עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NoamS,

שלום מדובר במחשב עם מעבד AMD , חצי ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של nVidia מדגם 7300LE. יום בהיר אחד (ממש ככה) מדליקים את המחשב ואין תמונה. חיברתי את המסך למחשב אחר - עובד. אז זה לא המסך. אולי הכבל? לקחתי כבל אחר, עדיין לא עובד. זה לא הכבל. אולי ה-BIOS? הוצאתי סוללה, החזרתי. כלום. אותה בעיה אין תמונה. שמתי לב שכאשר מדליקים את המחשב הנורית של הכונן הקשיח לא נכבת. אולי תקלה בכונן מונעת מהמחשב לאתחל? ניתקתי את כל הכוננים...את הDVD הכל. עדיין כלום... אציין שכאשר המחשב פועל ומנתקים את כבל הDVI ומחברים שוב המסך "מזהה" שיש חיבור או אין חיבור. המסך נכנס לpower saving mode. אז כרטיס המסך כאילו "תקין חלקית"? יש משהו שפיספסתי?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by DJO,

אהלן, לאחרונה המחשב שלי החל לעשות קצת בעיות. הוא לא היה מראה שום דבר על המסך, הצלחנו לבודד את הבעיה לספק הכח - שאותו החלפנו. כבר זמן מועט מאוד לאחר מכן התחילו להופיע ARTIFACTS על המסך, נשארתי ככה כמה ימים ובריסט הבא המסך התחיל להתמלא בכאלה עד שאי אפשר היה לראות כלום. עם כרטיס מסך אחר רואים מצוין, וששמים את הכרטיס במחשב אחר אז יש אותה בעיה. מדובר בכרטיס POWERCOLOR RADEON 9800 - http://www.papab.com/agppo9800pro.htm שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים וחצי. יצרתי קשר עם החנות והם אמרו כי האחריות פגה ושאם אני רוצה אני יכול לנסות לפנות ליצרן, באתר של POWERCOLOR כתוב כי למוצרים יש אחריות של שנתיים ובכל מקרה אפשר לפנות רק דרך מי שקנית את הכרטיס. שורה תחתונה, הכרטיס גמור? יש אפשרות לתקן כ…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by neogod,

יש לי צורב LGX52 ולוקח לו לצרוב דיסק של 700 מגה במהירות המקסימלית ב6-7 דקות! מה יכולה להיות הבעיה? אני צורב בדרך כלל על דיסקים של סילבר ליין, אבל ניסיתי גם על דיסקים אחרים וזה עדיין צורב לאט!!!

4. Started by dark crystal,

יש לי בזמן האחרון איטיות במחשב ומרגיש אותה גם במשחקים וגם בגלישה פשוטה באינטרנט, אני לא יודע אולי זה הפיירפוקס בכל מה שקשור לגלישה, יש רגעים שהוא פשוט קופא. במשחקים המשחקים פשוט איטיים, יש תקיעות וקירטועים אבל לא תמיד, לפעמים זה חלק ולפעמים קירטועים. המחשב רץ על Windows Vista x64, מעבד E7300 עם מהירות סטוק (2.6) כרטיס מסך ATI HD6850 1GB לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון 8GB - DDR2 800MHz במשחקים אני משתמש ברזולוצייה מקסימלית של 1080P, אבל גם המשחק אחד הפשוטים כמו FIFA 12 נתקע לי. האם האיטיות יכולה לנבוע מדיסקים קשיחים? הוינדוס ממוקם על דיסק קשיח נפרד של 160GB, וכל שאר הדברים נמצאים בנפרד ב500GB אחרים. אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amirusus,

המחשב עבר פירמוט והתקנה מחדש לאחר החלפת לוח אם, מאז כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצריבה אני מקבל את ההודעה הנ"ל (מצ"ב תמונה) וכאשר אני מנסה לצרוב מהמדיה פלייר (שעד לפני הפירמוט עבד מעולה) אני מקבל הודעה כאילו הוא לא מזהה את הכונן של הצורב (מצ"ב תמונה 2) מה עושים ??? (מערכת הפעלה vista hp) תודה לעונים אמיר [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by itay145,

שלום. קניתי מחשב חדש התקנתי את הדרייברים של הכרטיס והכל (הכרטיס זה GTX 560 TI ) ומדי פעם רשום לי שהדרייבר של הכרטיס מסך נפל וזה תיקן אותו עכשיו זה לא תמיד מתקן ובזמן שזה לא מתקן על המסך יש לי מלא כתמים של ירוק. מה עלי לעשות? נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ד"א.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Bose,

העפתי היום את הספק הג'נרי שלי קיבינימט ושמתי במקום טלמרקטייק 360. בהתחלה הכל טוב ויפה, המחשב עובד וכו שיחקתי קצת באנדרגרוונד ואז יצאתי לווינדוס ואחרי דקה המחשב עושה לעצמו ריסטרט ולא נראה לי שההארדיסק נכבה כי הייתי שומע את זה. אחרי שהוא עושה לעצמו ריסטרט מופיע כזה דף שיורד מ-29 שניות ואז אני לוחץ "start windows normaly" אחרי שאני לוחץ זה טוען את הווינדוס ואז פשוט המחשב קופא!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. הצפצוף אחיד - טון ארוך, הפסקה, חוזר חלילה. לפי פרשנות הצפצופים הבעיה בזכרונות, אך הם היו תקינים. גם בדיקה של כל מודול בנפרד נותנת את אותה התוצאה. מה עושים?

• 24 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. פרטי מחשב : E8400 כרטיס מסך: 9500 GT DDR2 512 יש לי את המחשב כ 3 חודשים(מחשב חדש יחסית). פירוט הבעיה: פעמיים שלוש ביום המחשב ניתקע לי ללא כול סיבה ניראת לעין. זה יכול להתרחש כאשר אני משחק משחק פלאש פשוט או סתם גולש ב ynet. כשזה קורה הרמקול משמיע סאונד קצר של הפרעות(רעש לבן כזה) ואז המחשב ניתקע, ורק ריסט מוציא אותו מיזה. בנוסף, לפעמים(לא תמיד) אני גם רואה מעין שיבוש קל בתמונת המסך עצמו כשהוא ניתקע. (כאילו מריחת צבע קלה ביותר, ממש מינורי אבל קיים) עוד פרט אולי חשוב: בחודש חודשיים הראשונים, הבעיה היתה מתרחשת בתדירות הרבה יותר נמוכה (פעם אחת ב 3-4 ימים, ועם הזמן זה עלה) שאלתי: מזה יכול להיות בהנחה שזה לא וירוס (הרצתי כמה אנטי וירוסים וזה לא מצא לי)? איך אני יכול לדעת מהי הבעי…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. מקווה שזה הפורום..אם לא בבקשה תעבירו. אני כבר מתייאש מזה..אני צריך להקטין או/ו לערוך קטע וידאו ב-mpeg2.. ניסתי בוירטואל דאב..וגם ב-winavi ולא הצלחתי כלום.. אפשר הסבר מפורט איך עושים את זה? בתודה מראש..שלומי.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. Started by benni81,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי בעצמי. אז הנה מפרט ואח"כ סיפור מוזר ביותר. לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400 ספק TT ToughPower 750W זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: EVGA GTX260 Core216 55nm 896MB הבעיה שכשאני מדליק מחשב אין תמונה על מסך, המאוורר על הכרטיס מסך לא פועל. בהתחלה חשבתי שהכרטיס מסך דפוק אך בדקתי אותו בלוח אם GIGABYTE עם צ'יפסט P35 במחשב ישן של חבר, והכרטיס עבד יופי - גם המאוורר עבד מרגע ההדלקה וגם הייתה תמונה על המסך מההתחלה וגם הWINDOWS עלה בלי בעיה. לקחנו את הכרטיס הישן של החבר - 8800GTS (שכמובן עובד אצלו) - וחיברנו למחשב שלי. המאוורר של 8800GTS מתחיל לעבוד אך אין תמונה על המסך. לצורך בדיקה ניתקנו כבל חשמלי (6-PIN) מה-8800GTS והלו…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה מעיקה בה המחשב נתקע על מסך כחול ובו כתוב שיש בעיה עם הTCPIP.SYS ואין ברירה אלא לאתחל אותו מחדש. הרצתי חיפוש בפורומים שונים לגבי מסכים כחולים וקראתי שייתכן שהבעיה היא תוכנתית או חומרתית, אני מצרף את 5 הדאמפים האחרונים שלי כדי שמי שמבין יוכל לנתח אותם ולעזור לי לפתור את הבעיה.. וזה המפרט שלי (ולא נעשה לו אוברקלוק): Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 Coolermaster CAC-T05 Centurion 5 Samsung SyncMaster 930B תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Garbil,

שלום, לפני בערך שבוע המחשב שבחתימה שלי נהרס. גלשתי באינטרנט ופתאום הוא נתקע, עשיתי ריסט והכל נשמע כרגיל רק שהמסך לא נדלק, הנורה נשארה צהובה. בדקתי עוד מסך ואותו דבר. החלפתי HD ולא עזר, הוצאתי את הסוללה ולא עזר. המחשב עצמו כן נדלק, המאווררים פועלים, הנורות בלוח אם עובדות וה HD משמיע רגע. בכל מקרה, אין לי משוג מה הבעיה, אני חושב נשרף המעבד:< מי שיכול לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני עכשיו על סלרון 633 שעבר OC ל 733, תנחמו אותי:< הוא לא היה ב OC.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nir8675,

תמונה אחת תגיד לכם הכל... אני ניסיתי בנרו וגם באשמפו Uploaded with ImageShack.us זה נראה כאילו שהוא לא מזהה שיש לי צורב בדקתי בביוס הוא מזוהה במחשב שלי גם נכנסתי למנהל ההתקנים מזוהה הסרתי והתקנתי מחדש גם לא עזר. תודה רבה לעוזרים....!!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום. יש לי בעייה חדשה והפעם במשחקים. הבעייה היא שכל 4-5 דקות בערך, ממש בערך, המשחק קופא לי ל2-3 שניות ואז ממשיך. אני חייב לציין שיש לי ddr-ram 512, לא קיבלתי שום הודעת שגיאה כלשהי, ואין לי תוכנות זבל שרצות במקביל. אבקש את עזרתכם!!! תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rOnka,

התעוררתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב ופתאום אני קולט שהרזולוציה שאני נימצא בה היא 800X600(כשאני בדרך כלל על 1920X1020 משהו כזה). ישר ניכנסתי לשנות רזולוציה חשבתי אולי אחי הקטן עשה שטויות ואני רואה שהרזולוציה הכי גדולה שאני יכול לשנות אליה היא 1280X1024. אמרתי לעצמי בטח בעיה בדרייברים ניכנסתי לאתר של NVIDIA(ברשותי Geforce 9800 gt) הורדתי את הדרייבר העדכני וכלום לא השתנה פשוט. ניכנסתי לDEVICE MANAGER ושמתי לב שאיפה שכתוב את הכרטיס מסך שלי יש מין משולש וסימן קריאה בתוכו. כשאני ניכנס לזה כתוב לי windows has stopped this device because it has reported problems. (code 43) יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ברשותי ווינדוס 7 64BIT.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by Tamir Naim,

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בחיבור HDMI אבל זה לא משמיע לי סאונד בטלויזיה.. יש לי לוח אם gigabyte ga-ma785gmt-ud2h עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 4200 ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך וגם דרייבר סאונד ללוח אם.. אבל שום דבר לא עזר לי תודה..

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Vigilance,
    • 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. לוח: MSI 970A G43, מעבד: 640 AMD Athlon II X4, ספק: סיני גנרי ב-5$ של Rosewill (על המדבקה 350W), כ. מסך: AMD HD6750. כרגע בהדלקה המאווררים נדלקים, אין תצוגה או צליל בקרה. אין ליבה גרפית במעבד או בלוח, אך בדקתי והכרטיס הנוסף תקין. הבעיה קיימת גם עם ספקים תקינים אחרים (גרועים, זה מה שיש לי כעת). כנראה שהספק אינו המקורי, משום שיש לו חיבור 4pin בלבד למעבד ולא 8pin כפי שצריך. (אין לי ספק עם 8pin כרגע כדי לבדוק). הזמנתי מתאם Molex to 8pin. השאלה היא האם בכלל זו הבעיה, או שלכתחילה הלוח יכל להדלק גם עם 4pin והבעיה היא אחרת. שאלה נוספת, למרות שברור לי שהספק לא מומלץ כלל, לו הבעיה היא בחיבור 8pin החסר, האם הוא יכול בכלל להפעיל את המערכת? או שההספק ההתחלתי של המערכת הזו גבוה מ…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by asaf23,

קניתי מחשב חדש ללא ספק וחיברתי ספק 450 W של איזיקול, המערכת שלי דיי כבדה (אתם יכולים להציץ במפרט ) , כרגע אני כבר שבוע מנסה להתקין ווינדוס Xפי כמו שצריך ותמיד יש בעיות , פעם בהתקנת דרייברים של הלוח אם .. פעם בזה שקבצים לא נפתחים לי ב ווינראר ונרשם לי CRC ERROR ועוד ועוד .. כשאני מפעיל מחדש את המחשב במקום Q6600 (2.4) הוא רושם לי Q6600 1.6 וחשבתי שזה בגלל הספק שלא מספק מספיק חשמל ... האם אני טועה ??? נ.ב קניתי כבר ספק ENERMAX GALAXY 1000 W אבל לפני שאני מחבר אותו אני רוצה לדעת אם לצפות לתוצאות חיוביות..... תודה לכל מי שיוכל לעזור!

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by BHXHO2,

אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by lipa,

לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק , אבל המחשב לא מצליח לעלות הוא כאילו נדלק , המאווררים מופעלים שומעים אותם , אבל פעם חזק יותר ופעם יותר חלש , כאילו אין להם כח אחרי כמה נסיונות של כיבוי והדלקה זה מסתדר האם זה בעייה בספק-כח ?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  24. יש לי לוח אם של ABIT (Socket 754 KV8-max3. עידכנתי ביוס לפי ההוראות שלהם באתר הכל עבר חלק הכל טוב ויפה התוכנה של העידכון עשתה ריסט למחשב ומאז המחשב לא עולה. המסך לא נדלק והוא מצפצץ מהרמקול הפנימי המתריאה על תקלה לפי הספר של הלוח אם. למי שמכיר את הלוח יש LCD עם מספרים על הלוח שמראה את המספר 9.0 שאומר שהביוס התחיל לפעול אבל שום דבר לא פועל והוא מצפצץ על בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את הבעיה? לפרמט את הביוס מחדש? ממש נדפקתי יש לי מערך כונני ב RAID 0 ואי אפשר לחבר אותם למחשב אחר ואני חייב משם מידע חשוב מאוד. נ.ב שלחתי גם מכתב לתמיכה של אביט אבל ביינתיים לא החזירו לי תשובה ואני ממש חייב את המידע. עזוב מחשב לפחות המידע. אז עוד שאלה איך אני מוציא מידע מכוננים שחוברו במער…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by liron28,

שלום לעוזרים בזמן האחרון המחשב שלי משתגע. נשרף הספק ... החלפתי, נשרף הכרטיס מסך ... החלפתי אבל משום מה הבעיה זהה אבל עוברת מקום, זאת אומרת כאשר אני מפעיל את המחשב ורואים על הסך את רשימת ה-slavim (או איך שלא קוראים לזה) מופיע הודעת שגיאה Hardware Monitor ... משהו משהו. אני ניכנס ל- BIOS - POWER - HARDWARE MONITOR ושם אני רואה: VCORE Voltage: 1.5V +3.3V Voltage: 2.99V +5V Voltage: 5.05V +12V Voltage: 12.29V ה - 3.3V+ ו ה - VCORE יורדים מתחת למתח שצריך חהיות (ככה אני מאמין) ומוצגים באדום. למה זה קורה מאיפה זה נובע ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.