עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בלתי נסבל אני חושב שיש לי בעיית זכרון הרצתי אנטי וירוס. מצא דברים אבל לא שיפר מעבר בין מסכים לוקח כ 30 שניות ולפעמים פשוט לא עובר. אני מיואש.. לא מבין כלום במחשבים. הצלחתי לצלם משהו שאולי יעזור להבין - קשור אני חושב לשימוש הזכרון

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Vaz,

המחשב כל כמה דקות מתכבה לגמרי ונלדק מחדש. מתכבה ממש כמו שלוחצים על ה power כמו בקצר חשמל נגיד ואז נדלק מחדש לבד. מה זה יכול להיות ? גם בדקתי ואין קבצי mini dumps ? אז זה לא בעיית תוכנה או וירוס ? יכול להיות שמשהו בבית עושה לי קצר ומכבה את המחשב ? מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Sven,

כאשר חזרתי היום הביתה גיליתי שהמחשב נתקע, ניסיתי לאתחל אותו וכל מה שעלה זה מסך שחור. בבוקר לעומת זאת המחשב עבד בצורה מעולה. לידע כללי הוא עבד כל הלילה. כדי לסדר את הבעיה ניסית כמה דברים כגון: לעבור לעבוד עם מסך אחר ולהחליף את כרטיס המסך אך אחד מהנ"ח לא עבד, למרות זאת כרטיסי המסך והמסכים שבדקתי עובדים. במה יכולה להתבטא הבעיה במחשב?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by tazok,

אוקיי יש לי בעיה רצינית עם המחשב ואני יפרט אותה פה ואת התהליך שניסיתי כדי לתקן את הבעיה המוזרה הזאת אוקיי אחרי שקיבלתי את המחשב לפני שבוע וחצי בערך הייתי שמח וטוב לב שקיבלתי סוף סוף מחשב חדש וגם חזק בדיוק כמו שרציתי... אני מפעיל אותו בדיוק כמו שהוא בא עם רק עם סידירום של asus וכל שאר הדברים שיש במפרט חוץ מהצורב... ביום שלמחרת נזכרתי שלא חיברתי בכלל את הצורב לקחתי רת הצורב הכנסתי אותו חיברתי את החשמל הכל.... המחשב לא עולה!!! אני מסתכל חושב ולא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי המאווררים נדלקים כלומר המאוורר של המעבד המאווררי מארז והמאווררים של ה5900 כולל המנורות של הצורב והסידי משום מה המתח לא מגיע להרד דיסק שלא נדלק בכלל... כלומר לא מתחיל להסתובב.. אני כבר אמרתי מי יודע אולי …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tomer84,

שכשמדליקים את המחשב המאוורר שמוציא אוויר מסתובב קצת ומפסיק והמנורה בקדמת המארז דולקת לכמה שניות ומפסיקה גם היא הלוח אם שלי:asus p5kpl-cm מעבד intel e5300 וזה עם 2 ג'יגה ראם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by alias,

תראו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא איך אפשר לעשות את זה אוטומטי????שיכנס לבד לשם משתמש שלי???

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by DS,

שאלתי בפורום לוח אם וזה אבל אמרו לי לפנות לפה. בכל אופן אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי לזה:http://zap.co.il/model.asp?model_id=305667 בגלל שהמחשב שלי איטי צב. זה המפרט: לוח אם p4c800 delux מעבד 3G זיכרון כרגע 512 60 GB בכל אופן כל המחשב שלי תפוס לגמרי מבחינת הארד דיסק והוא זז לאט אז PLEASE HELP

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by DykL57,

שלום לכולם. אני צריך בבקשה עזרה יש לי מחשב דיי חזק inter i7 4790 3.6GHz עם 16gb זיכרון יש לי 2 כונני דיסק קשיח: ssd שעליו מותכן הדפדפן והנגן. ואחד רגיל שעליו יש סרטים ושירים וכו' ואני עדין מרגיש שהוא בקושי זז. מה יכול להיות הבעיה?! משהו בהגדרות?

9. Started by gtx980sli,

שלום לכולם יש לי מעבד I5 4570 והוא עבד מעולה אבל לאחרונה המחשב ממש לא זז. אני יפרט הוא נדלק ונכבה מאוד מהיר (WINDOWS 8 ) אבל האינטרטנ לא זז ושאני משחק מינכרפט הוא רץ על 20 פריים פור סכונד גם הBS PLAYER מאוד איטי אבל הVIDEO של MICROSOFT עובד רגיל ומהיר. עשיתי ריפרש למערכת וגם שחזור לנקודת זמן אחרת אבל כלום לא עוזר שמתי לב שגם המאורירים עובדים יותר מכרגיל (כאילו המחשב מתאמץ) המחשב יותר מרעיש אבל פתחתי אותו והוא נקי יש לי 8 רם ואין לי מושג מה קרה לו אני צריך עצות דחופות נ.ב אני מריץ אותו על אינטל HD 4600

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי לפני שבועיים פירמטתי את המחשב, הגדרתי הכל כרגיל והתחלתי לעבוד איתו... בהתחלה הייתה איטיות כימעט בלתי מורגש, אבל ב4 ימים האחרונים כבר אי-אפשר לסבול את זה.. כל שעתיים-שלוש המחשב נתקע....עובד באיטיות ובתקיעות... לפני הפירמוט הייתי יכול להריץ משחק+אימיול+bitcomet....עכשיו אני בקושי מריץ משחקים... המחשב שלי מוגן כראוי...ואין שום וירוסים\ספייוורים וכו' עשיתי איחוי דיסק והבעיה עדיין לא נפתרה... **<-המפרט שלי כתוב בצד...** בדקתי גם שהמעבד\זכרונות פועלים במהירותם הרגילה... חשבתי שאולי זה הoc לכרטיס מסך, אז עכשיו כל המחשב שלי בסטוק... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה... תודה מראש... Install

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by KingYes,

שלום, כאשר אני משתמש ב-DVD שלי (SAMSUNG), המחשב פשוט לא זז לי. הכל עובד לאט.. ובדקתי וזה הבעיה רק ב-DVD. ניסיתי בכמה דיסקים וזה פשוט בעיה בכונן. איך אפשר לדעת את שורש התקנה ומה הפתרון בנושא זה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by צחי,

יש לי פנטיום 3 300mh עם 128 זיכרון ולוח אם של אביט דגם va6 והמחשב פשוט זוחל!!!! רציתי לדעת אם הוספת זיכרון תתן קצת מהירות, ואם כן איזה זיכרון כדאי? האם כל זיכרון sdram יעזור? או שאני חייב להוסיף מאותו סוג כמו שיש לי. כי ראיתי שיש כמה סוגים של sdram 128 יש 100mh ויש יותר

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by moravia_moti,

שלום! יש לי מחשב נייד חדש יחסית (חצי שנה) של ACER מעבד i5 עם 4 ג'יגה זיכרון וווינדווס 7 ולא מזמן קרה לי פעם ראשונה שהפעלתי סרט היי דפינישן(כבר הפעלתי לפני סדרות בהיי דפינישן ולא קרה כלום..) והמחשב נהייה ממש איטי, אחוז השימוש בזיכרון הוא 95 בערך וכשאני מסתכל במנהל משימות בלשונית של התהליכים פעילים אין תוכנות שפועלות ולוקחות כל כך הרבה.. למעשה אם אני יחבר את כל הזיכרון שכתוב שהם לוקחים אני לא חושב שאני מגיע ל400 מגה ביית. מאז זה קרה לי הרבה פעמים גם סתם שלא הפעלתי כלום רק גלשתי באינטרנט, הרצתי בדיקת וירוסים במצב בטוח עם norton, Malwarebytes' Anti-Malware, SUPERAntiSpyware Free Edition, Spybot - Search & Destroy, ועם סריקה און ליין של nod, הם מצאו איזה טרוייאני אחד אבל ז…

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by godis,

שלום, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן.. הוא לא זז.. לפעמים כשאני שומע שירים הם מתחילים להתקע ולזוז לאט.. וגם סרטים. http://img168.imageshack.us/my.php?image=a1lo6.jpg http://img246.imageshack.us/img246/3816/a2jf3.jpg

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by amirw6,

שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 7 64 ביט לפני שבוע החלה תקלה מעצבנת הקשורה לכיבוי צג כמו שאתם מכירים מתבצע כיבוי צג במחשב לאחר 10 דק' ואז בלחיצה על העכבר או מקשי המקלדת המסך נדלק וחוזר לשולחן העבודה של ווינדוס, הבעיה אצלי שאני לוחץ, המסך נדלק אבל נשאר שחור ולא מצליח לחזור לשולחן העבודה אלא אם אני לוחץ ctrl+alt+del תודה מראש לעוזרים=)

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  16. *** עדכון *** עשיתי חקירה קטנה ולקחתי זכרון 256 מהמחשב של אחותי. חיברתי אותו בנוסף ל-2 זכרונות של ה-512 שמחוברים כבר (יש לי 3 סלוטים לזכרונות בלוח אם). הקיצר שוב בוינדוס ובביוס זה מראה 512 מגה זכרון.. אבל ב-CPUZ הוא מזהה את שלושת הכרטיסים. עכשיו שיניתי את המיקום של הכרטיסים ושמתי את הכרטיס של ה-256 בסלוט השלישי (זה שרחוק מהמעבד), והתפלאתי לראות שעכשיו הביוס מראה שיש לי רק 256 זכרון.. וב-CPUZ שוב זה מזהה את שלושת הכרטיסים. מסקנה: המחשב פשוט משתמש בזכרון שנמצא בסלוט השלישי שבלוח אם אבל מזהה את שאר הסלוטים. כלומר מה שאני ישים בסלוט השלישי זה הזכרון שיהיה לי... עכשיו השאלה שלי היא למה זה ככה והאם קיים פתרון או השערה לגבי הבעיה הזאת??? ד"א הנה תמונה מה-Manual של הלוח אם…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Veight,

מיד לאחר שפירמתתי את המחשב המחשב לא יכל להציג סרטים באיחות ותמונות באיחות כל פעם שאני מנסה להציג משהו המחשב מייד ניתקע אם אתה יכולים לעשור לי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by gal426,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב לא נכנס למצב שינה באופן אוטומטי וזה דיי מחרפן אותי הרצתי בדיקה בCMD עם הפקודה POWERCFG-REQUESTS והוא אומר שהכרטיס קול אז ניסיתי בערך 100 פעם למחוק ולהתקין וכלום לא מצליח בסוף אשמח לעזרה בנושא כי אני כבר חסר רעיונות והדרך היחדיה שאולי המחשב ישן לפחות לפי הפקודה שהרצתי זה רק עם אני הופך את האוזניות והרמקולים למצב ''ללא זמין'' ופעם זה לא היה כך זאת התוצאה שהוא אומר לאחר הרצת הפקודה: SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_1462D817&REV_1003\4&2f4d5061&0&0001) An audio stream is currently in use.

19. Started by TZ,

בס"ד שלום שמי TZ יש לי בעיה במחשב שברגע שהוא מנסה לכבות את עצמו, הוא לא מצליח והוא מפעיל את עצמו שוב ושוב ,פשוט מגיע לחלון כחול של שגיאה ומפעיל מחדש ואיני מצליח לקרוא מה הוא כותב.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  20. יש לי מחשב ישן P4 1.4GHz עם לוח אם Intel garibaldi 850 מזה זמן מה, יש לי בעיה במחשב הזה שכאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב במהלך עבודה בווינדוס, או לחילופין עושה SHUT DOWN דרך הווינדוס המחשב לא נכבה. מה שקורה הוא שמתחיל כל התהליך של הכיבוי, הווינדוס רושם שניתן לכבות את המחשב, ואז נשמע קליק כמו מעין כיבוי של המחשב, אך בפועל הוא לא נכבה. לדעתי מדובר בתקלה חומרתית, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למנהלים: במידה ולדעתכם מדובר בבעיית תוכנה (לא סביר, התקנתי כמה פעמים את הווינדוס) נא להעביר לפורום ווינדוס. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by thenry,

שלום קניתי מחשב חדש, לאחר התקנת וינדוס אני מנסה לבצע כיבוי למחשב ולא מצליח. המחשב כבה ממש לחלוטין אבל לאחר כשניה נדלק שוב - דומה למצב של ריסט. התקנתי וינדוס בלבד ללא שום תוספות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by Systema,

לא יודע אם זה המקום לשאול.... אם לא תפנו אותי אבל המחשב שלי נקנה מP100- לא משהו אבל אין מה לעשות לא אני בחרתי אותו. מאז עברה שנה ואיזה 4 פירמוטים ומאז שמתי לב שמשחקים שעבדו מעולה אז- קורסים היום עם מסך כחול עם הרבה כתוב והדבר היחיד שנשאר הוא לעשות ריסט. המשחקקים שכן עובדים הם ביצועים נמוכים מאוד אפילו על ההגדרות הכי נמוכות... והטעינה לוקחת הרבה מאוד זמן (יכול להגיע ל2 דקות) ובכלל הביצועים של המחשב ירדו- וגם המאורר עושה רעש (בדקתי שזה המאורר)ואני לא יכול לנקות אותו כי יש רשת כזאת.. אולי צריך עוד פירמוט או שאולי בגלל שאני בקושי מנקה יש פגיעה באחד החלקים? פירמטתי לא מזמן ומאז בערך הכל התחיל...

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by THELAD,

שלום, בזמן האחרון המחשב החליט לא להתחל, כאשר אני פותח אותו, הוא עושה רעש כאילו הוא עובד, אבל שום דבר. גם אין את הצפצוף מהלוח אם. כשאני מוציא את הבטרייה מהלוח אם לכמה דקות, זכרונות ואת הדיסק הקשיח, הוא ברוב הפעמים כן עולה, אבל כאשר אני מכבה את המחשב, שום לא עולה ושוב צריך לחזור על אותה פעולה של הוצאה (ולפעמים גם אחרי שאני עושה את זה, זה לא עובד. ) חשוב לציין שברגע שיש את הצפצוף מלוח האם, המחשב עולה תמיד. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ??? מדובר במחשב דיי ישן, AMD 3000+, זכרון 512 מגה של קינגסטון, הארד דיסק של היט'אצי deskstar 80GB, לוח אם של ABIT

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. Started by THELAD,

מחשב דיי ישן, AMD 3000+ socket 939 לוח של ABIT AN8 Ultra דיסק קשיח היטאצ'י deskstar כשמדליקים את המחשב, אין אתחול, הוא ניראה כאילו הוא עובד, אבל למעשה לא קורה כלום. אין צפצוף של אתחול. יש מן קולות מוזרים, נדמה לי מההרדיסק, מה שמוביל אותי לחשוב שההרדיסק הלך לעולמו. אם מוציאים את הבטרייה מהלוח האם ואת הזכרונות, זוכים לאיזשהו "רגע של חסד" והמחשב מועיל בטובו להתחל, עד שסוגרים אותו, ואז עוד פעם הוא לא מוכן להתחל. ראוי לציין שהמחשב באופן כללי פעל ממש לאט בתקופה האחרונה, והיו מקרים של מסכים כחולים. זהו . יש משהו לעשות בנידון ? בהנחה שכרגע אין לי אפשרות להתחל.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by danbr,

בשבוע האחרון המחשב שלי החליט שלא לאתחל את עצמו. בין אם אני עושה ריסטרט או מכבה, הוא פשוט נדלק אבל לא מריץ שום דבר. המסך נשאר במצב של תרדמת וכך גם המחשב. רק רעש המאווררים מעיד על כך שהוא פועל. אני צריך להדליק ולכבות אותו מספר פעמים עד שהוא מועיל בטובו להגיב ולאתחל וברגע שהוא עושה את זה הוא עובד בסדר גמור וממשיך לעבוד כל עוד לא ריסטרתי או כיביתי. האם זו בעיית חומרה? תוכנה? האם פירמוט דיסק הסיסטם יעבוד? לא התקנתי שום חומרה חדשה בחצי השנה האחרונה שתגרום לו להתנהג כך. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.