עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Guarding angel,

היי בזמן שימוש במחשב הנייח פתאום הוא כבה מסרב להדלק שוב. להלן הפעולות שבצעתי: - נתקתי את הכבל מהPSU לחצתי על הPOWER ובכדי לשחרר מתח שנשאר במערכת,וזה לא עבד. - נתקתי את כבלי החשמל מהמעבד,ניסיתי להדליק שוב ולא עבד - נתתי לו "לנוח" שעה ניסיתי שוב ולא תפס. מפה כבר אין לי רעיונות,ואין לי ספק לבדוק זאת.

2. Started by קרן24,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתרונה... כל פעם שאני מדליקה את המחשב הוא כבה לאחר מס' שניות (עוד לפני שהוא מעלה את חלונות), ורק לאחר מספר נסיונות הוא מעלה את הווינדוס. הבעיה הזו נמשכת כבר כמה זמן. בהתחלה הוא היה נכבה פעם-פעמיים ואז מעלה את הווינדוס. עכשיו לוקח איזה 10 פעמים, אם לא יותר, עד שהוא מעלה את הווינדוס (בכל הפעמים הראשונות הוא פשוט נכבה כעבור מס' שניות). חשבתי שהדבר נובע אולי מהתחממות יתר של המחשב והורדתי את התוכנה speedfan והטמפרטורות של המחשב נעו בין 47-65 מעלות. מה דעתכם? ממה נובעת הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה? האם יש צורך להחליף מאווררים? או אולי משהו אחר...? אשמח לקבל תשובה... תודה מראש והמשך יום טוב, קרן.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by idanfreud,

אני לא יודע מה קרה אבל פתאום לאחר שהמחשב דולק כדקה הוא פתאום כבה ללא התראה מוקדמת. מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by ehh,

היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  5. המחשב שלי פתאום כבה לחלוטין (לא ריסטרט). כשאני מנסה להדליק אותו שוב, הוא לא נדלק, אלא לאחר מספר דקות. כאשר הוא נדלק שוב, אחרי כמה דקות הוא שוב כבה. יש לי ספק די חדש FSP 350 GLN60 וזה נשמע לי כמו בעיה בספק? יש לכם רעיונות אחרים? נמצאה הבעיה: כשאני נכנס לביוס אני רואה שטמפרטורת המעבד מתחילה סביב 60-70 מעלות צלזיוס! והיא עולה במהירות. כשהטמפרטורה עוברת את 100 המחשב כבה. האם זה הגיוני? יש לי קירור Freezer 7 pro (שהותקן ע"י אחד שיודע להתקין דברים כאלו, כולל מריחת משחה טרמית). עד אתמול הטמפרטורה אף פעם לא עברה את 50 מעלות. למישהו יש מושג מה קורה פה? ואיך ניתן לסדר את זה? הערה: כשאני נוגע בגוף קירור הוא די קריר. כמו כן, פשוט חשבתי לשנות את טמפרטורת הכיבוי בביוס אבל לא מצאתי פונ…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by amd@ati,

שלום, המחשב שלי כבה ללא סיבה תוך כדי משחק (קרייסיס וור הד), זה קורה לי כל פעם שהמחשב במאמץ עילאי, מה יכולות להיות הסיבות? יש לי ספק כח Hec 400W תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  7. ??? היי חברים . אני ממש צריך עזרה . המחשב בעת חיבור שני מסכים לכרטיס מסך Zotac Geforce 9800 +GTX בעת הרצת משחקים או סרטים בעיקר בחיבור לשני מסכים כבה . וזאת לאחר .ששידרגתי את המחשב ללוח ‎X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58 Gygabyte עם 6 סלוטים של זיכרון 4 ג'יגה . עם מעבד I7 950 . הוצאתי את כל הזכרונות וחיברתי אחד אחד והתופעה עדיין קורה . הבעיה לא הייתה מתרחשת עם הלוח והמעבד הקודם . יש לי ספק של Thremaltake 550W . האם הבעיה בלוח החדש ? או שהספק לא מספיק חזק (-למרות שלא נראה לי. הספק תומך ב-Crossfire) , במידה וחיבור לשני מסכים דורשת ממנו עוד מתח - את זה אני גם חייב לדעת . הרצתי כל תוכנה אפשרית לבדיקת חוצרה וזכרונות ומעבד וכרטיס מסך וכולן מראות שהכל תקין . האם למישהו יש רע…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. אז ככה, המחשב שלי נכבה בערך כל יומיים סתם ככה, מאתחל את עצמו. בדקתי פריים95 והבדיקה (16 שעות) עברה בהצלחה, כמו גם ממטסט. מה יכול להיות? יכול להיות הכרטיס מסך? כי הוא מתחממם מאוד - ואני בכלל לא משחק או עושה משהו גרפי. :s05: זה ממש מעצבן... בבקשה עזרה ובנושא אחר... הלך לי הצורב ימהה שלי בן ה 5 שנים... איזה כאב... צורב כזה טוב

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  9. שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בפתרון בעיית כיבוי פתאומי אשר מתרחש במחשב שלי בתדירות לא מובנת ולא סדירה. מדובר במחשב חדש, עם התקנה נקיה וחוקית של מערכת חלונות XP PRO, אופיס 2003 חוקי. האם מישהו יודע מדוע יכול להיווצר מצב בו המחשב מבצע פעולת כיבוי פתאומית כאילו לחצתי על התחל כיבוי מחשב? המחשב ללא שום תוכנות מיוחדות למעט אנטי וירוס של AVG וללא כל תוכנה פיראטית או אימיול או תוכנת מסרים. מחשב נקי. האם זו יכולה להיות בעיית חום ? האם זה ירידה במתח? האם יש הגדרה חבויה בוינדוז של כיבוי אוטומטי (למרות שזו תדירות לא קבועה)? משהו אחר? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי, רצוי מיודעי מקרים דומים. תודה אוהד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. תשמעו, זה די פשוט . . . אני פשוט לא יודע באיזה רכיב לחשוד: מעבד, ספק כוח ,זכרונות,דיסק קשיח . . .? ! הנה כמה תרחישים שקרו לי... אני מגיל 15 בעסקי החומרה, ואני משתגע פה... לא רוצה סתם לסחוב 15 קילו לחנות מחשבים בר"ג . . . בושה. - אני מפעיל אותו, מפעיל נגיד GTA SA ואחרי כמה זמן הנורית של המסך הופכת כתומה והמחשב פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב, ואחרי כמה שניות הוא דופק שני ציפצופים ונכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב ועוד בדוס הוא פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב וכשהוא מגיע לקטע של השינוי חלון מדוס לחלונות הונורה במסך הופכת לכתומה והווינדוס לא עולה וזה נשאר כתום . . . רעיונות? קירור: BIGWATER והמים זורמים, גם כמה שניות זה לא מספיק זמן כדי שהמחשב ייכבה עקב חימום (נגיד…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. (המפרט בצד ימין) * ספק הכוח, הדיסק הקשיח והמארז הם בני 4 שנים, שאר הרכיבים חדשים. הרצתי בדיקת "System rating" שמובנית ב-Windows 7, ואחרי כמה דקות (במהלך הבדיקה כנראה) המחשב כבה והיה קצת ריח של משהו שרוף. לא זיהיתי מאיפה הריח בא אבל המחשב עבד כרגיל מיד אחרי שהוא נכבה... אני חושד שהספק לא עמד בעומס(?) של הבדיקה הזו, אבל אין לי מושג מה יכול היה להישרף כי המחשב עדיין פועל. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. המחשב עבד כרגיל עד לפני כמה ימים, באיזשהו שלב פשוט התחיל לעבוד לאט בצורה דרסטית. בדקתי ווירוסים, טמפרטורות והכל תקין. המסך טעינה של הווינדווס XP (איפה שכאילו רואים מסך רץ כזה לא יודע איך בדיוק לתאר את זה) לוקח כדקה + לעלות. CPU שסתם קופץ בלי ששום דבר באמת פתוח, ז"א קופץ מפתיחת הTASK MANAGER לדוגמא. ואני יכול לתת עוד דוגמאות אם צריך. ההערכה שלי היא שהבעיה היא בHD, בדקתי את החיבורים שלו הם תקינים. אני כבר דיי אובד עצות, מבקש עזרה, תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by roni18,

שניות ספורות לאחר הדלקת המחשב -הוא כובה .המאוור נעצר בבת אחת וכל זה עוד בטרם עליית הוינדוס ומבלי שניתן להכנס במצב בטוח או לחילופין להכנס לביוס. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by TaVoR,

שלום, לפני כמה ימים קרה לי ששיחקתי סתם באיזה משחק או שהייתי באיזה תוכנה או משהו והמחשב כבה לבד אחרי לחיצה על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק וצריך לנתק את הכבל מתח מהספק, לחבר מחדש וללחוץ גם על הכפתור עם 0/1 על הספק בשביל הזרם ורק אז הוא נדלק מחדש.. אין לי מושג למה זה קורה משום שהספק הוא לא ג'נרי או משהו הספק הוא של טרמלטייק 460W והמחשב עצמו הוא מחשב חזק ולא קרה לי כזה דבר עדיין.. הכל חדש ושומדבר לא מתחמם יותר ממה שאמור.. עשיתי בדיקת וירוסים או ספייוור למצוא משהו ולא מצאתי כלום אם למישהו יש פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע אגב גם בלי שאני משחק או נמצא איפשהו מספיק שאני משאיר אותו זמן מה דלוק אפילו על הדסקטופ והוא כובה לי. עזרה בבקשה. תודה, יום טוב ושנה טובה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. Started by pro.surfer,

שלום חברים המפרט שלי הוא כזה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUXE כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק- Corsair HX Series 620W PSU יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 64 BIT בזמן האחרון מופיע לי לעיתים קרובות מסך כחול ככה בלי סיבה והמחשב מהתחל את עצמו מחדש ! בנוסף המחשב ניתקע הרבה גם ללא סיבה אפילו בשומר מסך פעם אחת ! פירמטתי את המחשב סרקתי וירוסים ועדיין אותו סיפור יש פעמים שלא כול התוכנות עולות לי בהתחול יש למישהו מושג ? כול החלקים חדשים פרט לדיסק הקשיח (בן 4 ). תודה מראש טל.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. טוב, אז ככה: המחשב הוא AMD athlon xp 2000 radeon 9700 pro mobo: Abit NF7-S2 512mb ddr windows xp sp2 80GB WD לא מזמן הלוח אם הישן שלי (gigabyte 7vrxp) הלך, אז החלפתי לABIT, וגם ההרדיסק נשרף, וקיבלתי אחד חדש כי הוא היה באחריות.. והכל בעצם התחיל אחרי שהחלפתי את הלוח אם (שהשתמשתי בהארדיסק ישן חלופי על הלוח אם החדש גם היו תקיעות) ומה בעצם הבעיה? המחשב כל הזמן נתקע, בדרך כלל פשוט קופא וגם לא מכבה את עצמו, בעבודה בחלונות, במשחקים, אפילו שאין פעילות ואני משאיר את המחשב דולק בלילה הוא נתקע מהר מאוד (עניין של כמה שעות במקרה הטוב בחוסר פעילו, בזמן עבודה יכול להיות פחות משעה) בקיצור, אין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. יש לי את כל הדרייברים החדשים אם זה קשור בכלל, אין התנגשויות חומרה שא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ZiX,

קניתי מחשב חדש Q9400 (הבאתי מארה''ב) HD4870 (גם הבאתי מארה''ב) לוח אם של GIGABYTE 250GB 2GB זכרון לא יודע של איזה חברה.. הם זמני אצלי עד שיקבלו את הזכרונות שביקשתי.. כל הזמן שאני על המחשב אחרי 10 - 15 דקות המסך רושם לי no signal ואחרי 2 דקות נוספות המחשב נכבה.. יש לי SPEEDFUN על המחשב.. הוא מראה את כל הטמפרטורות מצויין.. ממש אבל.. הכי הכי גבוה זה 42 של ה TEMP1.. מה לעשות? ואיפה אני בודק טמפרטורה של הכרטיס מסך?

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Boomer,

זה התחיל לפני מספר ימים. כמעט כל פעם שאני משחק במשחק, שומע שיר או רואה סרט המחשב נתקע ואפשר ללחוץ רק על reset. אם יש בדיוק מוזיקה/קול כשהוא נתקע אז יוצא ביפ לא נגמר מהרמקולים. פעם בכמה זמן זה פועל בלי להיתקע להרבה זמן... עדיין לא גיליתי את מוקד הבעיה... בהתחלה ניסיתי לשנות דרייברים - לא עזר... אחר"כ שמתי לב שהמאורר על המארז מקרטע אז ניתקתי אותו מחשש שהקירטוע גורם לזה. אחרי זה ראיתי שגם המאורר של ה- Geforce 4 Ti לא פועל בכלל והייתי משוכנע שזאת הבעיה (הכרטיס היה מאוד לוהט בגלל זה). היום - לאחר שלושה ימים המאורר הזה פתאום חזר לפעול והכרטיס כבר לא חם, אבל המחשב ממשיך להיתקע!!! הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור - בדיוק כמו שהיו תמיד. למישהו יש מוסג מה זה או איך אפשר לסדר את…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by idos100,

המחשב שלי כל הזמן נתקע, הוא התחיל להיתקע מלפני שבועיים בערך . זה קורה בעיקר שאני משחק במשחקים ומעט מאוד גם שאני לא משחק . אבל אי אפשר לעשות ctrl alt delete הוא פשוט נתקע לגמרי וחייבים לעשות ריסטרט. אם מישהו יודע מה הבעיה שיגיד.

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  21. אהלן, יש לי בעיה רצינית במחשב. המחשב סוגר תכנות לפי רצונו ונתקע כל הזמן. למשל, אם אני גולש באינטרנט, אז הוא יתקע ולאחר זמן מה יסגור לי אותו. כנ"ל אם אני פותח תכנות, או כל דבר אחר. המחשב עושה את זה באקראי, אבל עם האינטרנט זה קורה לעתים יותר קרובות. בדעתי שזו איזושהי תקלה בחומרה. עלו בדעתי שני אפשרויות: 1)המעבד לא מספיק לעבד את כל החומר שהוא מקבל. 2)איך שהוא הראם לא מתאים למחשב, למרות שקשה לי להאמין. להלן המפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?Gygabite K8NF-9 s939, NF4, PCI-E? ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5? ?Gygabite 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) ?WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB?? תוכלו לנסות לעזור?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by someone,

בעייה ממש מוזרה.. המחשב שלי פשוט כל הזמן קופא (ובכל הזמן אני מתכוון שאם הוא נשאר דולק שעתיים בלי לקפוא זה הישג) ואז מסרב להדלק למשך כמה דקות, ורק אחרי שהוא כבוי כמה דקות הוא נדלק שוב. עשיתי בדיקה לזיכרון בעזרת MEMTEST, והכל תקין.. מה עוד יכולה להיות הבעייה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by CordM,

שלום לכולם... השבוע קיבלתי מחשב חדש, ואחרי שלושה ימים כל פעם שאני נכנס למשחק (BF3 לצורך העיניין) או סתם גולש באינטרנט, המחשב נהיה שחור וחוזר ואז הוא רושם לי : מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור. מנהל התצוגה nvidia windows kernal driver version 306.97 הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר אבל זה עדיין לא עוזר תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by TomerPerez,

לא משנה מה אני עושה כל כמה זמן המחשב קורס לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/837/71850176.png/] והדרך היחידה לפתור את זה היא לסגור את התוכנה דרך מנהל המשימות. בעיה זו קרתה גם כששיחקתי הbattlefield 3,גם ביוטיוב. אם האשכול לא שייך לפה בבקשה העבירו אותו לפורום המתאים. תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. גם כשהוא עוד לא קורס הוא פחות מהיר למשל בחילוץ קבצים בווינרר או כל מיני פעולות. הוא מצליח להחזיק יומיים. אולי יש למשהו כיוון מה הבעיה כי לי אין מושג.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.