עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Berkomb,

שלום לכולם , לפני כיומיים האינטרנט לפתע הפסיק לעבוד , חיפשתי באינטרנט קצת מידע לגבי מה יכול להיות הגורם , והגעתי לכך שכנראה יש קשר לזה שהורדתי לפני מספר ימים ad aware ומחקתי אותו ומאז המחשב כאילו לא מזהה את החיבור לכבל רשת ( קראתי שלאנשים הייתה את אותה הבעיה) . מה שכן , אחרי הרבה ניסיונות אני לא מצליח לפתור את הבעיה , קראתי שאולי צריך להתקין מחדש את האד אוואר ולמחוק לפי ההוראות של לאבאסופט , אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו ( installation package save error ) בקיצור , אין לי מושג מה לעשות חוץ מלפרמט. ( ניסיתי לרשום כל מיני הוראות ב cmd , כל עניין הwinsock ואיפוס tcp/ip ועוד כל מיני דברים שאני לא מספיק מבין בהם..) אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה ואם יש לו איזה פיתרון…

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. המחשב עבר ניקוי יסודי בצורה זהירה, לאחר מכן חיברתי הכל העלתי את המחשב הכל נראה שעובד חוץ מהאינטרנט, הסתכלתי מאחורי המחשב המנורה איפה כבל הרשת מחובר אינה דולקת למרות שבמודם כן, כאני מנסה לפתור את הבעיה דרך הווינדוס זה רושם שצריך דרייברים - מוזר לי כי יש דרייברים, ואין לי להתקין דרייברים ללא אינטרנט. כרטיס הרשת שלי מובנה בלוח אם, ב device manager אין שום התראה או סימן קריאה. ולא נראה לי שנגעתי באזור בזמו הניקוי.. מה יכולה להיות הבעיה? מה ניתן אולי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Ash Binary,

יש לי מחשב שלא מזהה כונן CD אם ה HD מחובר אליו. 2 הכוננים הם IDE ניסיתי לאפס ביוס / להחליף את כבלי ה IDE / את כל האפשרויות של איך למקם את ה CD ו HD ב IDE (master slave ide1 ide2) החוקיות בכל מקרה היא - תמיד אם מחובר ה HD אז המחשב לא מזהה את ה CD (מופיע כ NONE ברשימת כונניי IDE שהביוס נותן בהפעלה של המחשב ואין לאג של כמה שניות בזיהוי). ה HD עובד בצורה תקינה - תמיד אם אין HD אז המחשב מזהה את ה CD בצורה תקינה המחשב לא היה בשימוש כמה חודשים. לפניי זה הוא עבד תקין אם הכוננים האלה ו 2 הכוננים עבדו (HD ide1 master ו CD ide2 master) מה הבעיה עכשו ? PC - Dell optiplex 150 (pentium 3) HD - WD800JB CD - ניסיתי כמה כוננים שונים

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by DARK-SPIRIT,

קניתי צורב DVD חדש דגם SATA LG-GH22L שתומך ב LighScribe. בכל תוכנה המחשב מראה שאין לי כונן שתומך באפשרות הזו של LightScribe. גם בתוכנה שמותקנת עם הצורב LightScribe Control panel אין זיהוי של הכונן. הפכתי את הדיסק כמובן בשביל צריבת התמונה אבל גם זה לא עזר... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה אנשים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by snakerr,

לא יודע למה בביוס הוא מוגדר טוב אבל ב"מחשב שלי" אין לי שם את הכונן..

6. Started by TaZeR,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי לא מזהה את כונן הדיסקים שלי - כלומר, הכונן לא מופיע בחלון של "המחשב שלי" ושום תוכנה לא יכולה לגשת אליו. מה שמפתיע הוא שהכונן עצמו פועל, ויכול להיפתח ולהיסגר. למישהו יש רעיון לפתרון? בן.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  7. הוא פשוט לא מזהה. מדי פעם הוא מזהה, אני מכבה ומפעיל והוא לא מזהה. זה משגע! אותי. פתחתי את המחשב ודחפתי טוב את הכבלים אבל אחרי הרבה הפעלות מחדש וסגירות של המחשב הכונן דיסקים והצורב לא חוזרים. מה לעשות?.?.?. בתודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by Uzi Loudar,

כל פעם שאני מחבר כונן חיצוני המחשב לא מזהה אותו. אני רואה אותו במחשב שלי אבל הוא לא נפתח. ניסיתי בכמה שקעי USB ועם כמה כוננים ואותה תוצאה. לאחר מכן אני לא מצליח לכבות או לאתחל את המחשב אלא עלי ידי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני בחיבור USB עם 1.5 ג'יגה של ורבטים. בעבר הוא פעל בסדר עד שמתישהו הוא פשוט הפסיק להיות מזוהה על ידי מחשבים. כשמחברים אותו למחשב (וניסיתי כמה, גם ניידים וגם נייחים) המחשב כותב USB device not recognized. במנהל ההתקנים יש סימן שאלה לידו ובדיסק מנג'מנט (Disk management) הוא לא מופיע כלל. חיפשתי בהמון פורומים ובאף אחד לא מצאתי בעיה דומה (תמיד הכונן מופיע בדיסק מנג'מנט או במנהל ההתקנים). בדקתי במחשבים שונים עם כבלי USB שונים ואפילו עם ספק כוח חלופי. למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. שלום, חיפשתי עזרה בהיסטוריה של הפורום, לא מצאתי. יש לי כונן חיצוני של WD, בנפח של 640 ג'יגה. היופ פתאום בעת הפעלת המחשב, עלה מסך של זיהוי חומרה, כאילו המחשב לא מצליח לזהות חומרה. לחצתי על התקנה באופן אוטומטי, כלומר שימצא דרייבר ברשת והוא מצא, אבל משהו מוזר. מה שמותקן כרגע זה התקן: Initio Combo Device Class. את הכונן שהיה ככונן G, אני לא רואה ברשימת הכוננים בכלל. במחשב שלי בניהול, אחסון, ניהול דיסקים, אני רואה רק את כונן C ו D שלי. משום מה הכונן הזה "נעלם" ומותקן התקן אחר מוזר. גם כשאני מסיר את ההתקן המוזר הזה, בפעם הבא הוא זוכר אותו ככזה, ומתקין אותו שוב. הסרתי את כל ההתקנים של ה USB עשיתי ריסטרט, והכל חזר לקדמותו, גם ההתקן המוזר. לא מבין מה קורה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום, בשבוע האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב. זה התחיל מכך שהמחשב לא נדלק ועשה ציפצוף של חוסר כרטיס מסך או נדלק ונתקע. החלפתי כרטיס מסך (וידתי שזה הוא על מחשב אחר). לאחר מכן כונן שני slave בכבל שמחובר לכונן המאסטר התחיל להעלם לפעמים: הוינדוס נתקע . אני מאתחל את המחשב והביוס לא רואה את הכונן. אני מספר פעמים ריסט וכלום כאילו הכונן לא קיים. אני מכבה את המחשב מדליק מחדש והופ הכונן קיים. הוא עובד יום יומים. הוינדוס נתקע אין כונן ושוב אותו סיפור. הכוננים שלי הם: Device Description WDC WD400BB-00DEA0 (WD-WCAD17334730) Maxtor 6Y120P0 (Y3NBCR6E) מבקש את עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by d_v,

שלום, ניסיתי את כל שקעי USB במחשב, אולם עדיין לא מזהה, ואפילו לא מראה סימן שמשהו קורה (פשוט התעלמות מוחלטת) הכנסתי לוח גרפי לאותם חיבורים ואין לו בעיה איתו. רק עם שני מכשירי MP3 אלו. עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  13. שלום רב לחברי הפורום, יש לי בעיה קשה שאני כבר מספר ימים לא מצליח לפתור המחשב שלי לא מזהה כונני פלאש של SANDISK, ואת כל השאר מזהה מצויין אני אפרט עוד קצת: בהתחלה היתה לי בעיה שפשוט יום בהיר אחד חיברתי כונן פלאש CRUZER של SANDISK למחשב, הוא עשה את הצליל המוכר של החיבור אבל לא העלה את החלון של פתיחת הכונן, והכונן גם לא מופיע ב-"מחשב שלי". ההתנהגות הזו חזרה לכל כונן פלאש שחיברתי אל מחשב, לא משנה באיזה כניסת USB בחרתי. עכשיו מה שמוזר זה שהמחשב לא מזהה רק כונני פלאש, הוא כן מזהה טלפונים, נגני MP3, מצלמות וכו בלי בעיה' דרך ה-USB הבעיה אינה בכונן פלאש עצמו, אלא במחשב, מכיוון שבחיבור הכוננים למחשבים אחרים בעלי אותה מערכת הפעלה (WINDOWS 7) וגם מחשבים עם מערכת הפעלה WINDOWS X…

• 22 תגובות
    • 19.6k צפיות
  14. Started by roibehory,

היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 home premium 64 bit, יש לי 2 כוננים חיצוניים של wd האחד בנפח 2tb השני בנפח 500g כשאני מחבר את שניהם למחשב הנייד שלי המחשב מזהה רק אחד מהם . בעבר הכל היה בסדר והמחשב היה מזהה את שניהם במקביל . אבל היום לא יודע מה קרה ואם אני מחבר את שניהם המחשב מזהה או את ה 2tb או את ה 500gb ניסיתי כבר את כל הפתרונות האפשריים כגון להפוך מערכת קבצים מ ntfs ל fat 32 מ gpt ל mbr ושום דבר לא עזר .אני חייב עזרה מאנשים מקצועיים

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by גימלים,

בדקתי את הכרטיס עצמו(R9600 PRO) והוא נראה תקין ויושב כמו שצריך. הכרטיס עובד אבל כשמחברים את המסך אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו. המסך בינתיים מחובר לONBOARD ואני מקבל הודעה על "Found New Hardware Video Controller VGA Compatible". אם הכרטיס נראה תקין ומחובר, למה אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lior Bracha,

חיברתי כרטיס מסך חדש למחשב (לפניו לא היה כרטיס מסך) ועכשיו הוא לא מזוהה ע"י המערכת. ניסיתי מליון דרייברים מהאתר של AMD ניסיתי לשחק בביוס הבנתי שיש קשר למזהי החומרה שנראים פה וצריך לחפש דרייבר מיוחד בשבילם וחיפשתי אבל לא עזר לי גם. כרגע זה תקוע ומזהה את הכרטיס ככרטיס VGA רגיל עם יכולות מאוד קטנות. בחנות המליצו לי לנסות לפרמט אבל מבחינתי זה מוצא אחרון, אני אשמח לעזרה פה. קצת תמונות שיסבירו: הקודים של מזהי החומרה למקרי הצורך: PCI\VEN_1002&DEV_679E&SUBSYS_E246174B&REV_00 PCI\VEN_1002&DEV_679E&SUBSYS_E246174B PCI\VEN_1002&DEV_679E&CC_030000 PCI\VEN_1002&DEV_679E&CC_0300 שגיאה בעת הפעלת הווינדואוס שהתחילה לפני כמה רגעים... …

• 18 תגובות
    • 12.6k צפיות
  17. היי. יש ברשותי כרטיס קול המחובר ב- PCI . שהדגם שלו הוא : E-MU 1212M הדרייבר של הכרטיס נפל לי כמה פעמים בעבר.. ולכן החלטתי לפרמט את המחשב. ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר כדי שהכרטיס יעבוד בצורה חלקה.. לאחר הפרמוט המחשב זיהה את הכרטיס קול אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי : setup is unable to detect a supported product on your system. setup will exit. לאחר שראיתי את ההודעה הזו שוב ושוב ניסיתי לפרמט שוב את המחשב ואני אגיד את האמת פירמטתי אותו לפחות 6 פעמים ביממה אחת. ובכל זאת הוא לא מזהה את הדרייברים.. (גם את הישינים...) וכותב את אותה ההודעה.. יש לציין שבעבר המחשב כן זיהה את הדרייברים והכרטיס פעל כהלכה. עד שהתחיל לזייף והדרייברים נפלו.. אם זה עוזר אלו הנת…

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by buuhaa,

שלום. פתאום בלי שום סיבה הכרטיס רשת ONBOARD נעלם ממנהל ההתקנים וכמובן שאין לי אינטרנט. בדקתי בביוס והכל תקין. הבאתי כרטיס רשת PCI אחר והמחשב זיהה עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט ופתאום גם הוא נעלם. מה אני עושה? איך קורה דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי של TPLINK עם כניסת PCI. ברצוני לשים אותו במחשב הישן בבית שכן החדש מחובר בעזרת כבל לנתב. אני לא יודע למה, אבל המחשב הישן (פנטיום 3) מסרב לזהות את הכרטיס, הוא פשוט מתנהג כאילו לא הכנסתי שום דבר. בדקתי כמובן את הכרטיס רשת במחשב החדש והוא מזוהה מצוין, בנוסף בדקתי כרטיס PCI אחר באותה כניסה במחשב הישן ולא היתה בעיה כלל. על הכרטיס רשת רשום PCI 32 ביט שזה לדעתי הגרסה הרגילה ולא אמורה להיות למחשב בעיה לזהות אותו. אני מבולבל ממש, מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי מחשב נישא אנונימי (חברה לא ידועה - הביאו לי אותו מסין) שאמור להיות לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה (802b/g). יש נורה שאמורה לדלוק כאשר הוא עובד, ישנה אפשרות להפעיל אותו ע"י צירוף המקשים FN + F2 וכמו כן קיבלתי איתו דרייבר שאותו התקנתי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד שם הדרייבר סימן קריאה צהוב. מערכת ההפעלה היא XP. האם למישהו יש מושג איך לגרום למחשב לזהות את הכרטיס ? האם יתכן שכלל לא הותקן כרטיס רשת אלחוטי במחשב ואיך ניתן לבדוק זאת ? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by sabosal,

מערכת הפעלה windows 7 לוח אם: GA-Z68AP-D3 (כרטיס רשת של realtek) החלפתי מארז למחשב (פירקתי והרכבתי חזרה) וכשהדלקתי אותו, הכל עבד כרגיל חוץ מהכרטיס רשת. המחשב לא זיהה אותו. בדקתי את התקינות של הכבל במחשב הנייד, וזה עבד כרגיל. בדקתי ב device manager, וגם בביוס, והוא פשוט לא קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים (אולי במקרה הוא ימצא אותו), וזו ההודעה שקיבלתי: The Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. השיטות שמצאתי לא הועילו. ניסיתי להוציא את כל כרטיסי ההרחבה, להוציא את הראם והכרטיס מסך, לחכות 10 דקות עם כבל חשמל בחוץ. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולחכות 10 דקות, ניסיתי להפעיל את המחשב …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Spiritus,

התרד הקודם היה בשביל דרייברים, אבל עכשיו הבעיה היא אחרת. אני מחשב את ה GamePad והוא לא מזהה לי אותו , כיאילו לא חיברתי כלום . מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by naba,

הDOK שלי לא מזוהה ע"י המערכת, אני לא יודע מתי התחולל השינוי כי השתמשתי בו פעם אחרונה לפני שלושה שבועות. כשאני מחבר אותו ללמחשב אז נדלקת הנורה אך לאחר כמה שניות האור נחלש עד שהוא נכבה. התקנים USB אחרים כמו מצלמת אינטרנט ועכבר עובדים בלי בעיות. ניסיתי לעדכן ביוס וגם לא עוזר גם התקנה של דרייברים (אחרי הפעלה מחדש יש "זוהתה חומרה חדשה" של הUSB) ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  24. שלום רב לאחרונה אני שומע טיקים מכיוון הHD ובדר"כ לאחר מכן המחשב נתקע היום בבוקר הוא סירב לעלות ונתקע בדוס ונשמעו שוב אותם רעשים עכשיו הוא בינתיים עובד ואני כותב ממנו, אבל לא נותן לי להכנס לכוננים ורושם שצריך לפרמט אותם. מה זה יכול להיות ? תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by Far_Away,

היי, חיברתי את הפלאפון למחשב דרך USB והוא נותן שגיאה usb device not recognized Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) A request for the USB device descriptor failed. ניסיתי לעשות הרבה דברים שכתובים באינטרנט וכלום לא עזר. (לנתק ולחבר, לכבות, לעשות ריסט למחשב, להוציא את הבטרייה, להסיר את ההתקן מהdevice manager.) ניסיתי גם עם כבל אחר, במחשב אחר, פשוט לא מזהה את הפלאפון שלי בשום דרך. הורדתי אפילו דרייבר לusb של גלקסי 3 וכלום. חשוב לציין שעד לפני כמה ימים זה זיהה אותו ועבר מצויין. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.