תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
חיבור USB יש ניתוק פתאומי עלי לנתק ולחבר בשביל שהיא תחזור לחיים או לאתחל מה עליי לעשות בכדיי למנוע את התופעה הזו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלתי קראק לווינדוס ולא יודע אם זה עזר כי שהמחשב נדלק הוא אומר תפעול ווינדוס תוך 3 ימים ושאני עושה כן להרשמות הוא עושה לי ווינדוס כבר הופעל מזה ?!?!? המחשב יסגר לי ?!
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה זה מגן ברקים למה זה נועד בדיוק? (שקע כזה כמו שחברת חשמל מציעה) במה זה שונה מ-UPS? (היסטוריה אישית, בהרבה הפסקות חשמל, חלקם מסופות ברקים, נהרס לי הספק כח. רוצה למנוע זאת)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם של Asus וכרטיס רשת 3com gigabyte lom Ethernet נאבד לי הדיסק של הדרייבר אני צריך דרייבר לכרטיס רשת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז של THERMALTAKE, כרגע אני לא מוצא את הדגם, אבל מארז גדול עם 5 מאווררים, והייתה לי בעיה שנשברו לי האוזניות, אז נסיתי לחבר אוזניות רגילות, והכבלים היו קצרים מדי, להפתעתי במארז על החלק העליון היה חיבור לאוזניות ומיקרופון, נסיתי לחבר אותם למארז, קראתי בהוראות אני חושב שחיברתי נכון, אך הם לא עבדו, הוצאתי את החיבורים מהמארז, נעלם לי הקול במחשב עצמו, אין קול. השאלה שנשאלת, האם לקנות כרטיס קול חדש? ( ראוי לציין שהכרטיס קול שלי היה ONBOARD של MSI NFORCE2 ) או ששיחקתי עם הג'אמפרים הקטנים שהיו בלום אם, אבל אני חושב שהחזרתי את הכל למקום כמו שהיה בהתחלה, הצעות לפני שאני הולך לקנות?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אתמול קניתי צורב DVD של ASUS. חיברתי אותו לפי הכבלים כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב מסומן שיש לי רק כונן אחד והוא הצורב הDVD והצורב השני "נעלם". הכנסתי דיסק לצורב DVD והוא לא מצליח לקרוא אותו טוב...ניסיתי אחר כך לצרוב משהו בצורב DVD והוא לא צרב. מה אני צריך לעשות? הלכתי היום לחברה והוא חיבר את הצורב והכל היה תקין עכשיו שוב חיברתי ושוב אותו בעיה תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קניתי לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומעבד חדשים למחשב שלי. (יש שיגידו שבעצם קניתי מחשב חדש, לא משנה) העניין הוא שאני עדיין רץ על הספק כוח שהגיע עם המחשב הישן...400 וואט לא סוליד, של חברה ג'נרית כלשהי. הלוח אם עושה לי בעיות עם הUSB לפעמים, הדיסק קשיח עושה כאילו הוא מסתובב לאט מדי, ומשום מה אני מרגיש כאילו המערכת כולה מתנהגת מוזר. יש מצב שאלו סימפטומים של תת מתח? איך אני יכול לדעת אם המערכת שלי מקבלת מספיק מתח?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים הרחתי ריח שרוף מהמחשב. מובן שכיביתי אותו מיד. בפנים ראיתי שהמאוורר של כרטיס המסך שלי (מאוורר סטוק של Msi X1300Pro) פשוט נפל מההיטסינק. יש לציין שההיטסינק נשאר על הכרטיס. הלכתי לקנות Zalman VF700-AICu, שהתברר שאינו מתאים לכרטיס שלי. מחר אני אלך לקדוח בו חורים כדי שהוא יתאים. בכל מקרה, ניסיתי בינתיים להפעיל את הכרטיס עם מאוורר 92MM צמוד להיטסינק. המחשב נדלק, אבל כל המסך מלא פסים צבעוניים לאורך, אפילו לפני שהווינדוס עולה, ומובן שאי אפשר לראות כלום. נגעתי בהיטסינק של הכרטיס, התברר שההיטסינק פושר לחלוטין. האם ייתכן שהכרטיס נהרס, או שהחלפת מאוורר תפתור את הבעיה? בתודה, un|que
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תראו, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט ואני לא יודע מה החברה שלה... הנה התמונות שלה www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg כשאני מכניס אותה היא לא מזוהת.... מה עליי לעשות? תודה מראש :]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן ה DVD שלי הפסיק לקרא דיסקים של DVD הוא עדיין צורב דיסקים רגילים אבל כשאני מכניס DVD הוא מתחיל לקרא אותו שעות ועושה רעשים מוזרים, רק כשאני מוציא את הדיסק הוא מפסיק משהו יודע מה הבעייה או פשוט כדי ללכת ולקנות חדש?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק לאחר שהיה חסר לי ג'מפר לדיסק קשיח ורציתי להוציא מהג'מפרים הפנויים על הלוח והחזרתי אותם למקום לפי הכפלה של הבאס ב 5.5 למעבד 733MHZ המחשב עצמו נדלק אבל המסך ב no signal ומשמיע כמה צפצופים בהדלקה. ניסיתי לאפס עם הג'מפר איפוס ועדיין לא עזר - האם עשיתי בסדר - העברתי את הגמפר למצב איפוס כשהמחשב מכובה מחובר לחשמל וגם שלא והחזרתי אותו למקום. וגם הוצאתי את הבטרייה והשארתי אותו ללא חשמל למשך 24 שעות ולא עזר. האם יכול להיות ששיניתי את המכפלה ליותר מ 5.5 ושרפתי את המעבד (למרות שהלוח מגיב למעבד - ניסיתי להפעיל את המחשב בלי מעבד ולא היה צפצופים חוץ מכלום). שהבעיה התחילה ולפני שידעתי שצריך לאפס עם הג'מפר/הוצאת בטרייה, ראיתי 4 קבלים נפוחים על הלוח והחלפתי אותם לאותם קב…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק ומפעיל את האימיול, זה יוצא לעתים קרובות מאוד לשולחן העבודה מהמשחק. מה הסיבה לכך? כדי להפעיל את האימיול על הליבה השנייה אני עושה מנהל משימות-->תהליכים-->מקש ימני על האימיול->קירבה->ומסמן רק את הCPU 01. במשחק אני משאיר את שניהם (CPU 01 וCPU 0).
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בעל המפרט הזה - AMD AM2 3800 Dual Core Asus M2N8-VMX WD 250GB SATA2 7200RPM WD2500YS Leadtek px7300gs LG DVD-RW GSA-H42 SUPER Talent 512 * 2 667mhz באמצע עבודה שגרתית באינטרנט (FIREFOX אם זה רלוונטי) אני שומע מין קליק בתוך המחשב ופתאום הוא עושה ריסט... בלי שום התרעה מוקדמת או כל פעולה מסויימת שאני עושה. מה יכול לגרום לזה? האם אחד מרכיבי החומרה או אולי הווינדוס? כאשר המחשב עולה מחדש (מעצמו, אין צורך להפעיל מחדש) עולה לי הודעה של מיקרוסופט ומודיעה על הבעיה ושואלת האם לדווח על הבעיה למיקרוסופט. אשמח לקבל פרטים נוספים לפני שאפנה לטכנאי, תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אני לא מוצא את הדיסקט ההתקנה(פלופי) שקיבלתי עם הלוח ואני גם לא מוצא את הדרייבר באתר של אביט הדרייבר אמור להכנס לדיסקט 1.44 למי שיש לוח של אביט אני ישמח אם הוא יעלה לפה/ישלח לי את הקבצים תודה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לשאול. איך הטמפ' האלה Motherboard 41 °C CPU 50 °C CPU #1 / Core #1 59 °C CPU #1 / Core #2 59 °C GPU 55 °C GPU Ambient 45 °C Seagate ST3200827AS 45 °C המפרט של המחשב זה Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) BIOS Type Award Modular (12/27/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (256 MB) Video Adapter Radeon X1950 Series (256 MB) 3D Accel…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רב. ביצעתי סריקה עם "ספייט בוט" במצב בטוח- להלן תוצאות בתמונות. מה למחוק ומה להשאיר? מטריד אותי בעיקר "מיקרוסופט אנטי וירוס- מרכז אבטחה"- מה זה אומר? עריכה: מחקתי הכל, רק לא את האנטי וירוס. האם למחוק? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הורדתי מרינדה, ושאני עושה לו התחבר אני מקבל את זה: יש למישהו מושג מה עושים?? ואיך אני עושה שיראו במירנדה תרשימה של האיסקיו הקודם אני ממש אודה למי שיעזור!! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום כולם המפרט כזה: לוח אם של אינטל D845EBG2 מעבד 2.4 לפני כמה ימים התחילה הבעיה...כאשר אני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך כחול עם הסמל של אינטל וזהו המחשב לא מתקדם משם אפילו אין לי כניסה לBIOS לדעתי הלוח אם גוסס לי ניסיתי לנקות אבל, ל"שטוף" את הלוח בספרי מיוחד למכשירים אלקטרוניים וגם זה לא עזר... עזרה מישהו בבקשה?? תודה רבה וחג שמח אסף
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי אותו ואני חושב שהוא עושה קצת בעיות כי המחשב שלי לפעמים נכבה מעצמו לבד בלי לגעת סתם ככה... אני מדליק את המחשב.. משחק בו קצת ופתאום המחשב נכבה ואני מדליק אותו שוב ואז אחרי כמה דקות נכבה שוב ככה זה כל הזמן... אני לא חושב שזה קשור לווינדוס כי כשפירמטתי הוא גם נכבה לי כמה פעמים. מה עושים? זה קשור לספק כוח? או שאחד החיבורים רופפים בתוך המחשב?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד כפול ליבה של INTEL והוא עושה לפעמים שגיאות במחשב... כשאני מפעיל משחק מחשב ואני משחק קצת,אחרי כמה זמן פתאום מופיעה שגיאה Error sending memory 0x000101 to 0x0101011 (לא מדויק) מישהו יודע מה קרה לו? הוא מקולקל? תודה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אתמול שחקתי במחשב ופתאום כעבור כמה זמן נכבה לי המחשב כאילו מישהו הוציא את התקה מהמחשב כשניסיתי להדליק דרך הכפתור מקדימה זה לא נתן לי להדליק, אז ניסיתי ללחוץ על הכפתור השחור שמאחורי המחשב למעלה חיכיתי כמה דקות ואז לחצתי בחזרה כמו שזה היה מקודם ואז לחצתי על הלחצן של הפעלה מקדימה וזה פעל ככה זה קרה לי כמה פעמים לפעמים זה נסגר כעבור הרבה זמן לפעמים כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב ואז פעם אחת זה נסגר ומעכשיו אני לא יכול לפתוח את המחשב בכלל אז רציתי לדעת עם זה בגלל הספק או משהו אחר! ??? ???
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
(שימו לב לCore speed) לפי תמונות אחרות שראיתי זה לא אמור להיות ככה.. זה תקין? מה לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קוראה לי כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב והמסך שחור ואני לא ראה את הנתונים וכשהוא מגיעה לWIN אני ראה רק שני פסים דקים לאורך כול המסך! עכשיו כאשר אין לי את הבעיה הזאת והמחשב עולה טוב אני יכול לשחק ואני אפילו משחק לאורך זמן ואין בעיות.... יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתקרב לסופו(הוא די חדש רק בן שנתיים) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחבר את המיקרופון למחשב והמחשב לא מזהה אותו. ניסיתי מכניסה מקדימה ומאחורה ועדין הוא לא קולט כלום. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-