ולא אחת שדומה לה.יש לי מחשב יחסית טוב,512MB ddr333 ,כרטיס מסך ATI RADEON 9550 , פנטיום 4 1.8GHZ וכונן קשיח- WDC WD307AA-00BAA0, 30.8 GB וירוסים במחשב אין לי WINDOWS XP PRO (בדקתי עם קספרסקי) והכל על פניו נראה טוב. אמרתי לעצמי שזוהי יכולה להיות בעיה עם הכונן …

7. טוב שלום. דבר ראשון נתחיל בפירוט הטכני: יש לי לוח אם- Tyan S1854(-A) Trinity 400 והציפ שלו הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A עכשיו לבעיה: הלוח אם תומך ב 4x ( וכן, הגדרתי בביוס enable) וגם הכרטיס מסך שלי תומך ב 4x אבל משום מה הוא תמיד עבד על 2x לא משנה מה ניסיתי לא הבנתי למה זה ככה...חשבתי אולי עידכון ביוס? לא עזר כי הביוס שלי היה עדכני..חשבתי עדכון כרטיס המסך..עוד משהו שלא עזר. ופתאום לילה אחד בעודי מסתכל בaid 32 אני רואה שהציפ שלי תומך רק ב x1 X2 ישר נכנסתי לעצבים והרגשתי מרומה... למה? כי הציפ הזה אמור לספק תמיכה מלאה ב x 4 ! הרי זה הפיצר החדש שלו ( בזמנו שנת 2000). http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/apollo-pro133a.html ואני לא מבין למה הוא עו…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by mastermomo,

SPRAD SPACKTROM האם מישהו יודע מה זה עושה אם זה מופעל או סגור בביוס של הלוח K8NF-9

9. Started by ALAKEFAK,

כמו שהכותרת אומרת אני צריך עזרה בזיהוי הבעיה, לכן אפשרי שהבעיה היא לא בחמרה בכלל ובמקרה זה אני מתנצל מראש. לפני כמעט 4 חודשים כבר עצבן אותי שהמחשב כל כך כבד והוספתי עוד 512MB לזיכרון שלו וכעת הוא נראה כך: intel 2.4ghz עם 768MB DDR266 ו GF4mx440 128mb. לאחר השדרוג המחשב עבד חלק ממש כמו חדש והייתי מאוד מאוד מרוצה. אבל כיום המחשב מתחיל להיות כבד כמו פעם ואני לא יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות (אם בכלל) כדי למנוע את זה. אפשרי שהבעיה היא התוכנה ושפירמוט יציל אותי? או שאני לא אצא כל כך בזול? מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by flowmeter,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים הוצאתי את ההרד דיסק ונתתי לחבר שלי אותו כדי שיעשה לי פורמט. בכל מקרה היום אני שם לב שכל פעם שהוא "חושב" אז הוא מתחיל לעשות רעשי חשיבה כאלה שפעם הוא לא היה עושה. ההרד דיסק הוא ווסטרן דיגיטל 40GB 7200RPM יכול להיות שלא הרכבתי טוב? יש לציין שהכל עובד פשוט הוא מרעיש פתאום.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by kingdavid,

עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by Pika007,

שלום, אני בשלבי התקנת ווינדוס, ושאני מנסה להעלות את הווינדוס מההארדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה: PXE-E61 media test faliure, check cable סדר הבוט שלי בסדר גמור, המחשב שלי לא מנסה לעשות בוט מרשת ולא כלום מה גורם לשגיאה? ואיך אפשר לפתור? בכל הפעמים ששאלו את זה פה, אף אחד לא באמת ענה.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by AsD[eyal],

טוב אז כך אמרו להביא יותר מידע אז ככך הכרטיס עושה מין קפאה כזאת אחרי כל 15 דקות של מחשק כגון cs סבבה משחקי רשת יותר מהר נתקע משחק שהוא לא ברשת ויותר כבד נתקע פחות ניסיתי כל דריביר קיים \תוכנות ועדין זה ככה הכרטיס עובד טוב במחשב אחר רק אם ביצועים של gf2 חחח ואני לא מגזים היום אני צריך לדבר אם החנות שקנתי משם את הכרטיס וכנראה שאני ינסה לקחת אחד אחר בהתחלה חשבתי שאולי בגלל הלוח שלי שזה asus x800 די פשוט agp x8 וגם הכרטיס כגון ואין לי מושג אולי איזה קירור של הכרטיס לא טוב ולא ניסיתי שם o.c על הכרטיס הזה בקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by Chura,

שלום אני צריך את עזרכתם יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסט עצמאית, לא קשור לכלום בלי שום הודעה פשוט נפילה עצבנית... למה זה יכול להיות ? אולי בגלל שזה ספק סופר ג'נרי ? (500W ב90 ש"ח :-) CD-GAL) על המערכת הזאת P4 2m Cache 3.0 Ghz 64Bit Giga0byte GA-8I945GMP 2X256 667Mhz 160 SATA 2 HD WD NEC 3540A תודה מראש, חן

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  15. המחשב נתקע בעליה בשלב הביוס DETACTING IDE DRIVE ואז הוא נתקע לאחר ניתוק מהחשמל ומנוחה של כמה שעות הדלקתי אותו שוב והוא עלה ולאחר שעתים כיביתי והדלקתי אותו והוא שוב נתקע מה זה יכול להיות לכול הרוחות אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :bash: :bash: :bash: :nixweiss:

16. Started by gzlt,

קניתי לפטופ של פוג'יטו-סימנס - Amilo Pro v8010 . קיבלתי איתו צורב DVD של חברה שלא שמעתי עליה קודם - QSI. דיסקים רגילים הוא צורב בסדר, אבל DVD - הוא לא צורב בכלל. ניסיתי לחפש Firmware Upgrade אבל כל מה שמצאתי כתב שזה לא מתאים. דגם הצורב - QSI DVD RW DSW-042 מישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  17. ניסיתי להדליק את המחשב יצא לי שחסר קובץ PCI.SYS והמחשב לא נכנס לווינדוס. ניסיתי להעתיק את הקובץ מדיסק הווינדוס אבל המחשב הפסיק לזהות את הסידירום למרות שבביוס הסידירום מזוהה. דבר שני זה שתיקיית הווינדוס במחשב נעלמה. כאשר אני מנסה לעשות פורמט רושם לי בדוס :FILE NOT FOUND יכול להיות שזה בעיה בחומרה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by -Sky_Lord-,

מצורפת למטה ההודעה המקורית, למרות ששיניתי את הנושא כי נתקלתי בבעיה בשלב יותר מוקדם וכל השאר לא חשוב... כאשר אני עושה auto detect בביוס לאחד משני המקומות של הSATA הביוס פשוט קופא... הדבר לא מאפשר לי להתקין את ההארד דיסק החדש שלי... עידכון ביוס לא עזר, הלוח אם דפוק? כמו כן יש לי כרטיס PCI SATA, השימוש בו יפגע קשות בביצועים, נכון? עריכה - אהה, עדכנתי לביוס העדכני ביותר והבעיה לא נפטרה...

19. Started by the kooks,

היי לפני כמה דקות השמעתי שירים בנגן שלי מדיה פליר כרגיל ופיתאום באמצע השיר הוא לא השמיע כלום בדקתי שיר אחר וגם אין כל בדקתי את החיבורים הכול בסדר שום דבר לא היה על השקט גם במדיה עכשיו אחרי 10 דקות הורדתי נגן אחר ויש קל במחשב אבל המדיה פליר עדין לא פועל ואני מעדיף אותו איך אני מתקין מחשב/מתקן את הביעה וממה זה יכול להגרם ? :'(

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by avi.hagit,

יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של אינטל i915g והקול לא עובד לי ואין לי שום דיסק של הלוח אם אני צריך קישור או עזרה אך אני יכול להפעיל את הקול במחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  21. שלום רב לאחרונה קניתי הארד דיסק של 250GB חדש. היום חיברתי אותו(בנוסף ל-20GB שכבר יש לי) ושמתי אותו SLAVE בעוד ההארד דיסק הקיים הוא MASTER. חיברתי ואז ניסיתי להדליק את המחשב, עכשיו הבעיה זה שהמחשב עולה, אבל על המסך רואים חושך והמחשב משמיע צפצופים מדי כמה שניות, זה צפצופים זהים ומעצבנים. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק וזה לא עזר, זה ממשיך. למעשה לפני שחיברתי אותו ניתקתי את CD-ROM שלא הייתי צריך, ומאז זה פשוט מסרב לעלות - מה עושים?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by arkadygo,

היה לי כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 והכל היה מצויין עד שאני רציתי לשפר את הכרטיס שלי וקניתי רדאון 9550 ופתאום התחילו לי כל מיני בעיות של חושך במישחקים כמו למשל:אני משחק ואחרי כמה דקות ניהיה לי מסך חשוך ואם אני יוצא לשניה לדסקטופ אז פתאום גם נהיה חשוך בקיצור אני לא יודע מה לעשות....עולי יש לכם איזה FIX או משהוא????

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by pavlo,

שלום חברים יקרים. בתקופה האחרונה ההארד דיסק מתחממם לי ברמות מבהילות, עובד לאט ועושה גם בעיות עם תוכנות מסויימות. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם ההארד אינו תקין? אשמח לתשובה בהקדם, ותודה מראש לעוזרים.

24. Started by Hitchhiker,

היי, המחשב שלי מתנהג מוזר בזמן האחרון. לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה של ה-Windows. לפעמים הוא נתקע (העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב) באמצע עבודה שוטפת (נגיד, גלישה באינטרנט). לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הרשת ואז אי אפשר להתחבר לאינטרנט - ריסטרט פותר את הבעיה. לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הקול ואי אפשר לשמוע כלום - גם פה ריסטרט פותר את הבעיה. ולפעמים, עם קצת מזל, הוא עובד ללא שום תקלה. כיוון שמדובר בתקלות מכל מיני כיוונים, אני מנחש שמדובר בבעיה בלוח האם, אבל לפני שאני רץ למעבדה חשבתי להתייעץ איתכם. דעתכם? נ.ב.לוח האם שלי הוא Epox 8k9a2, ושאר המפרט: Athlon xp 2000+ 512 DDR pc 2700 R9800Pro

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  25. יש לי לוח ישן אם הגבלה לעד 128 לסלוט אחד (ישנם 3), האם אוכל להתקין עליו סטיק של 256 בסלוט אחד במקום שניים ובנוסף סטיק של 128? ניסיתי להתקין עליו 256 ולא היו שום בעיות פרט לכך שהוא גילה 131 אבל המערכת עלתה ללא בעיות.תודה

• 4 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.