תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב הישן שלי הפסיק לעבוד לפני כמה זמן. לקחתי אותו למעבדה שאמרו שחבל על הניסיון לתקן ומאז קניתי מחשב חדש כי בכל מקרה חשבתי לשדרג. חשבתי לנסות לתקן אותו בשביל אבא שלי שצריך מחשב פשוט לאינטרנט ואופיס בלבד, אז אתמול פתחתי וניקיתי אותו וניסיתי להפעיל מחדש. הוא נדלק ועבד למשך כדקה (הגיע למסך הלוגו של window) ואז נכבה. ניסיתי להפעיל שוב ונכנסתי ל- BOOT אבל הוא שוב נכבה. בכניסה נוספת לראות את טמפ' ה-CPU הוא הגיע מעל 100 מעלות צלסיוס לפני שנכבה שוב. זהו מחשב בן כ-5 שנים: לוח אם ASUS P5GC-MX מעבד intel dual core 820 זכרון 1.5GB DDR2 מע' הפעלה- windows xp במעבדה בזמנו לא בדקו לעומק אבל הטכנאי אמר שכנראה הבעיה בלוח אם- שנשרפו כמה קבלים או משהו כזה- נשמע הגיוני? האם המחשב הי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי השבוע מחשב חדש עם כ. מסך ATI Radeon HD5670. התקנתי עליו Windows 7 64Bit וכמובן שדאגתי להוריד ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר עבור הכ. מסך. לצערי אני חווה יותר מדי פעמים ביום תקלה ממש מציקה - כל המסך (חלונות ואפליקציות) פשוט "קופא" לאיזה 2-3 שניות, לאחר מכן כל המסך נהיה לבן/שחור ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו. כשהמסך חוזר לקדמותו אני מקבל את ההודעה הבאה במ"ה: display driver AMD stopped responding and has successfully recovered בחלק מהמקרים, המחשב קופא לחלוטין ואני חייב לעשות לו reset. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו תקלה ידועה, אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון נורמלי לתקלה. דרך אגב, מסתבר שהתקלה הזו מתרחשת גם עבור כרטיסי Nvidia... מישהו מכיר איזשהו fix שפותר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי קול במחשב! 1 O/B AC47 ו1 רגיל ופשוט- Creative EnSoniq. כשאני משחק משחקים כבדים (כמו LOTR) עם הכרטיס של CreAtive אז הצליל נשמע ממש לא נקי ויש רעשים שאי אפשר להתעלם מהם לאורך כל המשחק בזמן שיש עיבוד גראפ, ז"א שכשאני בטפריט הראשי אז הצליל נקי אבל בהתחלה כשהמשחק מציג את הלוגו אז הצליל גם כן לא נקי וגם כשאני משחק בקיצר כל פעם שהכרטיס מסך מתאמץ יש את הרעשים האולו. במשחקים "קלים" כמו CS אין את הבעייה. הצעות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמת וודיאו PANASONIC NV-GS27 היא ישנה מאוד יש לי קלטות שצילמנו לפני כמעט עשור , אני לא מצליח לראות את הצילומים דרך המצלמה עצמה . אז נסתי לחבר למחשב הנייד והיא התחילה להתקין "דרייבר " ואז הפסקתי אותה כי זה היה נורא לאט .ואז כשחברתי שוב למחשב יש צליל של זיהוי אבל היא לא מתיקנה שוב את ההדרייבר. הווינדוס שלי הוא 8 חברתי אותה למחשב עם ווינדוס 7 זה סיים להתקין את "הדרייבר " אין לי מושג אם זה הדרייבר , ובקיצור אני לא יודע מה לעשות הלאה .. לא נראה לי קיים דרייבר של המצלמה לווינדוס 8 אז השאלות שלי: 1.מה עושים אחרי התקנת הדרייבר ? התוכנה לא עלת במחשב. 2.איזה איש מקצוע מטפל בזה ? יש שם דברים חשובים . תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי NVidia 275gtx תומך בDX11 כי הגירסה מעודכנת אצלי לפי הוינדוס אבל הורדתי את המשחק crysis 3 וכשאני רוצי להפעיל את המשחק מופיע לי השגיאה הבאה האם זה בעיה במשחק או שהכרטיס שלי לא תואם והאם אפשר להפעיל את המשחק בכל זאת. תודה לעונים השגיאה: "you need a dx11 capable gpu to play crysis3"
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נוהג לערוך מצגות ולהפוך אותם לסרטונים. בזמן האחרון, כשאני עורך מצגת שתזמנתי אותה לדקה היא מוצגת במשך כ5 דקות, למרות שתזמנתי אותה והקלטתי אותה בזמן של דקה. וכך גם כאשר אני מייצא את המצגת (והופך אותה לסרטון). אני משתמש באופיס 365 (של סטודנטים). האם לדעתכם יש איזה קשר לזה? הקובץ של המצגת עצמה הוא כ30 מגה. כסרטון זה שוקל 90 מגה (לאחר ייצוא). האם הבעיה יכולה להיגרם בגלל הגודל של המצגת? (בעבר ערכתי מצגות פי כמה יותר גדולות ולא היתה לי הבעיה הזו) האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה ישתנה? בעבר לא היתה לי בעיה כזו, ועכשיו הבעיה הזו חוזרת על עצמה בכל פעם שאני מכין מצגות, כך שהמצגת יוצאת פי 5 זמן מהזמן שהיא אמורה להיות. עוד שאלה שיש לי, זה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו מוזר עובר על המחשב שלי.. אני יסביר בתמונות כי זה הכי פשוט. למי שלא הבין.. זה מראה שאין לי מקום ולא נותן לי להוריד שום דבר או להתקין שום דבר.. שאני מוחק קובץ זה לא מפנה מקום.. הסל מיחזור ריק.. חיפשתי קצת בגוגל וביוטיוב ומצאתי תוכנה בשם AOMEI Partition Assistant שאמורה לעזור אבל לפני שאני עושה משהו אולי מישהו ממכם מבין בזה יותר ויוכל למצוא לי פתרון קל, פשוט ומהיר. הנה תמונה מהתוכנה עצמה שמראה כמה מקום פנוי באמת יש.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצאתי בארץ משווק ע"י בזק (Home Plug אלחוטי) ומחירו גבוה יחסית (360 ש"ח). האם מישהו מכיר מוצרים דו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי את האנטי וירוס פנדה מחקתי אותו (חשבתי שממנו נובע הבעיה ) לא עזר שלחתי את המחשב למעבדה 4 פעמים בדקו את כל החלקים ולא מצאו כלום (לא חום לא ווירוסים כל החלקים תקינים) התכנאי אמר לי שזה יכול להיות מתוכנה יש מצב שזה מתוכנה ??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אז ככה. יש לי מעבד AMD 1800+ ATHLON ולוח של גיגביט ו512 זכרון רם... המארז מקורר ולא נראה לי שיש התחממות יתר.. בדקתי בwindows takmanager והזכרון מתמלא גג עד 250 (מתוך 500..) גם המעבד לא מתאמץ יותר מדי... ובכל זאת המחשב נתקע כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו (פיזית, מהכפתור כי המחשב לא מגיב). מישהו יכול לעזור? אה, ויש לי WinXP PRO...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הרכבתי מחשב חדש בכל הלוח הנ"ל יחד עם מעבד CORE I5 750 קירור מוגן 2, 2 הארדיסקים של WS כונן DVD ו 2 זכרונות GSKILL ECO 1600 של 2 גי'גה כל אחד. ספק הכח אמנם מלפני 3 שנים של OCZ אך בעל 600 W. הבעייה היא כזאת: לאחר חיבור הרכיבים ללוח אם וניסיון הדלק - המאווררים של המארז והמאוורר של המעבד עובדים אך הצג לא נדלק (כרטיס ATI1900XT שכחתי לציין) כמו כן אין שום רעש מההארדיסקים וגם הDVD אינו פועל (אין נורית ואינו נפתח/נסגר). על הלוח אם נדלקות 2 נוריות ירוקות אחת כתומה ואחת אדומה. ניסיתי החלפת מקום הזכרונות ניתוק כרטיס מסך ועוד ועוד דבר לא עזר. מישהו התנסה בתקלה דומה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המקלדת במחשב שלי הלכה לעולמה אחרי ששפכתי עליה כוס קפה. התיקון יחסית לא נוראי - קצת תיקונים ללוח אם והחלפת המקלדת, אך המעבדה לא מחזיקה בחלק. האם ניתן להשיג מקלדת כזאת בארץ, או שחייבים להזמין מחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שבאה עם לוח האם שלי שנקראת Easy tune (נועדה ל-overclocking) והיא מהבהת לי ואומרת לי שה-system fan= 0 rpm ושהטמפרטורה ב-CPU =31 מעלות צלזיוס, ובמערכת 38 מעלות. מה עושים? השבוע התקנתי זכרון חדש - יכול להיות שמשהו נהרס? אני לא יודעת כמה זמן המאוורר לא פועל כי רק עכשיו התקנתי את התוכנה. יכול להיות שהוא לא עובד מהיום שרכשתי את המחשב...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום החלפתי מארז , בסה"כ הוצאתי את החומרה וחיברתי למארז אחר. ועכשיו אני מגלה שאין קול . לא מהרמקולים וגם לא מהאוזניות . מה לדעתכם הבעיה? אה והכרטיס קול הוא מובנה של הלוח אם.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של vantec ובאתי היום למרוח את ה arcticsilver 5 ואני רואה טביעת אצבע מוטבעת על טבעת הנחושת שיש במרכז אני מנסה להוריד עם אלכוהול 70% לא עוזר זה נישאר! זאת אומרת שזה בא כך מהיצור??? ואם כן אפשר להחליף? הנה כמה טמונות נחמדות:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מפרט הבא: מעבד: P4 2GHz לוח אם: GA-8IPE1000 Pro-G Gigabyte זיכרון: 2.5 GB כרטיס מסך: ATI 9800 Pro 256MB דיסק קשיח: WD 2500KS כוננים: 2 מאווררים: 5 של 80 Mm בהתחלה (כשנהרסו לי 3 דיסקים כשיחים, אחד של Seagate ושניים של WD שאני מחליף אותם באחריות) הדיסק היה מחובר לחשמל על אותו כבל ששלושה מאווררים וכרטיס מסך. שיניתי את זה וחיברתי אותו לכבל של שני הכוננים, וגם עכשיו הרביעי הלך לעולמו. אני יודעה שהם נהרסו בכך שהיו עושים את הקליקים המפורסמים, המחשב היה נתקע ולאחר הפעלה מחודשת הBios לא היה מזהה אותם. עם הרביעי הדבר קצת שונה: הוא עושה את הקליקים, אך החלונות לא נתקעים, אלה ממשיכים לעבוד רגיל, וגם בהפעלה מחודשת הbios לא עושה בעיות. אבל בדיקה מהירה של התוכנה של WD נכשלה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי PC שמתרסט כל יום/יומיים בלי סיבה ברורה. לאחרונה עברתי דירה ולכן ניתן לשלול בעיות שקשורות בחיבור לחשמל. אני מניח שסיבה טובה להתרסטות היא התחממות ושאפשר להחליף מאוורר ולבדוק זאת, אולם הייתי שמח אם הייתה לי דרך ללמוד את סיבת הריסוט לפני שאני מחליף חלקים. רעיונות? אשמח גם לתשובות מסובכות, יש לי רקע טכנולוגי רחב תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאני מדליק את המחשב יש לי הודעה מוזרה: Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected key Boot device and press a key הבעיה נוצרה מכך שכיביתי את המחשב מהכפתור בלחיצה ארוכה ואז ניתקתי אותו מהחשמל. לפי מה שהבנתי אני אמור לעשות "ריבוט" או להכניס דיסקט עם "ריבוט". אני מודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני צריך לתקן מחשב לידידה שלא נכנס לווינדוס XP (הסמן של הטעינה פשוט לא מפסיק לזוז ולא נכנס לוונידוס). מעבד Athlon 5400+ Dual Core לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM החלטתי להריץ Memtest ומשהו מוזר - המחשב נכבה לבד לאחר 5 דק'. נכנסתי לביוס ואני רואה שהטמפ' באזור ה-60 ומשהו מעלות, שמתי ALARM ברגע שעובר את ה-80 מעלות וזו מצפצפת ב-Memtest הבא.. גם 90 מעלות. אני נוגע בגוף קירור של המעבד והוא מרגיש לי בטמפ' נורמלית למדי אפילו קריר. הטמפ' של הצ'יפסט זאת לעומת זאת חמימה למדי. אני מחליף גוף קירור של המעבד לאחד פשוט אחר שמקבלים ע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ברשותי מצלמת וידאו panasonic עם חיבור firewire אשר אותו אני מחבר לכרטיס firewire pci כרגע אני עובד עם הulead videostudio 6 כאשר אני לוכד בvcd הכל טוב .. הבעייה היא האיכות אך כאשר אני מנסה כמעט בכל format אחר אני נתקל בבעיה שבכל תזוזה על המסך רואים קוים בתזוזות המהירות האיכות בsvcd נראת הההההההרבה יותר טובה .. אך הבעיה היחידה הקוים המכוערים המצורפים לסרט למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? בעזרת תוכנה אחרת טובה יותר אולי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר זמן מה שאני עובד על המחשב התהליך explorer.exe קופץ ל -25% ניצולת מעבד, ולא יורד עד שאני לא הורג אותו ומשחזר את explorer, מישהו נתקל במשהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב pentium cpu g2030 3.00ghz 3.00ghz win 7 64X 4 ram אני מריץ עליו קובץ exel בעל 24000 שורות ואם המון חישובים ומשום מה הוא נתקע כל הזמן שאני שומר את הקובץ בסיום העבודה ושמתי לב שהCPU על 100 שאני בקובץ האים המחשב חלש מידי בשביל לעבוד על הקובץ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סליחה על הכותרת הבלתי עיניינית הזאת אני ישתדל לרשום יותר טובה להבא פשוט זה עיניין מאוד דחוף לי ואני חייב עזרה לאחרונה כל התוכנות נופלות לי כאשר המחשב מגיע למצב שהוא צריך לחשוב על משהו כבד אז הוא פשוט מכבה את התוכנה אני חייב שתעזרו לי מרוב תסכול אני חושב לפרמט זה תמיד קורה לי בפריימר ומאיה מה אני יכול לעשות כדי לסדר? אני בעל וינדוס אקס.פי בתודה מראש משה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאמור, המחשב שלי בשבוע האחרון מתחיל לזייף, תוכנות מסוימות נתקעות, האינטרנט איטי בצורה מטורפת, במיוחד במשחקי רשת (פעם הפינג הכי גבוהה שהיה לי זה 150 היום זה כבר מגיע ל 500). פתיחת ישומים לוקחת הרבה זמן ואני אובד עצות. אם מישהו רוצה לדעת, אני משתמש ב NOD 32, מעודכנת, חוץ מ iioffr היא לא מצאה כלום (ה iioffr זה סתם, אני רק רוצה לבדוק את התוכנה, לא שתלו לי אותה) וגם עם Ad-Aware SE Professional + Ad-Watch SE Professional (מעודכנות) ועם TrojanHunter. באף אחת מהתוכנות לא נמצא כלום. מה לעשות ? ד"א כשאני סורק ב nod 32 אני מקבל את ההודעות הבאות [C:\WINDOWS\system32\drivers\atapi.sys - error opening (file locked) [4 C:\pagefile.sys - error opening (file locked) [4] [4] File …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-