תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, התקנתי (פיזית ) כרטיס קול חדש במחשב, "הרקולס דיג'יפייר 7.1", הרצתי את הדיסק שלו ועדיין הוא פשוט לא מזהה אותו. אין לי מושג למה, אבל מה שקיבלתי במקום כרטיס קול מזוהה זה משהו שנקרא: Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller יש לי כרטיס קול אונבורד, יכול להיות שזאת הבעיה? הכרטיס אונבורד הוא של רילטאק. עזרה, בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אבל המוזר הוא שעכבר usb או קורא כרטיסים של מחשב נייד אין בעיה בזיהוי. כאשר אני מכניס את הכונן לסלוט הוא מזהה תחילה את הכונן כ-unknown device ומיד לאחריו מופיעה לי ההודעה usb device is not recognise יש לציין כי ניסיתי 5!!! כוננים שונים מסוגים שונים. כמו כן בביוס הכל תקין, ואני משתמש באקס פי sp1 ( מפאת טעימות כלשהי אינני יכול לשדרג לsp 2 ) האם למישהו קרה מקרה דומה, אשמח לפתרון תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד asus ux510 ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי רשתות אינטרנט זמינות . 1 ל 4, 5 הדלקות זה מסתדר ואז עוד פעם לא עובד. הורדתי דרייברים מחדש מהאתר של אסוס ועדיין לא יסתדר. יש מצב שהלך כרטיס רשת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מדפסת officejet 4500 מעוניין להתקין אותה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס הורדתי מהאתר של HP את ההתקנה. ואז כאשר מגיע השלב שאני צריך לחבר את ה USB של המדפסת הוא לא מזהה שאני מחבר זה היה לפני כמה ימים,והוא פשוט לא זיהה היום אני מנסה סתם לחבר את המדפסת לראות אם הוא מזהה אותה ב DEVICE MENEGEMENT (והתשובה לא) מה שקורה זה שהמחשב מחליט לתקוע את העבר פתאום(שגם מחובר ל USB), הנורה של העכבר דולקת אבל הוא פשוט לא זז ניתקתי את המדפסת הוצאתי והכנסתי את העכבר ואז אחרי דקה של הוא חזר לעבוד אשמח לעזרה בפתרון הבעיות הנ"ל תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיהוי חומרה במחשב. קניתי מיקרופונים טובים שעובדים על מחשבים אחרים ורק המחשב שלי לא מזהה אותם . עכשיו זה לא קשור מושתק לא מושתק כי זה לא מזהה בכלל . מישהו יכול לעזור לי בבקשה. אני כבר ביררתי איפה שהוא ומישהו זרק לי דרייבר ... לא ממש הבנתי .
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל סליחה מראש אם עשיתי משהו לא תקין. כרטיס מסך חדש שחובר - GTX 1070ti מזהה רק חיבור HDMI למסך הרגיל, בDisplay port הוא מזהה לא את המסך מחשב ולא את הטלויזיה. כל הדרייברים מותקנים, הכבלים תקינים, ניסיתי דרך הביוס, עדיין לא מזהה... מישהו יודע מה לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט בעלת חיבור USB ומשום מה המחשב שלי מסרב לזהות את המצלמה... ניסיתי מיליון דברים: א. המצלמה עובדת במחשבים אחרים... ב. המצלמה תואמת XP ולי יש XP ועובדת אצל אחרים תחת מערכת ההפעלה הזאת ג. מודם ושאר התקני USB עובדים כרגיל ד. ניסיתי להסיר אותם ולהתקין רק את המצלמה במקום שהיה בו פעם התקן USB אחר שעבד ה. התקנתי דרייברים כמובן אך ללא הועיל... אשמח לעזרה בדחיפות תודה, אסף
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קימבנתי מחשב מכל מיני חלקים שהיו לי ממחשבים שלי. המפרט הנוכחי הנו לוח של MSI Neo 2, מעבד פנטיום 4 מהירות 3.0 (באס 800), זכרון 2 ג'יגה (4 רכיבים של 512 מגה כ"א - כל 2 מהם זהים), דיסק 80 ג'יגה וכרטיס מסך של עם צ'יפ של nVidia 7600. בעת הדלקת המערכת, המחשב נותן הודעה של CMOS Settings Wrong - הודעה הגיונית לאור העובדה שטרם הגדרתי את ה-BIOS. אני מקבל אפשרות של F1 להיכנס להגדרות -F2 לטעון ערכי ברירת מחדל. חיברתי מקלדת למחשב בכדי לנסות להגדיר ולהתקדם, אך המקלדת כלל אינה מגיבה. ניסיתי הן 2 מקלדות עם חיבור PS/2 והן מקלדת (שעובדת על מחשב אחר) עם חיבור USB, אך בשני המקרים אפילו הנורות של ה-Num Lock/Caps Lock וכו' כלל אינן נדלקות/מגיבות. מדוע זה קורה? מחשבות/הצעות? כיצד ניתן להתגבר על…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ווינדוס 98 ובו 2 כונני סידי רום. לפתע מערכת ההפעלה לא מזהה סידי רומים. פשוט אין כוננים כאלו. בביוס BIOS לעומת זאת הכוננים מופיעים... איך זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום D: הורדתי קובץ מה"מומחה" בנענע שזה קובץ עם סיומת Key עכשיו המחשב לא מזהה את הקובץ- ככה שאני לא יכול להפעיל אותו מה לעשות ? הינה תמונה להמחשה http://img220.imageshack.us/img220/8083/key7hz.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל טוב ויפה פתאום המחשב לא מזהה את הצורב DVD הוא כאילו בסימן קריאה במנהל ההתקנים והוא אומר משו לגבי שאין במערכת רישום על הכונן קיצר לא יודע ניסיתי לעשות מה שאפשר להעשות ריסטרט להוציא מהחשמל את הכונן ..לא יודע מה לעשות חבר'ה תעזרו לי ! הדגם הוא של LG - SUPER MULTI DVD\CD WRITER
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש היום Q6600, לוח P35-DS3.. התקנתי ווינדוס, והוא לא מזהה לי לא את כ.הקול ולא את כ.הרשת... לא יכולתי להתחבר לאינטרנט בלי לשים את הכ.רשת PCI הישן שלי.. מה עושים??????
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
וזה נראה ככה : כל חומרה שאחבר ממקלדת פשוטה ועד לכרטיס קול חיצוני - לא קורא גם לא קולט שהתחבר משהו בכלל , וגם אם קולט משייך לו ישר פרופיל לא ידוע ולא נותן להתקין אותו כראוי למישהו יש מושג איך אני מאתחל את זה? אשמח לפתרונות שלא כוללים פירמוט תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עם מערכת הפעלה של XP בעברית, אינו מזהה שום התקן מדפסת כולל PDF וכדומה הכל ריק ניסיתי להפעיל את הספולר ידנית ועוד ועוד שום דבר לא עזר האם משהו יודע מה אני צריך לעשות, האם זו מערכת ההפעלה שאני צריך להתקין מחדש? [move] תודה מראש לכל העוזרים!!![/move]
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כונן נייד חיצוני (2.5" של WD) וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב ...המחשב לא מזהה אותו...הוא אומר לי שצריך דרייבר....בדר"כ כשאני מחבר ת'כונן למחשבים אחרים הכל עולה לבד.....לא צריך שום דרייבר!!!! (יש לי XP על המחשב) אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקחת דרייבר לזה??? מהדיסק של הווינדוס?? חיפשתי באתר של WD אבל זה מסובך ולא מצאתי כלום....???? למי שרוצה זה הדגם שקניתי: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם הוספתי למחשב שלי שבצד שמאל עוד 512 ראם, לפני זה היה לו סטיק אחד שלadata של 512 עכשיו הוספתי עוד אחד של 512 של vdata המוזר הוא שהמחשב עובד עם 2 הסטיקים אבל הוא מזהה רק 512 ? הנה במחשב שלי רואים שהוא מזהה רק 512 http://img245.imageshack.us/img245/6897/29ch1.jpg גם באברסט הוא מזהה רק 512 אבל ב spd הוא מזהה 2 סטיקים עם cas lantcy שונה האחד 3 והשני 2.5 http://img248.imageshack.us/img248/9316/17vb.jpg מה עושים ? תודה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל הכל עובד טוב, והבעיות מתחילות כשאני בא לחבר אותו למחשב הנייד. כמו שאתם בטח יודעים, במחשב ניידים החיבור של ה FIREWIRE הוא קטן כזה (רק 4 פינים במקום 6) קניתי את הכבל המתאים (בצד אחד 6 ובצד שני 4), ואמרו לי שזה יעבוד, ושבעצם 2 הפינים הנוספים הם בשביל חשמל, אבל אמרו לי שלא אמורה להיות בעיה בגלל שהכרטיס קול גם ככה מקבל חשמל מהקיר... ניסיתי את החיבור והוא לא עבד.... אמרו לי לנסות לתלוש את ה"מגנטים" האלה שבקצוות של הכבל (המגנטים האלה נגד הפרעות), וזה גם לא עזר... יש אולי כמה סוגים של כבלים?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום היום קניתי כרטיס מסך חדש. היה לי בעיות להגדיר את הדריוורים שלו ,הרוולוציות ולפעמים המסך ביכלל לא עבד... הציון שקיבלתי ב 3dmark 2001 היה 14000 ... שמתי לב גם שאני התקנתי תדריוורים שלו לקח הרבה זמן לא יודע ביכלל בזמן האחרון לוקח זמן להתקין דברים וגם למשל במשחקים שאחרי שאני תוען את המפה יש לי לגים קטנים כאלה ואחר כך זה מפסיק.... ותמיד לקח למחשב(הרד דיסק)לו ככה הרבה פחות זמן ליתעון:,( ולפני זה לא היה לי שינוי בתוצאת ה 3dmark ליפני שהיה לי את ה 9800 לפני שהתקנתי את הדריוורים של ה9800 מחקתי את הישנים שלי של ה 9000 והתקנתי תחדשים... קיצר המחשב שלי עובד לעט מידי וגם איזה קובץ של הWMP ניפגם והייתי צריך להתקין מיחדש!! נ.ב. אני חושב שמתי התחילו הלגים האלה אחותי סגרה לי תמחשב …
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום זכרון 512MB DDR 400 (בנוסף על 256 שהיו לי) והתקנתי במחשב. הדלקתי את המחשב והווינדוס עלה בלי אפילו לשים לב שיש לו רכיב חדש. לא ראיתי שום שינוי בהגדרות שלו. האם הוא לא אמור לזהות את הזכרון לבד? אבל... בכל זאת אני חושבת שהמחשב הרבה יותר מהיר - כך שכנראה הזכרון עובד בסדר. שיניתי הגדרות זכרון וירטואלי לבד. יש משהו נוסף שעליי לעשות? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, אז תשמעו, קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה- זהו המפרט שלו: מעבד - AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ לוח אם- MSI K8N Diamond (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) צ'יפסט לוח אם - nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) רם - RAM 1024 הארדיסק- 80GB (אין בעיה של מקום) בקיצור, לפי מה שאני חושב- המחשב אמור להיות תותחי, ואני פשוט לא חושב שהוא מריץ את המשחקים בצורה הטובה ביותר, איך אני בודק את היכולות שלו? או איך אני משפר אותם? ועוד בעייה בקשר לטמפרטורה: שימו לב לTemp3 זה ממש מדאיג אותי המינוס 99 מעלות איך אני יודע על איזה רכיב במחשב מדובר? ומה אפשר לעשות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, אתמול ניסיתי להדליק את המחשב ובפעמיים הראשונות המחשב סרב "להניע". הוא בעצם נדלק, עשה מעין רעש של "המראה" וכבה לאחר שנייה. בפעם השלישית הוא נדלק. האם זה אומר שהספק שלי גוסס? אם כן, איזה ספק כדאי לקנות? לא רוצה להשקיע אבל גם לא לקנות ג'אנק. מפרט חלקי - לוח אם MSI 945PL NEO-F 7.1 1GLAN דיסק קשיח 200GB 8MB SATA2 WD כ.מסך MSI 7600GT 256MB זכרון 2GB מעבד אינטל PD820 2.8 2M DUALCORE לא נראה לי שאשדרג בעתיד הקרוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ככה - אתמול ב- 02:40 (כן כן לפנות בוקר) הוזעקתי לחבר שמחשבו הפסיק לפעול. הסימפטומים - עם ההדלקה - הכוננים נדלקים, מבצעים בדיקה עצמית אבל אין post - המסך שחור - כלום נדה... לעבודה... הוצאתי זכרון והכנסתי בחזרה - כלום (גם בניסיון 2 ו 3 כלום ניסיתי גם כרטיסים, ניתוק והוצאה מהחשמל ובסוף בלית ברירה גם את המעבד... כלום לא עזר - כל הזמן אותה תוצאה... השעה : 05:30 לפנות בוקר - אני : "כבר מאוחר ננסה מחר " הוא : "חרררר..... חרררר...... " היום 09:47 - המחשב שכב כל הלילה מפורק לחלוטין - בבוקר חוברו - זכרון, מעבד, כ.מסך, עכבר, מקלדת - המחשב מופעל - הפעם מתקבל צפצוף אחד (עדיין אין Post) והמחשב נכבה. אני : "WTF" הוא : "חררר.... חרררר....…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה מאוד, ניסיתי את כל מה שאני יודע ועכשיו אני צריך עזרה ורעיונות חדשים המחשב פשוט לא מאתחל מההארד דיסק. הייתה לי בעייה ועשיתי לו פורמט, התקנתי את XP ואחרי השלב הראשון (שבו מאתחלים מהדיסק) המחשב פשוט לא מוכן להעלות את השלב השני (שבו מאתחלים מההארד דיסק). המסך פשוט נשאר שחור ואין תזוזה. מה שניסיתי זה להעביר את כל האפשרויות של הביוס לדיפולט, ולהחליף כבל IDE. אפילו ניסיתי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר ולהתקין משם וינדוז, וזה עבד, לכן הבעייה לא בהארד דיסק. חשוב לציין שהבעייה שהייתה לי לפני הפורמט הייתה אחרי אוברקלוקינג גבוה שעוד לא הגעתי אליו בעבר (וזה עבד לכמה שעות ופתאום עשה ריסט אחרי שיצאתי ממשחק). הטמפ' שלי נמוכות מאוד (27 לוח, 43 מעבד). יש לכם רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מחשב חדש דנדש הורכב עליו שני סטיקים של TRENSCEND 2*1 עכשיו עם שני הסטיקים הוינדוס לאמסכים לעלות עם אחד מהסטיקים הוא עולה ( עם אחד מסויים ) השני אפילו לבד לא עולה עשיתי בדיקת MEMTEST86 הסיקט הראשון לא רושם בעיות . הסטיק השני מתחיל להריץ לי ERRORS בצבע אדום עד הודעה חדשה! מה עושים?? האם הדבר הזה מכוסה באחריות , כלומר אם אני מחזיר אותו מחליפים לי או שיש פתרון אחר ?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-