תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. חיברתי את הכבל אינטרנט (ראוי לציין שאף פעם לא השתמשתי בכבל, תמיד השתמשתי בUSB עם כרטיס רשת חיצוני ואז היום החלטתי לקדוח חור ולהעביר כבל מהראוטר למחשב) למחשב וראיתי שהמנורה שליד החיבור במחשב נדלקה. מנורה ירוקה. אבל פשוט לא היה אינטרנט, זה במחשב הראה לי כמו את הסמל של חיבור אינטרנט עם איקס אדום עליו. אז רציתי לראות אולי זה בעיה בראוטר אולי זה בעיה בחיבור אולי בכבל, אז ניסיתי להעביר את הכבל חיבורים על הראוטר, עדיין לא עבד, ניסיתי לחבר את אותו הכבל למחשב אחר וזה כן עבד. למה המחשב שלי לא מזהה את הכבל? ובהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכרטיס רשת אבל האור הירוק אמור לסמל שהכל תקין, לא?
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
היי, היום הדלקתי את המחשב ולפתעתי לא הופיעו לא שני הכוננים של הדיסקים. כלומר הם פועלים אך הם לא מופיעים לי במחשב. זה מה שמופיע לי ברשימת מנהלי התקנים: הכוננ ים D ו-E נעלמו. רציתי לשאול אתכם - ממה הבעיה נובעת ואם אפשר איכשהו לפתור אותה. תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בשבוע שעבר ואני הרכבתי אותו בעצמי הכל טוב ויפה חיברתי הכל כמו שצריך אבל כונן הדיסקטים לא פועל.. יותר נכון פועל-נורית החיווי הירוקה שלו דולקת תמיד אבל המחשב לא מזהה אותו בבוט אפ מישו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה קורה לי לעתים רחוקות והפעלה מחדש של המחשב בד"כ מסדרת את זה, אבל הפעם זה פשוט לא עוזר. חשבתי על לנתק את הכבלים של הסידירומים ולחברם מחדש, אבל המחשב נמצא במצב שזה יהיה כאב ראש רציני, אין לי כח להוציא אותו ממקומו. ולשאלה שלי, ישנה עוד דרך לסדר את זה?? (לפני שאני הולך לנסות דברים טיפה יותר קיצוניים שאני גם לא בטוח שהם יעזרו במיוחד.) רק להוסיף שהוא לא מזהה את הCRW והCD-ROM בכלל מסרב להיפתח. לא משנה באיזה מצב. (רק שלא ניסיתי מצב שרק הוא מחובר לספק.)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3229&CatCode=1 רק שלי במקום הזיכרון שיש שם יש GOLD OCZ 3X2GBׂ(6GB) DDR3 1333MHZ אחרי שהתקנתי את מערכת ה64 סיביות הוא זיהה את ה6 ולאחר חצי שעה פתאום זה נהיה 4:\ מה יכולה להיות הסיבה? וכיתד ניתן לפתור זאת. תודה. יש לציין שתוכנת האברסט מזהה שמחוברים 3 של 2 ראם
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האמת שאני שואל בשביל חבר. הוא עשה שדרוג לווינדוז 8, ולאחר השדרוג שם לב כי המחשב פתאום מזהה רק 4 ג'יגה זכרון מתוך ה-8 שיש לו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? מה אתם מציעים לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב די ישן וכרטיס מסך riva tnt 2 לאחרונה הוא פירמט את המחשב שלו. מאז המחשב לא מזהה את כרטיס המסך שלו למרות שכשהמחשב עולה כתוב בהתחלה את השם של הכרטיס שם, יש לו WIN XP ופנטיום 3 600 לפני שהוא פירמט המחשב זיהה את כרטיס המסך והפעיל משחקים. עכשיו הוא לא מזהה את כרטיס המסך ואם מנסים להפעיל משחק שדורד תלת מימד זה פשוט לא פועל ואומר שאין direct 3d. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות כדי לתן את הבעיה כבר יש דירקט איקס מותקן וגם הדרייברים הכי חדשים של nvidia תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה cpuz וכתוב שהלוח האם שלי זה ( MS-6156 (i440bx זה כרטיס קול OB של MICRO-STAR אינטל פנטיום 3 ;Dתודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של אסוס P5B עם כרטיס קול מובנה הכל עבד בסדר ושמעתי מוזזיקה בווינאמפ באתי להעלות את הפרו סוקר אבולושיין והמחשב נתקע ניסיתי כל מיני כפתורים כדי לחזור לווינדווס וכלום לא עזר אז עשיתי ריסטרט עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין הוא לא מזהה אין סאונד במחשב וב device manager הכל תקין ואין איקסים לא יודע אם זה יעזור , אבל כשהפעלתי את המחשב לאחר ריסטרט הצליל של העלאת ווינדווס עבד מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-EP43-UD3L מעבד Q9550 זוג זכרונות של קינגסטון של 2 גיגה 1066 כרטיס מסך GFORCE 9600GT 1G. 3 כ קשיחים של WD 1t 250gb 160gb כולם סטה 2 ספק כח של איזיקול 450W 3 מאווררים של 12 ס"מ 1 של 23 ס"מ 2 צורבים . משום מה המשחב לא מזהה לי את הסאונד. נסיתי להתקין הכל מחדש (כולל ווינדוס). יכול להיות שיש התנגשות עם משהו???? אולי הספק כח חלש מדי???? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר , פירמטתי אותו והתקנתי XP. פנטיום 4 1800 256 RAM. הוצאתי את כרטיס הקול וראיתי שכתוב עליו creative soundblaster live 5.1 אז ניסיתי להוריד מהאתר של החברה את הדרייבר לכרטיס קול הזה וכשניסיתי להתקין הייתה שגיאה שאמרה שאין רכיב כזה במערכת. יכול להיות שהכרטיס קול תקול? אם כך אז איך אני עובר לכרטיס ONBOARD צריך להגדיר בשביל זה משהו? עוד דבר : כשנכנסתי לCONTROL PANEL למולטימדיה אז לא היה שם שום רכיב שמזכיר כרטיס קול אלא רק CD ROM..... גם כשבדקתי ב-EVEREST איזה רכיב קול יש אז לא הופיע כלום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS COMMANDO כשאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהוא לא מזהה את המקלדת ורושם תלחץ F1 יש לי לוג'יטק (G15 USB) אחרי 2-3 איתחולים קרים רק אז הוא מזהה אותה. כבר עידכנתי ביוס לגרסה האחרונה. הגדרתי בביוס איזה מקלדת USB הגדרתי את הכל שם שיזהה USB. החלפתי מקלדת G15 חדשה וגם לא עוזר. החלפתי מקומות ב-USB חשבתי אולי יש תקלה גם שם לא מזהה. מקלדת USB רגילה או PS2 אין בעיה זה עולה רגיל. דרך אגב העכבר שלי HABU USB כשאני מעלה BOOT DISK כמו HIRENS הוא מודיע לי שהעלאת דרייבר העכבר נכשלה, הוא לא מזהה את העכבר. מה עוד עלי לעשות או לבדוק לפני שאני מחליף לוח אם, האם מישהו נתקל בתקלה כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מחבר למחשב את הUSB זה מראה לי שהוא מתקין מנהל התקן ואז זה נעלם ולא מופיע דבר. ניסיתי להחליף מיקום ולהחליף דיסק און קיי אך עדיין לא עובד. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה צהוב,לחצתי על עדכן מנהל התקן אך זה רושם שגיאה (לא ניתן לעדכן) עשיתי ריסט לא עזר מחקתי וירוסים לא עזר מה אוכל לעשות אני מתחרפן, אני מתכוון לעשות פרמוט למחשב אך הבעיה היא שאין לי אפשרות לגבות אלא אם כן אני יכול לבצע פרמוט שזה ישמור לי את כל הקבצים והתמונות ולאחר מכן לגבות את הכל על דיסק און קיי ואז לבצע פרמוט/איפוס מלא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של חברת אייאומגה מדגם 1TB Select USB 2.0 Desktop Hard Drive לאחרונה פירמטתי טת המחשב ולפני שפירמטתי גיבתי את כל המידע על גבי הדיסק הקשיח אחרי שפירמטתי חיברתי את ההארד דיסק והמחשב לא זיהה אותו הנורית הכחולה שאומרת שהוא מחובר לחשמל דולקת אבל עדיין המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי בכמה מחשבים ניסיתי להחליף כבלים וכלום לא עזר. המידע שיש לי על גבי ההארד דיסק הוא ממש חשוב ואני ממש לא רוצה לאבד אותו אשמח מאוד אם מישהו יוכל להציע איזה סוג של פיתרון המון תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן פנטיום 3 xp sp2 256 ram וusb1.1 הארד דיסק הנייד שלי לא מזוהה על המחשב ואם הוא מזוהה אז המחשב כותב שיא אפשר לקרוא ממנו. אך אצל חברים עם מחשבים חזקים יותר אין בעיה. הוא מזהה אצלי חומרה אך לא מצליח לקרוא והבעיה מופיעה רק כאשר אני מנתק אותו (אם אני מפרמט ולא מנתק אז אין בעיה ) תודה אלירן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי משחב חדש לגמרי - P4 2.4 C ABIT is7-E 512 DDR 400 S-ATA maxtor 80 G עכשיו מדי פעם שאני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט אז הוא לא מזהה את ההארדיסק... זה קורה רק לפעמים .. בממוצי פעם ב-3 הדלקות בערך שהוא מעלה את המחשב אז הוא הרי מזהה את כל הדריברים וכותב שהוא לא זיהה את בדריבר של ה- IDE או משהו כזה.. כותב - NONE ... ואז הוא כאילו כותב משהו על boot disk כאילו להתקין ווינדווס אני חושב... אפילו שהוא מותקן ויש לי עליו פול משחקים תוכנות וכו'... משהו אולי יודע למה זה קורה?!?!!??! תודה למי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 939 Albatron KM51PV (socket הלוח תואם SATA1 קניתי הרד דיסק חדש WD3200AAKS, שהוא SATA 2 הלוח לא מזהה את הHD, ניסיתי לעדכן ביוס, לשנות הגדרות ביוס, עשיתי ג'ימפור לOPT1 (כאילו SATA1) לא משנה מה עשיתי זה לא עוזר... המחשב גם לא מזהה הרד דיסק אחר שהוא SATA 1, ומחשבים אחרים כן מזהים את הHS SATA2 ללוח אם אין FLOPPY SATA DRIVER ואני כבר אובד עצות... למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי מכשיר קטן כזה שאני מחבר אותו אל ה-USB שבתוכו אני מכניס את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי. אני מכניס הכל כמו שצריך , המחשב מזהה שיש התקן חדש אך אינו מצליח להתקין אותו. האם צריך בשביל ההתקן דרייבר או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עד עכשיו הכל היה בסדר ומאתמול פתאום המחשב התחיל לרשום לי בצד שמאל למטה שהוא לא מזהה התקני USB. לא התייחסתי להודעה אבל היום שבאתי לחבר את הדיסק און קי שלי הוא לא זיהה אותו בכל 6 החיבורים וניסיתי גם דיסק און קי אחר וגם אותו הוא לא זיהה. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
הדיסק קשיח של המחשב הנייח שלי נדפק אז החלפתי אותו והתקנתי את כל הדרייברים שאני צריך אבל יש בעיה אחת עם חיבור התקנים. כל מה שאני מחבר בUSB (וגם הצורב הפנימי שלי) מזוהה במחשב אבל ב-computer management יש סימן קריאה צהוב על ההתקן, כאילו יש בעיה בדרייבר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חבר שלי השאיל לי זיכרון של 256MB מסוג SDRAM עכשיו ניסיתי להחליף אותו בכרטיס של 128MB שיש לי במחשב אבל המחשב לא מזהה אותו...מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 עם שתי יציאות DVI ואחת S VIDEO קניתי כבל שהוא בצד אחד S VIDEO ובצד השני RCA חיברתי את הS VIDEO למחשב ואת הRCA לטלויזיה הדלקתי את הטלויזיה שמתי AV נכנסתי למאפיינים > הגדרות > לחצתי על מסך 2 סימנתי הרחב את שולחן העבודה שלwindows לצג זה > לחצתי החל המסך של המחשב נהיה שחור לשניה וחזר וירד הסימון מהתיבה. ניסיתי דרך הCCC ושאני מנסה ללחוץ על הימני במסך הקטן לא קורה כלום זה התפריט שלא מופיע [התמונה היא לא מאצלי]: http://content.screencast.com/users/bigbox/folders/Jing/media/3d7f2bf1-a03f-4be4-8572-0876b45050a7/2008-11-17_1715.png עכשיו אני מבין שהמחשב כנראה לא מזהה בכלל את הטלויזיה יש משהו שצריך להגדיר או לבדוק לפני זה? ד"א ניסיתי גם לחבר ע…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי שני יציאות usb מקדימה ו4 מאחורה. ומשום מה כל מה שאני מנסה לחבר מקדימה המחשב לא מזהה, וכשאני מחבר מאחורה הוא כן מזהה....... :-\ מה לעשות??? איך להגדיר את היציאות הקדמיות........??? (הלוח תומך- msi - k7n2)
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם. יש לי בעיה ואני מאוד מעוניין אם מישהו פה יוכל לנסות ולמצוא את גורם הבעיה. ליפני כ-חצי שנה ליפני שקניתי את המחשב החדש אז המחשב הישן זיהה מסך CRT וכבל VGA (הכחול). עכשיו שיש לי מחשב חדש חיברתי אליו את המסך LCD וכבל DVI (הלבן) הכול טוב ויפה. התחלתי לשחק את המשחק Counter Strike ובמשחק הנ"ל HZ הוא גורם משפיע מאוד במשחק ומשום שכבל DVI מגביל אותך ל60 HZ אז זה קצת בעיה. לכן החלטתי לנסות ולשנות לכבלVGA .. וללא הצלחה , הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי צג המסך לא מופיע דבר , רק שחור ושחור. אמרתי שאולי זה בעיה בכבל. אז הבאתי את המסך CRT שהוא מגיע עם כבל VGA משל עצמו ואותו דבר, הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי המסך לא מופיע דבר. אמרתי.. אולי זה גם נהרס.. אז ביקשת…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-