עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elior15,

קניתי דיסק קשיח חדש.. עכשיו בחנות אמרו לי לבדוק אם הוא בכלל מתאים לי ללוח אם ואני לא יודעת איך לבדוק.. בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם=] הינה הפרטים של הלוח אם... http://img128.imageshack.us/img128/1053/untitled0mb.png http://img525.imageshack.us/img525/9499/fd1wj.png והינה מה שרשום לי בחוברת של הלוח אם.. IDE ports supporting up to 4 ATA,ATA2,Ultra ATA33/66/100/133 IDE HDDS,CD-ROMs,ZIP drives and ls-120drives as boot drive. הדגם של הדיסק קשיח שקניתי.. MDL:WD1200JB-00REA0 יש בדגם הזה 120 ג'יגה... זה די דחוף לי... תודה רבה לעוזרים...=]

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by lidorosh,

חברה יש לי מסך lcd וכל פעם שיש רקע שחור הוא רועד..!!! בבקשה תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  3. שלום לכולם לפני כחודש ההארד שלי הפסיק לעבוד, הופיע מסך כחול של windows ומאז ה bios אפילו לא זיהה אותו. לאחר שכל ניסיונות ה"החייאה" נכשלו קניתי הארד דיסק חדש - WD ATA 120GB 8mb buffer. לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות. פתאום המסך משחיר או שמופיע מסך כחול. לאחר ההפעלה מחדש המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בדיוק כמו שקרה עם הקודם. לא משנה כמה פעמים אני סוגר ומפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה אותו. רק לאחר שאני פותח את המחשבים, מנתק את כבל החשמל וכבל הנתונים ומחבר אותם מחדש (בלי לשנות כלום) הוא חוזר לעבוד. הדבר חזר על עצמו כבר מספר פעמים. במחשב מותקן הארד דיסק נוסף ישן של segate והוא עובד תקין לחלוטין ואיתו לא נתקלתי בשום בעיה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שאיני מסוגל לבצע איתחול למחשב כמו שצריך. הפעולה היא פשוטה יחסית - Start > Turn off computer < Reset Windowsמתחיל בתהליך הכיבוי ומבצע איתחול. הבעיה מתחילה כאן, המחשב פשוט לא עולה! בזמן הדלקת המחשב שלי, יש ציפצוף יחיד שכניראה מסמן שהכל בסדר (לעומת ציפצוף ארוך ומשגע במידה ומשהו לא מחובר כהלכה). אחרי האיתחול המסך נשאר שחור - אין שום ציפצוף - והפתרון היחיד לבעיה הוא לכבות את המחשב ולחכות 2-3 דקות עד שתיהיה אפשרות להדליק אותו, אחרת אם לא מחכים ומדליקים, המצב נשאר אותו הדבר. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא: ב- ATI CCC, באפשרות SMARTGART (ראו תמונה מצורפת). AGP Write = OFF - דבר שמונע מהכרטיס מסך לכתוב ישירות לזיכרון הראשי של המחשב ובכך מונע שמירת נ…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by a2-power,

טוב אז ככה שלשום עשיתי פורמט הוא ביקש ממני לעשות אפדייט כרגיל, עשיתי כרגיל, היום אני מדליק תמחשב ויש לי איזה שיט שאומר לי שהWIN שלי הוא צרוב וצריך לקנות מפתח כלשהו שעושה אותו מקורי... הינה תמונות של השיט הזה קוראים לזה genuine מה אני עושה עם הזה? בקשה חברה תעזרו לפני שאני עושה עוד פורמט היום בגלל זה... זה איזה לינק שהתוכנה מפנה אותי אליה http://www.microsoft.com/genuine/downloads/nonGenuine.aspx?displaylang=he&Error=3&Loc=ISR&sGuid=86d465cb-73d6-423c-966b-c693db71d2a0 הינה תמונה של התוכנה שמופיע לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by udiudi,

שלום לכם יש לי את הכרטיס מסך הבא: NVIDA GeForce FX5700LE כשרכשתי אותו..ממש לפני שנה (בפסח שנה שעברה) הוא עבד מצויין, המשחק העיקרי ששיחקתי בו היה Counter Strike 1.6, NFSU2.. כעת, המשחקים האלה פשוט איטיים אצלי. אני שיחקתי לאחרונה בNFSU2 (כן אני יודע שיש משחק חדש..) ושיחקתי על דרישות מינימליות ממש... Counter Strike 1.6 עובד על FPS נמוך מאוד של 50 ופחות. אני פתחתי את המחשב, ניקיתי את האבק, ניקיתי את המאווררים, היה מאוורר אחד קטן שלא הצלחתי להוציא..אבל אבק ניקיתי (רציתי לשמן)..את המאוורר של הספק אני ניקיתי טוב והכל עם שמן. כשאני מפעיל שוב את המחשב, המחשב זז הרבה יותר מהר מהרגיל, לא הרבה הבדל, אבל יש קטן...אבל הכרטיס מסך עדיין צולע. עדיין משחקים ברמה נמוכה של הגראפיקה...וזה מרג…

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  7. אני חיייב תעזרה שלכםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב.. אז שהוא מגיע לברוך הבא הזה הוא מראה לי מן הודעה שיש לי זיכרון וירטואלי קטן כזה והוא אומר לי שאני יגדיל זה מה שהוא כותב: זיכרון וירטואלי מוגבל במערכת שלך לא קיים קובץ דפדוף או שקובץ הדפדוף קטן מידי. כדי לתקן את הבעיה עבור על מערכת שבלוח בקרה לחץ על כרטיסיה מיתקדם ותחת ביצועים לחץ על הגדרות. בכרטיסיה מיתקדם לחץ על שינוי לחץ על גודל מותאם והקלד גודל התחלתי או מרבי של קובץ ההחלפה. הוא גם לא נותן לי ללחוץ על המתנה איפה שמכבים תמחשב.. שאני ניכנס למשחק מסוים הוא אומר שאין זיכרון.. מה עושים אחים שלי?????????????? הינה תמונה שאני מנסה לסדר ולא הולך... הינה תמונה של המשחק שלא נותן לי …

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by Bh,

קניתי כונן קשיח 250GB SATA2 16MB Buffer. משום מה אני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו בעזרת תוכנית ההתקנה של ווינדוס כי אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, אך תוכנית ההתקנה כותבת שכנראה הדיסק פגום, או משהו אחר, היא פשוט לא מצליחה. ניסיתי גם בתוך הווינדוס עצמו לפרמט ואותה בעיה. מישהו יודע מה הפתרון? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  9. עזרה SPEED FAN מראה 56 מעלות בHDD וטמפ' בין 49 ל50 ומראה סימן אש בשתיים האחרות טמפ' 2 2- ובטמפ'1 בכלל 55- וכחה גם המחשב שבסלון שהטמפ' נמוכות ממה זה יכול להיות

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by itaim,

שאני מחבר למחשב את איפוד למחשב הוא כותב שהתקן מהיר חובר ליואסבי לא מהיר וככה זה בכל נק' של USB במחשב הלוח הוא IC-7, אני משוכנע שיש לו USB2 מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by ocraft,

סאפ פורום תמיכה? טוב כדי שיהיה יותר מובן אני ירשום בשלבים בדיוק מה אני עושה: אני מכניס את דיסק הWindows XP Prof.. אני מאתחל את המחשב מגיע למסך הכחול שטוען את הקבצים הוא משכתב לי שלא ניתן לזהות את ההארד דיסק ולבדוק אם הוא מחובר למחשב או תקין מה עושים ?הדיסק לא פגום - פרמטו איתו לפחות כמה פעמים לפני ואחרי שניסיתי..

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by BneXt,

היום בצהריים נכנסתי למשחק אחד במחשב וראיתי שיש DELAY קטן בין הפעולה שאני עושה במשחק לבין הזמן שהקול נשמע, למשל אני יורה ב-CS עם אקדח ירייה אחת אז הרעש של הירייה מגיע 3 שניות אחרי, זה קורה לי בכל המשחקים וגם בסרטים. טוב אז ככה מחקתי את הדרייבר של הקול (Realtek AC97 audio) והתקנתי אותו בחזרה... בסיום ההתקנה עשיתי כמובן ריסט למחשב הפעלתי זה מצא לי חומרה חדשה התקנתי ובסוף זה כותב לי : (AC'97 this device cannot start(code 10) הדרייבר לא עובד ואין לי סאונד במחשב. עכשיו מה בעיה כאן? למישהו יש פתרון ויכול להביא לי אותו? תודה...

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by eliyhaoo,

שלום התקניתי עכשיו על המחשב שלי כרטיס קול חדש sound blaster x-fi platinum ומשהתקניתי אותו זה עשה לי ERRORS שהדלקתי את המחשב לגבי הכרטיס מסך וגם הDRIVER של הכרטיס מסך לא נפתח עכשיו אני הורדתי DRIVER חדש ומאז שאני פותח את המחשב הוא נותן לי ERORR חדש והוא- " Cant find ATI video boared" עכשיו כבר התחליתי לחשוב שהלוח אם אולי לא עומד בכרטיס מסך כל כך חזק [ radeon X850XT PE ] ובכרטיס קול הזה אבל זה לא נראה לי הגיוני כי הוא די חזק [ זה asus a8n-sli deluxe] עכשיו אני חושב שאולי יש בניהם איזה התנגשות [ בין הכריטס מסך - לקול] ומשהוא נותן לי את ה ERORR הזה הDEIVER גם לא עולה אבל עכשיו בניגוד למיקודם [ לDEIVER הישן] אני יכול להפעיל אותי ידנית [ הDRIVER של הכריס מסך] ומאז ירד לי ה FP…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. שלום לכולם. ראשית, לא ידעתי היכן הכי נכון לרשום על הנושא הזה, אז אם יש שיקול של המנהל להעביר אז אשמח. לאח שלי יש מחשב נייד של dell והוא רוצה לחבר מקלדת חיצונית לעבודה על המחשב, שיהיה לו יותר נוח לפעמים כשהוא בבית. אז יש לו מקלדת ps/2 רק אין חיבור כזה במחשב הנייד, אבל יש לו חיבורי USB. נכון, יש מקלדות USB די זולות אבל הסיפור הוא אחר. הוא מצע בחנות אלקטרוניקה כלשהיא ממיר מps/2 לusb (למי שמכיר את הממירים הירוקים האלה לעכברי usb, זה פשוט אותו דבר רק הפוך. במקום להתחבר לps/2 זה מתחבר לusb). הוא חיבור את הממיר לusb ואת המקלדת לממיר, אבל זה לא עבד. חשבנו על אפשרות שאולי צריך דריבר, אבל לא מצאנו. לכן אולי למישהו מכם יש פתרון לעניין, מישהו אולי מכיר דריבר ע"מ לחבר את המקלדת ps/2 ל…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  15. שלום! מחיצה D אצלי עם קבולת 120 ג'יגה .בפועל חומר במחיצה יש לי 62 ג'יגה וזה ע"י בדיקה שעשיתי במאפיינים. מה הענין? תודה

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  16. תראו כל פעם שאני רואה סרט תמיד אחרי כמה שניות הוא נתקע. וזה לא קשור לקודקים כי יש לי תמיד תחבילה המלאה והכי טובה. וזה קורה לי גם שאני משחק במשחקים אז בהרבה משחקים אני לא יכול לשחק כי אני משחק ואחרי 5 דקות המחשב נתקע ולא חוזר לעצמו אז צריך לעשות ריסטרט ושאני מוריד משהו ואני מסתכל על החלון הורדות יורד אז גם נתקע המחשב והוא לא חוזר לעצמו. אז אני צריך למזער אותו ואני לא יכול לראות מה קורה. אני מעדכן תדרייבר גראפיקה של ניבידיה כל פעם המחשב שלי הוא ישן אש אבל אני צריך להיסתדר בו. Intel p4 1.8 Geforce 2 mx 440 256Ram 40Giga מה אתם ממליצים לי לעשות? איך אני יכול לבדוק תבעיה יותר לעומק ? תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by shlom_eminob,

שלום לכולם מאז שקניתי מחשב חדש כשאני מכבה את המחשב הנורות של עכבר(אופטי) והמקלדת דולקות גם כאשר המחשב מכובה. אני לא יודע בדיוק איפה יכול להיות הבעיה אבל אני משתמש עם אותו וינדוס גם במחשב הקודם וגם עם החדש ואני חושב שיש בעיה או בחומרה או איזה הגדרה בביוס . הנורות ממש מעצבנות בלילה דולקות בחושך תודה למי שמנסה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by abyss20,

יש לי עכבר לוג'יטק MX-1000 והוא כל חצי שעה לערך קופץ לי, התקנתי את הדרייברים של העכבר אבל הוא עדיין קופץ.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  19. שאני שם סרט לא משנה באיזה נגן הוא נהיה כהה כזה... מה הבעיה ? מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by amittt,

יש לי מעבד celeron 2.4d והמאוורר שלו מרעיש המאוורר של המעבד מרעיש תנו לי פתרונות מה אפשר לעשות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  21. השגיאה: Verifying DMI Pool Date Boot From CD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אין שום דיסקט או דיסק בכוננים אין כלום (הייתה לי בעיה כזאתי פעם וזה היה בגל שהשארתי דיסקט בכונן). מה עליי לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. קיבלתי זכרונות של KINGSTON 512 MB PC3200 400MHZ DDR בקיצור חברתי אותם המחשב מצפצף כשהזכרון מחובר עם הזיכרון הישן שהוא גם 512 לא אותו חברה.. שאני מחבר אותו לבד הוא עובד וגם שההוא לבד הוא עובד... למה הם מתנגשים מה הבעייה ???

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by Trol,

קיבלתי מסך כחול באמצע התקנת משחק, זה באמת הפתיע אותי, זה מה שהיה רשום במסך הכחול: A Problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ...(רשום כל הסיבות שזה יכול לקרות) Techhical information: *** STOP: 0X0000000A (0X8383A598,0X00000002,0X00000000,0X804F5828) Begining dump of physical memory Physical memory dump complete מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הסיבה העיקרית למסך הכחול הזה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה מעיקה בה המחשב נתקע על מסך כחול ובו כתוב שיש בעיה עם הTCPIP.SYS ואין ברירה אלא לאתחל אותו מחדש. הרצתי חיפוש בפורומים שונים לגבי מסכים כחולים וקראתי שייתכן שהבעיה היא תוכנתית או חומרתית, אני מצרף את 5 הדאמפים האחרונים שלי כדי שמי שמבין יוכל לנתח אותם ולעזור לי לפתור את הבעיה.. וזה המפרט שלי (ולא נעשה לו אוברקלוק): Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 Coolermaster CAC-T05 Centurion 5 Samsung SyncMaster 930B תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by Ido.G,

היי, (אני לא בטוח האם זה קשור לפה או תמיכה טכנית.... אז אם צריך להעביר. תודה) היום העברתי כונן קשיח ממחשב אחד (WD 40GB 2MB), עליו היתה מותקנת חלונות XP למחשב Celeron 1200@1600 שרציתי להתקין לאמא שלי. על הכונן היו שתי מחיצות, אחת NTFS ואחת FAT32. ניסיתי להתעסק עם הכונן ה FDISK (שכמובן לא זיהה את מחיצת ה NTFS ולא יכול היה להתעסק איתה) ועם התוכנה של MAXTOR (שכצפוי לא רוצה להתעסק עם כונן של WD). בשלב כלשהו ה FDISK החליט שהוא לא יכול לקרוא מהכונן או משהו כזה....... חיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי לפרמט אותו. הורדתי את התכונה של WD- Data lifeguard tool. היא מזהה את הכונן, וכביכול יוצרת מחיצה ומפרמטת אותה- אבל זה לוקח 20 שניות (זמן לא סביר). לאחר מכן אני רואה את הכונן בחלונות…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.