תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי, במחשב שלי מותקן כ.מסך Leadtek PX7800GTX, מעבד AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core ולוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D. כאשר אני מעדכן את הגדרות הביוס, איזה ערכים אני צריך לעדכן בשדות הבאים? PCI eXpress Frequency - ההגדרות האפשריות הן 100MHz או Default. FSB Bus Frequency LDT/FSB Frequency Ratio CPU/FSB Frequency Ratio תודה מראש, ברוך
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows protection Error.מה זה אומר? או שלפעמים זה מציג לי את ההודעה הבאה: Error - Himen.SYS has detected unreliable XMS memory at address 02000002 XMS driver not installed שמישהו פליז יסביר לי למה זה לא עולה? והאם זה יכול להיות שהלוח אם שלי נדפק?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב שמפריעה לי ובענק - אני מתחיל את הווינדוס וזה מראה לי שיש לי 10 ג'יגה מקום פנוי בSSD של הסמסונג שלי, כעבור 20 דקות של עבודה בתוכנות במחשב וקצת גלישה באינטנרט, זה יורד לי ל7 , ואז ל4 ג'יגה , ואז בסופו של דבר זה מגיע לי ל30 מגה !!! ואומר לי שאני לא יכול להמשיך יותר פעולות במחשב, אני נאלץ לעשות ריסטרט והכל חוזר לאותה נקודה מעצבנת... ככה חוזר חלילה... בנוסף , שמתי לב שהמסך שלי "מגמגם" בכל פעם שאני פותח את המחשב או משתמש בתוכנות כבדות - זה מתבטא בריצוד כחול ומעיק כזה שמראה כאילו המסך גוסס (מדובר על מסך DELL 29 WIDE ובכלל מחשב מפגר שהשקעתי עליו טונה כסף) - צירפתי תמונה כדוגמה לריצוד הכחול והלא מובן.... - עכשיו קניתי גם SSD חדש של 240 ג'…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל מישחק שאני משחק כמו COD NFS BF GTA משחקים כבדים והם לא עובדים חלק לפעמים כן לפעמים מרגישים ורואים שהמשחק קצת נתקע ויש לאגים מפרט: intel core 2 duo e7300 ATI radeon hd 4770 4GB ram זה הדברים העיקריים שקשורים אני דיי בטוח שהם יכולים להריץ את המשחקים האלה... מה אתם אומרים?? מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה במחשב בזמן האחרון כל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן DVD NEC 3550A שלי המחשב עושה ריסט וליפעמים כשאני משחק במשחקים הוא גם כן קורס למשל בARMA וGRAW התקנתי תוכנות לניקוי המחשב כגון Zone Alarm NOD32 Tune up ועוד הוא מוצא כמה דברים אבל זה לא עוזר :s07:
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחשב נייח של אינטל דגם הלוח d845pt מדליק את המחשב וזה מראה לי את השגיאה שרשומה בכותרת ניסיתי כמעט הכל בשביל לפתור את זה.. הוצאתי סוללה החלפתי סוללה איפסתי CMOS ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך פלופי אפילו.. וגם דרך USB בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני נכנס לMy Network Connections ומופיע לי חיבור תחת "LAN Or High Speed Internet" כתוב IEEE 1394 Net Adpter Enabled ולא רשום כלום חוץ מזה, מה אני עושה? יצרתי התחברות באינרנט זהב וכותב לי את הError הזה כל הזמן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכיבו לי מאוררר 80 M"M ליד הדיסק קשיח בקידמת המארז, הבעיה היא שהמאוור ר קצת מרעיש, ולא ממש עוזר בהורדת הטמפ', אני רוצה לפרק אותו, מה השיטה הכי טובה, בלי להוציא את כל הכבלים של הדיסק קשיח? או שמא חייבים להוציא אותם. ראיתי שהדיסק מחובר עם 2 ברגים מצד אחד, השאלה איך מגיעים לצד השני, בלי לפרק את הלוח אם. המארז הוא Antec TX1088 AMG . תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי מחשב דיי ישן שהיה לי....פנטיום 3 מעבד 500 ושמתי לו מזכרונות שהיו לי 384 SDRAM....הכול עובד תקין לחלוטין רק הבעיה היא שאין לו כרטיס קול מבונה בלוח אם והוספתי לו כרטיס קול של קרייטיב שהיה לי ויש יציאות כבלים כאלו מהכרטיס קול ואין לי מושג לאן לחבר אותן-על הלוח אם לדיסקים- קיצר לאן מחברים ומה עושים?!
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי סט עכבר+מקלדת אל חוטי של Logitech מלפניי חודש בערך. היום העכבר התחיל לעשות לי בעיות הוא מתכבה לי כל פעם ואני מדליק אותו מחדש והוא עוד הפעם מתכבה... אני חושב שזה הבעיה בסוללות אבל המוכר אמר שכל 11 חודש הוא מחליף אצלו את הסוללות אז זה לא נשמע הגיוני שאצלי אחרי חודש או פחות אפילו הן יגמרו. והן היו סוללות חדשות לגמרי מהניילון. **המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה!! אני לא מכבה אותו בכלל יכול להיות שבגלל זה? ואם כן איך אני פותר תבעיה הזו? תודה מראש עומרי
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ps4800d של אסוס ישן... ואני רוצה לעשות ניקוי כללי למעבד וסביבתו כייון שהמערכת קירור נראת כמו גוש ענק של הדברים שמוצאים מתחת לשולחן הבעיה שבניגוד למאוור עם הברגה יש שם שני תופסנים כאלה שמחוברים ולא הצלחתי לראות שום דרך נורמאלית להפריד אותם בשביל להוציא את המאוורר.. מישהו יודע איך לשחרר את המערכת קירור משם? שאלה נוספת: יש כזה דבר אהרדיסק שקט ?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בוקר "טוב" לכולם. מעצבן ממש לגלות שמחשב לא עובד על הבוקר!!! בכל מקרה. הוא עולה, בודק זיכרון... וזהו. משם מסך שחור על blink כזה מהבהב וזהו... רעיונות??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כשאני מחבר כל דבר ל- USB, הוא לא עובד. הבעיה התחילה לפני יום וחצי בערך. ניסיתי לחבר: עכבר אלחוטי, עכבר חוטי, Disk on key, והארד דיסק נייד של WD. אף אחד מהם לא עובד כשאני מחבר את התקן, המחשב עושה את הקול הזה של חיבורהתקן USB חדש, ואחרי כמה שניות מופיע לי הבלון הזה ליד השעון וכתוב בו שהדרייבר לא נמצא וההתקן לא יכול לעבוד (מצורפת תמונה של ההודעה וגם של ה- device manager) כשאני מחבר עכבר אז החיישן האופטי עובד, כלומר עובר מתח דרך ה- USB. ניסיתי לעדכן את הווינדוס ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את חיבורי ה- USB דרך ה- Bios ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים דרך ה- Device Manager- כשאני בוחר בעידכון דרייבר או ב- Scan for hardware changes אני מקבל את אותה השגיאה שיש בעיה עם הדרייבר. כמובן שנ…
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי וינדוס 10 מקורי שמותקן לי על כונן 110 גיגה כבר כמה שנים טובות, השטח בכונן מתחיל להיגמר ואני מעוניין להעביר את כל הוינדוס עם כל התוכנות שהותקנו על כונן C כברירת מחדש לכונן חדש. לטובת העניין הקצתי מחיצה 200 גיגה של כונן SSD NVME חדש וכמו שאמרתי אני מחפש דרך להעתיק את הכל כולל הכל לכונן החדש ושהוא יהיה כונן C מעכשיו. רציתי לשאול האם יש אפשרות לעשות את זה? ואם כן האם כל הקבצים שאינם של וינדוס אך נמצאים בכונן C כמו למשל Program Files וכאלה יוכלו לעבור כך שלא ארגיש בהחלפה בזמן השימוש במחשב? לאחר ההחלפה אני מתכנן לפרמט את הכונן שעכשיו משמש ככונן C תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב לפנות הרבה שטח אחסון מכונן C שלי. ניקיתי כל מה שיכולתי אבל זה לא מספיק. גיליתי ש90 אחוז ממה שתופס לי את המקום זה קבצי LOG הקבצים ממוקמים בתיקיה C:\WINDOWS\INTERNET LOG כל הקבצים בעלי אותו שם ורק לפי תאריך שונה tvDebug_2020-03-14-06-15-31 וככה בסדר יורד כל הקבצים תופסים 80 פאקינג ג'יגה ורציתי לדעת מה הם בדיוק והאם אני יכול למחוק אותם? הרב גוגל לצערי לא נתן לי תשובה מספקת, בלשון המעטה. זה יכול להיות קשור לסטרימינג או משהו? המחשב משמש גם כטלויזיה ויש לנו עליה הרבה סוגי סטרימינג (מקו, נטפליקס וכו')
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הייתי ב witcher והמחשב נתקע באחת הטעינות והופיעו קווים על כל המסך עשיתי ריסט והקווים הופיעו שוב (מהמסך הראשון שעולה המחשב) אני כמעט בטוח שהבעיה לא במסך כי נתתי לו כמה דקות ולא היה את הקולות שעלה הוינדוס ואייסי וכו עכשיו נתתי לו כמה דקות והדלקתי שוב וקרה אותו דבר, כיביתי ובטעות הדלקתי מיד (בלי לתת לו להסגר לגמרי ,המסך למשל עוד לא עבר למצב המתנה שלו) והמחשב עלה רגיל עכשיו חזרתי מהאוניברסיטה ועשיתי אותו דבר שוב (הדלקתי והיו פסים,כיביתי והדלקתי מיד ועלה רגיל) בהתחלה הייתי די בטוח שהלך הכרטיס מסך (gefroce 6800ultra בן איזה 4 שנים כבר) אבל כשאני מכבה ומדליק מיד הוא עולה רגיל אז,למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני יוסיף את המפרט אם מישהו צריך intel pentium 4 2.8 geforc…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם,מה זה בדיוק כל התוכנות האלו? התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך אבל יש לי איזה בעיה שלא הסתדרה,שאני רואה סרט ואני מגדיל אותו על כל המסך אז יש מעין עיכוב לפעמים כאילו הוא כזה נתקע לזמן קצר,מה גם שאני פותח סתם חלון ותופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו אז הוא זז לא חלק אלא עם כאילו האטה כזו כמו מן שובל(לא הפונקציה של השובל עם העכבר-זה אצלי בסדר).איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קיבלתי משחה טרמית ואני רוצה לשים אותה על המעבד. ניסיתי לפרק את המאוורר (אורגינל אינטל) בעזרת פתיחה בקליפסים אך אני לא מצליח להוציא אותו מהמקום, הוא רק רופף מצד לצד לא יותר. האם יש איזה שיטה מיוחדת כי אני מנסה דיי בכוח ואני חושש מנזק.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחפש תוכנות להסרת וירוסים וניקויי כללי של המחשב ללא פירמוט.. כמו כן אל תגידו לי nod32 ואנטי וירוסים. מחשב תוכנות טובות לניקוי המחשב לאחר שיש בו וירוסים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפניכם מובא סיפור בלשי מרתק ורב עלילה, בו אתם חברים, הגיבורים המרכזיים. הינה פרטי העלילה. בשבוע שעבר רכשתי מחשב חדש שכולל את המפרט (החלקי) הבא: מעבד - אינטל כפול ליבה E4300 לוח אם - ג'יגה-בייט GA-945P-S3 צורב DVD sony. על המחשב הותקנה מערכת WINXP PRO לא רכשתי נגן DVD נוסף מאחר ובתכניות שלי היה להעביר כונן מהמחשב הישן (שתרם לשם כך את איבריו לאחר מותו) למחשב החדש. וכך אכן עשיתי. הפעלתי את המחשב החדש לאחר הרכבת הכונן וחשכו עיני! לא זאת בלבד שהכונן החדש לא זוהה ע"י מערכת ההפעלה, גם הכונן המקורי (הצורב) נעלם לי פתאום ממסך 'המחשב שלי'! ובכן בלשים - לאן נעלמו האייקונים של הכוננים וכיצד ניתן להחזירם? רמז לפתרון התעלומה - שני הכוננים חוברו כיאות לספק (אחד מהם כלל לא נותק). הבלש הר…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאני שולך את ה pc שלי למעבדה, האם יש תוכנה כל שהיא שבודקת בעייות בחומרת המחשב ? המחשב שלי לאחר שאני מעיר אותו משינה, עובר למסך כחול ואז עושה restart הייתה לי את הבעיה הזאת בחלונות xp ועכשיו יש לי את הבעיה הזאת בחלונות 7 לכן אני בטוח שהבעיה בחומרה. אבל אין לי מושג מה זה, ובגלל שאני לא מתלהב מלתת את המחשב למעבדה מבלי לדעת היכן הבעיה? אני אשמח לדעת אם יש תוכנה שסורקת את כל החומרה במחשב ? תודה! רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר המחשב עולה הוא נותן אץ ההודעה שבתמונה המצורפת, מה עושים? יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי עם דיסק מקורי. תודה לעוזרים, ניצן [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לאחרונה כל פעם שאני פותח סרט במחשב רואים הכל בצבע אפור מוזר כזה אין לי מושג אם זה בעיה בכרטיס מסך ועלי להחליף אותו או שניתן לסדר את זה עם הגדרות יש לי כרטיס מסך די ישן geforce 4 440mx. תודה מראש דור
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
רשמתי את מייל הגיבוי אומר שהמייל לא נכון
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-