עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iyehuda,

לפני כשנה וחצי התקנתי לו WIN XP והיה לו כרטיס מסך טוב וכל המשחקים עבדו לו מצויין call of duty החדש אבולושיין וכו"ו שבוע שעבר מישהו התקין לו WIN 7 והתקין את אותם משחקים שעבדו מצויין עכשיו הם לא עובדים כלל מה יכולה להיות הסיבה ? אולי חסר לו קובץ ?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by Long Phan,

שלום אנשים יקרים ותודה לעונים יש ברשותי מחשב I7 דור שני וכבר זמן מה אני סובל מתקלה הזויה שהמחשב אחרי כיבוי קשה לו להידלק בחזרה אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא לא מגיב לפעמים אחרי 10 שניות הוא נדלק מעצמו ולפעמים אחרי דקה או 2 ...וכשהוא נדלק הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  3. Started by shay360,

שלום.. טוב אז כמו שכתבתי המחשב לא נדלק פרטים: הלחצן של ה on/off תקין - לחצתי עליו והוא יצר קצר בין ההדקים. הספק תקין - קיצרתי בין הירוק לשחור והוא עבד וקיבלתי את המתחים הרצויים. שאר הרכיבים במחשב לפי דעתי תקינים כי ניסיתי להוציא את הזכרונות ושאר כרטיסי ה PCI והמחשב עדיין לא נדלק. אין משהו ויזואלי כמו קבל מנופח או רכיב שנראה שרוף. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות או מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  4. אני מצטרף לשאלה שעלתה כאן לאחרונה מצד משתמש אחר. אני פתחתי שרשור חדש מהסיבה שאצלי הבעיה היא לא בדיוק אותו הדבר (לא רציתי גם לגנוב לו את הדיון) ועם כותרת יותר אינפורמטיבית. אני מקווה שהמומחים בפורום יתנו לי פתרון מוצלח ואולי יעזרו בדרך לעוד אנשים עם הבעיה שלי. מפרט המחשב -- מעבד E2200 שני סטיקים של זיכרון קינגסטון 1GB+2GB לוח אם ג'יגהבייט GIGABYTE GA-73VM-S2H מערכת הפעלה - חלונות וויסטה 64 ביט אולטרא (חוקי!) מעודכנת. כרטיס המסך מובנה. מארז ארנמקס לגונה. המחשב בעבר היה עם OC אבל מזה חודשים רץ בסטוק. משמש כשרת ומחשב מדיה והגישה אליו דרך הרשת עם remote desktop בכל פעם שהוא עשה בעיות חיברתי אותו למסך לצורך הבדיקות. לאחרונה המחשב עשה מספר בעיות שהלכו והחמירו עם הזמן -- בחלק מהפ…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by Oren1996,

היי, יש לי מחשב נייד של Acer עליו הייתה מותקנת מערכת הפעלה של Windows 7. מסיבות כלשהם הייתי צריך להתקין עליו מערכת הפעלה של XP ולכן לאחר התייעצות מחקתי את המחיצות ע"י הCD של Win7 שברשותי ומייד יצאתי מההתקנה. הבעיה שנוצרה עכשיו שהמחשב לא מעלה לי את ה CD של Windows XP וכנ"ל גם את ה CD של Win7 ונתקע לי על מסך של DOS בו כתוב בין היתר: PXE-E61: MEDIA TEST FAILURE, CHECK CABLE. PXE-M0F: EXITING BROADCOM PXE ROM. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לצאת ממצב זה. ( דרך אגב ה BIOS פונה קןדם כל ל CD) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  6. אני ממשחק במחשב לתומי פתאום קופץ לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQURL מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by Jack_g,

ברשותי צורב Yamha crw f1-e 44*24*44 אני משתמש בתוכנות NERO גירסא 5.99 ו CLONECD יש לי בעיה כשאני צורב ב מהירות כפול 44 אחרי שהדיסק צרוב והתוכנה אומרת שניצרב הכל טוב אני מכניס אותו ל סידירום הוא מראה שיש שם נתונים אבל לא יכול לגשת אליהם אומר ש DATA INVALID אם זה סרט למשל אז איפאפשר לפתוח אותו. ניסיתי להישתמש באופציה של הצורב שנקראת optimum write speed controll enabled וזה בכל זאת לא עוזר וכשהוא צורב הוא אומר שצורב ב 44 ומסיים צריבה גם ב 44 כך שאני לא ממש מבין עד כמה זה עוזר. ניסיתי לבטל את האופציה הזו ולצרוב במהירות 32 וישנה אותה תופעה. אבל כשאני צורב ב 16 הכל עובד טוב. מה שממש מוזר ש פעם הדיסק יוצא בסדר כשאני צורב ב 44 ןפעם לא כמובן שלרוב הוא יוצא דפוק. אני משתמש במדי…

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by ExsTaZzi,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי NVidia 275gtx תומך בDX11 כי הגירסה מעודכנת אצלי לפי הוינדוס אבל הורדתי את המשחק crysis 3 וכשאני רוצי להפעיל את המשחק מופיע לי השגיאה הבאה האם זה בעיה במשחק או שהכרטיס שלי לא תואם והאם אפשר להפעיל את המשחק בכל זאת. תודה לעונים השגיאה: "you need a dx11 capable gpu to play crysis3"

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Z77 DS3H 3570K 2X8 RIPJAW 1600 כחולים SEASONIC 850W M12II EVO אז בהדלקה הראשונה המחשב נדלק, אבל בגלל שהלוח הקודם היה H61, המחשב היה עושה BOOT LOOP. הכנסתי את הדיסק של WIN להתקנה וראיתי שהוא מזהה את הSSD והגעתי עד לחלון חלוקת המחיצות, וכיביתי שוב בכדי להוסיף HDD מרגע זה, המחשב נדלק לשניה ונכבה, אפילו לא עושה POST. כשאני מאפס את הביוס עולה מסך הDUAL BIOS ומתעדכן, אבל בסוף שוב הוא נדלק לשניה ונכבה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  10. לפני יומיים ביצעתי שינוי "קטנטן" למפרט הפנטיום שלי. החלפתי את הבורד, את הזכרונות ואת המעבד. לפרטים נוספים, תעיפו מבט במפרט המחשב. לבינתיים הכל רץ בצורה יציבה וחלקה (בהשוואה לפנטיום 733 לשעבר...), יש רק בעיה קטנה אחת וקצת מעצבנת - הפרעות סטטיות בתצוגה. הכוונה לקו או שניים אופקיים מרצדים המופיעים למשך מאית השניה באיזור כלשהו במסך. כל פעם באיזור שונה. בערך כמו שמתקבלת שיחה לפלאפון הנמצא ליד המסך והמסך מתחיל לרצד, אותו דבר גם כאן, רק בצורה הרבה פחות חריפה, אבל עדיין נראית לעין. חשוב לציין, זה מתרחש מדי פעם, בכל פעם שאני משחק (בהפרשים של כ20-30 שניות בין ריצוד לריצוד). הדבר המעניין הוא שהתופעה מורגשת בעיקר בשעת משחק, היא גם קיימת בחלונות, אבל בקושי מצליחים להבחין בה (גם כאן מ…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by elibugi12,

שלום המחשב שלי - מחשב נייח windows 8.1 מעבד : intel core i5-4690 lga1150 tray כרטיס מסך : sapphire radeon r9 280x 3gb hynix original 8gb ddr3 1600 לדעתי מחשב כזה אמור להריץ חלק משחקים כמו fifa 14 ו13 נכון? הבעיה היא שדווקא במשחקים האלו אני מתחיל את המשחק והכל רגיל וחלק ואז המשחק מתחיל להאט קצת. אני לא יודע איך להסביר את זה אבל יש רעידות ותקיעות קטנות והמשחק נהיה איטי השאלה למה זה קורה רק בפיפא האם יש לזה קשר שזה משחק פרוץ?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  12. הוא מראה לי ככה: http://img54.imageshack.us/img54/4418/ss1dr.jpg אבל בDVD בטלוויזיה הוא עובד בסדר.. זה דיסק תמונות דרך אגב.. הכונן DVD במחשב: Toshiba DVD SD-M1712 ty

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by danger danger,

יש לי מחשב סבבה יחסית והFPS שלי מרגיש נמוך יותר ממה שהו צריך להיות כמובן בדקתי הגדרות מתאימות שייעלו לי את הFPS באינטרנט ועדיין זה לא עזר ): SYSTEM SPECS CPU-intel core i7 8700 GPU-nvidia geforce gtx 1060 6GB MOTHERBOARD- TUF Z370-PRO GAMING RAM-16G נגיד בCS GO יש לי באזור ה200 FPS אבל לא יציב קופץ ל140 דברים כאלה, ככה בכל המשחקים . אני מרגיש שיש משהו שחוסם את FPS שלא נותן לו להגיע למה שהוא באמת יכול . אם יש למישהו מושג ויכול לעזור לי אני אשמח (:

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  14. שלומצ'יק ... לאחר סיפור נחמד עם המחשב הנייד שלי (שמו לי סיסמה במעבדה של ניופאן - לסיפור המלא bsh83.blogspot.com) אני זקוק לדרך כלשהיא לאפס את סיסמת הביוס שלי. הביוס הוא של pheonix וע"פ מה שהבנתי מהם הסיסמא נשמרת על זיכרון NVRAM (יש מצב שזה לא נכון ). אני מחפש אחר חומר טכני כל שהוא על הלוח אם (יכולת , היכן נמצא jumper איפוס וכו'..) נאמר לי (טלפונית) במעבדה כי הסוללה מולחמת. המעבדה ביקשה 1600 שקל להחלפת לוח האם . ניסתי את ארבעת ססמאות פיוניקס : PHEONIX pheonix BIOS CMOS ככל הידוע לי בלוחות אם בדר"כ ישנה אפשרות איפוס ביוס . קצת פרטים על הלוח : lspci 00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc RS480 Host Bridge (rev 10) 00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridg…

15. הכרטיס לא נותן סיגנל, יבשתי הכל ושמתי בצל במרפסת. יש סיכוי שיחזור לעבוד?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by waizman,

בזמן האחרון המחשב שלי נתקע סתם באמצע העולם. ראשון הולך הסאונד ואז אחרי כמה שניות הכל נתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הכל עובד. התוכנות שפועלות בדר"כ כשזה קורה: WinAmp MSIE 6 Norton AV 2002 MBM 5 HELP!

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by fedora,

שלום. לא מצאתי שאלה כזאת בפורום אז נאלצתי לפתוח נושא חדש. קיבלתי מחבר מחשב עם לוח אם INTEL D975XBX2KR עם 4X1GB CORE2DUE בלוח אם לא קיימת יציאת VGA מובנת אז חיברתי לו כ.מסך 8400GS 512MB הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תצוגה במסך לאחר הדלקת המחשב. בדקתי את הכ.מסך במחשב אחר וזה עובד מצויין. ניסיתי להוציא את כל הזיכרונות ואין(!!) ציפצוף מהלוח אם לאחר הדלקת המחשב ללא זיכרונות. אז השאלה האם הלוח אם נדפק או קיבל קצר חשמלי? כי הוא היה ללא שימוש אצל חבר שלי איזה חצי שנה ולטענתו המחשב עבד טוב או שאולי הכ.מסך לא מתאים וצריך כ.מסך חזק יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  18. מישהו אמר לי שיש דרך דרך הוינדוס עצמו בלי תוכנה חיצונית זה נכון או שניתן רק עם תוכנה חיצונית?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by E-tay,

יש לי את המשחק c&c generals ואני רוצה לשחק מולטיפלייר עם חבר אז נכנסנו למשחק ורשום שצריך להוריד patch הורדתי אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו...ההתקנה נפסקת באמצע למישהו קרתה הבעיה ויודע איך לפתור אותה?

20. המחשב עושה רעשים כאילו הוא נדלק אבל אין שום תגובה במסך או ברמקולים והוא לא מגיב בכלל (לא באמת עולה). לפעמים הוא כן מצליח לעלות ואז הכל עובד מצוין. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  21. שלום לכולם. ובכן, לא מדובר במחשב שלי, אלא של קרוב משפחה. המערכת הפעלה הייתה במצב מזעזע, על סף קריסה. כחלק מהניסיונות להצילה, התחלתי בתהליך של יצירת מחיצה נוספת לגיבויים. בהתחלה היו שתי מחיצות, אחת של מערכת ההפעלה והשנייה של כל המידע. ובכן, השתמשתי בתכנה Paragon Disk Manager כדי לאחד את המחיצות. לאחר שהאיחוד הושלם, עליתי לוינדוס, וראיתי שכל המידע שהיה חשוב (המחיצה הזו הייתה D:/), נעלם! מדובר בעבודות רציניות של כמה שנים. קודם כל כיביתי את המחשב, שלא יהיה שכתוב של המידע. מה אני יכול לעשות? חשבתי על לקחת את המחשב למעבדת שחזור נתונים מקצועית (ראיתי מקרים יותר קשים שגם בהם הצליחו לשחזר את המידע). תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by DrSuzuki,

הי, לאחרונה ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי משחה טרמית חדשה. שמתי לב שמאז המאוורר עובד תמיד, אולי זה בגלל הקיץ? לפני זה אף פעם לא מדדתי חום אבל אחרי התקנתי PCWIZARD ויש שם משהו לא ברור שמגיע לכמעט 80 מעלות. מישהו יודע לומר לי מה העיניינים שם בבקשה? תודה - יורי

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by ELAD1210,

התקנתי תוכנת שידרוג של אקס פי על 98. לפני השדרוג הכרטיס מסך עבד בסדר ואחרי השידרוג הוא נותן לי הודעה כאשר אני מנסה להפעיל מוזיקה כי אין לי כרטיס קול, איך ייתכן הדבר. ושנית אני צריך להצתקין דריבר של- MUCROSOFT WINMM WDM AUDIO COMPATIBILITY איך אני משיג אותו? תעזרו לי מתחנןןןןן

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by isenberg,

חבר שלי הביא לי את ה-"טאף-בוק" שלו, כדי שאני אפרמט אותו ואתקין חלונות מחדש. בכל הפירמוטים וההתקנות שעשיתי עד היום הייתי מגדיר את הCD-ROM בתור כונן ראשי ואז המחשב היה מאתחל ועובר לCD. הבעיה היא שה"טאף-בוק" הזה, שזה מחשב נייד מאוד קטן וחזק (פיזית), לא מכיל כונן סידי איטגרלי, אלא דרך USB. לכן לא ניתן להגדיר את הכונן CD דרך הBIOS- כי אין אפשרות כזאת. מה לעשות? האם אפשר לפרמט את המחשב דרך חלונות ואז להתקין וינדווס חדש? בבקשה תעזרו - כי נגמרו לי כבר הרעיונות.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by אסף ב,

שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …

• 4 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים