עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ואז יש לי 1 גיגה במקום 2 מה שאני עושה זה מכבה אותו ולוחץ על הכרטיסי זכרון ואז מדליק ואז זה קורא את שתיהם ניסיתי כמובן להוציא ולהכניס שוב אבל זה לא עוזר נראה ששתיהם יושבים טוב אבל זה קורה מאיזו סיבה השאלה היא אם סביר שהלוח אם מתחיל להתפגר או אחד הזיכרונות יש לי סטיק ממישהו של 1 גיגה גם אבל לדעתי זה חברה אחרת אם שעון אחר שווה לעשות משהו בנידון?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by rivki1985,

היי יש לי מחשב בן 3 שנים עבד פצצה עד שיום אחד התחלי לזחול מצורף מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8Mמעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WD דיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק NVIDIA GEFORCE 460GTX 1G-5 GAINWARD כ. מסך GH24NS50 שחור SATA LG DVDX24 DL צורב אחרי ייאוש החלטתי להתקין ווינדוס חדש והמחשב נשאר אותו הדבר מה יכול להיות הבעיה התקנתי תוכנת בודק חומר (מצורף התוצאה) תוכנה אם חסר דריבר (מצורף התוצאה) מה עוד הגיוני?????????? ד"א כשאני נכנסת לגוגל מפות המחשב קורס מאתחל את עצמו מההתחלה או פשוט תקוע שאר האינטרנט בסדר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. הוא נותן לי איזה הודעת שגיעה כל הזמן מה זה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632057290114531250-untitled.jpg למה זה נותן לי את זה אולי הספק דפוק ? למה זה עושה את זה ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gameri,

אני כבר כמה שעות על המחשב (נייד) סתם אינטרנט ויוטיוב המחשב כל הזמן בחשמל זה כותב מחובר לחשמל אם אני מוציא את השקע זה כותב אני מחבר לחשמל שוב זה כותב בחשמל (בקיצר הכל עובד במחשב יודע ) אבל זה לא מטעין כלום אני על 24 אחוז מהצהריים וגם איזה שעה כיביתי לגמרי את החשב מה יכולה ליות הבעיה אני חושב או שהלכה הסוללה או שזה בגלל עדכן אחרון של WINDWS אבל מה אתם חושבים מה יכולה ליות הבעיה ואיך פוטרים אותה תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  5. הכל עובד - המחשב וגם המסך - פתחתי את המחשב אין ריח של שרוף או משהו. אבל אין תצוגה, הוא מזפזפ לי בין no video input לבין sleep mode. לא הבנתי מהיכן זה הגיע וכיצד ניתן לפתור את זה. ניסיתי לחבר מחדש את הכרטיס מסך ואת הזכרונות גם לא עזר. חיברתי מסך אחר יש את אותה בעיה ככה שזה גם לא המסך. תודה וחג שמח

6. זה המפרט : Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate OS Service Pack Service Pack 1 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) System Memory 4096 MB DIMM1: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type AMI (12/01/08) Communication Port Communications Port (COM1) Display: V…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  7. שבוע טוב לכולם , לא מזמן החלה לי בעייה מוזרה מאוד כאשר אני מדליק את המחשב הוא פשוט לא נכנס לעבודה .. כלומר המאווררים עובדים אבל הוא נתקע עם הנורה של ההרד דיסק פועלת קבוע ואין את הציפצוף הקטן הזה שצריך להיות ( מהביוס אני חושב .. ) המסך גם לא נכנס לעבודה . אני צריך לעשות איזה כמה פעמים RESET עד שהוא נכנס . זה קורה בדרך כלל 2-3 דקות אחרי ההדלקה הראשונה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ?! ניסיתי לעדכן ביוס אבל זה לא עזר. עוד רעיונות ? המפרט למי שמעוניין נמצא במפרט מחשב. תודה לעוזרים.

8. Started by cupidil,

יש לי P4 בן 4 שנים שמריץ win-xp. מיד אחרי נפילת מתח שהפילה את המחשב המחשב לא זז. אני מדבר על 10 דקות עד ש windows מסיים לעלות! גם אחר כך הוא לא זז ומראה "שימוש ב CPU: 100%". כל כמה דקות השימוש ב CPU מסתדר לחצי דקה ואז חוזר ל 100 ושוב שום דבר לא זז. הרצתי בדיקות על הדיסקים והכל תקין. גם כמות הזיכרון שמוצגת זהה למה שיש ומהירות ה CPU תקינה. יש למישהו רעיון? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רב, בתקופה האחרונה אני סובל מקצרים חשמליים (נפילת מתח בבית כולו), המופיעים בשעות קבועות, פחות-או-יותר (23:00-00:30), ואשר נגרמים, כנראה, ע"י המחשב (מאחר שהוא, למעשה, המכשיר החשמלי הכמעט יחיד שפועל בשעות הללו). על כן, עלי לשאול - מה יכולות להיות הסיבות האפשריות לקיומם של קצרים אלו, הן ברמת החומרה והן ברמת התוכנה (האם בכלל אפשרי שכשל בתוכנה יביא לקצר? אולי וירוס?), ומה יכול להיות פתרון אפשרי לבעיה? ראוי לציין, כי ספק הכוח של המחשב הוא ג'נרי, אולם מעולם לא סבלתי מבעיות כלשהן איתו (עד עכשיו, לפחות). תודה, ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by Ewingum,

(שימו לב, חלק א' מדבר על Windows 2003 אבל איך שזה נראה זה אותה בעיה גם בXP ככה שלא צריך ידע לגבי Windows 2003 בדיון זה) אז ככה הכל התחיל בזה שפירמטתי את המחשב בשביל להתקין את windows 2003 כדי לבחון אותו (מי שמסתובב בפורום תכנות יודע שאני מתעסק עם asp.net אז זה היה במסגרת זה). במהלך ההתקנה הוא נתן לי שגיאה לגבי איזשהו רכיב com+ אבל התעלמתי מזה (גם עקב חוסר ידיעה של מה הוא רצה ממני וגם כי הכל נראה חלק ;D ). עכשיו, אחרי שזה נכנס לדסקטופ ועברה איזה דקה זה נתן לי את השגיאה הבאה (אשר הולכת להופיע פה הרבה): Bla bla bla (באמת משהו לא חשוב "כמו כל הדברים שלא שמרת יאבדו") This system is shutting down. this shutdown was initiated by NT AUTHORITY/System (פה בא איזה קו של הפרדה) Wi…

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by lalzary,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד INTEL Dual Core וכרטיס מסך של NVIDIA 9500 GT . לפני כמה ימים נדפק לי המאוורר של המעבד. קניתי מאוורר חדש והרכבתי אותו. תוך כדי שהרכבתי את המעבד החדש פירקתי את כרטיס המסך מהמקום ואחרי שהרכבתי את המאוורר החזרתי אותו למקום. אחרי שניסיתי להדליק את המחשב גיליתי שהמחשב עצמו פועל (מאווררים עובדים, נורית של הלוח אם דולקת) אבל המסך לא נדלק. הנורה הדולקת על המסך היא בצבע כתום (כמו שבדר"כ קורה כשהמחשב מכובה). אם אני מנתק את המסך מהכרטיס מסך תוך כדי שהמחשב דולק זה רושם על המסך שהוא נותק מהמחשב (הוא מזהה את החיבור לכרטיס מסך). כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והפעם המסך דלק. עלה לי הביוס והיתה רשומה ההודעה: chasis intruded fatal error: system halted. לחצתי על המקש …

• 20 תגובות
    • 9.6k צפיות
  12. שלום .. יש לי מחשב - AMD 3400+ עבד בצורה תקינה עד שניתקתי אותו מהחשמל העברתי אותו לחדר אחר בבית ומאז הוא נידלק ואין תמונה ... עשיתי בדיקות שכללו: 1. החלפתי זיכרונות 2. החלפת כרטיס מסך 3. החלפת מסך אחרי כל הבדיקות הבנתי שהבעיה היא לא בחלקים האלו והבנתי שזה לוח אם ... החלפתי גם לוח אם ועדיין יש לי את אותה הבעיה ... מוזר מאוד אני לא מצליח לעלות על התקלה ... אם יש למישהו רעיון ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד ... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המחשב דופק לי ריסטים אחרי איזה 5 דקות של משחק... אחרי שזה עושה ריסט הטמפ' לפי ביוס זה 66 צלזיוס על המעבד.. (זה רע? ) קיצר מה גורם את זה ואני אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה? תודה נ.ב. המחשב עכשיו אחרי פירמוט טרי (אני במסיבת רשת)

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  14. לחבר שלי יש מחשב דיי טוב... P4 נוורט'ווד 2.4 512 זיכרוןDDR R9550 ולוח p4s533 ASUS המחשב שלו עושה ריסטרטים חופשי ולכן הצעתי לו שיביא לי קובץ Minidump שלו ואני בעזרתכם אפענח לו את מקור הבעיה! (חשוב לציין שכבר בדקו לו את רוב המחשב והוא החליף כרטיס מסך והבעיה נמשכת) טוב נמשיך... כשאמרתי לו להביא לי קובץ שנמצא בתקיית הMinidump שלו הוא אמר שיש לו שם בערך 30 קבצים עם סיומת DMP הוא שלח לי אחד ופתחתי אותו עם הכתבן ובסוף של הכתבן היה רשום את הלוח אם שלו! עכשיו שאלתי אותו האם השם של הלוח שלו מופיע בכל ה30 קבצים הנמצאים אצלו בMinidump והתשובה הייתה חיובית! אז כבר יש לי כיוון שהבעיה היא בלוח אם ... הנה הקובץ נמצא פה להורדה אם משהו יוכל לפענח אותו בצורה יותר מקצועית אני שמח מאוד בהצל…

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by berner,

חברים טובים הפעלתי היום המחשב ורציתי לכנס לכונן E (מחיצה) ואז המחשב מודיע לי כי הכונן לא מפורמט והאם לפרמט. הכונן היה פעיל ויש בו חומר . למה המערכת דורשת ולא מזהה את התחולה הכונן יש לי מערכת XP PRO הHD בעל נפח גדול והמהירות 7200 מי יכול לתת לי הסבר למה זה כרה ומה לעשות בברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Kalman,

שלום. עשיתי בבוקר סריקת אנטי ווירוס ואחרי שהפעלתי מחדש את המחשב המסך נשאר במצב כאילו המחשב עדיין מכובה אך המחשב פועל. ניסיתי הרבה הפעלות מחדש,הוצאות מחשמל וכאלה, אפילו פתחתי וניקיתי מאבק ולא עוזר. המחשב דלוק אך המסך לא מגיב והמנורה שלו בצבע כתום. [מתי שהירוקה זה אומר שמגיב] מה אפשר לעשות ?. מקווה שזה המקום הנכון

17. טוב במחשב הדפוק בזמן האחרון התחילה בעיה שהאו לפעמים פשוט היה נכבה, לא ממש נכבה עם הנורות של המארז, אבל היה כמו צליל של כיבוי, וכלום לר היה מופיע על המסך (ממש כתוב no signal) ואז מה שצריך לעשות זה לא סתם RESET דרך המארז(כי אז אחרי הלחיצה זה סם היה נתקע כזה..) אלא לכבות, לחכות כמה דקות ואז להדליק עוד פעם והכל היה רץ.. עכשיו המחשב גם בקושי נדלק, יענ,ו מפעילים אתו, יש צליל מהמארז שמשהו רץ, ויש תצפצופים האלה שתמיד יש בהפעלת מחשב, אבל כלום לא עולה על המסך, אבל גם זה לא שבאים הצלילי הפעלה האלה של הווינדוז, אלא ממש כלום.. זה לא שהמסך דפוק ואז אנלא רואה כלום, אלא המחשב לא משדר כלום למסך.. בקיצור ממש מחר מגיע המחשב החדש, גם אם המחשב(הנוכחי) לא היה מגיע למצב כזה היינו מחליפים פשוט ל…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  18. כמו שכתבתי המחשב מראה סימני גסיסה. כנראה שתוך כמה שעות\יום\יומיים הוא כבר לא ידלק. האם יש דרך שבה אוכל לשמור את השמירות של המחשב GTA IV לדוגמא כך שאחרי שהמחשב יאותחל אני אתקין את המשחק והוא יהיה באותו מצב לפני הפרמוט מבחינת ההתקדמות במשחק? אשמח לתשובה מהירה לפני שהמחשב הולך לעולמו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by harel,

יש לי מחשב פנטיום 350, שעד לפני שבוע עבד מצוין, שבוע שעבר עברתי דירה ומאז כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל במסך הודעה (RGB) כאילו שהכבל לא מחובר, בדקתי את המחשב עם מסך אחר ולא עבד, החלפתי כרטיס מסך וגם לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה?! ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EpoXi,

שלום חברים, יש לי בעיה מוזרה שהמחשב שלי הורס כל דיסק און קי שאני מחבר אליו. מה שקורה הוא שכשמחברים את הדיסק, רואים את הקבצים כרגיל ולאחר כמה שניות פתאום הם נעלמים ובמקומם רואים קיצורי דרך לקבצים. אם אני מסמן את הקיצורי דרך האלה המשקל שלהם אפסי, אבל עדיין המחשב מראה שהדיסק מלא באותו גודל של הקבצים שהיו בו מלכתחילה. כמובן שבדקתי אם יש קבצים מוסתרים ואין. אשמח לעזרה ממכם תודה.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי מחשב שהוא חדש יחסית שבוע וחצי מהיום שהתקנתי אותו יש לי בעיה מוזרה המחשב עובד מצוין מהיר אבל אחד ליום יומים פתאום קורה שהמחשב ניתקע ברמה כזאות שכלום לא עובד לא המקלדת לא העכבר ממש כלום צריך לעשות ריסט משהו ניתקל בבעיה דומה חשוב לציין שהוא ניתקע לא במאמץ או משהו אפילו סתם שכלום לא פועל עליו משהו יכול לעזור לי בבקשה להגיד לי ממה יכול לנבוע הבעיה הזאות gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  22. אז ככה המחשב החדש שלי (בן שלושה חודשים ) עובד לאט ומרגיש נורא עייף המערכת הפעלה היא ווינדווס XP PRO SP2 שהתקנתי לפני שבוע. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא הנורטון אבל גם בלעדיו ובלי שום פיירוול ואנטי וירוס הוא עדיין מרגיש לי איטי ביחס למחשבים אחרים למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפתרון או איך באמת אני יכול להשוות בינו לבין מחשבים אחרים? לדוגמא בלפטופ שלי העבודה יותר מהירה והוא הרבה יותר נחות חומרתית מהנייח. מה עושים? המפרט בצד ימין

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  23. תקשיבו, יש לי על הכונן הזה את הכל - כל התוכנות הסרטים המשחקים הכל בקיצור, במחשב הקודם שלי הוא פועל בלי בעיה תוך שניה אבל במחשב החדש (שקיבלתי היום) הוא משום מה לא מזוהה לי מקודם זה עוד הראה לי סמל בצד שמאל ולא זיהה אותו עכשיו המחשב כבר התייאש כל פעם שאני מחבר אותו מחדש הוא לא מודיע לי שבכלל נכנס חומרה חדשה למחשב. מה לעשות?!?! דחוף

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DrSuzuki,

שלום, קניתי מחשב חדש (דרך הסתדרות המורים). אני מנסה להתקין עליו ווינדוס אך ללא הצלחה. כשאני מפעיל את המחשב עם הדיסק בכונן (דיסק מקורי שגם בדקתי שוב שעובד במחשב אחר) אני מקבל הודעת שגיאה: boot failure press any key to continue. בדקתי בביוס שאכן הכונן המתאים נמצא ברשימת האתחול והכל תקין. הוא מזהה את הכונן, גם בביוס וגם לפי הנורה והרעש - הכונן מזוהה... ניסיתי לחפש בביוס משהו שיעזור אך הפרמטר היחיד שמשנה משהו הוא ata/ide mode שהיה במקור native וכשאני משנה אותו ל-legacy אז לוקח שתי דקות עד שאותה הודעה מופיע.... חוץ מזה ה- boot sequance נכון והכל נראה תקין..... ה-CD והקשיח מזוהים נכון.... אשמח לתשובה כלשהי זה ממש מבאס. מחשב חדש... לפני שאני פונה לאחריות, יש למישהו עוד רעיון? תו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eliXir,

חבר שלי קיבל עד לא מזמן מחשב חדש, להלן המפרט: cpu: intel ncore2 due 1.84mhz memory: 1024ddr2 gfx: gigabyte 7900GT 256ddr3 mobo: intel desktop board D946GZIS essential series וכמה שהמחשב טוב יש לו נפילות FPS במשחק עם גראפיקה נמוכה כמו קאונטר-סטרייק. הוא אומר שהוא קיבל את המחשב מוכן עם ווינדוס ודרייברים והכל והוא לא שינה כלום. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אתם מסכימים איתי שעם מחשב כזה אין סיבה לנפילות ב-FPS.. תודה מראש. ד"א אם זה לא מתאים לפורום הזה אנא תעבירו פורום ואל תנעלו.

• 9 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.