עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Vatos-Locos,

לפי המינידאמפ: Probably caused by : ati2dvag.dll ( ati2dvag!DrvBitBlt+2a3a ) אבל הסרתי את הדרייבר (לחלוטין, עם DRIVER CLEANER), והתקנתי דרייבר עדכני יותר הסרתי גם את ה ACDSEE והתקנתי מחדש הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, לפני זה הכל היה בסדר עם ה-ACDSEE חשוב לציין שבכלל ה ACDSEE המקולל הזה עושה לי בעיות בזמן האחרון, לוקח לו מאה שנה לטעון תיקיות, לפעמים הוא תופס עשרות משאבים מהמעבד ונתקע לגמרי לא יודע מה הולך איתו... איך אני יכול לחזור למצב הקודם? הACDSEE עד לפני כמה שבועות עבד לי פיקס! תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by spinchicken,

הי, יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128MB שמעתי קולות משונים מהמחשב וראיתי שהמאוורר הקטן המובנה על הכרטיס הפסיק לעבוד. בכל זאת המחשב עובד והתצוגה בסדר. איפה אפשר לתקן דבר כזה? אפשר לקנות רק מאוורר כזה קטן ולהרכיב או שלא כדאי להתעסק?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by nadavcj,

קניתי מחשב חדש וחזק... אני הרכבתי בו את כונני הDVD מהמחשב הישן הצורב DVD עבד יופי..הכונן DVD שינה את קצב ההעתקת המידע למחשב מדיסקים לזמן בלתי הגיוני (משהו כמו רבע שעה לדיסק של 700 מגה) שיערתי כי מדובר בכבלים...החלפתי עשרות כבלים...והיום שני הכוננים לא עובדים קשורה הצורב DVD רושם לי בנרו הודעת שגיאה של cominuction failur (תקשורת נכשלה) וזה קורה בדיוק 20 שניות אחרי לחיצת כפתור הצריבה...וכנן ה DVD ממשיך לעבוד בקצב איטי מה לעשות? איך אני יכול לדעת כי מדובר רק בכבלים אגב מדובר בכבלים IDE ארוכים מהרגיל...האם יכול להיות שזו הסיבה אין באפשרותי לחבר את הIDE למקום אחר בלוח מאחר ויש לי רק חיבור IDE אחד תוד המראש נדב

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. אתמול קבלתי מתנה מצלמת אינטרנט מבן דוד שעובד באנגליה. המשלוח הגיע בלי הדרייבר וגם אין עליה הרבה פרטים הפרטים שיש לי הם מה שמצאתי מצורף למצלמה : Handwork flosstoys PC CAMERA USB Digital Web Camera המייצר הוא כנראה Ham Friends המדינה: דרום קוריאה *המצלמה היא בצורת בובת דוב (חמוד לאללה, מומלץ כמתנה!) אם חסרים לכם פרטי מידע אשדל להוסיף!

5. Started by schumih,

אהלן לפני מספר ימים כתבתי פה הודעה ובה רשמתי שקיבלתי מחשב חדש, והתייעצתי בנוגע לכמה נושאים. צצה בעיה - ביום ראשון בבוקר באתי להדליק את המחשב, אך כאשר הווינדוס הטעין את עצמו (XP PRO SP2), הוא נתקע באמצע (כאשר המסך שחור, ויש רק לוגו של ווינדוס ומתחת שורה שמראה LOADING). פשוט השורה של הLOADING הפסיקה לזוז, כמו שהיא אמורה לעשות. כעבור מספר שעות המחשב הצליח לפעול ... הבאתי אותו למעבדה שרכשתי ממנה את המחשב, אך במידה ולא היה נמצאת בעיה בחומרה הייתי צריך לשלם 250 שקל. הומלץ לי להתקין מחדש את הווינדוס, ולפני כן לפרמט הכל. עשיתי זאת, ובאמת באותו היום עבד המחשב ללא בעיות, אך הבוקר - כשבאתי להדליק את המחשב, הווינדוס כבר עלה לגמרי והגיע לדסקטופ - וכעבור כמה שניות שמעתי רשרוש כלשהו מ…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  6. מידי הפעם, המחשב נתקע, חלונות לא מגיבים (בעיקר דפדפנים) ואז כל תוכן שלוחם העבודה נעלם, ושוב מופיע מחדש אך ללא החלונות ש"תקעו" את המחשב. מה זה יכול להיות? אין לי וירוסים (אבל היו) WIN XP PRO

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  7. http://www.themador.org/view-page-pagenumber-44.htm במקום התמונות אני רואה מלבנים עם איקסים בצד ימין למעלה מישהו יודע למה אני לא מצליח לראות את התמונות ? תודה והמשך יום טוב

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שהמחשב כל הזמן נתקע פשוט ככה סתם ....(נתקע=לא מגיב=ריסט..) ניסיתי הכל: התקנתי מחדש ,עידכנתי את הביוס ,הרצתי בדיקת זכרונות... מה עוד?? אני ממש לא יודע מה זה יכול להיות . בבקשה עזרה .... ??? ???

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  9. הכרטיס שלי לא יציב ותוך 15 דקות אחרי שאני מפעיל את Half-life 2 הוא נופל Geforce 6600 קראתי במדריך קירור כרטיס מסך וכתוב שם בדיוק את הבעיה שלי. פנינו לשחק ב-Half Life 2 אך לאחר כ-15 דקות בלבד המשחק קרס, מה שאומר שלא תמיד כדאי לסמוך על 3DMark כמדד ליציבות המערכת. בסופו של דבר, המהירות המקסימלית היציבה אליה הגענו היא 545MHz לליבה ו-385MHz לזכרונות. איך אני מסדר את זה ?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by snoop2,

שלום לכם אנשים יקרים! אז ככה: כאשר אני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות בערך הוא ישר נכבה - עוד לפני שהוא מגיע boot. למעשה, אני צריך להדליק אותו מספר פעמים עד שהוא "מתניע" - ומתחיל לרוץ. המערכת: לוח אם: Intel i865 chipset מעבד: P4 זיכרון: 1024 MB DDR מערכת: WindowsXP Professional כמובן שהחשד העיקרי שלי הוא הלוח. במידה וכן, האם זה משהו פתיר? בכל מקרה, אני לא מצליח לפתור את זה כבר הרבה מאד זמן, ועכשיו זה כבר בלתי נסבל. תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  11. יש שם סימן קריאה צהוב ב-PCI עוד דבר שלא הבנתי הוא מדוע אני רואה שני כרטיסי מסך בהתקנים? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by PeaceWarrior,

המחשב נכבה לאחר כל 10 דקות באופן עצמאי ובבת אחת ללא שאני אעשה דבר מיוחד וללא שהמחשב יעשה תהליך כיבוי עם זאת גם כשהמחשב כבוי נורת ה Num Lock במקלדת ממשיכה לדלוק. מישהו יודע מה הבעיה והאם אוכל לפתור אותה לבד או לתת לחברה ממנה קניתי את המחשב ולהשתמש באחריות שלי. סדרתי את הבעיה! הבעיה הייתה באבק שהצטבר בפנים המעבד ניקיתי עם קומפרסור, עכשיו הוא גם עובד בלי רעשים שהיו מקודם

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  13. שלום, קיבלתי את השגיאה הזאת לאחר שמחקתי את המסנג'ר והתקנתי אותו מחדש. לפני זה לא היו לי שגיאות דומות או בכלל שגיאות (הWIN פועל כבר שנה כמעט ללא בעיות) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. שלום, עד לפני כמה דקות הכל עבד מצויין, ואז פתאום ניסיתי לפתוח נושא בפורום [ וזה קורה בכל אתר: וואלה, נענע, פורומים אחרים ], אני כותב בעברית וזה כותב לי בג'יבריש, מוזר. קחו דוגמא: ??ט????ט ??‗ - אמור להיות הארדוואר זון. יש לציין שבשורת הכתובות הוא כותב מצויין, זה קורה רק בתיבות שכותבים בהן טקסט בכל מיני אתרים, בינתיים מכל האתרים שבדקתי, זה קורה בכולם. במסנג'ר הוא כותב טוב, כנ"ל לגביי ICQ, וכנ"ל לגבי וורד ופנקס רשימות, מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין, אני יודע שזה פורום רק לתקלות חומרה, אבל אני נשבע לכם שלא מצאתי פורום יותר מתאים לנושא הזה. בתודה מראש, נ.ב את ההודעה הזאת כתבתי בפנקס הרשימות ואז העברתי לפורום.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Lol10k,

יש לנו 2 מחשבים בבית,מחוברים למודם אחד. במחשב אחד מסך CRT ובשני LCD. כאשר האינטרנט מחובר בLCD,הוא מרצד חושילינג :-X ושאני גולש בCRT בדפים לבנים,המסך עושה רעשים מחדירים בתדרים גבוהים שמפוצצים לי את המוח. מה יכולה להיות הבעיה? (ד.א התקשרתי עכשיו להוט והם פשוט נפנפו אותי,למרות שזה ברור שבמקרה של הLCD זאת בעיה שלהם)

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Raz20,

יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by Dark Respect,

שאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  18. כבר הרבה זמן אני לא משחק במחשב אז חשבתי שאין שום בעיות, אך עכשיו כשאני משחק קצת בפיפא המחשב עושה ריסט לעצמו כל רבע שעה בזמן משחק. מכיוון שבעבודה רגילה הוא עובד בסדר אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אשר לא עומד אולי בעומס של המשחקים. המפרט שלי : AMD 2500Barton, abit nf7-s, 1.5RAM,ATI 9500pro מקווה שמישהו יכול לעזור לי בעניין הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  19. מי עוזר לי עם זה בבקשה ? רוצה לישמור על הוותק/מהירות ההורדה\ מעבר לזה >>> איך נחשבת גירסת אימיול 0.47C ? טובה / מהירה? THX

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  20. בחיי שזו האבא של הבעיות המוזרות שקרו לי השנה אני מתקין עכשיו מחשב חדש > כרטיס 7300GT היגיע עם דרייבר בגירסת 9.1 או משהו כזה ניכנסתי לכאן כדי להוריד מקרייברים לכרטיס מסך http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp בחרתי הכל נכון(גרפיקס דרייברז > סידרה 7 ) הגעתי לכאן(קיבינימט) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html שזו גירסה הרבה יותר ישנה מימה שהיגיע אפילו עם הכרטיס!!! וזה המסך הנכון!(שמצאתי כאן בפורום) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html אז מה קורה כאן ? למה מנוע הבחירה מפנה לגירסה ישנה ?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  21. רציתי לדעת אם לשים את המשכה על כל המעבד או רק במרכז?...כי באיי אמ די 3000 שהיה לי שמתי רק על הליבה המלבנית. איך זה כאן?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  22. איך זה יכול להיות ? המחשב עולה ומבקש לבחור מערכת הפעלה "כמו שיש 2 " ויש 1 !!! למה ? אפילו באפשרויות יש 1 !!! כל RESET אני צריך ללחוץ על השורה המעצבנת ורק אחר כך המערכת ההפעלה עולה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Eden 6600,

לפני כמה שבועות הוספתי זכרון 512MB למחשב (כרגע יש 1 ג'יגה) הכל היה טוב ויפה אבל אחרי כמה ימים התחילה לי בעיה די מעצבנת - בלי קשר לכלום מופיע לי מסך כחול ובו רשום בין היתר שהדבר הזה נגרם עקב הוספת חומרה חדשה למחשב. בשביל לפתור את הבעיה יכול להיות ואני צריך להתקין עדכוני ווינדוס או דרייברים חדשים... אין לי מושג מה אני צריך להוריד מאיפה.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by SendaRider,

אוקיי יש לי 2 זכרונות של G.Skill 667 GHz 2048. כשאני מדליק את המחשב, זה כותב לי 554, זאת אומרת זה מכוון על 554, כי דיברתי עם נועה מחשבים והם אמרו לי שצריך לכוון בביוס, ניסיתי לכוון ולא הצלחתי.. צריך את עזרתכם להעביר את זה ל667 ! תעזרו לי.... למה אף אחד לא מגיב?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  25. מישו יודע איך אני מסדר ת'בעיה הזאת האתר מוצג לי נורא מוזר פתאום בפייר פוקס [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.