עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן לכולם, לפני כחודשיים בניתי את המחשב החדש שלי כדי להחליף את מחשב העריכה הישן שהתבסס על i7-2600k @4.5Ghz . ה 2600 החזיק (עדיין מחזיק) יפה מאוד את רוב המשימות אבל עם השכיחות של קבצי 4K ופלאגינים כבדים יחסית של red giant וכדומה הבנתי שהגיע הזמן לשדרג ואחרי המוווון בדיקות ומחקרים של הנושא חשבתי שהשדרוג הנכון יהיה ל i7-8700k . אז בניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: i7-8700k (עדיין ללא אובר קלוק, יקרה בהמשך) לוח אם: Asrock fatal1ty k6 זכרונות: Trident z 4X16GB 3200MHZ כרטיס מסך: Gainward GTX1070 כוננים קשיחים: מערכת הפעלה: Crucial MX100 500GB קבצי מדיה ומקור: Samsung 950 Evo nvme 1TB מדיה קאש: Crucial BX200 500GB …

2. Started by Sroh,

היי, יש לי אוזניות ATH-M50 של אודיו טקניקה. לאחרונה רכשתי לפטופ חדש, Dell XPS 15, וכשחיברתי את האוזניות היה להן מין 'הד' כזה, שבסופו של דבר הצלחתי 'לתקן', ההד הפסיק, אבל אני לא מצליח להבדיל במשחקים לדוגמא מאיפה באים צעדים. במחשב הישן האוזניות היו עובדות טוב, אבל במחשב החדש היו לו תקלות (ההד, כמו באסים חזקים) ששיפרתי כשעשיתי דאון-גרייד לגרסא יותר ישנה של הדרייבר של הקול, אבל שוב - אני שומע סבבה אני פשוט לא מצליח להבין מאיפה הצעדים באים, וניסיתי בין כמה משחקים. חייב לציין שקראתי באינטרנט שיש כמה בעיות עם המחשב הזה, ועם התוכנה Waves MaxAudio שבאה איתו. משום מה נכנסתי ללשונית "Dimension" בתוכנה בתקווה שזה יעזור, אבל זה אפילו לא קולט את האוזניות (אבל זה כן נות…

3. הכרטיס: 9600pro של גיגהבייט הקירור זהה לקירור שיש כאן: http://www.pcstats.com/articleimages/200307/gigabyter96p128D_front.jpg בכל מקרה,המאוורר פשוט לא מסתובב. פתחתי אותו (לאחר שהוא הפסיק לעבוד כמובן) ובדקתי אם אין שום דבר שעוצר אותו - שום דבר לא עוצר אותו. אני יכול לסובב אותו עם האצבע חלק. הלד של המאוור דולק,והכרטיס גם עובד,ככה שאני בטוח שזה לא עניין של מתח (הלד+מאוורר מקבלים חשמל מהמולקס,ככה שהסיכוים שזה בגלל מולקס מקולקל שואפים ל0) שמתי על הציר של המאוורר מנקה מגעים (לא שומני כמובן), זה לא עזר. ניסיתי להפעיל את הכרטיס ולבדוק אם הציר מסתובב,והוא לא,ככה שזאת גם לא בעייה בציר עצמו או במאוורר. אין לי מושג מה לעאזאל זה יכול להיות,כי הכל נראה תקין. לפני שאני הולך להחליף לו קי…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by ShockWave,

שלום, השבוע קניתי מחשב חדש מפרט : i7 2600 x2 radeon hd 6950 (crossfire) 8gb ram 1600mhz x1 HD 750TX corsair PSU מאז שחיברתי את המחשב ישנו רעש מאוד מאוד מעצבן שנשמע כמו חריקה, בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיסי מסך אבל ככל שבדקתי יותר ויותר זה נראה שזה מגיע מהספק כוח, חדש מהשקית ואמור להספיק למחשב (עם כי גבולי במאמץ גבוה) אבל הרעש ממש מעצבן ומדאיג ואני חווה תקלות בכרטיסי מסך כתוצאה מזה (למשל באיזה שהוא שלב נכבה לי הCROSSFIRE פשוט אחד הכרטיסים ביטל את עצמו) אשמח לקבל עצות או פתרונות, כרגע הדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו זה לחזור לחנות ולבדוק את הנושא, תודה.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  5. שלום. מאז שעדכנתי את העדכון האחרון של windows 10 1803 המחשב שלי ניהיה ממש איתי. לפני העדכון המחשה היה עולה ממש מהר וגם לפתוח תוכנות לא היה כל כך בעיות. וכיום אחרי העדכון כשאני מדליק את המחשב וגם כאשר אני פותח תוכנות במחשב זה לוקח מלא זמן. אשמח לעזרה לתקן את זה. תודה מראש.

6. Started by mrraz,

שמתי לב שיש בעיה בלוח הזה ואולי גם בשאר הלוחות של הצ'יפסט יש תוכנה מסויימת בעדכון חלונות בקשר של איחסון שברגע שמעדכנים אותה נעלם הרכיב של התקשורת ופשוט אין LAN. מסירים אותה והכל בסדר. יש FAQ בנושא באתר של אסרוק. אתמול עדכנתי תוכנה שמאיצה את יוטורנט, התוכנה פועלת על מתאם התקשורת. לאחר העדכון נעלמה כל התמיכה ב-USB (אין עכבר) וכמובן גם האינטרנט. מי שאין לו עכבר בשקע רגיל יהיה בבעיות מאחר ולא יצליח להסיר את התוכנה. אחרי הסרת התוכנה הכל בסדר. בקיצור עושה רושם שיש בעיה גדולה בנושא.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  7. Started by LTE,

שלום לכולם, לאחר "ששיחקתי" בכל מיני הגדרות בווינדוס המחשב נתקע במסך ההתחלתי שמצורף בתמונה. הדבר הייחידי שקורה זה אם אני מנסה להיכנס להגדרות של BOOT DEVICE או SETUP ואז הוא אומר לחכות אבל לא עושה כלום. ניסתי להכניס את הדיסק התקנה של ווינדוס למחשב אבל הוא לא ממשיך לשלב הבא כדי להיכנס לקרוא אותו ! אני נואש לעזרתם, בתודה מראש יואל [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by Just Sayin,

השתמשתי ב icon changer ופאום חצי מהדסקטוטפ שלי נראה כך:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by th3 k1ng,

שלום, קודם כל רציתי לברך אותכם על האתר הנהדר שיש לכם. יש לאחותי מחשב דיי ישן, מחשב פנטיום 3 בעל מעבד 1 ג'יגהרץ ו256 מ"ב זכרון פיזי עכשיו רציתי לפרמט אותו בהתחלה הוא עוד אכשהוא עבר את הפרמוט ואת העתקת הקבצים מהדיסק אבל עכשיו כשהוא מסיים לטעון את כל הדרייברים מהדיסק הוא פשוט נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? ז"א החלפתי הכל דיסק קשיח,זכרון,ספק כח,יש מספיק מאווררים,המעבד לא מתחמם אז מה יכולה להיות הבעיה? אני מודע לעניין שזה מחשב ישן ושכל דבר יכול להוות בעיה האם זאת בעיה מהלוח אם\מעבד או שמה בעיה שאפשר לפתור? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by Betina Nudelman-Tal,

שלום, המחשב שלי כנרא די עמוס. אני לא מצליחה לעבוד על 2 גיליונות של אקסל בו זמנית כי ישר כל המחשב נתקע לי. איך מנקים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by questionman,

שלום, יש לי כונן קשיח WD Elements Desktop WDBAAU0030HBK שהשנאי שלו הפסיק לעבוד. יש לי שנאי אחר דומה אבל רשום שהוא SWITCHING ADAPTER והוא לא נכנס לשקע של הכונן. איזה שנאי אני צריך לקנות כדי שיתאים?

12. Started by BindeR,

שלום רב, רכשתי היום מסך חדש בחנות KSP . סמסונג T2333 לפי המלצת הפורום. בדקתי את המסך בחנות ולא היו פיקסילים שרופים וכדומה. איך שחיברתי את המסך למחשב הוא מציג לי תמונה בגוון כחול ירוק כזה. לא צבע חד אלא מת. איזה הגדרות אני צריך לשנות כדי לקבל את הצבע הרגיל כמו במסך הקודם שהיה לי? אין דרייבר למסך לפי מה שהבנתי. והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by a92971,

בוקר טוב, אני מנסה ליצור חשבון אאוטלוק מג'ימייל, אך לא מצליח להיכנס לשרת. הוא מבקש שוב שם משתמש וסיסמה ולא מצליח להתחבר

14. Started by hcxeron,

אחרי החלפת לוח אם ומעבד גיליתי שיש לי רק כניסת IDE 1 ושחסר לי IDE נוסף כדי לחבר את ההרדיסקים והDVD. ההרדיסקים הם לא SATA ולכן כדי לא לקנות חדשים קניתי לי בקר IDE של ST LAB. יש לי לוח אם של ABIT AL8-V והבקר הוא A-142 sil 0680 ata/133 raid card חיברתי את ההרדיסקים ללוח אם ואת הDVDROM לבקר... הצלחתי גם להתקין את הדריברים של הבקר אך הוא לא רואה את הDVDROM יש מישהו שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות bluetooth usb dongle למחשב נייח. רציתי לדעת מה ההבדל בין ההתקנים? כי אני רואה שיש הרבה שמגיעים עם גרסא 4.0 אבל ההבדל במחירים הוא גדול. אשמח גם לדעת איזה התקן ממולץ? תודה לעונים

16. Started by oshoman,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מווינדוס 7 ל10, האם יש אפשרות לעשות העתק מדוייק לדיסק מערכת ולהמנע מפירמוט והתקנה חדשה לכל התוכנות? תודה מראש

17. Started by eliom,

יש לי windows 8 עם לוח אם p5kpl וכרטיס קול מובנה. ולא מצאתי באתר של asus דרייבר לכרטיס קול שמתאים ל-windows 8. מה עושים?. תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Aviram,

לחבר שלי יש בעיה.. כשהוא סוגר את חלון האקפלורר ומשחקים וכד' הוא מקבל את הודעת השגיאה: הוא אומר שזה קורה לו כשהוא יוצא מיישומים. גם לי פעם זה קרה במחשב הישן אני לא יודע איך הייתי מסדר את זה אם בכלל... :-\

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by gal,

אז ככה:היה לי לפני כמה זמן מסך מאג דגם 770V וקניתי כרטיס מסך של INNO גיפורס 2 עם 64 מגה זכרון.אבל משום מה הם לא הסתדרו ביחד או שזה המחשב שלי גם יכול להיות.כל פעם שההרד דיסק שלי עבד או הזזתי את העכבר על פני שולחן העבודה היו רצים לי כאלה פסים מלמעלה למטה דבר מעצבן מאוד מה שניסיתי לעשות לא עזר חבל על הזמן.לאחר כמה זמן החזרתי לחנות את הכרטיס מסך. לאחרונה קניתי מסך PROVIEW שטוח חדש והוא מעולה שאלתי היא:אם אני אקנה את אותו כרטיס מסך עכשיו הוא יעבוד נורמלי לפי דעתכם? האם זה אולי המחשב שלי שלא מסתדר עם כרטיס המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by IlanF,

היי אני חדש בפורום ויש לי בעיה. יש לי מחשב די חדש (בערך שנה אצלי) AMD athlon XP 1.3 GHz והוא כל הזמן נתקע. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס XP על הארד דיסק חדש והוא עדיין נתקע. (אפילו בהתקנה של הווידנדוס הוא נתקע!) בזמן האחרון הוא בכלל לא עולה. המנורה האדומה דלוקה והירוקה שאמורה להראות שהמחשב דלוק בכלל לא עובדת (המחשב מראה מסך שחור ולא עולה.) מישהו יכלו לעזור לי? הבעיה הזאת מעצבנת ???

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by motorola,

טוב ככה זה המפרט.. מפרט.. מעבד e2180 לוח asus p5gc - 1333mhz זכרונות 2 גיגה הארדיסק סמסונג 160 גיגה זהו כעקרון המחשב קורס מלא פעמים מסך כחול.. ניתחתי קבצי mindump רובם מעידים על כל שהביעיה היא ב-win32k.sys ז"א בעיה בדרייברים. לאחר בדיקה אין בעיות טמפ'.. ככה שהבעיה היא בדרייברים ניסיתי להחליף הכל אבל הוא עדיין קורס.. לא יודע מה לעשות =\ עזרה ???

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  22. בוקר טוב חברים בשבוע שבועיים האחרונים התחילו מספר בעיות יחד, הבעיות התחילו בעיקר לאחר שדרוג גרסה של ווינדוס: 1. FPS נמוך מאוד במשחק שאני משחק כבר שנים - ממש קטיעות. 2. מדי פעם במהלך משחק \ גלישה באינטרנט המסך הופך לשחור ופשוט נתקע עד שמכבים אותו. 3. עקב הסיבות הללו החלטתי לעשות כמה בדיקות על הכרטיס מסך, הטמפרטורה תקינה ולמרות זאת החלטתי למרוח משחה טרמית (בכל זאת כרטיס בן 4-5 שנים). מה שכן ראיתי שהכרטיס עובד בטווח של 300-450 מגה הרץ כאשר מהירות העבודה של המעבד הנ"ל היא 1100Mhz, מהירות הזכרונות של הכרטיס תקינה. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? ניסיתי לחזור אחורה בדרייברים של הכרטיס מסך - לא עזר כלום. חזרתי לגרסה הישנה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. זה התחיל אחרי שהמחשב נתקע לאחר שניסיתי להפעיל סרט בMICRODVD (לא פעם ראשונה או משהו)... החלפתי 3 דריוורים, כולל כאלה שהם WHQL... 512 ראם עם ג'יפורס 3 של אסוס, וינדאוס אקספי רצ"ב תמונה

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by sasha,

אחרי שראיתי את הביוס שלי וביוסים של חברים שלי גיליתי שהביוס שלי נותן ממש קצת פרטים , ויש הרבה מאוד דברים שמופיעים בביוסים אחרים ולא בשלי האם שידרוג הביוס יספק לי אפשרויות אחרות? אני יודע שמסוכן מאוד להחליף ביוס , כי אם זה נתקע אז יש בעיה חמורה מאוד , מקסימום אני יעשה את זה עם בן דוד שלי שמבין יותר ממני השאלה שלי האם למישהו יש ניסיון עם הלוח הזה ומאיפה אני יכול להשיג ביוסים אחרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הייתה לי תקלה שהמחשב כבה כל כמה זמן. ניצלתי את העניין לטיפול והחלפתי ספק כוח, מרחתי משחה תרמית וכדומה. במסגרת הטיפול פירקתי את המחשב לגורמים והרכבתי אותו מחדש. לפי דעתי הרכבתי אותו ממש כמו שהוא היה מקודם אולם המחשב עולה (רואים את סמל MSI), שומעים עוד צפצוף אחד והמסך נהיה חשוך. המחשב נראה כאילו הוא עולה, נשמע צפצוף שני המסך מחשיך ומופיעה אזהרה Boot failiure. כשאני בודק בביוס לא מופיעים שני הוכננים הקשיחים אלא רק הסי די. כשהכנסתי ווינדוז הוא אמר שאין כוננים קשיחים... מה עשיתי לא נכון, איזה כבל שכחתי או לא חיברתי? ניסיתי להחליף בין כניסות הסאטה של הכוננים. להחליף גיד כוח ... בהרגשה פיזית הם מקבלים זרם (יש רעידות קלות) ולא קורה כלום... יש למישהו רעיון? תודה מראש חנן

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.