עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by הדר,

הצילו!!!!! המחשב השתגע. הוא מודיע לי ללא הפסק על וירוסים ולא רוצה לפתוח תוכנות (כל פעם תוכנה אחרת). לא משנה מה עשיתי הוא מודיע לי על חוסר במקום איחסון או חוסר בזכרון (שניהם לא נכונים). התקנתי מחדש את win2k (פעמיים) בכל פעם הוא הודיע לי באמצע שיש בעייה עם הקובץ svchost.exe ושהוא סוגר את התוכנה. ההתקנה בשתי הפעמים לא הצליחה וחצי מהתוכנות עדיין לא עובדות. עדיין אני מקבלת הודעות על חוסר בנפח דיסק או זכרון. מה עושים????? איך ניתן להתקין את win2k טוב יותר (עשיתי התקנה עם פירמוט מלא). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TZuKi,

המחשב כמו חדש. מפורמט (NTFS), WIN 2000, אין לעיו כלום. ב 24 שעות שיש לי אותו נכנסתי רק לאתר הנ"ל (אחלה פרסומת). נהיה לי פתאום קצת איטי, או יותר נכון איטי בטירוף, העכבר לאגי!!! קפיצה קטנה ל TASK MNGR, הראה את ה CPU USAGE על 7%, 7,7,7, פתאום 100%!!!!!שניה, ירד חזרה, עוד פעם, עוד פעם ועוד פעם ועכשיו הוא נשאר על 100. ומאז יש לי בעיות כאלו איתו (שעה) לא התחלתי מחדש, עדיין מעניין אותי מה גרם לזה. אני כותב עכשיו ורק אחרי כמה שניות רואה את זה מופיע, חצי-מגניב. מה קורה למחשב? :'(

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by VL,

תראו , ניסיתי לשחזר קבצים שהיו לי במחשב ונמחקו בעזרת התוכנה Recover My Files , אוקיי , עכשיו אני בא להתחבר לאיסיקיו , לא הולך...טוב ניסיתי לעשות ריסטרט , גם לא הלך , אמרתי ננסה לעשות שחזור מערכת...השחזור מערכת לא עזר כי לא הייתה לי גם נקודת שחזור (שכחתי לעשות). עכשיו אני מחובר לאינטרנט והכל , אני בא להכנס למסנג'ר - שגיאה , בא להכנס לאיסיקיו - לא מגיב בכלל. ניסיתי להסיר את האיסיקיו - ההסרה לא מגיבה. ד"א , מחקתי מהתיקיה הזאת: התחל-->הפעלה-->%TEMP% את כל הקבצים שהיו שם... יכול להיות שזה בגלל זה? חסר לי איזה קובץ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/

5. Started by Echo,

שלום לכולם המחשב שלי החליט להשתגע... כל כמה דקות הוא קופא או לחלופין מציג מסך כחול \ הודעת שגיאה. הוא חדש יחסית [כמה חודשים] ועדין תחת אחריות, אז לקחתי אותו לחנות לבדיקה. הייתי די בטוח שזה הזיכרון אבל הטכנאי החליף והבעיה לא נפתרה... הוא ניסה גם לשנות הגדרות ביוס [ניסיתי בעצמי לפני כן] ולהחליף כבלי IDE. כלום לא עזר ולבסוף הוא המליץ לפרמט ולהתקין מחדש. זה נראה מוזר משום שהמחשב עבד מצוין והכל התחיל פתאום ביום "בהיר" אחד... לא התקנתי תוכנה \ חומרה חדשה לפני זה. ניסיתי לבטל את כל התוכנות שעולות אחרי הפעלה מחדש דרך ה system configuration utility ומחקתי הכל מקבוצת ה startup. גם זה לא עזר :-\ אם לא תהיה ברירה אני אפרמט אבל זה הדבר האחרון שאני רוצה לנסות... יש למישהו הצעות? [מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by t_elad,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. המחשב מאתחל את עצמו כל הזמן, מיד לאחר המסך של בחירת מצב הפעלה של WINDOWS (מצב בטוח, רגיל וכל השאר). המחשב היה מחובר לאימיול יממה שלמה, יכול להיות שנפגע מוירוס. מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  7. לפני כמה שבועות המחשב התחיל ממש לזחול בכל פעולה שקשורה לכתיבה או קריאה מהדיסק, אז זה נראה לי זכרונות או הארד דיסק. המערכת די ישנה, בת 6 בערך: P4 2.4GHZ 1GB RAM HD WD 80GB RADEON 9600XT הרצתי בדיקה עם תכנה שנקראת HD TUNE ואלה התוצאות: באתר של התכנה הזו יש תוצאות של כל מיני דיסקים, ביניהם גם שלי: אפשר לראות שאצלי הרבה יותר איטי. לפני שאני רץ לקנות חדש, אני רוצה לוודא שזו באמת הבעיה. איך אני יכול לבדוק את הזכרונות? יש עוד תכנה לבדוק את ההארד דיסק? תודה. [attachment deleted by admin]

8. Started by amititi,

ברשותי מחשב נחמד בעל נתונים נחמדים INTEL CORE2QUAD Q6700 SCYTE KATANA 4 MSI P35 PLATINIUM COMBO OCZ 2GB DDR2 800MHZ GIGABYTE GEFORCE GT630 INTEL SSD 530 120GB יש לי את המחשב קרוב ל 7 שנים ואף פעם הוא לא נתקע\גמגם לי במשחקים ופתאום לאחר יום משחקים ארוך ומייגע הוא החליט להתחיל להתקע במשחקים כמו FIFA13 שזה משחק שלא דורש יותר מדי. חשבתי אולי זה הזיכרון אבל למה שפתאום זה יתחיל להתקע אחרי כל כך המון שנים שלא את הכרטיס מסך החלפתי לפני חודשיים בערך והוא עבד מצויין עם הFIFA13 ב FULL HD עד לפני מספר ימים ואף ניסיתי עם כרטיס אחר וחזק יותר ללא הועיל (GT640) אין בעיות של חימום יתר של המעבד והחלפתי לא מזמן את הקולר למשהו איכותי יותר (רשום במפרט) התקנתי גרסה טרייה של וו…

• 37 תגובות
    • 8.7k צפיות
  9. יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות מתחכמות…

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by baz,

שלום למומחים, מצטער שלא הצלחתי לנסח כותרת אינפורמטיבית יותר - קצת קשה לתאר במילים ברורות את התקלה הזאת. מדובר בלפטופ LG E500 (בן 4 בערך). בריא בדרך כלל... היום, באמצע גלישה סולידית באינטרנט, התצוגה התחרפנה פתאום והתחיל להופיע פס שלג-ורוד-ירוק-מלוכלך לכל רוחב המסך. חששתי שמדובר בוירוס או השתלטות מרחוק כלשהי וכיביתי מיד את המחשב. מאותו רגע - המחשב הפסיק לעבוד. לחיצה על כפתור ההדלקה מפעילה את הספק, שומעים קצת קולות של התעוררות, אבל אחרי כ-8 שניות הוא משתתק. המסך שחור כל הזמן. יש למישהו רעיון מה קרה פה? לדעתי זאת לא בעית מסך בגלל שאין לי צליל פתיחה של windows (אין לי כאן מסך חיצוני כרגע כדי לבדוק את זה). אולי וירוס? תקלת חומרה כלשהי? יש טעם לפתוח ולראות מה מצב הלוח אם? מוכן …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ושוב אני שואל בשביל חבר שלי (שמצב המחשב שלו הלך והחמיר). המחשב מודיע לו כל הזמן שיש קבצים פגומים, זה בתוכנות ובכל מיני דברים אחרים שהיו מותקנים לו על המחשב הרבה זמן, ופתאום זה התחיל לקרות לו. ה MESSENGER לא עובד יותר וגם ה EMULE מחק לו את כל ההורדות (שהיו לקראת סיום ) ועכשיו הוא לא מסכים בכלל לעלות. בשתי התכנות האלו המחשב הודיע לו על קבצים פגומים. הוא אמר לי שאפילו הצייר לא עובד לו! מה אפשר לעשות עם כל הבעיות האלו, חוץ מלפרמט?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by stingeR-,

שלום , היום כאשר בטעות ניסיתי להכניס יותר את הכרטיס מסך שלא יעשה רעש המחשב חיבה את ההארדיסק ואחר כך שנכנסתי לוינדוס היו לי מלא בעיות(שאני רגיל אליהם וכל פעם מסדר אותם מחדש) כרגיל סידרתי ולאחר שעשיתי restart אז שהעליתי את הוינדוס הוא עשה ERROR וכל פעם שהייתי עושה משהו כמו לפתוח קובץ מהדיסקCD למדיה פלייר הוא היה מכבה את ההארדיסק. עכשיו , אני בא להתקין וינדוס מחדש והופה גם שם יש בעיות חסרים קבצים בהתקנה כאילו ודברים. אחר כך עלתה התקנת הוינדוס וכאשר המחשב הגיע (בהתקנה אחרי הגדרות שפה ואיזור) לCopying Files הוא הגיע לחצי ואז עלו כאילו מלא קבצים חסרים. הוינדוס בסוף הותקן אבל היו מלא בעיות, לא היה paint הלכתי לעשות עוד פעם התקנה של וינדוס... באתי להתקין והכל היה בסדר בהתקנה הכחו…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  13. מה זה התקייה הזאת msdownld.tmp

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by sh_idan,

שלום לכולם! המחשב שלי פוט התפוצץ פתאום. תוך כדי שימוש, שמעתי בום והבזק של אור. פתחתי אותו וראיתי שהגוף קירור של הגשר צפוני בלוח אם התנתק חלקית, כנראה כתוצאה מהפיצוץ. לא בדקתי עוד שומדבר כי אני מחכה לביטוח. יש למישהו מושג למה זה יכל לקרות ?? אולי זה קשור לUPS שלי שקצת מקרטע לאחרונה ? למרות שלא הייתה נפילת מתח בזמן הפיצוץ תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מקווה שהנושא שלי מתאים לפורום הזה למרות שמדובר במחשב נייד. יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400. קורה הרבה פעמים שאני עושה RESTART למחשב, אזי עולה הודעה ME is initializing......................... המחשב מחכה כמה שניות ואז מגיע המסך טעינה של הוינדוס, והוינדוס עולה. קורה לעיתים שההודעה הנ"ל לא מופיעה, ואז מגיע מסך הטעינה של הווינדוס, אך הווינדוס לא עולה. ואז אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש, ואם ההודעה הנ"ל (בסבירות גבוהה) אזי הווינדוס עולה. בנוסף, ראיתי בלוח הבקרה כי 2 רכיבים לא מוגדרים טוב וכל מה שאני מנסה לא עוזר בשביל להגדיר אותם טוב (מצורף קובץ) האם יש קשר בין הדברים? מה ניתן לעשות? אני ממש אבוד, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  16. שלום. לא מזמן רכשנו מחשב ומסך LCD חדשים. שמנו לי שהמחשב הרבה לעשות ריסטרט והמסך מרצד. חיש מהר לקחנו את המסך לחנות המחשבים,שם המסך עבד כמו קסם! לאחר כמה שבועות לקחנו גם את המחשב,שגם הוא עבד באורך פלא יומיים רצופים מחובר למסך. אך כאשר החזרנו את הסט הביתה הבעיות נמשכו. בחנות אמרו לנו שהסיבה יכולה לנבוע מהחשמל אצלנו בבית,שאולי הוא לא תקין. יתכן וזה נכון כי מחוברים עכשיו 2 מחשבים חדר ליד חדר(אותה נקודת חשמל,לא התקע.. אלה על אותו כבל ראשי בקיר) אך גם שהמחשב שלי מכובה והמחשב השני דולק המסך עדיין מרצד. מה יכולה להיות הסיבה להתנהגות המוזרה הזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by Supra Man,

המממ...או קיי אז ככה אני חדש פה...נראה אם יהיה מי שיעזור לי ואם זה הפורום הנכון. המחשב שלי עושה לי צרות (פנטיום 800, עם 512K זיכרון) מחשב תמיד עבד חלק וטוב ופתאום הוא החליט שנמאס לו! :AR15: עוד משהו שהיה בולט היה שלקח לו המון לעלות חלונות אקספלורר, ולפעמים לא העלה אותם בכלל, אלא "הריץ" אותם ברקע אחרי חריש כבד על המחשב כדי לברר מה קרה לו, וכמעט השברות להתקנת ווינדווס חדש מצאתי את הבעיה! תוכנה שרצה ברקע בשם Msbb בנתיים הסרתי אותה מרשימת הסטארט אפ שברג'יסטרי, לא בעיה להחזיר אם היא חשובה. מישהו יכול להגיד לי מזו התוכנה הזו (תמיד היה לי אותה), מה היא עושה, ולמה היא החליטה שהיא הורסת לי את המחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ניסן פ.,

יש לי מחשב די חדיש אבל המשחקים זוחלים ולפעמים המחשב נכבה, האם זאת בעיית היתחממות ? או ספק,או אולי בעיה בכרטיס גרפי. המחשב הוא-amd 3200 64 bit 939 512 זיכרון 6600gt מה לעשות??????

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  19. שלום לכולם אני בבעיה קטנה ואשמח לעצה אם תוכלו לעזור. שמתי לב שאחרי שאני משחק במחשב במשחקים ויוצא מהם המחשב שלי ממש זוחל במשך כמה דקות עד שהוא חוזר למצב נורמלי, בזמן המשחק הכל עובד חלק. בנוסף, גם אם אני ממזער את החלון ורוצה לעשות משהו תוך כדי שהמשחק פועל המחשב שוב זוחל ואני רוצה להבין למה. המפרט של המחשב שלי: cpu- intel icore I7 4790 motherboard- gigabyte z97m-ds3h memory- 8gb ddr3 graphics- nvidia geforce gtx970 4gb gddr 5 מערכת הפעלה של ווינדוס 7 ultimate 64 אם צריך עוד פרטים אני אשמח לספק, בינתיים כל תשובה או עצה תעזור. תודה מראש!

20. לחבר שלי יש את המחשב הבא: מעבד - Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz לוח אם - ASUSTeK P5VD2-VM זכרון - 2048 MB כרטיס מסך - VIA Chrome9 HC IGP הרדיסק - WDC WD1600AAJS-22PSA0 160GB במבחני זכרון של Everest הוא קיבל מקום טוב באמצע, אבל משומה, הוא משתמש במחשב לעריכת וידאו (Premier Pro 2), והמחשב פשוט ז-ו-ח-ל... למשל, כאשר צריך לרנדר אפקטים בפרמייר, הוא מבצע אותם פריים אחרי פריים, וכל פריים לוקח בין 3 ל5 שניות. תעשו את החשבון לבד... בכל אופן, המורה של אותו חבר אמר לו שמה שהוא צריך זה לקנות הרדיסק חדש, ולפצל אותו ל2. אז המחשב יעבוד יותר מהר. ואני שואל אתכם: מה באמת יעשה הבחור, ומחשבו יעוף כמו מטוס סילון? תודה על כל עזרה שתגיע, אם תגיע...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היייי יש לי מחשב פנטיום 4 המפרט..... intel celeron 1800 mhz(willamette-128) לוח אם מסוג shuttle mv42 כרטיס מסך : GeForce 2 mx 100\200 256 ram דיסק קשיח: MAXTOR 6L060J3 55 GB ועכשיו כבר ככמה החודשים המחשב איטי לחלוטין פעם המחשב היה טס בכל המשחקים(פעם זאת אומרת לפני חצי שנה אז....) ואני לא מבין למה אני כל יום כמעט מנקה ומתקן רג'יסטרי עם registry mechanic,ad-aware 6 , ועם hijathit נוו הבנתם....חחחח ואני באמת לא מבין ת'בעיה אני מדי שבוע מוצא spyware ,troyan horse אני בודק עם האנטי וירוס avast pro אולי הוא לא טוב וכדי לי משהו אחר?? אהה ואני זוכר פעם הייתה לי תוכנה טובה של מציאת ספייואר וטרויאנים קוראים לה spysheriff אבל אני לא מוצא אותה בקיצר מה אני יכול לעשות??? אני משתגע…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by udi,

יש לי מחשב חדש AMD ATLON7 1700MHZ עם זכרון של 256 MB ולמרות הכל הוא זז כמו צב . על הזיכרון יש את נורטון אנטי וירוס וגם כאשר הסרתי אותו מהמחשב , המחשב עדיים זז כמו צב. מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Shane McMahon,

שלום,כאשר אני משחק במשחקים כגון gtaוכו'(משחקים כבדים) המשחק זז לאט רצח,ולעיתים אפילו במקום הסאונד הרגיל יש מין חריקות של חחחחחגגגגרררחחחגר כאלה....למה ?!1 :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by dolevzora,

טוב תשמעו המחשב שלי זז שיא הלאט עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו אחר חוץ מלפרמט ? ואם אני מפרמט אני יכול לעשות שזה לא ימחק תיקיות מסוימות ? כי גם יש לי דרייברים וכאלה ואם זה ימחק אני יצטרך לעשות מחדש ויש לי עוד שאלה מה עדיף למחשב בינוני windows 7 או vista

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by tomer84,

המחשב שלי זז לאט מאוד וזה למרות שיש לי 6 gb ram ו intel i5 ו טרה בייט אחד מה לעשות ועוד משהו יש משחקים שאני מתקין זה נותן לי אפשרויות של אקס בוקס כמו need for speed the runבמקום אנטר יש לי A של אקס בוקס

• 2 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.