תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אהלן טוב המחשב נתקע.. בהתחלה חשבתי שזה בעית תוכנה, אבל טעיתי (הוא נתקע גם במהלך MEMTEST)... בכל מקרה, הוא נתקע (המסך תקוע, שום דבר לא מגיב) באופן אקראי, לא הצלחתי להבין מתי זה קורה (צפיה בסרט למשל..) בהתחלה חשבתי שזה הכונן הקשיח, אבל החלפתי אותו והבעיה נמשכה. חשבתי עכשיו שהבעיה אולי בזכרונות, והרצתי MEMTEST וגם, פעם ראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית לא נתקע (הפסקתי אחרי שעתיים). עכשיו אני בודק MEMTEST עם כל סטיק בנפרד (512).. מה אני עוד יכול לעשות כדי לאתר את הבעיה? נ.ב. המחשב: AMD64 3000 VENICE 2X512 DDR 400 DFI NF4 ULTRAY INFINITY 6600 PCIE
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מדובר במפרט ה-Download GiMP שלי (שניתן לראות אם לוחצים פה בצד <--) לאחר הדלקת המחשב, רואים את כל השלב של עליית הביוס, והווינדוס מתחיל לעלות (כשיש את הבר הכחול הזז הזה), ואז המסך נכבה. לחיצה על המקלדת או הזזת העכבר לא עוזרת, לא רואים ווינדוס. אני יודע שהווינדוס כן עולה, כי אני יכול להעתיק מהמחשב קבצים ברשת למחשב השני. מחובר למסך VP171 דרך יציאת D-SUB.. מעבר ליציאת DVI לא פותר את הבעיה עד כמה שזכור לי מהפעם הקודמת. לאחר שזה קרה לי פעם שעברה, פירמטתי את המחשב, וזה חזר לעבוד. ב-Safe Mode הווינדוס עלה פעם קודמת, עכשיו כבר יש לי disk read error. הכונן הקשיח עושה רעשים קצת מוזרים, אני מפחד שהוא אולי גוסס.. למרות שאולי זה פשוט קשור לבעיה. רעיונות או הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי צורב שתומך בצריבת דיסקים דו צדדי. עכשיו אני רוצה לצרוב דיסק די וי די דו צדדי מקורי, ואני לא יודע איך. האם צריך תוכנה מיוחדת? או שצורבים כל צד בנפרד? דברים שאני צריך לדעת? תודה מראש! בר!
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כשעושים פירמוט מהיר, המידע על הדיסק הקשיח נשמר, אך נמחק מיפוי הקבצים. עשיתי פירמוט מהיר למחשב ואני רוצה לשחזר, אני יודע שיש תוכנה שעושה מיפוי מחדש לקבצים על הדיסק קשיח אבל אני לא יודע איך קואים לה ואיך עושים את זה. מישהו יודע איך משחזרים??? מישהו מכיר תוכנה כזאת (אני בטוח שיש דבר כזה אבל אני לא מכיר)???? בבקשה תעזרו זה ממש דחוף וחשוב
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי! כרטיס SD חדש שנרכש ממש עכשיו (אבל לא בארץ) פורמט מספר פעמים, ובפעם האחרונה משום מה התפרמט ל1GB במקום ל2GB.. למישהו יש רעיון/הפניה לתוכנה שמאפשר לפרמט מחדש לנפח האמיתי שלו? יעזור לי מאוד.. אגב, הוא למצלמה דיגיטלית, לא לPDA, כך שתוכנות לPDA לא יעזרו.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח ECS P4VMM2 socket 478 http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=436&MenuID=22&LanID=9 אחרי הפירמוט הורדתי את הדרייברים מאתר החברה,התקנתי והכל טוב.. החומרה מזוהה ומותקנת במחשב אבל... אין סאונד... המיקרופון נכנס הצלחתי להקליט איתו,אבבל לשמוע אני לא מצליח כלום,לא מדיה פלייר לTS לא רשמקול ולא סאונדים של המערכת הפעלה... מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאחר שעשיתי עידכון ביוס כושל וכתוצאה ממנו המערכת לא הגיע לPOST SCREEN (כל המנורות דולקות כשאני מדליק את המחשב ואין SIGNAL מהמסך) הייתי בטוח שהלוח נדפק, לקחתי את הלוח להחלפה באחריות ובבדיקה שעשו לידי ראיתי שהלוח עובד כמו שצריך... חזרתי הביתה מתוסכל מנסה להבין למה אין פוסט, הוצאתי הכל והרכבתי מחדש והבעיה נמשכה.. לבסוף לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים קרובה שקרובה לבית שלי (הם לקוחות אצלי איפה שאני עובד אז הם היחידים שיכלתי לסמוך עליהם קצת) מהמסקנה שהם הגיעו אליה, הם בדקו לידי כל דבר במחשב ושום דבר לא עזר חוץ מחלפת המעבד (שאת זה הם ביצעו לא לידי) המעבדה התקשרו אלי אחרי שהכתי מהם ואמרו לי שהבעיה היא במעבד, הם כדברם לקחו מעבד אחר (תושבת 478 כמו שהיה לי) חיברו אותו ללוח ויש פוסט וה…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בקשה כל הזמן שאני עושה ריסט או פתיחה למחשב...מופיע לי מסך כחול ואני צריך לעשות שוב ריסט בקשה אני צריך עזרה בניתוח תודה http://rapidshare.de/files/13401434/Minidump.rar.html
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אתמול בלילה המחשב הוריד כל הלילה קבצים שלי..... בתוכנה LIMEWIRE אבל כשהתעוררתי היום הוא פתאום היה רק מסך שחור..... המחשב עושה עכשיו גם רעשים כל פעם שהוא חושב מה שהוא לא עשה קודם.....אולי הקובץ דפק אותו....אני ממש חייב לתקן אותו... ואני לא יכול ללכת למעבדה מסביות אחרות... בבקשה תגידו מה לעשות...אני מכנסי תדיסק של המערכת הפעלה לשני הכוננים והוא לא מזההה!!!
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי במנהל הגדרות אינפרא אדום פעיל מה זה נותל לי איך מפעלים אותו הלוח שלי זה ga-k8nf-9 גיגביט
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
בעיה ממש מוזרה עם המחשב המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד בפתאומיות וחוזר לעבוד אחרי קצת זמן או אחרי שאני נותן מכה למארז בנוסף הוא עושה מעיין רעש של הפעלה מחדש (ביפ בדיקה כשהמערכת עולה). למישהו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מכווצים משהו לתוך WINRAR כאילו שאני לוחץ על קובץ יש לי כמה אפשרויות ששיכות לWINRAR אבל זה רק להכניס את הקובץ לארכיון ווינרר בלי לקבץ אותו.. לעומת זאת אם אני בוחר דחס ושלח באימייל הוא כן מכווץ אותו.. איך אני מכווץ ומשאיר אותו לדוגמא על השולחן עבודה?
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
קודם כל, אני רוצה לציין שכל הרכיבים עובדים טוב. הכל הוצא ממחשבים שעבדו טוב. עכשיו, הייתי צריך לשלוח את המחשב שלי הבייתה לפני מעבר דירה, אז לקחתי את האהרד דיסק שלי לחבר למחשב של חברה שלי שגרה איתי בשביל להשתמש בנתיים במחשב. חיברתי אותו בכל ג'ימפור אפשרי, ואיכשהוא גרמתי לו לעבוד בתור Slave. עכשיו, אני רוצה שהוא יהיה הMaster, ושאני מחבר אותו ככזה, או כיחיד, שהwindows עולה, אני מקבל לשבריר שניה מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. זה קרה לי עוד פעם לפני זה שקניתי את המחשב של חברה שלי, וזה שקניתי ממנו (קרוב משפחה שהוא גם תכנאי מחשבים בדרך) אמר שזה קשור לאיזהשהיא הגדרה שניתן לשנות או משהו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שוב, שלפני המעבר, הוא פעל, כרגע אני ניגש לקבצים ממ…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה? האידיוט שמכר לי את המחשב שם בזמנו סיסמה והוא שכח אותה האם ניתוק הבטריה בלוח האם של המחשב הנייד תאפס את הסיסמה? אני אודה לכל המבינים שיתנו לי תשובה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה מאוד יש לי לוח אם MSI 945PL NEO עם 4 יציאות PCI רגילות (בנוסף ליציאת PCI EXPRESS X16 ו- PCI EXPRESS X1) ניסיתי לחבר כרטיס FIREWIRE ליציאת PCI אחת מתוך ה- 4 הקיימות ושניסתי להדליק את המחשב, כלום לא קרה המחשב לא נדלק, המאוורר לא פועל והאור אפילו לא נדלק, המחשב פשוט מת ! כאשר נסיתי להעביר את הכרטיס ליציאת PCI אחרת המחשב נדלק כרגיל ועובד תקין (?!) מסתבר שכאשר הכרטיס מחובר לאחת מ - 2 היציאות השמאליות המחשב לא נדלק וכאשר הוא מחובר לאחת מ - 2 היציאות הימניות הוא נדלק ועובד תקין למישהו יש מושג מה קורה כאן ? האם זה קשור לג'ימפור כלשהו או להגדרות כלשהן ? תודה מראש לכול העונים ...
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אוקיי אז אני שואל: מה יקרה אם אני יכניס CD של PS2 למחשב שלי? המחשב יקרא אותו? יהרוס/ישרוף אותו בכל דרך אפשרית? הוא אחר-כך יפעל עוד הפעם בPS2? (הערה: יש לי כונן צורב DVD אם זה משנה) מה יקרה אם אני יכניס CD של מחשב לPS2? הPS2 בטח שלא יקרא... אבל האם הוא יהרוס אותו בכל דרך אפשרית? אחר-כך הוא יפעל עוד הפעם על המחשב? (כן כן אני מדבר על דיסק משחק, לא מידע... למרות שדיסק משחק זה סוג של דיסק מידע...) ???
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ממש פעם ראשונה שהתקנתי אותו ואני לא מצליח להתקין את הכל יש לי את הדיסקים דריברים של MSI ושמה יש לי דריבר שנקרא: קריאיטיב אדיו דריבר וכשאני לוחץ עליו אז הוא כותב לי באנגלית"בבקשה תתקין! את הדיסק השני של קריאטיב אדיו דריבר" הכרטיס קול שלי זה סאונד בלסטר 24BIT LIVE יש רעיונות וזה דיי דחוף!?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Mag TFT 17 אינ'ץ חדש.בקרטון לא היה דיסק כלום. אני מחפש תוכנה קטנה שבודקת מיפרט על המסך שלי. כדי לדעת איזה דגם מסך? מה מהירות? כמה MHZ? כמה רוצולוזייה יש במסך, עד כמה מוגבל? אני לא מתכוון לכרטיס מסך AGP או PCI EXPRESS. או לוח אם. אני רוצה לדעת מה התכונות במסך שקיבלתי. איפה אפשר לימצוא תוכנה כזאת לבדיקה? בתודה מראש מייקל
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקיי אז הסיפור הוא ככה: כיבתי את האייפוד כמו שאני תמיד מכבה אותו; לחיצה ארוכה על הכפתור PLAY/PAUSE אבל באמצע צפייה בסירטון. האייפוד נכבה כרגיל ואז נעלתי אותו כדי שהוא יכבה לגמרי, לפחות ככה אני חושב (תמיד כשעשיתי זאת אז גם האוזניות עשו רעש כאילו ניתקו אותן מהחשמל...) ואז כשהדלקתי אותו בחזרה אחרי בערך שעה, הוא נדלק מאוד לאט (כאילו המסך הופך לשחור אבל שחור מהLEDים לא כשהם כבויים) ויש לי את התמונה, מאוד מטושטשת ובשחור-לבן של התמונה האחרונה מהסירטון שראיתי... מאז הוא לא מגיב, שום דבר לא עוזר, אי אפשר אפילו להתחל או ל"פרמט", כלום! מה נראה לכם הבעיה? ומה הפיתרון? תודה בהקדם לכם אנשים! אוהב אתכם!
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים נשרף לי הספק כח, ואת זה אני יודע מכיוון שממנו יצא הריח, וגם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב, הוא קיצר שחיברתי אליו חשמל והעברתי את המתג ל1. היום קניתי ספק חדש איכותי, של HEC 400W ART עלה לי 180 שקל. הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב, את הכבל הראשי למקום שלו, ואת כל הכוונים-קשיחים\אופטיים, FLOPPY מאווררים למולקסים. עכשיו המחשב לא עובד כאשר אני מנסה להפעילו, אבל אני כן רואה שהלוח נדלק לשניה! (מראה FF ונכבה, וחוץ מזה שום דבר) מי שמכיר EPOX 8RDA+ יש לו מד קטן למטה של אחוזים, אני רואה לשניה FF וזהו. עכשיו שמתי לב שבספק הזה יש מין כבל של 4 כניסות(כניסות כמו של הכבל הראשי, רק קטן,בנוי בצורת ריבוע 2למעלה 2למטה) בספק הקודם לא היה כזה כבל וזאת נראת לי הבעיה, שצריך לח…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני חושב שזה בגלל האנטי וירוס כי רק הוא מאחר יש לי 256MB OF RAM... אני יודע שתגידו לי שאני צריך לקנות עוד אבל יש עוד דרכים שהווינדוס יעלה יותר מהר? נ.ב יש לי Anti Virus Kaspersky ופיירוול Kerio
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הצורב בשימוש קצת יותר משנה ועכשיו המהירות של צריבת הcd ירדה מ40 שזה היה המקסימיום ל16 שזה עכשיו המקסימיום מה אפשר עשות או מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי דיסקטים חדשים,הכנסתי אותם לקונן הדיסקטים והוא ביקש שאני יעשה פורמט להם,עשיתי.אחרי זה הכנסתי לדיסקט אחד כמה עבודות(בWORD) ולמחורת ניסיתי להכניס את הדיסק לכונן הדיסקטים שבמקיף שלנו ולא יודע למה אבל הוא ביקש שאני יעשה פורמט לדיסקט(ואם אני עושה פורמט הוא מוחק לי את כל העבודות) וגם ניסיתי להכניס אותם בספרייה העירונית וגם שם הוא ביקש שאני יעשה פורנט ורק מתי שאני מכניס תדיסקט בבית הוא נכנס אליו בלי שום בעיה ומראה תעבודות. חברה יש פתרון לבעיה הזאת? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-