תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב של LG SATA DUAL LAYER (הדגם במפרט) ויש לי בעיה איתו שהמחשב לא עולה איתו כמעט אף פעם כשהוא מחובר,וגם נתקע ללא הרף כאשר הוא כן מסכים לעלות... בעליה הוא גם הרבה פעמים לא מזהה את הצורב בכלל. לפי דעתכם הצורב תקול או בעיה בלוח או משהו?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, תחילה אציין שזו מצלמה משנות התרפאפו (ככה רושמים?).. היא מתחברת ליציאה הפרללית + היציאה של העכבר (פעם היציאה של העכבר הייתה יציאת מולטימדיה, נראה לי..). היא מצלמה גרועה, אבל עדיין קולטת צבע ואני רוצה לחבר אותה, אז חפשתי דריבר ואומנם מצאתי המון דריברים יחסית, אבל אף אחד מהם לא עובד וכולם של ווינדוס 98/95/ME/2000. ואין של XP. ואני משתמש בווינדוס XP ואני לא מוצא דריבר. אז הפרטים אליה זה ככה : VLSI PPC2 Vision (ltd) camera ואם זה משנה אז המודל נאמבר הוא : vc6453v001 . אשמח אם תעזרו לי לחפש דריבר למצלמה בשביל מערכת הפעלה Windows XP. תודה, רן!
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח שלא עבד כמה חודשים, יש מסך כחול בעליית של הווינדוס ואיתחול קבוע אני לא מצליח להגיע לויינדוס השגיע המפורטת היא stop:000000A5 זה הפתרון שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לבין מה צריך לעשות To resolve this behavior, contact the manufacturer of your computer to obtain a BIOS that is fully ACPI compliant. To work around this behavior, manually install the Standard PC hardware abstraction layer (HAL): Restart the computer to restart Setup. When Setup starts again, press F7 (not F6) when you see the "Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver" screen. Windows automatically disables the installation of the ACPI HAL and installs the Standard PC HA…
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם. ובכן, לא מדובר במחשב שלי, אלא של קרוב משפחה. המערכת הפעלה הייתה במצב מזעזע, על סף קריסה. כחלק מהניסיונות להצילה, התחלתי בתהליך של יצירת מחיצה נוספת לגיבויים. בהתחלה היו שתי מחיצות, אחת של מערכת ההפעלה והשנייה של כל המידע. ובכן, השתמשתי בתכנה Paragon Disk Manager כדי לאחד את המחיצות. לאחר שהאיחוד הושלם, עליתי לוינדוס, וראיתי שכל המידע שהיה חשוב (המחיצה הזו הייתה D:/), נעלם! מדובר בעבודות רציניות של כמה שנים. קודם כל כיביתי את המחשב, שלא יהיה שכתוב של המידע. מה אני יכול לעשות? חשבתי על לקחת את המחשב למעבדת שחזור נתונים מקצועית (ראיתי מקרים יותר קשים שגם בהם הצליחו לשחזר את המידע). תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
איפסתי את הטלפון שלי סמסונג A 6 וכעת אני לא יכול לעשות כלום כתוב: לא ניתן היה להיכנס: הייתה בעיה בהתחברות אל accounts.google.com מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אני הורג אותו כל פעם שהוא מאמץ את המחשב אבל הוא חוזר מייד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני כותב את ההודעה הזו בשמו של ערן: לפני כמה דקות הוא חזר לביתו וניסה להדליק את המחשב. המחשב זיהה את ההארד דיסקים והתחיל לטעון את ה-windows XP, אך נתקע עם מסך כחול ההופיע לשבריר שניה ועשה ריסט. בבוט השני המחשב לא זיהה את ההארד דיסק הראשי שלו (seagate 60 gb), והשם של ההארד דיסק המשני (quantum 20 gb) היה משובש. לאחר מכן ה-windows שוב לא עלה. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שתי אר דיסקים במחשב אחד של 80 GB ואחד של 40 GB עכשיו.. יש צופצ'יק לבן קטן כזה שמחברים לCS\MASTER\SLAVE עכשיו ב80 GB הווינדוס שלי מותקן וב40 יש לי את כל המשחקים שירים תוכנות וכו'.. עכשיו על האר דיסק הראשון הצופציק על CS ובשני אין כלום ואתמול זה עבד לי הכל עכשיו אני רק עם אר דיסק אחד כי השני לא עובד למה זה ככה ? והמחשב מבקש ממני ללחוץ F1 כדי שהמשחב יעלה איך מבטלים את זה ? בבקשה תעזרו לי אנ ימשתגע תדוה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את הכתבה הזו אני חייב עזרה בקשר ללוח האם שלי, לוח האם שלי הוא Intel Desktop Board D975XBX2 ויש בו 8 חיבורי sata 4 מהם שחורים ו-4 נוספים כחולים. כל השחורים שלי מחוברים לכוננים קשיחים וכשרציתי לחבר את הכונן האופטי שהוא גם בתקן sata לאחד החיבורים הכחולים זה לא עובד כ-sata רגיל, לפי המפרט של הלוח כל ה-sata הכחולים הם raid האם ניתן לבטל את ה-raid ושיעבוד כ-sata רגיל? אם למישהו יש או עבד עם הדגם הספציפי הזה אשמח לקבל תשובה אם ה-raid ניתן לביטול תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום כאן מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 21 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם צורב DVD של LG, הוא בן פחות משנה, ולפני שלושה חודשים בערך התחיל לצרוב ממש לאט ( קצב של 40 דקות ל - DVD ). החלפתי את תוכנת הצריבה, עבדתי עם שתי תוכנות, מהטובות יותר שיש, בגרסאות חדשות, וזה לא עזר. האם המשמעות שהלך הצורב ? או אולי יש בעיה בזיכרון או משהו כזה ?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קבלו חידה: נתון: לוח אם - asus cusl2 מעבד - PIII 1000 לא סלרון זכרון - כל מיני מחברים לוח אם לספק ומדליקים - שומעים ציפצוף כי אין מעבד. מכבים. מרכיבים מעבד, מדליקים - שומעים ציפצוף כי אין זכרון. מכבים. מרכיבים זכרון, מדליקים - דממה ואין תגובה במסך. איך היה צריך להיות: מרכיבים הכל, מחברים מסך לכ. מסך מובנה, מדליקים ונהנים. עכשיו, עשיתי איפוס ביוס (הוצאתי סוללה לאיזה חודש ) כי היה מצב שהוא קודם בודק את AGP (מה שלא נכון כי גם עם כ. מסך AGP הוא לא עבד...) (אה, כן, גם עם כ. מסך PCI הוא לא עבד...). כל הרכיבים שמישים, בדוק על לוח אם אחר. שאלה: WDF, והאם אני צריך לחשוש לחיי לוח אם? נ.ב: בין פותרי החידה יוגרלו פרסים יקרי ערך
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המעבד שלי נועד לשימוש כזה E4400 " ריבוי משימות " : יש לי ברקע כרגע 9 דפדפנים עם הרבה חומר לא דפי HTML רגילים ( בדרך כלל יותר דפדנים עובדים ביחד יש לי 4GB זיכרון ) , מדיה פלייר פתוח עם סרט טעון על פאווס ! , שני דפי EXCEL פתוחים , DVD-RW עובד - דיסק עם מוזיקה ברקע . זה נחשב הרבה ? צריך להוריד ממנו משימות ? ואם זה הרבה עדיף לקנות Quad אם אני משתמש בהרבה דברים ביחד ? אני ארגיש הבדל ? ועוד שאלה חשובה : באינטרנט " אתרים כבדים " מה הכי חשוב ( דרישה ) ? מעבד ? , זכרונות ? , כונן קשיח ? , כרטיס מסך ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שאם אני מפעיל כמה תוכנות ביחד (מ2תוכנות ומעלה) אז המסך מהבהב והזמן שבין הבהוב להבהוב הוא 10 שניות ככה וזה דיי מעצבן איאפשר לעבוד ככה מה אפשר לעשות? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי קול במחשב! 1 O/B AC47 ו1 רגיל ופשוט- Creative EnSoniq. כשאני משחק משחקים כבדים (כמו LOTR) עם הכרטיס של CreAtive אז הצליל נשמע ממש לא נקי ויש רעשים שאי אפשר להתעלם מהם לאורך כל המשחק בזמן שיש עיבוד גראפ, ז"א שכשאני בטפריט הראשי אז הצליל נקי אבל בהתחלה כשהמשחק מציג את הלוגו אז הצליל גם כן לא נקי וגם כשאני משחק בקיצר כל פעם שהכרטיס מסך מתאמץ יש את הרעשים האולו. במשחקים "קלים" כמו CS אין את הבעייה. הצעות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.4... 256 מגה זיכרון פנימי וכרטיס GF 2 MX 64MB... הבעיה היא במשחקים.... כשאני משחק... אחרי כמה זמן שאני משחק (לא קבוע) פתאום נתקע המחשב... התמונה קופאת. --- עכשיו גם נתקע המחשב כשהפעלתי את המדיה פלייר... אבל ככה אני יכול להיות שעות סתם באינטרנט ובאיי סי קיו ושהמחשב סתם פתוח ולא קורה כלום.... מה הבעיה ? מה לעשות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אני הולך לפרמט הערב את המחשב וכשאני נכנס לתוכנת התקנה של הווינדוס הוא נותן לי 3 אפשרויות לפרמוט באיזה הכי טוב לבחור כדי שאח"כ המחשב לא יכיל כלום?
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי GF4 MX AGP8X 64 MB יש לי טלויזיה 34 אינץ. אני מחבר בעזרת כבלים RCA RCA, את הכבלים חיברתי דרך הYES לטלויזיה 34 או דרך הכרטיס מסך לטלויזיה אחרת 21 אינץ וראו מצויין! רק כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה (ניסיתי עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם RIVA TNT2) ורואים את המחשב אבל עם מלא פסים לבנים שרצים מעלה מטה על גבי הטלויזיה, מה שמפריע מאוד לראות סרט או כל דבר אחר. עכשיו אני כמעט בטוח שזה לא הכבלים כי בחיבורים עם YES ועם טלוזיה אחרת זה עבד... אני חושב אולי ההגדרות של הTV FORMAT צריכות להיות שונות יש שם כל מיני סוגים PAL GERMAY , PAL ITALY..... וכו... הטלויזיה היא METZ (אני חושב גרמנית). יש למישהו מושג למה דווקא דרך המחשב לטלויזיה הנ"ל לא רואים טוב? אולי בגלל הגודל שלה? אולי בגלל א…
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי NVidia 275gtx תומך בDX11 כי הגירסה מעודכנת אצלי לפי הוינדוס אבל הורדתי את המשחק crysis 3 וכשאני רוצי להפעיל את המשחק מופיע לי השגיאה הבאה האם זה בעיה במשחק או שהכרטיס שלי לא תואם והאם אפשר להפעיל את המשחק בכל זאת. תודה לעונים השגיאה: "you need a dx11 capable gpu to play crysis3"
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במסך המחשב לא נדלק: לפני הכל הסבר: הרגע הגעתי מהעבודה המחשב היה מכובה,הדלקתי את המחשב ו את הדפדפן ופתחתי 6 טאבים במכה, לאחר מכן המחשב נתקע(קורה לעיתים קרובות,אך חוזר לעצמו) ופתאום אחד המאווררים (שמחובר לחיבור FAN2 ,לא איזה מאוורר ציטסט או מעבד) התחיל להגביר מהירות . המתנתי 2 דק' והמחשב לא הגיב אז נקטתי בפעולת הכיבוי המהירה-על לחצן הכיבוי. לאחר כמה שניות ניסתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק. פתחתי את המארז הכל נראה בסדר וניסתי להדליק מהכפתורי RESTAER ו POWER המובנים על הלוח אם שלי-וגם לא הצלחתי. מישהו יודע מה הבעיה?? אני על וינדוס 7 פרימיום. מפרט מחשב :
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. חבר הביא לי מחשב לתיקון אבל אני לא מצליח לעלות על הבעיה. לאחר ההדלקה אין שום תגובה מהמחשב, לא מתקבלת תמונה על המסך, לא נשמע צפצוף בעת ההדלקה. ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק דברים חיוניים בשביל ההדלקה אבל עדיין ללא תגובה. דרך אגב, הוצאתי את המעבד אבל לא ראיתי שום סימן שהוא שרוף, האם בכלל ניתן לזהות אם הלך המעבד ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את התוכנה Synergy המאפשרת לעבוד עם אותו עכבר ומקלדת בו זמנית במחשבים שונים. אשמח אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי איך אני מפעילה אותה. ביצעתי התקנה והתחברתי לתוכנה עם 2 המחשבים. הוא כותב לי שזה פועל אבל שאני מוזיזה את העכבר הוא פועל רק במסך אחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי חברה בשעה טובה עברתי לסיבים. יש לי adapter של tp link model TL-WN822N ver 3.0 והוא לא מצליח לקלוט את הראוטר (שיאומי ax6000). יש למישהו רעיון למה? בפלאפון אני מוצא את הרשת. כשניסיתי לחבר את המודם ראוטר שהיה לי בבזק, ה-adapter כן מצא אותו.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-